Kjære fine lesere,

kommentarfeltet på bloggen har svulmet over av spørsmål rundt ukens mange mediaoppslag, og ingen av dere har fått svar. Det er rett og slett fordi jeg har brukt tiden til å tenke meg om, og til å være alene med mine egne tanker. Det virker som de fleste aviskommentatorer tror at du blir immun mot kritikk av å ha mange lesere eller godt annonsesalg, men det stemmer ikke. I hvert fall ikke for meg. 

Jeg har i tillegg trengt tid til å formulere meg riktig, og nå føler jeg at det er på tide å prøve. 

___________________________________________________________________________________________________________

Ja, jeg har retusjert noen bilder av meg selv. Ja, jeg løy om det. Og som jeg sier i dagens Dagens Næringsliv-intervju, så skyldes det en usikkerhet jeg har bygget opp etter mange år i offentligheten. En redsel for at noen skal finne noe å pirke på, og si noe om det. Det er ingen unnskyldning, men det er en forklaring. 

Om jeg angrer på det? Ja. Det gjør jeg. 

Jeg angrer ikke fordi noen oppdaget det, jeg angrer fordi jeg forstår konsekvensene. Fordi jeg innser hva slags signaler det sender til andre jenter, og jeg ønsker ikke å bidra til det kroppspresset som jeg egentlig bare vil jobbe mot. Det at du skal være stolt av deg selv slik du er skapt, er noe jeg alltid har vært opptatt av å formidle, og det at jeg i svake øyeblikk dukket under for presset selv, er ikke greit. Jeg angrer, jeg er flau og jeg er utrolig lei meg. 

kjærlighet tøft vanskelig

___________________________________________________________________________________________________________

Lars-Kristian kommenterte under falske navn på min blogg og på sin egen blogg. Noen av kommentarene skrev han for å beskytte meg, andre var nok mer for å beskytte sitt eget ego. Noen ganger var jeg klar over at det skjedde, og jeg sa ifra, men burde jobbet hardere for å hindre ham i å gjøre det. Det er mange grunner til at jeg burde handlet sterkere, men den viktigste grunnen er at jeg misbrukte tilliten deres. Midt oppi alt forstod jeg ikke hvor alvorlig dette tillitsbruddet var, men det har jeg forstått nå. Det er så mange av dere som bruker tid og tanker på å legge igjen fine ord og spørsmål i kommentarfeltet, og det setter jeg uendelig stor pris på. 

Jeg har så lyst til å spole tiden tilbake og gjøre om på alt, men det går ikke. Det eneste jeg kan gjøre, er så se fremover, og jeg skal klare å vinne tilbake tilliten deres. Jeg gjennomgår alle rutiner på bloggen og alle kommersielle samarbeid for tydeliggjøre overfor dere hva slags rolle jeg har i dem. Dere skal alltid vite hvor dere har meg. 

Endringer vil skje, men én ting vil ikke forandre seg: uansett hvor mye media omtaler denne bloggen som en profesjonell mediabedrift, så blir den aldri det. Dette er meg og mitt liv, og jeg tar det veldig personlig. Det skal jeg fortsette med. Jeg vil inspirere, dele og spre hverdagsglede, for jeg er akkurat den samme som før, bare litt klokere. 

Det var selvfølgelig feil å slette kritikken som haglet da ryktene om disse kommentarene startet å spre seg – akkurat som det var feil å prøve og gjøre de retusjerte bildene utilgjengelige da den stormen raste. Feil, feigt og barnslig. Vi vil ikke håndtere ting slik i fremtiden. Nå har jeg hentet inn mennesker som kan ting jeg ikke kan, og som skal hjelpe meg med å forvalte min personlige blogg på en profesjonell måte, men kjernen skal fortsette å være hva den alltid har vært – og det er meg og dere. 

For de som vil se og lese litt mer om hvordan denne uken faktisk har vært, så har Dagens Næringsliv fulgt meg noen dager. De ble med fra Siljan til Oslo og videre på nattoget til Trondheim og deretter til fotoshooten. Intervjuet kan dere lese her

Jeg håper dette innlegget forklarer litt av det som har gått gjennom hodet mitt den siste tiden, og at det også gir dere noen svar. 

– klem fra Caroline – 

671 kommentarer

 1. Beatrice

  Dear Caroline, I never left any comment on your website that I regularly visit from France, but I thought that this time, I had to show you my support.
  I’m sorry for what is happening to you which seems completely overproportionate.
  I personally don’t care if some of your pictures are photoshopped, if you earn money or not with your blog, if some comments are not real comments… That’s the case on so many websites…
  That’s not for that that I visit your website. You’re amongst my sources of inspiration for fashion and interior design, and that’s all that matters to me.
  Lots of courage to you and your loved ones. You look like a strong woman, and I’m sure you’ll go through this stronger.
  Stay safe. A hug from Paris. Have a nice week, and Happy New Year, since it’s still time! 🙂

  1. I fully agree with Beatrice! 🙂

 2. Jeg hørte det var så mye negativt rundt deg på kvinneforum, så jeg tok bryet med å se litt hva som sto. I starten ble jeg litt sjokkert over hva folk kan få seg til å diskutere og skrive om andre. Men etterhvert som jeg leste videre, så litt på språket til de værste kritikerne, og hvordan de reagerte om noen tok til motmæle på kritikken deres så skjønner jeg jo at det ikke er blant de mest oppegående blant oss som holder på sånn. Skjønte jo egentlig det på typen kritikk de kom med også;) Men jeg forstår at du, LK og resten av familien deres blir frustrert, oppgitt og irritert over det disse folkene skriver. Det er faktisk lett å la seg rive med, og ta til motmæle på det samme lave nivå som sånne type mennesker er på, for jeg vet av egen erfaring at de på en eller annen måte til slutt klarer å komme under huden på deg. Selv om jeg vet bedre enn å la meg irritere over hva sånne mennesker klarer å lire ut av seg, er det ikke alltid like lett å heve seg over det de kommer med.

  Så jeg skjønner hvorfor LK gjorde som han gjorde, at nok ble nok for han også. Skal ikke se bort i fra at jeg kunne funnet på noe lignende om jeg hadde vært i samme situasjonen som dere.

  1. ENIG !!

   1. Magnus Hellevik

    E9*

 3. Silje Bjørnestad

  Alle gjør feil her i livet, og alle har ting de angrer dypt på. At dine feil må blåses opp i alle slags aviser og diskusjons forumer er bare dumt syns jeg. Jeg får så vondt av alt dritet du har måtte gå igjennom, og skulle nesten ønske jeg kjente deg personlig slik at jeg kunne stå opp for deg og Lars Kristian oppi alt dette… men det kan jeg desverre ikke, så jeg får la det være med kommentarer og håpe du leser den Caroline ♡ du er så flott og fin, du sprer masse inspirasjon og glede og jeg syns du er kjempe flott ♡

 4. johanna

  Hei Caroline. Eg vil bare si at eg elsker deg og bloggen din. Eg bryr meg ikkje om ka dei andre seier om deg. Eg hat gått gjennom noe sont og, der eg fekk stygge kommentarer på min gammel blogg, men eg fekk ikkje så mye støte som deg så eg slutte og blogge og sletta den for son 3 vekke siden. Eg vil ikkje at du skal gjøre det. Eg vil du skal ha truen på deg selv og drite i ka dei andre skrive til deg.
  Eg har tenkt mye på at du har gjort ting som man ikkje burde ha gjort men du har til stått det du har gjort og har sakt unnskyld for det. Så det er ikkje du som er slem her, det er dei som skrive dei stygge kommentarene og dei teite blogg innleggene om deg. Caroline du er tøff og eg har troen på at du klare og vinne denne kampen uten noe frykt.
  Ikkje vere lei deg og ikkje har dårlig samvittighet for det. Alle gjør sont og det er Mangen i heile verden som gjør ting som er vere en dette. Sempel folk som drepe andre er vere en dette.
  Folk ser bare det verste mens du kan se på det gode.
  Ikkje bryr deg om dei stygge kommentarene, og heller se på det gode og dei gode tingene du kan igjen ta. Er utrulig stolt av deg som klare deg gjennom dette. Dette er tøfft og vanskelig.
  Lykke til så mye og ønske alt det gode. Klem Johanna

 5. Dont not be sad. A lot of people speak for speaking, YOU ARE A GRET BLOGGER do not let this get you.
  MANY KISSES AND LOVE FROM SPAIN.
  LOVE YOU

 6. Blir rett og slett sjokkert over menneskeheten. Hvorfor skal hele Norge bry seg så sinnsykt mye om en stakkars person/familie, hvorfor kan hun ikke få lov til å gjøre det hun selv vil? Folk som blir så påvirket av et redigert bilde har ingenting på internett å gjøre. Håper du har det bra, Caroline, synes ikke du har noe å unnskylde deg for, du har ikke gjort noe galt på noen måte, men skjønner du må skrive en unnskyldning for «deres eget beste». Vg kan roe seg ned 10 hakk, de har jævlig lite å skrive om når du skal bli hovedfokus. Kan ikke alle heller passe på seg selv, å finne på noe annet en å rakke ned på en blogg. You go girl!

 7. Line Christin

  Kjære Caroline
  Dette var et flott, reflektert og ekte innlegg til dine lesere.
  Det bare viser hvilket sterkt menneske du er.
  Det er bare de som er sterke nok til å erkjenne sine feil og som gjør noe med, som vokser som menneske. Det er de ydmyke og kloke. Det viser modenhet og en vilje til å stadig bli bedre.
  Så etter hvordan du har håndtert mediastormen rundt deg i disse dager, har du bare vokst i mine øyne.
  Klem

 8. Sender en klem tilbake til deg:)

 9. For et fint intervju, du virker som en fantastisk person, det mener jeg virkelig. Du har ikke fortjent denne mediestormen, og jeg haaper og tror at den snart blaaser over. Hold ut Caroline!

 10. Jeg er så sint på media og hvordan de henger ut folk.Dere har ikke gjort noe som skader noen.Husk at de fleste ser helt bort ifra alt oppstyret.Vi leser bloggen din for å få inspirasjon.For min del har det ingenting om hvordan du ser ut,så om noe er retusjert er det uvesentlig.Og de som skriver dritt i kommenatrfeltet er bare tragisk.Når folk kan bli provosert og føle seg selv truet av noen som har ting på stell og jobber hardt for dette og sørger for å gjøre det beste ut av seg selv,da er det vel ikke så rart det som har skjedd i Frankrike heller? Altså det er visst ingen grenser for hva enkelte mennesker provoseres over.Uansett,jeg har så vondt av dere for jeg vet hvor mye du jobber for å opprettholde den kvaliteten du har på bloggen.Den har ikke mistet den.Bare husk hvem du skriver til.Det er vi faste lesere som lar oss inspirere og som kan gi deg positiv motivasjon til å fortsette.De andre må du se bort ifra for vi er flere enn de.

 11. Marianne Wathne

  Hei vil bare sende deg en klem, en støtteerklæring.
  Har aldri vært inne på din blogg før, det er liksom ikke min greie og vi er ganske forskjellige.
  Mitt poeng her er det at jeg mener de som er uenige i hva du skriver eller hvordan du lever ditt liv da kan la være å lese, så enkelt er det. For den netthetsen som dere har fått er helt ufattelig, forkastelig. At noen kan synke så lavt å poste slike kommentarer, er for meg uforståelig, de mangler folkeskikk.
  Så du får min støtte 🙂 Stå på, gjør din greie.
  Og folkens; Hvis dere ikke liker det så ikke les det da. Du har mange nok følgere som liker det du gjør, fortsett og hold fokus på de 🙂
  Klem 🙂

 12. Kari FM

  Jeg har holdt meg helt uten for denne diskusjonen til nå. Jeg synes denne saken har gått utover alle proporsjoner. Veldig enig med Christine over her i det hun skriver. Jeg hadde fortsatt og lese bloggen din uansett. Jeg er ikke så opphengt i om noen av bildene var fotoshoppet. Jeg skjønner at det er lett å seg friste å gå til det skrittet. Folk forventer liksom at kroppem din skal være helt perfekt. Det er liksom det imaget du har fått. Det samme gjelder kommentarene som LK har lagt inn. Selvsagt er det feil, men jeg skjønner godt at en blir fristet. Dere er jo bare mennesker. Jeg skjønner at det er tungt og slrive et innlegg som dette og la seg intervjue om saken, men det er lurt å legge deg flat som du har gjort her. Jeg tror ikke du kunne fått helt roen med deg selv før du hadde gjort det. Jeg vil også helst at alle skal like meg, men i en slik profilert rolle som du er, er det helt umulig å ikke provosere noen. Du kan ikke vinne alle. Mange vil ikke være fornøyd uansett hva du skriver. Slik er det bare. Noen kommer til å lete etter neste feil. Disse menneskene må du bare prøve å overse. Du har gjort en feil, feilen er slik som jeg ser det ikke grov. Du har lagt deg flat og innrmmet feilen. Så nå burde alle bare roe seg og la deg få sjansen til å starte på nytt. Det er uansett mange lesere som støtter deg, fokuser på dem.

  Jeg skjønner heller ikke at så mange lot seg provosere av bildet du la ut 4 dager etter fødselen. Jeg skjønner så utrolig godt hva du tenkte når du la det ut. Jeg skjønner at du er stolt av kroppen din, og at du vil vise at det er mulig. Jeg har også trent nesten fram til fødselen og la ikke på meg så mye og var relativt raskt i shape igjen. Litt slappere mage har jeg da, men jeg er stolt over at en kan være slank fordi om en har født 3 barn. Det å få barn kan også være en unnskyldning til å la kroppen forfalle. Dersom en ikke er så opptatt av kroppen sin, så er det jo greitt. Alle trenger ikke trene, men da bør en heller ikke kritisere de som er opptatt av å se bra ut. Mye misunnelse her å spore. Selvsagt er det mye gener som bestemmer hvordan kroppen ser ut også. Noen legger ned stor innsats, uten at de blir helt som de ønsker seg. Men de har gjort et forsøk, og de har uansett en sunn kropp med muskler. Gjør et forsøk eller slutt og klag.

 13. Oj, jeg blir jo revet med av de siste dagers hendelser på denne bloggen her på mange forskjellige måter. Enten JEG vil eller ikke. Det er klart jeg lever meg inn i hva som har skjedd, spesielt når bloggen blir så personlig og dramatisk som nå. Jeg får tanker og følelser og meninger om saken. En dårlig følelse, ikke feel good.
  Jeg skulle ønske jeg slapp den personlige ytringen om hvordan dette oppleves av Caroline og beklagelser og forklaringer. Jeg bryr meg egentlig ikke om det. Fordi Caroline er ikke min venninne. Jeg ønsker henne alt godt og suksess i alt hun gjør!!!! SELVFØLGELIG!! …Noe mer har ikke jeg tid til å involvere meg i, men så sitter jeg jo nå her da og mener og tenker på hendelsene allikavel.
  Det er da noen ting jeg har lurt på lenge. Hvorfor er det så mange som er sinte, misunnelige og eller som føler seg truffet av å lese denne bloggen (slik den har vært frem til nå) og se på flotte bilder? Jeg skjønner ikke dette at de av dere som mener det – mener alt fremstår så perfekt? Jeg har aldri følt at Caroline er og lever så perfekt. Jeg synes ofte det har vært mye «syting» her, he, he. Beskrivelse om sykdom og gjerne detaljer om det og og beskrivelse av hvor fryktelig slitsomt hun har det i perioder. Men slik er dagen hennes akkurat da. Disse innleggene leser jeg med et halvt blikk. Synes disse innleggene blir uinteressante å lese siden jeg selv og mange i min omgangskrets lever livet også hver dag der vi blir utmattet av arbeidsdagen, tar oss av barn – gjerne tre og fire barn. Store familier. Suksessfulle mennesker, noen jobber i medias søkelys, som klarer å ta seg av både hverandre, en ansvarsfull jobb og hverdagsproblemer – de fleste med nyvasket hår og gjerne fin sminke og i pene klær. Middag serveres også etter jobb. Andre må jobbe til dagen etter. De reiser på flotte ferier og klarer å dra på både konsert og ut å spise i løpet av en måned. Ingen av disse vennene mine leser denne bloggen – men det gjør jeg! Koser meg hver dag med å lese denne bloggen og prioriterer ofte denne først å lese fremfor både det ene og det andre jeg leser på nett daglig. Jeg skjønner veldig godt at der stas å få være med på Skal vi danse og bli fotografert som en modell á la 2015 = slank, flott, fotogen populær blogg modell. Det blir veldig spennende å se hva Caroline blir til å gjøre og hvor langt hun kan komme nå videre. Så ja, jeg ser på denne bloggen som bare en blogg. Er også veldig glad i å lese glossy blader. Jeg er hjemme med baby nå, men jobber i helsevesenet ellers. Sånn, da har jeg litrt av meg det lille jeg hadde på hjertet! Ha en fin dag alle sammen og prøv å dyrke deres egne mål og meninger sammen med deres nærmeste. Kos dere med en blogg – jeg skal prøve gjøre det samme, punktum.

 14. Dear Caroline

  You don׳t have to explain anything! it’s your blog and you can post here what ever you want!
  pictures with Photoshop or without, it’s your choice, your life are your photos

  Stop apologizing, people are idiots they will always have something to say! That’s life..
  I love your blog and your style!
  And if someone has low self confidence and have a problem with you, that’s their problem! They can switch to another blog or just get a life

  xo

 15. Hvorfor legger du deg ikke bare helt flat? Sier rett og slett unnskyld og alt? Jeg syntes ikke du skal få sympati for at du har følt et kroppspress i mange år og bare måtte redigerer deg tynnere f.eks (at du tørr?) hva med alle dine trofaste lesere, ingen vil hverken tro på at bildene dine er naturlige eller det du skriver er TROVERDIG. nå har du allerede sendt ut signaler til unge som ser opp til deg – at det å redigere seg på bilder er helt ålreit. Tror det er mange som ønsker UNNSKYLD og en skikkelig forklaring. Du har mistet MEG som en av dine lesere. Dette blir for dumt, du er jo MAMMA til og med? skulle tro du eide mere fornuft enn hva det ser ut som nå.

  Litt hetts fortjener du akkurat nå… Jeg er så skuffet og lei meg over at dette kom frem på denne måten.

  1. MC: Det er da ingen som fortjener å bli hetset uansett hvordan de har oppført seg eller hvordan de har taklet ting. Tror ikke du hadde gjort det noe særlig bedre. Syns ikke Caroline og LK skal si unnskyld, syns heller ALLE de som skriver inne på formu som kvinneguiden skal ta seg selv i nakken og ikke mobbe, hetse og skrive stygt om Caroline som person. Hun har allerede sakt hun er lei seg for hva som har hendt! Alle gjør feil, tror ikke akkurat du heller er feilfri. Det samme med meg selv, alle gjør dumme ting de angrer på i løpet av livet sitt. Selv om Caroline har en populær blogg så er det ikke hennes feil at folk skriver masse dritt om henne. Det er jo leserene som har gjort henne til en stor blogg fordi vi liker hva hun kommer med. Og hun er like troverdig nå som før. Selv om hun har redigert litt bilder av seg selv, hvem bryr seg? Hvis vi er så mot redigering av bilder, så burde alle protesere mot moteblader, treningsblader osv for tro meg der redigerer de alle bildene.

   Stå på Caroline og LK, dere er flinke foreldre og syns dere har taklet dette ganske så bra! 🙂

 16. Magdalena

  Lurer på når beklagelsen fra media kommer? Den mobbingen de har drevet med er forkastelig. Er de jeg har vært sint på siden dag 1, ikke deg.

 17. Hei Caroline!

  Jeg har aldri noensinne kommentert noe som helst sted før, men nå velger jeg å gjøre det. Og det er fordi jeg tror på framsnakking, og jeg vil at du skal vite at jeg synes du virker som en kjempe flott jente! Og vet du, vi alle juger, vi alle gjør feil, og noen av oss prøver faktisk å rette opp i disse feilene. Og det er jo nettopp det du gjør, og det står det respekt av. Når man ber om tilgivelse over noe så lite (ja, det er lite i min verden i hvertfall), så er det ganske så tåpelig å ikke tilgi.

  Leser bloggen din hver dag, og du inspirerer meg!! Stå på videre, ikke la noen knekke deg!! 🙂

  Mange klemmer fra Helene

 18. Kjære fine Caroline:)Jeg vil bare si at du må ikke ta dette så tungt.I mine øyne er det som du og Lars Kristian har gjordt virkelig ingen stor tabbe,det burde knapt fått spalteplass.Se på Petter Northug f.eks,DET var en skikkelig tabbe,hvor han faktisk satte andres liv i fare.Men han stablet seg på beina han også,og jeg tror nok folk flest er like glad i ham ennå.
  Du virker bestandig så positiv og glad,og vil bare det beste for alle.Enkelte livnærer seg på andres «feil»,og klarer ikke å se at folk er som deg.De er bare misunnelige.
  Stå på videre,vi er mange som lar oss imponere og inspirere av deg!

 19. Hei Caroline, jeg vet at ODD-systemet ikke har skjønt det og jeg er redd for at ikke alle spillerne har fått det med seg hvilke muligheter som finnes i deres mitte, men det er bl.a. i situasjoner som dere opplever akkurat nå at man kan få øyeblikkelig hjelp gjennom Mental Optimalisering. Dette til orientering; jeg er bare noen tastetrykk unna på tlf. 91867276, mvh. Stein Lund Halvorsen.

 20. Du er ei kjempesterk jente Caroline! stå oppreist! Det finnes så mye verre ting å gjøre og det med at du står frem og innrømmer hva du har gjort og at du angrer viser hvor ekte du er! Stå på!! jeg støtter deg

 21. Kjersti

  Man kan vel ikke si at det er å begå en feil å retusjere noen bilder av seg selv? Jeg mener, HVEM GJØR VEL IKKE DET PRIVAT? Jeg gjør det heeeele tiden, spesielt når trynet er fult av vemmelige kviser, og jeg forteller hvert fall ingen at jeg har fikset på situasjonen i ansiktet! Jenter er eksperter på å hate andre jenter for handlinger, selv om man gjør eller har gjort nøyaktig det samme selv. Det eneste som er feil her er at dama det handler om er kjent, og det er ikke de som blåser opp det her. Who gives a sh….!? Det er liksom akseptabelt for folk å hetse de som syns i samfunnet? Nå har det seg sånn at teknologien lar oss utøve «magi» på oss selv, og det er vel ikke noens oppgave å kjefte på en enkelt person for å benytte seg litt av dette? Hun har vel ikke begått en kriminell handling? Har du ikke noe pent å si om en person, så ikke si noe (Litt situasjonsbestemt riktig nok, men Frøken Berg Eriksen er ingen terrorist eller landsforræder.) Føler folk drar en liten bagatell både til himmel og helvette. Når ble folk så overfladiske at de gidder å bry seg?

 22. Nina Lien Birkeland

  Hei Caroline.
  (Jeg vil at du skal ta deg tid til å lese denne kommentaren og virkelig ta innover deg alle ordene som står før du bare velger å publisere. Jeg håper i tillegg du kunne postet denne kommentaren slik at flest mulig personer får se den. dette trenger alle å lese.)

  Jeg har fulgt bloggen din litt av og på en stund og har, som de fleste andre, lagt merke til en hel del oppstyr i media de siste dagene og nå for nøyaktig fem minutter siden leste jeg en veldig unødvendig artikkel i dagbladet om påstander om deg. Personlige påstander av selve journalisten selv. Det blir for dumt. Etter å ha fulgt bloggen din en god stund føler jeg at jeg på en måte er din venn. Jeg har blitt kjent med deg og den koselige lille familien din, og nå var det tid for meg å poste min første kommentar, og stå opp for min venn, slik jeg ellers også gjør for de rundt meg.
  ALLE gjør vi feil. Det er menneskelig å feile. Det er slik vi lærer og ingen er feilfrie. Hvorfor folk har så vanskelig for å forstå dette når en offentlig person som deg gjør feil, det vet jeg ikke. Men det er ufattelig trist. Jeg får vondt inni meg når jeg leser hvor mye kommentarene og diverse annet netthets går innover deg, for ja det er lett å glemme den følelsen man selv får når man blir utsatt for personlig angrep. Men jeg har også tatt det innover meg. du får et X antall direkte slemme kommentarer hver dag som du ikke fortjener.

  Det vil alltid finnes noen som skal pirke, noen som skal kommentere alt, og noen som bare venter og venter til de endelig kan finne en feil å lage bråk om. Det er da du skal reise deg opp, stå i mot, gjøre som du har gjort å vise deg fra den ydmyke siden du har. «Jeg har gjort en feil» sier du da.
  Det neste spørsmålet går da ut til alle dine lesere: Hva mer kan hun da gjøre? Hun har innrømmet å ha gjort en feil, beklaget seg og forteller at dette vil aldri skje igjen. Hva mer kan hun gjøre? Gjort er gjort, beklaget er beklaget og livet går videre. Livet er altfor kort til å sitte anonym( eller ei) bak en skjerm og bruke timer på å formulere seg godt nok til at det gjør så vondt at noen bare har lyst til å gi opp alt. Dette er jobben til Caroline. Har dere aldri gjort en feil på skole eller jobb selv? Om dere leser denne kommentaren er jeg sikker på at dere akkurat nå kom på minst en feil dere angrer på. Hvordan ville dere likt det om noen kom trappende opp på jobbplassen din forann absolutt alle der, skreket ut om hvor dårlig menneske du er, dårlig forbilde, invitert media, filmet det hele og postet det på nettet slik at enda flere kan kommentere og le av det hele. Det er vel det nærmeste jeg kan klare å beskrive situasjonen for Caroline uten å være en del av den selv. I tillegg vil jeg si noe. Om dere hater en person så mye som enkelte av dere påstår. Hvorfor går dere da frivillig innom jobbplassen hennes slik at hun tjener penger? Dette er noe jeg har reagert på. Det er jo nesten rene beviset på sjalusi. Jeg vil bare si til deg Caroline, at jeg forstår deg, selvom jeg ikke forstår hva du går gjennom. Og jeg håper du vet at det finnes folk der ute som ikke er ute etter å trekke deg ned, men heller løfte deg opp. Stå på, ikke gi opp, selvom det er vanskeligere sagt enn gjort. Dette gjelder også deg LK. Stå sammen, mot hele verden. Folk venter bare på enda en skandale fra en annen kjent offentlig profil før de sagte men sikkert glemmer dette.
  Lykke til videre!
  Hvor mange her tør å innrømme at de har gjort en feil forann hele verden?

  Nina, 18.

 23. Anja Eide

  Jeg kan ikke engang begynne å se for meg hva du har gått gjennom, men du er ufattelig tøff og sterk som kommer deg gjennom alt dette! Jeg håper det blir bedre etterhvert og heier på deg! Stå på! 🙂

 24. Er det bare Jeg som ikke syns at redusering gjør noe som helst? Hvis man skal dele bilder av deg selv med over 100.000 lesere, bør man ikke føle seg komfortabel med å gjøre det da? Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mye bråk og oppstyr rundt redigering av bilder?? Jeg syns du er helt rå og jeg elsker bloggen din, bildene dine og hva du skriver. Dette er min første kommentar her, men likevel så syns jeg ikke det du gjør er et problem og jeg skjønner ikke alt oppstyret

  1. Når man allerede er veldig tynn og redigerer seg selv enda tynnere…det burde egentlig være en big deal når du er forbilde for mange tusen unge mennesker. Hun fortjener ikke hets, det hele har tatt veldig av, men jeg synes vi skal være klar over at mennesker som Caroline er en rollemodell for mange unge jenter. Er hun en god rollemodell i såfall? Jeg vet ikke.

 25. Karoline

  Kjære Caroline
  Det du har gjort er utrolig dumt, men gjort er gjort. Alle kan gjere feil. Eg vil at du skal vite at du har mange som støtter deg, men sjølvsagt er det nokon som skal ta deg for noko. Det eg syntes er dummest i denne saken er at du alltid har sagt at alle skal vere fornøgd med korleis dei ser ut, så viser det seg at du RETUSJERER bildene dine.
  Det er sjølvsagt dumt, siden det svekker det du har sagt og skrevet. Men som sagt: GJORT ER GJORT. Eg håper du har lært av denne opplevelsen og ikkje vil gjere det igjen. Hver deg skjølv og hver ærlig, det varer alltid lengst. Du er ein helt rå dame som ikkje har ein grund til å ikkje vere seg skjølv!

  BE YOURSELF , BECAUSE EVERYONE ELSE IS TAKEN! REMEMBER THAT!

  – Karoline

 26. Nicolas

  Hei, stå på og ikke mist motet. Jeg beundrer mannen din for at han står ved din side og støtter deg. Jeg leser ikke ofte bloggene dine, men syns at du er kjempe dyktig. Både vakker, klokk og god hustru. Du har alle mange gode egenskaper. De som kommer med spydig kommentarer, er ikke noen andre ennn en gjeng tappere som rett og slett misunner deg. De eier ikke skam og man syns synd for dem, missunnelse har blindgjort dem. Kjære deg, du er enn vinner og skal heie på deg fra hele hjertet mitt: stå på og lykke til videre.

 27. Jag tycker det är tråkigt det du går igenom men kan hålla med om att det är dumt att ljuga. Jag tror kanske att du inte inser att med din blogg så porträtterar du dug själv och ditt liv som «perfekt». Ingen är perfekt! Slappna av och var inte så hetsig med dina bilder och inlägg om du som du skriver inte vill att din blogg skall leda till osunda ideal hos unga kvinnor. Hetsen med träningen, perfekta ofta lite larviga poserna och om det nu är så att du retuscherar dina bilder, onödigt enligt mig.

 28. Kristin

  Kjære Caroline. Jeg skjønner deg. Jeg støtter deg. Stå på, jeg ønsker deg alt godt. Med vennlig hilsen Kristina 🙂

 29. Det er så forferdelig synd… Skjønner at det ikke alltid er like lett å være en kjent person, men du må jo forstå at alle kan ikke bli fornøyde! Selvom hvor inderlig lyst du har til det, men du som hele tiden forteller at du er bra nok som du er.. Du har virkelig ikke taklet det.. Spesielt dårlig har du taklet responsen, «skyldt» på de onde nettrollene der ute. Du er lik selv, bare du ser ikke ut som et. Håper du har lært og får det bedre med deg selv. For du virker som en super person, som bare vil det beste. Du må ikke høre på det negative!!

 30. Jeg syns bloggen din er helt fantastisk, og jeg forstår ikke hvordan så mange mennesker kan være så jævlige mot deg og bloggen. Redigering av bilder har blitt en del av vårt samfunn. Enten det er et instagramfilter eller photoshopping av ting man kanskje ikke er så fornøyd med. Jeg forstår at det er vanskelig når man hele tiden får kommentarer som peker ut enkelte ting på kroppen/ansiktet de ikke liker. Hvis man har muligheten til å redigere, gjør man det. Det virker som at folk i dette landet overser andre bloggere som også retursjerer og bare vil angripe deg. Det er urettferdig.

  Jeg syns det er bra av mannen din å stille opp for deg, anonymt eller ei. Man blir på en måte anonym når man bruker et falskt navn. Han ser jo deg hver eneste dag og har hele tiden hatt muligheten til å vite om du er trist (pga stygge kommentarer/hets osv.) eller ikke. Det at han faktisk skriver kommentarer hvor han støtter deg bak et annet navn burde faktisk være greit. Selv om jeg også kan forstå at det kan være litt pinlig.
  Han ville jo bare ditt beste.

  En blogg er for mange et slags gjemmested hvor de gjemmer seg bak en fasade som er helt uvirkelig. Hvor de poster positive innlegg hver dag for å gi folket lesestoff. Fine, lyse bilder med hyggelig stemning. Gode oppskrifter og treningstips. Folk tenker kanskje at ikke bloggere er «seg selv» på bloggen sin, men sannheten er egentlig at de ønsker å vise det beste av seg selv. Det er ikke alltid man har behov for å skrive om dårlige dager, og blogger heller om noe positivt slik at det skal bli behagelig for oss som skal lese det. Kanskje noe å ta til betraktning?

  Carolines blogg har blitt lest av mange. Mest sannsynlig deg som sitter hjemme i stuen din nå og leser dette innlegget også. Hun har fått mange tusen kommentarer daglig av folk hun ikke aner hvem er. Drapstrusler. Telefonsamtaler av folk hun ikke kjenner. Det er på tide at vi, som lesere, setter oss litt inn i situasjonen hun er i. Hun har mange tilhengere og det er mange som vet godt hvem hun er. Hvis flere titalls mennesker hadde sagt til deg hver eneste dag at det var noe du burde ha endret på – ville du ikke gjort det? Hvis du hadde hatt muligheten til å slippe flere slike kommentarer? Slippe at de ordene skal dukke opp når du skal sove om kvelden? Selvfølgelig hadde du det. Hadde du visst hvilket verktøy i photoshop som gjorde det folk syns var stygt til noe fint, hadde du gjort det med en gang. For deg selv.

  Caroline skriver en fantastisk fin blogg. En blogg man blir glad av å lese, en blogg som ikke gjør deg stressa – men som lar deg slappe av å nyte hvert ord hun skriver. Hun har i følge mange «det perfekte liv» – men det er det ingen som har. Det handler bare om hva man vil at folk skal vite og ikke. Om at VI skal kunne slappe av når vi leser bloggen hennes. Hadde Caroline skrevet om at hun måtte løpe i et møte, og så skrev enda et kort innlegg om at hun plutselig skulle et annet sted en halvtime senere hadde ingen giddet å lese. Det hadde bare blitt slitsomt i lengden.

  Jeg håper dere som ikke har noe positvit å si kan gå ut av denne bloggen og la være å kommentere mer. Ingen fortjener alt det Caroline har gått igjennom, photoshopping eller ei, det er ingen som gjør det. Det at vi er misunnelige på Caroline er det ingen tvil om. At hun tjener penger på bloggen hennes, som forøvrig er jobben hennes, det har vi ingenting med. Jeg håper virkelig at hun fortsetter med bloggingen slik som før og inspirerer oss like mye som hun alltid har gjort. Caroline, takk for at du har denne fantastiske bloggen. Jeg gleder meg til å følge med deg videre, du er rå! Stå på.

  Klem fra Heidi 🙂

 31. Thea Linnea

  Lættis hva folk gidder å melde på. Folk har for lite å gjøre! Jeg synes Caroline er en legende og alle klovnene som slenger dritt er bare sjalu:)

 32. jannicke

  Ser litt ut som det du ønsker med disse innleggene er sympati..og desverre er det mange som får det også.
  Dette gir sikkert bloggen din enda mer trafikk , så i tugangspunktet er det vel bare helt ok for deg .

 33. Heisan . Syns du ikke trenger å besvare alt og alle spørsmål . Det er ingen som behøver å vite alt. Gjort er gjort og vi er bare mennesker alle sammen og vi alle gjør feil. Det er helt menneskelig det ,for ingen er perfekte. Legg heller planer for fremtiden og se deg ikke tilbake men lær av dem.

  Med vennlig Hilsen en som har drevet blogg siden 2007 Eva Helen

 34. Dear Caroline,

  I just wanted to write a few words of support to you both.

  I visit your blog daily and I really can not believe all the negative press you have endured, anybody would think you murdered someone.

  You are such a lovely couple and you don’t deserve all the grief you received recently.

  Who cares if you touched up a couple of images, most glossy magazines do this as a matter of course. So what if you have some tweaked some comments for our entertainment, I really don’t care.

  Here in the UK there are so many scandals regarding footballers who have sordid affairs all the time, one famous one even had a 8 year affair with his brothers wife! Then we had a scandal a couple of years ago where politicians were fiddling their expenses and therefore stealing tax payers money.

  It is just not fair to singularly blame you for causing eating disorders in girls because you tweaked a couple of images. Slim beautiful people have always been in the majority in all areas of the entertainment and fashion industry.

  I love your blog and I will keep on reading it.

  Warmest wishes,
  M.

 35. Johanne

  Hei kjære Caroline og familie. Må bare starte med å si: Folk MÅ SLAPPE AV! Dere er en familie, vanlige mennesker og du deler gode råd, tips, tanker og ting som skjer i livene deres med oss. Vi er heldige som får lov å lese det du skriver. Jeg personlig hadde aldri turt å dele livet mitt på den måten med andre, og det stiller det så stor respekt av at du gjør. Jeg leser ingen andre blogger enn denne, og når folk spør meg hvorfor jeg leser akkurat din blogg svarer jeg at det er den eneste bloggen som gir meg noe, som jeg lærer noe av og som jeg har fått et «personlig» forhold til. Det er det jeg fokuserer på, jeg gransker ikke bildene dine etter feil og mangler. Det er ingen hemmelighet at du er super flott og kvinner som trygge på seg selv unner andre kvinner å ser bra ut- men alle kan ha en dårlig dag eller se ting på bilder/i speilet som ingen andre ville sett, og dermed retter litt på det slik at hvert fall ikke du selv skal ha «angst» for det bildet. Herre, til og med Victorias Secret modellene retusjerer bilder og sminker flere lag på rumpa for å se mest mulig «flawless» ut. At det er DET folk bryr seg om at du har gjort, synes jeg er helt vilt. Jeg tør å si nesten ALLE i din posisjon hadde gjort det samme selv, hvertfall når det har vært så mye fokus på utseende ditt. Og at Lars Kristian har skrevet kommentarer, beviser at han er mann nok til å beskytte de han elsker. Hadde det vært min blogg og folk hadde våget å skrive stygge ting til meg, skulle det bare mangle at kjæresten min backet meg. Alle er sneaky, alle gjør feil, dog jeg mener det ikke var så stor forbrytelse som folk skal ha det til. Folk må la Caroline og familien være i fred, og bry dere heller mer om alle de forferdelige tingene som skjer i verden. Ja, klassisk å si, men gud så sant! Jealousy is a b**** ! Ingen hadde brydd seg om dette hvis du ikke hadde et heldig utseende, sorry, men sånn er det bare! DU er råflott, har verdens søteste lille pike, og en fantastisk familie og liv mange ville gitt alt for!

  Stå på videre, jeg fortsetter å lese og vil ignorere alle negative kommentarer om deg!

 36. Anne M.

  Hei, jeg har tittet innom bloggen din nå og da, men har aldri kommentert før. Men nå måtte jeg bare si at janteloven er noe herk! Jeg synes det er helt sprøtt hvordan folk leter etter den minste ting å henge seg opp i når det gjelder deg! Og dersom de ikke finner noe å kritisere, så får du jammen meg kritikk for å være så perfekt at andre kan føle seg mindreverdige! For noe tull! Folk må lære seg å ta ansvar for sine egne liv, og ikke skylde på andre. Jeg synes bloggen din er veldig inpirerende, på alle områder. Spesielt liker jeg matoppskriftene. Og jeg har enda tilgode å se en annen norsk blogg som holder så høy kvalitet, både når det gjelder tekst, bilder og innhold.
  Alle kritikere og nett-troll synes å være drevet av en kraftig misunnelse. En ting er saklig kritikk, men her henger de jo seg opp i alt og ingenting! Angående bilderedigeringen så er jo det du har gjort minimalt i forhold til hva som er gjort i et hvilket som helst moteblad. Hva så om du har fikset på noen få bilder! Bloggen er da like kjekk å lese uansett. Håper du klarer å overse kritikken, du har ikke gjort noe galt, dette er bare en heksejakt i mine øyne. Sånn som mediene slår opp saker om deg virker det nesten som de ikke er fornøyde før du legger ned bloggen. Utrolig hvordan noen mennesker kan være så opphengte i å trykke ned andre! Stå på, heier på deg! 🙂

 37. Kjære Caroline, det er ikke sikkert du leser denne kommentaren eller legger merke til den blandt dette havet men jeg vil bare fortelle deg at uretusjert eller ikke så følger jeg titt og stadig med på bloggen din og livet ditt og bruker mye av fototeknikkene dine som inspirasjon til egne, og jeg har aldri hengt meg opp i om hva du blir omtalt som i media- jeg går på hjemmesiden din for å lese om hva DU skriver ikke hva folk skriver om deg. Og jeg har lagt igjen kommentarer av og til- aldri negative. Skulle ønske flere gjor som meg og tikket inn på fotballfrue eller carolinebergeriksen.no for å lese om deg, ikke for å omtale deg. Greit nok at vi er et fritt land og folk kan komme med så mange ytringer de bare vil, men jeg har aldri forstått meg på hvorfor folk kommenterer for å legge merke til ting eller hive innpå med påstander…

  Jeg tenkte jeg skulle skrive deg denne kommentaren for å være en av alle de som er positive i mot deg uansett! Jeg håper du ikke blir utbrent av dette oppstyret rundt deg og ditt, med tanke på at du ikke bare er hundemamma men kone og mor. Ta vare på deg selv, og legg heller inn en bloggpause om du føler deg sliten. For når du publiserer deg selv på nett så får du høre der etter i dette mediasamfunnet vi til dags dato selv har opparbeidet med både rykter og positivitet. Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og at du IKKE sliter deg ut, det er lov å ta seg fri for sin egen del uten å måtte i det hele tatt komme med en ytring om hvorfor en tar seg fri.

  Jeg vet at du vil alles beste og er en varm person, men dette er din hjemmeside og din blogg- bruk da også dine regler og legg ut hva du vil når du vil. Om du mister lesere fordi du retusjerer bilder fordi andre lesere/fans kan herme, så er du ikke den eneste. En leser burde bli fordi en forstår seg på forfatteren, ikke fordi forfatteren som da er et vanlig menneske kan gjør feil- for det kan vi alle.

  Ønsker deg en fin kveld, klem!

 38. Alle gjør feil. Forskjellen på meg og deg er at flere vet hvem du er, og derfor er det flere som ser sitt snitt til å «ta deg».
  Hadde jeg gjort den feilen som du gjorde, hadde noen brydd seg i et og et halv sekund.

  Hold ut kritikken. Se hvor mange som støtter deg – nettopp fordi vi liker deg. Innholdet du deler med oss. Bildene. Alt.
  Du er inspirasjon. Og so what om du redigerte noen bilder? Six-packen din er ekte. Forskjellen fra de redigerte og uredigerte bildene er minimale.

  Drit i det.
  Ikke la deg trakke på.

  Det er så mange som heier og tror på deg!!

 39. Der ja, endelig et innlegg som viser innsikt i ens egen tabbe, at dette dreide seg om ego og ikke alle «slemme lesere». Jeg skjønner det er lett å være etterpåklok og ja, dere ville nok raskere vært ferdig med dette ved å lagt dere helt flate tvert og ikke slettet noe. For å være ærlig disse bilderedigeringene var jo minimale, det var jo knapt så man så en forskjell så jeg skjønte ikke hvorfor de ble slettet, de beviste jo bare hvor små forandringene var på de fleste bildene. Og såklart så trenger du ikke redigere så mye på deg selv, du er såpass vakker og flott at redigering slettes ikke er nødvendig, ja bortsett fra lys og farger og slike ting som får bildene til å se finere ut. Og klart man finpusser bort kviser, det gjør alle.

  Disse dumme svarene derimot var verre, det ble en sånn hersketeknikk at man som leser følte man ikke kunne komme med hverken spørsmål eller noe uten å få en «lege» på seg eller noe lignende og slik regner jeg med du ikke vil ha det heller, iallefall ikke på en seriøs side som dette iallefall virker som med masse kostholds- og treningstips så er det vel greit å ikke klusse med slike titler for å vinne diskusjoner.

  Men jeg for min del likte dette innlegget bedre enn det andre, håper du begynner å få det bedre, det er ingen unt å sitte å skamme seg på denne måten og der har vi alle vært, forskjellen er at vi andre slipper heldigvis at «alle» vet hva vi har gjort.

 40. Jeg synes det er trist at vi blir så opphengt i en blogg, en blogg som handler om klær, mote, fine bilder av (i dette tilfelle) Caroline, trening, hvordan det ser ut hjemme hos den det gjelder og hva slags mat man lager, for å nevne noe. Jeg skjønner vel verken hva som er så flott og inspirerende med en slik blogg, hvorfor man nærmest blir hyllet – eller hetset eller hvorfor det blir dagens..eller ukens nyheter.
  Har vi ikke andre ting å finne på? Har vi ikke et liv?

 41. Skal du være med på leken, må du tåle steken. Denne bransjen er ikke for alle. Hvert yrke krever kompetanse og egenskaper. Synd at du og din mann mangler innsikt i avgjørende faktorer innenfor medienes publikum, som påvirkningskraft og psyke, (dette skulle du da virkelig ha lært under journalistutdannelsen din?!) for blogging ellers er du flink på.
  Husk at handling skaper reaksjon, dere er voksne mennesker. Ta ansvar for egne feil i stede for å skyve skyld over på andre. Kritikk vil det alltid være. Konsekvensen av publikasjon er ikke utelukkende positiv, kjære deg. Ta ansvar. Det er ikke mye respekt igjen å miste.

  1. Jeg kunne seriøst gitt deg en medalje for det du skriver her, Inga. Elsker din kommentar!
   Er glad det fins andre som tenker som meg. Takk!

 42. Kristin

  Tror du feilberegnet ditt publikum da du lot deg intervjue i DN og i tillegg av en journalist du har «forbindelser til» – ref dagens artikkel i Dagbladet. Offer-rollen kler deg ikke, og uansett hva du selv sier om at bloggen din ikke er en profesjonell mediebedrift, så er den nettopp det. Du tjener penger, mye penger på at folk gidder å lese dette hjernedøde sludderet ditt.

 43. Selv om denne diskusjonen kanksje begynner å avta noe nå, må jeg bare si at jeg synes du er kjempe sterk og det er så synd at slike glipp kan ødelegge så mye. Alt alle sier om at du gjør det selv til et offer mener jeg er feil, man har rett til å forklare og forsvare seg selv. Som alle andre er du et menneske og det er jo mye bedre å forklare. For ja; det stemmer nok at et par stykker trenger en forklaring. Men hva som er skjedd er dumt og ikke bra, men ingen burde ha rett til å gjøre så vonde ting mot deg. Ingen skjønner nok hvordan de behandler deg når de sitter bak en skjerm, det er ikke en sjanse i verden for at noen kunne ha sagt så stygge ting mens de så deg i øynene.
  Ikke la folk ødelegge deg, det er en grunn til at nettopp din blogg har kommet så langt, og det er fordi du er et godt menneske med mange gode verdier. Og du virker som en kjempe fin mamma, mange hadde trengt en som deg. Alle begår feil, men vi lever ikke i en feilfri verden. Så alle sammen gi henne en sjanse til. Dere vet at hadde det vært dere hadde det ikke vært vanskelig å støtte opp for en man er glad i eller redigere litt ekstra på en dårlig dag. Det er lov å beskytte seg selv, og bare utrolig trist når det endte med det motsatte. Likevel synes jeg du takler det kjempe fint! Du er kjempe flott, og veldig bra intervju også! 🙂 🙂 klem

 44. Kort vil jeg si det er kjipt det bør slik. Jeg bryr meg lite om de er redigerte. Og synes det er kjipt at mediene skal skrive så veldig stort om det. Bare husk jeg og nok mange fler kunne ikke brydd seg mindre. Håper det ikke har vert for stort kaos for deg og at det snart forsvinner helt. Elsker fortsatt bloggen og du virker enda som en super person!

 45. Utrolig fint og reflektert innlegg. Synes det er sykt hvordan media og andre mennesker klarer å blåse dette opp til noe så stort. Personlig synes jeg dette er en bagatell, hvor mange er det vel ikke som redigerer litt på sine egne bilder? Skulle det vært like ille hver gang noen gjorde dette ville det jo vært tredje verdenskrig for lenge siden. Uansett, bra at du skjønner du har gjort «feil». Eneste som nå gjenstår er vel å heve seg over alt som blir sagt, men jeg tror (…eller vet) at du har mesteparten av befolkningen med deg, og ikke mot deg 🙂
  Stå på videre, Caroline!

 46. Hei Caroline <3

  Feil kan alle gjøre.
  Og mennesker er kjappe på å dømme andre.
  Du står midt i stormen nå, men alle vet at en storm ikke kan vare evig!
  Det kommer til å gå over.

 47. Fra mor til mor og fra fotballfrue til fotballfrue:
  Du er nydelig! Vi alle er mennesker og alle mennesker gjør feil. Syns bildene dine er kjempe fine redigert eller ikke, who cares? Å dette innlegget her sier utrolig mye om deg <3 <3

  1. Caroline

   Du er nydelig du også <3

 48. Hei! hvor er skjorta fra?

  1. Caroline

   BikBok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *