my precious

kose1

Klokken 12 gikk flyet fra Trondheim, og fem timer senere var jeg i Siljan igjen. Hjemme hos mann, barn og hunder. Alt som det skal være. Noe så utrolig deilig! Jeg har savnet Nelia så mye at jeg ikke kunne gjøre noe annet enn å gråte da hun strakte armene mot meg, verdens beste følelse  Mamma og pappa har også kommet en tur på besøk, så dette blir en fin og rolig helg. 

___________________________________________________________________________________________________________

– of all the rights of woman, the greatest is to be a mother –

kose2kose3

I morgen kommer det et intervju med meg i Dagens Næringsliv som jeg håper svarer på en del av spørsmålene som har blitt stilt i kommentarfeltet. Beklager for litt lite interaksjon med dere i det siste, jeg kommer sterkere tilbake! 

Her hjemme blir det tv-kveld med alle sammen i sofaen, vin i glasset og tapas. Jeg stakk egentlig bare innom for å ønske dere GOD HELG ♥ 

350 kommentarer

 1. Kjære Caroline

  Jeg har prøvd aktivt og ikke engasjere meg i denne saken som har vært i mediene de siste dagene. Kanskje fordi jeg ikke syntes det hører til i mediene der jeg mener «de viktige sakene» skal omhandles og ikke om hva en blogger har gjort feil. Jeg leser ikke fast din blogg, men det er tider der jeg titter innom og får mye inspirasjon i forhold til matlaging, klær, og det å oppretteholde et godt humør. Nettopp fordi du er en veldig motiverende person. Men her er jeg, å skriver uventet en kommentar på bloggen din.
  Idag gikk jeg innom http://www.dn.no som jeg gjør hver morgen og da trykket jeg bevist på en link som var et intervju av deg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har syntes saken har vært pinlig, og uprofesjonelt og jeg har derfor ikke forsvart deg i diskusjoner, men når jeg leste dette intervjuet fikk jeg en klump i magen. Det ærlige, genuine og fine portrettet av deg som de fanget i teksten fikk meg til å få en forståelse for ditt liv som jeg aldri har hatt før. Det er så enkelt å være enige i kritikken når man kommer med uttalsen om at dette har hun «valgt» selv. Jeg skammer meg over hvor onde vi mennesker er. At vi bruker så mye tid på å presse hverandre ned, i stedet for å bygge hverandre opp. Jeg fikk så hjertevarme for deg og din mann som har stått i det her så lenge. Jeg ønsker deg, Lars Kristian og Nelia alt godt fremover. Og jeg kommer alltid til å forsvare deg i hverdagspraten hvis en negativ uttalse om deg kommer opp. Jeg vil rett og slett bare takke deg for den åpenheten du ga i intervjuet. Jeg forstår deg så mye bedre nå enn før. Ha en god helg med dine kjære og nære 🙂 Klem fra en sosionom som mener du er et veldig godt forbilde for dagens unge.

 2. Nå synes jeg enkelte må ta seg sammen her inne….Jeg støtter ikke måten C og LK har håndtert dette på, men å begynne å kritisere og pirke på alt hun gjør blir håpløst…Om hun har skrevet en O istedenfor A eller hva det var er vel ikke noe å kommentere, ihverfall ikke på en ufin måte…Har dere ALDRI hatt en skrivefeil før???? Tror de fleste som ønsker det har sagt sin mening her inne, inkludert meg, men dere fortsetter og fortsetter…På tide at det roer seg nå spør dere meg…Fine bilder, ønsker dere en fin helg:)

 3. For noen nydelige bilder av deg og Nelia, det første var skikkelig koselig 🙂

 4. Herlighet. Nelia blir bare søtere og søtere. Det nederste bildet er bare så herlig. Ansiktsuttykket ditt er ubetalelig §:o)

 5. Hei Caroline

  Veldig leit og grusomt å lese det du opplevde med han mannen som kom hjem til deg, ingen mennesker har problemer med å forstå d. Det er virkelig en helt grusom situasjon å havne i.

  Når det er sagt må jeg bare spørre deg om følgende; mange av dine lesere sier du har sagt jeg beklager for d jeg har gjort, men jeg finner ingen steder i bloggen der du har skrevet ordene jeg beklager, unskyld for d jeg gjorde. Så derfor spør jeg deg.

  Jeg synes man skal skille sakene her, når man opplever vonde ting som du nå har gjort er det helt forståelig å ha fokus på d en selv har blitt utsatt for,

  Jeg unner ingen å ha vært igjennom d duvhar opplevd, d fortjener ingen og slikt skal man ikke oppleve. Sånn da har jeg sagt d.

  Jeg forventet med en beklagelse fra innlegget ditt i dagens næringsliv, men der sier du kun at du er lei deg for det du har gjort og føler deg flau. D er fint du sier d, ikke misforstå meg. Jeg bare lurer på når du sier du er lei deg mene du da; jeg beklager det jeg har gjort.

  Alle har vi gjort dumme ting i livet og den som ikke har gjort det kan kaste sin første stein. Jeg mener at det å være lei seg er ikke d samme som å si unskyld.

  La oss si ar jeg har sagt noe jeg ikke skulle ha sagt tll min kjære, jeg er lei meg for d. Han vet d, men får ingen beklagelse, hvordan kan han da virkelig vite at jeg har det dårlig med meg selv for d jeg har gjort

  Å være ydmyk og å beklage er en viktig og fin egenskap å ha. Selvfølgelig vil d være tøft å si unskyld om man mener man selv synker lavt for ved å si unskyld viser man seg sårbar. Men vet du hva en vis.person sa til meg engang? D er ved å vise at man er sårbar man virkelig er sterk. Det er førsr når man sier unskyld folk kan tilgi og gi en ny sjangse. Det er så få ord, men allikevel opplever jeg stadig at mange har problemer med å si; jeg beklager.

  1. Hvis du hadde tatt deg tid til å lese gjennom noe innlegg tidligere når det stod på som værst så har hun sagt unnskyld mange ganger, og når man sier unnskyld sier man det som oftest fordi man er lei seg. Det er det samme! Alle mennesker gjør feil, Caroline har gjort sitt og du har skrevet en lang kommentar med masse skrivefeil! Men du blir nok ikke hengt ut i media fordi!

 6. Du kler så vanvittig mye bedre mørkt hår. Spesielt akkurat den brunfargen der! Du får en mye finere glød i ansiktet enn du gjør med lyst hår. God lørdag!

 7. Å føle seg utrygg i sitt eget hjem må være fryktelig…Det er der ingen som fortjener…Trist at det er så syke mennesker der ute…Herregud for en opplevelse det må ha vært….

 8. Jeanette

  så utrolig ekkelt at det kom en fremmed mann hjem til deg når du var alene med Nelia.Har opplevd noe lignende selv,ble kjemperedd.Så jeg skjønner godt hva du følte da.Bra det gikk bra hverfall!

  Skjønner ikke hva som går av enkelte mennesker!

 9. Kristin K.E.

  Må ligge mye psykiatri bak enkelte nettroll, virkelig sjokkerende. Håper disse menneskene får hjelp et eller annet sted. Alle blir påvirket av å lese slike ekstreme ytringer om seg selv eller kona si, det er helt naturlig.

  Fint intervju i DN. Fortsett med bloggingen din, skriv om lystbetonte og hyggelige ting. Jeg er en av de som kan spare meg for å lese om andres pigmentflekker, hemorroider etc.

  God lørdag:-)!

 10. Flotte bilda av dåkker 🙂 Artig å se bilda der du ikkje e så alvorlig 🙂

 11. Flott intervju i DN . Stå på Caroline 🙂

 12. Hei Caroline.
  Jeg har i to år nå (nesten daglig) vært innom bloggen din. Grunnen til dette er inspirasjon når trening ikke frister, jeg ikke vet hva jeg skal ha til middag osv. Du har inspirert i hverdagen! Jeg har ikke vært innom for å zoome inn etter hybelkaniner, eller for å gjøre meg opp en mening om hårfargen din. Jeg tror det har en sammenheng med at jeg har en god selvfølelse og selvtillit. Dessverre er det mange som har et behov for å trykke andre ned for å heve seg selv.
  Ang bilderedigering og falske kommentarer; hva så?
  Du er en flott jente, stå på! Ta vare på deg selv og den skjønne familien din:)
  Det ordner seg alltid.

 13. Caroline <3 Jeg får næsten lyst til at græde, når jeg læser din blog for tiden! Jeg synes du er SÅ stærk, havde det været mig, havde jeg ikke kunne holde til halvdelen af, hvad du bliver presset igennem. Det er så hjerteskærende, at du på denne måde er blevet et offer for ondsindede folk. Hvor ville jeg ønske, at alle bare ville tilgive dig! Bliv ved med at kæmpe! <3

 14. God helg, Caroline! Du er et bra og et godt nok menneske! 🙂

 15. synes ikke noe om det sitatet du har til slutt der, det er ikke noen rett å få barn som kvinne, det er svært mange som aldri får denne muligheten og at du skriver om det som om det er noe alle kvinner er ment til å få, er bare et bevis på at du lever i en boble noen ganger….

 16. Hei.

  Så nydelig bilde av Nelia og deg, og utrolig fint intervju av deg i Dagens Næringsliv. Jeg kan ikke forestille meg hvor redd du var når han mannen kom, skjønner veldig godt at du ikke liker å være hjemme alene eller alene generelt når du har opplevd slike ting. Skjønner virkelig ikke hvordan noen mennesker kan oppføre seg slikt, er helt forferdelig! Du fortjener virkelig ikke all mobbingen og truslene du går igjennom, håper virkelig det stopper snart eller ihvertfall minker. Ta vare på deg selv, og prøv å slapp av med gode venner og familie rundt deg. Du virker som en utrolig hyggelig person, et godt menneske og en god mor. Ha en fin lørdagskveld, Caroline! 🙂

 17. Fantastiske bilder av dere

 18. Superkul skinnjakke!!! Hvilket merke er det? Ha en fin kveld:)

 19. Kariann Berntsen

  For noen helt utrolig nydelige bilder av mor og datter. Fy søren! <3
  Ønsker deg en fortsatt fin helg Caroline. Det fortjener du. 🙂
  Klem

 20. Christine

  For en utrolig fin artikkel og fine bilder!

  Alle trår feil gjennom livet, og det er mange ganger man gjerne skulle ha skrudd tiden tilbake. Den største forskjellen er at dine «feil» blir førsteside sak i media, og blåses opp i det uendelige. De sier at dette burde du tåle siden du har den posisjonen som du har, men det finnes også en grense for hva et menneske/en familie kan tåle over lengre tid. Jeg synes oppriktig synd på deg i disse dager. Du har kanskje tatt avgjørelser og valg som du gjerne skulle vært foruten, men det er da grenser for hvordan du skal «slaktes». Jeg er ikke perfekt, leserne dine er ikke perfekt, og det er heller ikke du, men hvem er vel det? Ingen ER perfekt, men vi ER heller ikke våre feilsteg.

  «For du har både vett nok,
  mot nok, og ro nok.
  Og du er både bra nok,
  sterk nok og god nok»

  «Ingen som du» av Ingebjørg Bratland

  Hilsen en som sjeldent kommenterer, men som rett og slett ikke kan la vær å si noe i disse stormfulle dager!

 21. Monica M. B.

  Fine damer og fine bilder. :o)

 22. Nydelige bilder av dere!
  Søt lita jente dere har 🙂

  Stå på Caroline, du er et flott menneske! <3

 23. Hei skjønne Caroline!
  For første gang skal jeg ta meg tid til å kommentere bloggen din. Jeg har virkelig så vondt av deg og det du i det siste har måttet gå igjennom. Jeg føler virkelig med deg. Jeg har opplevd så utrolig mye kritikk og hets selv, med mitt yrke, og fordommer spesielt. Vi har to forskjellige bransjer, og kan selvfølfelig ikke sammenlignes, men kritikk og hets som går på en personlig, som ofte ikke har rot i virkeligheten, kan virkelig bryte en ned. Man kan virke så sterk som bare det utad, og virkelig stå i det, men når alt kommer til alt, så er vi bare mennesker. Og det gjør vondt. Jeg har på et punkt ligget et helt år inne, på sofaen, pga forsideoppslag på noe jeg aldri hadde gjort. Jeg fikk sosial angst og ble helt ødelagt. Sakte bygget jeg meg opp og valgte et yrke som hadde gitt meg livslyst, glede og passion, men et virkelig sårt yrke. Helse. En sko som trykker dypt hos de fleste. Så jeh får høre det.
  Jeg har så empati for deg og jeg står opp for deg, for samtidig som jeg gjør det for deg så står jeg opp for meg selv. Jeg lærer å styrkes av det du opplever, og lærer noe nytt i en ganske så tøff verden. En verden man ofte tror man kjenner godt. Så gjennom dine erfaringer så hjelper du andre, vit det. Vi vokser på dette og du har vokst til å bli en utrolig god rollemodell. Mener ihvertfall jeg. For du velger å lære, vokse og gjøre det beste du kan for å gjøre rett. Det er en rollemodell. For vi alle kan feile, og vi alle gjør ting vi kanskje aldri vil at andre skal vite om. Men det er personen som deg som blir totalt blottlagt. Og ingen vet hvordan det kan være. Det bærer enormt styrke å være så i søkelyset som deg, det håper jeg en dag mange forstår. For jeg, som kun er en tusendedels i søkelyset som deg, synes det er skummelt nok som det er.
  Så vit det, du er en utrolig person, du virker som et fantastisk menneske, og jeg unner deg virkelig alt godt. Vi kvinner skal bygge hverandre opp, ikke ned. Du kommer til å gjøre det så utrolig bra, og Nelia er heldig som har en mor hun kan lære så mye av <3
  Lykke til med alt! Husk, everything happens for a reason;-)
  God klem fra Caroline

 24. Pernille

  Jeg kommenterer vanligvis aldri på blogger, hverken positivt eller negativt. Men jeg legger igjen en kommentar nå, for å kunne være en av mange som veier opp for alle idiotene med fri tilgang til internett og tastatur 🙂 Feil kan alle gjøre, og de aller fleste gjør mest sannsynlig langt flere feil enn deg. Til tross for det så er du fortsatt en kjempegod rollemodell, og Nelia er heldig som har deg som mor. Stå på videre!
  Nydelige bilder, forresten 🙂

 25. Så fine dere er:)

 26. Lillian

  Jeg er ikke en fast leser av bloggen din, men liker å titte innom innimellom
  For meg blir bloggen din som et ukeblad med oppskrifter, fine bilder og hyggelig lesning (også ukeblader retusjerer og forteller litt «løgn» slik at det er hyggelig lesning)

  Personlig digget jeg bilde av deg 4 dager etter fødselen. Kred til deg!
  Og de som blir fornærmet har feil fokus. Kan vi ikke glede oss på vegne av andre?

  Kroppsfiksering har eksistert alltid, det dukket ikke opp etter at du opprettet bloggen din 😉
  Du er ikke ansvarlig for alle andre, og har kun ansvar for deg selv.
  Om noen får spisevegring, så kan de ikke legge skylden på din blogg! Det er litt (mye) mer komplisert enn som så.

  Fortsett som du har gjort, og ikke gå under for presset du blir utsatt for.
  Flertaller som leser bloggen din koser seg med den slik den er, og nettrolla må du ignorere! Du kan ikke tilfredstille alle uansett 🙂

  Jeg heier på deg, Caroline 🙂 🙂

 27. Kristine

  Hei!

  Så utrolig skjønne bilder! Helt nydelige 🙂 Håper det går bedre med deg, og at du kommer deg greit gjennom denne tiden. Du er veldig flink til det du driver med, og er den bloggeren jeg ser på som den mest seriøse. Du gjør det du lover og du kommer med gode innlegg fra forskjellige deler av hverdagen din. Jeg syntes det er supermorsomt å lese bloggen din, og du er definitivt en stor inspirasjon! Får alltid en god følelse etter å ha lest innleggene dine 🙂

  Klem 🙂

 28. Leste intervjuet i DN. Har ikke vært inne på sidene dine tidligere. Vil bare oppmuntre deg til å stå på videre. Du har gitt deg selv jobb og inntekt, med alt hva som medfølger. Det er krevende. Vi må både gå vår vei og lære underveis. Heia deg som skaper noe selv. Trøst deg med massiv omtale

 29. DEN skinnjakka!!! Er det Acne?

 30. Hei 🙂
  Stå på Caroline!!! Har lest bloggen din i mange år og kommer til å fortsette med det, uansett hva som skjer.
  Ønsker deg og familien din alt godt med tiden framover 😀

 31. Mannen din må være utrolig umoden.

 32. Hei Caroline.
  Jeg har aldri egentlig lest bloggen din, jeg har aldri egentlig blitt kjent med deg, men i dag leste jeg artikkelen i DN og jeg følte at jeg lærte å kjenne hvem du egentlig er…..(som offentlig person naturligvis). Jeg sitter her og skammer meg over mine holdninger. Uten å ha kjent deg, din blogg….så hadde jeg likevel for lenge siden gjort meg opp en mening om deg, jeg var overbevist om at du ikke var noe annet enn en overlegen bedrevitende show-off. Jeg snappet opp kommentarer om deg fra ulike kanter og gjorde opp min mening…..det er jo helt utrolig.! I dag innså jeg at du er et menneske, akkurat som meg selv, som har gode og dårlige sider, som feirer…og noen ganger feiler. I dag ble du ekte….for meg. Jeg respekterer deg. Jeg håper at andre «hatere» innser det samme, det er på tide å ta vare på hverandre og løfte hverandre…ikke la janteloven seire. Du er en flott dame Caroline og du kler mørkt hår

  1. Caroline

   Tusen takk, Anna, det var hyggelig å høre 🙂

 33. Jeans-elsker

  Hei! Jeg digger fargen på jeansen din, hvilket merke er det?:)

 34. Synes du har en flott blogg, og mener har ikke andre mennesker noe fint å si , kan de heller vœre stille. Hvem idag pynter ikke litt ekstra på seg selv – Instagram, forskjellige filter.
  Stå på , og vœr deg selv – synes du virker som et flott menneske og synes det er leit at en del mennesker skal rakke ned på andre. Janteloven her i Norge kan bare gå å legge seg

 35. Hei!
  Synes lua var så fin! Hvor er den i fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *