Kjære fine lesere,

kommentarfeltet på bloggen har svulmet over av spørsmål rundt ukens mange mediaoppslag, og ingen av dere har fått svar. Det er rett og slett fordi jeg har brukt tiden til å tenke meg om, og til å være alene med mine egne tanker. Det virker som de fleste aviskommentatorer tror at du blir immun mot kritikk av å ha mange lesere eller godt annonsesalg, men det stemmer ikke. I hvert fall ikke for meg. 

Jeg har i tillegg trengt tid til å formulere meg riktig, og nå føler jeg at det er på tide å prøve. 

___________________________________________________________________________________________________________

Ja, jeg har retusjert noen bilder av meg selv. Ja, jeg løy om det. Og som jeg sier i dagens Dagens Næringsliv-intervju, så skyldes det en usikkerhet jeg har bygget opp etter mange år i offentligheten. En redsel for at noen skal finne noe å pirke på, og si noe om det. Det er ingen unnskyldning, men det er en forklaring. 

Om jeg angrer på det? Ja. Det gjør jeg. 

Jeg angrer ikke fordi noen oppdaget det, jeg angrer fordi jeg forstår konsekvensene. Fordi jeg innser hva slags signaler det sender til andre jenter, og jeg ønsker ikke å bidra til det kroppspresset som jeg egentlig bare vil jobbe mot. Det at du skal være stolt av deg selv slik du er skapt, er noe jeg alltid har vært opptatt av å formidle, og det at jeg i svake øyeblikk dukket under for presset selv, er ikke greit. Jeg angrer, jeg er flau og jeg er utrolig lei meg. 

kjærlighet tøft vanskelig

___________________________________________________________________________________________________________

Lars-Kristian kommenterte under falske navn på min blogg og på sin egen blogg. Noen av kommentarene skrev han for å beskytte meg, andre var nok mer for å beskytte sitt eget ego. Noen ganger var jeg klar over at det skjedde, og jeg sa ifra, men burde jobbet hardere for å hindre ham i å gjøre det. Det er mange grunner til at jeg burde handlet sterkere, men den viktigste grunnen er at jeg misbrukte tilliten deres. Midt oppi alt forstod jeg ikke hvor alvorlig dette tillitsbruddet var, men det har jeg forstått nå. Det er så mange av dere som bruker tid og tanker på å legge igjen fine ord og spørsmål i kommentarfeltet, og det setter jeg uendelig stor pris på. 

Jeg har så lyst til å spole tiden tilbake og gjøre om på alt, men det går ikke. Det eneste jeg kan gjøre, er så se fremover, og jeg skal klare å vinne tilbake tilliten deres. Jeg gjennomgår alle rutiner på bloggen og alle kommersielle samarbeid for tydeliggjøre overfor dere hva slags rolle jeg har i dem. Dere skal alltid vite hvor dere har meg. 

Endringer vil skje, men én ting vil ikke forandre seg: uansett hvor mye media omtaler denne bloggen som en profesjonell mediabedrift, så blir den aldri det. Dette er meg og mitt liv, og jeg tar det veldig personlig. Det skal jeg fortsette med. Jeg vil inspirere, dele og spre hverdagsglede, for jeg er akkurat den samme som før, bare litt klokere. 

Det var selvfølgelig feil å slette kritikken som haglet da ryktene om disse kommentarene startet å spre seg – akkurat som det var feil å prøve og gjøre de retusjerte bildene utilgjengelige da den stormen raste. Feil, feigt og barnslig. Vi vil ikke håndtere ting slik i fremtiden. Nå har jeg hentet inn mennesker som kan ting jeg ikke kan, og som skal hjelpe meg med å forvalte min personlige blogg på en profesjonell måte, men kjernen skal fortsette å være hva den alltid har vært – og det er meg og dere. 

For de som vil se og lese litt mer om hvordan denne uken faktisk har vært, så har Dagens Næringsliv fulgt meg noen dager. De ble med fra Siljan til Oslo og videre på nattoget til Trondheim og deretter til fotoshooten. Intervjuet kan dere lese her

Jeg håper dette innlegget forklarer litt av det som har gått gjennom hodet mitt den siste tiden, og at det også gir dere noen svar. 

– klem fra Caroline – 

671 kommentarer

 1. Fine og oppklarende ord. Ønsker deg fine dager fremover med den vakre lille familien din <3

 2. Forstår godt hvorfor både du og Lars-Kristian har gjort som dere har gjort! Akkurat som de fleste ville gjort i deres situasjon! 🙂 Om det er rett? Kanskje ikke. MEN, det hjelper ingen å rakke ned på dere av den grunn! Det som er gjort, er gjort. Ikke la deg knekke av dette, selv om jeg skjønner det kan være vanskelig..du er nydelig!
  Dere er så skjønne, og Nelia er noe av det fineste jeg har sett! Ønsker dere alt godt 🙂

 3. Kjære Caroline… Kjære Lars Kristian…. Kjære dere… Jeg synes denne kanossagangen har vart lenge nok. Dere fortjener ikke dette, det er så blåst ut av proporsjoner. Ønsker fred og ro for dere nå, og gleder meg til å følge bloggen din videre. Største klemmen <3

 4. Jeg syns det står stor respekt av deg hvordan du har håndtert denne «krisen». Jeg har opptil flere ganger lest i kommentarfeltet ditt og jeg kan godt skjønne at man enkelte dager ikke orker få slike kommentarer og da velger å fjerne det som trigger disse trollene! Når din mann leser sånne ting skrevet om deg, hans datter og familie, ja da handler det om instinkt og ønske om å ville beskytte de man elsker. Jo, det er feil å «ta» yrkestitler man ikke har, men spør hvem som helst, hvor langt er man ikke villig til å gå for å beskytte og å verne om sin familie. Jeg håper folk kan hoppe ned fra sin høye hest og tilgi og legge dette bak seg. Vit hvertfall Caroline, at vi er mange som forstår og bare ønsker deg og dine alt vel❤️

 5. Dine mange trofaste lesere, meg inkludert, støtter deg og har full tiltro til deg. Som jeg har sagt før, vi gjør alle feil og vi lærer av dem. Forskjellen er at de fleste av oss ikke får feilen publisert for hele Norge, eller blir utsatt for massiv negativ tilbakemelding/kritikk av anonyme personer på nettet. Et veldig godt intervju i DN og veldig skremmende lesing også, fikk helt vondt av deg og alt du/dere utsettes for. Vi er mange som savner bloggen din (selvom den ikke har vært borte;-)) og gleder oss til å følge deg videre gjennom det du viser av deg og ditt liv i bloggen.

 6. Du har alltid og vil fortsatt være en inspirasjon for meg, et forbildet! De negative og nedlatende kommentarene fra avisene har ingen innvirkning på mitt syn om deg, du er et mennesket og mennesker feiler, det er greit! Jeg elsker bloggen din og er innom daglig. Lykke til videre med familie, deg og bloggen, håper å få lese bloggen din i mange mange år til <3

 7. You go girl! Heier på deg!

 8. Du er så ekte. Jeg blir utrolig inspirert av deg! Stå på, du er flink <3

 9. Takk for et ærlig og direkte innlegg.

  Jeg fulgt tråden på KK en liten stund og skammer meg litt over det nå. Det ble en «heksejakt» der man gledet seg over dine sorger og over at du «endelig ble tatt».

  Jeg tror rett og slett du ikke kan gjøre noe riktig i manges øyne og jeg håper du klarer å heve deg over dette!

  Det er mange som støtter deg!! Gi ikke opp! <3

 10. Therese

  Fint intervju i Dagens Næringsliv 🙂 Og fint innlegg! Du er sterk og inspirerende. Jeg har ikke latt det jeg har lest og hørt andre si og mene forandre min mening om deg. Nå ser jeg igjen at jeg hadde rett 🙂 Klem Therese

 11. Kjære deg…fortsett med å hold den personlig, det er nettopp derfor den rører så mye i oss :0) Klemmer til deg :0)

 12. Kristin

  Veldig bra!

 13. Caroline

  Du skal ikke være lei deg. – Det er OK og være menneskelig.. Det gjør deg bare mere vakker og sjarmerene!

  Klem

 14. Du er et menneske og mennesker gjør feil og heldigvis så lærer man av dem også 🙂 Jeg synes du er fantastisk og kommer alltid til å mene d. Virker som at media har overdrevet mye. Stå på, vær den du er for du er unik og veldig veldig flink 🙂

 15. Silje gundersen

  Heia deg vakre, flotte og gode Caroline!! Jeg sitter her med tårer i øynene, og er så utrolig glad for at du og din familie (og venner) ikke lar dere knekke.

  Tusen takk for at du er akkurat den du er <3 god klem

 16. Silje gundersen

  Heia deg vakre, flotte og gode Caroline!! Jeg sitter her med tårer i øynene, og er så utrolig glad for at du og din familie (og venner) ikke lar dere knekke.

  Tusen takk for at du er akkurat den du er <3 god klem

 17. hurra! Og takk for dette innlegget! Jeg har selv vært en av de som har irritert meg over manglende forklaring,men nå ser jeg du hadde en plan for når og hvordan det skulle skje! Jeg syns dette var et reflektere,voksent og kjempefint innlegg av deg! Nå syns jeg denne ballen kan legges død og alle og enhver se fremover! God helg til dere alle tre! <3

 18. BRA Caroline!
  Jeg syntes det er kjempe bra at du lagde dette innlegget! Endelig har jeg og helt sikkert mange andre fått svar, og bygd opp tillit til deg igjen!

  stå på 🙂

 19. Sandra G

  Du er god du Caroline! Du er en stor inspirasjon for mange, og for meg også. Det er menneskelig og feile, syns ikke du skal skamme deg over det som har skjedd. Du er ikke den eneste som retusjerer bilder, alle de som tar f.eks modell bilder de gjør nå de f.eks mye tynnere, evnt litt større, eller tar vekk det som pager en person. Det du gjør er ingen skam, du er nydelig slik som du er Caroline, og en perfekt mamma og en perfekt dame for kjæresten din, jeg ønsker dere all godt i fremtiden, stor klem!

 20. Du er innmari flott, Caroline! Å gjøre feil er menneskelig, alle gjør dem. Bloggen din er en fantastisk inspirasjon for så mange, og du sprer så mye glede og positivitet!
  Jeg har troen på deg videre 🙂
  Hold on, pain ends 🙂

 21. Stå på, Caroline! 🙂 Dette klarer du! Jeg syns det er interessant å lese om deg og livet ditt. Jeg vet det er lett for meg å si, men når jeg leser bloggen din så leser jeg sjeldent kommentarene lenger ned – noe som jeg vet er vanskelig for deg å unngå. Du virker som ei knall jente, som både er ærlig og ydmyk. Jeg kommer hvertfall til å fortsette å titte innom bloggen din, uansett hva som skjer videre 🙂 Lykke til!

 22. Dette er fantastisk skrevet av deg til dine lesere. Og ikke et sekund for tidlig.. dette har nok vært en dyrekjøpt men nødvendig, etter min mening, erfaring for deg/dere kan jeg tenke meg. All lykke til dere videre.

 23. Lena Marie

  Flott intervju i DN! Du har virkelig åpnet deg og vist deg fra en annen, og sårbar side. Det kan ikke ha vært lett, og jeg vil bare si at jeg er imponert over deg, din vilje til å stå på, og ikke minst hvor reflektert du er over det som har skjedd og hvorfor. Jeg håper virkelig ikke du lar denne stormen knekke deg! Nyt helgen med familien og prøv å la tankene vandre til andre steder enn dette oppstyret! 🙂

 24. Marielle

  Du er sterk, vakker og virkelig et forbilde. Alle kan gjøre feil, og jeg synes du håndterer dette på en bra måte. Stå på, du er fantastisk! Aldri glem det 🙂

  Marielle

 25. Flott – dette holder i lange baner for meg. Fortsatt god lørdag! 🙂

 26. Susanne

  Flirt innlegg!!!

  Meg har du som leser fortsatt. Jeg unner deg og din familie bare godt! Jeg tror på deg når sier du ikke skal «lure» oss mer. Jeg heier på dere!

  En annen ting jeg også har tenkt på gjennom dette er hvor lojale venner og familie du har. Og at det må jo reflektere deg. Det er ingen rykter eller noe sladder som kommer fra kilder rundt dere (som jeg har forstått ihvertfall ?) – og det er jo så fantastisk! De du har rundt deg vil dere vel og ingen vil sko seg på dere.

  Ta vare på dere selv og jeg gleder meg til å følge deg (dere) videre !!
  Det som ikke knekker deg gjør deg bare sterkere – og det er faktisk ikke tull!

  1. Susanne

   Eg, det skulle stå fint innlegg !!!

 27. Victoria

  Vakre deg!
  Stå på videre, ikke la deg knekke av mennesker som ikke har bedre å gjøre enn å lete etter feil!
  Du er flott som du er, og det er menneskelig å feile! De fleste har nok redigert bildene sine en eller annen gang, og jeg tror de fleste ektefeller ville gjort som Lars Kristian i en slik situasjon som dere har vært i de siste årene. Jeg tror det hele handler om sjalusi, og dessverre er det så mange mennesker der ute som kun ønsker å ødelegge for andre. Sender mange gode tanker og klemmer din vei!

  Aldri gi opp, Caroline! Du er et fantastisk menneske, og en stor inspirasjon!
  Jeg har lest bloggen din siden 2009, og jeg har så mye å takke deg for! ♥

 28. Neliane

  Godt og ærlig intervju. :-). Men for min del ønsker jeg EN innrømmelese til…..Og det er noe du har løyet direkte til bl a meg om ved spørsmål om det. Nemlig at du publiserer 99% kommentarer. I lys av intervjuet, alt som har skjedd og det at LK har silt ut mye når han har gått igjennom 400 000 kommentarer som dere skriver. Ren matematikk, logikk, psykologi om menneskets natur forteller at dere IKKE har publisert 99%. Ønsker veldig at du faktisk «sier» det høyt, fordi det har irritert at du har nektet på noe så opplagt..

  Etter det er JEG ferdig med saken ihvertfall. Vil fortsette å følge deg :-). Du har fått deg et kraftig slag nå, men tror du vil vokse enormt på det. (Ikke i størrelse altså…..hehe).

  Klem fra en både fan og kritiker

 29. Tusen takk for at du legger alt på bordet – husk at du uansett er en inspirasjon 🙂 Alle gjør feil, ikke alle må stå for dem i offentligheten. Men det viktigste er jo at du har lært av alt dette. Og kanskje vi lesere også har måtte gå litt i oss selv 🙂

 30. Karoline

  Syns det er utrolig dumt hva du har gjort, men støtter deg fullt ut og du har min tillit! Skal definitift fortsette å lese bloggen din, for den er en stor inspirasjonskilde 😀 Klem!

 31. <3 Beundrer styrken og ydmykheten din, og ta det med ro – dette kommer til å dabbe av så snart alle grusomme mennesker finner noen andre og hakke på. Hang in there!

 32. Jeg synes bare det er søtt av han å forsvare deg. Skjønner ikke hva som er så mye å spekulere om?
  Det er nok ikke bare du som har redigert deg «penere» for det gjør alle bloggere som føler press på seg. Du vakker uansett Caroline, mange vil ta deg nå fordi de er så sinnsykt sjalue på alt du har fått til i livet. Du er sterk og fortsett å så på ditt. Du og Lars-Kristian er flotte sammen 🙂

 33. Jeg vil bare si at jeg syns du virker som en utrolig flott dame Caroline! Jeg forstår utrolig godt at det er lett for noen ganger å falle under for det kroppspresset som er, og at man av og til har en dårlig dag. Alle har dårlige dager og alle gjør feil – ingen er perfekte! Sier ikke at det er greit å redigere bildene sine på den måten og jeg forstår at folk og media reagerer, men samtidig forstår jeg også godt hvorfor det har blitt gjort. Jeg håper også at du ikke vil få for mange sinte og stygge tilbake meldinger, og at denne kommentaren kanskje hjelper litt på det!
  Når det kommer til de kommentarene Lars-Kristian har skrevet, syns jeg på mange måter ikke at det er greit heller. Det som er mest ugreit er at han har gitt seg ut for å være noe han ikke er, og skrevet på en lite voksen og hyggelig måte flere ganger. Men samme her, så er det forståelig at han har gjort det. Det viser mye om hvor sterk deres kjærlighet er, noe som egentlig er utrolig positivt. Uansett er det noe han har gjort, og jeg håper det ikke får negativt utslag på deg. Jeg må ærlig innrømme at jeg er ikke en fast leser av bloggen din, men leser den innimellom og syns du er utrolig flink, og det er alltid en glede å se hva du skriver!
  Jeg må også få sagt at jeg syns du er utrolig flink å ha et fokus på sunn livsstil, helse og trening- og ikke kropp. Det er dumt at mange syns du har for mye kroppsfokus, noe jeg er helt uenig i at du har. Jeg syns bare det er positivt at du kan motivere andre med din sunne livsstil!

  Dette var mine tanker om dette – takk for meg!

 34. Christina

  Du er en sterk kvinne, Caroline – som inspirerer så mange mennesker hver dag, inkludert meg. All støtte til deg og din familie <3

 35. Bra innlegg! Stå på!

 36. Hei, vi gjør alle feil, og det viktigste er at man lærer av det. Det som ble gjort var kanskje feil, men det er heller ikke riktig at noen «nett troll» skal sitte skjult bak en skjerm å få kritisere alt fra utseendet ditt til vanene og familien din. Det er kanskje din feil at du redigerte bildene, og Lars-Kristian sin feil at han kommenterte under falskt navn, men det er ikke din feil at du får slike kommentarer som får deg til å føle at du må endre på bildene av deg selv for å se penere eller slankere ut, og det er ikke Lars-Kristian sin feil at han føler seg nødt til å kommenere under falskt navn for å ta deg i forsvar.

  Fortsett å være en inspirasjon, og fortsett å spre hverdagsglede slik du har gjort!
  Jeg ønsker meg foresten en post om hvordan man kan kle seg/ulike stiler som passer til ulike kroppstyper nå i vinter.

 37. Stå på! Sender varme tanker til både deg og Lars Erik 🙂 I disse dager er det ikke så lett å være dere, tenker jeg. Håper dere klarer å nyte dagene, selv om media «banker» dere. Jeg er sikker på at du ikke har brutt tilliten hos så mange. Du er kjempe flink, fantastisk modig og utrolig vellykkede. Jeg ser opp til deg, og håper så inderlig at dere kommer dere ut av denne klemma så fort som mulig 🙂 STÅ PÅ!

 38. Caroline, stå på! Alle kan gjøre en feil, du er bare ett menneske som alle oss andre. Vær sterk! Nå fikk jeg svar på hvorfor jeg aldri fikk svar på kommentaren jeg skrev under onsdagens falafel-innlegg. Så da spør jeg igjen. De falaflene, er det samme oppskrift som søstra di bruker til kikertburgerne hos Bare Grønt? Jeg spiste de forrige uke og syns de var SÅ gode. Kunne tenkt meg oppskriften 😀

 39. camilla

  jaja så har et par feil blitt gjort, men du slutter ikke å inspirere av den grunn og det er derfor jeg leser bloggen din!

 40. Martine

  <3 Så fint innlegg. Riktig god lørdag!! 🙂

 41. Hei! Jeg vil bare si at alle gjør feil. Det er ingen som er perfekte. Alle har noen småting som man helst vil forandre på eller ta vekk. Men sånn er det å være menneske. Vi tenker alt for mye og forventer perfeksjon av alt og alle. Men kjære deg, du er en kjempe vakker og sterk kvinne som har mange følgere og «fans». Vi støtter deg og vil alltid tenkte på deg som den fantastiske kvinnen du er! Fortsett som før og la denne mediastormen roe seg ned. Du er et stort forbilde for mange jenter (og kanskje gutter) der ute. Denne «feilen» vil ikke forandre det. Det beviser bare at du er akkurat som alle oss andre. For meg så beviser dette bare at du gjør feil akkurat som meg og kanskje har noen små «»feil»» som du helst ikke vil at andre skal se eller kommentere. Håper denne lille kommentaren kanskje vil hjelpe deg litt. Stå på!!

  Klem Nina

 42. Carine Hagen

  Hei kjære vakre deg 🙂 Jeg har fulgt bloggen din i maaange år og føler jeg kjenner deg hehe 🙂 Første gang jeg kommenterer på en blogg også hehe 🙂 Får helt vondt når jeg leser hva media skriver og kommenterer om deg de siste ukene. Har bare lyst til å gi deg en stor klem og fortelle deg hvor mange av de faste leserne dine som støtter deg og som har forståelse for at du har gjort som du har gjort. Ingen er perfekte og uansett hva man sier eller gjør vil alltid noen være der å være uenig. Jeg kunne aldri hatt den jobben du har og gjort det så bra! Fikk tårer i øyene da jeg leste artikkelen i DN! Håper bare du tar til deg alle de positive kommentarene du får og fortsetter videre som du alltid har gjort 🙂 Stoor klem fra en fast leser og stor fan i mange år <3

 43. Du er menneske du også, Caroline!
  Syntes bloggen din er flott, samt din familie.
  God helg <3

 44. Flott intervju av deg, det kan du være stolt av. Du blotter deg helt, du forteller dine dypeste hemmeligheter som du så gjerne ville skjult for omverden. Du er naken og sårbar. Herfra kan alt bare gå oppover, ikke undervurder seg selv igjen!

 45. Hei Caroline! Jeg må innrømme at jeg kommenterer svært sjelden, selv om jeg er en stor fan. Jeg føler derimot at nå, nå må jeg kommentere. Du virker som en utrolig flott kvinne, mor og kone. Vi gjør alle feil, forskjellen er bare at media interesserer seg når det er deg, og det er virkelig synd hvordan alt har blåst opp. Jeg vet du vil komme sterkt tilbake, jeg heier på deg!

 46. Du er så utrolig modig, og virker som en fantatisk herlig person!
  Alle kan gjøre feil, og det er helt normal.. Det som jeg synes er så synd er at du er en kjent person, og derfor blir dine feil blåst opp for at media skal ha noe å skrive om!? Ja, du gjorde en feil, og hva så? Det er ikke alle som er så modig som deg å faktisk innrømmer hva du har gjort, uansett hvilke måte det ble gjort på 🙂 Det er så trist at samfunnet skal være sånn at alle kjente personer skal få privatlivet sitt sendt ut på alle mulige «kjendis sladders» nettsider.. det er utrolig dårlig gjort, og det viser jo hvor lite respekt folk har for hverandre..

  Jeg setter utrolig pris på at du forsatt blogger, og ikke la sånne folk trekke deg ned pga hva folk skriver om deg <3 Bloggen din er bra, fin og inspirerende uansett hva som har skjedd, eller kommer til å skje! Du inspirerer mange personer, og ihvertfall meg. Du blogger om mange fine meningsfulle ting, og når jeg leser bloggen din så tror jeg på det 🙂
  Du er en SUPER BRA blogger, og jeg setter så utrolig mye pris på deg og bloggen din <3

 47. Mathilde

  Du er menneskelig, alle kan gjøre feil 🙂

 48. Annikken

  Caroline, du er så nydelig. Da mener jeg ikke bare utenpå. Du virker så fantastisk og snill. Enhver ville ha kost seg sammen med deg. Jeg synes at det bare er flott at du er fornøyd med deg selv, hvordan du ser ut. Jeg håper virkelig at det går bra med deg, og familien din videre. Stå på! Klemmer<3

 49. Hei Caroline. Bryr meg sjelden om å kommentere blogger, men du har vekket noe i meg nå. Blir så rasende på andre mennesker som mener de er perfekt og kan skjelle ut deg og andre bloggere. Man ville aldri sagt slike ting som de sier i kommentarfeltet direkte til deg eller andre. Hvor er høffligheten vi blir opplært til ????. Fordi at en ikke kan se den andre personen så har de rett til å oppføre seg som frekkt, ufordragelig og ondskapsfullt. Skam dere. Dersom noen fikk med seg hva som ble sagt på Hver gang vi møtes, artister stemmer på sine egne sanger for å komme høyere opp på listene, er det noe bedre da?? Alle kan gjøre feil, tenk dere om den dagen dere trakker feil og vær sjeleglad dere ikke er i det offentliges lys. Stå på Caroline, vi er mange som forstår frustrasjonen til din mann og ikke mins mye av bilder man ser i dag vet jo alle er retusjerte. Ikke mange motebilder uten det i dag.

 50. Du er så utrolig modig, og virker som en fantastisk herlig person!
  Alle kan gjøre feil, og det er helt normal.. Det som jeg synes er så synd er at du er en kjent person, og derfor blir dine feil blåst opp for at media skal ha noe å skrive om!? Ja, du gjorde en feil, og hva så? Det er ikke alle som er så modig som deg å faktisk innrømmer hva du har gjort, uansett hvilke måte det ble gjort på 🙂 Det er så trist at samfunnet skal være sånn at alle kjente personer skal få privatlivet sitt sendt ut på alle mulige «kjendis sladders» nettsider.. det er utrolig dårlig gjort, og det viser jo hvor lite respekt folk har for hverandre..

  Jeg setter utrolig pris på at du forsatt blogger, og ikke la sånne folk trekke deg ned pga hva folk skriver om deg <3 Bloggen din er bra, fin og inspirerende uansett hva som har skjedd, eller kommer til å skje! Du inspirerer mange personer, og ihvertfall meg. Du blogger om mange fine meningsfulle ting, og når jeg leser bloggen din så tror jeg på det 🙂
  Du er en SUPER BRA blogger, og jeg setter så utrolig mye pris på deg og bloggen din <3

 51. Annikken

  Caroline, du er så nydelig. Da mener jeg ikke bare utenpå. Du virker så fantastisk og snill. Enhver ville ha kost seg sammen med deg. Jeg synes at det bare er flott at du er fornøyd med deg selv, hvordan du ser ut. Jeg håper virkelig at det går bra med deg, og familien din videre. Stå på!

 52. dette får du godkjent av, fra en som har vært svært kritisk. Lykke til videre!

 53. Margrethe

  Ikke det at det bringer noe godt, men hva med å lage ett innlegg der du publiserer alle de værste kommentarene du har fått. Med fullt navn og ip adr. på de nett trollene som har lagt de igjen. Kanskje alle de der ute skjønner hvorfor LK valgte «å svare» på bloggen. Stå på! Hilsen Margrethe

 54. is the problem just me or? i can not translate text into english 🙁

 55. Du er ett fantastisk menneske selv om du gjør feil <3 må ikke glemme at du er menneskelig

 56. Hei!
  Jeg må innrømme jeg ikke er av de som leser blogger og alt det der, og at jeg kanskje ikke helt skjønner at man orker å holde på med det. Og jeg har aldri kommentert i en blogg før. Men jeg har jo fått med meg hvem du er og det som blir skrevet om deg. Også det som har foregått i denne «stormen». Jeg vil bare si, at jeg skjønner deg. Jeg hadde sikkert gjort det samme selv. Samme hvor pen man er, så finner man selv og alle andre feil. Så jeg hadde sikkert retusjert bilder selv jeg, særlig om andre hadde kommentert ting med kroppen min på tidligere bilder. Og jeg hadde sikkert nektet for det også.
  Og jeg er rimelig sikker på at min samboer ville ha blogget under falskt navn, bare for å vise støtte/blåse ut litt/ forsvare meg/ beskytte meg/ få innholdet mitt til å se ekstra bra ut osv. Jeg er sikker på jeg kunne gjort det samme selv for andre, bare for å støtte dem.
  Vi tabber oss ut i tur og orden gjennom livet, sånn er det bare. I ettertid så ser man jo at det var litt ugreit eller dumt osv, men jeg tror de fleste har en del på tabbelista si. Jeg har det i allefall. Må innrømme at mine tabber hadde vært mye saftigere lesing for de som er ute etter å ta noen, enn det du har gjort. Glad jeg ikke har hatt den tvilsomme ære å havne i alles søkelys pga det.
  Jeg håper du rister av deg dette. Det er jo egentlig ganske uskyldig. Du har tross alt ikke skjult narkotikamisbruk eller fortid som ekskortepike osv.
  Det er nå min mening, og det er sikkert mange nett-troll som er dypt uenig. Men jeg bryr meg ikke en døyt om det. Jeg er ingen fan av slike blogger, men jeg bryr meg om mennesker. Og jeg synes disse oppslagene om deg og dette er helt ute av alle proporsjoner. Du kommer deg gjennom dette.

 57. Evnen til tilgivelse sier noe om kvaliteten på et menneske. <3

 58. Hei! <3 Ville bare legge igjen en kommentar og bare si at jeg støtter deg og ektemannen 100% Har lest intervjuet og det var utrolig bra. Jeg skjønner deg godt da det gjelder hvilket valg dere har tatt.

  Du er min store inspirasjon uansett hva.

  Hilsen en trofast leser gjennom flere år <3

 59. Hei Caroline. Bryr meg sjelden om å kommentere blogger, men du har vekket noe i meg nå. Blir så rasende på andre mennesker som mener de er perfekt og kan skjelle ut deg og andre bloggere. Man ville aldri sagt slike ting som de sier i kommentarfeltet direkte til deg eller andre. Hvor er høffligheten vi blir opplært til ????. Fordi at en ikke kan se den andre personen så har de rett til å oppføre seg som frekkt, ufordragelig og ondskapsfullt. Skam dere. Dersom noen fikk med seg hva som ble sagt på Hver gang vi møtes, artister stemmer på sine egne sanger for å komme høyere opp på listene, er det noe bedre da?? Alle kan gjøre feil, tenk dere om den dagen dere trakker feil og vær sjeleglad dere ikke er i det offentliges lys. Stå på Caroline, vi er mange som forstår frustrasjonen til din mann og ikke mins mye av bilder man ser i dag vet jo alle er retusjerte. Ikke mange motebilder uten det i dag dessverre.

 60. Har alltid sett opp til både bloggen og deg, og det gjør jeg fremdeles! Du er sterk og flink! 😀

 61. Hei på deg! Du skrev fra hjertet ditt og da kan det ikke bli mer enn vakkert. For meg har du nå funnet din indre energi som du må fortsette å lytte til. Jeg håper den har gitt deg ro og tro på at nå går det bare fremover. Med dette innlegget vinner du alle!!
  Stø kurs gir trygg havn.
  Anne

 62. Kjære, gode deg!
  Ønsker deg en riktig god helg, og alt godt fremover! Synes bloggen din er herlig! Jeg er ikke i nærheten av deg når det kommer til stil, smak eller noe sånt, fordi vi rett og slett er forskjellige

  1. Her kom ikke alt med ser jeg! Det skulle avsluttes med at : om jeg skulle bruke noen få ord til å beskrive bloggen din , så måtte det være rolig og behagelig både når det gjelder bilder og tekster. Jeg senker skuldrene når jeg leser innleggene! Stå på kjære du, vi er så langt i fra utlærte her i livet! Klem fra meg!

 63. Fine Caroline!
  Sender deg nok en klem 🙂

 64. Pernille

  Dette synes jeg var et fint innlegg!
  Det er veldig menneskelig å feile, uansett hvem man er, og det klokt å ta seg tid til å samle tankene noen ganger.
  Pust med magen, rett deg i ryggen, fokuser på alt det gode rundt deg og husk at også dette går over. Det går alltid over! 🙂

 65. Takk for unnskyldningen, du er selvsagt tilgitt! Håper bare på handling over ord i fremtiden..
  *Klem fra fast leser*

 66. Marlene

  <3

 67. Tusen takk for at du skrev dette innlegget. Jeg har vært så skuffet. Nå har jeg tilgitt deg og jeg elsker bloggen din virkelig. Du blokkerte meg på instagram. Beklager veldig for at jeg kommenterte der, mente uansett ikke noe vondt med det. Håpet du kan ordne sånn at jeg kan begynne å følge deg igjen.

  1. Henny88

   Du har blokkert meg også og håper også den blokkeringen blir tatt bort… Jeg bare spurte et spørsmål uten å være frekk eller ha dårlige hensikter… 🙁 Vil gjerne følge deg på Instagram jeg også 🙂

 68. Lise Mari

  Kjære Caroline. Jeg må bare si at du er en utrolig inspirerende kvinne, som jeg ser veldig opp til. Du er et av mine forbilder:) jeg blir lei meg på dine vegne av de slemme kommentarene du får. Jeg synes absolutt ikke at du fremhever kroppspress gjennom bloggingen din, men heller inspirasjon. Jeg har vertfall blir utrolig motivert av deg når det gjelder både trening og kosthold.
  Jeg blir faktisk veldig forbanna over at voksne mennesker klarer å kommentere så slemt, og skjønner ikkje hva de er laget av. Stå på sier bare jeg, ikke la deg briste av dem.
  Hilsen Lise Mari, 17 år 🙂

 69. Kjære fine Caroline <3
  Du er som oss alle andre, bare et menneske – som selvfølgelig kan gjøre feil 🙂
  Jeg har fulgt med på bloggen din i mange år nå, og jeg syntes at den bare blir bedre og bedre. Til trods for alt som blir skrevet om deg i media, inspirerer du, og gir meg en good feelin' gjennom hele uka.
  Jeg håper at du kommer deg godt igjennom denne vanskelige tiden, og at du fortsetter med å være deg – for du har en utrolig flott utstråling 🙂
  Stå på – jeg heier på deg!!

 70. Kjære Caroline!
  Jeg har vært trofast leser i mange år. Leser et par blogger, men har aldri blitt så inspirert som det jeg blir av å lese din blogg. Alt fra middagstips til sminke og treningsinspriasjon har du vært en stor kilde til. Håper du orker å stå gjennom det som stormer rundt deg nå og at du har energi til å komme enda sterkere tilbake! Ha en fortsatt fin helg!

  Klem

 71. Mariann

  Kjære, fine Caroline! Jeg har hatt så vondt på din vegne i det siste, jeg har tenkt mye på hvordan du har hatt det i denne stormen..og tenkt på hvordan jeg selv ville hatt det i samme situasjon. Jeg hadde knekt, fort! Men du altså, tøffere en få. Jeg beundrer deg den egenskapen og viljen din til å fortsette til tross all motgang. Det er skremmende å se hva vi nordmenn henger oss opp i for tiden, hva som engasjerer oss. Du sa det selv, i-landsproblemer! Mange snakker om hvilken betydning du har for unge, lovende jenter, men da glemmer de fort at de jentene også leser kommentarfeltet ditt og får med seg hva medmennesker(?) kan lire av seg av kommentarer. Tror dette påvirker mer enn dine innlegg. Jeg har fulgt deg en god stund og aldri tatt bloggen din for mer enn du selv har sagt at den er, et slags magasin. Du har aldri lagt skjul på hva du ønsker å formidle med bloggen, så jeg kan ikkke skjønne hvorfor folk forventer så mye annet av deg da.
  Nei, stå på videre du tøffe dame! Jeg beundrer motet ditt og synes du e flott fra topp til tå. Jeg håper knuten i magen begynner å løsne litt, kan bare innbille meg hvor stor og vond den har vært..

 72. God helg, nydelig Caroline!
  Jeg har tilgitt deg for lengst, bare stå på fremover og gjør det du er best på. Du vil alltid være en stor inspirasjon Eg syntes du er utrolig flink og dyktig 🙂
  Jeg leste dette intervjuet i natt før eg la meg, tårene kom nesten trillende, det å bli forfulgt eller at fremmende kommer på døren må være grusomt. Det er feil at du ikke skal kunne føle deg trygg i ditt eget hjem. Håper virkelig ikke du opplever dette flere ganger.
  Stå på.

  All lykke og glede til deg og dine <3 Nyt helgen.

 73. Well written❤ Jeg har fulgt bloggen din noen år nå, og fra i begynnelsen til å være litt dømmende har jeg etterhvert blitt veldig begeistret for bloggen og for deg som person.
  Når hele denne saken kom frem var folk raske med å dømme..som om det var dette de hadde ventet på, og som om de aldri har gjort noe som ville skapt en like stor storm om de var i dine sko. Jeg tøylet meg fra å kommentere og synke like lavt som enkelte gjorde, og ventet det heller ut for å se hvordan du ville reise deg i gjen. For det er det som sier mest om en person i mine øyne.
  Vi er ikke perfekte noen av oss, og synes det er skremmende hvor kyniske og ondsinnede mennesker kan være når det gjelder andre som har et mer offentlig liv.
  Jeg er fortsatt og kommer fortsatt til å være fast leser av bloggen din, og gleder meg til hver eneste nye blogginlegg(ikke på en creepy måte), og synes det er flott hvordan du har taklet denne situasjonen.

  Ønsker deg og familien din alt godt fremover og en god helg videre ❤

 74. Takk for at du er ydmyk og forklarer og forstår hva som galt med alt som har skjedd. Takk for at du innser og gjør noe med det. Det er så ufattelig mange unge jenter og damer som ser opp til deg. Takk for at du legger alle kortene på bordet. Caroline, selv om du har valgte å være en offentlig person så betyr ikke at du er superwoman. Du må ikke la svake øyeblikk endre deg. Vær deg selv, for jeg vet ingen er perfekt og det er ikke feil å si unnskyld. Takk for at du er ærlig. Ønsker deg masse lykke til.

 75. Jeg er enig med deg, det du gjorde var galt. Likevel er det menneskelig å gjøre feil, og jeg unner deg ikke alt det vonde du har fått i det siste. Du er sterk!

 76. Så flott å se at du er ærlig, Caroline. Alle gjør feil, men er man tøff nok til å innrømme det så er det så mye lettere å forstå, og ikke minst tilgi!
  Jeg tror at dersom du fortsetter å være ærlig vil folk la seg imponere av det du får til, ikke prøve å rakke ned på deg. Nett- troll bør man uansett ignorere, de fortjener ingens oppmerksomhet!

 77. Caroline! Jeg kunnet skrevet en novelle akkurat nå. Men jeg holder meg til dette: Du er fantastisk. Det er mange jeg ønsker det aller beste for, og du ligger øverst, sammen med de viktigste menneskene i mitt liv. Da sier det seg selv hvor mye du gir meg via bloggen din! Hev hodet, du har iallefall min fulle støtte. Klem

 78. anniken

  Jeg syns dere er sterke, det er lov å «drite seg ut»!! Heia dere.. Gleder meg til å følge dere videre

 79. Endelig svarer du på en ærlig, direkte og tydelig måte – bra. Det dere har gjort har vært meget uprofesjonelt, så det er bra du knytter til deg noen som kan hjelpe deg å kommunisere på en mer profesjonell måte når det blir «skarpt läge». Nå går det bare en vei – fremover. Lykke til.

 80. Gjort er gjort, og spist er spist.
  Går ut fra at alle som kommer med sure oppgulp både her og der aldri gjør noe galt selv – i motsatt fall bør de kanskje feie noe mer for egen dør…
  Ha ei fortsatt fin helg 🙂

 81. Therese

  Klem til deg! Vil med det samme beklage for unødvendige og kritiserende kommentarer jeg tidligere har lagt inn her på bloggen din. De kom ut av misunnelse, for det var det jeg var til å begynne med. Da føltes det av en eller annen grunn «godt» å komme med dumme kommentarer om utseendet til en for meg fremmed og supervellykket kvinne.
  Jeg håper og tror at det er få slike kommentarer fra meg, for det tok ikke lang tid før jeg heller lot meg inspirere og imponere av deg og alt du får til.
  Og ikke minst forbauses over hvor mange som kun kommenterte for å påpeke «feil». Jeg forstår godt hvorfor dere har gjort disse tingene, og setter pris på at du angrer. Jeg ler enda med hånden over munn og nese fordi en jente for 12 år siden kommenterte hvor store nesebor jeg har, og det var én kommentar! For deg som får hundrevis i uka forstår jeg redigeringen veldig godt.
  Stor klem igjen, glad for at du vil fortsette å glede oss med blogginga, jeg setter stor pris på å få se endel av livet ditt på denne måten!

 82. stå på caroline. tror ingen kan forstå hvilken press du lever i ved å være norges største blogger. ble selv skuffa når jeg leste at du hadde retusjert litt på noe bilder, men so what… det er ikke verdens undergang. og folk som henger seg oppi slikt tror jeg ikke har så veldig intr liv. det er nok helt sikkert nok av folk som er sjalu på deg… men drit i det! har lest intervjuvet ditt i dagens næringsliv, syns det er flott at du åpner deg og forteller om alt. stå på vider!! stor klem!! =D

 83. Veronica

  kjære deg ..
  Har ikke skrevet eller kommentert hos deg før, selv om jeg har hatt gleden av å følge deg i ditt liv gjennom å være en fast leser av bloggen din. – MEN NÅ føler jeg at jeg må og ønsker å skrive noen ord til deg! Takk for at du har inspirert meg og gitt meg noe å glede meg til nesten hver eneste dag! Takk for at du har holdt ut og reist deg etter all dritt du har fått kastet mot deg! Takk for at du uansett motstand eller ikke, fortsatt er deg selv og bevisst dine meninger! Vi er alle mennesker og vi alle utvikler oss gjennom å gjøre, prøve og feile.. Gjennom hele livet! For meg er du nå, mer enn noen gang en person som inspirerer meg, til å være meg selv og til å reise meg og prøve på nytt når jeg har feilet.. Til å ha omtanke og sette pris på alle ulikheter i mennesker rundt meg.. Til å være tro mot mine ønsker, mine håp og mine verdier..
  Du har min støtte, min forståelse og min evige leselyst når det kommer til bloggen din, så takk igjen 🙂
  Klem.

 84. Synes du er et fantastisk forbilde og mor! Du er sterk

 85. uansett hva som har skjedd Caroline, så er dine leser hær alltid for deg. alle kan gjøre feil. som sakt, det er mennesklig og feile, men det er vår jobb som lesere og tilgi. og det har jeg gjort, forlengst.

 86. Kristian

  Hei.

  Kunne sagt og skrevet mye om dette. Men du skal vite at du ikke skal bry deg om de forbanna taperne som lever og ånder for og ødelegge for andre. Hev deg over det. Hva så om du redigerer noen bilder av deg selv. Det er det da for pokker ingen som har noe med..

  Og om Lars- Kristian har kommentert i kommentar feltet på bloggen din, så er det en ting har helt sikkert har gjort for å støtte opp under deg, og det er nettopp det en ektemann skal gjøre ! Jeg synes media kan fokusere på litt andre ting, ting som faktisk betyr noe for allmennheten. Selvom bloggen din er viktig for veldig mange mennesker, så er ikke det noe dn.no, vg.no og db.no skal henge seg opp i !

  Du kommer deg i mellom dette også, og det med hevet hode ! Hev deg over de menneskene som skriver og snakker stygt om deg.

  Ha en fortreffelig kveld 🙂

 87. Birgitte

  Flott intervju, syns det bare belyser saken enda bedre og jeg har null problem og tilgi deg for det som har skjedd! Alle gjør feil 🙂 Har lest bloggen din hver dag siden juli 2010 og det kommer jeg til og fortsette med <3

 88. Annamaia

  <3 <3 <3

 89. <3 <3 You two amazing! Be strong.
  A lot of Love from Sweden!

 90. Du er tilgitt vakre deg, ikke la dette gå inn på deg.

 91. Hei fine! Jeg har lest bloggen din veldig lenge nå og har virkelig kost meg med den. Jeg leser svært få glossy blader fordi de blir for glossygloss, men gjennom din blogg har jeg fått hverdagsglamor, inspirasjon- uten at det blir for mye. Jeg føler jeg kjenner deg og familien din, dere er alltid med i lommen..
  Samtidig så savner jeg litt den ‘gamle’ Caroline, før alt ble så seriøst. Det merkes at du ofte veier ordene dine både to og tre ganger før du publiserer. Kanskje falt jeg litt av i høst når du var,med i alle tvprogrammer.. Nå ble det mye babbel, men det jeg vil frem til er at jeg liker deg! Så vær deg! Skjønner godt at man aldri blir herdet av netthets, føler med deg, samtidig som at jeg erklærte høyt at jeg skulle slutte å følge deg etter alt rotet den siste tiden. Men hei, man forlater ikke noen som ligger nede!

  Vi som har fulgt deg lenge liker deg. Vi er glade i deg! Tro på deg selv og gjør det som føles riktig ikke for verden, men for deg! Og husk at vi må ha tro på at den psyko fyren hjemme hos deg er unntaket og ikke regelen! Og til L K – stå på! Flott at du alltid støtter opp C, men hold deg på matta eller gå i garderoben!

 92. Alle gjør feil og alle fortjener en ny sjanse til å prøve på nytt og unngå og gjøre feil. Det fortjener du også, Caroline 🙂 Jeg støtter deg hvertfall og håper på at du har lært av de feilene du har gjort og at du går videre som den sterke personen jeg tror du er! Bloggen din har gitt meg mye inspirasjon og jeg er takknemlig for alt du har gjort for leserne dine. Stå på videre. Skjønner at de vonde kommentarene kan stikke veldig dypt, men les heller alle de fine og tenk på at du har flere beundrere enn de som bare har stygge ting å komme med. Tenk også på at de fleste stygge kommentarene kommer av misunnelse og «tryggheten» av å være anonym. Det er ikke du som er feig, det er de anonyme nettrollene som gjemmer seg bak skjermene sine. <3

 93. Kjære Caroline! Alle snubler av og til, du kommer til å lande stødig på begge bena. God klem!

 94. Thank you for being so honest. It’s a lot of pressure to be on public but you should know that a lot of people (I mean A LOT!) love you, adore you, and they will support you no matter what. Just know that there are much more people why love and respect you than those who criticize you. Keep doing what you do, girl, we love you! 🙂

  Ann | https://annrobiefashion.com/

 95. Takk for innlegget. Tror ikke noen egentlig er klar over hvilket press dette har vært. Men livet går videre. Ta vare på deg og dine og fortsett med den flotte og inspirerende bloggen din. Ha en fin helg , kos deg med dine

 96. Kjære Caroline! Så fint skrevet. ..og for et flott intervju! Jeg kjenner meg igjen. Jeg har en lederstilling i en liten bedrift…men er så redd for å trå feil. Og har også prøvd å fremstille meg nærmest perfekt…for at de rundt meg ikke skulle bli skuffet. Stå oppreist gjennom dette…og husk at det er i motgang en lærer mest! Ønsker deg det beste…og vil fortsatt trofast følge bloggen din! Du fremstår som et inderlig vakkert menneske! Ine…

 97. Elin Kanestrøm

  Du framstår for meg som en oppriktig og velmenende person. Feilsteg ligger bak, og helt sikkert foran også, for både meg, deg og andre. Det vil alltid være mennesker som uten tilstrekkelig grunnlag tilegner oss dårlige motiver og internsjoner, men det får stå for deres egen regning. Du er vakker, kreativ, og helt klart smart som har klart å nå langt med det som begynte som en hobby på siden. «Skaff deg en skikkelig jobb som oss andre» er en elendig holdning. Å skape et levebrød ut av det du elsker er det beste du kan gjøre. Så en klapp på skuldra, og «job well done» herfra!

 98. Wow. Alle gjør feil, og må ærlig innrømme at jeg ikke syns feilene har vært av veldig alvorlig grad. Hetsen/truslene du opplever derimot er skremmende. Lykke til og vær stolt av bloggen din. Den inspirerer meg i hvertfall, og har gitt meg en ny treningsglede! 🙂

 99. Cathrine

  Vi er alle kun mennesker. God weekend <3

 100. wetterhus

  For et fint, jordnært og sårbart intervju. Det beste er å stå i det og vente på sin tur til å snakke, og nå var det din tur. Folk må få rase fra seg først. De er ikke interessert i hva du ha å si før de har fått ut sine egne tanker og meninger. Det er en viktig debatt som har herjet i det siste, men det er utrolig leit at det blir så personliggjort rundt deg når det er så ufattelig mange andre som hat gått i akkurat samme fella. Prøv å tenke at all dritten du får er med på å bidra til det bedre for bloggverden. Jeg er stolt av deg og håper du klarer holde hode hevet og over vann til det hele har lagt seg. Du har all grunn til å være stolt av deg selv. Det tar mye krefter og mot å legge seg flat gang etter gang. Stå på, Caroline.

 101. Du er sterk, Caroline. Stå på!

 102. Jeg syns intervjuet med deg var kjempeflott. Det er nesten så jeg ikke skjønner at du står han av, som vi sier her oppe i nord. På slutten av intervjuet sier du at du skulle ønske alle likte deg men at det ikke går. Jeg har tenkt det samme selv men vi må bare innse at alle kan ikke like alle. Du må egentlig bare fokusere på alle de som faktisk liker bloggen din, å det gjør de fleste. Det er ett fåtall bare som ikke gjør det. Så sett fokuset på hovedtyngden. Hva vi utenfor egentlig mener om deg er egentlig ikke så viktig da alt kommer til alt. Det er hva de du har rundt deg i hverdagen tenker, som gir mening. Din ektemann, din datter, foreldre, dine venner….Det er de som kjenner DEG mens vi lesere egentlig bare tror vi kjenner deg å derfor bare kan utale oss på hva vi tror. Det er farlig å tro….Jeg tror de fleste rett og slett er misunnelig på deg. Ta det som et kompliment. Å når det kommer til redigering av bilder, er det verdens undergang? Jeg syns ikke du lurer noen, jeg hadde ikke orka å reagere på det engang, så det er blåst ut av proposjoner. Nei Caroline, la deg ikke brytes ned av disse nettrollene. Når de ser du biter på, så får de bare mer blod på tann.

 103. Jeg syns intervjuet med deg var kjempeflott. Det er nesten så jeg ikke skjønner at du står han av, som vi sier her oppe i nord. På slutten av intervjuet sier du at du skulle ønske alle likte deg men at det ikke går. Jeg har tenkt det samme selv men vi må bare innse at alle kan ikke like alle. Du må egentlig bare fokusere på alle de som faktisk liker bloggen din, å det gjør de fleste. Det er ett fåtall bare som ikke gjør det. Så sett fokuset på hovedtyngden. Hva vi utenfor egentlig mener om deg er egentlig ikke så viktig da alt kommer til alt. Det er hva de du har rundt deg i hverdagen tenker, som gir mening. Din ektemann, din datter, foreldre, dine venner….Det er de som kjenner DEG mens vi lesere egentlig bare tror vi kjenner deg å derfor bare kan utale oss på hva vi tror. Det er farlig å tro….Jeg tror de fleste rett og slett er misunnelig på deg. Ta det som et kompliment. Å når det kommer til redigering av bilder, er det verdens undergang? Jeg syns ikke du lurer noen, jeg hadde ikke orka å reagere på det engang, så det er blåst ut av proposjoner. Nei Caroline, la deg ikke brytes ned av disse nettrollene. Når de ser du biter på, så får de bare mer blod på tann.

 104. Du er ei fin dame caroline… stå på videre:)

 105. Jeg skjønner at du kun er et menneske, og at mennesker kan gjøre feil. Believe me, jeg gjør! Men jeg syns at du er veldig usmakelig i mange av blogginnleggene dine og bildene som blir lagt ut, det har jeg syntes lenge, men etter at all denne dritten som kom ut nå, så syns jeg det bare enda sterkere. Ja du sier at det er ditt liv, men du du aner ikke hvor mange jenter og voksne, mødre osv som sliter nettopp pga sånne som deg. Jeg er såpass oppegående at jeg forstår hva som er virkelighet og ikke. Jeg ser jo at hele livet ditt på bloggen bare er et spill og at du tjener penger på det. Hvem hadde ikke ville tjent langt over en million i året på bullshit?! Jeg ville ialflall det. Men poenget mit er det at: du har et ansvar, et ansvar som blogger, folk vil prøve å være like «perkfekt» som deg, fordi de ser opp til deg. Du lager spiseforstyrrelser hos mange med det enorme presset ditt på kropp og trening. Du får mødre til å ha usunne svangerskap pga bilder du poster. Kanskje det ikke var hensikten din, men det er det som skjer idag. Vi påvirkes av det vi ser hver eneste dag, og vi vil gjerne ha det så perfekt som du driver å blogger om. Jeg syns at noen skal gripe inn i bloggen din og nekte deg å blogge om sånne ting, og spesielt når det viser seg at du retusjerer ting i tillegg. Det er rett og slett bare skammelig! Husk på en ting, du er MOR, du har et voldsomt ansvar for det handler ikke bare om deg lenger, men om datteren din. Tenk om det var din datter som satt i puberteten, usikker, full av hormoner noen ekstra kg og så det du skriver og det voldsomme kroppspresse du legger på folk rundt deg. Det er klart at disse jentene vil bli som deg, så tenk deg om, det kunne vært DIN datter! Du vil umulig lage et helvete for datteren din fremover, så TENK deg om! Få sunnere verdier enn det du har på bloggen din, for de er ikke bra den dag idag!

  1. Vell å merke kjære Ida, er du et oppegående menneske, så begynner man ikke å slite av å se på bloggen til Caroline. Begynner man å slite av det så er man selv et svakt menneske! Det er jo faen ikke caronline sin feil om folk får spiseforstyrrelser eller ditt og datt! En blogger har faen ikke noe ansvar for noen! Hun kan blogge det ho vil, og hvis det går ut over så jævla mange mennesker så kan du se til helvete å dra ned til Afghanistan og se på virkelige problemer!! Hvem står til ansvar for bombinga der? Finn en blogg å prøv å fiks det for innlegget ditt kommer faen ingen vei enn å få andre folk provoserte !! Blir du så påvirka av det ho skriver som mange gjør har de et problem, blir man så misunnelig så bør du finne din egen måte å gjøre livet ditt mere verdt å leve da! Ho har ikke ansvar for noe, akuratt som at vg kan poste en video av folk som dør så er du selv ansvarlig om du vil lese se det, ta det til deg eller la vær ! Få kontroll på hode ditt !! Caroline er en inspirasjon, og det hun gjør som du ikke liker, legger du vekk, du tar det ikke til deg og setter deg i et mørkt hjørne bare fordi du spise noe godteri på en onsdag kveld !! Herregud, hadde jeg hatt en blogg hadde jeg returnert alle bilder av meg fordi det hadde jo vært en fysisk skam for folk å se et så stygt tryne, andre folk ville fått bulimi av å se noe så ekkelt. OMG ! Om ho vil så gjør ho det!! Herregud…

   1. Tina A

    Anne: «Begynner man å slite av det (å lese bloggen til Caroline), så er man et svakt menneske»? Hvordan kan du vite det? Kjenner du den personen? Det er så lett å dømme, men man kan aldri vite hvilke kamper et annet menneske kjemper.

  2. Bruker vanligvis ikke å kommentere på andres kommentarer, men klarte ikke la vær. I dagen samfunn er det faktisk mye jobb som ligger bak en blogg, og ikke bare «bullshit» som du skriver. Ja, de som kan leve av en personlig blogg er heldige, men når man ko mer på et slikt nivå, hvor man tjener mye penger på den, er det ikke lengre en hobby, men en fulltidsjobb. Alle har ikke en 8-16 jobb, selv om flertallet har det. Jeg har lest bloggen til Caroline i mange år, og finner den inspirerende. Ja, hun er tynn, trener mye, spiser sunt og har fine klær og en fin familie, noe som kan fremstå «perfekt» for mange. Jeg går ikke inn på denne bloggen for å lese om hvor tungt der er å være mor, eller hvor slitsomt det er å finne energi til å trene, eller for å lese at noen har spist grandiosa til middag, jeg går hit for å finne i inspirasjon til å lage noe nytt og spennende til middag, eller komme meg over «dørstokkmila» for å komme meg ut på trening. For meg er det ikke kroppspress på denne bloggen, jeg finner en sunn livstil, som ser ut til å gi overskudd, noe som er ønskelig for meg. Å si at unge jenter får spiseforstyrrelser av å lese bloggen er svært usaklig, da Caroline verken skriver at det er viktig å spise lite eller værre tynnest mulig. Jeg synes det er synd at det ikke er aksept i samfunnet for de som er tynne, trenge og spiser sunt. Hvorfor skal disse «gjemme» seg unna fordi mennesker som deg synes det skaper kroppspress? Mennesker er forskjellige og vi har alle forskjellige sett gener som gjør at vi ser ut som vi gjør, og det er fryktelig synd at de som faktisk er tynne og sunne skal føle seg dårlig fordi alle ikke er det. Selvfølgelig blir unge påvirket, men jeg ser ikke problemet i at de blir påvirket til å leve sunt. Så kanskje DU bør tenke deg om, for det er sånne som deg som gjør at unge ikke skjønner at folk er ulike, og det er det som gjør at det skapes et press på at man skal være «sånn» eller «sånn». God helg til deg.

  3. Henriette

   Isa: Skjønner ikke hva som er så usunt med bloggen til Caroline. Hun legger ut sunne oppskrifter, trener mye og forteller om blant annet dette via bloggen. Det er jo ikke slik at hun skriver at vi skal slutte å spise under svangerskapet, eller overtrene. Jeg er en jente i puberteten, men får ikke spiseproblemer av å lese bloggen hennes. Jeg får masse inspirasjon og motivasjon til å trene og spise sunt. Skal det være slikt at man er et dårlig forbilde fordi man skriver om dette og er engasjert i kosthold og trening? Og bare noen spørsmål; du skriver at Caroline ikke aner hvor mange unge jenter og kvinner som sliter pågrunn av sånne som henne, vet du hvor mange da? Har du oversikt over alle som har fått bullimi og anoreksi på grunn av Caroline? Eller hvor mange som spiste lite under svangerskapet fordi Caroline hadde flat mage etter fødselen?

  4. Berryblast

   Isa, jeg tror ikke du kan være vel bevart. Kom deg vekk fra Kråkeguiden og ut i frisk luft så blir det så bra skal du se.

   Caroline skal ikke få skylden for noe av du «lister» opp. Dette er den mest uberettigede kommentaren rettet mot C jeg noen gang har lest.

   God bedring!

  5. Det eneste som er usmakelig er de kommentarene som skal legge skyld i alle personlige feil, på Caroline.

   Om noen er SÅ lett påvirkelige og ender med å få spiseforstyrrelse eller være usunne under svangerskap, er det deres problem, ikke hennes.

   Jeg lurer på, blir du påvirket av ALT i verden du da? Om du ser noe på nyhetene, går du ut og gjør det samme?
   Om du ser på CSI eller lignende program, drar du rett ut og skal etterligne hendelsene? Svaret er nei. Fordi forhåpentligvis har du nok intelligens til å skjønne forskjellen på andres liv og ditt eget.

   Spiller det virkelig noen rolle om Caroline virker «too good to be true»? Hva har det med andre mennesker å gjøre? Jeg har venninner som har helt prikkfrie hjem 24/7 og inviterer til nydelige duk og dekket bord som ser ut som de kan være utklipp fra et interiørmagasin. Jeg blir ikke sint for dette, men inspirert til å ta dette og prøve selv.

   Voks opp, mennesker.

  6. Jeg forstår ikke denne kommentaren… Tenker du det samme om magasiner med flotte jenter på forsiden? Tv-serier med tynne i pene skuespillere? Ukeblader med slanketips? Jeg bare lurer…

 106. Jeg har hele tiden tenkt at denne saken har vært blåst helt ut av proposjoner, håper det stilner litt nå. For meg som leser har jeg ikke blitt påvirket av dette, liker fortsatt deg og bloggen din like godt! Syns intervjuet i DN var veldig bra skrevet, forteller din side av saken godt. Stå på, du er utrolig sterk Caroline :)<3

 107. Respekt.

 108. Veldig fint og ærlig skrevet. Du har vunnet tilbake min tillitt. 🙂

 109. Camillaeve

  Jeg har vært uenig og oppgitt opp til flere ganger etter å ha lest noen av innleggene dine og sett bildene du har lagt ut. Jeg har dog valgt å ikke kommentere dette, da jeg vet andre vil gjøre det, uansett. Uavhengig av dette har jeg aldri ønsket deg noe vondt, overhodet. Jeg har bare sittet med en følelse av at ting ikke helt stemmer og har håpet på at du skulle være modig nok å stå frem, åpne deg mer, komme litt forbi denne tilsynelatende perfekte fasaden. Det har du etter hvert gjort.
  Ingen vet hva du går igjennom nå, for fåtallet av leserne dine har en blogg. Jeg ønsker så sårt at du kommer igjennom dette på en sunn og god måte. Du har så mange egenskaper og verdier som er gode – aldri gå på premiss med den Caroline du er! Du er unik. Du er verdifull. Du er smart.
  En varm klem til deg <3

 110. Kjære Caroline. Jeg har fulgt debattene i det siste, og selv om jeg ikke er enig i hva dere har gjort, må jeg si at jeg føler dere (du) ikke fortjener all hatet som har blitt slengt mot dere.
  Vi er alle bare mennesker, vi gjør alle feil. Ingen er perfekte. Noen ganger virker det som at enkelte forventer at bare fordi du deler livet ditt med oss, at du ikke kan gjøre feil.
  Du kommer frem som ydmyk og ærlig for meg, og jeg vil takke deg for alle de årene du har blogget! Jeg har fulgt bloggen din over flere år, jeg har sett utviklingen du har hatt og jeg er så utrolig glad for at vi får følge deg, Lars Kristian og vakre Nelia.

  Du er virkelig et vakkert menneske, som har vært så heldig, jobbet hardt og fått det livet mange av oss søker. En flott familie med et nydelig hus, og en trygg fremtid for Nelia og fremtidige barn. Stå på, ikke gi opp og ikke hør på kritikerne. Det er mange av oss der ute som støtter deg og setter utrolig stor pris på bloggen din, som har blitt et fast innslag i hverdagen, når man trenger å koble av.
  (Ps. I tillegg har kjæresten satt STOR pris på mange av oppskriftene her, selv om vi ikke lever etter lavkarbo, men sammen prøver å leve en sunnere livsstil).

 111. Seriously people in Norway make such a big deal out of photoshopping pictures? Nowadays it’s so common! Everyone wants to show the best pictures of themselves. I think that you should let your life goes on, no more explanations posts.

  1. Berryblast

   I know, it’s embarrassing..

   1. Camillaeve

    I believe Norwegians in general prefer something «real» and natural, with some imperfections, than something «unreal» and fake. When that’s been said, Caroline has not done something extreme, at all 🙂
    I also dont’t think people reacted to the use of photoshop, but that she lied about using it!

 112. Det er få egenskaper som er finere enn evnen til å innse egne feil og legge seg flat, utrolig godt gjort! Jeg heier på deg! 🙂

 113. Man er sterk når man våger å være svak, våger å innrømme at man har tråkket feil. Du beviser nok en gang at du er sterk. Og fantastisk!

 114. jeanette

  Stå på Caroline! <3 Beundrer deg for ærligheten og styrken du viser!

 115. Mammsen

  Syns du er tøff jeg, og håper du ikke lar deg knekke:) alt skjer for en grunn, you wait and see og måtte du aldri forandre deg, vi liker deg for den du er 🙂

 116. Birgitte

  Du skal være den ud er 🙂 Du er et fantastisk menneske, det er jeg slet ikke usikker på. Vi har alle hemmeligheder, og fortæller hvide løgne for at beskytte os selv., Alle ved da, at vi alle har dårlig dage og ikke er perfekte..
  Vi er mange som holder af dig på den anden side af skærmen <3 Husk det……… Kærlighed og knussss Birgitte ( Copenhagen)

 117. Så fint intervju med deg i DN. Jeg kan helt ærlig ikke tenke meg den frykten når en fremmed mann kjører opp til huset deres, og sjikanerer deg og din familie på en slik måte. Jeg er mye alene selv, og er litt husredd, og liker meg best hjemme med min samboer. Vi har også en jente på Nelia sin alder, og jeg er så fryktelig lei meg at du som mor må oppleve dette. Det av svar som ikke kom frem i DN, svarer du så fint og ærlig på her. Fantastisk 🙂 Så bra at du er så åpen, ærlig, og ber oppriktig om unnskyldning for ting som ikke har vært så heldig. Når det er sagt, vi er bare mennesker, millionbedrift eller ei, og det jeg reagerer mest på, er når forferdelige mennesker skal blande inn Nelia i disse tingene her. Herrefred, alle ser at dere er fantastiske kjærlige foreldre og Nelia er en nydelig liten, uskyldig jente 🙂 Har vært å lest på noen av disse forumene, og at noen velger å bruke så mange timer hver eneste dag, for å sitte å synse om deg og ditt liv, sier vel det meste?

  Stå på videre, Caroline, snart er denne stormen også over, som alt annet 🙂

 118. Dette var et utrolig fint innelgg, Caroline! Jeg har absolutt tillit til deg som blogger, og kommer til å fortsette å hente inspirasjon fra bloggen din 🙂 Det vil alltid finnes mennesker som ikke evner å gi kritikk på en konstruktiv måte, og dessverre er de ofte mer synlige enn oss som klarer å oppføre oss. Men du får alltid ha i bakhodet at du ikke hadde blitt Norges største blogger dersom flertallet ikke ønsket deg og bloggen din godt.

  Bloggen din har aldri bidratt til at jeg har fått en dårlig følelse. Tvert om så inspirerer du meg til å leve en sunn livsstil med trening og god mat, fordi du er et levende eksempel på at det betaler seg i fremtiden 🙂 Fortsett med å være deg selv og stå på! Stygge kommentarer vil alltids komme, men det sier mer om dem enn om deg 🙂

  Hilsen 21 år gammel student 🙂

 119. jeg skjønner veldig godt hvorfor Lars Kristian gjorde som han gjorde! Selfølgelig gjør man hva som helst for de man elsker. Er nok ikke lett for noen av dere med alle disse stygge kommentarene! Synes dere begge er utrolig sterke å gode som klarer å holde dere oppe etter alt dette styret. Stå på begge to, dere er en herlig liten famile som kun fortjener det beste❤️

 120. Mange klemmer til deg, Caroline!!

 121. Hei Caroline!
  Jeg pleier aldri å kommentere noe som helst, men idag klarer jeg ikke å la være. Jeg har så frykelig vondt av deg! Tenker på deg flere ganger for dagen, og skulle ønske jeg kunne gjøre noe for å hjelpe. Jeg synes det er tragiskt og latterlig at du er nødt til å forklare deg for sosiale medier, om hvorfor du har gjort som du har gjort. På alle sosiale medier redigeres bilder for å få de til å bli finere. Dette er ikke noe nytt, og hvorfor akkurat denne saken om deg skal få så stor oppmerksomhet, det skjønner jeg ikke. Jeg har selv redigert bilder for å få de til å bli penere. Jeg skjønner deg så godt Caroline! Jeg vet ikke helt mening med dette innlegget mitt, men jeg ville bare si i fra om at jeg skjønner deg og at jeg støtter deg! Håper dette kunne sette et lite smil om munnen din 🙂 Ikke la andre ødelegge for din lykke! Mangen klemmer 🙂

 122. Jeg elsker å lese bloggen din, den gir meg glede i min hverdag med stress og kav 🙂 Det er mange der ute som tror at det er ok å være stygg med deg fordi du er en offentlig person, at du kanskje tåler alt, eller at de ikke bryr seg fordi de ikke kjenner deg så da kan de bare holde på sånn.. For meg er dette helt ufattelig.. At mennesker kan være så stygge mot hverandre. Jeg synes du er en flott person med masse å gi til alle i rundt deg! Håper du fortsetter å gjøre d så lenge du har lyst selv og det føles rett:-) Jeg kommer nok alltid til å glede meg til å lese dine innlegg!

  Masse masse lykke til! Takk for all innspirasjon og glede du gir.

  Mvh Olga 25 år fra vestlandet. 🙂

 123. Jeg er ingen aktiv blogg leser, men titter innom bloggen i ny og ne. Jeg har lyst til å kommentere her, for jeg må bare få ut mine egne tanker angående denne stormen som nå har blusset opp. Ja, du eier en populær blogg, har mange følgere, mange fans og du er et forbilde for mange – men hvorfor deg? hvorfor akkurat deg? Jeg tenker som så, det er MANGE blogger der ute men du har vært en av de uheldige som får den enorme refsen! Vi har mange andre jenter som blogger, og som også har mange lesere hver dag – og de blogger også om det ene og det andre, de retusjerer bilder de også og likevel er det du som får all negativitet over deg. Ja, du er et forbilde for mange,, men du er da en relativt normal jente, med mann og barn, du legger ikke ut fyllebilder på bloggen, du legger ikke ut halvnakne bilder til en hver tid, og du blogger ikke om hvor dårlig den liglossen var eller hvor vondt du har i puppene eller leppa etter å ha fiksa på de. Du er er forbilde, men du er også et vanlig menneske som har gjort en feil! Så hvorfor får du all refs og ingen av de andre bloggene som også blir lest av mange, barn, ungdommer og voksne…?

  Tenker her, hvor mange har ikke tatt et bilde av seg selv, slettet det og tatt nye fordi de ikke ble fornøyde? hvor mange legger ikke ut bilder av seg selv på facebook og instagram hvor man er på sitt beste? Jeg vet selv at jeg velger de bildene jeg syns jeg er penest på når jeg skal poste det på sosiale medier… ja, man skal være glad i seg selv og være stolt av den man er men likevel er det noe inni oss som gjør de tingene vi gjør… selv har jeg akseptert hvordan jeg ser ut, for jeg gjør ikke akkurat så mye for å forandre det – men å velge det fineste bildet gjør jeg, sette meg i en annen stillig på bilder for å skjule en valk eller to gjør jeg – det er noe som ligger innebygd i mange jenter, og dette gjelder de fleste – så er ikke det noe av det samme som å redigere et bilde da? eller flere?

  Caroline angrer på det hun har gjort, og jeg kan se for meg hvor hard den siste tiden har vært – det er derfor jeg kommenterer for jeg føler det er urettferdig med all den negativiteten du får, som ingen andre bloggere får. Du har vist en side av deg selv hvor du angrer, du sier unnskyld så hvorfor ikke tilgi henne for det hun har gjort? Hadde en venn sagt unnskyld for en tabbe hun/han hadde gjort og forklart seg hadde jeg satt pris på det og tilgivelse ville blitt gitt. Så hvorfor ikke gi Caroline og hennes familie den tilgivelsen? Vi er tilhengere av blogge, vi leser det som postes her og følger henne på sosiale medier, noe mer om livet en det hun deler her vet ikke vi – vi vet ikke, bortsett fra det hun skriver om hvordan hennes følelser var i det øyeblikket hun redigerte bildene, vi vet ikke hvor hardt det var og er for henne – fordi vi kun leser og ikke er innpå henne som hennes nærmeste. Vi vet ikke, og likevel skal vi kunne gi refs for det hun gjør fordi vi leser hennes blogg?

  Sier bare stå på!

 124. Martine

  Handler alt dette virkelig bare om at du har retusjert noen bilder (slik som alle andre gjør) og at mannen din har kommentert under falskt navn (slik som også alle andre gjør)? Jeg syns at folk skal fjerne instragramfilter og slette fotoshop før de omtaler seg om deg. Også hvis de først skal omtale seg om deg så kan de bruke sitt eget navn, og ikke ett som er funnet opp! Du har jo ikke gjort noe galt her, mennesker bare glemmer at du er Caroline også, ikke bare fotballfrue. Det er jo i din fulle rett, syns nå jeg, om du har lyst til å retusjere dine bilder. for sannheten er at uansett om folk nekter får det eller ikke, har vi vell alle en eller annen gang gjort det samme selv! Slutt å ta det så tungt, skjønner at du gjør det. Men hvem vinner på det? Dustene som sitter å er sjalu på deg, fordi du har oppnådd noe i livet ditt vinner. Og du har ikke oppnådd mye med denne bloggen fordi du er pen eller trener, du har oppnådd noe med denne bloggen fordi du er interessant som person. Ikke la deg definere av andre.

 125. 🙂 flnt innlegg. God klem

 126. Kjære begge to!

  Jeg kommenterer sjelden, men nå må jeg: at dere holder ut denne mediastormen er helt utrolig. Jeg hadde vært knekt for lenge siden. Denne stormen rir dere av, og da står dere igjen som to sterkere og klokere mennesker! Alle gjør feil, og jeg syns alle kommentarene i media den siste uken grenser til mobbing. Vi må være litt generøse med hverandre, og akseptere at alt ikke er like gjennomtenkt. Og huske at vi bare er mennesker.

  Jeg håper dere klarer å se midt oppi alt dette at de aller fleste av oss synes at bloggen din, Caroline, er super. Det er jo tross alt derfor vi kommer igjen, dag etter dag.

  Ta vare på hverandre.

 127. Flott innlegg, heier på deg 🙂

 128. Stå på, Caroline! Alle gjør feil, og når de feilene tar oss igjen er det best å håndtere det som du har gjort: stå opp for det man har gjort, forklare hvorfor man gjorde det og si unnskyld. Noe mer kan man ikke gjøre.

 129. jeanette

  Leste intervjuet «bak fasaden» nå, og jeg likte det!

  Er så lei av at alle skal «ta» Caroline for alt og ingenting nå. Hun har beklagt seg, lagt seg langflat- hva mer skal til? Prøv bare å se saken fra begge sider, bytt litt perspektiv. Jada, hun har valgt selv å dele livet sitt med oss – men det betyr jo ikke at alt som hører med automatisk blir lett.

  Tenk Caroline, du er bare to år eldre enn meg! Jeg beundrer det du har oppnådd, og den fine personer du er. Ærlig talt så tror jeg ikke jeg hadde takla alt «maset» og presset som du går gjennom daglig- kudos!

  Sender deg en god klem, tenker at det trengs når det herjer som verst. Men selv de verste stormene går over, vet du. Snart blir det blå himmel og solskinn igjen, selv om det gjerne ikke virker sånn akkurat nå.

 130. Jeg kjenner at jeg blir så stolt av deg! Du er super 🙂 Ønsker deg en fin helg 🙂

 131. Stå på Caroline! Får vondt i magen av å lese intervjuet ditt. Syntes virkelig synd på deg som må stå oppreist igjennom dette. Du er jo bare et menneske du også. Alle gjør feil.
  Håper det går bedre med deg. Blir i hvertfall bedre med tiden 🙂

  Ønsker deg en fin lørdag. Klem til deg

 132. Fine Caroline. Dette var utrolig fint skrevet. Jeg synes hele saken har blitt blåst opp unødvendig mye. Jeg prøvde å sette meg i samme situasjon og jeg skjønner deg så godt. Hvis jeg hadde valgt å redigere en arm eller et ben hadde det ikke gjort noe og ingen hadde brydd seg, men siden du er en så «offentlig» person er det plutselig helt krise. Jeg tror mange glemmer at du «bare» er et menneske slik som alle andre. Jeg heier på deg!

 133. Ah, don´t worry so much Caroline! It´s not that big of a deal! You are an Inspiration and a great woman! McDonalds or Coca Cola should be ashamed……
  kisses

 134. Karianne

  Kjære Caroline! =)

  Skjønner det er tøft når det står på som værst, men seriøst hev deg over alt det negative.
  Du inspirerer og motiverer flere personer. Du Gjør er strålende jobb med bloggen din, og ikke mist det å være moren til Nelia. At folk kan snakke dritt om datteren din er virkelig og synke lavt, de eier ikke folkeskikk. Det mener jeg! Du er en flott jente med bein i nesa virker det som. Stå på videre med det arbeidet du legger i bloggen din.

  JEG HEIER OG DIGGER DEG HVERTFALL!!!!

  Håper du får en strålende helg videre.

  Mange klemmer fra meg=)

 135. Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan media og blogglesere kan lage en så stor sak ut av dette. Har selv lest bloggen din flere år og tatt det som en selvfølge at du retusjerer litt her og der. Jeg tviler på at det er en jente som med hånden på hjertet kan si at hun ikke har fjernet kvisen i pannen da hun skulle bytte profilbilde på facebook. Jenter på sosiale medier har en evig konkurranse seg imellom, denne gangen ble du tatt for å ha gjort noe «galt». Men i helheten er det ingen stor sak, og jeg synes det er helt på tryne at VG har brukt så mye tid og energi på denne lille saken. Når jeg leser artiklene himler øynene mine helt opp til mars. Jeg kan virkelig ikke skjønne hvordan noen kan bruke så mye tid på å kritisere en så liten ting.

 136. <3 <3 Stå på! Meg som leser mister du aldri. Har bare fått ennå mer respekt for deg, du viser at ingen er perfekte. Vi er alle bare mennesker <3

 137. Kjære Caroline. Du kommer helt sikkert til å drukne i kommentarer nå, men jeg vil så gjerne gi deg noen ord.
  Det er så mange som er glade i deg. Vi føler at vi kjenner deg litt, vi lar oss engasjere og inspirere- og provosere. Og sånt blir det følelser av. Jeg har lest bloggen din fast i mange år, og hvis du fortsetter å blogge, så skal jeg fortsette å lese. Kvaliteten på bildene, den delikate layouten og variasjonen på innleggene er nok det meste av grunnen. Men det aller viktigste er deg, som person. Fordi bare du er deg, og jeg koser meg med små innblikk i ditt liv og dine gjøremål. Selv om jeg blir både sjalu, provosert og irritert innimellom. Jeg skulle gjerne hatt råd til en LV Totally stelleveske, men det går greit! Jeg kan leve med å være litt misunnelig, for de aller fleste innleggene gjør meg glad. Og jeg unner deg, og de fleste andre, å ha det bra. Nå har du fått «så hatten passer og øra bytter plass», og jeg skulle gjerne gitt deg en klem og sagt at alt ordner seg. De fleste av oss vil deg bare vel! Ikke vær redd, det som ikke dreper deg gjør deg sterkere og du kommer helt sikkert ut av dette som enda tryggere og flottere på alle måter. Stor klem til deg!
  Og Lars Kristian, vi er glade i deg også, dere er et flott par.

 138. Karina L

  Mange nettroll, men desto flere fans.
  Jeg elsker det du formidler, og kommer til å fortsette med å klikke meg inn daglig så lenge du velger å fortsette.
  Jeg heier på deg, og ønsker deg alt godt <3

 139. Benedicte

  Stå på Caroline!!! Hold ut! Det er mye mer kjærlighet enn det er hat, bare synd at det er det negative som sitter igjen og gjør mest inntrykk.. Du er en nydelig person fra innsiden og ut! <3 tenker på dere!!<3

 140. Du er skjønn og god og har ikke gjort noe annerledes enn det hvem som helst annen person kunne ha gjort. Du er menneskelig og lever av å vise deg frem for å gi inspirasjon og hverdagsglede til andre. De som velger å lese bloggen din leser den fordi de selv velger det. De som får glede av å lese innleggene dine er de som gir deg inspirasjon. De andre vet ikke bedre enn å kommentere stygge og uprofesjonelle ting. Men det er litt synd på de for at de ikke bruker sin dag til å glede seg selv og andre, men heller bruker dagen med å prøve å ødelegge andres suksess. Jeg synes du er god som har fortsatt med å blogge til tross for alle kommentarene du får. Skjønn er du av naturlighet. God og skjønn er det bare sterke personer som blir, og du er en av dem. Tenk på deg selv og dine, din suksess og din fremtid – så skal du se at ting blir bedre 🙂 jeg har trua på deg, og det vet jeg vi er fler om. Jeg leser bloggen din stadig, men kommenterer aldri. I dag syntes jeg du fortjente å høre min mening fordi jeg gjerne vil du skl ha det like bra som du fortjener å ha. Ønsker deg en god helg og en fin uke i møte❤️

 141. Kjære Caroline

 142. Jeg trengte ikke en forklaring, men den var god å få. Tommel opp. Heia deg og bloggen!

 143. Synes du har fått ufortjent mye kritikk Caroline! For å være ærlig skjønner jeg godt hvorfor du redigerte bildene, har jo sett hvor mye stygge kommentarer du får uten grunn. Jeg tror folk tenker at siden du har blogget så lenge at stygge kommentarer ikke går inn på deg, men det er klart det gjør det! Du er jo bare ett menneske du også.
  At LK la igjen kommentarer under falskt navn for å forsvare deg skjønner jeg heller ikke at kan skape så mye oppstyr! Sånn jeg har fortstått det gjorde han det for å forsvare den han elsker? Hvem ville ikke gjort det!?! Kan ikke være lett å se at jenta han elsker får så mye ufortjent dritt!
  Dere skulle kanskje ikke gjort det dere har gjort, men vi må huske på at dere bare er mennesker dere også. Vi tar alle valg som ikke er de lureste, kan jo ikke halshugges for det selvom.
  Du er en nydelig jente, kjempe flink mamma og kone. Gjennom bloggen har du latt oss lese og se bilder av ditt liv i mange år, vi skal være takknemlig at du har latt oss få følge ditt liv. Og før man kritiserer deg bør man gå i seg selv og tenke hva man selv ville gjort i samme situasjon. Sikker på at mange, inkludert meg selv ville gjort det samme!
  Ønsker deg og dere alt godt. Hold ut og husk at vi er mange som står bak deg og støtter deg.

 144. Håper folk lar dere være nå. Dere e åpenbart veldig lei dere for det dere har gjort begge 2, å det er godt nokk for meg vertfall 🙂

 145. Jeg har aldri kommentert hos deg noen gang. Ikke har jeg lest bloggen din fast noen gang heller. Men jeg vil bare innom for å si at du er en utrolig sterk kvinne, Caroline. Stå på og ikke la deg knekke av andre. Alle gjør feil i løpet av livet, det er en del av det å være menneske. En gang tar dette slutt. Senk skuldrene og ha tro på deg selv – for du er sterkere enn du tror.

 146. Jeg har ikke vært den leseren som legger igjen kommentarer, men nå tror jeg det er på tide! For jeg har vært den leseren som har fulgt deg siden start og som klikker innom omtrent daglig. Jeg vil bare si at det er så forståelig! Jeg sier ikke at det er greit, men hvem ville ikke ha gjort litt små endringer på bilder eller liknende for å slippe de stygge og sårende kommentarene. Noen folk er motbydelige! Jeg kjenner jeg blir så provosert at jeg ikke kan lese i kommentarfeltet engang. Så derfor er det med hånden på hjerte jeg vil si at du er en sterk og modig dame med bein i nesa som jeg vet vil komme sterkere tilbake etter en storm som dette!
  God klem til deg, Caroline:-)

 147. Ann Lisa

  Så fint å lese om deg i avisen i linken du la ut her!
  Stå på videre, du inspirerer uansett.
  Jeg lurte bare på en ting å d er at når du får f eks 300 kommentarer på et bilde du har lagt ut, har jeg problemer med å komme til toppen til første kommentaren! Jeg vil jo lese alle sammen, klart.
  Jeg bruker I pad, men hva gjør jeg feil?
  Ha ei go helg og takk for besøket i min by som du helt sikkert koset deg i!
  Klem

 148. Syntes alt dette blir for tullete . Jeg syntes rett og slett synd på deg , du har ikke gjort noe galt ! Alle redigerer bilder , og folk er bare sjalu og idioter hvis de blir usikre på seg selv for den del. Blir så irritert når jeg logger på Facebook og ser folk legger ut bilder av seg selv etter å ha født og kritiserer deg fordi de ser ut som de nettop var i en ulykke mens du ser vakker ut . Og selv uten redigering er det helt det samme. Stå på , og ikke bry deg om alle disse haterne !

 149. Kjære Caroline,
  Jeg kommenterer ikke ofte på blogger, men jeg synes du får ufortjent mye pepper for dette. Det er en liten bagatell som media og forferdelig sjalue og slemme mennesker elsker å hause opp. Du redigerte noen av bildene dine for å se bedre ut, og mannen din utga seg for å være en annen for å beskytte deg. Som er hans kone! Hva så? Ærlig talt folkens, se på dere selv og hva dere holder på med. Mobbere er dere! Det finnes utallige bloggere som redigerer bildene sine hundre ganger mer enn Caroline. De opererer seg og pumper inn her og der for å se bedre ut. Dette er jo helt uskyldig i forhold. Til alle dere mobbere, ja jeg kaller dere det fordi det er det dere er! Gå inn i dere selv og tenk dere litt om vær så snill. Til deg Caroline; stå på!! Du er flink og sterk og du har mange som beundrer deg 🙂 du har lesere som er glad i deg uten at de egentlig kjenner. En flott datter og en fantastisk mann som virkelig beskytter deg. Hev deg over drittet og tenk på det positivet! Jeg heier på deg 🙂

 150. Sket er sket, folk burde snart lade det ligge. Ingen mennesker er perfekte, selvom man ønsker at være det.
  Jeg synes det er super flot at du står frem og er ærlig. Jeg vil til hver en tid, stadig følge din blog, for jeg synes du virker som et utrolig dejligt menneske. Jeg håber alt det bedste for dig og din familie :-))) <3

  1. divineangel

   Hi Caroline. Your blog is always excellent! Your photo journalism talent surpassed excellence long ago. Lars is a handsome good defender, that is what defenders do, defend. How good. The photos in interview are very sweet, pretty and lovely, yet no translation link atop their page, oh well, soon, I hope.

   I have question, when you post close up photos of food at restaurants you enjoy, could you please specify the menu food ingredients in the photos, yesterday you posted what looked like a delicious dessert dish with raspberries on top at una pizza?, not sure what food it was because there was no caption on photo or mention what the food was. It is good to know what food it is on the menu and what ingredients are in the food that you post photos of. Specifics regarding good food in photos are appreciated. Tusen takk and…

   Tusen takk for a beautiful blog.
   Big Hugs
   Love!
   J.

   1. divine angel

    Clarify regarding translator…….there was no translation link atop the interviewers page.
    Your blog translator works great.

 151. Jeg tilgir deg! Stå på, dette kommer til å gå over etterhvert 🙂 Husk på alle de som er glad i deg og som har forståelse for situasjonen!

 152. Jeg vil bare si at jeg forstår deg Caroline. Jeg håper både lesere og andre som har pirket borti det kan legge det bak seg, og at du kan gjøre det samme. Det som har vært skal glemmes når man har bedt om unnskyldning og innsett sine tabber. Tabber gjør vi alle gjennom livet, og det hjelper ikke at folk gnir salt i det såret man allerede har fått idet man innser og angrer på sine handlinger. Ønsker deg alt godt videre og håper du ikke lar deg knekke. Husk at du er et unikt menneske. Løft hodet, la negative tanker fly vekk fra deg og smil med lette skuldre 🙂

 153. I’m from Iceland so I haven’t really been following everything that is going on but I am so sad that this is happening to you! I never write anything in the comments but I just wanted to tell that I love your blog and you have my support! I think you and your blog is lovely and very inspiring 🙂 <3

 154. Stå på Caroline, det er lov å gjøre feil. Man lærer av dem, slik man lærte av dem da man var mindre. Nå vet du hva du skal og ikke skal gjøre! Lykke til!!

 155. Madeleine

  Stå på Caroline, dette kommer du deg gjennom. Du er fantastisk! God helg <3

 156. Den tilliten du snakker om, den har jeg mer av til deg nå enn noen gang. Det som har skjedd i det siste viser bare at alle kan gjøre feil, selv Norges flotteste dame. Ingen forstår ordentlig hvordan det er å være kvinnen bak landets mest populære blogg, og hvilke utfordringer det fører med seg. Du tar konsekvensene av det som har skjedd, og du framstår som ærlig, ekte og åpen i mine øyne. Ønsker deg alt godt, jeg har all mulig respekt for deg.
  Klem fra trofast leser 🙂

 157. Kjære Caroline, meg kjenner du ikke, men har fulgt bloggen din en stund. Jeg leser ikke andre kommentarer eller tenker at bilder er fikset på. Jeg leser bloggen fordi den er koselig og det er så mange inspirerende bilder på den. Jeg tror ikke jeg har kommentert på noen av innleggene dine heller, men usikker der. Media er altfor opptatt av utseende og hvordan unge blir påvirket. Ja, jeg er vel litt overvektig og har vegring mot å gå på treningsstudio fordi jeg er redd for hvordan andre vil se på meg. Du er et forbilde Caroline og utifra det jeg har lest så har du slitt mye. Vi er vel to i samme båt. Men hev haken og fortsett med bloggingen. Selv har jeg bestemt meg nå for å starte opp min blogg igjen, rett og slett for at du er en inspirasjon. Og det på alle måter! ~ Klem i fra det kalde nord

 158. Jeg har utrolig meget respekt for dig, Caroline. Du takler dette på en meget voksen måde. Du kan (læs: skal) være utrolig stolt af dig selv. <3

 159. Takk for at du endelig postet et forklarende innlegg med svar på alt som irriterte meg. Var veldig kritisk til det som skjedde og irritert. For min del har alt det snudd om nå som jeg leste dette innlegget, takk for at du innrømmer og lærer av dine feil, bedre forbilde blir det ikke.

  1. Signerer denne!
   Dette var riktig og etterlengtet.
   Nå er du tilgitt<3

 160. Takk for ærligheten din Caroline. Jeg har fulgt blogge din snart i 3 år og er kjempe fornøyd. Støtter deg 100%

 161. Dightinha

  Flott Caroline. Gjør det på din måte! – slik du alltid har gjort. Du har gode instinkter og mellommenneskelige antenner. Kunne ønske flere haddet det…

 162. Stå på!

 163. Katrine

  Jeg liker bloggen din jeg, og hvem har vel ikke photoshoppet seg selv litegrann for å se bedre ut enn man gjør? I get it! Drit i haterne, og fokuser på det positive. Og fortsett med bloggen din please 🙂 Stå på!!

 164. Stor respekt !
  Elska å lese bloggen din fordi du er så ærlig! Du har ei nydelig lita familie, og ser virkelig opp til måten du har handla på for å gjere de beste for deg og dine 🙂 du er ei klok dame med mykje mot, du inspirerer vertfall meg:-)

 165. Flott skrevet, reflektert og ærlig! Du er såklart tilgitt, jeg har vært og kommer trolig alltid til å være en trofast leser av bloggen din, fordi du inspirerer og er en positiv stemme i denne ofte grå og negative verden.

  Det er så mye lettere å klage enn å glede seg over ting, og nettopp der skiller du deg ut- du er positiv og glad og gjør hver dag og hver liten hendelse til en positiv happening. Og du fortjener anerkjennelse for det!!:)

  Vil bare igjen få si at det er menneskelig å gjøre feil, og jeg er glad for at alle mine feil aldri er blitt fremstilt i offentligheten. Så du er tøff som har stått av denne stormen. Heldigvis vokser vi med motgang, vi blir sterkere og ved at vi lærer noe om oss selv blir vi også forhåpentligvis også smartere og bedre mennesker:)

  Ønsker deg det beste fremover for deg og familien din, håper du klarer å komme deg videre fra dette, husk at de som kommer med utelukkende negative kommentarer uten konstruktivt innhold antakeligvis ikke har det så godt med seg selv. Når man bruker tiden sin på å rakke ned på andre mennesker, er det synd på en. Da er det noe som plager en, også tar de det gjerne ut på noen som ser ut til å ha det bra. Så se forbi det onde de sier og be en liten bønn om at de skal få det bedre med seg selv:)

  Ha en kjempefin lørdagskveld! Gleder meg til å lese bloggen din videre!

  Klem fra meg

 166. Vil bare si at det du har redigert bilder har vært dumt, men at alle gjør feil. Synes hatet og mengden med negativ oppmerksomhet mot deg har vært forferdelig, og ingen fortjener slik hets. Jeg vil bare si at jeg støtter deg, og jeg vil kun at du og familien din skal ha det bra og at dere skal komme dere sterke gjennom denne perioden! Much love! ❤️

 167. Stooooor klem tilbake Caroline! *tåre* jeg elsker å følge bloggen din, og at Lars Kristian har skrevet de kommentarene… Det skjønner jeg. De som skriver stygge kommentarer burde skamme seg mye mer enn de som forsvarer seg fra dem. Jeg skulle så gjerne gitt deg en stor klem akkurat nå. Jeg skulle så gjerne fortalt deg, som en hvilkensomhelst bloggleser, at du er mitt idol. Ikke fordi du er tynn, har oppnådd mye, er kjempepen (hihi) og alt det der. Nei, fordi du har mot til å skrive dette. Fordi du ikke gjemmer deg av frykt og anger, slik jeg ville gjort. Jeg ønsker deg alt godt, Caroline. Og det må du aldri glemme at det ikke bare er jeg som gjør.

 168. Katrine

  Kjære Caroline
  Tusen Takk for ærlig innlegg, flott intervju i DN Og for at du fortsetter med blogger din. Jeg ble litt nervøs for at «de» hadde greid å komme inn under huden på deg. Men du er ei sterk dame med bein i nesa og ett godt hjerte. Stå på og fortsett med å gi meg og alle andre inspirerende, koselige og avslappende innlegg. Mange klemmer til deg og alle dine <3

 169. Johanna

  Dette fortjener du ikke, stå på! Du er god!

 170. Kjære Caroline. Dette var et veldig fint innlegg. Du er en flott person og en fantastisk mor for lille Nelia 🙂 Stå på videre, du er sterk!

 171. Stå på, kjære deg! Ingen er perfekte. Du takler dette på en fin måte og står for det som har skjedd. du er et godt forbilde og har ikke forandret deg i mine øyne! Stor klem 🙂

 172. Kjempe fint intervju, og kjempe fint innlegg. Jeg har aldri trengt enn forklaring eller unnskyldning fra deg, jeg er helt på ditt lag!

  God helg fra trofast leser<3

 173. <3 Det er menneskelig å feile, og du er et menneske, du som alle andre. Jeg heier på deg, Caroline!

 174. <3

 175. Du er så sterk og god Caroline! Skjønner godt mannen din som gjorde det han gjorde, uavhengi av at det var dumt gjort. Har selv en liten jente på snart 1 år, og kan ikke engang forestille meg hvordan du har følt det. Dere er flotte mennesker og foreldre! Ikke la noen fortelle deg annet<3

 176. Karianne

  Søte deg! Du trenger vel ikke unnskylde deg. Du handlet helt naturlig på noe mange sikkert også ville håndtert på samme måte. Husk motgang gjør mange ting:
  – deg sterk
  – gir mulighet for refleksjoner
  – åpner dører for nye muligheter og valg
  Stå på og børst det av deg! Jeg leser bloggen og kan tenke selv- uansett hva pressen skriver. (Å de kan ikke ha mye å skrive om siden dette har vært førstesidenyheter). Lykke til videre!

 177. Belinda

  Stå på, stormen vil roe seg ned etterhvert. Stor klem!

 178. Skjønner ikke helt hvorfor media har blåst dette så opp, men synes det er synd. Negativ kritikk er aldri gøy, og mist av alt når det kommer til personlige ting. «This too shall pass» :* <3

 179. Sarperaz

  Her drukner vi alle i hverandres kommentarer, men jeg satte et krav i går og vil uansett legge igjen en kvittering i dag.
  Takk for dette innlegget, det var i grevens tid og sårt tiltrengt. Jeg syns du forklarer, oppklarer og beklager det meste. Nå synes jeg vi alle skal prøve å bevege oss vekk fra hele farsen og se fremover, forhåpentligvis uten noen mer snusk og tøys.

  – og du, det er ingen som kommer til fjells på en flat vei… 🙂

  Ønsker deg en fin helg.

 180. Takk Caroline! Takk for at du viser oss alle at det er lov å gjøre feil, og at man kan komme seg gjennom det. Du er et godt forbilde, og Nelia er heldig som har deg som mor. Gleder meg til fortsettelse. Mange gode og varme klemmer fra meg!

 181. Kjære Caroline!
  Vi fikk babyer med bare noen dagers mellomrom i slutten av november 2013, jeg husker godt hvor provosert jeg var av «4-dagers bildet» som du la ut, jeg har vel alltid hatt en mening om deg, kall det en form for sjalusi og misunnelse. Men vet du hva? Etter å ha lest dette blogginnlegget og intervjuet i DN, så må si jeg skifter mening om deg! Vi har alle vært ute i hardt vær før, alle gjør feil, sånn er vi!
  Jeg er vertfall fan! 🙂

 182. Therese Jacobsen

  Du mistet aldri min tillit, det ska du vite. Jeg skjønner hvorfor du har fikset litt på bildene ( ikke at jeg syntes at du trengte det (du som har en så fin kropp), jeg skjønner hvorfor Lars Kristian har kommentert på bloggen din, hvem vil vel ikke beskytte sine egne? Selv om jeg ikke er for fisking på bilder og falske kommentarer er det noe jeg sikker også hadde gjort/ vurdert om noen av mine nære og kjære hadde blitt utsatt for netthets.

  Stå på videre Caroline ❤️

  Hilsen din faste leser Therese

 183. Hei Caroline!
  Endelig kommer det noe som er både ektefølt og gjennomtenkt – og sistnevnte er viktig når det stilles spørsmål om troverdighet. Jeg skjønner godt at din kjære har gått over streken iblant, forhåpentligvis har også han gått gjennom en viss modningsprosess de siste dagene/ukene, og klarer å heve seg over dem som ikke er verdt tiden deres.

  Det er nok ikke lett å stå slik i rampelyset, samtidig er det noe som følger med å drive en så stor blogg. Med dette følger også et ganske stort ansvar, som blogger har en ikke samme retningslinjer som journalister og aviser, men faktum er vel at du har minst like stor påvirkningskraft. Som leser av din blogg og som mamma, ble jeg mest skuffet når det kom fram at du retusjerte kroppsdeler mindre. Du som er så bitte liten i utgangspunktet, og mindre enn mange noen gang vil kunne bli! For det er dette kroppspresset mine små jenter skal vokse opp med, og din datter også. Hvordan skal de ha en sjanse til å vokse opp og være fornøyd med sin egen kropp, hvis ikke vi kan gå foran som et godt eksempel?

  Jeg forstår at du har hatt noen tøffe uker, men ting blir bedre, og det er lov å gjøre feil!
  Det viktige er å innrømme det, og lære av sine feil. Å slette i vill panikk setter en ikke i noe bedre lys, så skulle noe lignende skje igjen, er det nok godt med litt profesjonell hjelp til å håndtere situasjonen. De færreste av oss er veldig profesjonelle med en gang hvis vi blir stressa, sint eller redd. 😉 Med dette innlegget har du hvertfall beholdt meg som leser.

  Det må være lov å legge ting bak seg, for så å se fremover – det synes jeg du skal gjøre nå!
  Ønsker deg alt godt 🙂

 184. <3

 185. Henriette

  En ting er å bare kommentere at det der er ikke greit, men når folk faktisk går så langt de kaller deg hore og drapstruer deg, så forstår jeg godt at det er veldig ubehagelig og sårende! Jeg personlig hadde ikke taklet å være blogger, rett og slett fordi jeg har ikke selvtillit til det. Jeg suger til meg ord som en støvsuger, og slik har jeg alltid vært. Jeg vurderer med selv utifra hva andre mener om meg.

  Jeg skal ikke være en av dem som sier at de som kritiserer bare er misunnelig, for slik er det ikke alltid. Noen ganger er det rett og slett mennesker som ønsker å se deg falle. Hvorfor noen vil det, klarer jeg ikke å begripe, men slik er det bare :/ vi lesere ser bare og vet bare det som du forteller på bloggen, for noen er det tydeligvis veldig vanskelig å se gjennom bloggen og faktisk forstå at det er et menneske der..

  Jeg får veldig ondt av deg og ikke minst mannen din. Ja, han gjorde en ganske grei tabbe, men han gjorde det jo fordi han ønsket å beskytte deg, det er noe jeg skjønner veldig godt. Jeg vet at det er feil, men jeg hadde gjort akkurat det samme dersom jeg hadde vært i samme situasjon 🙂 håper du bare kommer deg videre og ikke tar til deg de stygge kommentarene. Klem <3

 186. Så vidt jeg vet, er både du og mannen din mennesker, og er det en ting jeg er veldig sikker på, er det at -alle- mennesker kan og gjør feil. I et øyeblikk virker det rett, men i neste innser man at det igrunnen var feil. Ingen blir hengt av den grunn, så hvorfor dkal du? Bare fordi du er en kjent person? Blir helt feil… Dere gjorde noen feil, har beklaget det ig da burde det være greit 🙂 Alle mennesker gjør feil og alle lærer av sine feil, for så å gå videre i livet 🙂 Synd du er fantastisk uansett hva slags «feil» du måtte ha gjort. stor klem <3

 187. <3

 188. Herreguuuud at dette sirkuset fortsatt er et tema?? Det er helt idiotisk, og du MA vite at dette her er bare tull! Du har ingenting du skulle matte si sa mye unnskyld for, det er som om du har drept noen! Makan til minimal bagatell, herregud folk det er krig i verden. Folk som engasjerer seg sa enormt i dette er bare ute etter deg og ikke fordi de har noe verdig grunnlag for a engasjere seg sa kraftig i denne heksejakten.

  Haper du far en fin kveld og du ma vite at alle i Norge som har mer enn en hjernecelle synes dette her har gatt alt for langt!

  <3 KLEM!

 189. braaaaa <3

 190. Ingen kritikk til det Caroline, men til alle som har oppdaget dette med bilderedigering og kommentering av innlegg. HVEM BRYR SEG? Herlighet. Hvem redigerer ikke bildene sine den dag i dag? Og hva så? Finnes større ting i verden å bry seg om. Lage så mye oppstyr av en bagatell…

 191. Charlothe

  Veldig bra skrevet, Caroline 🙂 Man lærer av sine feil, sies det, og mange gjør nettopp det. Hvorfor skal ikke du få lov også? Urettferdig mye pes dette ny året har bydd på for deg. Det fortjener du ikke.

  Alt ordner seg, er mitt motto :))

 192. Charlothe

  Veldig bra skrevet, Caroline 🙂 Man lærer av sine feil, sies det, og mange gjør nettopp det. Hvorfor skal ikke du få lov også? Urettferdig mye pes dette nye året har bydd på for deg. Det fortjener du ikke.

  Alt ordner seg, er mitt motto :))

 193. Hei Caroline!
  Jeg vil bare si at jeg har hatt veldig vondt av deg denne uken, for som alle vet, gjør vi jo alle små og større feil. Forskjellen er bare at dine blåses opp, og våre stort sett får passere.
  Jeg har fulgt bloggen din siden 2010 og har brukt patetisk mange timer i «ditt univers». Håper den harde kritikken ikke ødelegger deg og den du er, og at du ikke blir redd for å skrive og være deg selv på bloggen. Noen folk er helt syke, men de er jo helvigvis ganske få i forhold til oss andre. Så husk det, når du føler på hat og dritt, det er så utrolig mange som synes du er flink, hardtarbeidende og til inspirasjon.
  <3

 194. Charlotte

  Kjempeflott at du endelig er ærlig! Du har en super blogg, gleder meg til fortsettelsen 🙂

 195. Kjære Caroline og Lars Kristian. Håper det kan roe seg rundt dere nå, det skulle bare mangle etter alt oppstyret. Og du, Caroline, du er fantastisk. Ikke la deg knekke.
  Sender en stor klem til dere begge og håper dere går en fin tid i møte.

 196. Henny88

  Ble veldig positivt overrasket over dette innlegget og ikke minst rørt. Jeg kommer til både å lese og kommentere bloggen din fremover, for jeg har blitt helt avhengig av den, på en sunn måte. Klem fra Henriette 🙂

 197. Dette var ærlig, dette var ekte, dette var troverdig! Så godt å lese at jeg ikke har tatt feil av dere! 🙂 Dere er flotte! Stå på 🙂

 198. stå på og hver sterk! Du er tilgitt 🙂

 199. Jeg er såå lei av folk som skal være så negative og henge ut folk for den minste lille ting. Nei, kanskje ikke det lureste å redigere og kommentere under falskt navn, men hva så? Personlig kunne jeg ikke brydd meg mindre! I dagens samfunn skal alt være perfekt, men samtidig er det ikke lov til å være perfekt heller. Uansett hva man gjør eller sier, så vil det være galt for noen. Jeg forstår godt at du har kjent på trangen til å redigere litt med alle de unødvendige og stygge kommentarene folk kommer med, og jeg skjønner at man vil «ta igjen» med noen kommentarer. Jeg har lest bloggen din i flere år og fått et veldig godt inntrykk av deg som person. Stå på og prøv å gi litt f***, for du fortjener virkelig ikke all den dritten som har vært i media i det siste. Stor klem fra trofast leser 🙂

 200. Kjære fine familien ♡ jeg er sikker på at denne motbakken kommer til å gi dere gigantfart opp igjen og skyte dere rett til stjernene i 2015 ♡

  Forferdelig ubehagelig opplevelse med den mannen, håper virkelig ikke det skjer dere igjen!
  Og jeg håper virkelig alle disse nettrollene også kan lære noe av dette. At kanskje noe synker inn. At det er menneskelig å gjøre feil. At en kjendis, er, faktisk, også bare et menneske.

  Samtidig er vi så forskjellige alle mann. Men et valg har vi. Vi kan velge å være et godt menneske, eller vi kan velge å være et ondt. Uansett hvilke omstendigheter og påvirkninger rundt oss har vi det valget. Og jeg kommer aldri til å forstå meg på de som velger å være onde, men dere,- fine menneskelige familien, er gjennom gode personer. Uansett hvilke småfeil dere gjør. For det skjer oss alle. Og det er nettopp det,det er. Småfeil. Og helt tullete og skape så mye dramatikk rundt. Dere fortjener ikke å bli utsatt for det, for på tross av denne tabben er reaksjonene dere får tilbake så langt,langt mer opprørende og ufortjent.

  Jeg sender dere all verdens hjertevarme, og jeg håper året deres blir trygt og rolig fra negativitet. Ikke knekk av disse usle menneskene – la både dere selv og bloggen stråle – så vil aldri skyggen av disse apekattene ta dere igjen ♡

 201. Jeg er kjempedårlig til å kommentere, men jeg har lest bloggen din siden 2009. Har alltid likt både deg og bloggen veldig godt. Det er så rart, fordi som leser av bloggen din så føler man på et vis at man har blitt kjent med deg og at man på et vis har blitt glad i deg. Det er jo veldig sært siden vi bare kjenner deg gjennom en blogg og ikke fysisk, men du viser jo mye av deg selv, hjemmet ditt – ting man vanligvis bare blir kjent med gjennom faktisk tilstedeværelse og som er personlige. Jeg tror dette med at man føler man kjenner deg er grunnen til at folk reagerer så sterkt; man føler at man vet hvem du er og hva du står for, og så plutselig har du gjort noe som ikke samstemmer med dette. Man blir jo ikke engasjert hvis man ikke bryr seg – uansett om det faktisk bare er en blogg. Jeg ble også veldig skuffet da redigering og kommentarjuks kom fram i media. Men for min del følte jeg at forståelsen og «tilgivelsen» (et kanskje litt vel alvorlig ladet ord i denne sammenheng, men likevel) kom med dette innlegget her og intervjuet. Jeg kommer definitivt til å fortsette å lese bloggen din, og gleder meg til fortsettelsen når dette hysteriet har lagt seg. Stor klem fra en fast leser

 202. Kjære Caroline. Jeg har vært en av dem som i mitt stille sinn har vært skuffet over deg, og rett og slett forbanna på deg. Hvordan kunne du stå for noe som dette? Etter å ha lest intervjuet i Dagens Næringsliv, ønsker jeg å fortelle deg at du har min dypeste medfølelse og forståelse. Selv om de tingene du ikke har gjort er rett, så kan jeg på mange måter forstå dem så mye bedre. Jeg skjønner bakgrunnen for alle handlingene, og forstår for et stort press du har vært under og for en redsel du egentlig har hatt for all hatet. Jeg vil bare at du skal vite at hos meg er du tilgitt <3 Du har alltid vært – og kommer alltid til å være – mitt forbilde og min største inspirasjonskilde. <3

 203. Annette

  Stå på Caroline! Du er helt fantastisk og du har ingen grunn til photoshop, for du er søren meg råflott! Og om jeg hadde vært deg hadde jeg LETT photoshoppet meg selv , og det MYE mer enn det du har gjort. hahah! Du er et flott forbilde, og en flott mor! Sender deg masse støtte og håper du ikke lar dette gå for hardt innpå deg. Leste innlegget i dagbladet og merker jeg blir sint på de tullingene som slenger inn helt useriøse personangrep kommentarer som går på deg og ditt utseende. Vi alle skjønner jo at det sitter en hau med bitre kjerringer på kvinneguiden.no som virkelig ikke har noe bedre å bruke fritiden sin på enn å være misunnelig på deg og lete etter feil så de selv kan føle seg bedre. Jeg håper du skjønner det. Bra du har en helt fantastisk nydelig familie som kan hjelpe deg igjennom dette. Men igjen, jeg håper ikke du lar dette gå for hardt innpå deg. Du har mange som støtter deg, inkludert meg.

 204. Kjære Caroline

  Jeg kommenterer sjeldent, viser sjeldent at jeg er her, men jeg er innom her flere ganger daglig. Du inspirerer. Ikke bare på grunn av din posisjon, ditt talent, din sans for mote eller familien din. Nei, jeg titter innom fordi du gir meg en god følelse. Jeg kopler av, forsvinner litt ut av min verden og nyter den livsgleden du formidler. På tross av de ulikhetene som (naturligvis) skiller oss, klarer du å formidle noe som gjør min dag litt bedre, og det vil jeg takke deg for! Mitt syn, mitt inntrykk og mitt ønske om å lese mer om din livsglede forsvinner ikke – for hvem har ikke rett til å gjøre feil? Hvem er perfekt? Ikke jeg, og det håper jeg ikke du blir heller! Du virker som et fantastisk menneske, og som et menneske på grunn av dine «feil». Stå på, Caroline! Sender varme tanker din vei.

 205. Dere er et fantastisk flott par, familie og støttespillere! Dere inspirerer på så mange plan, stå på videre!! 😀

 206. Heisann, jeg har allerede kommentert dette innlegget, men syns egentlig det ikke var nok denne gangen. Jeg må bare berømme deg for dette innlegget Caroline! Jeg selv føler dette er det beste du har skrevet på bloggen! Nå syns jeg du skal ta deg en vellfortjent pust i bakken, vit at du har mange lesere som fordømmer hetsing på nett og bare vil dere vell! Jeg er mer enn klar for at disse sakene legges død nå, og at bloggen går tilbake til sitt vante seg. Vær stolt av deg selv ikveld Caroline, det kan du banne på du har fortjent!

 207. Flott intervju, flott innlegg nå og ikke minst en flott familie.. Det kan jaggu ikke ha Vært lett. Håper på en lettere hverdag fremover og skal absolutt fortsette å følge bloggen 🙂
  Folk har Vært alt for hard og dømmende etter min mening.
  Masse lykke til og store klemmer sendes til Siljan <3

 208. Liker deg enda bedre jeg nå, etter dette skjedde. Har ingen problemer med å se hvorfor du og Lars Kristian har gjort som dere har gjort. Man må jo bli utrolig provosert av alle de dumme og negative kommentarene. Håper ikke dette plager dere i hverdagen, for dere virker som veldig bra mennesker, og gode foreldre for Nelia.

 209. Liker deg enda bedre jeg nå, etter dette skjedde. Har ingen problemer med å se hvorfor du og Lars Kristian har gjort som dere har gjort. Man må jo bli utrolig provosert av alle de dumme og negative kommentarene. Håper ikke dette plager dere i hverdagen, for dere virker som veldig bra mennesker, og gode foreldre for Nelia.

 210. Stå på Caroline! Det finnes ingen som aldri gjør noe feil. Ingen er perfekte. Ta tiden til hjelp og ri av denne stormen! For meg har du vært en stor inspirasjon siden jeg begynte å lese bloggen din før du giftet deg. Siden da har jeg hentet tips og triks fra bloggen din til mitt eget bryllup, ang trening og sist men ikke minst ang graviditet og barn. Jeg og min mann venter vårt føste barn i slutten av januar, derfor har det vært ekstra morsomt å følge deg og Nelia. Du virker som en fantastisk god mor! Ikke la noen fortelle deg noe annet.
  Det vil alltid finnes hatere, men jeg liker å tro at mennesker som eier sypati og forståelse fortsatt er i flertall 😉
  Ønsker deg og familien all lykke fremover 🙂

 211. Cecilie

  Dette tror jeg må være innlegget mange har etterlyst, en genuin unnskyldning hvor du tar ansvar uten å skyve alt over på andre. Dette var nok ikke ett lett innlegg å skrive, men jeg vil du skal vite at jeg setter pris på det og jeg er glad for at du innser rekkevidden av hva dere har gjort og akter å forandre på det. Du er like mennesklig som alle andre, kanskje folk hadde vært litt mildere med deg om du ikke hadde vært så redd for å vise det? At du viser at ja, der dreit du deg ut, tar ansvar for det og går videre synes jeg er kjempeinspirerende. Håper du vokser på dette, innser at du er bra nok akkurat slik som du er og kanskje begynner å vise den sårbare siden din (uten å påta deg offerrollen) i fremtiden. Og ikke minst at du/dere lærer dere å skille mellom ondsinnede nettroll og saklig kritikk selv om det sikkert ikke alltid er like lett.

 212. Melissa

  Nelia er så heldig som har deg og LK som foreldre. Den styrken dere har sammen er fantastisk. Dere er begge flotte forbilder og foreldre. Jeg syns det hadde vært veldig merkelig hvis LK ikke hadde gjort noe slikt med tanke på alt dere «må» tolerere. Du, Caroline, er helt super fantastisk.. Alt det du/dere har fått til. Det er så beundringsverdig.

 213. Flott skrevet Caroline<3

 214. Christine

  Hei Caroline

 215. Jeg er en av dine kritikere (som er kritisk til mye annet enn blogging også).

  Dette var imidlertid et ærlig og ydmykt innlegg det står respekt av.

  Tommel opp! 🙂

 216. Voksen, reflektert, ansvarsbevisst, modig, og sterk. Jeg er imponert! Takk for at du er du. Lykke til!!

 217. Selv om det dere gjorde kanskje var feil, fortjener ingen den heksejakten og mobbingen du har blitt utsatt for. Stå på, du har ikke mistet en leser her hvertfall! 🙂

 218. Henriette

  Kjære Caroline. Jeg har ikke kommentert på bloggen din før nå, men etter å ha lest dette innlegget, pluss intervjuet i DN, så ville jeg så gjerne legge igjen en kommentar til deg – fordi du fortjener positive ord etter en så jævlig uke. Jeg fikk rett og slett tårer i øynene av intervjuet med deg. Du er så ærlig og åpen, og for en gangs skyld, så forstår jeg din side og får medfølelse med deg. Jeg vil nok ikke si jeg aksepterer det du har gjort, men det virker det ikke som at du gjør heller. Alle gjør feil, og du er et menneske som alle oss andre og burde ikke tynes for noe du nå har sagt unnskyld for. Jeg er overbevist om at det kun går oppover fra nå av (av motgang blir man sterkere som min mamma alltid sier), og jeg håper du ikke har mister motet. Stå på, og fokuser på det positive! Vi vil ha deg og bloggen din fortsatt! 🙂

 219. Hvorfor er det så vanskelig å be om unnskyldning for dårlig dømmekraft og oppførsel? Det er det som provoserer meg. Alle gjør feil, men man kommer ikke langt med å spille offeret. Man må innrømme sine feil og be om unnskyldning når man ser at man har gjort noe galt. Verre er det ikke. Ta det som en sterk voksen kvinne, ikke et barn som prøver å finne syndebukken for utfallet.

  1. Christine

   Hærregud, hele intervjuet handlet om beklagelse, og en forklaring på hvorfor det ble sånn! Er du en av de som har viet livet sitt til å ta den flotte familien med buksa nede kanskje? Tafatte menneske!

  2. Alt dette er jo en eneste stor beklagelse fra begge to – hva mer kan du forvente egentlig?

   Hold deg langt unna heretter!!

 220. Martine

  Stå på caroline! 😀 Har lest bloggen din siden dag 1, og du inspirerer så utrolig mye! Vi er alle bare mennesker og av og til gjør vi feil, synes du er tøff som står på videre!

 221. I tried to translate as many comments from the post after the «drama» came out. I couldn’t… dumb vicious people irritate me. I also do not comment basically never but I do read a lot of blogs daily (also Yours, Caroline).

  What the hell Norway?! I would never have thought that Norwegians can be so rude and vicious and BLIND. You do know that in the world there is an understanding that Norwegians are happy, satisfied and friendly people?! Well, you guys have shaken that opinion now, congrats!

  Are you people blind? There is a whole world out there editing photos, cloning cows and flying to the moon. Yes, Caroline, You shouldn’t have lied about editing but the editing act itself was not so huge surprise nor horrible. They are pictures about YOU that thousands of people are watching daily. Blogging has gone very popular nowadays so there is huge pressure on bloggers and ALL the most popular bloggers IN THE WHOLE WIDE WORLD are edit their photos (and surely sometimes themselves, their body parts), SURPRISE! You cannot be that naive to think that they do not.

  I think that those ignorant and rude people who (I do not know why they bother coming here when they do not like You, Caroline?!) commented/comment shitty things about You are overexaggerating enormously right now. I do not see why they have done such a big scandal. There are more important issues in the world and, I bet, in Norway!

  And also, come on people, you cannot be mad at Lars Kristian about getting upset and responding some nasty comments? We are all just humans and there is only so much that one can handle. Think a little. Does stupid people not irritate you? Don’t you just sometimes want to smack somebody for being rude or vicious?
  I hope that there still are some good and kindhearted people living in Norway that it is worth a country to visit.

  Caroline & Lars Kristian, I hope people will wake up and deal with more important things in life and that Your family is safe. Keep Your heads up, I think You are beautiful and inspiring people.

  1. A Reader

   Come to USA Caroline and lovely family. You will have 7+ million followers and be given your own reality tv show in fast time in USA if you wish.

   USA allows excellence to be rewarded. No one in USA will snit once if you photoshopped your elbow or if Lars gives the finger to hideous trolls, USA will just love you more.

   Above post makes a good point, the mob of Nowegian trolls that attacks this blog is scarey and shows how miserable, nosey, snoopy, creepy and crabby the jealous Norge trolls really are. Not good for tourism you know, to read of such hateful mobs of trolls in Norway.

   Stop talking errorful troll language to appease the infantile trolls Caroline. Trolls do not understand any grown up language. Just throw the trolls a cookie and a penny and move on fast or delete the trolls. It must really suck to be a troll. Horrible. Is it possible for the trolls to evolve? How? Maybe Norway can start a troll theraphy school, to help trolls.
   Online, a troll farm for elemental evolution, wherever.

 222. BRAVO, Caroline! Dette trengte jeg, og antagelig flere med meg, å høre. Er så glad du endelig tok ansvar for det som har foregått. Nå kjenner jeg at det blir lettere å ha tillit til deg igjen og kose meg med bloggen, slik jeg gjorde før.

  Jeg er en av dem som har vært temmelig kritisk og skuffet, både over dere som bedrift og litt over deg som person også, og jeg er ikke enig med dem som skriver her i kommentarfeltet at det bare var en bagatell og skyldtes mobbing og sjalusi. Men hvis du virkelig mener det du har skrevet her, føler jeg meg klar for å legge det bak meg. Jeg vil jo så gjerne at du skal lykkes på alle måter, som den tøffe, unge gründeren du er. Nå ser vi frem mot et knall 2015, heretter kan det bare gå oppover!

 223. Gjort er gjort og spist er spist sier vi her på Sunnmøre (Ålesund).E synes det du har gjort er veldig dumt, men så lenge du ser det selv og går ut med det,så Bør en la det ligge. Gårsdagen er historie vet du. Og morgendagen er fremtiden. Reis kjerringa og stå på videre. Men ha friskt i minne at du er forbilde for mange ute i det ganske land , som på meg en halvgammel bestemor, virker som de mangler selvtillit og vil gjerne fremstå som deg. Kom med dine svakheter og gjerne at også du og Lars Kristian faktisk ikke har bare solskinnsdager ( regner med dere krangler dere også) og du vil vinne masse på det. Alle tre best fra supermomo i stråleby.

 224. Hei Caroline!

  Endelig stod du opp for deg selv,og forklarer mer utdypende. Jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor du får så mye pes,eller hvorfor folk går til angrep. Vi vokser alle sammen,og lærer av våre feil. Du må gjøre det offentlig,og ikke be en person om unnskyldning men titusenvis. Jeg håper du blir sterkere av det du har gått gjennom,og prøver å gå tilbake til en normal hverdag. Når det gjelder LK,så har han stått ved din side og beskyttet deg. I kampens hete kan alle gjøre feil,men han fortjener faktisk å få creds for å være en så lojal mann! Tenk å ha en mann som står så sterkt ved din side.. Du er heldig og du fortjener det!

  Fikk vondt i magen da jeg leste kommentarene i DN. Kan ikke fatte eller begripe at mennesker tror det er ok å skrive slike ting. Ingen fortjener å bli hetset på den måten! Jeg håper så inderlig at du går tilbake til din normale hverdag. Det er ikke du som skal gjemme deg..

  Har aldri lagt igjen en kommentar tidligere,men synes du fortjener å høre at du har mange som heier på deg og din kjære

 225. Hei Caroline, jeg leser bloggen din hver eneste dag men jeg kommentere aldri. Nå har jeg lest saken om deg på DN og jeg får så ufattelig lyst til å ringe på døren til alle som skriver anonyme fæle kommentarer og spørre de ansikt til ansikt om de kunne sett deg inn i øynene og sagt det samme. Jeg blir så ufattelig provosert, og at dette er voksne damer gjør meg enda sintere. Jeg tror kanskje de burde kikke seg i speilet, for alle er vi mennesker og alle gjør vi feil. Jeg lurer på hva de hadde tenkt om alle gangene de har dritit seg skikkelig ut skulle bli publisert på forsiden av alle aviser.
  Uff, jeg ville bare fortelle deg at du er et flott menneske og feil gjør vi alle. Jeg håper du aldri slutter å blogge, du inspirer meg sånn!
  Hundre millioner klemmer!

 226. ❤️

 227. therese

  Du er ett forbilde for mange Caroline ♡ Ikke slutt med det du gjør, stå på og gjør det du er best til 🙂 nemlig å inspirere ^^
  Du er unik på mange måter, blås i di kritikerne der ute, og jobb fortsatt med det du står for 🙂
  Jeg har ikke lest bloggen din så mye, men jeg leser alt hva media skriver 🙂
  Jeg syns ikke dette stemmer med det intrykket du har gitt oss alle 🙂
  Fortsett med den gode jobben du gjør, å kos deg masse med familien 🙂

 228. Har aldri kommentert, selv om jeg har fulgt deg i flere år. Får så vondt av all kritikken. Stå på Caroline, du er vakrere enn noen gang ❤️

 229. Godt jobba, Caroline. Nå steg du noen hakk i mine øyne. Ta vare på deg selv og familien din 🙂

 230. Synes kanskje du har bevist i det siste at dette ikke er tingen for deg? Jeg synes du burde avslutte bloggen i respekt for dine lesere og ikke minst for din egen del. Hilsen en som er psykolog på ordentlig.

  1. Jeg er glad for at du ikke er min psykolog. 😉

  2. Dersom du er psykolog på «ordentlig», så tror jeg du burde avslutte yrket ditt med en gang. Ingen person med selvrespekt for seg selv og yrket sitt, og hvertfall ikke en psykolog, skriver noe sånt som det der, eller sier noe sånt til noen som helst utifra hvordan folk har oppført seg her.
   Tenk deg at en gjeng med folk nå kan komme til å sitte med kildekode for å finne ut hvem du er, hvilken datamaskin du skrev på, hvor du befant deg da du skrev dette her, for så å publisere det samt hetse deg på nettet. Ganske sykt. Bare syke folk gjør sånt.
   Morsom tanke, ikke sant? Der har du hverdagen deres. Rart at en som er psykolog på «ordentlig» ikke klarer å forstå dette. Psykologi 101.

  3. Hei caroline. Jeg beklager så mye! Jeg vet ikke riktig hva som gikk av meg i går! Jeg angret med en gang jeg hadde postet kommentaren, men da gikk det ikke an å ta det tilbake. Du har helt sikkert fått nok pes om ikke jeg skal legge stein til byrden. Håper virkelig du kan tilgi meg min impulsive dumskap!

 231. Hei Caroline! Takk for at du deler dine tanker etter siste ukes media kaos. De tingene du har gjort syns jeg absolutt ikke er alvorlig, så jeg forstår ikke helt kjøret rundt deg. Bloggen din handler så uendelig mye mer om enn perfekte bilder. LK har gjort det enhver annen ville gjort – å beskytte den man elsker. Jeg blir ikke alltid så inspirert av det du skriver. Det er fordi jeg ikke er treningsfan eller spesielt opptatt av kostholdet deres. (Er vegetarianer, så spiser veldig sunt. Likte foresten denne ukens oppskrift godt 🙂 ) Men syns det er fint å lese om mote, interiør, familien din og alt det andre du gjør. Og så kjenner jeg deg litt da.. Nei, jeg er ingen stalker,vi jobbet sammen for noen år siden 🙂 Ønsker dere alt godt, og håper dere får en fredelig helg. – Hege-

 232. Veldig spennende å lese innlegget i DN. Tillit kan bygges opp igjen etter at den har fått seg en rift, så lykke til med forbedringene. Jeg gleder meg til innlegget om den nye vogna deres.

  Ikke alt i bloggen din fenger meg, men produktene du har skrevet om som du har brukt til Nelia har påvirket meg. Jeg elser baby serien til Burt’s Bee og ammesalven fra Lykkelig som liten hadde jeg ikke klart meg uten.

 233. Jeg prøvde å legge igjen kommentarer der jeg tok deg i forsvar i Dagens Næringsliv, men de sletta dem sånn helt uten grunn. Skjønner ikke hva slags sensur det er. Uansett, det din samboer har gjort er ikke din skyld i min mening, jeg skjønner at du ikke kan ha kontroll over ham, og at dere må beholde husfreden uavhengi av hva som skjer i bloggen. Han ville bare beskytte deg, og det skjønner jeg godt med tanke på hva slags meldinger man kan få.
  Ikke vær for hard mot deg selv. Skjønn at media tjener mye på å lage mye blest om dette, akkurat som de også gjør ved å prøve å henge ut Tone Damli. Som jeg skrev i kommentaren som ble sletta: menn hater unge pene jenter som tjener mer enn dem selv, og jenter hater andre jenter som klarer å holde seg i form. Håper det kommer gjennom sensuren denne gang 😉 man blir et enkelt target på grunn av andres usikkerhet. Men skjønn at det ikke er noe galt med deg, for det er det ikke. Og du trenger heller ikke være et forbilde i mine øyne, bare vær deg selv så er det mer enn bra nok.

 234. Utrolig BRA intervju!
  Hadde tårer i øynene flere ganger eg 😉

  Du må bare ikkje la deg knekke, stå på og vær den
  flotte ungen damen som du er <3

  Go`klem Vibbedille 🙂

 235. Hei Caroline.
  Jeg har fulgt bloggen din så lenge jeg kan huske. Og aldri har jeg noen sinne vært stolt av og lese en blogg som virkelig viser hvor stolt man er av seg selv og sitt liv.
  Alle kan gjøre feil og vil gjøre feil uansett åssen man vrir og vender på det.
  Jeg er stolt av deg, at du er ærlig og innrømmer feilene du har gjordt og angrer fryktelig på det.
  Du vil alltid være en person man ser opp til, oh det gjør jeg om deg.

 236. Mamma29

  Hei Caroline.
  Jeg er på ingen måte en offentlig person, jeg gjør alt jeg kan for å holde meg skjult. Det at du er så offentlig som du er, er beundringsverdig fra min side. Hvordan du klarer å stå imot presset fra så mange mennesker er utrolig. Du er tøff.
  Jeg syns også at det er bra av LK å forsvare deg slik han har gjort, sett i etterkant så kunne det sikkert vært gjort på en annen måte, men dette beviser det som så mange glemmer: dere er mennesker!! Mennesker feiler. De driter seg ut, men det går bra! Og det vil dette gjøre også! Det at folk reagerer så hardt som de gjør forklarer nettopp at ikke alle husker at dere er helt vanlige mennesker. Det er faktisk lov å feile!

  Alle har vel gjort noe de ikke er så stolte av her i livet, men det er på langt nær alle som klarer å innrømme, og forklare hvorfor det ble gjort slik dere har gjort. Jeg skjønner hvorfor bilder ble redigert, og jeg skjønner hvorfor LK forsvarte deg. Ingen liker å få det man selv anser som «feil» påpekt av andre, og det å forsvare den man elsker er en ting som er gjort i århundrer.

  Stå på videre! Jeg heier!

 237. Æsj, drit i alt oppstyret å ta det med ro! Dette er ikke verdens undergang, ingen har blitt drept! Slapp av å kos deg med de som betyr noe i livet ditt, nemlig familien din. Du har en aldeles nydelig liten datter, å det betyr mye mer enn penger og alskens rikdom, perfekt kropp osv.
  Lykke til videre 🙂

 238. Sigrid S

  Du er modig og flink! Synes heller ikke du har noe å være flau over. Det er menneskelig å gjøre «feil». Du er ei sterk dame, stå på videre!

 239. Stå på flotte deg 🙂

 240. Jeg klarer virkelig ikke å forstå at dette har blitt en så stor sak. Dette var et fint og ærlig innlegg, og det var et godt intervju med deg i DN. Jeg heier på deg og mannen din, og ønsker dere alt godt fremover!

 241. Christina

  Jeg tilgir deg! 🙂 syntes du skriver en utrolig god forklaring her. Skjedd er skjedd, alle kan gjøre feil. Fortsett den gode jobben du gjør som mamma, kone og blogger 🙂 jeg slutter ikke å følge deg.

 242. Det er ikke ofte jeg kommenterer denne bloggen. Ikke fordi jeg ikke har lyst men fordi det bare er så koselig å trykke seg inn å se på alle de fantastiske innleggene du legger ut og bare kose seg. Jaa, alle kan gjøre feil – og jeg synes alt dette her med media virkelig har gått litt vell over styr. Unner deg ikke dette i det hele tatt, selv om jeg ikke synes det er helt greit det du/dere har gjort heller. Heldigvis er vi alle sammen bare mennesker, og alle mennesker kan gjøre feil. Eller ting som føles greit, men som ikke blir tolerert av andre. Uansett så har du hvertfall meg som fast bloggleser, da dette er den mest inspirerende bloggen jeg vet om å trykke innom hver dag 🙂 Morgen innleggene er liksom starten på dagen min, og kveldsinnleggene er avslutningen på dagen. Rart hvordan man blir, men du skriver så inspirerende og gode innlegg at jeg bare må klikke meg innom. Det kommer jeg fremdeles til å gjøre, og hadde jeg truffet deg nå i denne tiden skulle jeg virkelig gitt deg en stor klem. Stå på videre Caroline! Du er tøff, og nå har man lært. Legg det bak deg og fokuser på det som skjer fremover.

 243. Kjære Caroline 🙂

  Det var så fint å lese intervjuet i Dagens Næringsliv, og så flott at du endelig står for dine handlinger.
  Jeg håper du leser kommentaren min for jeg vil så indelig gjerne fortelle deg dette;
  Du er en flott jente, du har masse gode egenskaper, mye kunnskap, en fin familie, sunne interesser. Du er god nok som du er. Alle kan vi gjøre feil, og når man innrømmer de og forbedrer, så blir det bra igjen etterhvert. Stå på, du gjør en veldig god jobb i et yrke der det ikke alltid er lett å vite hva som er rett og galt, men som veldig mange skal mene noe om og kritisere den minste lille ting.
  Jeg håper at du etter denne tunge starten på 2015 får et flott år, med masse fine opplevelser,gode utfordringer og evige minner.

  Jeg var fryktelig skuffet, men du er så avgjort tilgitt.
  Ønsker deg alt godt, klem <3

 244. Jeg tilgir deg 🙂 tideligere var jeg en av de leserne som bare tittet innom og kastet et blikk over tekstene. Jeg engasjerte meg ikke så veldig. I dag var jeg faktisk på østfoldhallen og kjøpte boka di! 🙂
  Jeg kan nå si at du har blitt et forbilde for meg.

  Klem fra bondekjerring og småbarnsmor 23 🙂 <3

 245. Hei.

  Det står respekt av at du legger deg helt flat. Hadde blitt altfor dumt å prøve å bortforklare…. Jeg støtter deg, og håper du aldri vil gjøre noe sånt igjen.

  Jeg skjønner at presset er stort – men du velger samtidig å sette deg og din familie i den posisjonen. Er du ikke sterk nok til å takle det ( jeg ville aldri vært der )bør du heller ikke dele livet ditt i en blogg.
  Sannheten kommer alltid fram.
  Styrkeklem Lene

 246. Helt ærlig så skjønner jeg ikke hva folk kaver seg opp for, og at dette har blitt så mye mediestorm av? Ingen er perfekte og folk gjør feil, sånn er det bare. Stå på Caroline, du er sterk <3

 247. <3

 248. Inamalina

  Stå på ❤️ i en hverdag med skremmende avisoverskrifter og alvorlige nyheter er det deilig med et pusterom som bloggen din er. Det er i alle fall plass til begge deler i min hverdag

 249. Inamalina

  Stå på ❤️ i en hverdag med skremmende avisoverskrifter og alvorlige nyheter er det deilig med et pusterom som bloggen din er. Det er i alle fall plass til begge deler i min hverdag

 250. Men du har jo selv beskrevet bloggen din som et produkt, som et magasin. Et magasin som viser hvem fotballfrue er, ikke hvem cbe er, for det er jo to uliker personer i følge deg selv. Og mtp at du har en journalistutdannelse, syns jeg det er snodig at du har vært så korttenkt på konsekvensene på det du har gjort, mens det pågikk.. Men, lykke til framover 🙂

 251. We all are humans. Be strong Caroline. They see your little fall, and what about that hard work and wasted time what you paid for this what you built?! So ungrateful! Don’t be shy. We all make mistakes. You deserve bigger support. Do what makes you safe and happy.

  sending much love, xx

 252. Det er en ting jeg har lært meg siste dagene, og det er hvor mye ondskap det bor i folk. Tenk å sitte på nett og kritisere Caroline og familien hennes på en sånn forferdelig måte, det gjør meg så trist. Enda kan jeg ikke forstå problemet med det som har skjedd. Men jeg kan gå med å være enig om å være uenig. Det virker som noen har sittet på gjerdet å bare ventet på et feilsteg av ho, for så å få spy ut eder og galle. Spør meg selv om dette er «fjortiser», småbarnsmødre eller godt voksne folk. Men det har ikke noe å si, grusomt uansett. Tenk hvor forferdelig og energitappende det har vært for mannes hennes å lese kommentarene da. Og hvorfor må ho tåle all hetsen bare fordi ho er kjendis og skriver en blogg. Er det virkelig noe grunn for å kritisere ho, er ikke ho bare hyggelig og grei da? Ho har aldri skrevet noe støtende for meg i alle fall. Og hadde jeg syns ho var for perfekt og falsk, ja da hadde jeg ikke lest bloggen. Så enkelt er det. Kjenner ikke noe til det selv, men ser noen nevner pålogging via facebook. Du bør vurdere det sterkt, Caroline. For dette kan du ikke finne deg i lenger.

 253. Hei Caroline!
  Vil bare si at jeg synes det er helt sykt hvor mye opptøyer det har vært rundt bloggen din i det siste. Jeg klarer ikke forstå hvordan enkelte kan være så onde, er rett og slett sjokkert. Du, som alle andre er bare menneskelig og kan gjøre feil. Likevel har ingen rett til å rakke ned på deg slik som mange gjør. Du fortjener alt godt! Stå på – jeg heier på deg.

 254. Hei Caroline 🙂
  Nå kom det en tåre her…Veldig fint skivet og det bildet der sier mer enn tusen ord <3 Du er god og det er bloggen din også 🙂
  Takk for at du gir meg gode hverdagsøyeblikk hver dag! 🙂
  Klem

 255. Kjære deg. Helt ærlig, jeg synes dette tullet har gått altfor langt. Du er bare et menneske du også, og mennesker gjør feil. Du skal ikke svi for Lars-Kristian sine handlinger, og jeg forstår på en måte at han måtte gjøre noe – selv om det han gjorde var galt. Han ville beskytte seg selv og familien sin. Hvem hadde ikke gjort det? Jeg kan ikke se for meg hvor mye drittslenging dere har måttet tåle alle disse årene med en så populær blogg, og grensen blir nådd en eller annen gang for alle.
  Det er flott at du legger deg flat og ber om tilgivelse. Du er allerede tilgitt for lengst for meg. At du retusjerer bildene dine spiller ingen rolle for meg, jeg bryr meg ikke. Men du skal vite at du er vakker, på innsiden og utsiden. Jeg beundrer deg, for å faktisk klare å vise ditt liv på en slik positiv måte og inspirere andre på den måten bare du får til uansett hva som skjer. At noen nitriste mødre kan sitte slik og slenge dritt på den måten er det jeg reagerer på! Ja, kanskje du bidro til kroppspress, men hva gjør de der bak skjermene? De viderefører en ekstremt dårlig egenskap og mobbing.
  Jeg ønsker deg alt godt, og jeg er ikke alene om det. Sender deg en stor klem og masse styrke!! <3

 256. Syns dette innlegget og intervjuet var veldig befriende å lese. Du er bare dønn ærlig, og det gjør det så mye letter å forstå! Takk for at du tar deg tid til å forklare, viser at du bryr deg 🙂 God klem fra en fast leser og mor som har respekt for deg og sender deg alt godt <3

 257. Jeg er en stor fan av deg og leser innleggene dine hver dag! Du er utrolig flink og jeg blir inspirert til å trene og spise sunt! Stå på!!

 258. Dear Caroline,

  Great people will always get critics. Take it as a compliment. You make people jalous enough to make them say bad things about you and point out the smallest things. You have a lovely family and it is always a pleasure to read your posts. I will keep on following your blog and cheer for you no matter what. You inspire me and teach me norwegian every day. Thank you <3 Much love from France.

 259. Hei Caroline.
  Kan ikke si at jeg er helt enig i dette utsagnet.. «uansett hvor mye media omtaler denne bloggen som en profesjonell mediabedrift, så blir den aldri det. Dette er meg og mitt liv, og jeg tar det veldig personlig.» Så lenge du tjener så mye som du gjør på bloggen din så blir det en bedrift. Du sier jo at det er jobben din og ikke bare en hobby. Dersom du nå har endret mening og bare ser på bloggen som en personlig hobby hvor du deler egne tanker og hendelser fra ditt liv, ja da synes jeg du skal legge bort alle annonser og reklame.. For så lenge du har dette som jobb så forblir det din profesjonelle mediabedrift.. 🙂
  Ellers så synes jeg dette innlegget var godt skrevet av deg, og jeg tror mange lesere setter stooor pris på at du er så ærlig 🙂
  – Tonje

 260. Kjære Caroline <3 For meg viser du bare at du er menneskelig. Jeg hadde trolig gjort akuratt det samme som deg, følt det samme og sikkert fått den samme støtten av samboeren min. Tror ikke det er en person som ikke kan kjenne seg igjen i de tingene det snakkes om. Jeg for min del syntes dette har blitt unødvendig stort oppstyr over noe som ikke egentlig er en så big deal. Håper du aldri gir opp uansett hvor mye motgang noen teite journalister gir deg. Du er bare et menneske, og et fantastisk et om jeg må si det selv. Du har hvertfall aldri mistet noen tillit hos meg pga et redigert bilde og noen "fiktive" kommentarer. Beundrer deg 🙂 Stor Klem

 261. Kristine

  Du er fantastisk! Og din familie og ditt «perfekte» liv er bare utrolig inspirerende å lese om! Får alltid treningsmotivasjon og lyst til å lage all den gode sunne maten du legger ut. Håper du klarer å løfte blikket over alle disse tullete kritikkene og at du fortsetter å blogge på den bra måten du alltid har gjort! Stor klem fra trofast leser

 262. Alle gjør feil! Det kommer bare synligere frem når du gjør det, i og med at du er en av nlrges mest kjente kvinner. Ikke hør på andre, du fortjener å ha det bra! 🙂 Du er super!

 263. Marianne

  Har lest bloggen din i mange år, men aldri lagt igjen noen kommentar. Det vil jeg gjøre nå å jeg vil si; Ingen er perfekt! Vi gjør alle ting vi angrer på, vi er alle mennesker. Du har sagt unnskyld og nå må vi la dette ligge! Alle skryt til deg som blottlegger ditt liv som dette, jeg kunne aldri ha gjort det selv! Jeg synes du er flott, du gir meg motivasjon og jeg synes det er en glede og titte innom bloggen din hver dag! Det at dette kom frem hadde ingen betydning for meg fordi jeg vet at du ikke er en dårlig person av den grunn å som sagt vi gjør alle feil. Jeg kjenner mennesker som har gjort mye større feil enn dette og det er viktig å kunne tilgi å gå videre 🙂 stå på, hold ut og gå med hodet høyt hevet !!

 264. Caroline

  Hold hodet høyt, stå på og fortsett levere det du tror på – det er beste måten å bemøte lite konstruktiv kritikk.

  I tillegg til å lære av feil og mistak (som alle gjør i ny og ne) så tror jeg på ‘kill them with kindness’. Med andre ord – nå som dere har innrømt og beklaget håper jeg at dere benytter den her situasjonen og synligheten deres til å fortelle om hva netthets faktisk er, hvilke fæle ting dom folk spyr ur seg når de kan gjemme seg bak anonymitet (noe har jo allerede kommet frem i DN artikkelen) og kommer med konkrete forslag til hvordan slikt netthets kan stoppes (kanskje lansere en webkampanje med de største bloggerne og utvalgte samarbeidspartnere?). Saken må frem i lyset for at det skal bli slutt på det (eller mindre i hvertfall…) og beste måten å bruke den her – for dere – fæle situasjonen er å gjøre noe positivt ut av det. Bedre revansje enn så går vel ikke an å få?!

  Eller som noen sa: «Never argue with idiots – they’ll just drag you down to their level and beat you with experience»… ;-))

 265. Dette har vært vanskeligere for deg enn for noen andre.. Så at du skriver dette er klapp på din skulder:)
  Du er en fantastisk blogger og du har en fantastisk mann som støtter deg å forsvarer deg! Slik har jeg alltid sett på det. Vi lever i 2015- presset er stort og det er ikke alltid lett, alle har dårlige dager og da trenger mann ikke pirkete kommentarer

 266. Dette har vært vanskeligere for deg enn for noen andre.. Så at du skriver dette er klapp på din skulder:)
  Du er en fantastisk blogger og du har en fantastisk mann som støtter deg å forsvarer deg! Slik har jeg alltid sett på det. Vi lever i 2015- presset er stort og det er ikke alltid lett, alle har dårlige dager og da trenger mann ikke pirkete kommentarer

 267. Hei Caroline.

  Mye bra skrevet, men må kommentere. Du skriver at dette ikke er en prof. medie bedrift. Da er mitt spm, er det vanlig å bli sponset av noen for for å reise for så å skrive om den turen, er det deg å ha masse reklame rundt på bloggen din? Er livet ditt til salgs? Alt du reklamerer for og skriver om er til salgs. Dette er det du tjener penger på og jobber med. Du skatter og har en heftig inntekt med denne bloggen. Det er mer enn bare livet ditt.

  1. Det her gir ingen mening, Kåre. Hun har det her som jobb, ja, OG hun bruker det som inntekt – hun bruker jo store deler av tiden sin og livet sitt på dette her og siden det handler om hva hun fordriver tiden sin med, og dermed så legger hun igjen sin personlighet i bloggen sin. Ut ifra hva du skrev så forstår jeg/man/alle som leser det at du faktisk skjønner det du også, og det virker egentlig bare som om du føler for å kommentere.

 268. Dette blir for teit! Har vært en morsom blogg å følge med på, men nå er det slutt.

 269. Drammenser

  Og atter en gang blir nesten bare de positive kommentarene godkjent. Ingen tror at du ikke har fått mye mer negativt.

  1. Hvordan kan du drammenser vite det?

  2. Så du presterer ikke å forstå at alle krenkende, negative, ondskapsfulle kommentarer blir fjernet? Flotte saker.

 270. Hei, kjære deg!
  Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og jeg elsker positiviteten og energien bloggen utstråler. Takk for så mye god inspirasjon og underholdning du gir meg. Jeg synes det er vondt hvordan det hele har blåst seg opp, og at det rammer deg så hardt. Jeg vil bare si at mitt inntrykk av deg og bloggen overhodet ikke har endret seg. Jeg tror mange – særlig de som ikke kommenterer eller ytrer seg offentlig føler det på samme måte. det er menneskelig å begå feil, og bukke under for press.
  Gleder meg til å følge dere videre. Jeg heier på dere!
  Klem

 271. Alt er bra, men du kunne spart deg det bildet. For teatralsk!

  1. Herregud, så teit du er.

 272. Flott intervju!! 🙂

 273. Cecilie

  <3

 274. Cecilie

  Det er lov å gjøre feil, og for min del har ingen tillit blitt brutt. Jeg skjønner at slike ting kan bli gjort, og synes det er helt akseptabelt. Fint intervju i DN:) stå på og lykke til videre, og fortsatt god helg:)

 275. Jeg er så imot at vi skal unnskylde oss for andre,den det er viktigst å tilgi er faktisk seg selv. Du har gjort en «feil» akkurat som oss andre,og vi har lov til det mens vi lever på denne jorda. Det er noe av det livet handler om å prøve og feile.
  Du har ikke ansvaret for hvilket press andre legger på seg selv.Vi må slutte å skylde på andre,på hverandre så fort sjansen byr seg,fordi det avskriver oss selv for ansvar for oss selv.
  Vel det er nå min mening.Jeg skjønner godt mannen din sin reaksjon på kommentarer,han elsker deg og vil hjelpe deg.Så dere gå videre begge to med rak rygg!!
  Varm hilsen

 276. Et modent og passende innlegg. Bra, Caroline. Er helt sikker på at du har lært masse. Ønsker deg lykke til fremover.

 277. Stå på! <3 jeg kjenner at jeg fikk skikkelig stikk imagen da jeg leste artikkelen om deg.. Får virkelig vondt i meg da jeg tenker om alt det du må gå gjennom ved å ha så mange lesere som hver og enkel mener noe om deg. Det virker så urettferdig da du får så mye kritikk for at du bare redigerer et bilde, eller at mannen din har prøvd å forsvare deg under et falsk bruker, siden sånne ting blir gjort daglig av såå mange, men de får nesten ingen kritikk. Selv om det er ikke riktig å gjøre disse tingene, mener jeg at det er enda mere feil å si sååå mye dritt om de personene som har gjort dette, siden det kan påvirke dere veldig psykisk.
  Jeg får så lyst til å bare gi deg en skikkelig bamseklem siden selv om du har gjort disse tingene så fortjener du virkelig ikke alt dette! Håper alt ordner seg, og ikke glem at imellom alle de som kritiserer deg er det tusenvis av oss som beundrer deg og alt det du har fått til!! <3

 278. heia Caroline og LK!! <3

 279. mannen din er bare så grusom. han fortjener deg ikke.
  han har styrt bloggen din ned i kjellern, med nazisensuren sin og sine shizofrene personligheter. og tipper det er han som
  har retusjert deg tynnere og. makan til evneveik og lite selvkritisk gubbe.

  1. Therese

   Fy for en grusom kommentar å legge igjen…. Du kan virkelig ikke ha det godt med deg selv.

  2. Nå må du jammen skjerpe deg Mona. Sånn sier man ikke om andre.

  3. Voksen og reflektert kommentar…

  4. Hva er grunnen til at du føler du trenger å kommentere det i det hele tatt? Om du ikke liker det, slutt å besøk bloggen. Dersom du har ideer til forbedringer eller faktiske bekymringer om diverse ting, kom med konstruktiv kritikk om du absolutt er avhengig å lufte meningen din.

  5. Jeg skulle gjort alt for å få være sammen med en like bra person som Lars-Kristian er. Å ta familien sin i forsvar er et helt naturlig behov i oss mennesker.

   Jeg synes virkelig så synd på deg, du kan umulig være glad i deg selv. Jeg håper du blir det en dag, det fortjener alle.

 280. Kjærlighet <3

 281. Kjære fine Caroline.
  Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år, men jeg er dårlig til å legge igjen en kommentar. Den gangen du hadde gitt ut bok, la jeg igjen en kommentar og fortalte deg at du er superwoman i mine øyne. Dette er noen år siden, men jeg synes du er like mye superwoman den dag i dag!
  Jeg ble mobbet på ungdomsskolen, hadde ingen venner og gjemte meg på do i friminuttene. Idag, snart 15 år etter, sitter dette i meg fortsatt. Det er vondt å bli trykket ned av andre, hatet, kalt stygg og det som verre er.
  Jeg synes du er så tøff Caroline! Jeg beundrer deg for at du forsatt står oppreist etter all dritten du får i mot deg. Folk kommer ALLTID til å ha noe negativt å si, uansett hva du sier eller gjør. Så smålig kan mennesker være.
  Nei, fortsett å vær deg selv du fantastiske menneske! Hadde jeg vært ved deg skulle du fått en stor og god klem 🙂

  Klem fra Stine

 282. Alle gjør vi feil,både små og store. Det er en del av det å være mennesker,og det viktigste er at man ser de feilene man gjør,kan stå oppreist og gjøre opp for seg.Det gjør du Caroline,og jeg ser på deg som et forbilde nettopp pga det. Jeg er fast følger av bloggen din,og det har jeg tenkt å fortsette med 🙂 Håper du snart kan legge alt det som har skjedd bak deg og se fremover.Og de leserne som bare har negative kommentarer å komme med: hvorfor gidder dere? Finn på noe annet å gjøre,istedet for å kaste bort tid og energi på å tråkke på andre mennesker. Ønsker deg og familien din alt godt Caroline.Nyt resten av helgen,og ta med deg all den positive støtten du får videre 🙂 Gode klemmer

 283. Stå på Caroline! Selv om dette er jobben din, så er det jo ikke bare det – og det burde alle skjønne. Fordi de stygge kommentarene går jo som regel på deg personlig, din familie og ditt liv – ikke din jobb. Jeg forstår deg godt, det er ikke lett, men du må bare huske på alle som vil deg godt 🙂

 284. Katrine

  Hei, Caroline

  Kommenterte til deg på Instagram forrige helg at jeg var skuffet. Skuffet over at du stakk hodet i sanden og ikke kommenterte. Som nevnt har jeg alltid forsvart deg og følte meg dum. Med dette innlegget har du fått min respekt igjen. Klem Katrine

 285. Absolutely do not care about it. Nowadays everyone try to look as good as they can, and that is why we have photoshop, it was create to make things look better. And this «commenting» problem? Isn’t something that people call ‘love’? The fact that you will protect your honey no matter what? Those «real» medias, which criticize you but they will never say this into you face, they’re useless. Do your job, do things you love, even if you there is 10000 people that hate you, at the same time it is 10000 people that love you! You’re inspiring, motivating, energetic, powerful women and this is the most important thing. This took me half an hour to write because my english is way far to perfection, but I want you know it. Don’t give up! You’re our strength if you will lose your readers will be losers too!

 286. Takk for en uforbeholden unnskyldning Caroline. Du virker 100% oppriktig når du sier at du skjønner at dette har vært dumt og at du angrer, og da bør vi alle la saken ligge. Håper du fortsetter din inspirerende blogging – et besøk innom hos deg er et koselig avbrekk i en travel hverdag. Ønsker deg og dine en fin helg:-)

 287. Takk for en uforbeholden unnskyldning Caroline. Du virker 100% oppriktig når du sier at du skjønner at dette har vært dumt og at du angrer, og da bør vi alle la saken ligge. Håper du fortsetter din inspirerende blogging – et besøk innom hos deg er et koselig avbrekk i en travel hverdag. Ønsker deg og dine en fin helg:-)

 288. Folk har virkelig laget altfor mye oppstyr rundt dette synes jeg! Du har virkelig ikke fortjent all kritikken du får fra meida eller alle andre. Ja, kanskje du har redigert noen bilder, men der er så mange andre som total redigerer sine bilde, så hvor skal du få så mye kritikk for det når de ikke får det? Og det med kommentarene til Lars-Kristian? Det er så mange der ute som kommenterer så mye dritt om andre anomymt, så jeg skjønner ikke hvorfor det skal bli et så stort oppstyr fordi han har gjort det. Folk må begynne å tenke seg litt mer om før de dømmer og begynner å kjefte altså!

  Stå på videre, Caroline! ❤️

 289. Kjære Caroline. Jeg har alltid hatt tillit til deg, de siste ukene også, men tusen takk – dette innlegget trengte jeg å lese. Har håpet på et slikt innlegg. Såklart va tabbene veldig uheldige, men jeg er glad dem ikke lar deg knekke. Jeg besøker bloggen din hver dag, det skal jeg fortsette med å! Ha en fin helg videre, min inspirasjonskilde!

 290. Hei 🙂
  Er ikke en fast leser – bare kikker innimellom!
  Det krever mot å være en person som deg og jeg tror mange ikke ville taklet å være i dine sko.
  De som henger seg opp i redigerte bilder eller falske kommentarer er kanskje usikre eller misunnelige på deg? Ikke vet jeg, men syns det er spesielt å bry seg så mye om det.

  Du skriver om er liv du liker og som du passer inn i 🙂 mange vil nok prøve å kopiere ditt ideelle liv (i deres øyne) men mislykkes. Kanskje det er noe av grunnen til deres usikkerhet? De får ikke til det samme som deg.

  Vær stolt av deg selv – du lever et liv ikke alle ville taklet og du gjør en god jobb 🙂

  Har aldri kommentert en blogg en tidligere, men følte du fortjente en oppmuntring da «alle» er ute etter å ta deg.

  Håper du får en fin helg 😉
  Klem til deg!

 291. Du er helt fantastisk. Ikke la noen som helst få deg til å føle deg mindre verdt enn det du er. I mine øyne har du ikke gjort noe som helst galt. Du er ett menneske. Som vi alle er. Stå på, du er sterk. Dette vil gå over, og som de sier – i motbakke det går oppover. Du imponerer meg hver dag, bare det å legge deg flat for Norges befolkning krever mot og styrke. Jeg beundrer deg, Caroline. Vært stolt av å være deg!

 292. Du blir enda sterkere nå.. Jeg heier på deg! Alle feiler, og alle skal feile. Håper du får fred snart og får slappet godt av med familien, og fortsetter med gode innlegg! Ta den tiden du trenger, og kom tilbake igjen ♡ Du er god inspirasjon!!

 293. Jeg synes det er flott at du kommer med en unnskyldning, dette viser hvor «stor» du er. Likevel føler jeg ikke du burde trenge å si unnskyld. Jeg tror HVEM SOM HELST ville handlet akkurat likt som deg, hvis de kom opp i en lik situasjon. Jeg tror mange lar følelsene sine ta overhånd og glemmer at det faktisk sitter en på andre siden av skjermen, som må ta i mot all dritten de sender. Jeg blir så vanvittig oppgitt og føler virkelig med deg! Stå på Caroline!!

 294. Tommel opp! Stå på!

 295. Kjære Caroline!

  Ville bare overbringe en stooor cyber klem til deg,hadde jeg møtt deg på gata nå skulle du ha fått en ordentlig klem!

  Heidi

 296. Jeg synes veldig synd på dere. Dere har gått gjennom mye i det siste, og dere er bare mennesker som alle andre. Det som kanskje er aller mest urettferdig er at Nelia har blitt dratt inn i flere kommentarer, og det er synd. Hun er et uskyldig barn som ikke har gjort noe galt. Jeg leste saken på dn.no, og ble satt ut av at noen kan sende truende meldinger, skrive ekle kommentarer og attpåtil våge å komme hjem til dere på kveldstid.

  Jeg tror at dere er noen fantastiske mennesker med gode verdier, det har jeg alltid trodd. Jeg har fulgt bloggen din siden 2010, og jeg er fortsatt full av beundring ovenfor hvordan dere takler ting, selv fem år etter.

  Jeg har i fem år blitt inspirert av deres hverdag. Jeg har sittet, ofte flere timer av gangen, og lest innlegg på innlegg, det ene mer inspirerende enn det andre. Jeg har ofte tenkt at dere lever i en slags boble full av idyll og perfeksjon. Missforstå meg rett, men jeg ble litt lettet da jeg leste sakene om retursjeringen og kommentarene, for det beviste at dere er mennesker, som alle andre. Mennesker som også gjør menneskelige feil.

  Det kan ikke ha vært lett for dere med alt oppstyret den siste tiden, jeg unner dere ikke dette. Kjære Caroline og Lars-Kristian: dere er to fantastiske mennesker som jeg beundrer veldig. Dere har betalt en dyr pris for å være de dere er, og jeg bøyer meg i støvet av beundring for at dere fortsatt står på beina.

  Ta godt vare på hverandre, og stå på videre! Jeg heier på dere <3

 297. DETTE innlegget var virkelig BRA! Dette skulle kommet med en gang 😉 Men uansett veldig viktig og riktig at det kom synes jeg. Veldig bra formulert, og nå kom mye av det jeg (og kanskje andre) savnet i tidligere inlegg. Jeg er glad for å «høre» (lese) dette fra deg, og det gjør det i alle fall lettere for meg å fortsette å følge deg, og å følge deg med tillitt. Takk for innlegget, og ønsker deg gode dager framover. Håper du blir overøst av kjærlighet fra dine nære 🙂

 298. Veldig flott skrevet Caroline, og ønsker deg alt bra 🙂

 299. Camilla

  Hei Caroline. Jeg liker bloggen din jeg=) Hva menes egentlig med rektuksere bilder? Syntes ikke jeg ser forskjell på bildene nå/før. syntes du ser like tynn/tykk ut på bildene. Fatter ikke hva alt oppstyret i media er nødvendig med!

 300. Det er greit å tråkke feil i blant, så lenge man lærer av feilene sine, og det tror jeg du har.
  Synes alt dette hatet er unødvendig fordi du har stått fram og bedt om unnskyldning. Ser fortsatt opp til deg og kanskje enda mer nå enn før! Vet at det høres rart ut men jeg fikk på en måte mer respekt for deg fordi du har stått fram nå og beklaget, og jeg er sikker på at du er ikke den eneste som har redigert bildene dine. Det er på en måte litt godt å se at du er som alle andre og at du også har dager der du ikke liker kroppen din helt og alle har det sånn! Det er bare en del av menneskeligheten!
  Stå på Caroline og er sikker på at du kommer tilbake sterkere enn noen gang! <3

  1. divine angel

   I like your blog when I do not read the comments. Do not let non constructive trolls post comments on your blog, make up problems, trump up non issues, belittle and degrade you.

   Your blog is
   1. good health
   2. good food.
   3. exercise.
   4.good lifestyle
   5. inspiration
   6. encouragement
   7. high resolution
   8. clean house
   9. good fashion
   10. beauty information
   11. good design decor
   12. good family
   13. good love
   14 . interesting travels
   15. dining out
   16. good morals
   17. good traditions
   18. good nature
   and more!

   Good readers post additional tips, offer other helpful tips, answer resource and information questions to each other and in general encourage each other on topics of interest on blog. Good resolution comment section encourages one another in above blog interests.

   Trolls, get rid of them, fire wall the blog comment section. Trolls are low resolution. Trolls try to:
   1. discourage
   2. belittle
   3. degrade
   4. put down
   5. create trouble
   6. make something out of nothing
   7. create ill will
   8. create messy house
   9. confuse
   10. distort
   11. blame
   12. dump
   13. guilt trip
   14.harm
   15.injure
   16. disrupt
   17. create discord
   18. destroy beauty
   and trolls do more much worse than this.

   Ban trolls from comment sections. Do not patronise trolls. Ignore trolls. Block trolls.
   Quit knocking yourself out to please trolls. You do not owe trolls any explanation. Do not explain yourself to trolls.
   This is your blog. You may post any photos you want and you do not have to explain edit of photos to anyone. This is your PRIVATE information and it is no trolls business what you edit or do not edit on your blog.
   Lars can play hubby, daddy, lover, protector, photographer, screener, doctor, lawyer, minister, priest, fittness guru, health expert, body builder, teacher, or anything else he wants to play on his blog, in his life, in his own home. Lars can have 7 or more names if he wants: 1.cutie pie, 2.handsome, 3.hunk, 4.expert trainer, 5.doctor feel good, 6. bedroom eyes, 7. mr. moneybags, and whatever other name he wants to call himself. It is none of trolls business what Lars calls himself.
   You give the public a privalege to view your private home, photos, recipes, fashion, health, diet, etc tips. We the public must thank you.
   Norwegian trolls and all other trolls need to grow up and stop wanting to trust virtual reality cyber advertisements, virtual reality cyber tv, virtual reality cyber youtube movies, virtual reality cyber number advertisements, virtual reality cyber photos, as well as media print rags, media tv, cable, stories, photographs and movies. Place your trust in all good, almighty mother father God and the rest will be easy to understand. Pick up your bible, quran or holy book and read that if you want trust. Trust all good mother father God.
   Naievity is not a life skill.
   No man is credible. All men are liars. Only God is true.
   All good mother father God created us in Gods divine image and likeness. Caroline you reflect the all good divine.
   Blog does not need a comment section, unless it is full of helpful encouraging tips, encouraging help, encouraging assistance and encouraging relevent information.
   Many Blessings.

 301. Jeg er ikke daglig leser av bloggen din, men er innom nå og da. Jeg ville bare si at jeg synes det er fint at du har skrevet dette innlegget. Jeg er glad for at du ser ansvaret ditt i forhold til unge jenter som leser bloggen din og jeg håper du ikke kommer til å redigere deg tynnere på bildene mer. Jeg har selv ei lita jente som skal vokse opp i denne tøffe verden som etter min mening har et altfor stort fokus på utseendet. Jeg hadde blitt så glad dersom en blogg som din kunne være med på å endre samfunnet til et sted det var lettere å være seg selv uten å måtte redigere bilder på blogger eller andre steder på nettet for å fremstå som tynnere og penere. Jeg forstår at din blogg fokuserer på skjønnhet, og ikke virkelighetens dårlige dager, men jeg tror ekte og ærlige innlegg som dette vil være positivt av og til. Tror at blogger som fremstiller alt som perfekt hele tiden også er mer utsatt for kritikk og hat, fordi alle folk vet jo at ingen har en helt perfekt tilværelse.

  Jeg så en del av bildene som var redigerte, og på alle synes jeg du var mye finere sånn som du egentlig er! De redigerte bildene så bare unaturlige ut! Jeg ble lei meg over at du følte du så bedre ut redigert…tenk at verden er blitt sånn…det er akkurat sånn tankegang som jeg kunne ønske jenta mi ville slippe å møte. (Håper du kan bytte ut de redigerte bildene i bloggen med de ekte.) Du ønsker jo at bloggen skal fokusere på sunn mat og sunn trening, men med tanke på at du redigerte bildene, føles det jo da som om du ikke er opptatt av det sunne, men av det å være tynn. Og det blir da et helt feil signal ovenfor leserne og dobbeltmoralsk å redigere bilder og samtidig si at det som teller er å elske seg selv. Så tusen takk igjen for at du skrev innlegget, det er fint å lese at du forstår konsekvensen av å redigere bildene. Jeg vil ønske deg lykke til videre med bloggen, og med livet! Vær sterk, og fortsett reisen din med godt mot, stormen legger seg og det blir bedre ❤️ Klem fra meg.

 302. Fint med en skikkelig unnskyldning ! Håper virkelig den kommer aller mest fra hjertet og ikke bare fra hodet….og så håper jeg at Lars-Kristian er like angrende for det han har bidratt med av løgner og forfalskninger.
  Og så håper jeg du har lært i større grad å være ditt ansvar bevist i forhold til det forbilde du er for mange kvinner, særlig de unge… Vær ekte og vis at du er menneskelig med hode og dårlige dager etc etc, så tror jeg enda flere vil ha respekt for deg og ikke minst finne deg og din blogg troverdig.
  Lykke til!

 303. Hei Caroline. Takk for dette innlegget – det var fint å lese og sterkt av deg å skrive. Jeg har ikke lest bloggen din de siste ukene og hadde ikke tenkt å lese den mer fordi jeg syntes at jeg hadde mista respekten for deg etter både bilderedigeringen og kommentarjukset. Men, nå må jeg innrømme at jeg etter å ha lest dette innlegget ble jeg glad for at du legger deg flat og er ærlig. Det gjenvinner en stor del av respekten hos meg 🙂 Håper du får ei fin helg.

 304. Du er så absolutt tilgitt Caroline! Jeg har virkelig hatt vondt av deg denne uken. Alle har vi gjort feil.
  Stor klem til deg

  1. Catrine

   Godt råd.

   Lykke til videre Caroline. Stor ståhei for ingenting, så ingen skjede skadd her i gården.

  2. Ragnhild

   Du må lese denne Caroline. Morsomt.

  3. Hehe. Herlig 🙂

 305. Sunshine

  Hei Caroline. Dette er jo bare en av så utrolig mange kommentarer her, du legger mest sannsynlig ikke merke til den engang.. men skriver her likevel. Jeg har lest masse kritikk om dette som har skjedd, og vært både kritisk og medfølende. Men nå burde den verste stormen være over, ihvertfall fra meg som leser sitt perspektiv. Ser så mange gode hyggelige kommentarer her (dette er også en av de), og håper så inderlig at du tar de til deg. Jeg leser de og tenker «wow, tenk om JEG var så heldig å få så fine kommentarer!». Men så vet jeg at det kommer negative kommentarer også.

  Jeg opplever på en måte litt det samme når jeg jobber som selger i butikk. Det kommer stadig vekk en kunde med en skikkelig dritt-attitude som prøver virkelig å dra deg ned. Det føles ut som om hele dagen blir ødelagt.. helt til det kommer en superhyggelig kunde, med et smil og et ønske om en god dag som lyser opp hele tilværelsen. Plutselig er de «slemme» kundene glemt og humøret stråler. De gjør dagen min! Selv om en kommentar er rettet litt mer personlig enn en kunde i en butikk kan gjøre, så håper jeg de gode kommentarene har litt samme effekt på deg..

  Jeg håper du føler deg bedre og at knuten i magen forsvinner, kanskje den allerede begynte å gjøre det da dette innlegget ble publisert. Ja, du har gjort feil, men hvem har ikke det? Det er ingenting verken du eller oss kan gjøre med det, nå er «alt sagt» og jeg synes det er på tide å la det ligge og leve livene våre videre. Håper du koser deg hjemme med Nelia og mannen din og at du får en fin helg og en bedre uke enn den som var. Jeg skal nå slappe godt av og bla meg tilbake i arkivet ditt fra før dette blusset begynte, og se på alle de fine innleggene du skriver og bildene du legger ut. Redigert, kommentert eller ei, jeg liker å lese bloggen din og det er vi TUSENVIS av andre som også gjør 🙂 Klem fra leser

 306. Flott at du har lært av dine feil. Jeg kommer likevel til å ha et snev av skepsis til dine innlegg fra nå av.

  1. Enig 🙂
   Man sitter igjen med en sterk følelse av at det meste på bloggen er «timet og tilrettelagt» for å gi det ønskede glansbilde inntrykket, så er en smule engstelig for at unnskyldningene er kommet til på samme måte for å imøtekomme kritikken og prøve berge bloggen… Vel, sannhetsgraden av bloggen er svekket spør du meg 🙁

 307. Kjære søte Caroline.

  Jeg skrev til deg for bare noen dager siden, da jeg følte du fikk ufortjent mye hets og stygg tilbakemelding.
  Den dag i dag synes jeg fortsatt det. Du er som alle andre menneskelig. Man gjør feil og man lærer av sine feil.
  Noen av dem som kommenterer her burde ta seg en bolle og tenke gjennom hvor mye de har lært av sine feil oppigjennom.

  Jeg er stor fan av deg og ingenting kan endre mitt syn på deg. Stå på!

  Klem og god helg. <3

 308. Siden du har en viktig rolle som forbilde for mange jenter i en kritisk alder hvor grunnlaget for det vidre livet skal legges er det spesielt viktig at du, som du sier ikke er med på å støtte samfunnets «kroppsfokus» men heller bruker «makten» din til å jobbe i mot dette. Det er selvfølgelig ikke noe lettere for deg enn det det er for den vanlige jenta i gata. Og mange vil nok kjenne seg igjen i fristelsen over å retusjere og fikse på ulike ting som skaper usikkerhet. Det jeg vil tro er grunnen til at folk reagerer så kraftig er nok i bunn egen usikkerhet. Når du som er den «perfekte» jenta som til og med får forside bilde i Det nye må redigere bildene sine. Hvor mye må ikke da den normale jenta fikse på for å passe inn og bli som sine forbilder og bli like perfekt.

  Jeg liker det du skriver og jeg velger å se på deg som alle andre, selv om du har et liv i rampelyset. Jeg setter å pris på ærligheten og ydmykheten du viser 🙂 Ha en fin helg!

 309. Kjæreste fineste Caroline.

  For noen uker la jeg igjen en kommentar i kommentarfeltet om at jeg var så skuffet for det som hadde skjedd og at jeg ikke ville lese bloggen din lenger, fordi jeg følte det var for drøyt å jukse med kommentarer.

  Nå ble jeg så lei meg på dine vegne. Jeg skjønner at dette har vært utrolig tøft for deg, og jeg ble fysisk uvel av å lese i DN at du er redd for å være alene hjemme pga av det som skjedde. Det er jo helt forferdelig at det kommer folk hjem til deg, og at folk sier stygge ting om kroppen din. Jeg har aldri kommentert stygt til deg, kun lagt igjen hyggelige beskjeder de gangene jeg har kommentert hos deg. Jeg er heller ikke en av dem som reagerte så veldig på dette magebildet ditt. Jeg syntes bare det var kult og at du skulle være stolt.

  Jeg syntes din blogg er inspirende, du virker som en fantastisk person – og jeg har alltid vært stor fan av bloggen din, oppskriftene dine og all treningsinspirasjonen din. Jeg vil gjerne fortsette å være en fast leser og heie på deg. Slik jeg alltid har gjort.

  Alt godt til deg og familien din. <3

 310. Sandra Anie

  Kjære Caroline ❤ Jeg bruker vanligvis ikke kommentere offentlig som dette.. men denne gangen klarte jeg rett og slett ikke å la være. Jeg må uttrykke min beundring! Jeg synes du virker som en veldig ekte og sterk person og jeg beundrer deg for at du står gjennom tider som dette. Stå på videre og vær deg selv. Jeg leser det meste du skriver og finner mye inspirasjon og motivasjon på bloggen din. Ønsker deg og dine en fin helg. Hjerteligste hilsner fra Sandra A V.

 311. Fint intervju i DN. Jeg forstår ikke alt oppstyret egentlig, men jeg greier(heldigvis)å lese bloggen din som en inspirasjon, som etter det jeg forstår er meningen. Du inspirerer meg i positiv retning, spesielt når det gjelder trening og det er jeg glad for. Jeg vet allikevel at vi er altfor ulike til at vi kan sammenlignes noe videre, og samtidig vite at jeg er bra nok som jeg er. Dessverre er det mange usikre der ute som blir truffet negativt av det du får til, og istedenfor å se på deg som en inspirasjon, som de bør, kun leter etter feil. Det er trist og må være utrolig slitsomt å leve med. For både dem og for deg.

  Det er trist at du føler du går å venter på og knekke. Det håper jeg du ikke gjør. For da blir jeg så lat og tredemøllen min kommer til å støve ned.

 312. Fint intervju i DN. Jeg forstår ikke alt oppstyret egentlig, men jeg greier(heldigvis)å lese bloggen din som en inspirasjon, som etter det jeg forstår er meningen. Du inspirerer meg i positiv retning, spesielt når det gjelder trening og det er jeg glad for. Jeg vet allikevel at vi er altfor ulike til at vi kan sammenlignes noe videre, og samtidig vite at jeg er bra nok som jeg er. Dessverre er det mange usikre der ute som blir truffet negativt av det du får til, og istedenfor å se på deg som en inspirasjon, som de bør, kun leter etter feil. Det er trist og må være utrolig slitsomt å leve med. For både dem og for deg.

  Det er trist at du føler du går å venter på og knekke. Det håper jeg du ikke gjør. For da blir jeg så lat og tredemøllen min kommer til å støve ned. Haha hva var det du sa om ansvarsfølelse?
  Lykke til videre og takk for all inspirasjon! Gleder meg til fortsettelsen

 313. «Journalist-«utdanning» eller ei..??? Hva med ett lite Å og OG- kurs?? I think you need it…:)))) LOL

 314. Kjære dere! Det er ikke dere som skal skamme dere, men alle de voksne menneskene som oppfører seg på en sånn avskyelig måte!! Hva slags forbilder er det de er for de unge? I denne anti-mobbe tid kan jeg ikke skjønne at det er ungdommene som oppfører seg særlig ille, derimot ser jeg så uendelig mange voksne mennesker som kommenter så _ufattelig_ stygt om andre på facebook, blogger, forum osvosv…. Det er rett og slett mobbing og hetsing på HØYT nivå, jeg blir helt kvalm av å tenke på at voksne som liksom skal fungere som forbilder oppfører seg slik. Huff! Sier så klart ikke at det er riktig det dere har gjort heller, men det er MEGET forståelig!!! Fy fader for press du må leve med hver dag, ikke bare til å se slik og slik ut, men til å prestere og levere til oss lesere dag ut og dag inn. At du holder ut! De fleste av mine venninner har vel i større eller mindre grad bukket under for skjønnhetspresset, og alle har vi vel prøvd å endre så vidt på sannheten i photoshop for å gi oss selv litt bedre selvfølelse. Gjennom dine tekster er du og har du alltid vært et forbilde som har formidlet at vi alle er bra nok og fine akkurat som vi er! Og du må ikke tro at det budskapet har gått oss hus forbi selv om du har touchet up bildene dine så vidt, for det har det absolutt ikke – du har alltid vist svært gode verdier gjennom bloggen din 🙂 Stå på, vi heier på deg! (Og kudos til Lars Kristian som stiller så innmari opp for sin kjære!)

 315. fan av bloggen

  Hei!
  Jeg syns det er utrolig trist at det finnes så mange slemme mennesker, som de som legger igjen så stygge kommentarer! Jeg grøsser når jeg tenker på at mine barn skal vokse opp i et slikt samfunn. Jeg syns du har en kjempefin blogg, og bryr meg ikke om at de tingene som har skjedd, det har ingen betydning i den store sammenheng! Stå på! Du er kjempebra:-) Klem Klem!

 316. Christine

  Har akkurat lest intervjuet i dagens næringsliv, å jeg må si det at jeg fikk skikkelig klump i halsen da du fortalte om mannen som kom opp mot huset deres! Grøsset nedover ryggen gjorde det! Hærregud, så redd du måtte vært, også Nelia da♡Ingen skulle føle det å ikke være trygg i sitt eget hjem!
  Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor du har vært så mye i media i det siste, ikke har du fortjent det, og syns det som har blitt gjort i bunn og grunn ikke er så alvorlig, har ikke mistet noe som helst av respekt for deg, og syns fortsatt du er en like flott dame, og mor, ikke minst. Ta vare på dere selv, og gjør skikkelige tiltak for å gjøre hjemmet enda tryggere for sånne som den mannen *grøss*. Klem fra meg til deg♡

 317. Hei Caroline!

  Jeg har lest bloggen din i mange år, har aldri kommentert før, men nå måtte jeg bare! Aldri har jeg lest en unnskyldning som har kommet så fra hjertet og som føltes så ekte! Jeg ble faktisk litt rørt! Man er bare et menneske, og ingen er da feilfrie! Gleder meg til å fortsette å lese bloggen din, så håper jeg hetsen mot deg og familien din avtar snart!!!

  L

 318. Hei Caroline!

  Jeg har lest bloggen din i mange år, har aldri kommentert før, men nå måtte jeg bare! Aldri har jeg lest en unnskyldning som har kommet så fra hjertet og som føltes så ekte! Jeg ble faktisk litt rørt! Man er bare et menneske, og ingen er da feilfrie! Gleder meg til å fortsette å lese bloggen din, så håper jeg hetsen mot deg og familien din avtar snart!!!

  L

 319. Madelen

  Jeg ble sykt skuffet over deg Caroline, fordi jeg vet hva du står for: Samtidig ble jeg ikke overrasket. Vi kan ikke tillate den slags, men jeg skjønner at du til en viss grad følte deg presset i og med at den »perfekte fasade» liksom har blitt din identitet på bloggen. Og da sier jeg ikke det er slik på ekte. Intervjuet var hjerteskjærende, og jeg skjønner at tiden er inne for at vi kan tilgi deg. Om ikke folk kan det, så bør de heller finne seg en annen syssel enn din blogg. Lesere har du nok av. Jeg skal i alle fall følge videre, fordi du gir meg noe. Kanskje er det en guilty pleasure jeg har, eller bare fordi jeg trenger den positivitet i hverdagen min. Jeg vet ikke. Men jeg vet at jeg ser en sterk kvinne som nekter å gi seg – og det skal du ha stor respekt for!

 320. Jeg har stilt noen kritiske spørsmål tidligere. Vil gi deg applaus for dette innlegget 🙂 Endelig tenker jeg.
  Ønsker deg alt godt <3

 321. Min oppfatning av deg har ikke endret seg, jeg digger deg fortsatt like mye! Ja, jeg er enig i at det var galt å lyve, men jeg mener ABSOLUTT ikke at du fortjener all den kritikken du har fått!
  Stå på Caroline, du er virkelig et forbilde!

 322. Jeg er fast leser og har vært det i rundt halvannet år. Hver eneste dag har jeg hentet massevis av inspirasjon, motivasjon for egen helse, tips til både meg selv og lille og ikke minst kjent på din hverdagsglede. Du har truffet blink! Jeg henter ut den mentale inspirasjonen jeg leter etter og lar pene omgivelser, klær, sminke, treningstips og mattips være akkurat det det jeg vet at det skal være – inspirasjon. At janteloven fører til slike stormer rundt deg som blogger synes jeg er skremmende og sier litt om hvor ubarmhjertig og hatsk medier, andre jenter (ja, for det er jo oss jenter som elsker å rotte oss sammen mot et «offer» på forum og andre diskusjonsarenaer) og overskriftskåte journalister kan være. WTF!!! Essensen og utstrålingen i bloggen er den samme og jeg kan bare ikke fatte og forstå at noen kan lage så mye bråk av noen få retusjerte bilder og noen kommentarer under falskt navn. Her er haugevis av folk som kaster stein i glasshus!!
  Tusen tusen takk for at du lager så utrolig mye fin hverdagsglede som kan smitte over på meg. Du har en nydelig familie som det ikke kan være noen tvil om hvor høyt du elsker og jeg er så glad du vil dele med oss.
  Ikke la deg knekke, JEG skal iallefall følge deg videre på veien og jeg gleder meg til å se fortsettelsen.
  Ha en fin lørdagskveld, stor klem:-)

 323. Kommer til å være veldig skeptisk til hva du skriver likevel, og du har virkelig stelt i stand for deg selv tror jeg. Likevel håper jeg du får en fin helg, og tar litt tankepauser innimellom.

 324. Du er tøff, Caroline. Alle kan begå feil og du er like mye menneske som oss andre. Kommer aldri til å slutte å lese bloggen din<3 klem

 325. Kjære Caroline.
  Alle kan gjøre feil og jeg håper alt roer seg snart og at du får det bedre med deg selv!
  Har lest bloggen din i mange år og har mange ganger forsvart deg når andre har sagt negative ting om deg.
  Jeg ønsker deg bare det beste men må helt ærlig si at jeg er ganske skuffet over alt som er kommet frem nå og har desverre mistet lysten på å lese bloggen din mer.Alt er så overfladisk!
  Hadde det vært meg hadde jeg brukt utdannelsen min til noe annet og lagt ned bloggen.Tror ikke det fører noe bra med seg for Nelia sin del å fortsette!
  Er veldig glad jeg kunne vokse opp uten å være i være i offentlighetens søkelys.Det er vanskelig nok å vokse opp nå til dags men alle sosiale medier.
  Men dette er kun du og din familie som kan finne ut av!Lykke til videre!

 326. Bra skrevet, fikk mer respekt for deg nå! 🙂

 327. forvirret

  Hei! jeg forstår ikke hvordan artikkelen på hegnar.no forklar netthetsen deres…Ut fra kommentarene å bedømme virker det helt usannsynlig at lars kristian ville kommentere med din alias Fotballfrue på BlondinBellas blogg. Dere 2 virker som noen ordentlige «luringer». Dere skal promotere deg ovenfor andre konkurrenter og rakke ned på andre for at de skal begynne å følge deg i stedet. Dere virker merkbart umodne for alderen. Det er veldig rart med tanke på alle fordelene du får med denne bloggen, hvor mange seere/følgere du har og alt du faktisk blir invitert til å være med på. Dere har slettet en masse kommentarer og løyet til media før dere skjønte at dere ikke hadde noe annet valg enn å være litt ærlige og innrømme minst mulig. Dette intervjuet er svært lite kritisk og ingen forklaring, mer ett stakkars Caroline-innlegg.
  Det eneste som vekker oppsikt er den fortellingen om mannen som visstnok besøkte deg da du var alene. Den historien er helt forferdelig. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det må ha vært (hvis den er sann). Hvordan tenker du nå som du har blitt mor og har et ansvar for datteren din? Har du en slags grense for hva du kan tåle? Tenk om den mannen dukker opp igjen. Jeg forstår bare ikke tankegangen din. Jeg tror de fleste tenker at du har en slags spiseforstyrrelse som hele tiden må rette på bildene dine, du endrer ofte mellomrommet mellom beina, gjør beina tynnere, og noen ganger midjen, brystene blir litt større og ellers endrer du andre småting som størrelsen på overarmene og midjen/magen. Da er det veldig hyklersk at du skal sitte her og be folk sende inn bikinibilder og at alle skal være stolt av hvordan du ser ut. På ett bilde fjernet du mer enn halve ryggen din. Hva får du igjen for å hevde at leger er asosisale vesener som ikke klarer å snakke for seg? du snakker nedsettende om en hel gruppe mennesker. Hvor kommer dette hatet fra? Du har selv vært kjempeflink på skolen?! Den kommentaren er noe av det mest overfladiske og ansvarsløse du eller mannen har publisert noen gang. Og enda har du ikke brukt ordet «beklager». Du beklager ikke uttalelsene som er kommet på bloggen. lars kristian eller du har også hetset blondinbella på egen blogg for at du skal få flere følgere. Hvordan har alle disse kommentarene sammenheng med at andre hetser deg? Det gir ikke mening…Og det første blogginnlegget ditt forklarer overhodet ingen ting av det som har skjedd. Du har svart unnvikende hele veien og aldri latt noe medium intervju deg og stille de spørsmålene som alle lurer på. Jaja, vi får håpe på flere intervju.

 328. Marianne

  Jeg synes ikke du skal være nødt til å unnskylde deg.. Du er like mye menneskelig som oss alle andre. Problemet er at VI sitter på ANDRE SIDEN og nistirrer etter feil, og ser ikke hvor feilen egentlig ligger: fordi den ligger hos OSS som leter etter feil. Sjalusi? Misunnelse? Mangel på bedre å ta seg til? Liker du ikke en blogg/Blogger, så er det ikke verre enn å la være å lese den. Finne på noe bedre å gjøre time ut og time inn hver dag. Bruke litt mer tid på å ta seg selv i nakken, kanskje. Alle gjør feil. Alle har feil. Alle feiler, hver eneste dag. Jeg synes ikke «feilene» du har gjort er noe å blåse opp slik som lesere og media har gjort. Kan de me hånden på hjertet si de ikke har gjort det selv? Finnes det EN eneste blogger som IKKE retusjerer bildene sine? Det er jo ganske åpenlyst, med flere hundre tusener av lesere – KLART man vil være fornøyd med seg selv på bildet! Alle har vi forskjellige komplekser, og ting blir ikke bedre om andre påpeker det. Tvert imot, så kan det alene skape et kompleks.
  Vi jenter er en mølje satt sammen av usikkerhet, behov for å bli beundret og lagt merke til. Det ligger i vår natur – helt fra skapelsen. Mannen skal være den store, sterke som beskytter. Vi skal «bare stå der og se pen ut og bli reddet, av en prins på hvit hest..» eller noe i den duren.
  Hadde noen hakket og pirket på noen jeg var glad i, hadde jeg nok mistet alle hemninger mye tidligere og mye oftere enn hva Lars Kristian gjorde. Så creds til han for at han lot være – men også creds for at han gjorde det! Han beskyttet jo bare noe av det kjæreste han har.. Herlighet, hvem er det som IKKE forstår det?
  Gud jeg kunne sagt så mye mer.. Men får heller avslutte med at jeg backer 100% begge deres avgjørelser. På godt og vondt. Takk for at dere viser at dere er mennesker dere også.
  Tommel opp! og hurra for nye feil i fremtiden. Misforstå meg rett, men det gir bare økt motivasjon å vite at «glansforbildet ditt» som du ser på bloggen i fine klær, fint hus og med «perfekt liv», sunn og godt trent — også er et MENNESKE 🙂

 329. Kjære deg Caroline.

  Vi er mange som med bestyrtelse har bevitnet den organiserte mobbingen som har vært rettet mot deg og din mann. Dere har blitt angrepet for å være en selvstendig familiebedrift og det er så trist.

  Vi retursjerer alle bilder, det har ingen noe med.

  De fleste menn som vil beskytte kone og barn ville blitt sint og fortvilet. Kjære deg, Lars-Kristian dette er bare menneskelig. For de som ikke forstår: les intervjuet i dagens næringsliv. Hva dere har gjennomgått.

  Det finnes en kvinne som har parodiert din blogg ved å kalle seg komikerfrue og både hun og hennes mann har gjort narr av deg på en måte som gir meg en klump i magen. Hun er en del av bloggerne på TV2 og da imponerer det lite at Ingeborg Heldal fra samme konsern slakter dere og kaller Lars-Kristian «et grusomt nettroll». Det er bare fortsettelsen av mobbekampanjen som ble startet mot dere på komikerfrues blogg. Den har dessverre fått frem det verste i folk og jeg synes det er tragisk at folk lar seg rive med av denne ærlige/naturlige Marna versus uærlige/falske Caroline kampanjen de har startet. Fy søren for en sleip måte å skaffe seg lesere på. Hvorfor reagerer ikke folk på det?

  Caroline: du har bygget opp en nydelig blogg og du slår meg som en flott og hyggelig jente. Forskjellen på deg og de andre bloggerne er at media er ute etter å ta deg fordi du i motsetning til copycat komikerfrue klarer deg selv uten drahjelp.

  Jeg håper dere kan få være i fred i hjemmet deres og at folk kan finne rom i hjertene sine for å unne deg suksessen du har skapt.

  Riktig god lørdagskveld til hele fam. Berg Eriksen <3

 330. Hei Caroline!
  Må si jeg har vært veldig provosert av det som har kommet frem og hvordan du første innleggene etter det med LK kom frem. Hvor du på en måte ga skylda på leserene dine, det syns jeg er veldig trist. MEN jeg syns det er veldig fint at du har tenkt mye gjennom det og kommet med dette innlegget, og ikke ha drevet med å forsvart deg. Men at du beklager deg nå. Og jeg syns jo at LK skulle fått mer av kritikken du har fått, det er jo du som har fått det, og ikke så mye han. Det han gjort er jo på grensa til ulovlig. Så jeg håper han angrer like mye som deg. Nå håper jeg du skal bruke bloggen til å få et bedere krops fokus. Og bruker den nye lærdommen din godt.
  Stå i det, det går over! Gleder meg til å følge deg videre.

 331. Michelle

  Kjære deg Caroline, jeg forstår veldig godet at dere har gjort det dere gjorde. Selv om det ikke er bra at det skjedde som du selv sier, så syns jeg virkelig du har fått gjennomgå mer enn du noen gang har fortjent.. det er jo virkelig ikke som om du har vært stygg med noen eller gjort noen noe gale.. du har jo rett og slett gjort noe for å beskytte/ gå i forsvar av deg og dine, noe som er fult forståelig! syns folk og media har blåst litt for mye luft i den ballongen der.. håper folk nå la det ligge og takker for din ærlighet.. du er tross alt bare et menneske som alle andre, vi gjør alle våre feil, så lærer vi av det 🙂 stå på, gleder meg til å følge bloggen din i 2015 <3

 332. Christine

  Heier på deg!!!!

 333. Dette var veldig fint å lese. Jeg skjønner at det må ha vært fæle dager!

  Jeg vet ikke hvorfor jeg ble helt «besatt» av at du måtte legge ut et innlegg som dette, jeg skjønner jo at det tar litt tid å komme frem til ordene av og til. Jeg ble litt bestemt på å prøve å si noe om at jeg var kritisk til handlingene og at det går an å være dét uten at det betyr jeg er en av de som hater. For det gjør jeg overhodet ikke; tvert imot.

  Jeg ble bare så overrasket over at du, som er helt utenomjordisk vakker, i det hele tatt kunne tro at du ikke strekker til.

  Jeg håper det roer seg nå, og at du får litt ro.

 334. Kjære Caroline!

  Jeg har de siste dagene skrevet et par kritiske kommentarer på bloggen og endelig ser det ut til at du(og eventuelle rådgivere) har forstått hvorfor debatten har rast de siste dagene. Det har vært meg revnende likegyldig om du har redigert bilder, jeg har faktisk alltid tatt det som en selvfølge at du har gjort det. Men, det er selvsagt løgnene, bortforklaringene, sletting av spor og å ta i bruk andre yrkestitler som har vært kjernen i problemet. Dette tar du tak i nå, og jeg vil gi deg honnør for det. Endelig!!
  Jeg har også reagert på at dere(sier dere, for det gjelder dere begge i like stor grad) har kommentert på kritiske(ikke hetsende, de kan dere svare/slette som dere føler for) kommentarer på en krass og lite hyggelig måte. Håper det endrer seg. Det MÅ være lov til å komme med nettopp kritiske spørsmål når du blogger om det du gjør. Du vil feks alltid møte motstandere av lavkarbo, og disse bør møtes med saklig tilbakemelding på lik linje med «jeg elsker deg», «du er best» osv.

  Stå på videre. Dere kommer gjennom stormen som bedre og sterkere mennesker. Og jeg begynner kanskje å lese bloggen din igjen 😉

 335. Mamma til 2

  Heia:-)
  Lest bloggen din i 5 år, men aldri kommentert før. Synes du er ei flott dame, med en fantastisk familie. Fått mye inspirasjon fra deg, og skjønner ikke alt pepperet du får. Jeg liker bloggen din slik den er, og stiller meg undrende til alt peset du får. Take it, or leave it er det noe som heter, så har man ikke noe godt å si, så la vær. Stor klem fra Trøndelag, og takk for alt denne bloggen har gitt meg av mote, trening, interiør, matlaging og familieliv-du er god nok som du er, og ikke la noe annet påvirke deg skjønne dame:-)

 336. Oh dear, oh dear, oh dear! Pleeease, stay as you were, Caroline. We do not need more of the «correct» blogs with «correct» views and behaviour, and all the morals. Professional help…[shudder]. Be human, make mistakes, get nasty if you please, don’t apologize for everything.
  Don’t let the spirit of this blog be killed by moralizers.

 337. Vet du hva? Jeg er ganske lei av å lese opp og ned av kommentarer der folk skriver du er tilgitt Karoline, bra du har lært osv osv i den duren! Jeg mener, hvorfor skal du unnskylde deg så mye?? Du er kun et menneske, er vi ikke alle det??? Hvor mange av oss her inne har gjort en eller flere ganger store feil i livet??? JEG har ihvertfall det! Jeg har også sagt unnskyld til folk og jeg har tilgitt folk, men å legge meg flat gjør jeg hvis det jeg hadde gjort hadde gått utover livet til noen…. Kom igjen folkens, helt ærlig talt: Hvor mye preget dette «feilsteget» til Karoline i deres private liv??? Ble dere oppriktig lei dere, og gråt? Skuffet?? Da syns jeg seriøst synd på dere! For livet er nok LITT tøffere enn som så at man kan bli så skuffet av at mannen hennes skrev kommentarer i falske navn. Hvor mange har ikke skrevet anonymt stygt til folk??? Syns det er like ille jeg! Anyway, Karoline…ja det med å manipulere bildene dine var ikke helt OK, og ja mannen din har også skrevet med andre navn, men hva var hensikten??? jo nettopp for å støtte kona si.. I gode og onde dager heter det. Slutt å unnskyld deg du har sagt unnskyld en gang og det får holde! De som ikke akter å godta det, neivel de får heller finne seg noe annet å lese! Vi mennesker er skapt for å feile og lære, men som min bestemor pleide å si: Det er stort å si unnskyld men enda større å tilgi 🙂 God helg

 338. Og fortsatt, gjennom hele denne lange teksten, er det ett enkelt ord som mangler: Unnskyld.

  1. Nemlig ….det er igjen stakkars Caroline …..patetisk !!!

   1. Jeg regner med at min kommentar blir ikke publisert …hehe
    Alt som skjer rund deg nå Caroline kommer fra usikkerhet din..kanskje det er på tide å ta være på deg selv på en riktig måte? If you know what i mean 😉

   2. Hvem er DU til å dømme? Sitter der på andre siden med et nicknavn DOLLY! Hehe det er vell du som er litt patetisk som forventer en unnskydning fra et menneske du ikke kjenner?? Eller har denne episoden med Karoline og hennes mann preget deg grusomt i disse dager? tatt fra deg nattesøvnen? Fått deg til å miste matlysten? Det er så flaut å lese sånne ubetydelige kommentarer fra sånne kvinner som sitter der på sin høye sal og peker med fingeren. Hvor gammel er du egentlig? Gå å ta deg en bolle eller to. If you know what i mean!

   3. Det. Nawet mitt og jeg er over 40 ..hva med deg kjære?

   4. Det er navnet mitt og jeg er over 40… Hva med deg kjære ? PS spiser ikke boller jeg… Men du trenger å ro deg litt ned kanskje du er sulten da ? If you know what i mean darling

  2. Må dere ha det inn med teskje?

 339. Ingvild

  Den siste uken har jeg hatt forferdelig vondt av deg, alt du har sagt har blitt mistrodd. Så nå håper jeg virkelig at denne unnskyldningen din blir «godtatt», og at du får være i fred en stund fremover. Du er sterk, ikke la dette trykke deg lenger ned nå! Du har unnskyldt deg, og nå er det bare opp til folket å være storsinnede. Husk selv at du er menneskelig, selv om det av og til blir glemt av oss leserne dine.
  Ha en fin helg, kos deg med din nydelige datter og med han som virkelig kjemper for deg!
  Hilsen en som ser forbi hatkommentarer og polerte bilder, og som virkelig beundrer deg for dette innlegget!

 340. Da kom det en unnskyldning fra deg…….. Ble blokkert fra Instagram av deg fordi jeg skrev sannheten….Er jo litt rart det..Har du tenkt å åpne opp for alle oss som du blokkerte?

 341. Marit sætre

  Kjære Caroline 🙂 Må si at du virker som en veldig søt og hyggelig dame som jeg besøker bloggen til for inspirasjon. Jeg er kun sjokkert over all den negative stormen du og din mann har fått denne uken. Om de som skriver alt det stygge kan tenke seg litt om utenfor sin egen lille sfære så hadde verden vært ett bedre sted å leve i. Desverre så er det mange som må ytre negative meninger høylytt uten å tenke på hvor vondt det er for den som de negative kommentarene handler om. Vi er faktisk alle mennesker og det er lov å feile. Ja, det er lov å bli skuffet inniblandt, men seriøst å drive på med person angrep og sjikanering gjør oss ikke til bedre mennesker. Synes du er ett flott menneske og ikke la deg knekke av dette, men bruk det som en styrke videre 🙂 Ta med deg alle de fine kommentarene fra mennesker som har skjønt at livet er opp og ned og Drit i det negative 😉 hilsen medtelemarkings 🙂

 342. Ønsker deg virkelig alt godt. Du virker som en fantastisk person, som ikke vil noen noe vondt. Håper det blir bedre for deg i framtiden, og at folk legger dette bak seg. Det har i hvertfall jeg gjort. Egentlig betydde det ikke så mye for meg. Selv om jeg ikke støtter det å retusjere seg, har jeg FULL forståelse for hvorfor du gjorde det. Presset er så enormt. Masse lykke til videre, vakre flotte Caroline.

 343. Fint innlegg 🙂
  Samtidig klarer en ikke helt å ta unnskyldningen som ekte når en vet at det ikke hadde kommet hvis du/dere ikke hadde blitt «bustet».
  Men jeg kommer til å fortsette å følge bloggen. Og det er nettopp fordi jeg leser denne bloggen for det den er: en blogg om deg og ditt liv, akkurat slik som du er. Jeg titter ikke innom bloggen for å se etter noen som er «perfekt», eller for å pirke og lete etter feil. Jeg leser fordi jeg liker å lese om andres liv og finner ditt liv interessant og spennende.
  Så de som ikke klarer å følge deg videre, som mister respekten helt til å fortsette å lese, må nesten ha hatt en annen grunn til å lese bloggen.For innholdet er det samme, du er den samme. Og selv om den «perfekte fasaden» slår sprekker, så var det aldri den jeg fulgte bloggen din for. For alle vet jo at ingen er perfekt. Og det burde ikke sjokkere at også du kan gjøre feil. Og det bør ikke skape disrespekt at du har gjort dine feil. Det bør fortelle at også du er et menneske. En blogg handler ikke om å være perfekt, og å være et feilfritt forbilde – for det er det ingen som er uansett. Bloggen om DEG er den samme – med og uten feil. Skal en se opp til et menneske bør en se opp til det både med og uten feil – ellers kan en bare slutte å lese bloggen først som sist.

 344. Dette var det mange av oss ventet på! Et flott innlegg og intervju – da er det bare å glemme hele saken og komme oss videre (alle sammen) 😉 Kos deg med familien! 🙂

 345. Sender deg varme tanker og jeg er sikker på at du kommer styrket utav denne stormen

 346. Anniken

  Kjære Caroline!
  Jeg føler jeg forstår deg mye bedre etter å ha lest dette innlegget og intervjuet. Du er for lengst tilgitt! Jeg er enig i at det du/dere gjorde ikke var riktig, men all hetsen som har kommet i ettertid, er enda verre spør du meg! Du er så fin, og det gjør meg vondt at du har følt at du måtte redigere deg selv på bilder… Så deg helt tilfeldigvis på gardermoen i sommer, og tro meg – du er minst like fin på ekte! Men viktigst av alt – du har en kjempegod personlighet, det er mitt inntrykk ihvertfall. Det er ingen tvil om at du er en fantastisk mamma!
  Stå på videre, hilsen fast leser<3

 347. Kjære Caroline ❤
  Nå håper jeg media gir seg med dette! Selv om det kommer flere kloke ord om denne saken, er det så mange du ikke fortjener, synes jeg.

  Har beundret bloggen din siden jeg begynte å lese den etter jeg så «dama til» episoden med deg, og det gjør jeg fortsatt.

 348. marianne

  Det er kanskje på tide å være litt rasjonell nå. Det er ingenting av det som har skjedd som er så fryktelig ille i seg selv. Du retusjerte noen bilder, og Lars Kristian la inn noen små kommentarer som uansett druknet i mengden. Hele saken er et resultat av en middelmådig pressekultur. Aviser som VG er kun ute etter billige sensasjonsnyheter. Dette er heller ingen heksejakt. Det er kun aviser som ønsker å tjene penger for enhver pris; om de ødelegger en politisk karriere eller ødelegger andre folks liv bryr de seg ikke kom. Rødstrømpene i Dagbladet er heller ikke mye bedre. Sånn holder avisene på hele året.

  Når det kommer til de stygge kommentarene, så tror jeg det handler om frustrasjon, og ikke hat. Det er tross alt ingen som har noen grunn til å virkelig hate deg, men mange blir kanskje frustrert når de leser på bloggen, siden du selv velger å skrive om de positive sidene ved livet. Jeg tror det er mange som sliter med å skille mellom bloggen og deg som privatperson. De lurer på hvorfor du fremstiller alt så «perfekt», og begynner kanskje å sammenligne det de ser med sine egne liv, noe som fører til dårlig selvbilde hos mange. Vi lever jo i en overfladisk tid, hvor fasade betyr mye for mange. Det er ikke lett for noen av oss.

  Selv om det stormer litt nå, så vil dette gå over. Da er det kanskje tid for å legge opp en mental strategi. Du kan ikke fortsette å la deg påvirke av de dårlige vibbene som bloggen gir. Du er så vidt jeg vet ved god helse, du har en snill mann og en veldig søt datter. Du har så mye å være takknemlig for. Og jeg tror du egentlig har en jobb du trives godt med. Nyt alt det gode, og lukk deg selv for negativiteten som du selv ikke er herre over. Det er lov å stenge enkelte ting ute. Ønsker deg lykke til med alt.

  1. Beste kommenteren så langt og helt enig. Pressekulturen er helt hinsides og fordummer de som følger den uten briller. Jeg er helt sjokkert over at de laget en så stor sak ut av dette for jeg kan remse opp MANGE bloggere som har gjort MYE verre ting. OG de har mange lesere.

  2. Mariann

   Helt enig! Det tror jeg de fleste er og.

 349. Surprising to still see the nice comments, it’s not your husband accidentally wrote again.
  Just a little wiser, what shame

 350. Marianne

  Hei Caroline 🙂

  Kjære deg, får helt vondt av deg, men tror vi var mange som ventet på et slikt innlegg der du gir en ordentlig unnskyldning, jeg er ikke en av de som har kommentert hva jeg mente om denne saken. ( jeg har ikke engasjert meg like mye som enkelte heller. Tror aldri jeg har kommentert her inne før)
  Du fikk så utrolig mye kritikk og mye veldig personlig og ondsinnet både på bloggen din og i kommentarseksjonen i avisen at det ble litt drøyt for en person å takle. Huff.Mye slemt folk kan finne på å si, og veldig usaklig kritikk til tider istedet for å holde seg til saken.

  Kan ikke tro det er så mye slemme folk der ute. Utrolig trist.:/ selv alle de fine kommentarene man får er det ofte de slemme som blir sittende i bakhodet og gnage i lang tid.

  Det som er blitt gjort, spes kommentarene under falske yrkestitler er synd og dumt, selvom jeg også forstår det til en viss grad. Men at du nå legger deg helt flat og beklager på vegne av deg og din mann det vinner du både min og andres tillit på. Jeg har fortsatt å tittet innom bloggen din nå etter jul,
  litt mer skeptisk enn før.

  Men som sagt:) nå er alt tilgitt og er veldig spent på hva 2015 vil bringe deg, skepsismen (er det ett ord? Hehe) er lagt helt til side nå. Lykke til Caroline. Hilsen en nå fast leser.
  Håper dere får en fantastisk helg. <3

 351. Det er ikke mer å gjøre eller si nå. Bare se fremover:-) Klem til deg<3

 352. Rygge-jenta

  Stå på Caroline❤️

  Om du ikke alt har lest denne: https://pappahjerte.blogg.no/1421520914_tips_til_caroline.html

 353. Kristin

  Jeg kom over et sitat i dag, og tenkte med en gang på deg;

  En mann skulle aldri skamme seg for å tilstå at han har feilet, for dette er i virkeligheten å si at han er klokere i dag enn i går.

  Stå på Caroline! Du er et forbilde, og til stor inspirasjon for meg!!

 354. Hei kjære Caroline.

  Jeg er en 21 år gammel jente som har fulgt bloggen din i snart 4 år. Jeg må lese den hver dag, å gler meg til nye innlegg!
  Jeg har ventet lenge med å kommentere noe som helst på innleggene dine av den grunn at jeg har ikke visst helt hva jeg skulle skrive. Men nå følte jeg det var på tide.
  Den siste tiden har det blitt lagt merke til hva du gjør, når du gjør det, og i hvilken grad du påvirker de som ser opp til deg med det du gjør. Jeg vil at du skal vite at selv om det stormer som mest rundt deg, at du står med rak rygg å tenker at det vil *blåse over*. Vet det…Enklere sagt enn gjort.

  Som sagt har jeg fulgt bloggen din i snart 4 år, og jeg synes det er så morsomt å følge deg hver dag! Du er for meg blitt en vane, en god vane, som inspirerer meg enormt mye! Din treningsglede smitter over som bare det. Et nytt år betyr virkeli nye muligheter, og jeg vil du skal tenke på alle oss som leser innleggene dine hver dag, for vi synes det er morsomt å følge deg på alle de utroli fine tingene du får oppleve. Fotoshoot, fansy hoteller, ferier, mammarolle, venninde kvelder og ikke minst alle fine kjolene å klærene du har. I hvertfall synes jeg det, å jeg vil nødig at du skal slutte!!!

  Du trenger ikke publisere dette på bloggen. Jeg trenger ikke vite at de andre som leser kommentarene dine, synes det samme som meg, så lenge du leser dette å smiler i etterkant er jeg glad.

  Stå på SUPERWOMAN- CAROLINE! Jeg heier på deg, å det vet jeg tusenvis av andre også gjør!
  Fortsatt god helg.
  Klem K

 355. Charlotte

  Hei Caroline og Lars Kristian:)
  Fra en leser som forstår at man av og til gjør ting som ikke er «helt riktig» ! Caroline, du ser flott ut! Du trenger ikke å retusjere bildene dine! Det er veldig synd at noen har som hobby å pirke i ting og ødelegge for andre! Det er dette det blir et farlig samfunn av, ikke fordi du har redigert noen bilder!
  Jeg har lest bloggen lenge og det vil jeg fortsette med! Du inspirerer og skriver så bra:) Det var veldig fint å lese ditt siste innlegg, takk for det!
  Jeg ønsker dere lykke til fremover og håper dere takler dette og! Det blir mye til tider- Hang In Therese:) Jeg heier på dere!!
  Fortsatt god helg! Klem

 356. Hei Caroline. Jeg leste akkurat intervjuet med deg i DN. Jeg får frysninger på ryggen over hvor god og reflektert du er. Og jeg får tårer i øynene av å se hva folk skriver til deg på bloggen. «Haterene» er så kalde, beregnende, kalkulerende. Bare for å bryte deg ned. Jeg begriper det ikke. Jeg sender en stor klem til deg.

 357. Heier på deg, Caroline! Det som har skjedd er bagateller – ikke aner jeg hvordan det i det hele tatt kan være tema for diskusjon så lenge!
  Håper stormen roer seg snart for noe sier meg at dette fortjener du ikke!:) du virker som et ekte og varmt menneske, og jeg håper virkelig du forstår at kritikerne i 99% av tilfellene bare er misunnelige mennesker som føler seg større og bedre om de kan finne feil hos andre!
  I den store sammenheng er dette ikke feil man fortjener sånn hets for! Det positive er at alt vil gå over!:-) sender en god klem!

 358. Charlotte

  Hei Caroline og Lars Kristian:)
  Fra en leser som forstår at man av og til gjør ting som ikke er «helt riktig» ! Caroline, du ser flott ut! Du trenger ikke å retusjere bildene dine! Det er veldig synd at noen har som hobby å pirke i ting og ødelegge for andre! Det er dette det blir et farlig samfunn av, ikke fordi du har redigert noen bilder!
  Jeg har lest bloggen lenge og det vil jeg fortsette med! Du inspirerer og skriver så bra:) Det var veldig fint å lese ditt siste innlegg, takk for det!
  Jeg ønsker dere lykke til fremover og håper dere takler dette og! Det blir mye til tider- Hang In There:) Jeg heier på dere!!
  Fortsatt god helg! Klem

 359. Gunnhild

  For meg har du mistet troverdigheten fordi du har løyet og lagt skylden på dine lesere. Jeg har mistet troverdigheten
  fordi du og din mann har manipulert kommentarfeltet, og hvor han har utgitt seg for bla. å være lege. Jeg kan i den
  anledning si at jeg har mistenkt manipulasjonen lenge, men tenkt det beste om deg og din blogg. Du har fått
  komplimenter av meg mange ganger, men min beundring av deg har bleknet til et patetisk skue, og nå senest når du
  poster dette bildet over av dere to med et tema som åpenbart er ment å skape følelser/inntrykk av at dere er ofre i denne
  saken.Det er faktisk ikke synd på hverken deg eller din mann. Jeg kommer ikke til å lese din blogg videre. Mange vil sikkert
  gjøre det, men jeg velger bort løgn og bedrag..

 360. Åh, herregud så sterkt bilde! Vakkert. Du er vakker. Dere er vakre. Datteren deres er vakker. Jeg beundrer deg og dere.

 361. Andrea W

  Tusen takk for at du unnskyldte deg, jeg har vært veldig bitter i de siste ukene pga. alt som har skjedd, men nå er alt godtatt. Nå ser vi bare fremover! 🙂

 362. cathrine

  <3<3<3<3 stå på!

 363. Må si er jeg er veldig skuffet over deg/dere. Du går høyt ut og proklamerer at «vær fornøyd med deg selv slik du er» og så manipulerer du bilder av deg selv for å bli enda tynnere og mer «perfekt». Har lest din unnskyldning flere ganger, og har forsøkt å forstå, men tror faktisk ikke at du egentlig innser hva du og LK egentlig har gjort. Hva slags rollemodell er du egentlig? Og mannen din som utgir seg for å lege og ernæringsfysiolog??? Patetisk og bedragersk. Og til alle dere som skriver at vi hater og er misunnelige: Jeg har ingen grunn til å hate familien BE. Og jeg er ikke misunnelig, har ingen grunn til det heller, synes jeg har en god inntekt og et godt liv. Men dere som blogger må være bevisst på at dere skal være rollemodeller, og ikke juksere. Jeg håper bare at din unnskyldning kommer fra hjertet, og at den ikke er framprovosert.

 364. du er virkelig tilgitt, jeg syns du er en veldig ekte og sterk person og jeg beundrer deg får alt du har gjort, jeg har funnet mye inspirasjon på bloggen din og mener du er en FANTASTISK OG HERLIG PERSON STÅ PÅ VIDERE 🙂

 365. Marianne T

  Har ingen problemer med å forstå at Lars-Kristian hadde et behov for å kommentere i mot de fæle nettrollene. Stå på videre begge to, dere er så fine, gode mennesker. Er veldig takknemmlig for å få lov til å følge med på hverdagen din, Caroline! Ingen blogg er bedre eller mer inspirerende enn din. God klem til deg 🙂

 366. Hei Caroline! Dette er første gang jeg kommenterer på en blogg noensinne faktisk, men aldri før har jeg følt en større trang til å kommentere. Vil bare si at jeg støtter deg like mye som før. Tenk mer på alle de som er her for deg og ser opp til deg, enn på de som prøver å dra deg ned. Du er sterk! Stå på! For meg og flertallet er du fortsatt den samme gode, inspirerende og vakre Caroline. Legg bort omtaler i aviser og forum, og prøv å fokuser på hver og en av oss lesere som støtter deg og er her for deg. For det er som du skriver, det handler om kjernen. Oss, og deg.
  Stor klem fra meg

 367. benedicte

  Det er nok nå..unner deg ikke dette.Vi gjør alle feil, men vi tilgir hverandre også. Bare fåtall som må gjennom hetsen og den stygge kritikken, som ikke hører hjemme noen steds. Jeg heier på deg, og håper du føler deg bedre snart! Stor klem

 368. Caroline

  Denne kommentaren kommer du nok ikke til å se på grunn av alle de hundre andre kommentarene som kommer inn. Å om du så svarer, kommer jeg nok aldri til å finne den igjen. Men jeg tar meg uansett tid til noen minutter å dele mine tenker.

  At du redigerte bildene dine i ny å ne, er helt forståelig. Med dagens press på den perfekte kropp, blir alle blinde. Man ønsker at mennesker skal se de gode sidene, å ikke påpekte våres feil. Vi mennesker tar dessverre til oss all kritikk vi får, uansett hvor stor eller liten den er. Vi burde bli bedre til å ta til oss alt det gode, å uansett om vi kanskje gjør det er det utrolig vanskelig å la kritikken flyte forbi. Vi lar den trykke oss ned, å da ønsker vi å forbedre oss. Så ikke skam deg over at du er redigert bildene. For det er virkelig ikke din feil, men alle negative menneskene her i verden som trekker ned på små feil. Jeg ønsker ikke trakke noen på tærene nå, men det er faktisk sannheten. Alle har vell brukt noen sekunder, kanskje minutter av sitt liv å dømme personen som gikk forbi dem. Kanskje på grunn av klærene, størrelsen, hårfargen eller bare oppførselen. Vi er ingen perfekte, men alle er unik på sin egen måte. Dette du er utsatt for av norsk media er mobbing. Du er blitt trakket på. Personlivet ditt blir delt ut til hele Norge. Å hvorfor? Jo fordi du redigerte litt på deg selv.

  Å det at din mann ønsket å forsvare deg og seg selv, er fult forståelig! Kanskje noen vil se på det som en utrolig dum måte å gjøre det på, kanskje noen vil se på det som rettferdig. Hva som er rett, er det bare han som kan bestemme. Han forsvarte sin kone, om det så var med sitt eget navn eller ett annet. Hvor vondt er det ikke for han at personer som ALDRI har sett, møtt eller snakket med deg bruker tiden sin på å kommentere negative, rett å slett stygge kommentaren til en av de han sitter høyest i verden? Om det hadde vært en bekjent eller venn av dere, kunne han snakket med de. Men i dette tilfelle kjenner han ikke personene som gjorde dette. Å da vil jeg tro at han tok det middelet han hadde i bruk; nemlig å ligge igjen kommentarer. Å ved å bruke ett annet navn skjermet han deg. Men hva som er rett, det vet ikke jeg. Det er ihvertfall det jeg velger å tro.

  Poenget med hele denne kommentaren er; Du er en fantastisk nydelig dame, som gjorde en liten feil. Å når du er en offentlig person, ønsker media å bruke alle dine feil for å få opp sitt eget leser tall. Du er beundringsverdig som skrev dette innlegget, å jeg kan virkelig si det at jeg aldri har sett så mye å til deg som jeg gjør nå! Du er fantastisk rett og slett. Jeg håper du kommer enda sterkere ut av dette enn du gikk inn. Å jeg ønsker deg og din fine lille familie ALT godt i verden. Alle mennesker er verdige, å alt dette som har blitt trekt fram den siste uken, gjør ikke deg mindre verdig. Du viser hvilke kvinne du er, å er virkelig ærlig om hva som har skjedd. All ære til deg, Caroline.

 369. Cecilie

  Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Jeg er skuffet, og syntes at du og din mann har opptrådd svært lite voksent !!
  Helt riktig, ALLE kan gjøre feil… Ingen går livet gjennom uten en feil, to eller tre….
  Men du, som en voksen blogger, en blogger som veldig mange, spesielt de unge kjenner til, – hvor du hele veien har sagt det ene og det andre om kropp, mat, trening osv, burde seriøst handlet på en helt annen måte.
  Som en offentlig person, noe du selv har valgt å være, så må du ikke ende opp som et nettroll selv.
  Du snakker om nettmobbing osv.. Jeg forstår godt at din mann vil beskytte deg/dere, og freser nok inni seg av alle de mindre pene kommentarene som kommer, men ja… vær voksne og tenk over hva dere driver med..

  Jeg syntes det er dumt at du sletter de *negative* tilbakemeldingene på bloggen. Det er en del av det å ha blogg.
  Livet ditt på bloggen er nokså polert fra før av.
  Jeg skulle ønske at du kunne vise mer at det *normale liv*.
  Det gjør deg enda mer ekte. Hvem er Caroline bak fasaden? Tror mange lurer på det.

  Det er mange der ute som ser opp til deg. De leser bloggen din, de ser de vakre bildene, all trening du legger bak deg, de fine rene og pene klærne dine, håret, sminken osv… Det de ikke forstår, er hva som befinner seg bak denne *fasaden*… Det er umulig for en 13 åring og se bak den vakre kjolen…. De tar etter deg, og alt du skriver om eller viser bilder av… De vil være som deg…

  Hva tenker du egentlig om det *presset* du skaper?

  Jeg er selv 30 år, mamma og leste bloggen din lenge.
  Men så ble den bare mer og mer polert, nesten kunstig. Den gav meg ikke følelsen av noe voksent og ekte.
  Har du noen gang tenkt over at det sitter familier, jenter, kvinner og mannfolk der ute – som har en helt annen hverdag en deg… kanskje de har syke barn… spiseforstyrrelser eller kreft… fattige… også sitter du på en perfekt blogg, sutrer over dine småfeil og føler at du skal nå veggen… er ikke det å tråkke på andre?
  Reis deg opp, og vis voksenhet og det som er ekte. Gjør noe med usikkerheten din 🙂

  Du er ei knakanes fin jente. Det skal du ha. Vakker som bare det. Datteren din er nydelig. 😉

  Nå må du reise deg, og vise oss noe ekte.
  kanskje jeg blir fast leser igjen 🙂

 370. Kjære Caroline. Du lever et drømmeliv.. tjener masse penger, har en jobb du liker, drømmemannen, reiser på luksusferie, har dyre klær og sko.. du har en vakker datter, og tilogmed hun virker perfekt! Tilsynelatende sover hun godt, spiser godt, griser ikke (de hvite møblene er alltid like hvite) og hun virker alltid blid og god. Du trener hver dag, spiser lavkarbo og lager alt fra bunnen. Her sitter vi andre.. med klær fra cubus, og sparer til en chartertur i fellesferien, når vi har fri fra Dead-End jobbene våre. Ungene griser, hyler og har både spise- og sovevegring. Trening og helsekost er bare noe man leser om i blader. HVORFOR skal DU retursjere deg?? Når alt annet er så perfekt, er det helt uforstående at du tyr til photoshop. Oss «vanlige» kunne rullet oss i photoshop, og fremdeles hadde du vært mer perfekt. Håper du lærte av dette, og at du forstår at du har privilegier mange av oss andre ikke har, uten retursjering. Du er vakker som du er, og de som pirker og finner feil ved deg, er bare en stakkar som ikke har bedre å gjøre. Stå på videre! 🙂

 371. Kjære søte, snille deg!
  Du er heilt fantastisk. Leser bloggen sin kvar dag, men pleier sjeldent å legga igjen ein kommentar. Men denna gongen følte eg for å gjera det. Eg blir alltid så glad av å lesa det si skriver og bildene dine ser alltid så fine ut! Vil berre at du skal vita at eg sette så stor pris på innleggene dine og gleder meg alltid til et nytt. Har synst veldig synd i deg desse dagane og kan ikkje forestille meg sjølv korleis det må ha vert for deg.
  Du er som et forbilde for meg, og blir ofte inspirert av innleggene dine. Fortsett å gjer der du liker! eg vil nok aldri slutte å lese bloggen din. Sjølv om eg sjeldent kommenterer på innleggene, sette eg stor pris på alt du gjer!
  Klem <3

 372. Caroline, caroline. Ja, det «nettopp-født-bildet» ditt var idiotisk, tenkte du ikke på alle damer og alt kroppspress vi føler? Du har jo følt det selv. Ditt hønsehue. (med vennlig smiley bak, vi tråkker alle i salaten). Husk: ingenting er alvorlig. Joa, noenting er alvorlig, som fødsel, kjærlighet og død, men det meste vi driver med er ikke alvorlig. Vi bare føler det sånn. Jeg tror presset du følte rundt bilder og kommentarer, er noe vi alle føler som kvinner i vår generasjon. Det at du opplevde det, og etterpå tør å skrive om det, kommer til å stå igjen som dokumentasjon på hvordan kvinner i vår tid opplevde tilværelsen. Og er ikke det flott? Du sier til D2 at du ikke vil «plage» folk med problemer/ikke-perfekte sider ved livet, men jeg er uenig. Bare se på vår elskede Linnea Myhre. Vi liker henne, fordi hun sier det mange tenker. Jeg tror hvis du, med din skjønnhet, fine familie, og smarthet, kunne snakket noe om de vanskelige siden ved livet også, kunne inspirert mange til å forstå at JA dette er vanskelig og dritt i livet mitt akkurat nå, men jeg er fremdeles en fabelaktig flott og snill frue. at det ikke trenger å være så enten eller, vi kan være bra personer tross uperfeksjon. Jeg ønsker meg i alle fall mer » ekte Caroline» på bloggen din. I de intervjuene du snakker åpent blir jeg bare mer gald i deg. Stå på, vi digger bloggen. HVorfor skulle ellers VG skrivi to artikler om deg den siste tiden? Girl power *****

 373. Huff og huff… Hold dere rolig dette går over og jeg tror i hvertfall ikke at dere er de eneste bloggerne som gjør dette… Problemet er at dere har veldig mye hatere der ute… Nettrollene finner seg alltid noen hatobjekter og nå er det dere… Sånt de lever av…
  Kanskje dere kan la være å lese kommentarer? Må jo være helseskadelig ?
  Uansett dette går over <3

 374. Ingeborg

  Å herregud, leste intervjuet i dn.
  Det med han stalker mannen, blir helt dårlig når jeg leser slike ting, veldig skummelt. Noen mennesker er Desverre gale i hodet.
  Jeg har ikke giddet å fulgt så veldig med på alt styret som har vært nå, å har ikke interesse av å skrive stygge kommentarer til mennesker jeg ikke kjenner.
  Men håper at du aldri opplever noe slikt igjen. Du har ett barn, det er jo helt galt av folk å holde på slik.
  Ingen fortjener det , du har jo aldri vært direkte slem mot noen.
  Slike mennesker som han burde blitt sperret inne. Håper dere finner en løsning, slik at familien Din kan være trygg, og at dere kan føle dere trygge. Veldig sjeldent gjør slike mennesker noe med truslene sine, men det er utrygt 🙁
  Når man får barn blir man veldig redd for alt som kan skje, det gjelder alle som har barn <3

 375. Kristine V.

  Kjære Caroline,

  I mine øyne er du ei fantastisk god, smart og vakker jente. Jeg ønsker deg og familien din alt godt, og kjenner at det gjør vondt å lese om all kritikken og presset som kommer mot deg. Du har sagt unnskyld, og du har vært voksen og klok. Nå håper jeg at alt roer seg slik at du får våkne uten en knute i magen. Om jeg hadde truffet deg på gaten så ville jeg sagt; stå på, fortsett å være den sterke, gode, snille personen du er, og så ville jeg gitt deg en god klem.

  God natt- i morgen er en ny dag <3
  Klem fra Kristine

 376. Kjære Caroline <3
  Alle gjør feil, og du er et nydelig menneske som bare er deg selv! Jeg digger deg for det! Nelia har nok den beste moren hun kunne fått 🙂 Så ikke bry deg om kritikken, men lær av dine feil. Du er fantastisk!!!

 377. Eg har aldri sett ned på deg for å ha redigert noen av bildene dine, eller for dei falske kommentarene. Forstår deg godt. Presset du møtet for perfeksjon er enormt, og du er berre eit menneske. Stå på <3

 378. ❤️

 379. Hei Caroline! Du har sikkert ikke tid til å lese så nøye igjennom alle kommentarene og meldinger du får, men jeg syns uansett det er viktig å gi deg litt støtte og ros! Jeg har fulgt bloggen din siden… Ja, lenge! Husker veldig godt da dere hadde den lille leiligheten i Oslo! Du er ei flott dame Caroline! Og ei flott mor! Vil bare si at jeg tenker på deg, og tror egentlig alt dette kommer til å gå over snart! Med en gang var det mange kvasse kommentarer, blei irritert her jeg satt! Men nå ser jeg bare mer og mer støttende kommentarer!:-) Viss folk bare får tenkt seg litt om, tror jeg de kan forstå deg ganske godt! Å finne seg i alle kommentarene daglig, gjør nok noe med en person etter lengere tid!

  Skulle ønske jeg kunne gjøre noe mer for deg enn å legge igjen en kommentar, men håper iallefall du får et smil om munnen når du leser dette, og at du vet at det er mange som forstår deg og støtter deg:-)

 380. Hei Caroline.
  Synes det var en veldig fin og ærlig artikkel om deg, den i DN. Den fanget litt mer av den deg som jeg føler vi får se gjennom bloggen. Håper fremover at du ønsker å svare litt mer på kommentarene dine sånn som du har gjort tidligere. Skjønner selvfølgelig hvorfor det er sånn som det er nå, men jeg håper det etterhvert blir mulig å kommunisere med deg i kommentarfeltet igjen. Det har vært en av de mange årsakene til at dette er min favorittblogg, har følt at du virkelig tar deg tid til leserne og de som tar seg tid til å kommentere. Gleder meg rett og slett til alt er tilbake til normalen, og håper at alt er bra med deg.

  Håper du har en fin helg 🙂

  1. Caroline

   Det kommer jeg til å fortsette med 🙂

 381. Jennifer

  I will continue to follow your blog, always. Most of us are guilty of re-touching photos and lying about it or commenting under false names. None of us out here are perfect. I’m happy you feel better about coming forward with the truth, so you feel better. But it doesn’t affect the way I think about you. I still respect you, admire you and find you so inspirational! Lots of hugs and kisses from the United States! <3

 382. Isabell

  Jeg kommenterer vanligvis aldri, er heller ikke så ofte innom her. Ja, det er kanskje litt feil å redigere seg tynnere, den ser jeg. Men etter å ha lest om all den dritten du får, så syns jeg ikke det er rart at mannen din legger igjen kommentarer! Jeg hadde sikkert gjort det samme selv. Er det så rart? Folk slenger dritt om ungen deres, familien deres og det vil ingen ende ta. Jeg skjønner at trangen til å slenge tilbake tok over. Tenk å måtte lese så mye stygt om en man elsker hver dag.. Jeg forstår ikke hva som er galt med folk. Jeg er ikke din største fan, og jeg bryr meg ikke så mye om det du blogger om, men ingen fortjener å bli behandlet på denne måten! Og jeg håper virkelig ikke du lar deg knekke av dette. Tenk å snakke stygt om et uskyldig barn. Lykke til videre!

 383. Ufattelig for meg hvordan dette er blitt blåst opp. Uavhengig av intervjuet i DN og dette innlegget, så syns jeg virkelig ikke at du har noe å bli tilgitt for. Er det noen som fortjener en saftig unnskyldning så er det deg! Fy for noen svake og skamløse mennesker vi har blant oss! Har liten interesse for mote og «glam», men bloggen din er ett herlig avbrekk i en travel hverdag. Fine bilder og en nydelig familie, du er heldig! Klem fra Nord <3

 384. For et fint intervju du ga i DN. Veldig bra!
  Husk at du er en ressurssterk jente, Caroline! Vakker også, men ressurssterk -tenk alt du får til! Og for en flott person du virker å være.

  Mennesker som snakker stygt om andre er veldig ofte misunnelige.. Ikke la dem få en del av deg, ikke la dem få deg til å tenke på hva du gjør galt. Det er ingenting man kan gjøre for å gjøre de misunnelige til lags. Det er deres eget problem. Du har så absolutt ikke et sånt dra til-tryne!! Aldri tro det.

  Nelia er heldig som har en så modig og god mamma. Og hun er heldig som har to foreldre som støtter hverandre, tilgir hverandre og elsker hverandre. Det er ingen selvfølge.

  En stor klem til deg!

 385. Kristine

  Applaus!

  Og – du er tilgitt! Dette var riktig!

  Varme tanker til deg og dine

 386. Hei, ville bare si at du har hjulpet meg mange ganger når jeg har hatt tøffe dager.
  Jeg kommer aldri til å slutte å lese det du skriver-
  Du er flink og dyktig.
  Ikke la journalister og negative folk ødelegge for det fine du har bygget opp.

  Klem fra Inga 🙂

 387. Kjære fine caroline! Jeg skal si jeg faktisk ikke har fått med meg noe av dette før i dag, å jaggu liker mediene å publisere. Hvem gjør vell ikke feil? Det har ialle fall jeg gjort, mange ganger. Synes denne nettmobbingen er grusom. De er så sjalue på deg og din fine familie, der har du grunnen! Hvorfor eller ville de ha brudd seg så sterkt om noe slik? Jeg får helt tårer i øynene av å lese alt våset. Stå på! Dette går over!

 388. Du er så fin og flott! Skulle gjerne kjent deg som person, for jeg tror at du er et helt fantastisk menneske 🙂 Det er trist at det har blitt slikt, men jeg håper at stormen legger seg snart og at klumpen i magene deres også blir borte.. For du skal ikke trenge å føle deg slik! Vi alle er heldigvis bare mennesker! Uansett føler jeg ikke at dere har gjort noe feil, dere gjør det alle i samme situasjon ville gjort: Forsvare seg selv og familien sin!
  Stå på Caroline 🙂

 389. Karoline

  Du gjør en fantastisk bra jobb med bloggen din og jeg håper du fortsetter i mange år fremover. Jeg har fulgt bloggen din i tre år nå, og jeg elsker hvert eneste innlegg, men jeg har aldri kommentert rett og slett fordi jeg tenker «at det er så mange andre som kommenterer» uansett. Men jeg vil bare si at jeg fatter ikke hvorfor du skal få så mye kritikk. Reis en hånd de som ikke har retusjert et bilde før eller som aldri har løyet. Jeg tror ikke det blir mange hender i været. Jeg fatter ikke hvorfor folk skal lage så mye oppstyr av det. Jeg har ikke mistet noe tillit til deg som blogger for det. Jeg håper at dette roer seg snart og at du kan fortsette livet som normalt. Og jeg håper at du klarer å legge det bak deg og bare ha positive tanker fremover. Du er en super dame som får til så enormt mye. Stå på Caroline! <3

 390. Dette er helt sykt. Det er ikke meningen og slenge dritt, men jeg synes dette har gått langt over streken. At folk i det hele tatt gidder og følge med på livet ditt/deres er i seg selv en gåte. Forstår du ikke hvordan du påvirker lesere med denne bloggen din? Jeg har lest noen av kommentarene her inne og til og med når noen gir deg hyggelig tilbakemeldinger på hvordan du ser ut, så går du rett i forsvars posisjon og understreker at du ikke har blitt noe fyldigere etter graviditet osv. Kan du ikke heller ta imot det hyggelig de skriver til deg uten å understreke at nei jeg er ikke noe breder/fyldigere osv. Og når man trodde galskapen var komplett, så begynner mannen din og skrive kommentarer under falskt navn! Hvordan han skriver er også ganske grovt med tanke på at det mest trolig er unge jenter han skriver til. Dere er voksne mennesker som burde gå foran som gode forbilder! Det dere gjør er ikke måten og gjøre det på! Dere burde legge ned hele bloggen, skaffe dere en skikkelig jobb og få orden på dere selv! Helt ærlig burde dere skjemmes.

  1. Jeg ønsker ikke å forsvare Caroline direkte, men jeg har gjort større feil enn dette som virkelig har gått ut over andre mennesker på en hard måte og jeg er blitt tillgitt. Alle gjør feil, på en måte er det litt godt å se at ikke alle er perfekte og kan innrømme feil. Det finnes så mange mennesker der ute som har gjort så mye dumt og dette er bare barnematen i forhold. Det er godt å se at Caroline kan fortsette de positive sidene av livet som god mat, trening og andre ting vi jenter liker å lese om. De har lært av feilene de har gjort, ferdig med det! Det er slike mennesker som deg som er med på å gjøre disse feilene som mennesker gjør, til en langt større sak enn nødvendig. Det er fryktelig mange andre bloggere som har gjort samme type feil, så Caroline fortjener ikke alt hatet.

   Beklager det ble en lang kommentar Caroline, men følte ikke denne kommentaren fra Johan skulle få stå uten noe tilbake. Jeg vet at du vet så godt at du påvirker lesere, og derfor du viser positive sider så folk kan gå inn hit på triste dager og kose seg litt og kanskje smile og beundre historiene, bildene eller oppskriftene fordi det er faktisk det som er viktigst. Ikke alt det andre!

  2. Jannike

   Ja johan du har helt rett, det var ikke noe stikk i den kommentaren… Skjerp deg, det var en kommentar ment for å såre og det tror jeg du er fullstendig klar over.

 391. Godt å høre at ting har roet seg ned. Tror nok at dette åar over ganske fort, men jeg kan se hvor mye dette har gjort deg vondt. Synes du er flink og har gjort en slik god jobb og bygget opp en god business rundt bloggen din. Jeg tipper hatten min til deg. Du bør vœre stolt av hva du har klart å oppnå på en slikt kort tid og med man og barn. Utrolig flink du er som får det til. Håper det diktet jeg sendte var til hjelp.
  Du kommer til å komme godt utav dette Caroline. Stå på. Don’t quit
  Klem fra Bente

 392. Kristine

  Jeg har fulgt bloggen din siden jeg begynte med lavkarbo for 1,5 år siden. Jeg har fått mye inspirasjon i matveien takket være din blogg.

  Jeg ble litt skuffet, når jeg fant ut at du hadde retusjert bilder i så stor grad og at LK hadde skrevet falske kommentarer. Selv om dere har fortjent kritikk, så fortjener dere ikke mobbing. Veldig mange som går alt for langt i sine kommentarer.

  Håper du klarer å sile vekk de kommentarene, hvor folk bare er ute etter å ødelegge for dere. Og heller ta til deg konstruktiv kritikk, og de som ønsker det beste for deg og din familie.

  Det vil alltid være mobbere og folk som er ute etter å «ta deg» for noe. Ikke la deg knekke, for da «vinner» de!

  Jeg kommer uansett til å fortsette å følge bloggen din:-)

 393. Ikke tenk på det kjære Caroline. Hev deg over de forferdelige menneskene som kun på grunn av sjalusi prøver å tråkke deg ned i dritten. Håper du og dine har det bra <3 jeg og veldig mange andre ser opp til deg fremdeles. Klem fra Tina

 394. Jeg klarer ikke fatte noen kan sende så mye hat om deg. Du er så utrolig og familien din er en blomstrende eng. Du er nydelig og jeg forstår at folk er irriterte på bildene men… Helt ærlig, i denne tiden, hvem gjør ikke det? Og ingen har rett til å gjøre så mye når du har ikke gjort en shit. Plis! Hold motet oppe og hold frem med det du elsker å drive på med!! I tillegg kjenner jeg meg SÅ godt igjen ideg på noen stadier, samme med hatersene/ men likevel,som du gjør og skriver om i ettertid, gjør at jeg får enda mer tillit til deg enn før, du har aldri gjort noe så gale at jeg mistet tilliten til deg. ok? Digger deg! Stå på!! :*
  Oda 13

 395. Caroline, kjære Caroline. Herremann, føler nesten jeg er venninnen din. Kunne sikkert kommet bort til deg og babla masse som til en venninne, haha!
  Du fortjener absolutt ikke all hetsen du får, hele tiden! Folk må forstå at bloggere, som vanlige folk, tar ting personlig og blir såret av kommentarer. Lizbeth Osnes, som jo var fast leser og kommenterte her hele tiden før, har jeg sluttet å lese bloggen til, ene og alene fordi hun plutselig har så mye imot deg. Forstår det ikke. Forstår meg egentlig heller ikke på henne, uten å hetse henne. Hun har ikke tenkt å ha barnet sitt som snart er 1,5 år i barnehage til høsten engang. Jeg mener at ungen da går glipp av veldig mye som de som går i barnehagen lærer, uansett hvor mye hun sosialiserer barnet sitt. Sekundærsosialiseringen begynner i barnehagen, den skjer ikke hjemme. Jeg mener det er høyst nødvendig for et barn å gå i barnehage, både fordi det sosialiserer seg og fordi det lærer mye som en ikke lærer hjemme.
  Men nok om henne.
  Jeg har virkelig ikke lyst at du skal ha det vondt. Det bildet av deg og Lasse ved kontoret ditt i DN-intervjuet gjenspeilet at du ikke hadde det bare godt. Alle har jo det ikke godt hele tiden, men at du skal oppleve så mye hets og ufortjent negativ oppmerksomhet, det føler jeg på. Jeg har så lyst å komme å trøste deg når jeg ser slike bilder!
  Kjære, fine, vakre, fantastiske Caroline, du er så sterk og tåler så mye. Folk flest ville jo gått under jorden når slikt skjer, men det kan jo ikke du, samme hvor mye du har lyst!
  Ikke bry deg om de negative kommentarene, vis dem at du er sterk og fortsett for fullt med bloggingen! Håper du kommer deg over det, og begynner å blogge skikkelig for fullt igjen, med masse energi! Gleder meg til å følge deg videre!
  Vet ikke hvor mange år jeg har følgt deg, men det begynner å bli noen år! Håper du begynner å svare på litt kommentarer nå når ting roer seg og det ikke blir hundrevis av kommentarer for dag 🙂

  1. Hvorfor blander du inn en annen blogger og legger ut om hva du mener om barneoppdragelsen hennes…? For det første: hvordan er dette relevant i denne saken og hvorfor skulle det ha noe å si for Caroline? Og for det andre: hvem er DU til å mene noe om andre menneskers oppdragelse av egne barn?! Det er bare så utrolig frekt å komme å ‘baksnakke’ noens barneoppdragelse offentlig (det er faktisk ganske stygt!!) samtidig som du tar avstand fra såkalt hets på bloggen til Caroline. Skam deg! Har du ikke sosiale antenner til å se ironien? Kanskje en ide å lese igjennom innlegg før du poster de….

 396. Flott at du tar ansvar og at du er reflektert over rollen du har. Verden går videre, heldigvis!

 397. <3 <3 <3 jeg heier på deg.

 398. aleksandra

  Takk <3

 399. Therese

  Så bra skrevet. Jeg kommer til å følge deg videre, du er en stor inspirasjon. De fleste har vel gjort noe de angrer på, og håndtert det på feil måte. Det er ikke lett å få perspektiv på ting når man står midt oppe i det. Alt i alt synes jeg det er fint at dette kom frem i lyset, selv om det sikkert har vært en vanskelig periode for dere. Men fra nå av kan bloggen bare bli bedre:) Ønsker dere alt godt og lykke til på veien videre.

 400. Jeg skjønner helt ærlig hvorfor det er så galt. Det er en liten sak som er blitt blåst større og større, kun fordi media valgte deg som mål.
  Alle kan vi velge hvordan vi vil fremstå, og ingen ønsker å fremstå som «dårligere» enn den beste versjonen av seg selv…

  En blogg er sykt personlig, og mange velger å slutte når det blir for mange lesere. Andre har det til seg og ser hvordan de kan være en ressurs for andre.

  Som blogglesere legger vi oss veldig opp i livene til totalt fremmede, og etter å ha brent ut så mange fantastiske bloggere, burde vi ikke ha lært?
  Vi blir nesten avhengige av å titte innom andres liv, legger oss opp i hver minste detalj, og når bloggeren til slutt ikke orker mer av presset, legger vi oss ikke opp i det også?

  Jeg syns det er bra at du unnskylder deg og ser alvoret i saken, jeg skulle bare ønske det ikke var nødvendig.
  Jeg er en av dem som ikke leser bloggen fast, likevel har venner og andre på sosiale medier gjort alt de kan for at jeg skal legge opp en mening om deg…

  1. Veldig bra skrevet, og er mer enn enig.

 401. Katrine

  Kunne skrevet et langt innlegg her nå, men jeg vil bare gi deg en stor og god klem, klappe deg på skuldra og løfte deg opp. Men det vet jeg du klarer selv, så jeg sender deg en støttende klem, til deg og din vakre familie<3

 402. åå, for et nydelig bilde av et vakkert par!! <3 Personlig blir jeg litt irritert over at folk skriver "jeg tiligir deg", synes ikke du har noe du skulle unnskyle deg for.. Det er blåst way out of proportion, alle gjør det jo.. Så synes det er ufattelig trist at det har blitt så storm rundt deg. Men heldiigvis ser det ut til å gi seg nå. Du er min nummer 1 inspirasjon <3

 403. Fortsatt fan, stå på.

 404. Kjære Caroline! Takk for at du delte dette innlegget med oss leserne! Det står det virkelig respekt av. Du viser at du også bare er et vanlig menneske, som du selv skriver, som ønsker å være åpen og ærlig! Og det er du. Dønn ærlig. Du viser at alle har dager som er dårligere enn andre. Du viser at alle har lov til å feile. Men hvem sier at du ikke skal få lov til å rette opp i dine feil? Ikke jeg.

  Jeg vil med dypeste medfølelse etter den tøffe uka som har gått, ønske deg alt godt! Jeg skulle så ønske jeg bare kunne gitt deg alt som godt er, og en stor, stor hjertegod klem. Du er et skikkelig stort eksempel for meg og tusenvis av andre lesere. Takk for ditt pågangsmot. Takk for din styrke. Takk for at du er du! Du er bare enestående!

  Klem fra meg..

 405. Hei Caroline.
  Har for første gang vært inne på kvinneguiden sitt nettforum. Helt utrolig at folk bruker tid på å finkjemme bloggen din og kommentarfeltet, for så å samles på et nettforum for å slenge med leppa. Det aller meste kan defineres som mobbing av det som blir skrevet der. En gjeng med uoppdragne mennesker. Kan forstå at din mann i frustrasjon har kommentert anonymt i kommentarfeltet på bloggen din, men forstår ikke bakgrunnen for å utgi seg som lege eller ernæringsfysiolog (som nevnt i media). Og synd at nettrollene driver deg til å redigere bildene dine på grunn av kommentarer som «hengelår» som nevnt i artikkelen på DN. Du har IKKE hengelår. Men hjort er hjort og elg er elg. Hadde ikke brukt så mye tid på de negative kommentarene i kvinneguiden og på bloggen hvis jeg var deg. Haters will always be haters. Du får sette på Taylor Swift med «Shake it off»! 😉 Lykke til videre!

 406. Lise Lotte

  Serverte deg kaffe engang. Du er skjønn. Stå på! Håper deg går bra med deg.

 407. Husk at de flertallet liker deg som du er og ønsker deg ikke noe vondt. Det er fåtallet som hater deg og misunner deg og er sjalu, og fåtallet er få, men dessverre de som blir lagt merke til.
  Overse de negative, og se heller på all positiviteten! <3

  Jeg har alltid støttet deg på kvinneguiden, men det er jaggu ikke lett med DE kommentarene. De er bare ute etter å spre eder og galle, og de er ikke verdt din dyrbare tid. De får finne glede i livet sitt selv, så får du ha livet ditt i fred. 🙂

 408. Jeg tror dessverre at det blir vanskelig å stole på deg igjen.. Hva blir det neste liksom? Hilsen skuffet

 409. Hei Caroline. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var en av dem som dømte dere begge nord og ned da jeg leste om «skandalen» og jeg synes det er veldig bra du ble tatt. Ikke fordi jeg unner deg noe vondt men på grunn av at du nå får sjansen til å starte på «nytt» med blanke ark og ren samvittighet. Jeg kan tenke meg at dette har gnagd på samvittigheten.

  Dette var ett velformulert, voksent og ærlig innlegg, ingenting blir bagatellisert, ingen skyld skjøvet videre. Min respekt for deg økte veldig og du setter fokus på ting jeg personlig synes er veldig viktig og skriver om selv. All respekt til deg for å klare å reise deg på en slik verdig måte 🙂

 410. Kristine

  Hei, Caroline! Jeg har vært fast leser av bloggen din siden 2010, men har aldri kommentert noe før nå.
  Mange sier at når man offentliggjør seg på nett så har man selv satt seg i den posisjonen, og må ta konsekvensene deretter. Min personlige mening er at selv om du har valgt det selv- så behøver det ikke inkludere drittslenging fra voksne mennesker. Er det rart samfunnet har blitt som det har blitt- når voksne mennesker tillater jeg å kommentere noe sånt?
  Jeg kjenner deg ikke og jeg har heller ikke noe å «bedømme» deg på, annet enn inntrykkene jeg har fått via bloggen din. Det samme tipper jeg gjelder 99% av de som leser bloggen din.
  De inntrykkene jeg har fått er at du virker som en kjempeflott og omgjengelig person, og både du og bloggen har vokst masse på de årene jeg har fulgt deg.
  Ønsker deg lykke til videre og måtte du ikke gi opp!

  Ps: Synes du skal være stolt over 4dagers-bildet! Du så/ser helt fantastisk ut:)

  1. Signerer Kristine på den 🙂

 411. Stå på ,du fantastiske flotte vakre dame <3 vi heier på deg,og gleder oss til neste innlegg på bloggen:)Håper dere får fred fra alt oppstyret nå,det fortjener dere <3 Kos deg med dine kjære:)Sender mange klemmer

 412. Marianne

  Til alle de som sitter der ute og frydet seg og ønsket å se henne gå under, dere har nettopp egentlig gjort det motsatte, gjort henne enda mer kjent og rikere. Med flere lesere og mer og enda mer penger! Ingenting er så ille at det ikke er godt for noe 😉 Heia nydelige Caroline!

  1. Dwightinha

   Virker som penger er et større motiv for mange enn hva det faktisk ble storm i et vannglass om! Og da står vi igjen med ren skjær misunnelse, ondskap og Janteloven! Så norsk, og så naivt. At hun tjener penger på bloggen skulle bare mangle, og er nok en bekreftelse på at hun driver den godt. Penger kan antagelig ikke veie opp for de forsakelsene hun også må gjøre, spesielt nå når hun er mor.

 413. Christina

  Hei Caroline.
  Fint at du skriver dette innlegget. Har ventet på det, og trodde helt ærlig ikke at det ville komme. Når det er sagt må jeg si at jeg er utrolig skuffet. Du har vært et forbilde for meg helt siden du startet å blogge. Jeg var da 16 år og vil si at mye av min ungdomstid har vært farget av deg og din blogg. Når venner og familie har kritisert deg og min åpenhet om deg som forbilde, har jeg forsvart deg med argumentene du kom med på bloggen din. «Nei hun er bare sunn og trener». «Neida, det går faktisk an å få det så flott, hvis du bare jobber for det». Men så viser det seg at mye av det er en løgn.. Min inspirasjon og mitt forbilde er ikke ekte. Det ødela mye av min tillit til deg, og jeg tror aldri jeg kommer til å se på deg på samme måte igjen. Men jeg er glad du innrømmer at det var dumt, og jeg håper en jeg en dag kan kalle deg et forbilde igjen.
  Hilsen fast leser, Christina Olsen

 414. Hei! 🙂

  Må innrømme at jeg ble veldig skuffet da dette med kommentarene kom frem. Skjønner selvfølgelig at mannen din blir provosert av kommentarer du/dere får, men han burde ikke utgi seg for å være noen andre. Men det antar jo jeg at han har lært nå. Selv om han har begått den tabben så syntes jeg faktisk at han burde lese og godkjenne alle kommentarer for deg, jeg syntes du skal bli spart for å få lese kommentarer på f.eks ting om utseende. Leste blant annet om kommentaren du fikk om «hengelår», sånt er vondt å lese og jeg syntes ikke man må «regne med sånn drittslenging» når man er kjent. Hengelår har du forresten ikke! Har du det så lurer jeg på hva JEG har! 🙂

 415. Anne Marie

  Husk i fremtiden at du er så flink til det du holder på med at du trenger ikke hverken retusjeringer eller forfalskninger for å lykkes. Ønsker deg alt godt og vet at du kommer til å lykkes med alt du gjør framover, stå på- det finnes verre feil man kan gjøre. Klem til dere alle tre

 416. Karoline

  Hei.
  Jeg orker ikke mer av deg nå, kjære Fotballfrue. Og ikke kom her ogsi at det er jeg som oppsøker bloggen din, for det gjør jeg nå for første gang. Uten å ha fulgt bloggen din har jeg sett virkningen av den, og du gjør at unge jenter som meg, føler seg jævlige, fordi vi ikke har ditt perfekte liv. Som tydeligvis er en løgn uansett. Spar oss, vær så snill. Og gjør datteren din en tjeneste og slutt med den hyklerske bloggen din, slik at hun ikke ufrivillig blir gjort til et offentlig mobbeoffer.

  1. Jeg synes det sier en del om bloggen din med tanke på at det er de menneskene som ikke har vært jevnlig innom, som ikke har lest innleggene, men som bare har dannet seg et bilde av deg basert på noen dumme (menneskelige) valg du har gjort. Det er synd det er lov å mene så mye om noe man opplagt ikke har satt seg inn i.

   Jeg blir helt overveldet av å se hvor mange som støtter deg! Tenk på dem når du har det tungt. Jeg tror vi alle kan prøve å sette oss inn i din og LK sin situasjon, og faktisk kunne gjort det samme selv. Vi er bare så heldige at vi ikke har vært i den situasjonen, og derfor ikke har kunnet falle for fristelsen.

   Ønsker deg alt godt! Din positivitet er virkelig, virkelig inspirerende. Jeg tror oppriktig du er et sunt forbilde for mange. Spesielt mtp din sune og positive holdning til livet. Jeg sier også ja til mere mammablogging:)

   Klem fra meg

  2. Herregud, hva er galt med folk som deg…

  3. Første gang du er innom denne bloggen? Det tror jeg neppe!! Og hvis det eneste du vil er og klikke deg inn her og slenge dritt så synes jeg du kan finne på noe bedre. Som for eksempel prøve og få et like »perfekt» liv som Caroline og Lars Kristian. Og åssen vet du det forresten, høres ut som du har fulgt bloggen i 5 år og ikke kun i dag :p

   1. såå.. du er personlig venn med paret Tina? tenk litt over hvordan du skriver, herre.

  4. Hvem bestemmer hva som er et perfekt liv da? Jeg ville ikke hatt det slik som hun forteller nå hvertfall. Alle må vel ta ansvar for sitt eget liv… Til og med jeg som er ni år skjønner det.

 417. Du er fantastisk! og dette viser bare at du er menneskelig.
  Stor beundrer av hva du har fått til og hvor hardtarbeidende du er.

  Love Frida Johansen.

 418. Kjære fantastiske Caroline!

  Jeg vil bare fortelle deg at du er en utrolig bra kvinne! Du har så mange goder kvaliteter ved deg, som du deler så godt videre med leserne dine. Hva så om du retusjerte litt her og der, jeg sier ikke at det var bra, men det er så forståelig! Du har jo tross alt gåttt igjennom noe med din egen kropp som til og med jenter med et dårlig selvbilde ikke fullt og helt kan sette seg inn i. Alt som foregår rundt omkring på blogger, i avisene og i det resterende media er bagatellisering (hvis det er ord). De lager en stor sak ut av noe de fleste av oss kunne gjort, og sikkert har gjort. Og her står alle sammen med store kjefter rettet mot deg, som om vi selv skulle være komplett feilfrie og perfekte selv. Vi gjør alle feil! Men likevel så er det så lett å smelle med kjeften med en gang vi ser noen andre snuble. Jeg trur rett og slett at mennesker, spesielt kvinner, er så redde for å bli gjennomskuet at med en gang vi får muligheten peker vi med de skitne fingrene våres i hutt og pine, slikk at blikkene vil fare i andre retninger. For det er nettopp slik det er, vi har alle skitnet oss til en gang.

  Som blogger så har du stor innflytelse, men som lesere har vi et ansvar ovenfor oss selv óg, – i hvilken grad og i hvilken rettning vi vil la oss påvirke. Alt ansvaret ligger ikke i dine hender. Vi er jo tross alt individer som skal styre over oss selv. I tilegg til dette vil jeg bare si at jeg har aldri på noen som helst måte hatt en dårlig opplevelse, følt noe form for press eller fått et dårligere bilde av meg selv av å lese bloggen din. Jeg vil beskrive bloggen din som en gladblogg, hvor du velger å fokusere på de lyse sidene i din hverdag, uten at dette betyr at du prøver å fremstille livet ditt som perfekt. Vi vet alle at ingen lever et perfekt liv, så hvorfor angripe deg for å fokusere på det positive. Du velger jo selv hva DIN blogg skal handle om! Det er vanskelig å drive en blogg, og det utgjør et stort press fra alle kanter. Det å drive en blogg betyr jo nødvendigvis ikke at én skal dele fra alle sidene i livet. Jeg forteller ikke dama i kassa på rema at jeg og mannen min kranglet. Det er vanskelig å dele alt med alle. Jeg synes du har vært flink til å å åpne deg, være ærlig og skrive reflekterte innlegg! Du viser virkelig hva du står for!

  Alt dette kommer fra en jente som selv sliter og har slitt med sitt eget selvbilde. Man skal jo selvfølgeig ikke ta dette som god fisk og la det gå forbi som ingen ting, men det er forskjell på kritikk og hat-hetsing. Du gjorde en feil, det gjør vi alle! Skulle så gjerne ønske at verden bare kunne godt videre, og det kommer den til å gjøre, men for deg vil det ikke bli så lett.

  Og til Lars-Kristian: Du er en fantastisk mann! Tenkt at du tar deg så mye bry, med noe som mange bare vil kalt for en hobby, for din egen kone. Det kan virkelig ikke være lett å se på at noen du er så glad i daglig blir hetset med hat.

  Uansett hva du må tro og tenke, Caroline, så er du fantastisk, sterk, vakker og et godt og sunt forbilde for så mange! Jeg heier på både deg, mannen og resten av familien <3

 419. Kristine

  Vi gjør alle feil. Su har sagt unnskyld og det burde vært over for lengst.
  Det var en fin artikkel i DN 🙂

  Du er ei nydelig dame, og helt ærlig, spesielt uten sminke. (WOW tenkte jeg når heg så bildet) , hvorfor dekker du til der vakre ansiktet ditt med all sminken? 🙂

  Tips: skriv om dårlige dager, og om gode. Vær ærlig. Og om noen lesere ikke liker de dårlige dagene så får de ha det så godt. Jeg tror mange kan ha godt av å se at livet ditt ikke er en dans på roser(fordi det kan bli en jakt etter noe lignende, og da vil de tilslutt oppdage at det ikke vil være sånn)

 420. Kristine

  Du er forresten ei tøff dame, du står opp, svarer på kritikk. Jeg heier på deg!

  Syns alt hatet er forferdelig. Folk er tøffe i hatten når de sitter gjemt bak anonyme profiler.

 421. Silje P

  Jeg håper det går bra med deg<3 Silje

 422. Stakkars dere, men sånn er dessverre livet for offentlige personer i liee Norge.
  Når mas først har eksponert seg, så forventer alle at man tåler alt.
  Dette vet jo de som blir eksponert for slikt at ikke er tilfellet.

  Når dette er sagt så har jeg kommentert en liten ting før, og jeg må nok gjøre det igjen…
  Du er på bloggen din sjelden aller aldri god å på å ta imot kritikk. Nå snakker ikke jeg om den usaklige kritikken, men den konstruktive. Før så leste jeg bloggen din flere ganger om dagen, men jeg må være ærlig å si at jeg ikke gjør det lengre. Det er mange grunner til det, men en av dem er nok den at jeg likte bloggen din bedre for ett par år siden. (dette er min persolige mening).

  Når det gjaldt den kritikken, så har jeg følt at hver gang noen kommer med konstruktiv kritikk så går du med en gang i forsvarsposisjon. Jeg vet du skriver til det kjedsommelige at du er ydmyk over både det ene og det andre, men om du kanskje hadde svart at «Ja dette kan man jo se på», eller «ja dette kan jeg kanskje endre på» eller bla bla bla…
  Ikke vet jeg, men jeg tror nok at noe av krtikken du får går på at du (så lenge jeg har lest bloggen din) aldri har skrevet at du tar kritikken på alvor. Kun at du blir lei deg!!! Hva er det? Alle får kritikk nå og da, og nesteparten av de som skriver her sriver da vitterlig bare hvor fine bilder, hvor vakker du er, så heldig du er, sp kjekk mann du har, så fink du er osv osv,

  Uff, dette ble lengre enn tenkt. Konklusjonen min er den. Unnskyld uttrykket; Men, drit i hva folk sier. Stå for den du er, og gjør som du vil, det er vel det som har tatt deg dit du er i dag?

  Ha en fortsatt fin helg

  TonjeS

 423. Kjære Caroline

  Ikke forstår jeg hvorfor folk skal mene så meget og mangt om deg (og andre kjendiser for den saks skyld) Når folk slenger med leppa, så er det erfaringsmessig, ut av sjalusi. Og du har oppnådd mye i livet det er lett å bli sjalu på. Nå er det ikke sånn at jeg er enig med deg i alt og allting, men jeg er av den oppfatning at det ikke hjelper å slenge med leppa heller. JEG føler meg ikke bedre av den grunn. Ser jeg noen som har oppnådd noe jeg vil ha, så jobber jeg heller hardere for å oppnå det samme, og er jeg uenig i noe tar jeg to valg 1) betyr det så mye for meg at jeg gidder å starte en duskusjon på det og 2) jan jeg komme med noe konstruktivt å si eller blir det bare drittslenging?
  Du er tøff som har stått i så mye gjennom så mange år. Jeg hadde kollapset under alt åresset for lenge siden. Nå håper jeg at folk kan holde seg for gode til å spy ut dritt om deg for å føle seg bedre med seg selv. For selv om jeg, som jeg nevnet, ikke alltid er enig med deg i alt, så synes jeg jammen ikke at du fortjener all den dritten du får heller. 🙂

 424. Du er helt fantastisk sterk og jeg ser veldig opp til deg!! For et forbilde jeg har ❤️❤️❤️Du er så modig, og du skal vite at vi blogglesere støtter deg selv om ting er vanskelig! Mange klemmer ❤️

 425. Lill-Jeanette

  Jeg heier på deg jeg og,og det vil jeg altid gjøre <3 <3 <3 Stå på og ikke la deg knekke fine Caroline,god varm klem <3

 426. jeg må bare si at jeg skjønner ikke hvorfor det har blitt en så stor sak av å skrive noen kommentarer med falskt navn.
  Jeg ser ofte innom på bloggen din, men skriver ikke kommentarer vanligvis. så jeg syns virkelig ikke at det gjør noe at en har skrever kommentarer på bloggen med falskt navn. jeg syns det er ubetydelig.

 427. Jeg blir helt matt over hvordan dette har blitt blåst opp, diskutert og kommentert over alt og i alle medier om dagen… Synes du og familien din er utrolig sterke, og dere har min fulle støtte gjennom dette sirkuset. Har fulgt deg i mange år nå, og for meg endrer ikke dette noe som helst.

  Bildet i innlegget var utrolig nydelig forresten! Så ekte.

 428. Sjeldent jeg kommenterer noe som helst, men nå kunne jeg ikke la være..
  Ja, de tingene du har gjort er nok veldig feil. Og det sender helt feil signaler til dine lesere osv.
  MEN, hvem blir ikke påvirket av dette kroppshysteriet og presset som bare blir værre og værre og større og større? Hvem gjør ikke sitt aller ypperste for å se best mulig ut på bilder? Jeg syns du er et flott eksempel på hva dette hysteriet og presset faktisk gjør med oss (jenter spesielt) jeg! Det er jo ikke bra å føle at man må skjule en del av seg selv for å bli akseptert.. Sånn er det desverre blitt i dagens samfunn, og jeg tror jeg har mange bak meg når jeg sier at de fleste av oss ville ha gjort det samme. Du er bare et menneske du også, men det blir kanskje lett å glemme når media fremstiller deg som et objekt.
  Lykke til videre Caroline, syns du har fått litt vel mye ufortjent kritikk nå..

  Hilsen ei som støtter deg..

 429. Ingvild

  Stå på!
  Det er menneskelig å feile, det gjør vi alle en gang i blant. Forskjellen er hvordan man takler det. Synes du har taklet dette på en kjempe fin måte! Voksent, reflektert og ærlig.

  Det er alltid noen som ikke vil deg vel, men husk det er vel så mange som bare ønsker deg gode ting!

  Sender noen gode tanker til deg og den vakre lille familien din <3

 430. Camilla

  Kjære Caroline. For et fantastisk menneske du er, vi er heldige som får ta del i din hverdag!
  Ta vare på de du har rundt deg og ta til deg alle gode ord- i den store sammenheng er det disse tingene som betyr noe!
  Sender deg en stor klem og en klapp på skulderen.
  Stå på, stormen roer seg snart!!

 431. Du er super. Fulgt deg siden 2009 og er den eneste bloggen jeg har fulgt fast. Støtter deg igjennom. Dette klarer du. Misunnelse og sjalusi vil alltid følge de som klarer seg bra i livet og da er det de som blir hetset og slengt dritt til bak en feig pc. Det er slik verden desverre er.

  Fra 35 år gammel 3 barns mor som blir inspirert

 432. Imot nettmobbing

  Kjære Caroline og Lars-Kristian!
  Ja dere har kanskje gått bak ryggen på oss lesere av bloggen, men hallooo? Det er ikke verdens undergang! Jeg synes absolutt ikke at dere fortjener så negative tilbakemeldinger, og negativt omdømme i det hele tatt! Det er vel menneskelig? Du er en stor profil, og deler store deler av livet ditt her, og selvfølgelig blir du og din familie sårbar. Mennesket er skapt slik at man søker lykken og unngår smerte, så det er helt menneskelig å reagere på alt netthat som har foregått! Selv om Lars-Kristian svarte tilbake på samme «nivå» om vi kan kalle det det, så mener jeg at det bare er et svar tilbake av samme mynt! Man må kunne forsvare seg selv, men også stå for egne valg i livet, og det synes jeg dere har gjort på en eksemplarisk måte i dette vedlegget!

  Stå på videre Caroline, om ikke alt for lenge er dette glemt:)

 433. Kjære Caroline: Jeg håper du har tid og dermed tar deg tid til å lese det lille jeg har forfattet denne søndag morgen, med ønske om å formidle positive og viktige tanker til deg:

  Du må ikke la dette knekke deg.

  Jeg er overrasket over hvor vanvittig stort dette har blitt i media, på forum og i kommentarfelt. I mine øyne er disse to «feilene» du blir angrepet for, noe hvem som helst kunne gjort i din situasjon. Grunnen til at det blir som det har blitt, tror jeg, er fordi ingen i Norges land kan skrive under på at de vet akkurat hvordan du har det. De er ikke i stand til å gå inn i seg selv og tenke: hva ville jeg gjort selv? For det er tydeligvis vanskelig å skulle sette seg inn i noen andres sko, spesielt når de er lite hverdagslige og høyhelte, i tillegg til å sikkert være noen størrelser for små, mange cm for høye og deretter ta sats og løpe på isen. Spesielt virker dette umulig for mange i et land hvor man bruker alminnelige, brune og behagelige fjellsko eller støvler, kombinert med brodder – nettopp fordi det er hva man har vokst opp med, og det er det alle andre gjør.

  Det jeg prøver å si med min lille analogi er at få mennesker har opplevd å leve et liv du lever og som du har levd den siste tiden, med alt du gjør og all tilbakemelding du mottar. Å gjøre noe ualminnelig eller å skille seg positivt ut fra mengden er fyfy i dette landet. Og det du gjør, din evne til å inspirere, det gjør du på en så vanvittig flott måte. Når noe er så flott, skapes et godt klima for at sjalusi skal få gro og spire. Når det i tillegg vannes så kraftig, ser vi det vokse som ugress over stokk og stein. Når de minste ting går en smule «galt» i ditt liv, ja, da er det uendelig godt for de som ikke har det så flott å kunne blåse det hele opp i uendelige dimensjoner. Alt egentlig i håp om å, i noen få sekunder, kanskje føle seg et hakk bedre. Ufattelig trist, men uendelig sant.

  De samme menneskene forsøker å forlenge denne falske, men tilfredsstillende lykkefølelsen. De vender derfor på hver eneste stein de finner og graver dypt etter noe de kan ta med opp igjen. I likhet med Askeladden skriker de ut så fort de tror de finner noe verdt å snakke om. Disse bruker derimot megafon og får dermed selvsagt kontakt med likesinnede. Problemet er at de ikke kommer opp igjen av graven. De likesinnede stuper i stedet ned i samme grav, og nå blir de sittende der nede i fellesskap. De gnir seg i hendene av kortvarig lykke og pirker på småstein og grus. Det de samtidig er uvitende om, er at de sitter på bunn av ingen andres enn egen grav. Fordi til slutt ender alt hat tilbake hos dem, uansett hva de måtte si, tro eller mene. På samme sted som sjalusien fikk spire og vokse fritt, er jorda nå erstattet med et mørke og usynlig energi av hat som kun angår dem. Siden de forlengst har glemt hvordan man klatrer opp igjen, på tross av å være utstyrt med norske støvler og brodder, blir de i stedet opptatt av å huke tak i de som oppfattes å være over dem. De gjør hva de kan for å dra de som har det godt, ned på samme mørke nivå.

  Som du sikkert skjønner er jeg kanskje litt for glad i analogier. Uansett, og videre til poenget: Jeg har sett du skriver at du tar deg nær av mye av det hatet og annen edder og galle som blir hevet nedenfra, i retning deg og ditt liv. Er det én ting jeg virkelig kan sette meg inn i, så er det hvordan én negativ kommentar kan virke så altoppslukende. Det blir nærmest det eneste du kan se, til tross for en jungel av gode, velmenende og sanne kommentarer. For å komme deg videre etter de siste hendelsene, og generelt for å orke å stå i dette håpløse fjaset av folk som sprer negativ energi, så håper jeg du vil ta en titt på følgende korte YouTube video, for ingen får sagt det bedre enn selveste Prince Ea: https://m.youtube.com/watch?v=1wZEP5ZHZpA

  Fra den er det mye visdom å ta med seg, som jeg også håper du vil prøve å implementere i tankesettet ditt. Budskapet i videoen passer så utrolig godt nå, og vinklingen er så riktig. Håper den er til hjelp i denne alt for kaotiske situasjonen, som jeg mener du på ingen måte har fortjent.

  Fortsett med det du gjør, Caroline – du er fantastisk på så utrolig mange måter! Du er for god og flott for Norges sterke sjalusi og veletablerte jantelov. De som har et problem med deg, har i utgangspunktet bare et problem med seg selv. Husk det. Du må ikke la dette knekke deg.

  Mange gode, støttende klemmer fra Amalie

 434. Meget bra, endelig og på sin plass. Ser fram nå til nye matoppskrifter, treningstips og klestips. Du har ingen behov for redigering! Ikke konstruktiv kritikk skal man bare heve seg over. Og dere begge burde være litt mindre kvasse på kommentarer og diskusjoner:)

 435. Miranda

  I can’t understand what the big deal is. There are horrible, nasty people in the world and you found a way to protect yourself from a portion of it. You should be congratulated. So your husband wrote under an assumed name – a lot of people have, for many different reasons. It’s not a big deal. The fact that the media has to compound all the abuse you get by joining in on ridiculous acusations is just as bad as the original abuse but played out in the public arena. Your blog is literally the only one I read, and I’ve been coming back for over a year now. I think you do a wonderful job and I hope you won’t let sanctimonious idiots upset you any longer. Big Hugs x

 436. Rebekka

  <3 <3 <3
  Learn from yesterday,
  live for today,
  hope for tomorrow.

 437. Helt enig og dette skjønner ikke de andre ekspertene på kommunikasjon som har ytret seg om denne saken. De mener du/dere er et mediehus på grunn av dine lesertall og derav må oppføre dere som et. Dette er din personlige reise gjennom livet og det fratar deg ikke ansvar, men noe mediehus er du ikke. Sånn jeg ser det.
  Mange mener du bør blogge om det å være business blogger og gi tips og råd…det flirer jeg godt av for ingen av dine lesere er interessert i det. Så hold på med ditt, ta med dere læringen nå og videre utvikle bloggen til et inspirerende sted å være. Finn på noe nytt. Kommer gjerne innom Siljan om dere trenger inspo så gi lyd. Lenge siden nå 🙂

  GI GASS, heier alltid. Men det vet dere. KLEM

 438. Kjære Caroline! Jeg synes det er så synd at verden legger seg opp i slike små bagateller som dette. Om du retusjerte et bilde, eller det ble skrevet kommentarer i uekte navn, helt ærlig – det finnes så utrolig mye annet media heller burde sette lys på. Jeg synes du er tapper, og vil selvfølgelige lese bloggen som før! Ingen fordommer. Ingen dårlige tanker. Jeg synes du inspirerer uansett!

  Og husk! Det er i motgang det går oppover. Livet er en reise gjennom et alpint landskap. Noen ganger går det oppover, andre ganger nedover. Uansett, så er det disse bølgedalene som gir oss som mennesker erfaring og det spekter av følelser vi besitter. Bruker man motgangen riktig vil det komme til din fordel.

  Mange klemmer!

 439. Føler ikke dette er en personlig blogg lengre, jeg… Du er mer en bedrift enn et menneske.

 440. Ingvild

  Jeg heier på deg!

 441. Caroline, I really hope you read this. I fallow your blog (with google translate) and instagram. I have gotten great inspiration, especially from your food section, which I absolutely adore. What I witness a lot in my country and media (I am somewhat in the spotlight due to my husbands job in the same way) is that all the (especially) women try to portray themselves as perfect. Always happy couples, always flawless makeup, fancy outfits.. What I find it great on your blog, is that not all the fashion you write about is Louis Vuitton or other high priced labels, but also alternatives. You could do the same regarding your life. We see you house is always in perfect order, but you can add on how you do that (if you have help or not; which tricks make it always nice… how long you decorate etc.), you seem to always have perfect relationship, but you could talk about the biggest issues you two have (not fighting ,but smth u need to work on. something that makes people understand that you are real people).
  You are very pretty woman… No need to just portray the crazy perfect life. You can say you are tired, angry or even feeling fat, but do that in the same positive way that you always write 🙂 It is always more important that you use your positive spirit at home and then give the rest to the otehrs/readers. Family comes first and you have a lovely one 😉

 442. Jeg syns ikke dere skal si unnskyld for noe som helst. Det er din blogg, og du kan gjøre akkurat hva du vil med den. Det er ikke tvil om at folk er ute etter dere for å lage kvalm. Alle redigerer bildene sine, og alle har sikkert skrevet en og annen kommentar på sin egen blogg i et annet navn. Du skal ikke si unnskyld for at masse idiotjournalister ikke har noe annet å skrive om. Håper det gir seg nå, og håper dere klarer å la være å bry dere om det skulle komme noe mer i media <3

 443. Vilgunn

  Alle gjør feil, verden går videre. Stå på! 🙂 Klem!

 444. Hei Kjære Caroline!:)
  Jeg har heller aldri kommentert bloggen din før, men jeg har lest den en god stund. Jeg måtte bare legge igjen en hilsen til deg nå.
  For det første så er jeg utrolig stolt av at vi kommer fra samme sted. Jeg er født og oppvokst på Stathelle. Som ikke er så langt unna. Ikke noe moro den situajosnen du er i nå, jeg unner deg ikke d! Du er mer verdifull enn som så! STOR respekt at du skriver en slikt innlegg, og at står opp for det du har gjort.. er også helt sikkert på at du har lært nå!:) Dessuten så har vi alle gjort feil i livet, noen mer alvorlig enn dette å! Hadde dette vært en hvilken som helst annen blogg ville det sikkert ikke blitt like mye oppstyr..!
  Nå håper jeg at folk kan legge dette bak seg og komme seg videre! Vær voksene nok!

  Åsså liten tanke til deg Caroline! Stå på og fortsett med det su driver med. Du er ei fantastisk vakker kvinne. Jeg er blod fan og digger alt du gjør! Takket være deg og dine treningstips blant annet, klarte jeg å bli frisk igjen fra anorexian. Du ga meg så mye inspirasjon og godt livssyn og det vil jeg takke deg for! Håper du kan klare å slappe av og kose deg litt igjen. Det fortjener dere alle 3!

  God klem til deg fra meg <3

 445. judylisious

  Enda mere fan nå 🙂 ikke gi opp, det er glemt snart!

 446. Glad dag, alle negative kommentarer kleber alltid til den som framsier dem. Solskinn omkring deg

 447. Supert! 🙂 Veldig stolt over at du endelig fikk til en givende forklaring, det gjør det mye lettere å tilgi deg. Jeg synes det er veldig trist at du ble forfulgt av en mann, og havnet i den situasjonen som du gjorde. Det skremte meg utrolig mye- og det fortjener ingen på noen vis! Vi krysser fingrene for at det ikke skjer. Det er forventet med ekle kommentarer, og spekulasjoner i privatlivet ditt, men forfølgelse er noe helt annet. Det er absolutt ikke greit. Når det kommer til retusjeringen og LK sine falske kommentarer, så håper jeg du skjønner at mange lesere føler seg krenket pga. det. Men du er også et menneske, du gjør også feil. Jeg la igjen litt kritikk i kommentarfeltet begge gangene, og vil bare beklage for kritikken om deg som forbilde. Jeg ser at du tar ansvar for det her- og det er det viktigste. Personlig så har jeg aldri følt noe press av bloggen, kanskje fordi jeg kikker innom for glede meg over et «glansliv». Litt rart, men det gjør meg litt glad me de lyse bildene med harmonisk stemning. Jeg håper du innser at du er bra nok akkurat som du er, og at du kommer til å være et kjempegodt forbilde for Nelia i fremtiden, dersom du bare fortsetter å være deg selv. Ikke la de få haterne komme under huden på deg, det er jo nettopp det de ønsker. Men igjen, jeg vil bare beklage dersom dette såret deg. Jeg føler jeg egentlig ser en ny, og en bedre side av deg.

  Når det kommer til LK-kommentaren så er dette noe jeg ikke kommer til å beklage for. Kommentaren (fra meg) var ikke sårende i det hele tatt (i mine øyne), og jeg følte jeg holdt hodet kaldt. Forskjellen på det du gjorde og det LK gjorde var at LK angrep «resten av samfunnet». Har sagt det før, men sier det igjen: kommentaren om at akademikere har tilbrakt halve livet i en lesesal. Det skremte meg litt. Blir det min fremtid? Sitter jeg igjen med masse kunnskap, og 0 livserfaring? Han har jo delvvis rett. Forrige semester ble tilbrakt i senga (sykdom) og lesesal. Intet annet. Har jeg fri, så jobber jeg for å betale ned studielånet.. Det får meg til å tenke «hva slags liv er det liksom?», og er så utrolig demotiverende. Men jeg håper på at uttalelsen hans var en ren tabbe.

  Jeg sitter her med en klump i halsen. Jeg får lyst til å gi deg en klem. Jeg føler at de som rakker ned på deg og utseendet ditt er eldre damer med dårlig selvtillit. De sammenligner seg med deg. Jeg er jo bare 20 år, og ser på bloggen din på en litt annen måte. Jeg sammenligner ikke meg selv med deg, jeg får bare masse inspirasjon.

  Men igjen, jeg tar av meg hatten for deg. Du står sterk gjennom stormen, fortsett med det. Ønsker deg og din lille familie alt godt i fremtiden. Blir nok en stund til neste kommentar (er så altfor dårlig på å legge igjen kommentarer, det skjer som oftest kun hvis det er en viktig sak for meg), men jeg synes du gjør en bra jobb.

  1. Camilla

   I flere yrker er livserfaring ingen erstatning for boklig lærdom. Sistnevnte må man, ikke overraskende, sitte på lesesalen for å tilegne seg. Selv jobber jeg som forsker, og broren min er lege. «Beklager, men dette tok jeg meg ikke tid til å lære fordi jeg var ute og sanket livserfaring», er ingen gangbar unnskyldning for noen av oss. Når det er sagt, er det heller ikke nødvendigvis noen motsetning mellom livserfaring og lang utdannelse.

  2. Tenk over hva du sier! Er det liksom greit med mobbing og stygge kommentarer på en blogg? Det bør ikke være forventet! Jeg burde vel ikke kritisere deg siden du er ei jente på bare 20. :p 😉 Du tror at yngre damer ikke rakker ned på Caroline? Jeg har aldri tenkt på å skrive eller si noe negativt om henne engang! Jeg er en «eldre dame» og har ikke så god selvtillit, men jeg ville aldri skrevet stygge ting til en blogger som aldri skriver negative ting om andre. Hvis Caroline hadde skrevet noe uberettiget negativt om noen hadde jeg kanskje kommentert negativt til henne, men så hadde jeg vært ferdig med det. Jeg ville aldri lett etter feil og kommentert ondsinnet! Jeg tror 20 åringer identifiserer seg mer med Caroline enn voksne damer. Ikke mange 20 åringer ser like bra ut som henne, så det er vel en del misunnelse ute å går. Men alder har ingen betydning her, personlighet har alt å si. Noen er rett og slett onde, noen pga dårlig selvfølelse, andre er bare psykopater. Jeg følger denne bloggen for akkurat samme grunn som deg, men jeg har aldri blitt skuffet over C eller mannen hennes. Jeg satt og las kommentarene den gangen LK utga seg for å være lege bla. Det var lett å se at det var samme person som kommenterte med forskjellige «underskrifter».. Jeg syntes bare det var morsomt, men tenkte ikke tanken at det var LK eller Caroline. Grunnen til at jeg syntes det var greit er at det var så mange stygge og frekke kommentarer, og de bør ikke få bli stående uimotsagt. Det er for mange lettpåvirkelige 20 åringer der ute..JK 😉 Jeg forstår ikke hvorfor så mange er skuffa (og liksom fornærmet) de sitter jo selv og kommenterer anonymt hele tiden. Jeg synes at alle som skriver drittkommentarer skal stå frem med fullt navn for å vise at de selv er bedre enn LK 😉 🙂

  3. Kathrine

   Er det ikke litt sært og spesielt at du skal måtte tilgi Caroline? Hvis du blir så fornærmet og såret av dette så vil jammen livet gi deg mange utfordringer. Det GÅR bra, trøste bære!!!!

 448. Det krever mot til å legge seg flat på denne måten, det står det i stor respekt av.

 449. shecity

  Synes denne er så bra. Kanskje den er til trøst for deg: haters will see you walk on water, and say it’s because you can’t swim:) tenk på den når nett-trollene rasler med sablene sine! God søndag

 450. Det var dette jeg trengte å høre, tusen takk. 🙂 Jeg syns det er veldig spennende å høre at dere har fått med dere flere flinke folk på laget – det står respekt av å innse sine egne begrensninger også! Ikke minst blir det sikkert til stor hjelp og avlastning for dere begge. Jeg blir veldig glad for at dere tar dette så seriøst, ikke bare i uttalelser, intervju og blogginnlegg, men faktisk tar grep, går gjennom rutiner, og har en bevissthet rundt det å bygge opp vår tillit igjen.

  Også, Lars-Kristian, jeg vet jo at du leser dette 😉 Jeg syns det er flott at du gjør så mye for din kone, og ønsker å skåne henne for alt vederstyggeligheten som komme fra noen av leserne. Men samtidig syns jeg du har fått slippe litt «billig unna» dette, det er jo Caroline som har måttet ta hovedtrykket av kritikken, i hvert fall i media. Jeg skulle gjerne hørt noe fra deg i denne saken også, for eksempel kunne jo DN snakket litt med deg også. Ikke for at du skal måtte «straffes» for dette, men fordi jeg syns det virker litt urimelig at Caroline blir satt til ansvar for alt (og jeg gjerne skulle hørt din side av saken:) ).

  Uansett, jeg kommer til å fortsette å lese bloggen, og kanskje med enda mer glede enn før, fordi jeg nå vet at dere strekker dere enda lenger for å levere pålitelig innhold vi leserne kan stole på. Det er viktig for meg. Mange klemmer og varme tanker fra meg til dere begge (og Nelia og hundene, så klart)

 451. Jeg driter i hvilke feil, tabber og what not som er gjort. Har jammen gjort mye av det selv. Noe gir jeg en lang f. i og noe skulle jeg gjerne ha gjort om. Vil definitivt gjøre tabber og feil igjen. Foreløpig driter jeg i det også, så får jeg heller ta det når den tid kommer.

 452. Du har kanskje gjort noen feil, og det gjør alle. Mennesker er vi uansett, og mennesker gjør feil. Sånn er det bare. Det er lett å ikke tenke seg om når det går i medvind, fordi det går litt for fort. Det er motgang som former hvem vi er og hvem vi blir, «we learn from failure, not from success».
  Stå på videre!

  «Just keep swimming»

 453. Camilla

  Jeg er ikke daglig leser av bloggen din, jeg har aldri kommentert på en blogg før men man kan jo ikke, hvis man følger nyhetsbildet, unngå å vite hvem du er, hva du blogger om og hvilken storm du nå tilsynelatende er i.
  Fakta: Det er på tusenvis av unge jenter som leser bloggen din hver dag. Mange av disse er du en rollemodell for hva gjelder utseende og kropp. Så hva skjer når du retusjerer deg tynnere på noen bilder, jo i verste fall så medfører det at noen går fra to agurkskiver til en agurkskive til frokost i håp om å bli like tynn og perfekt som Caroline Berg Eriksen. Du skriver at du ikke har noe ansvar for livet til disse jentene, det har du helt rett i, jeg bare konstanterer at det kan være konsekvensen for mange basert på bildet du feilaktig viser og lurer litt på hvilke tanker du gjør deg om akkurat det….

  1. Hei Camilla,

   Dette må jeg bare komme med en kommentar til. Jeg syns virkelig det blir feil å se det på denne måten. Det er tusenvis av bloggere som er «tynne og perfekte» og som unge jenter følger med på. Du legger det fram på en måte som at det er Caroline som har skylden for at jenter får dårlig selvbilde. Dette syns jeg rett og slett er urettferdig! På instagram og andre sosiale medier florerer det med jenter som tar bilder av seg selv i små bikinier. Hvorfor skal Caroline få all denne kritikken? Det er helt sikkert andre bloggere som redigerer bilder av seg selv også.

   Jeg kan ikke skjønne at folk klarer å komme med all denne kritikken mot henne. Hva slags folk er dette? Som tror de kan si hva de vil. De sitter hjemme i sin egen stue og skriver all denne kritikken. Min oppfordring til dere: Gå litt i dere selv. Kunne dere sagt dette til deres venninner? Vær så snill å stopp. Jeg begynner å tvile på hva slags mennesker som finnes der ute. Caroline er et menneske akkurat som dere.

   Hvorfor bryr dere dere om disse kommentarene fra mannen og de redigerte bildene? Det har faktisk ikke vært i mine tanker å tenke noe negativ om dem. Dere kjenner ikke dem, de har ikke gjort noe slemt mot dere. Har de det? De har ikke kommet med noen negative personlige kommentarer mot dere slik som dere gjør. Bruk heller tiden deres på noe annet. La dem være!

   Og til Caroline og din søte familie: Er det ikke litt rart. Jeg kjenner ikke dere, men jeg går å tenker mye på dere og hele denne situasjonen. Dette må være vanskelig for dere. Jeg blir helt sjokkert av noe av det folk sier. Jeg håper dere har det bra. Jeg heier på dere! Og lille Nelia er så søt! Dere må være superstolte foreldre. Hun er nok en heldig liten jente som har dere som foreldre <3

 454. Susanne

  <3

 455. Jeg har alltid sett opp til deg. Ble helt knust når sannheten din kom frem. Jeg har ingen storesøster og så på deg som min storesøster gjennom bloggen . Jeg er så lei meg for at alt ikke var ekte. Vært knust i flere dager. Høres kanskje sykt ut for deg at jeg så på deg som en storesøster. Vil fortsatt gjøre det, men jeg kommer til å være skeptisk. Det et ikke noe jeg bevisst går inn for. Du forstår hvordan mennesker er. Vil gjerne få tilitt til deg igjen og håper det vil la seg gjøre. Alt er opp til deg. Hilsen en knust Kine

  1. Kjære deg Kine,. Du burde ikke bygge livet ditt på falske forstillinger,for det er faktisk du som har det her.Ja du kan se på Caroline som en storesøster,men hun er ikke det,og vil aldri bli det for deg.Storesøster eller ikke du må vite at storesøstre og kan gjøre feil,storesøstre kan også trenge en skulder å gråte på og trøstende ord.
   Det er ikke Caroline sitt ansvar at du er knust,jeg vet ikke hvor gammel du er men må nok si at livet vil innebære verre ting enn dette. Så håper for din skyld at du vil vokse deg sterkere.
   Vi takler og klarer alltid mer enn vi tror! Klem

 456. Flott artikkel i DN!

  Også jeg blir kvalm på nattog – selv med egen kupé og seng.

  Ingen er feilfrie, selv om det kan se slik ut i kommentarfeltet!

  Stå på!

  Hold on to your dreams, or you might loose your mind….

 457. Jeg er en av dem som har fulgt med på denne saken fra starten. Jeg syntes kommenteringen under falskt navn var ille. Det første innlegget ditt var mer en bortforklaring enn en unnskyldning, og det var nesten verre. Men den unnskyldningen du skrev nå skal du ha ros for! Det kan ikke ha vært enkelt for deg å skrive det her. Nå har du gjenvunnet respekt fra meg.

  Jeg skulle gjerne sett at bloggen ble mer personlig og mindre reklame igjen, sånn som den var før Skal vi danse. Da var det mye mer inspirerende å lese. Uansett hvordan du velger å gjøre det i framtiden så ønsker jeg deg alt godt. Jeg håper at du får så god selvtillit at du aldri føler at du trenger å redigere på noe igjen. Du er perfekt som du er! Du virker som et godt menneske og en fantastisk mamma 🙂

 458. Alle gjør feil, men ikke alle retter opp i de på en så fin måte <3

 459. Jeg ser enkelte tar seg friheten til å skrive hvordan livet ditt/bloggen din ødelegger for dem. Jo det er deres egen feil at de velger å se på din blogg negativt istedet for inspirasjonsrik! De går inn på bloggen din for bare å legge igjen negative kommentarer, det er bare de selv som sprer negativitet. Alle vet at live ditt som andres ikke er 100% perfekt, at du som alle sikkert har dine tanker og tyngre dager. Ingen skal la seg påvirke negativt av at du et menneske som faktisk klarer å kalle seg lykkelig likevel. Jeg har en noe mer normal hverdag, med mann og barn å lever godt. Psyken min derimot er helt horribel, det er den som ødelegger for meg. Ikke deg, ikke noen andre som lever godt. Jeg beudrer deg, og mange av dine valg. Jeg beudrer andre og enkelte av deres valg. Jeg skjønner ikke hvorfor folk synes det er vanskelig å stole på deg igjen? Det er mange bilder uten retusjering annen en kontrast og lys. Jeg skjønner det ikke. Det er jo ikke akkurat slik at du har redigert på deg six pack?! o.o Du trener og du ser strålende ut, herregud redigerte du deg da du var på TV? Nei. Du er nydelig. Og de små justeringene du gjorde på de omtalte bildene hadde nok ikke jeg merket uansett. Du sier det selv når det gjelder kommentarene som ble skrevet. Du vet og du sier unnskyld. Ferdig.

  Det at du faktisk kan være usikker du også som alle andre, bør andre ta… På en måte positivt. se på det slik: Forbildet deres er sterk, trener, sunn og tidvis usikker på seg selv. Men hun jobber hele tiden mot det bedre, for å skyve vekk det usikkre, ikke la usikkerheten ta over hennes hverdag. Derfor får du mer rom til det positive.
  Du er det stikk motsatte av meg og jeg beudrer deg. Jeg jobber hardt mot en bedre hverdag selv, men en vegg som tok meg 20 år å bygge, tar meg nok ikke en dag, en uke eller et år å rive ned. Men jeg er kommet en lengre vei en noen gang, og du hjelper meg med dine oppskrifter og anbefalinger.

  Håper jeg klarte å skrive noe mer meningsfylt istedet for.. Bare rammel, hehe. Stå på Caroline! 🙂

  1. Kjempefint innlegg, Maria 🙂

 460. Cathrine

  Hei Caroline. Jeg har ikke lest så mye av bloggen din tidligere, ikke fordi jeg ikke har likt den, men fordi jeg ikke har vært så kjent med bloggene der ute. Jeg blir lei meg av å se de voldsomme stormene mot deg, og de er urettferdige. Det er en tydelig manifestasjon av janteloven. Andre populære merkevarer gjør både retursjering og kommentarredigeringer hver eneste dag, men når du gjør det blir det storm. Jeg synes det er flott at du beklager og at du belyser at det ikke er riktig, men jeg synes den voldsomme reaksjonen er uproporsjonal. Jeg har sett deg i media, og gang på gang lagt merke til at du alltid ser ut til å svare ærlig og fra hjertet. Du søker aldri å sverte noen og du snakker alltid godt om de du bryr deg om, inkludert leserne dine. Etter min mening er det derfor du er et godt forbilde for så veldig mange, og det er disse tingene som gjør at stormen kommer til å gå over. Fortsett å være deg selv og gjøre det du er så flink til, som dessverre alltid vil friste noen til å tråkke deg ned. Du er en god person, en hjertelig mamma, en flott kvinne, flink skribent og dyktig forretningskvinne. Keep it up! Heier på deg!

 461. Stå på, Caroline! Synes at alt det negative mediaoppstyret rundt deg er ufortjent.. Alle kan ta gale avgjørelser i blant, til og med toppbloggere som deg. Det viser kun en ting- at vi alle er menneskelige. Livet går likevel videre! Håper du fremdeles kommer til å dele like mye fra livet ditt som tidligere, og at du fortsetter å inspirere og spre hverdagsglede gjennom bloggen din! God søndag 🙂

 462. Camilla Isabelle

  kjære Caroline, jeg vet ikke helt hva jeg skal si annet at jeg ser så opp til deg! Du er en så utrolig stor inspirasjonsskilde, ikke bare når det kommer til kosthold og trening men også hvor utrolig sterkt du er som et menneske. Du er så flink! Jeg blir helt trist av og se hvordan mennesker kan reagere på bagateller som dette her, for helt ærlig om enn hvilken som helst annen person hadde gjort dette, hadde det vært glemt på sekundet. forsett med det du gjør, og husk at alle som har noe negativt og si om deg, sier noe om hvordan de selv er som person ikke deg! Du virker som et fantastisk menneske, og en enda mer fantastist mor. Stå på for det du tror på, og aldri la noen andre knekke deg!

 463. Veronika

  fint at du legger deg flat, endelig 🙂 lettere å tilgi da, enn når du gikk i forsvarsposisjon. Stå på Caroline 🙂 dette går over

 464. Veronika

  fint at du legger deg flat, endelig 🙂 lettere å tilgi da, enn når du gikk i forsvarsposisjon. Stå på Caroline 🙂 dette går over

 465. Den svake kan aldri tilgi. Tilgivelse er den sterkes egenskap. Sitat Mahatma Gandhi.

  Jeg er veldig glad i deg og bloggen din og håper virkelig vi nå kan gå videre og bare ha det fint sammen. Jeg håper virkelig at det ikke bare er du og LK som har lært av dette som har skjedd, men at alle de som har med stor iver leita etter noe å ta dere på også har lært noe om tilgivelse, forståelse og det å ha kjærlighet til hverandre, ikke på grunn av, men til tross for.

  Take care kjære Caroline.

  Mette

 466. Hei. Jeg har fulgt deg nesten siden begynnelsen, og jeg syns du hele tiden har fått urettferdig mye kjeft. Hvorfor forventer folk at du skal være et supermenneske som aldri gjør feil? Jeg liker å lese bloggen din fordi du er den du er, og ALLE har lov å gjøre feil. Fortsett som før, stol på deg selv, du gjør en bra jobb! 🙂

 467. Camilla

  Dette innlegget står det respekt av. Nå har du innrømmet og beklaget feilene, ikke bare forklart hvorfor du/dere handlet som dere gjorde. Nå er det på tide å gå videre og få litt perspektiv på det hele. I den store sammenheng betyr ikke dette noe som helst.

 468. Stå på, Caroline! Du kommer alltid til å være en STOR inspirasjonskilde for min del! 🙂

 469. <3

 470. Camilla

  Caroline, du er en person det er enkelt for mange å «hate». I Norge elsker vi å se de som har det tilsynelatende bra gå på snørra. Jeg er overhodet ikke enig i alt du skriver, du er på ingen måte en fasit for meg, jeg leser bloggen din fordi jeg syns mye av det du skriver er inspirerende. Derfor lar jeg meg ikke rive med, fordi jeg rett og slett ikke bryr meg så veldig om du retusjerer eller ikke. Stå på videre.

 471. <3

 472. Jeg er en av de som har lagt igjen ufine kommentarer på din blogg ved et par anledninger. Jeg beklager så så mye. Jeg visste ikke at det hadde så mye å si, og var ikke klar over hvilken innvirkning det hadde. Det skal ikke gjenta seg.

 473. Caroline, kjære deg.
  Du er bare ett menneske som alle andre.
  Fortsett å vise deg som mennsklig, så skal du se at ting ordner seg. En stund var jeg overbevist om at du var en robot 😉
  Alle gode ønsker til deg og din familie.

 474. Susanne

  Vi gjør alle feil her i livet, ingen er perfekte!
  Det at du innser det du har gjort feil, og at du beklager er godt nok, og det burde vært det til alle. Alle gjør feil, vi har alle gjort tabber som vi skammer oss over etterpå, men det er en del av livet.

  Du er ei flott dame Caroline, du er en inspirasjon til mange, inkludert meg 🙂
  Husk å ta vare på verdiene i livet ditt, det du elsker og det som gjør deg glad, du er super!
  Klem Susanne Madonna <3

 475. Så fint innlegg! Jeg synes for øvrig alle innleggene du har hatt i denne saken har vært fine. Godt å se at du tenker framover og har lyst til å drive bloggen videre. Jeg synes fortsatt medias håndtering av dette har vært veldig overdrevet. Tror de fleste opplever å måtte ta en liten stopp av og til og tydeliggjøre for seg selv og andre hvordan de skal utføre arbeidet sitt, det er du ikke alene om. Men for deg blir det nasjonale overskrifter, det slipper de fleste andre av oss…Gleder meg til å bli inspirert av den flotte bloggen din i framtiden også, og benytter anledningen til å komme med et par forslag til ting å skrive om ( i tillegg til alt det andre fine du allerede legger ut ):
  – tips til borddekking og borddekorasjoner. Bordet ditt på julaften og på lutefisklaget var nydelig, kreativt og inspirerende!
  – flere tips til måter å sette opp håret på, både til fest og hverdags. Likte godt innlegget du hadde kalt «how to hairdo» før jul.

  Må ellers få gi deg skryt for klesstilen din – du er vakker, elegant og tidløs. Jeg har selv litt utfordringer i klesveien etter at magemusklene har delt seg veldig etter to svangerskap, kan derfor ikke skilte med like flat mage som deg… Men allikevel plukker jeg med meg mange gode ideer til antrekk fra deg, jeg bare justerer litt så magen skjules bedre… Har ofte deg i bakhodet i klesbutikkene!

  Klem fra Ida

 476. Veronica

  Kjære Caroline. Jeg syns du er kjempetøff. Det er så lett og være en stor gjeng og angripe den som har gjort en feil. Ingen av de vet hvordan det er og være deg. Uansett hva som har skjedd så er du jo fortsatt den samme bloggeren og personen du alltid har vært. Det er ikke din oppgave og sørge for at ingen jenter får komplekser til en hver tid. Hvis de ikke liker deg eller bloggen din kan de da bare la være og følge deg. Noen vil alltid ønske og kritisere andre som er for perfekte. I mange tilfeller må det da være for og virke mer «perfekte» selv. Jeg håper du fortsetter og blogge så lenge det gir deg glede. Og jeg håper meningsløs kritikk og sårende angrep kan prelle av deg og familien din. Alle gjør feil og de fleste lærer av de. Jeg dømmer deg ikke, og kommer til og lese bloggen din og støtte deg alltid. For meg er du en kjempeinspirasjon som sprer masse glede. Ønsker deg en fin søndag. <3

 477. <3

 478. Vi alle gjør feil,forskjellen er bare at hele verden får ikke vite om det☺️Trur nok mannen min ville gjort akkurat det samme for å passe på meg,det er deres jobb