backstage: fotoshoot for get inspired

fotoshoot i samarbeid med get inspired

Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg gjorde da jeg var i Trondheim fra onsdag til fredag i forrige uke: jeg tok bilder for Get Inspired 🙂 Dette er jo min absolutte favorittnettbutikk når det kommer til trenings- og fritidsklær, vi har jobbet sammen i mange år, og fremover skal vi ha et enda tettere samarbeid og det gjør meg så glad! Denne sesongen har de virkelig overgått seg selv, det er så mange freshe farger, kule print og nydelige detaljer på alt fra sko og hodeplagg til bukser og topper. Jeg vil ha absolutt alt! Jeg hadde med meg storesøster som backstagefotograf, så her kommer et lite bildedryss. Selve resultatet kommer når alt er klart 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

– dag 1 – 

IMG_3563

IMG_3550

IMG_3727

IMG_3671

IMG_3719

IMG_3788

– sabrura, kuleste navnet og logoen ever 🙂 Og veldig god sashimi – 

IMG_3750

IMG_3761

IMG_3764

IMG_3765

IMG_3807

IMG_3847

Vi bodde på Clarion Hotell & Congress og Get Inspired hadde fikset Reitan Suiten til oss. Altså! Da snakker vi! Den er jo bare helt rå! Jeg har faktisk bodd her en gang tidligere, i sommer da vi spilte inn Det Nye-jenta var det mamma og jeg som fikk boltre oss her i et helt døgn, men denne gangen ble det 2 netter. Så digg! Den første kvelden ble det som nevnt indisk aften på Anette og meg, mens vi var ute og spiste med den fine gjengen dagen etter. 

___________________________________________________________________________________________________________

clarion hotell 

IMG_4032

IMG_3901

IMG_3915

IMG_3926

IMG_3894

IMG_3928

IMG_3939

IMG_3946

IMG_3969

IMG_3956

IMG_3948

___________________________________________________________________________________________________________

– dag 2 – 

IMG_4058

IMG_4111

IMG_4141

– hele den fine gjengen 🙂 – 

IMG_4103

IMG_4151

Fant du et favorittplagg? 🙂 

192 kommentarer

 1. Magen din!! <3 det siste bildet var smashing!

 2. såå mye fresht treningstøy! Det har jo virkelig såå mye å si for motivasjonen! Den blomstertightsen er såå kul! Jeg kjøpte den nettopp selv 🙂

 3. Anne Berit

  For et herlig blogginnlegg!! Her var det mange favoritter, ser meg selv med både den blomstrete og den svarte og hvite!
  Du gjør en super jobb og må være en drøm å få bruke som modell.
  Stå på!

 4. Så mye fine tights de har til våren. Jeg som liksom ikke skal kjøpe noe mer treningsklær, kan bli vanskelig!

  Det siste bildet er herlig! Du ser flott ut Caroline.

  Hadde egentlig bestemt meg for å overse alt som har florert i media de siste ukene, men jeg må spørre om en ting. Har du vurdert å få «facebook» kommentar felt? Altså, at ingen kan være anonyme? Ikke at det skulle vært nødvendig, da ingen skulle hatt den trangen til å skrive så mye nedlatende..
  Stå på videre, alle gjør feil.

  1. Caroline

   Jeg tror at de som ønsker å være anonyme fortsatt vil være det, selv om det innføres facebook-kommentarfelt. Jeg tror også at det kommer til å gå ut over de som legger igjen hyggelige kommentarer, og det ønsker jeg ikke :/

   1. Ah, håper du ikke gjør det, jeg er en av de som ikke er på facebook.
    Men mulig det kan ordnes på annet vis da…

    Klem fra voksen småbarnsmor som bruker og trenger bloggen som inspirasjonskilde og rekreasjon fra en travel og ikke spesielt glamorøs hverdag!!
    Tusen takk for at du er den du er og ikke gir opp!

   2. du kan ikke ha facebook-kommemtarfelt for da får du mindre kommentarer?? Herregud, da får du tåle all kritikken som folk legger igjen. Her har du faktisk et valg. Det er virkelig ikke noe synd på deg

   3. Caroline

    Jeg har et valg, men uansett hva jeg velger så er det positive og negative sider ved det valget 🙂 Jeg kan f.eks fjerne hele kommentarfeltet, slik som Anna Rasmussen har gjort. Men det har jeg ikke noe ønske om, kommunikasjon med leserne er alt for viktig til at jeg kan gjøre det. Jeg tror uansett ikke facebook-kommentarer ville hindret de verste trollene, de lager falske profiler uansett.

 5. Så stili du var på siste bilde! Wow!

 6. you look gorgeous, especially in the last one. You’re in such a good shape! much envy x

 7. Elsker tighsten du har på nest siste bilde!

 8. Hei Caroline! WOW, for noen utrolig flotte bilder, og jaaaa – gjett om det er klær jeg ønsker meg a 😀 Den sorte, blomstrete og sort/hvite tightsen (der hvor du sitter på boksen) var RÅ! Og skoene på de ulike bildene, VIL HA 😀 Ha en fortsatt fin tirsdagskveld, og god bedring!

 9. Åhh, den sorte jakka med hvitt/refleks? var fin! Er det Nike?

 10. OMG! Du ser jo RÅHOT ut 😀 Fantastisk fine klær også! Så i hvert fall 4-5 ting som skal bestilles asap

 11. Hei, Caroline
  Her var det mye fint, fikk lyst til å trene med en gang..! Du ser fott ut

 12. You look smashing!!! : D den svarte og hvite tightsen med grafisk print, var dødsfin!

 13. Selvfølgelig fant jeg favoritter!:D likte slt, men spesielt den svarte og hvite tightsen og den hvite tightsen med blomster (?) på:) utrolig fine:)

  Du er også veldig fantastisk, synes du rett og slett er nydelig, vakker:)

 14. Så flotte treningsklær, alle sammen 🙂 Er snart høygravid, så treningsklærne mine passer ikke like godt som før. Dette innlegget gav meg motivasjonsboost, så når jeg er ferdig med svangerskapet skal jeg hamstre noen av disse treningsklærne hos GetInspired og virkelig få formen tilbake 🙂

  Ha en fin kveld!

  1. Også snart høygravid

   Hei du! Signerer den! 😉 Lykke til!!! <3

 15. Camilla

  Den første og andre tightsen var utrolig fin, fikk lyst på alt sammen jeg også! Ha en fortsatt fin kveld, får håpe dere er i bedre form hele gjengen:)

 16. https://m.nzherald.co.nz/trending/news/article.cfm?c_id=1503539&objectid=11388633

  Kom over denne artikkelen i dag og likte den så godt. Har du lest den? Hun som har skrevet den har skjønt det!

 17. Elisabeth L

  Jeg må bare si woow, så utrolig stas dette var! gleder meg masse til å se resultatet, du ser så fresh og fin ut i absolutt alle bildene! men det siste var bare skikkelig stilig:D

 18. Kariann Berntsen

  Blomsterbuksen, Kari traa jakken, ah… Kunne nok hatt alt egentlig. Hehe.
  Moro å se litt backstage bilder. Og moro å se den trente kroppen din. Du er god Caroline. 🙂

  Leste forgje innlegg og, og håper dere får kost dere litt i nysneen. Vi fikk snø i dag for første gang i år, og tulla mi på 8mnd syns det var så fasinerende å sitte inne og se snøen dale. Også var vi ute litt og smakte litt. Hehe. Men kan tenke meg Nelia vil kose seg på en helt annen måte!
  Så ønsker dere masse god bedring. <3

 19. Wow Wow Wow! Du er bare så fantastisk fin 😀
  Jepp, likte spesielt den sorte og hvite tightsen du hadde på i Nike-antrekket sammen med den sorte jakka! …og de babyblå skoene… dåner <3
  og du… du strålte til og med!.. oppi alt dette som har vært over deg i det siste. Jeg bare digger deg uansett! klem fra fast leser i maaange år.

 20. Hei! 🙂 Så utrolig flotte bilder av deg, håper du publiserer noen av de som ble valgt ut! Jeg liker spesielt godt Kari Traa klærne selv, selv om de andre var freshe de også!
  Lurte i tillegg på en ting, har du sett innlegget til http://www.pappahjerte,blogg.no, der han kommer med et tips til deg? Hehe, utrolig morsomt, og ikke slemt i det hele tatt! 🙂

  Ha en fortsatt fin uke, Caroline, det fortjener du 🙂

 21. Rått stykke dame du! Vil ha alt sammen, fantastisk kolleksjon! 😀

 22. Prøver igjen jeg…
  Kan du fortelle hva hårfargen din heter..
  Har prøvd å lete/søke i arkiv, men finner ikke.
  Blir veldig gla om du kan svare:)

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Jeg vet dessverre ikke, og Nikola kaller det en yrkeshemmelighet :/

   1. Martine

    Virkelig, det han mixer og blander på Caroline er ikke sikkert funker til deg Monica ☺️
    -kollega-

  2. Jeg vet hva den heter 😀 Den heter Caroline – brun 😀 Haha..Neida..Men den kunne ha hett det, siden det skal være en hemmelighet :O

 23. Du er så rå!! Gleder meg til å se de ferdige bildene. Lurer på hvor dere bestilte indisk i Trondheim?

  1. Caroline

   Indian Tandoori 🙂

 24. Caroline, could you by any chance write me the name (mail?) of the guy in the light grey pullover on the 26th photo 😀 ? Please!!! he is a dream-guy!!!!
  kisses Anna

 25. Så utrolig gøy! Blomstertightsen var sinnsykt fin, den må jeg klikke hjem tror jeg 😀

 26. Åååh<3 Så mye herlig treningsinspo! Nå gleder jeg meg hvertfall til å bli ferdig med bekkenløsning og komme skikkelig igang igjen så fort vesla er ute :):)

 27. martine

  Elsker trening og spesielt i nytt treningstøy. Jeg får virkelig lyst på alt du hadde på deg. Du så fresh ut=)

 28. Så fin du er! 🙂 Hvor bestilte dere indisk fra? Var det godt?

 29. Supre bilder og flotte klær! Mitt Get Inspired-budsjett er sprengt for lengst, har så mye treningsklær derfra at jeg burde vært sponset 😉 Kari Traa i all regnbuens farger er favoritten! Du er flink, står på og jeg heier på deg!! Klem <3

 30. Fantastisk fin kropp. Du har mer former enn jeg trodde (flott rumpe og litt lår)! Blir helt misunnelig jeg! Smellvakker jente fra topp til tå

 31. Randi S

  W O W ! ! Her var det utrolig mye fint treningstøy, og som alltid tar du deg veldig godt ut. Det siste bildet var helt rått – og viser en røff styrke, som beskriver deg, slik har jeg lært deg å kjenne gjennom bloggen. Heier på deg! Du gjør en super innsats!

 32. Wow, må ha vært to fantastiske netter i den suiten ja.. Men jeg ser for meg panikken hvis jeg skulle ha pakket for hjemreise der fra! Så mye plass å glemme ting på 😮
  Ellers, stilige bilder! 🙂

 33. Silje P.V.

  Så fin du er!!

 34. Hei Caroline 🙂 You look smahing, likte veldig godt den sorte med hvitt, Nike jakka og tightsen:-)) De har utrolig mye fint og i freshe farger! Gøy med nytt når vår og sommer kommer. Også par fine Nike sko som passer meg. Så heldig du er som kan vise frem den flotte kolleksjonen 🙂 Ikke rart du får lyst på alt hehe. Ha en fin tirsdags kveld videre.

  1. Theresa

   Jeg er uenig. De er tidlig ute med nyheter og henger alltid godt med i tiden om hva som er «in». De fører de merkene som faller best i smak hos meg i alle fall, men det er jo en smakssak 🙂
   Men hvorfor i alle dager skulle de måtte være løpere for å kunne drive butikk? Jeg er ikke glad i løpe, men trener 5-6 ganger i uka med annen type trening og jammen må også jeg ha treningstøy 😉

   1. Theresa

    Beklager, denne kommentaren havnet på feil sted 🙁 Kan slettes.

 35. Wow! For noen fine klær! 😉 de mønstrete tightsene var favoritt her! I want! 🙂 Forresten…du ser godt ut! Om andre sier noe annet, ja da er det bare sjalusi ute og går!! 😀 klem fra fast leserinne 😛

 36. Det e så kult for dere har taklet hele greia som har vært, så sykt bra, både du og LK.
  Ikke legge seg ned å la det vonde seire, nei her imponerte dere meg.
  Og du, bildet på Insta fra du var syk var hærlig, ekte og vakkert.

 37. Ikke rart dette er din favoritt nettbutikk, de sponser jo deg!!

  1. Caroline

   Hadde ikke inngått noe samarbeid om jeg ikke likte utvalget deres 🙂

 38. Hei Caroline. Saa flotte bilder 🙂 Hvor er de graa tightsene du har paa deg paa bildet med det rosa pannebaandet fra? Sjekket get inspired med fant ikke noe som lignet. Haaper du og din lille familie har det bra og endelig faar vaere i fred. Sender gode tanker din vei. xo

  1. Caroline

   Så koselig at du liker de 🙂 Alle klærne er fra GetInspired.

 39. Så vakker du er! Håper du er stolt av deg selv og det du har fått til, og så håper jeg kritikken du får i media preller av med tiden (det har blitt blåst alt for stort opp, etter min mening).

  Og er det bare jeg som blir direkte flau av uttrykket «å legge seg flat»?

 40. gillar de mönstrade vita tightsen jättemycket men även den outfiten med mycket färg

  http://www.vonlila.se

 41. Wowww! Du ser stunning ut!
  Likte veldig godt alle tightsene, blir nok nødt til å skaffe meg den blomstrete!
  Ha en fin kveld!

 42. Du ser så bra ut!

 43. Alt fra nike er så kult! Og oasics-sko er de beste! Synd det er så dyrt ;/

 44. Du ser så utrolig bra ut Caroline!! virkelig en inspirasjon for en sunn og sterk kropp 🙂 Håper du har det fint, det fortjener du! Mange klemmer <3

 45. Så fine bilder! Jeg elsket den tightsen med blomsterprint(?) og masse farger 🙂

 46. Christine

  Hei

  Hvilken hårfarge har du? Utrolig fin.

 47. Hvor er den nest nederste tightsen fra? 😀

  1. Caroline

   Den tror jeg er fra Nike 🙂

 48. Mariann

  Synes det siste bildet av deg var knall tøft!

  Trondheim er en kjempeflott by 🙂 Hvis du skal dit igjen anbefaler jeg å stikke en tur innom Kos bar & lounge. Sushi restaurant 🙂 Utrolig deilig atmosfære, du ser hvordan og med hva de lager maten, kjempestilig! Og ikke minst billig! 200kr ca for sushibuffeten! Du får selvsagt annet der og, men er ganske sikker på at det er den beste sushien jeg har smakt per dags dato – jeg bor i Oslo.

  Ha en fortsatt fin kveld!

 49. Veldig fine bilder av deg, som alltid, men GetInspired er den dølleste nettbutikken jeg vet om. De er dyrere enn mange andre, har begrenset utvalg, dårlige produktbeskrivelser og ganske åpenbart ikke løpere på høyt nivå selv.

  1. Theresa

   Jeg er uenig. De er tidlig ute med nyheter og henger alltid godt med i tiden om hva som er “in”. De fører de merkene som faller best i smak hos meg i alle fall, men det er jo en smakssak 🙂
   Men hvorfor i alle dager skulle de måtte være løpere for å kunne drive butikk? Jeg er ikke glad i løpe, men trener 5-6 ganger i uka med annen type trening og jammen må også jeg ha treningstøy 😉

   1. Godt poeng av deg og klønete formulert av meg. Jeg mener selvsagt ikke at man må være elitéløpere selv for å drive butikk. Greia er vel mer at jeg føler de framstiller seg som om de har veldig peilig på løping. Noe de åpenbart ikke har. Hilsen konkurranseløper

 50. Kristine

  Hey, Caroline!
  Jeg har vel bare lagt igjen kommentar på bloggen din en gang før, selv om jeg er fast leser over flere år. Jeg ville bare legge igjen noen gode ord. Du er flott! Vi gjør alle feil i løpet av livet, men vi lærer av alle erfaringer! Ønsker deg lykke til videre. Jeg kommer fortsatt til å lese bloggen din.
  🙂

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk, Kristine! <3

 51. Hvor handlet dere indisk? Har nettopp flyttet til Trondheim og lurer på hvilke steder det er verdt å prøve! 🙂

  1. Caroline

   Indian Tandoori 🙂

 52. Nydelige bilder, Caroline:-)

 53. Nå følte jeg pengene ble dratt ut av lomma. Elsker GetInspired!! Klæra gir også utrolig mye motivasjon!

  Du er utrolig vakker, Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Beklager :O

 54. Siri Nilsen

  Hei Caroline,

  det er fantastisk å se hvordan du bare ¨bouncer¨ tilbake etter all hard medfart dere har fått den siste tiden. Utrolig flotte bilder, digger det siste – du ser super fresh ut.

  Midt oppi disse flotte bildene har jeg ett spørsmål til deg og LK som er treningsrelatert. Du har jo hatt din pulsklokke en stund nå dersom du ikke har byttet den ut (Suunto Ambit2 S) er det noe du savner på den/eventuelt får du beregnet distanse når du løper på tredemøllen? Jeg vurderer Suunto Ambit2 S eller Polar M400 HR og er usikker på hva jeg burde gå for – glad om du kan dele noen erfaringer. Holder på å lese meg gal på disse klokkene 🙂

  Ønsker dere en nydelig tirsdagskveld 🙂

  1. Caroline

   Den beregner ikke distanse på mølle, DET savner jeg 🙁 Men ellers er jeg veldig fornøyd med den.

   Håper du har en fin kveld du også 🙂

   1. Siri Nilsen

    Tusen takk for innspill, regner med jeg eventuelt må kjøpe en Suunto Foot POD MINI å feste på skoen for å få distanse på tredemølle, men det regner jo som regel tredemøllen ut selv så da er jo mye av poenget borte 🙂

   2. Suuntodama

    Men på Ambiten kan du når du løper på mølla aktivere akselerometeret og da vil den etterhvert lære seg en ca fart du løper i som gir et anslag på hvo rlangt du kommer deg bortover mølla. Dvs i starten kan den ta «veldig» feil enten i positiv eller negativ retning ifht mølla (løpt lengre eller kortere), men om du bruke rklokken mye på mølla og løper samme type økter/samme type hastighet vil den lære seg løpsteknikken din og beregne utifra bevegelsen din på hånden (dvs akselerometeret)… 🙂 Jeg får alltid litt kortere på klokken enn på mølla men justerer bare økten min i movescount treningsdagboken på pcen etterpå

  2. Kjøper du suunto 2R istedet for «S», så får du distansen på tredemølle. Jeg er kjempefornøyd:D

 55. Den rumpa!

  Så fint det innlegget som het «Kjære fine lesere» var. Jeg kunne ha skrevet så mye mer, men tenker du sikkert har lagt det bak deg allerede?
  Jeg kommer i hvert fall til å fortsette å følge deg. Keep up the good work!

  1. Caroline

   Tusen takk 😉

 56. Kamilla

  Så kjekt innlegg! Vet du hvilke tights hun som står med ryggen til på det ene bildet har på seg? Der hvor saksen ligger på gulvet, nede til høyre? (Svart tights fra rönisch.

 57. Så fresht tøy! Og så stas å ha fotoshoot 😀
  Bildene over gir meg inntrykk av at resultatet blir veldig bra!

 58. Kan jeg spørre hva prisene på sånt hotell rom koster? Du trenger ikke si hva du betalte, men bare hva det ligger på 🙂 skal overaske noen med hotell og er ute etter noe sånt! Håper på svar 😀

  1. Caroline

   Jeg vet ikke hva det koster :/ GetInspired hadde ansvaret for reisen og oppholdet 🙂 Du kan sikkert bare ringe å høre med hotellet.

  2. Kjersti

   Kongresshotellet i Trh tar faktisk ikke så mye som man skulle tro for overnatting 🙂 Du kan jo ta en telefon til de å høre. Clarion Hotel &Congress Trondheim heter det. Det er helt rått! Spis middag i skybaren hvis dere drar dit. Det er verdt alle pengene bare å sitte der og se utover fjorden!

 59. Så fantastisk mye fint treningstøy, og på deg blir det jo enda finere! Du er helt rå, og en stor inspirasjon 🙂

 60. Er det Kari Traa Matilde fleece jakke du har på deg på bilde 11 ? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Kari Traa, men usikker på hvilken modell det er :/

 61. Jeg har lest bloggen din ganske lenge 🙂 å jeg digger deg! Vi får følge deg i alt som skjer i hverdagen din, og du er en skikkelig inspirasjon for alle oss! jeg har sett mange blogger og aviser som får deg til å virke som syndebukken i alt dette! men det skal du vite Caroline, at det er ikke din feil! Det er bare mange onde menn og kvinner som ikke har noe annet å gjøre enn å prøve å finne feil hos andre! du må ikke høre på dem! jeg ville bare si at jeg tenker på deg og heier på deg. Du er en fantastisk person som virker god helt gjennom! stå på Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre, Barbro 🙂

 62. Du ser fantastisk ut!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 63. Fant mange 🙂

 64. Snakk om å reise kjærringa!
  Du er flott. WOW!
  Du traff meg rett i hjertet da du beskrev den følelsen der du våkner om morgenen og tror alt er greit i noen sekuner. Kjente meg så igjen.
  Har selv gått på en smell, og det gjør VONDT!

 65. Så arti at dere fikk sove på det hotellet der, det er så fantastisk stilig! Håper du fikk sett mer av Trondheim denne gangen, husker du skrev noe om at du ikke fikk sett noe av byen sist!
  Hvis du skal tilbake en gang, anbefaler jeg deg å dra på resturanten Graffi Grill & Bar på Solsiden!! Helt fantastisk mat..hvis du liker grillmat da, såklart!

  Gleder meg til å se det ferdige resultatet av bildene, du ser helt super ut! Stå på! 😀

 66. Åååå så mye lekkert treningstøy 🙂 Så utrolig flotte bilder,spesielt det siste ,helt fantastisk ,du ser jo ut som en profesjonell fotomodell,nydelig er du 🙂 Ønsker dere god bedring,her har mannen hatt en voldsom omgangssyke, (ØSJ,men stakkars han <3 ) Jeg har gått med hansker og klorin,og vasket ALT ! Jeg har klart meg,( håper jeg )da det er noen dager siden . Ha en fortsatt fin kveld 🙂 Klemmer

 67. Herregud! Så mye fint! Bestilte akkurat den ene nike tightsen i sort og mønstret, hvordan er de i str? Vil kjøpe fler, å utålmodig som jeg er vil jeg bare bestilte alt med en gang! Men turte ikke bestille mer før jeg får vite om tightsene er store eller små i str? Har en del nike dry fit tightser, å de har jeg i xs. Tror du jeg burde bestille xs i disse også? Veldig takknemlig for svar fort:)

 68. Den hvite tightsen med print på var STUNNING!!! Hvilket merke er den fra, og når kommer disse klærne i nettbutikken?:)

 69. Kunne du sendt meg link til den treningstightsen du og hun ene dama har på det bilde hvor to damer står å fikser deg? Nesten det opperste bilde? Fant ik tightsene..

 70. herreugd klikker helt her jeg, unnskyld! om du kunne sendt link til den nederste tightsen du har på deg å, på det siste bilde? så mye fint. kunne du lagt ut link under vær enkelt plagg du har på deg neste gang?:)))

 71. Bare innom for å gi deg klikk. Ikke fordi jeg ikke er kritisk (for dét vet du jo – hvis du kjenner igjen i.p. adressen min :p), men fordi jeg er drittlei, og all heksejakt begynner å gå i din favør for min del.

  Pluss at jeg ville nevne at du ser bedre ut på bilder uten sminke enn du gjør med 😉

  Og i tillegg er det dumt at du har blokkert meg på instagram. Det hadde gjort deg langt bedre å åpne for kritiske røster, som også har evne til å se ting fra flere sider enn én, enn kun de som proklamerer sin uforbeholdne kjærlighet 🙂

 72. Christine

  Heia! har du link til tightsen du har på deg, hvor alle er med på bildet? 🙂 Masse fine bilder!

 73. Hei! Flotte treningsklær, får lyst til å shoppe litt nytt!
  Synes intevjuet av deg i DN var bra og ærlig =) Jeg lurer bare på hvorfor du valgte å bli intervjuet akkurat av dem og akkurat av den jounalisten? Var det noen betingelser i forhold til intervjuet? Ser det florerer en del spørsmål omkring dette, siden det er en del personlige kjentskaper mellom journalist og dine manager(e).

 74. Ingrid Grace

  Der var det masse flott tøy! Likte det meste. Dessverre! Ja for lommeboka mener jeg, he he. Tror jeg kommer til å kjøpe meg et par joggesko, er ikke helt sikker på fargen ennå. Må se og lese litt mer om dem først. Denne våren skal jeg kjøpe meg lyse joggesko i alle fall. Skal kikke nærmere på klærne, likte som sagt godt det meste, og klarer ikke velge akkurat her og nå. Må kikke og tenke litt til. 🙂

  Ha en fin uke videre. Klem fra Ingrid Grace 🙂

 75. LIKER!!! Dette var en utrolig kul og ikke minst inspirerende photoshoot! Synd jeg ikke kommer til å se like bra ut i de treningsklærne, hehe 😉

 76. Ser ut som navlen din sitter alt for høyt opp på kroppen din:s å du er jo helt flat på puppene. Er det ammungen som har gjort det slik at du er flat nå.
  Redigerer du større pupper på bildene da?

  1. WTF? Og problemet ditt er?

  2. Ammunge (??)

  3. Emilie lindhaug;-har du lest din egen kommentar??Om du mener at noen er «helt flat på puppene» og at «navlen sitter for høyt på kroppen»…..er det noe å kommentere??
   Det er vel ytterst få som har store bryster om de er slanke og veltrente ellers.Det er forøvrig helt normalt at brystene blir ganske mye større så lenge man ammer.Etterpå går de tilbake til normal størrelse…..

  4. Birgitte

   Det kalles og være godt trent 😉

  5. Skjønner ikke hvorfor du gidder å kommentere når du ikke har noe bedre å skrive, respektløst rett og slett..

   Nei, Caroline! Du ser helt fantastisk ut! 🙂

  6. Ida Marlene

   Er det rart jenter for komplekser for sin egen kropp med slike kommentarer? Skjerp deg! Din kropp er ikke bedre enn Caroline sin, slik min kropp ikke er bedre enn din.

  7. Navlen sitter for høyt oppe? Hva er det for en ting å kommentere??? Når vi er nede på nivået plassering av navel – da har vi jammen ikke mye å pirke på!!

   Det er veldig vanlig at sports-bher klemmer puppene litt flate. Og det er også veldig vanlig at puppene endrer seg litt i forbindelse med graviditet og amming. Noen får større, noen mindre, noen mindre spenst, noen henger mer etc. Men at det er stor forskjell på dem fra når de er fulle med melk til en stund etter ammestopp er vel ganske naturlig. Kanskje du får oppleve det selv en dag også? Når den dag en gang kanskje kommer, kan du håpe på det ikke står en gjeng klare til å påpeke og kommentere det hos deg og!

  8. Therese K

   Herregud!!! Går det an å la være med den drittslenginga eller? Er det ikke ille nok at barn blir daglig mobbet på skolen hver dag om ikke VOKSNE skal holde på også? Noen mennesker burde ta seg en god kikk i speilet. Hater mobbing, har sett hvordan det kan ødelegge et menneske. Mobbing er IKKE greit, EMILIE.

  9. Theresa

   Hahaha!!

  10. Altså… Hæ?!

  11. Er vel akkurat sånne nedlatende og usympatiske kommentarer som gjør at man får lyst til å redigere på ting… :/

  12. For en trivelig kommentar, Emilie!

  13. Navlen sitter vel strengt tatt der den skal, men når man strammer magemusklene «hopper» navlen litt opp. Og magemuskler har Caroline massevis av! Når det kommer til puppene, så syns jeg der er teit av deg å omtale dem som flate. De er jo ikke flate, jeg ser dem godt! Men du skjønner det, at for oss som har litt mindre pupper, så blir de enda mindre når vi har på oss sports-bh. Fordelene med å ha mindre pupper er mange, blant annet slipper man ryggproblemer siden de ikke er særlig tunge å bære. Man slipper også at de hopper opp og ned når man løper. Ser ingen ulemper med å ha mindre pupper 😀 det er fint!

   Til slutt vil jeg bare si at kommentarer som dette irriterer meg utrolig mye, da det er tydelig at du leter etter feil hos en person du ikke kjenner, og det er rett og slett bare slemt. Det gjør deg til en dårlig person. Kan ikke vi kvinner bare hylle hverandre i stedet? Små pupper, store pupper, magemuskler, ikke magemuskler… Vi er alle like fine – på utsiden i hvert fall, mange er dessverre noe styggere på innsiden (sånn som deg).

  14. Seriously? This is what you spend your energy on? Being mean and negative? Get a life Emilie…a nicer one.

  15. Og med det er det nesten bare for Caroline og Lars Kristian og si «I rest my case». Med forbehold så klart, rett skal være rett 😉

  16. Emilie lindhaug,
   Det der er jo bare den type kommentar som er så utrolig håpløs. Hvorfor sier du det? Hva er det for noe med deg som gjør at du får deg til å taste ned dette? Løfter du deg gjennom å kritisere andre på denne måten?
   Når det gjelder pupper, så er de jo rare. Alles pupper, mener jeg. Selv har jeg fire barn, og alle er blitt ammet – dermed har puppene vært alt fra store meloner til det helt motsatte, det er litt slik kroppen er. Se her, for eksempel hvis du vil: https://mamsi.no/hadet-for-alltid-store-melonpupper/ Det er nesten vemodig når ammetiden er over, men det er godt også.

   Emilie, neste gang du tenker du må skrive noe liknende, så tenk deg om. Bruk hodet. Det er ikke noe hyggelig å få en slik kommentar – og om jeg kan gjette, så gir det ikke deg så mye energi heller; tvert imot, kanskje?

  17. Martine

   Wow, skal du bare kritisere du eller? Legg ved et bilde av deg så vi kan kritisere kroppen din tilbake. Hvis du noen gang har hatt på deg en sportsbh, så ved du at puppene presses mer inn enn med en vanlig BH. Det forklarer at puppene ser mindre ut enn til vanlig.

   Vi er midt oppe i en diskusjon ang mobbing i Norge nå og har vært det en stund, men det er tydligvis ikke så mange som bryr seg. Tenk over hva du skriver før skriver det. Sånne kommentarer kan ødelegge et menneske.

  18. Cecilie!

   Hallo? Hva er dette for en kommentar?
   Caroline ser utrolig flott ut, og flat? Herrejeminin, hvorfor skal du bry deg om bryst-størrelsen hennes?
   Brystene hennes passer perfekt til kroppen hennes. For en utrolig frekk kommentar …

  19. Hjelpes meg. Dette er kroneksempelet på en kommentar som kan få de fleste til å bli usikker på egen kropp og utseende. Emilie Lindhaug, pleier du å spørre folk om slikt? I så fall bør du slutte, det er nemlig ikke god folkeskikk.

  20. For en teit kommentar. Hun har jo på seg treningsbh’er på bildene. Hvis du har hatt på deg en sånn før vet du at det er meningen at de skal «holde ting på plass». Ang navelen hennes er vel det akkurat sånne ting som er med på å gi folk dårlig selvbilde. At andre pirker på ting på kroppen din som du ikke kan styre? Ingen syns vel det er spesielt hyggelig at noen kommenterer stygt om utseende sitt? Nei la heller være å legg igjen en kommentar da.

  21. Det er jo bare naturlig at hun blir flat igjen selv om hun fikk byste i graviditeten. Håper bare ikke hun går på enda en smell og skaffer seg silikon, selv om det sikkert er fristende etter det kroppen hennes har vært igjennom.

  22. Hva behager?

  23. Linn :-)

   ??????? Mulig!!

  24. Lavmål Emilie Lindhaug, at det går an!

  25. Skjerpings!
   For Caroline har jo bestemt hvor hennes navle skal sitte – og mulig puppene blir litt flatere med en stram sportstopp!
   PS! Det er lov å ha vanlig folkeskikk – og være hyggelig – bare et lite tips!
   Og hurra for Caroline – som kommer med bedre innlegg enn noen gang. Ikke vanskelig å se at det ligger mye jobb bak denne bloggen.
   Jeg heier på deg, Caroline!

  26. Newflash Emilie, pupper blir alltid flatere med sportsbh, er jo derfor man bruker sportsbh for å gi dem best mulig støtte under trening…… Og så kan man gjøre dem større ved hjelp av en god pushupbh med innlegg…. Alt trenger jo ikke være redigert, vi jenter har muligheten til å endre på «fordelene» våre ved hjelp av klær 😉

   1. Navlen min sitter ca der Caroline sin gjør, rett under livet og jeg har høyt liv slik som Caroline. Kanskje det er navlen din som sitter for lavt? Eller kanskje vi bare er forskjellige alle sammen?

  27. M e r e t e

   herregud, skjerp deg Emilie….

  28. Hva feiler det deg, onde menneske? Kritikk er en ting, det kan jeg være enig i at C har vært litt dårlig på å ta til tider, men det der er bare lavmål råstygt å si, og har ingenting med kritikk å gjøre. Skam deg. (Jeg vedder på du ikke heter Emilie lindhaug, ingen er så tjukke i hodet at de skriver slikt under eget navn).

  29. En aaalfor gammel mamma :-)

   FYSJ, Emilie lindhaug!! Det er slike kommentarer og maaange andre jeg viser og forklarer mine døtre at IKKE er greit å poste! Må da gå an å være hyggelig! (ja, jeg er alt for gammel til å lese blogger siden jeg har døtre som også gjør det. DET er det iallefall mange som mener. Jeg derimot, jeg koser meg med denne fine bloggen og mange andre. Alder er bare et tall:-))

  30. Hvor uforskammet er det mulig å være? Av alle ufordragelige meldinger jeg har lest så er denne blant de verste, du Emilie, hva hadde du selv svart hvis en fremmed hadde sagt noe sånt til deg?

  31. I alle dager..?

  32. Elizabeth

   OMG, er du seriøs? Pinlig… :O

  33. Tine Walter

   Emilie – grow up!! Hold drittpraten din for deg selv – du er totalt uinteressant.

  34. Navlen sitter for høyt oppe??!! Ift hva?? Så lenge navlen er på magen så er det vel ikke noe å kommentere? Eller hadde det vært mer riktig med navelen 1 cm lengre ned..? Du er sikker på at den ikke står litt skjevt også da? Aldri hørt noen noen gang kommentere feil plassering av en navel…

  35. kristin

   Mine pupper blir også mye flatere med sports bh…. Men hva er vitsen med en sånn kommentar?

   1. Eeeeeeeh… I følge med. term pleier navelen å sitte mellom nederst og øvers på hoftene, altså er den øverst på hoftene på det bildet (som du tydeligvis har zoomet inn) av Caroline. Helt normalt, mao. Er hun en hest du vurderer å kjøpe, eller? Har du sjekket tenner og svai i ryggen også? Og ja, enig med alle her i at pupper seff blir flatere når de presses inn mot kroppen av trang bh. ( hun burde vel brukt push-up på trening, etter din smak). Plager det deg også når menn bruker jeans som er løse nok til at du ikke ser hele formen på utstyret? 😉

  36. Å skrive sånne ting er ikkje greitt, tenk deg litt om. Takk

 77. Christine

  Er det vår kolleksjonen for 2016 du står modell for? Utrolig mye fint!

 78. stå på, flinka! Jeg har lest bloggen din i flere år, og kommer til å fortsette til siste dag:)
  Jeg lurer bare litt på hvor dere bestilte den indiske maten fra? Og var den brukbar? Bor selv i Trondheim, og har lenge lett etter god indisk mat, gjerne take away:)

 79. Utrolig mye fint! Inspirerende bilder :-). Har du rabattkode? 🙂

  1. Huff… klarte ikke å vente på svar. Alt for mye fint! Gleder meg til det kommer i posten! 😀 Takk for inspirasjon!

 80. Michelle

  Så utrolig gøy at de har valgt deg til å stå modell for de, det syns jeg passer deg perfekt! du er absolutt det jeg vil kalle et sunt og sporty forbilde;) hehe, jeg fikk faktisk en pakke jeg bestilte av de i dag, så ja, det er en av de bedre nettbutikkene når det kommer til trening! 🙂

 81. Du er så fin, Caroline 🙂
  Og ikke minst sterk! Stolt av deg jeg. <3

  Kan jeg spørre hvilken tights du har på det nederste bilde?

 82. Så mye fint treningstøy du har på deg med de freshe fargene. Har nettopp kjøpt meg nye tights men får lyst på mer etter innlegget ditt 😉 Kan aldri får nok treningsklær.
  Du er en flott sporty jente som motiverer meg!

 83. Hvilke app’er bruker du til pulsklokken din?

 84. WOW, nåå ble jeg råågira på å fornye trenings-garderoben min!! Du ser jo helt smashing ut på disse backstagebildene, Caroline! Du er så herlig, sprek og super på alle måter. Ikke glem at til tross for motgangen du opplever fra enkelte, så har du så enormt mange som støtter deg, og heier på deg og ditt arbeid!

  Klem 🙂

 85. Fine bilder! Det deilige med denne runden med redigerte bilder, er at jeg nå føler meg sikker på at bildene er ekte 🙂

 86. æææ du er ond 😀 svidde nettopp av noen tusen på getinspired 😉

 87. Eg meine at du ikkje har gjort noko gale, at du redigerer og komentere egne innlegg, er vell opp til deg sjølv.
  Folk skal bare finne feil…å blåse de opp. Eg lika deg for den du er! Stå på:) !

 88. Røyker du marijuana? Jeg har hørt rykter om at du foretrekker cannabis fremfor alkohol fordi det er mindre helseskadelig.

  1. Det er på nippet til å være komisk med sånne rykter om Caroline, hadde det ikke vært for at du slenger det ut anonymt i et kommentarfelt, som bare er stakkarslig og feigt. Klarer liksom bare ikke se for meg Caroline sitte hjemme etter å ha løpt en mil å ta seg en joint. Det er nok høyst usannsynlig også.

   1. Det er mange spreke mennesker som tar seg en joint etter trening. Alt fra skiskyttere og svømmere til sprintere og bodybuildere som holder et internasjonalt nivå. Det er bedre å ta seg en joint etter trening enn et glass vin. Cannabis gir økt blodgjennomstrømning og dermed bedret restitusjonstid. Verdens eldste menneske (Fulla Nayak) brukte cannabis på daglig basis – så det sier sitt.

   2. Hahaha ? Seriøst. Takk for dagens latter, for en utrolig dum ting å skrive… Så dumt at jeg faktisk må le 😉

    Flotte bildet Caroline 🙂

   3. Caroline

    Tusen takk, Anita 🙂

  2. Hahahaha… der fikk jeg meg en god latter. Hjelpes meg 🙂

 89. Når vi får se selve resultatet, vil noen av disse bildene være retusjert fra GetInspired sin side? Og da tenker jeg ikke på endring av lys/farge på selve bildet, men endring av skyggelegging slik at det fremheves/skjules deler av kroppen, eller andre endringer på kroppen din for at du skal se best mulig ut. Vil du isåfall akseptere dette, og fortelle oss lesere om det har blitt gjort?

 90. Kan man selv påvirke sin navleplassering, og ville det i såfall betydd noe for bloggens lesverdighet og inspirasjonsnivå? Kjør debatt!!! (eller…..?)

 91. Wow, du ser fantastisk ut. Her ser en virkelig hvor veltrent og flott du er! Flotte bilder og kule treningsklær. Ha en fin dag 🙂

 92. Love the floral pant! Nothing like beautiful exercise clothes to motivate the mind!!

 93. Åhh likte den sorte tightsen på siste bildet..den var superfin til deg! var det Vibeke S som tok bilder av deg?

 94. Ser du har lagt på deg, godt å se at du jobber med spiseforstyrrelsene! Heier på deg!

  1. Susanne

   For en idiotisk kommentar.
   Når skal jenter slutte å være hverandres verste fiende? Det fatter jeg ikke!
   Kan man bare ikke slutte å kommentere andres vekt, uansett??? Det er jo aldri greit.
   Drive å studere kroppen til andre for så å kommentere den- det er så ekstremt lite interessant!

   Finn noe mer viktig og verdifullt å fokusere på!!!

  2. Men «Ida» da… har du virkelig ikke noe bedre å finne på? Ønsker deg god bedring :p

  3. Men ingen heier på slike uforskammede kommentarer. Slike ting holder man for seg selv, det har ingenting i et kommentarfelt å gjøre.

 95. Maryanne

  Flotte bilder! Elsker Get Inspired, de har så mye fint!
  Vet du navn på, og hvor headsettet du har på deg, er fra?

 96. For noen fine bilder. Både du og treningsklærene ser fantastisk ut!

 97. lilleMaiken

  Åh så mye fint treningstøy 🙂
  Hvor bestilte dere indisk fra i Trondheim? Og var den godkjent?

 98. Fina Caroline!
  Ibland blir jag så ledsen när jag läser kommentarerna på din blogg; hur kan folk vara så ohyggliga och skriva allt möjligt elakt om dig?
  För mig är du en sann inspirationskälla och jag kilar inom nästan dagligen för att få en boost. Det är tack vare dig jag har kommit igång och blivit mer hälsosam; fått en kropp som jag känner mig tryggare med & tack vare det har också mitt självförtroende och mitt liv blivit bättre.
  Så oerhört tacksam för att du fortsätter blogga trots motgångar – vi är många läsare som finns med dig, jag hoppas att du vet det. <3

  Förresten, vet du om man kan beställa kläder från GetInspired till Sverige? Stor kram!

 99. Hei Caroline 🙂

  Jeg fikk en nyhetsmail av Get Inspired idag, med de hvite og rosa skoene du har på bildet, og jeg ble helt frelst 😀 Også så jeg nå på bloggen din at du hadde på de sammen, vil du si de er normale i størrelsen? Jeg har så små føtter, og 36 kan fort bli litt stort, så hadde vært supert om du vil si fra hvis du syns de er store i størrelsen 🙂

  Jeg lurer også på om du har en rabattkode å dele ut, før jeg evt bestiller? 🙂

  1. Caroline

   Kommer et innlegg om ikke så veldig lenge 🙂

   1. Takk for svar 🙂 Men, vil du bare svare på det ang størrelsen, så hadde jeg blitt veldig glad 😀

   2. Caroline

    De er helt normale 🙂

 100. Så mye fresht treningstøy!! 🙂

  Ser ut til å ha vært en fin tur, med mye kos og hygge innimellom jobbingen 🙂

 101. Er «six-packen» ekte? 🙂

 102. Så utrolig masse fint! Passet deg supert også 😀

 103. Hårfargen din er nydelig:) vet du hvilket nr fargen din har? Så helt smashing ut sammen med de spreke fargene…

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Nei, det vet jeg dessverre ikke, og Nikola kaller det en yrkeshemmelighet :O

 104. Stilige bilder! 🙂 også artig å se du har vært innom Crossfit Trondheim! Kule lokaler for shoot. Kanskje du fikk deg en økt også? 😉 hehe

 105. Hei,
  Hvor er den indiske maten fra? Hvilken restaurant i Trondheim? God?

  1. Caroline

   Indian Tandoori 🙂 Ja, vi syntes det var veldig bra 🙂

 106. Fant et favoritt bilde… det siste! Hot!;)

 107. wow du har 6 pac jo… ikke dårlig!:) motiverende saker å se sånt.

 108. […] treningsbhen på bildet? Det er den samme som jeg hadde på meg i går, og på det siste bildet i dette innlegget. Den er fantastisk god og en nyhet fra Stay In Place, en videreutvikling av Power Bra som […]

 109. Hei Caroline 🙂
  Så fint at du har besøkt byen min, Trondheim.
  Har et spm ang skoene Asics Gel Noosa som du har på deg på bildene. Hvilke var finest? Blir de gule altfor gule og skiller seg veldig ut?:p Jeg har sikla på begge fargene, men klarer ikke bestemme meg. Jeg ser de på nett så ikke så lett å se hvordan de ser ut in real life.

  Takk for svar 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *