hjemreise

IMG_4217

God morgen til deg! Her kommer noen bilder fra gårsdagens middag på Una Pizzeria. Der var det utrolig god mat og stemning. Jeg er imponert over at det var så mange mennesker ute og spiste på en torsdag. Bra Trondheim! Det var storbytendenser jeg nesten hadde glemt, i Skien er vi jo sjeleglade om det er fire mennesker på samme restaurant som oss 😉 Flere fine blogglesere kom og hilset på også, det gjorde meg kjempeglad! 

IMG_4281

IMG_4195IMG_4208

IMG_4214

IMG_4282

___________________________________________________________________________________________________________

Etter maten fikk vi en liten sightseeing i byen, veldig koselig her, så det var synd at vi ikke fikk sett oss mer rundt i dagslys, men sånn er det når du er på jobbtur! Disse dagene har vært så fullpakket at jeg ikke har rukket å tenke så mye på andre ting, og det var litt deilig, men nå trenger jeg å komme hjem til familien min  Vi ble her en natt lengre enn planlagt, men skal snart legge Trondheim bak oss 🙂 Håper deres fredag blir fin! 

58 kommentarer

 1. God tur hjem, Caroline:))

 2. Ann-Julie

  Fint at du trives i Trondheim, men det heter Una Pizzeria.

 3. Ann-Karin

  **Una pizzeria e bar
  Ikke Uno – du har jo til og med lagt ut bilde av logoen!

  1. Ann-karin og noen av dere andre

  2. Skjerp deg Ann-karin

 4. Synøve

  Takk for meg 🙂 lykke til videre Caroline, håper du lever livet slik du har drømt om 🙂

 5. Trondheim er kjempefin! Første gang jeg var der tenkte jeg det var en utrolig grå og trist by, men så, pga sykdom og mye tid på St.Olav, har vi tilbragt en god del tid der i perioder. Jeg oppdaget Bakklandet og alle kafeene der, alle de fine husene og ikke minst, de trivelige folkene! 🙂

  Jeg syns for øvrig du takler motstanden mot deg og bloggen din på en god måte. Når det først skulle bli sånn, så si det du vil si, og gå videre som før. Hva annet skal man gjøre, skrive innlegg på innelgg om det?

  Ønsker deg en fin helg! 🙂

 6. Hei!

  Jeg skjønner at dette er en tung tid for deg, og jeg håper du kommer deg sterk og helskinnet ut av det. Samtidig skjønner jeg at folk reagerer på det som har hendt. Mitt kritiske blikk er spesielt rettet mot måten du har håndtert saken på (ikke privat, men profesjonelt). Det er nok mange trofaste lesere som savner en ordentlig unskyldning.

  For å få frem mitt poeng, ønsker jeg faktisk å sammenligne dette med mediestormen rundt Petter Northug da han ble tatt for fyllekjøring. Nå er selvfølgelig fyllekjøring mer alvorlig enn bilderedigering og kommentarer under falske navn, men prinsippet er allikevel det samme:

  Han ønsket ikke å skuffe noen. Allikevel skapte det stor frustrasjon hos mange fans. Du ønsket ikke å skuffe noen. Allikevel har du skapt stor frustrasjon hos mange fans. Hva gjorde Northug? Han stilte opp – totalt ødelagt- i et tvintervju hvor han la seg flat. Hva gjorde du? Du skrev et blogginnlegg om mobberne som drev deg og mannen din til slike handlinger.

  Ja, f* ta de som mobber, jeg kunne ikke vært mer enig! Men utad handler ikke dette om hva du har blitt utsatt for – heller hva du har gjort. Det handler om å ta ansvar for egne handlinger. Du hadde vunnet tilbake så mye mer respekt og tillitt, dersom du virkelig hadde gått inn for en real unskyldning og ikke bare et tynt blogginnlegg.

  Gjør som Northug, jeg er sikker på at du vil vinne mye på det.

  Du har en fantastisk bra blogg, så jeg håper du kan gjenopprette inntrykket jeg en gang hadde: profesjonalitet.

  Ønsker deg alt godt og lykke til videre!

  1. Kunne ikke vært mer enig. Dessverre:/

  2. Fantastisk! Har tenkt på dette selv. Noe av forskjellen er også at Nortug kjørte i fylla på fritiden og som privatperson. Han ga ingen andre skylden, men tok det fulle og hele ansvaret for det han gjorde. Det skulle bare mangle, men uansett viste han stor anger. Fordi han skjønte at det var feil det han hadde gjort. Når man skjønner man har gjort noe galt ber man om unnskyldning, når man ikke ber om unnskyld fremstår det som man gir blanke i der man har gjort.

   1. Pfff, Northug skyldte så visst på noen andre, nemlig kompisen sin… Hele 3 ganger. Og stakk han ikke atpåtil av? Joh.. Sannelig.

    Caroline viser også stor anger, les intervjuet i DN f.eks…

   2. Vennligst ikke sammenlign å kjøre i fylla, hvor utfallet kunne endt mye mer alvorlig enn det gjorde,med å lyve for leserne sine. Litt vel forskjellige handlinger.
    Og ja, han var ikke akkurat helt ærlig i starten han heller. Noen ganger trenger man kanskje litt tenketid før man uttaler seg.

  3. Henriette

   Helt enig!! Du la deg ikke flat Caroline, du la skylden på leserne dine.. Det er å være feig!

  4. Jeg er så enig med deg, Mia. Skal du, Caroline og Lars Kristian komme voksent ut av dette må dere ta ansvar for egne handlinger og gå inn for en real unnskyldning. Dere taper så mye på at alle skal synes synd på dere. Hilsen ei med 5 års universitetsutdannelse (tittel har jeg)

   1. Kjetil

    At du har universitetsutdannelse har jo absolutt ingen relevanse for noen ting som har vært nevnt hittil.

    Hilsen en som også har universitetsutdannelse (tittel også! makan)

  5. Helt enig!!

  6. Dette var en klok kommentar synes jeg. Hva sier dine rådgivere ift å håndtere dette?

   Ingunn

  7. Meget klokt innlegg 🙂
   alvorlig å lyve og enda verre å forfalske identitet men aller verst er ikke å ta ansvar og legge seg «flat» men derimot skyve skylde over på de som har blitt utsatt for handlingene …

 7. Kristin

  Det heter Una…

 8. Hei! Jeg er ingen offentlig person, men er akkurat like opphengt som deg til i å se fin ut til en hver tid. Kler meg fint og sminker meg alltid. Vi har ett stort hus som jeg stort sett har full orden på. Er det mye rot rundt meg blir jeg stresset, og misstrives. Interiør er hovedinterressen min så jeg forandrer ofte på farger, puter, møbler ol. Til alt av tilstelninger i hjemmet pynter jeg veldig og elsker dette. Så jeg kjenner meg ofte igjen i innleggene dine og synes det er så kjekt å se de fine antrekkene dine og bilder fra hjemmet ditt. Er det rett å si at livet er tilgjort og at du prøver å fremstå som perfekt for det at du liker orden rundt deg og at du er glad i å sminke deg og se representabel ut??? Dette har med personlighet å gjøre. Tipper du, Caroline tilogmed som barn var opphengt i slike ting. Folk vil at du skal vise ett rotete hjem, at du skal vise deg mer ustelt på bilder for at de skal på en merkelig måte rettferdig gjøre at de ik har samme interresse som deg for dette. Vi må være glad at folk er forskjellig og respektere hverandre! Har sett så mange kommentarer om dette at folk vil se den «virkelige Caroline». Jeg føler ivertfall utifra det jeg ser på bloggen at du fremstiller livet ditt på en realistisk måte. Du er en dyktig blogger!Tøfft av deg å stå på slik du gjør etter alt oppstyr og mange destruktive kommentarer. Ha en fin helg:)

  1. Spot on! 🙂

 9. Martine

  Det heter Una 🙂 De har Trondheims beste pizza! 😀 Håper du har kost deg i Trondheim 🙂 God tur hjem!

 10. Trondheim er en knallby, dag som kveld! Etter å ha studert her i snart tre år, kjenner jeg virkelig på at det er her jeg vil være. Forhåpentligvis får jeg en jobb her fra høsten av, og da kan Hedmarks dype skoger se laaangt etter meg 🙂 Og her er hver dag en dag for feiring, så om vi spiser ute på en torsdag eller lørdag, spiller det ingen rolle 🙂

 11. Hei Caroline.

  Vet du hva fargen på håret ditt heter? Den er nydelig.
  Ha en god dag! Du er rååååååååå!!!!!!!!

 12. Så fint at du koste deg i Trondheim, det er en kjempe by. Min mamma er født og oppvokst der. Ha en fin helg med din søte familie. klem:)

 13. Den creme bruleen så herlig ut! 🙂

 14. Hei!
  Er det sånn at dere ikke lenger modererer kommentarfeltet? Jeg leste kommentarene på forrige innlegg og er helt sjokkert! Jeg synes dere skal fortsette å sile vekk en del drittkasting jeg. Dette skal være en feel good-blogg, men så mange gærne folk drar hele greia ned.

  Det er mange her som sier de blir «kvalme» av Caroline. Vel, jeg blir kvalm av dere. Det finnes ikke noe konstruktivt (som dere så fint kaller det) ved denne kritikken. Det er mobbing og det er faktisk straffbart.

  1. Mona: du, og veldig mange andre, slenger ut ordet mobbing i hytt og gevær. Majoriteten av kommentarene som kommer er IKKE mobbing, slutt og bruk det ordet så lett. Du fornærmer de som faktisk blir mobbet. Saklig, konstruktiv kritikk som er berettiget derimot, det er det. Du får google det, dersom du ikke helt er inneforstått med hva «konstruktivt» og «mobbing» betyr.
   Blir helt matt av dere som bare hyler ut med at det er mobbing.Det er så langt unna. Man må få lov til å gi kritikk der det er på sin plass, som i denne situasjonen. MEN – jeg er veldig sikker på at Caroline kommer med en unnskyldning, for måten hun har taklet dette på hittil er svært dårlig. Jeg vet at CBE er både smart og oppegående, så jeg både antar og forventer at en ordentlig opprydding og forklaring kommer snart!

   1. Jevnlige nedlatende og slemme kommentarer mot en person fra en gruppe andre, det er vel definisjonen på mobbing. At folk kommer med tilbakemeldinger om hvordan hun takler media, det er en ting, men at folk hele tiden sier » jeg blir kvalm av deg» eller «du er patetisk»; -det går under mobbing. Det er jaggu ikke mye konstruktivt over det.

  2. Det er å utgi seg for å være lege også.

 15. Heter Una 🙂 kjempegod mat og veldig koselig sted!

 16. Trønder

  Una Pizzeria 🙂

 17. Flott å se at du liker byen «min» 🙂 må nesten rette deg da restauranten heter unA pizzeria 🙂

 18. Kathrine

  Det heter Una Pizzeria. Viktig å få korrekt når man promoterer 😉

 19. Den créme brûléen så god ut!!:)

 20. anonym fast leser

  Du svarer ikke dine lesere, du har ingen respekt for dine lesere, du skylder dine lesere en god unnskyldning og ett konkret svar, for det er pga dine lesere du tjener så godt. Lurer på om hvilket samvittighet du har når du later som ingenting har skjedd,??Alle gjøre feil og det er alltid rom for tilgivelse men du må først være ærlig med dine lesere og viser dem respekt ved å stå for det som er gjort. Stoler ikke på deg og noe av det du publiserer her lenger. Dette er bare tull og skam. Du mistet en fast leser idag.

  1. Åhhhh, klapp nå igjen med dette tøyset! Er så lei av dere enkle sjeler som er så moralsk indignerte. Du og vi har ikke krav på noenting, liker du ikke varen så får du gå til en annen leverandør. Simple as that!

  2. Marita H

   Nag nag nag.. herre min skaper- det er en blogg- slutt å følg den da om du er så skuffet !! ( ser du sier du skal det… en ide for de andre gnagsårene også !!

 21. Håper du også har en fin fredag❤️Og at du klarer å overse alle de forferdelige tilbakemeldingene du har fått de siste dagene!! Er helt utrolig hva folk får seg til å skrive…synes det er kjempetrist, og håper de fleste kan sette et punktum snart!
  Jeg skjønner også utifra tidligere innlegg at vi lesere ikke får sett de aller værste kommentarene, og med det i tankene må jeg si at du er utrolig tøff som fortsatt står på og fullfører innlegg etter innlegg til alle oss som virkelig setter pris på deg og gleder oss over din dyktighet!
  Ta med deg alle gode kommentere i disse dagene, for meg er du hverken falsk eller uekte, du er et menneske som alle oss andre, med feil og mangler. Jeg er også det, samtidig har jeg heldigvis egenskapen til å se på dette som ganske normalt innenfor denne bransjen. Hvem har da ikke retusjert bilder av seg selv??!
  Fortsett din gode jobb, det gleder meg og sikkert mange med meg!

  1. Kunne ikke sagt meg mer enig i det du skriver. Utrolig lei all sutringen nå! Nå må folk komme seg litt videre i denne debatten. Nå har folk fått sagt sitt og er det noen som ikke vil lese bloggen noe mer, så gjør ikke det. Men for oss som faktisk ikke synes dette var så veldig overraskende at en blogger redigerer seg selv og føler for å slå tilbake på mobbing på sin egen blogg så blir dette ikke særlig spennende og kverne på i det uendelige! At dette kan vekke så mye harme når det er langt alvorligere ting som skjer i samfunnet synes jeg er merkelig? Nå må vi komme oss videre og legge dette bak oss:)

 22. Trønder

  Mulig restauranten ikke blir helt fornøyd med reklamen din når du bruker feil navn, den heter Una, ikke Uno.

 23. Anbefaler alle å lese denne bloggen her ;
  https://brynhildsen.blogg.no , som sier noe om fotballfruesyndromet.
  Caroline stå på ! Du er verd hver en krone du får inn

 24. Restauranten heter Una – ikke unO! 😉

 25. Anbefaler alle å lese denne bloggen her ;
  https://brynhildsen.blogg.no , som sier noe om fotballfruesyndromet.
  Caroline stå på ! Du er verd hver en krone du får inn

 26. Freshe bilder 🙂

 27. UNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 28. Henriette

  Først og fremst vil jeg bare si at du gir mye inspirasjon gjennom bloggen.. Har lest den i en evighet, og vet du du har et stort hjerte! Du er ikke en kald person i det hele tatt 🙂

  Når det er sagt så føler jeg på mange måter at du ikke tar til deg det som blir sagt til deg. Du skal selfølgelig ikke ta til deg alt det drittet som blir sagt både her og på ulike forum. Jeg snakker om den konstruktive kritikken. Du har ikke ignorert saken, men du har heller ikke tatt på deg ansvar. Du skrev et innlegg her om dagen som gikk på at du var trist fordi du ble mobbet og trakassert av lesere, noe som selfølgelig er uhørt på alle mulige måter! Men er det en unnskyldning for hvorfor dere gjorde dette? Utifra innlegget ditt høres det ut som du legger skylden på leserene dine.

  Ser mange sier at de som kritiserer bare kan slutte å lese bloggen! Jeg vil ikke slutte å lese bloggen din, jeg liker bloggen din og respekterer deg Caroline. Men akkurat her tråkket du feil, og da må det være lov til å si sin mening 🙂

 29. Jeg har vært fast leser av denne bloggen i over 2 år, og har aldri lagt igjen en enste kommentar. Men kjenner nå at jeg blir provosert over all hetsen du er blitt utsatt for! Blir kvalm av å lese det!
  Hev deg over det Caroline! De er usikre mennesker som ikke har noe bedre, å ta seg til enn å finne feil hos andre.
  Du er et bra forbilde! Du er smart, og jeg oppfatter deg som veldig snill og generøs. Ha en fin kveld.
  Pleeeeeese svar meg i forhold til hårfargen din. Den er så nydelig:)

 30. håper du har hatt det fint i trondheim 🙂

 31. Stian Olsen

  Du spiste dagen før skandalen, samme dag og dagen etter. Wow, må si at du holdt deg unna mat lenge. Så var nok ikke så tøft for deg dette her.
  Blir for dumt å si i et innlegg at du ikke orker å spise. Men kan skjønne du ble sliten av å slette alle kommentarer fra de som ville ha svar.

  Uredelig oppførsel. Du får takle det negative og positive. La kommentarer stå så kanskje folk kan få trua på deg igjen.

 32. Aaarrrgghhh! Blir så irritert på folk som ska rette på andre hele tiden. Who cares om det er Uno eller Una???? Å det stod vel ikke noen sted at Caroline gjorde reklame/promoterte spisesteder??? Å alle helt idiotiske kommentarer dem seneste dagene. Folk, nå må dere skjerpe er! Se en dokumntar fra Afrika, så kanskje ni inser at det ni alle klager på er så sinnsykt latterlig! Hva er galt med vår verld? Snakke om i-lands problem! Latterlig!

 33. Tydelig at Caroline og Lars K er litt svette her nå.. Prøvde å kopiere en link i kommentarfeltet, men uansett hvor jeg klikker får jeg opp en advarsel om at det er copyright.. haha. Redd for at folk skal sjekke kildekodene igjen? Isåfall; hvorfor fortsetter dere å skjule ting når alt nå er fremme i lyset? Eller er det mer dere skjuler også??

 34. Jeg vet ikke om du har fått det med deg, jeg, Caroline: Una.

  Du vet, vi trøndere vil ikke assosieres med Uno Pizza. For oss som er vokst opp på nordsiden av Trondheim representerer det det billige alternativet med plastblomster og ditto duker, der pizzaen koster 99,- og ikke er spesielt italiensk. Det er et stykke unna Una, som i tillegg til god pizza også har en god og lun stemning. Sånn bortsett fra bare kaldtvann i vasken på do, da.

 35. Silje Jensen

  Håper du har hatt en fin tur til Trondheim 😀

  Lurte egentlig bare på hvor kjolen du har på bildene i dette innlegget er fra?
  Helt nydelig er den 😀

  Ha en flott helg! 🙂

 36. Trist, det er trist å se hvordan vi jenter er mot hverandre. Mange av vårt kjønn står bare og venter på at noen tråkker feil, slik at de kan tråkkes på. Alle har vi tråkket feil en gang, og alle er vi bare mennesker, vi er 1 av 7 milliarder mennesker som gjør feil. Det er til og med sunt og lærerikt for egen og andres del at vi tråkker feil. Det skaper vekst, utvikling og større takhøyde. Vi kvinner må lære oss å ikke være så strenge med oss selv, hvis vi gir oss selv litt leverom, så gjør vi det mot de rundt oss også, til og med de på nett. Vil vi ha et samfunn der vi blir kastet stein på hverandre hver gang vi gjør en feil?
  Jeg mener at alle fortjener å bli behandlet med respekt, og det er lov og sunt å være kritisk, men tenk over hvilket motiv dere har for kritikken dere gir, hva du vil gjøre når din datter, søster eller venninne gjør en feil?

 37. Tenk om folk kunne engasjert seg like mye om de virkelige problemene her i verden. Synes ikke det som har skjedd er mye å lage oppstyr av, alt jeg ser er en mann som beskytter kona si. Ønsker dere alt godt framover.

 38. Victoria

  Veldig bra intervju i dn i dag! Stå på videre:)

  Du har ikke en link til kjolen du har på deg i dette innlegget?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *