backstage: fotoshoot for get inspired

fotoshoot i samarbeid med get inspired

Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg gjorde da jeg var i Trondheim fra onsdag til fredag i forrige uke: jeg tok bilder for Get Inspired 🙂 Dette er jo min absolutte favorittnettbutikk når det kommer til trenings- og fritidsklær, vi har jobbet sammen i mange år, og fremover skal vi ha et enda tettere samarbeid og det gjør meg så glad! Denne sesongen har de virkelig overgått seg selv, det er så mange freshe farger, kule print og nydelige detaljer på alt fra sko og hodeplagg til bukser og topper. Jeg vil ha absolutt alt! Jeg hadde med meg storesøster som backstagefotograf, så her kommer et lite bildedryss. Selve resultatet kommer når alt er klart 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

– dag 1 – 

IMG_3563

IMG_3550

IMG_3727

IMG_3671

IMG_3719

IMG_3788

– sabrura, kuleste navnet og logoen ever 🙂 Og veldig god sashimi – 

IMG_3750

IMG_3761

IMG_3764

IMG_3765

IMG_3807

IMG_3847

Vi bodde på Clarion Hotell & Congress og Get Inspired hadde fikset Reitan Suiten til oss. Altså! Da snakker vi! Den er jo bare helt rå! Jeg har faktisk bodd her en gang tidligere, i sommer da vi spilte inn Det Nye-jenta var det mamma og jeg som fikk boltre oss her i et helt døgn, men denne gangen ble det 2 netter. Så digg! Den første kvelden ble det som nevnt indisk aften på Anette og meg, mens vi var ute og spiste med den fine gjengen dagen etter. 

___________________________________________________________________________________________________________

clarion hotell 

IMG_4032

IMG_3901

IMG_3915

IMG_3926

IMG_3894

IMG_3928

IMG_3939

IMG_3946

IMG_3969

IMG_3956

IMG_3948

___________________________________________________________________________________________________________

– dag 2 – 

IMG_4058

IMG_4111

IMG_4141

– hele den fine gjengen 🙂 – 

IMG_4103

IMG_4151

Fant du et favorittplagg? 🙂 

192 kommentarer

 1. Så mye fresht treningstøy!! 🙂

  Ser ut til å ha vært en fin tur, med mye kos og hygge innimellom jobbingen 🙂

 2. Er «six-packen» ekte? 🙂

 3. Så utrolig masse fint! Passet deg supert også 😀

 4. Hårfargen din er nydelig:) vet du hvilket nr fargen din har? Så helt smashing ut sammen med de spreke fargene…

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Nei, det vet jeg dessverre ikke, og Nikola kaller det en yrkeshemmelighet :O

 5. Stilige bilder! 🙂 også artig å se du har vært innom Crossfit Trondheim! Kule lokaler for shoot. Kanskje du fikk deg en økt også? 😉 hehe

 6. Hei,
  Hvor er den indiske maten fra? Hvilken restaurant i Trondheim? God?

  1. Caroline

   Indian Tandoori 🙂 Ja, vi syntes det var veldig bra 🙂

 7. Fant et favoritt bilde… det siste! Hot!;)

 8. wow du har 6 pac jo… ikke dårlig!:) motiverende saker å se sånt.

 9. […] treningsbhen på bildet? Det er den samme som jeg hadde på meg i går, og på det siste bildet i dette innlegget. Den er fantastisk god og en nyhet fra Stay In Place, en videreutvikling av Power Bra som […]

 10. Hei Caroline 🙂
  Så fint at du har besøkt byen min, Trondheim.
  Har et spm ang skoene Asics Gel Noosa som du har på deg på bildene. Hvilke var finest? Blir de gule altfor gule og skiller seg veldig ut?:p Jeg har sikla på begge fargene, men klarer ikke bestemme meg. Jeg ser de på nett så ikke så lett å se hvordan de ser ut in real life.

  Takk for svar 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *