toalettbesøk til Kragerø

IMG_4389

Kjære mandag, kjære uke. Puh! Denne helgen har vært interessant. I utgangspunktet skulle vi til Milano med et vennepar for å se Milan vs. Atlanta, julegaven min til Lars-Kristian, men lang flytur og lite søvn var ikke noe som fristet akkurat nå. Så for å få slappet av og være litt kjærester igjen, kom mamma og pappa fra Sarpsborg på fredag for å være barnepike i helgen, og vi bestilte overnatting, spa og middag på Kragerø Resort fra lørdag til søndag. Da vi kom inn døren til rommet litt utpå dagen, synes vi det var så kaldt begge to og tenkte at et varmt bad ville fikse det. Jeg hadde følt meg uggen hele dagen, men tenkte at det skyldtes stress, og etter badet følte jeg at formen var stigende og tanken på middag var plutselig ikke så fjern lenger. Men så gikk det maks en halvtime før hele meg lå som en krøll rundt toalettskålen, og en time senere ble det kamp mellom oss om å nå frem til toalettet først. Så lå vi der da, på hver vår kant av sengen, helt til i går ettermiddag. Da måtte vi bare manne oss opp og reise hjemover. Det komiske er at hjemme hos oss lå mamma og pappa med akkurat det samme, men de hadde jo Nelia å ta seg av på toppen av alt – som forresten også hadde blitt syk. Hun ble syk fredag kveld, så jeg tipper dette er et virus hun har dratt med seg fra barnehagen. Uff. Jeg syntes så synd på mamma og pappa da de dro seg ut i bilen sent i går. For et opplegg! Jeg må jo bare le. I dag er vi hjemme alle sammen, og for min del kan det kjennes som vi snakker influensa på toppen av det hele, men jeg satser på at det bare er en følelse, og at vi er friske og raske i morgen hele gjengen 🙂 

IMG_4452IMG_4412

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg håper ingen andre der ute er preget av det samme, men at dere får en frisk og sprek start på mandagen – slik det egentlig skal være  Vi sees etterpå! 

129 kommentarer

 1. Ann Therese

  Uæææh! Omgangssyke! Det går noen heftige runder med det nå. I nabobygda di er halve skoleklasser slått ut og barnehagene likeså.
  God bedring alle sammen! Husk 48-timers regelen på oppkast 🙂

 2. Veronika

  Huff, hørtes ikke godt ut! Godt at dere ikke dro til Milan da.

  Ønsker dere god bedring, alle sammen! 🙂 Ha en fin mandag!

 3. Øv hvor surt. Rigtig god bedring til jer alle sammen 🙂

 4. Ser skoene er fra New Balance, men hvor kjøpte du de? De var superfine! <3

  1. Caroline

   GetInspired 🙂

 5. Åh, omgangssyke må være det verste som finnes. God bedring til hele gjengen. Dere er sterke etter alt som har skjedd. Det at du faktisk fortsetter å blogge etter denne nedturen viser bare hvor sterk du er. Jeg hadde foresten gjort det samme som mannen din. Heia fam. Eriksen 😀

 6. Godt dere ikke dro til milano da! Jeg er blitt syk jeg også, passer meg så dårlig! Har hatt en hektisk forrige uke og helg da jeg var korist på spellemannsprisen, med mye øvinger og fullt fokus. Da vi gikk på spellemannsfesten lørdag kveld følte jeg meg litt groggy i halsen, og i går lå jeg strekk ut med dundrende hodepine og svimmelhet og hoster som en gal.. Er ikke blitt noe bedre i dag. Så typisk. I tillegg er det endelig blitt nydelig vær her på vestlandet, og så må jeg ligge inne..

  1. Caroline

   Ja, det var virkelig flaks 🙂 Tør ikke tenke på hvordan det hadde vært å lagt der nede med omgangssyken og en flytur foran seg :O

   Håper det gikk bra på scenen, da 🙂

 7. Martine

  Huff, god bedring ✨

 8. Her var vi hjemme med omgangssyk mini hele forrige uke, men slapp heldigvis unna selv denne gangen.

  Tips; vask og kok alle flasker/kopper/smokker og annet Nelia putter i munnen, minst en gang om dagen. Så unngår dere kanskje at hun re-smitter seg selv og dere. Og vask med Klorin på dørhåndtak og på badet og alle steder dere orker. Det er Klorin og vann/såpe som tar rotta på det, antibac er visst ikke like effektivt.

  Og pass på å drikke, gjerne ofte og lite.

  God bedring til dere alle sammen!! 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips! Setter igang med koking nå 😀

   Tusen takk 🙂

   1. Etter gjennomgått infeksjon har man utviklet immunitet mot det aktuelle viruset, så jeg tror ikke det skal være mulig med re-smitte. Men man kan jo såklart plukke opp et nytt virus når som helst. God hygiene er såklart viktigste forebyggende tiltak, kanskje det kan hjelpe å koke smokkene men det smitter jo så utrolig lett og fort at jeg tror ikke det har så mye for seg. Huff 🙂

   2. Belinda

    Det spørs helt om det er noroviruset de har fått(hvilket det kan se ut som, i og med at alle ble syke i løpet av helgen og noro er svæt agressivt og smitter fort). Noroviruset er ikke som andre «omgangsyker», der kan du nemlig resmitte deg selv igjen, gang på gang… Det er uansett smart å vaske ut etter den typen sykdom. Et annet hett tips: BYTT TANNBØRSTE 😉

    God bedring!

   3. Caroline

    Takk for tips 🙂

   4. Jeg har lært at man er immun i ca 12-14 uker etter å ha hatt norovirusinfeksjon. Hvis du har dokumentasjon på noe annet vil jeg gjerne se det 🙂 (jeg er lege og jobber på sykehus så hvis det ikke stemmer så er det jo greit å vite ;)) Men viruset kan leve i flere dager på overflater, så det kan være greit med litt desinfeksjon for å forhindre at eventuelle gjester blir syke 😉

   5. Suzanne

    Mannen min er lege og i følge han så kan man faktisk fint greie å smitte seg selv igjen dersom man har slurva med rengjøring eller lignende. Jeg trodde han tulla, men såvidt jeg forstått så har det med at det tar litt tid før kroppen greier å opparbeide seg immunitet mot magevirus. Men når man først er «immun» så har jeg hørt det samme som deg, Tina – immuniteten varer sånn cirka i 12-14 uker.

   6. Belinda

    Tina: Jeg har ikke «direkte» dokumentasjon, annet enn det skrivet vi har fått udelt på sykehjemmet der jeg jobber(det er retningslinjer i forhold til smitteregime og resmitte, og antar det er seriøst nok?), men jeg skal ikke være for bastant! Er bedre å vaske med såpe enn sprit, da noro ikke lar seg knekke så lett av desinfeksjon 🙂 Men, jeg er «bare»(ta med en klype salt) sykepleier, så du har nok lært bedre 🙂

   7. Ja det var ikke så lett å finne god dokumentasjon for noen av delene, men i det jeg kan finne ser det ut som man utvikler immunitet i noen uker (12-14) selv etter norovurusinfeksjon. (Jeg er ikke lege som jobber med noe av dette, men det er jo interessant å ha fakta slik at man vet hvordan man skal forholde seg siden det er et utbredt problem for tiden;)) Problemet er at det finnes så mange varianter av virusene at man kan bli syk med nytt virus med en gang, men man reinfiseres ikke selv med helt samme virus. Men som sagt, ikke helt lett å finne sikkert svar på, og grundig vask er vel uansett bra og viktig for å hindre smittespredning 😉 håper i alle fall alle som er syke snart føler seg bedre 🙂

   8. Det gikk å svare på meldingen lengre ned så svarer her. Jeg kan ikke vise til en skriftlig kilde nei, men både fastlegen samt rmvenninne som er sykehuslege på et av de

   9. Oi her skjedde det noe. Men altså, både fastlegen og en venninne som er lege på sykehus har fortalt meg at man ikke blir immun etter flere av magevirusene og dermed kan bli syk på ny rett etterpå.

 9. God bedring til dere. Det blir nok endel sykdom det første barnehage året.. Forrige år for oss bestod av 4 runder med oppkast hvor mor og far ble smittet 3 av gangene :-/ I tillegg kommer tenner med feber og andre infeksjonssykdommer. Det man kan være glad for et at året går fort og immunforsvaret blir topp.:-D

  1. Caroline

   Uff, håper virkelig vi slipper unna det :O

   Tusen takk 🙂

  2. Ikke ta sorgene på forskudd 🙂 vår har gått i bhg ett år nå, aldri vært syk, bare litt forkjøla 🙂 ikke vært plaget med tenner i det hele tatt 🙂

  3. ja, det er sant. Første år, og spesielt halvår, er ille. Lurt å legge inn litt slark i planene det første halvåret med barnehagebarn.

   1. Vår eldste var så å si aldri syk de åra hun var i barnehage,men yngste tror jeg hadde alt av sykdommer første året.
    Ha en fin dag:)

 10. Her har vi hatt omgangssyken i snart en uke, og nå kjenner jeg det skal bli godt å bli kvitt den! 😀 Jeg er opp sprukket på begge hender, etter all vaskingen, og huset har stinket av klor og basseng i en evighet nå 😀 God bedring til dere, håper dere er ferdige nå!
  Fin mandag 🙂

 11. Camilla

  <3 God bedring til dere alle sammen <3
  Godt dere ikke satt i Milano når syken kom snikende!

  Den rosa buksen du har på deg på dette bildet såg skikkelig god ut 🙂 Kan jeg spørre hvor den er i fra?

  Ha en flott ukestart!!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Den er fra BikBok.

 12. så kjedelig å få dette når dere hadde planer. Jeg var veldig mye syk første halvåret sønnen min gikk i barnehagen. god bedring!

 13. Sarperaz

  Masse god bedring til hele gjengen! Høres ut som dere er igang med barnehagesyken, huff jeg tenker tilbake med gru.. Min er riktignok 12 år nå, men når vi startet opp i barnehagen pløyde vi igjennom det meste av basselusker og rarieteter de første 6 månedene. Trøsten er at poden har ikke vært syk en dag siden. 🙂

  1. Caroline

   Ja, må jo bare tenke på den måten at de bare har godt av det 🙂

 14. AH, maks uflaks. Håper dere føler dere bedre snart! 🙂 Digger det siste bildet, den stolen….! Åh! God bedring hele gjengen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Hvor er skoene fra?

  1. Caroline

   New Balance/GetInspired.no 🙂

 16. Goood bedring 🙂

 17. Ingebjørg

  Vi har vært i samme båt i helgen! Hele familien utslått

 18. Kjære deg! Føler så med deg at du aner ikke…Jeg hadde omgangssyka i lang tid…det tok liskom aldri slutt. Det var virkelig helt forferdelig!
  MEN det positive med det er at man setter enormt stor pris på å faktisk være frisk. Så, god bedring 🙂

 19. Michelle

  uff av meg, det er et verste å bli sy på den måten! jaja, sånt kan man dessverre ikke hjelpe for :/ Håper dere alle er bedre nå og håper du får en god start på en ny uke, det fortjener du <3

 20. Victoria

  Masse god bedring:)
  Kjolen i innlegget fra Trondheim, hvor er den ifra?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Den er fra Zara.

 21. Er jo veldig typisk at små blir syke når de starter i barnehage. Men det blir jo heldigvis bedere når de blir vondt til det!
  Håper du får en bra uke selv om helgen har vært fylt med sykdom..

 22. Henny88

  Uff da… God bedring til alle sammen. Vil også si at jeg fikk helt sjokk da jeg leste om personen som oppsøkte deg hjemme uten å være bedt og uten forvarsel. Hørtes ut som en skummel film… æsj. 🙁 Det må ha vært helt forferdelig. Klem fra Henriette

 23. God bedring <3

 24. Ligger selv hjemme i dag med kraftig halsbetennelse. Skal til legen senere i dag. Lei av 11 dager uten å klare å svelge uten at det gjør vondt!
  God bedring til dere

  1. Caroline

   Uff, ja det er virkelig ikke noe godt 🙁

   Tusen takk, og god bedring til deg også 🙂

 25. God bedring!
  Vi var en jentegjeng i går som satt å pratet om alt som stormer rundt deg for tiden. Vi var rundt 10 stykk og alle syns det har tatt helt av. Vi kjenner deg ikke, men ønsker kunn å se at du lykkes. Du er ett flott forbilde og vi heier masse på deg! Så de fleste unge jenter ser ikke disse sakene så negativt som enkelte i media osv. Husk det! 20 åringene syns du er insiprerende 🙂

 26. Dette unner jeg dere ikke!! Dere fortjener å kjenne på kjærligheten nå etter den turbulente tiden. Håper dere får til en ny tur veldig snart 🙂

  Du er råsterk, Caroline!

  God mandag og klem fra meg

 27. God bedring til en flott familie!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 28. solveig M

  Hei. Jeg må bare spørre hvordan du gjør når datteren din kaster opp? Må jo bli fryktelig mye klesvask. De er jo ikke som oss voksne. Vi har jo bøtte eller toalettet. Uff. Omgangssyken er det værste jeg vet.

  1. Caroline

   Hun har heldigvis ikke kastet opp 🙂

  2. Må bare svare her at ja, det blir mye klesvask!! Samt gulvvask, vask av tepper osv… 🙁 sønnen min har hatt omgangssyken mange ganger og da har han kastet opp omtrent overalt… Må gå etter med håndklær ol og passe på i de verste periodene.

  3. Håndklær, håndklær og håndklær.. 😉 Det er jo helt umulig å vite hvor og når de kaster opp. Så håndklær i senga, på fanget, klart så du kan ta i mot før det treffer sofaen osv.. 😉

   God bedring, Caroline! Det er virkelig helt pyton! 😛

   1. Kjøpte sånne engangs tisselaken på apoteket, da ungene mine var mindre. La de på sofaen der de satt/lå, og på gulvet foran dem. De er ganske myke, så ikke ekkelt å ligge på. Da var det bare å kaste det verste sølet (når de ikke rakk bøtta). Nå er det jo litt mer uforutsigbart med de aller minste selvfølgelig, hvis de rører mye på seg. Men ja, det blir endel håndkle-vask ja 🙂

  4. S. Kati.

   Solveig M, du må bare glede deg til du får egne barn og de får omgangssyken.
   Da finner du fort ut hvordan du gjør det når barnet ditt kaster opp…. 😉

   Pjuk, eg skal love deg det er ekkelt og fryktelig mye styr. For som du selv skriver, vi voksne har jo både bøtte og toalett. Barna, ja de kaster jo bare opp der det måtte passe. Det går en del håndklær, laken o.a. Og vaskemaskina får virkelig kjørt seg.

 29. Uffamei, håper dere kommer dere raskt. Hadde samme runden før jul vi, alle tre her i huset:/ Skikkelig pyton!!
  Men syns du tar det sporty da, heldigvis går det ganske fort over- og dere kan krysse EN av på listen:D God bedring!

 30. Uffameg! God bedring til dere alle! Er selv vant med dette, mye basselusker som kan bli med hjem fra en barnehage! :O
  Stor klem <3

 31. Silje P

  Uff, så kjedelig:( God bedring!:) Silje

 32. Huff… God bedring!

 33. Huff.. Det må være den verste syken av dem alle! Kjenner jeg gruer meg litt til lillemann blir stor nok til barnehage nå, ja! Dere får ha god bedring, alle sammen! 🙂

 34. Huff, det er så kjedelig å være sjuk! Masse god bedring til alle 3, og mamman og pappan din! Får satse på at det går fort over 🙂

 35. Christine

  Off, så kjedelig. På lørdag ble jenten min dårlig og kastet opp i bilen og om kvelden fikk jeg det samme. I går ble mannen min smittet. Så det smitter fort. Masse god bedring til dere

 36. Ingvild

  Akk, syk kjip start på uken… God bedring til dere alle!

  Håper du likte CrossFit Trondheim forresten. Fy søren så kult at du stilte opp selv om du har følt deg lei av alt det der tullet, som allerede er glemt;) Gleder meg til å se bilder! 🙂 Koskos

 37. Stine-Marie

  Hei. uffda, god bedring til alle sammen 🙂
  Håper dere får en fin dag!

 38. Sarpejente

  Hei. Har ventet litt med å skrive til deg. Vil at du skal få med deg denne kommentaren og at ikke budskapet drukner i de mange tusen kommentarene. Jeg har følt med deg forrige uke og har vært så provosert av de ufyselige kommentarene. At folk kan få seg til å skrive så mye stygt og mobbe en annen. Og kun fordi de er misunnelige på det du har klart. Det har nesten holdt meg oppe om natta, Caroline.
  Vi jobbet sammen en kort periode da du var utplassert under studietiden, så vi har jo truffet hverandre. Jeg synes det er fantastisk hva du har klart å skape ut av bloggen din. Stå på! Jeg beundrer deg. Klem fra en annen sarpejente 🙂

  1. Caroline

   Takk:)

 39. Ingrid Grace

  Au da, dette var ikke noe hyggelig. Stakkars dere alle, man føler seg jo helt forferdelig med omgangssyke. Jammen godt dere ikke var i Milano denne helgen likevel, selv om det nok hadde vært topp om dere var friske.

  Lykke til med vasking av hus og det som er. Det som er nevnt med klorin lenger opp er virkelig det som skal til for å ta styggedommen, antibac har ikke samme effekten selv om den ikke er dum til sitt. Men klorin er greia her med omgangssyken. Håper dere alle er friske nå og klarer å holde maten i magen igjen. Ønsker dere alle fortsatt god bedring, og håper på en fin uke fremover når dere har fått ristet av dere siste rest av helgens toalett-action. Uffa meg, å kaste opp er det verste jeg vet, føler virkelig med dere.

  Mange klemmer fra Ingrid Grace

 40. Katrine

  Jeg vet akkurat hvordan dere har det! Skulle vært på hyttetur fra lørdag-søndag med kjæresten min, også en tur i bakken i går, på vei til hytta måtte jeg be kjæresten stoppe bilen og jeg kastet opp som aldri før! Måtte be mamma og pappa komme oss i møte slik at kjæresten kunne møte de andre som allerede var på hytta! Etter 3 timer hadde jeg kastet opp 8 ganger!! Er heldigvis bra fra omgangssyken nå, men i natt har jeg hostet og slite med vond kropp og feber! Jobbet i barnehage på fredag hvor fler av barna hadde vært hjemme onsdag og torsdag pga omgangssyken så regner med det er der jeg har fått det fra!

  (Håper dere hadde det fint på Kragerø Resort selv om dere var syke, jeg jobber også som servitør i restauranten der, Hihi 🙂 )

  1. Du har hatt norovirus. Det er kjempe smittsomt. Hvis omgangssyke ender med feber og vondt som influensasymptomer så er det norovirus. Det er verre for spebarn og eldre enn vanlig omgangssyke- så vær obs på smittefaren. 48 timer etter siste oppkast/diaré.

   1. Katrine

    Takk for svar! Da vet jeg hva som «feiler» meg! Haha!

 41. Stakkar Nelia 🙁 Ikke nok med at hun har barnevakt store deler av tiden, til og med når hun er syk er ikke mammaen der for å ta seg av henne 🙁 Får helt vondt. Nelia begynner vel å bli så vant til å bli satt bort, at kanskje tenker hun ikke over det.
  Har ei datter på 1 år, har ikke vært borte fra oss ei eneste natt. Vi klarer fint å ha kjærestekvelder fordi om lillejenta vår sover på loftet vi 🙂

  1. Satt bort??! Huff for ett uttrykk!! Ho var jo med besteforeldre, og da var ho nok i de beste hender❤️ Jeg blir rett og slett provosert av at noen må kritisere andre fordi de gjør ting annerledes enn en selv! Din måte er nemlig ikke alltid den beste/rette for andre!! Se litt lenger enn egen navle!! Lykke til!

  2. Nelia er heldig! <3 Heldig som har to flotte foreldre som elsker henne! I tillegg har hun kjærlige besteforeldre, og familie forøvrig! <3 Det er bare sunt og fint at barn er nært knyttet til flere i familien! Alt folk kan få seg til å si…..

  3. Nesten så jeg ikke gidder kommentere men vanskelig å ikke … Tenker du at det gjør deg til en bedre mor?at ditt barn har det bedre av den grunn? I og med at du ikke kjenner denne familien personlig og med tanke på at bloggen ikke viser de 24 timene som er i døgnet så har du vel ikke noe grunnlag for å anklage noen for slikt? Annet enn bare et behov(!) for å kritisere bare fordi du ikke har barnevakt over enda og dermed ikke enig. Du som er mor(!) selv burde kanskje tenkt en gang til før du trykket på «submit comment» da jeg regner med du på et eller annet tidspunkt har fått kommentarer/råd på fra enten fjern eller nær og kjent på det stikket man får. Og ikke kom å fortell meg at du ikke en eneste gang har tenkt tanken på at det hadde vært deilig med en overnatting på hotell med bare seg og sin kjære.. Du antyder jo at alle mødre/fedre der ute er dårlige foreldre om barn under 1år har blitt passet av feks besteforeldre. Og tørr vedde på at du nok selv hadde barnevakt før fylte 1år når du var barn..

  4. HÆ? Den kommentaren synes jeg var drøy, Mina. Caroline og Lars Kristian er jo ekstremt flinke til å ta med seg Nelia overalt. Det var snakk om én natt! Og de hadde vel ikke akkurat reist dersom Nelia var syk da de dro! Makan!

   1. Men, hun (caroline) skriver jo at Nelia ble syk på fredag- de sjekket inn på hotellet i Kragerø lørdag ettermiddag?
    Så da var hun jo dårlig da de dro fra henne (ikke det at andre har noe med hvordan ting blir gjort) mtp det du skriver liksom..

  5. Den kommentaren kunne du spart deg mina.. Fy hvor slemt sagt. Hun var hos sine besteforeldre. Hva er galt med det?

  6. Veronica

   Mina: Wow, denne kommentaren var virkelig et kroneksempel på idioti. Hva med å feie for sin egen dør i stedet for å henge seg opp i hva alle andre gjør?
   Hva vet vel du om hvor mye barnevakt de har osv? Spar deg for slike kommentarer, besserwissere er det verste jeg vet!

  7. For et fantastisk forbilde du Mina er for barna våre, som vi prøver å lære at mobbing ikke er greit, når du kan sitte gjemt bak en skjerm og skrive så stygge ting til andre. Du som mor selv vet vel at barna er vårt mest sårbare punkt, og det å si slikt er rett og slett stygt , tåpelig, og har ingen rot i virkeligheten. Hold deg for god til å skriv slikt til andre, og pass på deg selv og dit eget barn, og la Caroline og LK ta seg av Nelia. (som Caroline, du absolutt gjør med glans, omgangssyken slår til akkurat når det ikke passer, og kommer iløpet av sekunder føles det som…)

   Ellers ønsker jeg dere alle god bedring Caroline, og jeg forstår godt at alt dette tuller som blir skrevet gjør at man vil slå tilbake med samme mynt, hjelpes meg, det finnes så mange som er store i ord bak skjerm og tastatur 🙂

  8. Mina, hvordan er det å være verdensmester??? Hvordan kunne de vite at alle skulle bli syke? Hadde det ikke vært for slike som deg som skriver disse kommentarene så hadde de ikke hatt behov for å ha barnevakt!!!
   Dessuten så er det sunt for alle å være fra hverandre litt!! Og en ting til; hvor har du det fra at hun blir satt bort ofte?
   Skjerp deg!!!!!!

  9. Anette S.

   Mina: Dette var jammen meg en stygg kommentar…. Har du ikke noe pent å si, så la vær å si det! Ut i fra bloggen virker det nå mer som Nelia får bli med på det meste, enn å bli «satt bort» som du skriver. Og hva så om Caroline og LK reiste bort bare de 2 en natt – alle har godt av litt pause i blandt, og Nelia er sikkert glad for å få være med besteforeldrene sine. Min lillegutt liker seg kjempegodt når besteforeldrene er barnevakt – han blir jo nærmest kost i stykker:-) Caroline, selv om denne turen ikke ble som forventet så ta deg fri i blandt med god samvittighet og glem slike ufysne kommentarer som den til Mina. God bedring, håper dere får en flott uke:-)

  10. Therese M.

   Håper dette er ironi, hvis ikke var dette en særdelels stygg kommentar. Og det stemmer ikke med det inntrykket jeg har, Nelia er jo med foreldrene sine nesten overalt. Jeg er sikker på at Nelia koser seg masse sammen med besteforeldrene sine, de har jo vært mye sammen.
   Det er ikke farlig for barnet å være sammen med besteforeldrene sine noen dager.

  11. Ann Kristin

   Kjære deg, er det mulig? Klarer du ikke å la være spydigheter så får du heller være stille.
   Jeg burde nok ha vært like flink til å pleie kjæresteforholdet til min sønns pappa i småbarnsperioden som Caroline er med sin mann, så hadde kanskje forholdet vart enda

  12. Skam deg mina! For det første, dette hadde de ikke planlagt og for det andre…bestemor som barnet kjenner godt kan da være like bra. Mødre trenger faktisk en liten pause innimellom og min gutt koser seg med bestemor og hun med han. Det gjør også overgang til barnehage eller andre ganger som han må passes av andre enklere. Du er vel i mot barnehage uansett så det blir vel ikke noe problem for deg. Vi har aldri hatt problem med at han har blitt passet av andre og det tror jeg er fordi han har blitt lånt bort innimellom til familiepersoner som vi og han kjenner godt. Du bidrar til «perfekt mamma som skal klare alt syndromet», at du trir at barnet ditt bare har det bra sammen med deg viser at du er både utrolig innbilsk og egoistisk!

  13. camilla

   DER har du jaggu den frekkheten igjen, må si jeg blir provosert over at du kan få deg til å være så frekk. Forbanna mammamafia…. en gjeng av bedrevitere!!!!!! Hva vet du om hvor mye barnevakt de har? Jeg ville vært mer bekymret over en mor eller far som skryter av å aldri ha barnevakt. Jeg tenker heldige Nelia som får et nært og godt forhold til sine besteforeldre, ikke alle som har det. Og forresten, kanskje du burde prøve det selv. Det er nemlig godt for småbarnsforeldre å få litt alenetid uten barn inkl sove lenge sammen dagen etter feks. Slutt å døm.. Har du bare dritt å komme med hold heller kjeft!!!!

  14. Karoline

   Haha, stakkar deg vil jeg heller si. Så slem du er!

  15. Tror nok ikke at Nelia led noen nød hos besteforeldrene sine,snarere tvert imot.Og hva vet du om at hun har barnevakt hele tiden eller ikke? Er jo stor stas både for besteforeldre og barnebarn å få være litt alene sammen uten foreldrene.

  16. Og stakkars deg Mina som er så sneversynt…….

  17. Cesilie

   Så flott at dere trives med det da. Det er jo noen som legger vekt på et tett forhold til besteforeldre og sånn også da. Veldig greit at barna er trygge på dem også. Det må vel gå an å være borte en natt uten dårlig svittighet. Det er godt for barna at foreldrene har det godt.

  18. Føler du deg bedre no, Mina? Når du har fått fortalt at du både er ei bedre mor og veit bedre når det gjeld andre sine ungar? Tenk deg om ein gang til, snu om på situasjonen og sjå for deg at det var du så fekk denne kommentaren. Ta det gjerne til deg, er meint som konstruktiv kritikk 🙂

  19. Du er et bra forbilde for dine barn.. Herregud. Syntes forresten synd på dine foreldre (evnt annen familie) som også har fått et nytt familiemedlem å bli kjent med – så er du så egen og påpasselig at du må ha kontroll 24t i døgnet.. Tror mine foreldre hadde blitt rimelig lei seg dersom de ikke fikk låne barnebarnet sitt innimellom ..

  20. Isabelle

   Neimen så FLINK du er da!! Herre min hatt, er det mulig å si noe så ufyselig? Så du er liksom en bedre mamma du da, og ditt barn har det bedre enn andre unger som «blir satt bort»? Mamma og pappa «satte meg bort» til min farmor og farfar for første gang da jeg var seks uker gammel. Barndomsminnene mine er fulle av herlige kvelder med de, mormor og morfar, tanter og onkler, mens mamma og pappa enten jobbet eller hadde såkalt voksentid. Jeg er nå 23 år, har verdens beste forhold til besteforeldre og onkler/tanter og mamma og pappa er fremdeles gift;) Og gjett hva, jeg har supernært forhold til foreldrene mine også, kan snakke med de om alt og de stiller alltid opp. Tenk det da, jeg som ble «satt bort» og greier…….

  21. Ja, stakkars barn som var med besteforeldrene sine et par dager, det er det sykeste jeg har hørt! Ingen jeg kjenner har noen gang vært borte fra foreldrene sine før de ble atten… Og alle jeg kjenner vet når barna sine kommer til å bli syke, og legger planer for livet deretter.

   Digger logikken din, mina.

  22. Går det virkelig an å skrive noe sånt når du har barn selv? Her prøver du virkelig å såre på den verste måten, og du gjør det sikkert bare for å være ekkel. Hadde du hatt et godt morshjerte hadde du forstått at dette er lavmål å si til ei anna mamma. For øvrig så er jeg ikke enig med deg, har ikke inntrykk av de har mye barnevakt, og blir «satt bort». Ikke rart jeg er usikker om jeg kan ta deg seriøst.

 42. S. Kati.

  Hoi, hoi – det heter Atalanta, ikke Atlanta. Det er i Usa…. 😉

 43. Ahr, jeg ligger med krystallsyken.. Men plutselig er jeg frisk igjen, får trøste meg med det 🙂

  Håper dere begge får en bedre uke nå enn den forrige! Og good bedring!! 🙂

  1. Det har jeg og hatt – to ganger. Begge gangene ble jeg frisk i en fei da jeg dro til en lege (spesialist på området) som gjorde en slags manøver, helt magisk. God bedring 🙂 Og god bedring til deg og Caroline.
   Jeg har jogget i snøen!

 44. Vil bare si at du ikke fortjener all den dritten rundt om på nettet! Jeg føler med dere! Synes du er utrolig sterk! Synes også at retusjeringstyret har tatt vel mye fokus, for det er jo ikke unormalt for bloggere den dag i dag. Alle gjør feil her i livet! Har lært meg å kjenne deg gjennom bloggen din, alle årene jeg har lest den. Det står stor respekt rundt deg!
  Du inspirerer meg med ditt flotte vesen, både på utsiden og innsiden! Stå på! Heier på deg og den flotte familien din! <3 Klem

 45. Huff omgangsyken er bare noe av det værste som fins 🙁 masse god bedring til dere alle ♡

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 46. Nei, off, ikke kjekt! Med min angst for den syken, så merker jeg at jeg angrer litt på at jeg leste dette innlegget… Sukk… Nesten så jeg kjenner meg dårlig av tanken. God bedring til dere alle. Det positive er at det som oftest går raskt over med det værste 🙂

 47. Kan ikke si at det så ut (på bilde) som om at mannen din var noe dårlig…du derimot så sliten ut… god bedring

  1. Hyggelig kommentar! ……

 48. Uff da 🙁 Dessverre er det stor sjanse for at dere blir smittet av flere ulike sykdommer i fremtiden nå som Nelia nettopp har begynt i barnehagen. Jeg jobber i barnehage og det er så mye sykdom som går, spesielt om vinteren. Da jeg startet å jobbe i min nåværende barnehage i fjor høst, så var jeg syk i flere uker før det endelig ble bedre igjen, og så var jeg syk hele julen igjen. Forkjølelse med tett/rennende nese og hoste henger veldig lenge igjen. Men håper dere slipper unna det verste og blir fort friske igjen 🙂

 49. Huff! Riktig god betring til alle fem!! *og hugs den gode kjensla som kjem når ein blir frisk igjen – det er jo nesten så det er verdt det! 🙂 God smittefri klem

 50. Ønsker deg og hele familien GOD BEDRING!
  Den stolen var så fin, elsker at den henger i lufta. Er den god å sitte i også?

 51. Hei, vi skal pusse opp og jeg trenger inspirasjon. Har du forslag til noen sider hvor jeg kan finne mange fine bilder? 🙂

  1. Pinterest!! https://www.pinterest.com/ Der finner du ALT.

   1. Tusen takk for svar, men jeg er av den gamledagse typen som ikke har FB, har du andre forslag?

  2. Sjekk ut houzz.com 🙂

 52. Ida iselin

  Skulle ønske jeg kunne si jeg var frisk men spysyke og influensa har tatt meg

 53. Våknet med omgangssyke i går, og hele natten .. Heldigvis bedre nå etter masse søvn. God bedring! 🙂

 54. Jeanette

  lå med omgangssyken hele julen.verste jeg har vært med på! Håper dere blir friske snart

 55. Uff. Håper dere føler dere bedre så fort som mulig! Jeg har hatt akuratt det samme siden i går kveld. Mamma sa hun hadde sett på nyhetene at det er en helt forferdelig spredning av omgangssyke i landet, så la oss håpe at vi nå er ferdig med det;)

  God bedring i hvert fall 🙂

 56. Hvilken barnehage går Nelia i? Trives hun der?
  Jeg bare elsker å lese bloggen din, gleder meg hver gang jeg kommer hjem for å se om det har kommet et nytt innlegg. Du er en veldig stor inspirasjon for meg. Og jeg ser veldig opp til deg 🙂 Du er så utrolig flink til å takle alt det vanskelige Caroline, og du inspirere meg til å gjøre det også. Stå på Caroline! Du er mitt forbilde.
  Setter stooor pris på en tilbakemelding 😀

 57. Æsj, så kjedelig! Men hell i uhell at dere ikke var på vei til Milano når dere ble syke! God bedring til dere alle sammen.

 58. Huff god bedring

 59. Har du tenkt til å lage en oppsummering av året som gikk? Syns innlegg som det er så fine å se tilbake på 🙂
  Håper du har en rikig god kveld videre!

 60. Dere må ta på dere sokker, så blir det ikke så kaldt ^^, Ellers god bedring til dere alle. Syk her og 🙂

 61. Blir serr kvalm av deg å han fjollegutten du er sammen med , serr skjerp dere !

 62. God bedring.
  Godt dere ikke dro til Milano, flytur med oppkast er ikke noe særlig. Satt mellom to familiemedlemmer som kastet opp om hverandre i 16 timer på fly i forrige uke, ikke å anbefale. Ha en fin uke 🙂

 63. Tror du virkelig at Caroline legger ut her hvilken barnehage datteren hennes går i??? Ehhh. Not

 64. God bedring til alle dere og stå på Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 65. Du å din type er noen av det værste folk eg veit om , Men skulle slikket fitta di HORE!!!

 66. Caroline

  Uff ikke godt å være syke, men tenkte dere aldri tanken på å reise hjem til Nelia når hun var blitt syk? Hadde aldri klart at mine foreldre passet på min unge når han hadde vært syk, spesielt ikke når de var syke selv! Stakkars..det hadde ikke jeg hatt samvittighet til uansett hvor mye de hadde insistert altså!

  Jaja..god bedring iallefall, er ikke godt å være syk samtidig som den lille, og iallefall ikke se at den lille har det vondt! Huff..*får vondt i magen*

 67. Ligger selv med omgangssyke som jeg fikk på søndag… 🙁 regner med at mamma tok det med hjem fra barnehagen da hun jobber der, og 7-8 barn kasta opp…. ho ble ikke syk, men selvfølgelig ble jeg det 🙁 æsj…

 68. her har jeg nettopp blitt frisk etter en måned syk. Startet med luftveisinfeksjon før jul, i romjula var det kommet over til influensa og for to uker siden fikk jeg konstantert bronkitt. Da ble jeg sykemeldt. Takket være sykemeldingen og medisin pluss masse hvile ble man da endelig frisk. Ønsker dere alle god bedring 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *