toalettbesøk til Kragerø

IMG_4389

Kjære mandag, kjære uke. Puh! Denne helgen har vært interessant. I utgangspunktet skulle vi til Milano med et vennepar for å se Milan vs. Atlanta, julegaven min til Lars-Kristian, men lang flytur og lite søvn var ikke noe som fristet akkurat nå. Så for å få slappet av og være litt kjærester igjen, kom mamma og pappa fra Sarpsborg på fredag for å være barnepike i helgen, og vi bestilte overnatting, spa og middag på Kragerø Resort fra lørdag til søndag. Da vi kom inn døren til rommet litt utpå dagen, synes vi det var så kaldt begge to og tenkte at et varmt bad ville fikse det. Jeg hadde følt meg uggen hele dagen, men tenkte at det skyldtes stress, og etter badet følte jeg at formen var stigende og tanken på middag var plutselig ikke så fjern lenger. Men så gikk det maks en halvtime før hele meg lå som en krøll rundt toalettskålen, og en time senere ble det kamp mellom oss om å nå frem til toalettet først. Så lå vi der da, på hver vår kant av sengen, helt til i går ettermiddag. Da måtte vi bare manne oss opp og reise hjemover. Det komiske er at hjemme hos oss lå mamma og pappa med akkurat det samme, men de hadde jo Nelia å ta seg av på toppen av alt – som forresten også hadde blitt syk. Hun ble syk fredag kveld, så jeg tipper dette er et virus hun har dratt med seg fra barnehagen. Uff. Jeg syntes så synd på mamma og pappa da de dro seg ut i bilen sent i går. For et opplegg! Jeg må jo bare le. I dag er vi hjemme alle sammen, og for min del kan det kjennes som vi snakker influensa på toppen av det hele, men jeg satser på at det bare er en følelse, og at vi er friske og raske i morgen hele gjengen 🙂 

IMG_4452IMG_4412

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg håper ingen andre der ute er preget av det samme, men at dere får en frisk og sprek start på mandagen – slik det egentlig skal være  Vi sees etterpå! 

129 kommentarer

 1. Hei, vi skal pusse opp og jeg trenger inspirasjon. Har du forslag til noen sider hvor jeg kan finne mange fine bilder? 🙂

  1. Pinterest!! https://www.pinterest.com/ Der finner du ALT.

   1. Tusen takk for svar, men jeg er av den gamledagse typen som ikke har FB, har du andre forslag?

  2. Sjekk ut houzz.com 🙂

 2. Ida iselin

  Skulle ønske jeg kunne si jeg var frisk men spysyke og influensa har tatt meg

 3. Våknet med omgangssyke i går, og hele natten .. Heldigvis bedre nå etter masse søvn. God bedring! 🙂

 4. Jeanette

  lå med omgangssyken hele julen.verste jeg har vært med på! Håper dere blir friske snart

 5. Uff. Håper dere føler dere bedre så fort som mulig! Jeg har hatt akuratt det samme siden i går kveld. Mamma sa hun hadde sett på nyhetene at det er en helt forferdelig spredning av omgangssyke i landet, så la oss håpe at vi nå er ferdig med det;)

  God bedring i hvert fall 🙂

 6. Hvilken barnehage går Nelia i? Trives hun der?
  Jeg bare elsker å lese bloggen din, gleder meg hver gang jeg kommer hjem for å se om det har kommet et nytt innlegg. Du er en veldig stor inspirasjon for meg. Og jeg ser veldig opp til deg 🙂 Du er så utrolig flink til å takle alt det vanskelige Caroline, og du inspirere meg til å gjøre det også. Stå på Caroline! Du er mitt forbilde.
  Setter stooor pris på en tilbakemelding 😀

 7. Æsj, så kjedelig! Men hell i uhell at dere ikke var på vei til Milano når dere ble syke! God bedring til dere alle sammen.

 8. Huff god bedring

 9. Har du tenkt til å lage en oppsummering av året som gikk? Syns innlegg som det er så fine å se tilbake på 🙂
  Håper du har en rikig god kveld videre!

 10. Dere må ta på dere sokker, så blir det ikke så kaldt ^^, Ellers god bedring til dere alle. Syk her og 🙂

 11. Blir serr kvalm av deg å han fjollegutten du er sammen med , serr skjerp dere !

 12. God bedring.
  Godt dere ikke dro til Milano, flytur med oppkast er ikke noe særlig. Satt mellom to familiemedlemmer som kastet opp om hverandre i 16 timer på fly i forrige uke, ikke å anbefale. Ha en fin uke 🙂

 13. Tror du virkelig at Caroline legger ut her hvilken barnehage datteren hennes går i??? Ehhh. Not

 14. God bedring til alle dere og stå på Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Du å din type er noen av det værste folk eg veit om , Men skulle slikket fitta di HORE!!!

 16. Caroline

  Uff ikke godt å være syke, men tenkte dere aldri tanken på å reise hjem til Nelia når hun var blitt syk? Hadde aldri klart at mine foreldre passet på min unge når han hadde vært syk, spesielt ikke når de var syke selv! Stakkars..det hadde ikke jeg hatt samvittighet til uansett hvor mye de hadde insistert altså!

  Jaja..god bedring iallefall, er ikke godt å være syk samtidig som den lille, og iallefall ikke se at den lille har det vondt! Huff..*får vondt i magen*

 17. Ligger selv med omgangssyke som jeg fikk på søndag… 🙁 regner med at mamma tok det med hjem fra barnehagen da hun jobber der, og 7-8 barn kasta opp…. ho ble ikke syk, men selvfølgelig ble jeg det 🙁 æsj…

 18. her har jeg nettopp blitt frisk etter en måned syk. Startet med luftveisinfeksjon før jul, i romjula var det kommet over til influensa og for to uker siden fikk jeg konstantert bronkitt. Da ble jeg sykemeldt. Takket være sykemeldingen og medisin pluss masse hvile ble man da endelig frisk. Ønsker dere alle god bedring 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *