gi aldri opp

Jeg er så utrolig lei meg. Jeg sover ikke og spiser ikke, jeg har ikke lyst til å gjøre noe som helst, jeg har mistet lysten på alt og det eneste som holder meg gående er familien min, vennene mine og dere der ute som jeg er så glad i. Som blogger får du et helt merkelig forhold til leserne dine, for jeg vet ikke hvem dere er, men jeg er likevel så glad i dere, og derfor er det ekstra vondt akkurat nå, fordi jeg forstår at dere er skuffet. Men jeg er sint også, for det er dette de ville, og de skal ikke vinne. 

I tre dager har jeg mottat ekstreme meldinger fra anonyme brukere, både her på bloggen og i andre sosiale medier. Det har haglet med skjellsord og nå føler jeg virkelig at ting har tatt helt av. Nei, det er ikke greit det som har blitt gjort herfra, men det å bli angrepet på denne måten er heller ikke greit. Vi er mennesker alle sammen, og en sak har alltid to sider. 

Jeg ønsker å dele noen erfaringer med dere, kanskje kan det gjøre ting litt enklere å forstå. 

Helt fra jeg startet å blogge i 2009, har Lars-Kristian og jeg i økende grad blitt utsatt for anonym netthets. Etter at jeg ble Norges mest leste blogg i 2010 eskalerte det. Antall sider om oss og vår familie på Kvinneguiden og andre anonyme forum er sikkert oppe i et femsifret antall, og vi har hatt advokater på saken for å beskytte vår nyfødte datter og oss selv, uten å lykkes med å stoppe hetsen. Folk spør hvorfor jeg ikke er alene hjemme lenger, vel, det tør jeg ikke. Enkelte av disse menneskene har ved flere anledninger kommet hjem til oss også, og hadde det ikke vært for gode naboer og politiet, så tør jeg ikke tenke på hva som kunne skjedd. 

Jeg vet ikke hvem disse menneskene er eller hvor de befinner seg. Men de har over tid utviklet et så sterkt hatforhold til meg, det føles som om deres eneste oppdrag i livet har blitt å ødelegge for meg. På nevnte kvinneguiden og andre forum hvor folk er anonyme, sitter det flere titalls kvinner i flere timer hver eneste dag og graver i bloggen min. Forsøker å lese mellom linjene for å se om innlegget har et annet budskap enn det faktisk har, blir enige om hva slags kommentarer de skal legge igjen, slik at de kan diskutere og plukke fra hverandre svaret mitt seg i mellom på forumet. De avtaler hvem som skal ringe VG eller andre medier for å tipse dem om diverse. Jeg tror ikke det er en ting disse menneskene ikke har vært innom når det gjelder meg, og de setter ut rykter uten å blunke. 

Disse ryktene handler ikke bare om meg, men også om familien min. Det har blitt fortalt at jeg og min søster egentlig ikke er søstre, at Nelia er syk, og at det var derfor vi ikke ønsket å vise bilder av henne i starten. De ringte til og med til Sykehuset i Telemark da jeg lå på føden fordi jeg ikke hadde oppdatert bloggen. Hvem gjør slike ting? De skriver side opp og side ned om hvor stygge jeg og Lars-Kristian er, de diskuterer størrelser på diverse kroppsdeler, eventuell vektøkning- og nedgang, kanskje var jeg egentlig ikke gravid, men faket alt sammen. I følge dem har jeg vært utro med andre tippeligaspillere, jeg har utførte en rekke plastiske operasjoner, de latterliggjør journalistikkutdanningen jeg har, og utdanningen Lars-Kristian er i ferd med å ta. De skriver at Lars-Kristian måler og veier meg hver eneste dag, og at det var han som tvang meg til å endre kosthold. Dette har blitt diskutert i flere år, og det har medført så mange spekulasjoner og ville teorier at mange tråder heldigvis har blitt moderert og stengt. 

Ryktene tas ofte videre til bloggen min, ettersom de ønsker å se om jeg svarer eller godkjenner det de skriver i det hele tatt. Dersom jeg ikke godkjenner, tar de det ofte som et tegn på at det er en sannhet. Det sier seg selv at jeg ikke ønsker at slike syke rykter skal spres i kommentarfeltet, eller noe som helst sted. Siden 2010 har jeg fått over 400 000 kommentarer, 99 prosent fra snille og gode lesere. Lars-Kristian sitter daglig og siler ut de kommentarene han ikke ønsker at jeg skal lese. Dette er kommentarer av ulik alvorlighetsgrad, men varierer fra generell hets og mobbing, til godt skjulte trusler og ønsker om at noe virkelig vondt skal skje oss. Dette har han gjort for å beskytte meg mot disse anonyme menneskene, og det setter jeg utrolig stor pris på. 

Jeg ønsker ikke å forsvare det han har gjort, men jeg håper at dette innlegget gjør at dere kan forstå hvordan det kunne skje. Noen ganger har han følt at det har vært deilig å blåse fra seg på samme måte som så mange andre gjør, uten å være seg selv. Det er helt feil å gjøre dette anonymt på nett, for det er å synke ned på deres nivå, og det er derfor han er lei seg. Av og til er det vanskelig å tenke klart, det er lett å feile. Han lærer og vi lærer. 

Jeg er heldig som har Lars-Kristian. Alt han vil er å beskytte meg. Det var han som fikk meg på bedre tanker den gangen jeg hadde et anstrengt forhold til mat. Han er min beste venn og støttespiller, han er mitt alt. 

Ja, jeg har selv søkt offentligheten, men i likhet med så mange andre så driver jeg egentlig bare en blogg som jeg ønsker skal være så bra som mulig. Og jeg elsker det jeg driver med. 

Det gjør vondt å bli utsatt for nettmobbing hver eneste dag. Det gjør vondt å tenke på hva som blir sagt og skrevet av folk som tror de kjenner oss, men som ikke engang er i nærheten. Det gjør vondt at andre mennesker ønsker å begrave meg, for det har de skrevet igjen og igjen, og jeg kan fortsatt ikke skjønne hvorfor. Jeg har aldri i mitt liv hatt til hensikt å gjøre noen noe vondt. Jeg snakker aldri andre mennesker ned, jeg har ingen onde planer eller hensikter. Jeg skriver en blogg.  Og ja, jeg gjør feil. Det gjør vi alle. Jeg er ikke perfekt på noen måte, men jeg pleier å ha det veldig bra. Bortsett fra akkurat nå. 

– saken hos VG kan du lese her – 

2594 kommentarer

 1. Du er bare pinlig….

 2. Hjemmeværende mamma

  Stå på Caroline! Det er mange som heier på deg.

 3. Kamilla

  En god klem til deg i dag <3

 4. Katrine

  Hei Caroline
  Jeg tviler ikke på at du har blitt utsatt for mye, men det du påpeker her er ytterpunkter og oftest en helt annen kontekst. Føler derfor at dette blir vinklet litt vel merkelig.

 5. Det er trist at voksne mennesker skal oppføre seg slik! Du er en inspirasjon for så mange og du har en nydelig liten familie! Sender deg masse masse kjærlighet ♡

 6. Benedicte

  Hei!
  Jeg synes det er urolig trist å lese om all nettmobbingen du og din mann blir utsatt for, og synes det er helt sykt hva enkelte mennesker får seg til å skrive/gjøre:( Jeg har fulgt bloggen din siden begynnelsen, men har aldri lagt igjen en kommentar før, men nå følte jeg at jeg måtte:) håper du og din familie kommer styrket ut av dette, og at alle de mange nettrollene kan avstå fra å forsøke å ødelegge andre menneskers liv på en så ondskapsfull måte. Jeg kjenner deg ikke, men sender deg likevel en stor klem:D stay strong!

 7. Hei.
  Leser bloggen din flere ganger og dagen,men aldri kommentert før nå. Ikke la deg knekke av hva andre mener om deg. Du er ett flott menneske og du gjør virkelig en bra jobb med bloggen din.
  Stå på videre:)

  Masse klemmer herfra

 8. <3

 9. Jeg heier på deg! <3

 10. Caroline

  Du er så sterk, Caroline. En fantastisk flott dame er du, og jeg tror vi er flere som forstår at du er frustrert. Å leve et liv der du må eneste deg for andre mennesker er ikke riktig, og dessverre er det enkelte mennesker der ute som ikke har noe bedre å finne på, og det oser av sjalusi. Dette kommer du igjennom, og du er veldig heldig som har LK til å støtte deg igjennom det hele. Han har gjort det han har gjort for å beskytte deg og Nelia, og det settes det stor respekt av. Ha en fantastisk uke(eller prøv så godt du kan oppi alt). Stor klem

 11. Herregud Caroline.. Nå fikk jeg vondt i magen og tårer i øynene!! Vil egentlig bare si at du gjør en flott jobb med bloggen, du virker for meg som en flott person og jeg tror du har en god mann som bare vil passe på deg. ingen fortjener å oppleve slike ting som du beskriver!! Ønsker deg og mannen all mulig lykke 🙂

 12. Ida Blomst

  ❤️

 13. Hei vennen.

  Ikke gi opp ! Hvem Gjør aldri noe gærnt I livet ? Finnes det da virkelig folk som er så perfekte at de kan gjøre dette mot andre ? Skam dere for og prøve og ødelegge en familie på denne måte ! Dere som er så perfekte får stå fram og Være ærlige isteden for og gjemme dere bak en data og gjøre livet sur for denne lille familie. Jeg blir faktisk bokstavelig kvalm av dere ! Stå på caroline ! Ikke la dem ødelegge for deg. Ikke la dem ta fra deg livsgnisten. Gir fullstendig blaffen I dem og fokuser deg på den vakre datter dere har ♡ du er bedre enn dem !

 14. Anne Kristine

  Caroline, gi en stor F i disse patetiske menneskene! De er jo bare misunnelig, og at de faktisk gidder å bruke tid på å «lete» etter feil sier jo bare litt om livene deres. Du er utrolig flink og en stor inspirasjon for mange, inkludert meg selv. Du må ikke la disse idiotiske tingene gå inn på deg, det er det ikke verdt! Og det er det de vil – få deg til å bli lei deg så de kan føle seg bedre. Syke, syke mennesker. Haters gonna hate.. Stå på, du er fantastisk <3

 15. Victoria

  Å, fine Caroline! Dette var trist å lese!

  Jeg blir så lei meg på dine vegne over at noen kan være så slemme! Jeg håper du vet at vi faste blogglesere støtter deg! Du er et fantastisk fint forbilde og jeg gleder meg til nye innlegg hver eneste dag 🙂

  Stå på videre, du er tøff! ❤️

 16. elisabeth

  Jeg blir flau på vegne av de som holder på med sånn netthets, det er rart hvordan noen mennesker kan bli blendet av slik sjalusi! Det verste med det er at det er vanlige damer i gata som holder på med slik som sikkert har egne barn og familie, men de tenker ikke lenger en nesetippen til at det kunne vært deres egne barn eller familie som mottok slike meldinger..

  Stor klem til deg <3 tror folk har en tendens til å nesten glemme at du er en faktisk person bar PCén du også, og føler at det er greit å snakke stygt til deg, men det er det ikke.
  Ha en fin dag videre. Husk at det er mange blogglesere her ute som heier på deg 🙂

 17. Dere har jo brukt falske kommentarer fra pt, lege, jurist osv som en herske teknikk for å vinne en diskusjon i kommentatorfeltet ikke for å besvare netthets?

  Dumt at du blir angrepet, men det er vel ikke unnskylding nok for ditt/deres oppførsel heler?

  1. Enig!

 18. MammatilMille

  <3

 19. Heisan Caroline. Er innom bloggen din iblant, men pleier aldri skrive kommentarer. I dag vil eg bare sende deg en god klem. Er sjokkert over enkelte personer som hetser deg på diverse forum i disse dager. At folk kan synke så lavt! Hold ut. Du virker som en flott person 🙂

 20. Stå på fineste Caroline <3 har lest bloggen din en god stund, og finner alltid mye inspirasjon og motivasjon fra deg:) skjønner ikke hvordan folk kan være så stygge… Håper det ordner seg snart og at alle kan glemme den feilen du gjor 🙂 alle gjør feil 🙂 klem

 21. Stå på Caroline ❤️

 22. Wenche Rasmussen

  Stå på, jeg heier på deg;). Misunnelse heter dette, og noen folk klarer ikke unne andre noe godt. Noen av nettmobberne har selv lyst til å være i media, men har ikke klart det. Det har du, så vær stolt, og stol på deg selv. Hilsen en sarping;)

 23. Johansen

  Hei

  Skjønner godt at din mann har gjort dette for å beskytte deg og din familie. Stå på Caroline du gjør en kjempefin jobb. Jeg leser din blogg hver dag.
  Du har en flott familie.

  Klem fra en som bryr seg

 24. Karoline

  At mennesker kan være slike er triste, og ikke forståelig. Å hetse og bryte ned andre mennesker, mest sannsynlig pga sjalusi er helt feil. At Lars Kristian har kommentert anonymt er feil, men forståelig, dette er forskjellen her. Selvfølgelig vil en mann beskytte sin familie, som de aller fleste andre også ville gjort! Jeg tror de fleste av dine lesere skjønner dette, noe jeg håper er en trøst for både deg og Lars Kristian. Det er lett for meg å si, men ikke la dem ta deg, for disse menneskene kommer til å sparke også når du ligger nede. Nelia er faktisk et av de vakreste barna jeg har sett og hun har, tro det eller ei, blitt kommentert i jentegjengen, positivt! Et like lykketroll, det er det hun er. Dette tror jeg mobberne også ser. Når du da får en datter som er like vakker som deg blir sjalusien for mye å takle, dessverre. Du er fantastisk Caroline, aldri glem det! Det er jo en grunn til at alle leser bloggen din! Stå på!

 25. Har ikke ord nå bare kvalm av hva folk er i stand til å gjøre.

  <3 Klem

 26. Susanne

  Kjære, vakre Caroline! Det er helt utrolig hvor mange onde mennesker det finnes der ute.

  Lykke til videre, til deg, Nelia og Lars Kristian 🙂

 27. Stor fan

  Kjære Caroline. Må bare få sagt at jeg sender deg mange gode tanker og håper dette snart blåser over. Jeg har selv alltid sett på bloggen din som en flott blogg, jeg er inne på bloggen din daglig og synes det er trist at dere følte at dere måtte utgi dere selv for å være noen andre. Likevel er alle mennesker og mennesker gjør feil! Desverre får hele Norge vite om dine. Tror det er vanskelig å sette seg inn i en slik situasjon. Stå på videre, hev hodet,tenk positivt og ikke bry deg mer om det.

 28. Anikken

  Beklager , men jeg kjøper ikke denne. Har ventet på et «unnskyld meg, jeg er bare et menneske» innlegg.

  Dette er helt og holdent deres egen feil!
  Ikke skyld på nett troll og hets, sånn er der jo for alle offentlige personer.
  Se på tone damli, se på marna, ekte og jordnære damer. Blir utsatt for hets de også- men de gjør da ikke sånn fordet.

  Du burde gi deg mens du enda har igjen en bitteliten del av verdigheteni behold.

  Hele bloggen er jo basert på en bløff.
  Det funker bare ikke å bruke omvendt psykologi nå, for å prøve å vinne oss tilbake. Sorry.

  1. enig her as!!

 29. Har du noen kilder for påstander som at de for eksempel planlegger og avtaler seg i mellom hvem som skal tipse VG? Det høres som du sikkert kan forestille deg litt sykt ut, så en forklaring på hvordan du vet det hadde kanskje gjort ting litt mer forståelig. Og troverdigheten blant lesere kan jeg tenkte meg at ikke er helt på topp for øyeblikket, så litt kilder eller begrunnelser for diverse påstander hadde nok gjort seg her.

  1. Inamalina

   Les den såkalte Kvinneguiden, så vil du forstå bedre. Jeg stakk innom for å se hva alt oppstyret handlet om, og jeg har ALDRI sett maken til oppsamling av sure kjerringer og gretne gubber på ett sted! Hvor kommer all indignasjonen fra, som gjelder helt andre mennesker som de ikke kjenner eller har noe å gjøre med over hodet? Jeg har et godt tips til alle disse nav’erne (det må de være som har tid til dette) som gulper edder og galle de aldri hadde turt face to face: Skaff dere et eget liv! Og slutt for all del å lese bloggen hvis den gjør dere så opprørt… Hjelpes! Lunatics.

 30. Hei Caroline!
  Eg har aldri før kommentert, men eg har fulgt deg i ca 2år no. Ikkje gi opp, ikkje la deg knekke! Som du skriv så har Lars Kristian prøvd å beskytte deg, og han har vel ikkje gjort noko ulovleg? Eg syns alt du gjer blir blåst opp, og det er sjokkerande at folk orka å bruke så masse tid og energi på å vere negative og leite etter feil. Prøv å ikkje bry deg, prøv å fortsett med det du liker og er god til, og la det negative prelle av! Både du og Lars Kristian virker som fine folk,og de sprer mykje inspirasjon og positivitet- keep up the good work!!
  Klem

 31. Det er ikke ofte jeg kommenterer og mitt og ditt liv føles temmelig fjernt til tider (2 barns mor, bikket 40 år, noen kilo for mye og ikke så intressert i mote), men du er en av de få bloggene jeg tar en daglig titt innom. Jeg synes du skriver godt og har varierte innlegg. Selvsagt ble jeg også «skuffet» over at du som er så flott som du er og hele tiden sier vi skal være fornøyde med oss selv har «fikset litt» på fasaden før publisering og ja, dette var vel å synke ned til de lavmåltes niva av LK. Men innlegget ditt i dag viser at medaljen har sin bakside og at dagene ikke alltid er rosenrøde for dere heller. Jeg håper de anonyme som rakker ned på deg hopper ned fra gjerdet og skriver det de måtte mene under ekte navn eller det beste – har man ikke noe positivt å si så får man heller la være… Ønsker deg en så god dag du kan, Caroline og håper du rister dette fort av deg. Vi mange som synes du gjør en flott jobb. God klem til deg fra meg.

  P.s. Har du sluttet å bruke Ole Henriksen produkter? Lenge siden du har hatt oppdatering på hudkremer…

 32. KristinaK

  <3 klem til deg:)

 33. wow! Det er helt utrolig hvor mye dritt dere har blitt utsatt for, og jeg skjønner ikke hvorfor. Eller jo, skjønner jo at det finnes syke mennesker som lar sjalusien ta overhånd. Men personlig synes jeg ikke det er noe galt i det dere har gjort engang. At Lars Kristian vil forsvare deg er da helt forståelig, og at folk skal henge seg så mye opp i det og det dere velger å gjøre sier bare noe om dem. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal følge med på andre bare for å hate, hvorfor ikke heller følge med på noe man faktisk liker. Greit folk ikke er enig i alt det man gjør, sånn kan det jo være med venner også. Men jeg skjønner dere utrolig godt! Liker egentlig ikke blande meg inni eller kommentere slike saker, men følte for kommentere dette da jeg synes det er helt sinnsykt at dere to kan bli hetset så mye, noe jeg har tenkt på lenge. Har ikke ord. Håper dere får det bedre etterhvert, og at du klarer å stenge tankene ute og ikke bruke så mye energi på alle de ubrukelige menneskene som bare er ute etter å ta andre.

 34. Hei Caroline! Trist å høre at det er så mange dumme mennesker der ute. Jeg leser bloggen din hver dag , og du har virkelig vært en motivator for meg når det gjelder trening!!! Fra ingen trening til 3-4 ganger i uken .kjempe gøy.. Vil også si at du trenger ikke fikse på bildene du legger ut…..du er jo kjempe flott!!! Mvh Lene

 35. Marita S

  det gjør vondt å lese at folk virkelig vil noen så vondt som du beskriver. At noen som ikke kjenner deg og dine har så vonde tanker om dere..
  Jeg forstår godt hvorfor din man har svart disse personene. At det skal bli en så stor sak av noe så ubetydelig, det er så feil. Du/dere mottar trusler, det kommer sjelden frem i media, men at din mann har svart «anonymt» skal stå på forsiden..?! Nei det henger ikke på grep..
  Stå på dere, stormen gir seg nok! Jeg tror flesteparten vil dere godt, resten bør finne ut hva som mangler i eget liv som kan gjøre en å misunnelig at en ikke unner andre suksess og lykke..

 36. Er det virkelig mulig at du atter en gang legger skylda over på oss lesere??? :/ Hvis du har det så ille,så finn deg noe annet å drive med! Den som er med på leken får også tåle steken! Det er deg,og ingen andre,som legger opp til dette selv der du svever i den rosa bobla di! Fy søren,har ikke ord for hvor skuffa jeg er etter de siste mnd avsløringer! Takker herved for meg som leser av din blogg,og takker samtidig de som tok seg tid til å grave fram denne saken:) Alt kommer heldigvis for en dag!

  1. Bitter much Kine?

  2. Det er greit å være med på leken men leken når leken går så langt som dette så er det faktisk ikke greit.

 37. Heier på dere:) Er så urettferdig at folk skal få sitte anonymt og skrive akkuratt hva de vil uten konsekvenser , og med en gang dere gjør noe som helst tilbake skal dere henges ut til spott og spe! Håper dette går fort over, jeg skal hvertfall fortsette å lese bloggen din uansett

 38. Vil bare sende deg en kjempe god klem <3
  Dere virker som fantastiske mennesker både du og mannen din.. Skjønner ikke at folk kan være så ondskapsfull 🙁

  Du er et kjempe forbilde Caroline og du gir meg så utrolig mye inspirasjon <3

  Hilsen småbarnsmor og trofast leser

 39. Hei!

  Syns det blir veldig mange unnskyldninger fra deres kant! Kan dere ikke bare legge dere flate for en gangs skyld. Beklager at dere, nok en gang, har litt lesere. Beklager at dere, nok en gang, har brutt tilliten til så mange. Ingen unnskyldning, ingen bortforklaringer, ingen forsvarstale. Da hadde det kanskje blitt litt lettere å godta. Er så lei av at dere spiller på offerrollen. Stå helt for feilene deres, ikke legg ansvaret over på noen andre. Ingen har tvingt dere til noe som helst. Dersom du er så redd at du ikke kan være alene hjemme, og dersom dere føler at dere gang på gang må synke så vanvittig lavt for å holde ut, så er det kanskje på tide å revurdere det offentlige livet? Om ikke for deres del, så for Nelia sin del…

 40. Mona Lothe

  Hei. Igjen fatter jeg ikke hva folk orker å grave i. Jeg leser mange blogger, og koser meg med det. Om ting ikke er helt som de ser ut hele tiden, så er det slik det har blitt. Det får bli deres sak. Vi er som vi er alle sammen! Om vi ser film eller reklame er det også «pyntet» på til tider. Men når jeg leser en blogg, så skjønner jeg at ikke alt er slik som det ser ut hele tiden, det handler om levende mennesker. Men for meg er det å få inspirasjon av noen ting, det som ikke står mitt hjerte nermest bare hopper jeg over. Jeg synes du har en flott blogg, å om noen har problemer med noe. Så for guds skjyild bare hold seg unna!! Det er ingen tvang å lese! Få seg et liv selv og et annet selvbilde. Stå på vidre å masse lykke til.

 41. Jeg synes dere har all rett til å svare på stygge kommentarer og forsvare familien. Men du må nesten tenke om det blir for vanskelig å være en offentlig person, om det blir det så kan du ikke være det. Kjendiser får drit slengt mot seg hele tiden, det er ingen forskjell her.
  Det finnes utrolig mange frekke mennesker, og det er helt menneskelig å ta det til seg, men vær grei og tenk på din egen helse før pengene. Det er mer til livet enn bare bloggen. Man skal være sterk mentalt for å komme gjennom dette, du fortjener ikke all driten som blir slengt, men det er dessverre virkeligheten.

  Lykke til videre.

 42. Charlotte

  Kjære deg Caroline!

  Jeg syntes utrolig synd på deg, og det er vondt og se alle de som ønsker deg og dine vondt.

  Om de ikke liker bloggen, så kan de heller la hver og lese den!

  Stå på og fortsett den fine bloggen, og prell av deg de negative menneskene! Ikke la de få oppmerksomhet eller fokus!
  Utrolig trist at noen mennesker sitt største mål er og ødelegge for andre!

  Be strong!

  Mange styrke klemmer ♡♡♡

 43. Kjære deg. Jeg forstår alle sider av denne saken, det er irriterende å føle seg lurt, med bilderedigering og nå dette. Jeg forstår dere, di fleste ville sikkert gjort det samme selv. Nå har du fått en dårlig start dette året da media tydeligvis driver heksejakt med deg. Men fra her kan det bare få oppover ikke sant? Jeg forstår at bloggen er en stol del av livet ditt, men prøv å husk at det er bare en brøkdel. Di tingene som virkelig betyr noe vil aldri forlate deg. Jeg skal ikke si noe om hvordan du skal og ikke skal gjøre ting, for det er ikke opp til meg, men jeg kan si dette, di leserne du har som ikke hater deg og dør av sjalusi, vi kommer til å følge def uansett. Alle er vi mennesker og alle gjør vi feil, heldigvis lærer vi av disse.

 44. Du er mer en god! Bloggen din er så fin og utrolig inspirerende, det er en grunn til at du er den mest leste bloggen og at du har så mange lesere. Jeg fatter ikke hvordan du holder ut, dette er latterlig hvordan du blir behandlet og mobbet. Alle dine fans ønsker at du skal fortsette med den fantastiske jobben du gjør som blogger. At ikke du gjør som mangen andre bloggere der ute, å slutter å svare på kommentarer å godkjenne minimalt i kommentafeltet. ?

  Rett og slett fordi at slik kommentarfeltet på bloggen er nå, så er det som et eget lite forum der det kreler med nett troll. Bloggen er til for å leses, de som vil diskutere og kritisere kan finne andre plasser å gjøre dette. Jeg vil fortsatt lese bloggen selv om ikke jeg får kommentere. Ikke gi disse mobberne en platform lenger, de fortjener det ikke. Og det gjør ikke du heller!

  Ha en fin dag kjære deg 🙂

 45. jeanette

  Hei . Har lest bloggen din mye. Uten å kommentere. Men ønsker å si noe nå. Håper du kan ta tiden til hjelp å hev deg over netthetsen. La deg ikke knekke. Man kan ikke gå tilbake å angre på ting som er gjort. For det er gjort.. gå heller fremover å tenk på det du ksn Gjør fremover. Vet hvordan det er å Være bekymret for en familie å barn. Har selv 3 barn.2.5 og 9 år. Ønsker deg å din familien god mandag

  Klem jeanette . Råholt

 46. Dette kom ut på fredag sa du?
  Du spiste middag med venner på fredag, og satt med beina på bordet til sushi på lørdag.
  Og du spiser ikke sier du?

  Skal vi gi deg sympati nå?

 47. Herregud. Kan virkelig IKKE forstå hva som foregår i hodene på folk som driver med dette, de voksne er så aller verst. Hvor er det barna tar det fra liksom? Blir helt satt ut av å lese hva voksne mennesker kan lire ut av seg, og hadde vært så utrolig flau om moren min holdt på slik. Teit gjort av Lars Kristian, men skjønner godt hvorfor han har gjort det også. De kvinnfolka kan umulig ha det godt med seg selv om de absolutt må finne feil hos andre, her sitter jeg på 21 år og skulle ønske jeg kunne riste vett inn i hodet på de og vet at jeg hvertfall aldri skal bli som dem. Håper du blir tatt godt vare på av familie og venner i disse dager, og også av leserne dine som kun ønsker deg det beste og forstår 🙂

  Gooood klem til deg <3

 48. Hei 🙂
  Jeg leser bloggen din innimellom, og selv om vi på mange måter er svært ulike (interesser osv), så er bloggen din et koselig avbrekk i en hektisk hverdag. Det er urovekkende å se at enkelte kvinner (hekser?!) ikke har bedre ting å foreta seg enn å finkjemme bloggen for feil… Den hetsen du utsettes for er IKKE akseptabel! Jada, man kan sikkert være uenig med deg og de valgene du tar, men hallo?! Det finnes grenser! Jeg så ut som en halvsvett hvalross etter fødselen, har et barn som elsker å være våken om natten, føler meg ofte temmelig ufresh og har et hjem jeg ikke ønsker å legge ut bilder av på nett. Gir det meg en eller annen syk, pervers grunn til å hate deg? Nei! Jeg tror mange av disse damene har et behov for å finne noe de kan mislike… Et harmonisk menneske er ikke interessert i å terrorisere andre på denne måten. Dessuten tror jeg mange er for dumme til å forstå at bloggen din kun er en blogg! Vi kjenner deg ikke, vi vet egentlig ingenting om deg og dine osv. Bloggen er jobben din, ikke hele livet. Selv om jeg ikke kjenner deg framstår du som en varm, sympatisk og flott person. Du har i hvertfall min støtte, og uansett om det som skrives nå er sant eller ikke så synes jeg bloggen din er flott! For å være ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre! Sender over en stor bamseklem ♥ Hang in there!

 49. Therese

  Jeg blir helt satt ut av at andre kvinner kan finne på å bruke flere timer av dagen sin på å diskutere å spre usanne rykter om deg. Hva er det de får ut av det ? Er de sjalu ? For hvis de er sjalu på live ditt, så burde de heller bruke de få timene et døgn har på å finne seg sin drømmemann og starte et liv sammen, istede for å leve av å såre deg Caroline!

 50. Stå på! Mange, -store, -gode klemmar <3

 51. Benedicte

  Blir lei meg på dine vegne! 🙁 Skjønner ikke at folk kan gjøre sånt, skjønner det bare ikke!! Hvis noen har noe stygt å si, så er det mye bedre å holde det for seg selv! Teit å sitte å skrive og diskutere på nettforum om andre folk! …

 52. Margrethe

  <3 <3

 53. Stå på Caroline:)

 54. Syns det er dumt at media skal blåse alt så opp. Håper det snart roer seg for dere. Syns du og Lars-Kristian virker som flotte mennesker og foreldre! Og Nelia er nydelig 🙂 Ikke la dette knekke deg!

 55. Veldig trist at det skal være på denne måten. Har egentlig ikke (noen pene) ord for hva jeg synes om slik ekstrem oppførsel, men jeg må bare gi all støtte til deg og mannen din som må takle alt dette. Ønsker dere alt godt! 🙂

 56. Ann Helen

  En klem til deg og familien din fra her jeg sitter fra min kant av landet.
  Det er trist å høre det dere opplever. Du er skjønn, og har en nydelig familie.
  Og gjør vi ikke alle feil her i livet da. Det er sånn livet er, vi er mennesker.
  Jeg har Stor respekt for all den jobben du gjør med en så proff blogg, og hvordan du viser at du
  Er som menneske. Vi heier på deg, og håper dere klarer å verne om familien når det stormer nå.
  God bless!
  En klem på vei…

 57. Du er en så stor inspirasjon for så mange forskjellige mennesker der ute. Bloggen din gjør meg rett og slett glad og varm i kroppen. Ha det som fokus framover og ta vare på deg selv og den fine familien din – det er det viktigste 🙂 ikke la de knekke deg. Du er et flott menneske, og som du selv sier – ingen er perfekte og alle gjør feil.
  Ha en fin dag og kos deg som best du kan! 🙂

 58. Monica Sivertsen

  Kjære Caroline og Lars Kristian. Ikke tenk på dette. For min del så beviser dette at dere er mennesker dere også. Kanskje framstår dere som perfekte for oss andre som kanskje ikke har det like bra, som ikke har så fint hus, vennekrets, karriere osv. Men dere har full rett til å være stolt av det livet dere har. Så får «vi» andre feie for vår egen dør. Alle mennesker gjør feil en gang iblant, og det lærer man av, slik er livet. Bruker som regel ikke å kommentere innlegg verken på blogger eller fb, for noen mennesker bruker så mye av sin energi på å være negative og finne feil, og jeg kjenner jeg blir dårlig av det. Tenk på dette som en storm, det kommer kanskje til å blåse litt men den vil stilne etterhvert.
  Med vennlig hilsen Monica

 59. Trist å høre at dere får så mye offentlig hets. Igjen. Jeg syns dere gjør en god jobb med bloggen og selv elsker jeg å både se og lese den. Er alltid gøy med ny inspirasjon og av deg Caroline, får jeg masse 🙂 håper media slutter å plage dere så mye som den siste tiden. Forresten, så heldig du er som har Lars-Kristian! 😉

 60. <3

 61. Camilla

  Hei Caroline!
  Jeg har aldri lagt igjen noen kommentar på din blogg, selv om jeg har fulgt den i mange år. Men nå synes jeg du blir urettferdig behandlet! Hva er det med dette samfunnet som hele tiden er ute etter å ta folk? Du har jo ikke akkurat drept noen. Synes folk må få ting litt i perspektiv. At mannen din beskytter deg og kanskje en sjelden gang har lagt inn innlegg anonymt for å roe en begynnende hets synes jeg er «innafor». Bloggen din skaper jo bare glede og underholdning for de som liker å lese den. Nå håper jeg fokuset snus 180 grader og at vi får en ny debatt på nett-trollene. Det de gjør er helt uforståelig og ondskapsfult.

 62. Og snart har du kommet styrket utav dette også! Jeg blir så lei meg på dine vegne over at enkelte folk har disse sykelig (sjalu) behovene. Du har fortsatt Norges beste blogg og jeg gleder meg til å lese om dg og dine videre. Bare gode tanker fra meg 🙂

 63. Hei. Av å lese bloggen din av og til, se instagrambilder osv. Så ser jeg er helt normal person. En vakker, omtenksom og heldig jente. Folk klarer ikke sette seg inn i hva som kan komme ut av all oppmerksomhet og sladder! Dere er like normale som andre, de ville gjort det samme. Synd at bloggingen skal ha en bakside som dette. Ikke alle mennesker tenker over hva de er med på å gjøre. Folk må lære seg å gi litt faen.. Bry seg om sitt liv og være gode mot hverandre. Det meste har 2 forklaringer, og syns dette var et fint innlegg. Håper virkelig det ordner seg. Enkelte har glemt hva folkeskikk er!!

 64. Kjære deg☺, jeg skjønner ikke hva som går av folk. Er dem så virkelig opptatt av hva andre gjør at de ikke ser sitt eget til dags? Og media hat virkelig ikke mye å skrive om når dem skal gå sånn i privstøvet til andre.
  Det dere har gjort har jeg ingen mening om for dere er mennesker og akkurat derfor er det lov å feile.
  Dette går selvfølgelig inn på dere med alt som skjer rundt men det er ikke verdt det. Ta være på hverandre for det er det viktigste.

  Håper uken blir bedre for dere ☺

 65. Hei Caroline og Lars-Kristian.

  Det har i det siste vært en del stormer rundt deg og din familie, men dere tar ansvar og støtter hverandre veldig godt. Jeg kan godt forstå hvorfor Lars-Kristian har gjort hva han har gjort, han vil jo støtte deg, forsvare deg og gi deg noen gode tilbakemeldinger. Det eneste gale var jo at han gjorde det i skjul med et annet navn. Det må være vanskelig for dere å se hvilke tilbakemeldinger dere får konstant og det er ikke rart at man da backer hverandre opp!
  Du har en flott mann som virkelig bryr seg om deg, og tanken bak det når han skrev det var nok god.
  Det som er dumt, er at nett-trollene ikke har noe annet å finne på en å slenge dritt til andre. De er ikke fornøyde med sine egne liv og derfor må de slenge dritt til dem som faktisk har et godt og lykkelig liv. Det er dumt at det er sånn, og at menneskene alltid skal tråkke ned på hverandre.

  Stå på videre Caroline (og Lars-Kristian). Må lykken fortsette videre med dere og datteren deres.

 66. Kristine

  Ulempen med Internett og dagens digitale samfunn er at alle plutselig har fått en stemme og en måte å ytre sine skrudde og mørke meninger på, som tidligere ikke gikk an. Da måtte trollene sitte og vente på debatten på tv2, så de kunne ringe inn etterpå og spre sin galle og så håååååpe at snutten ble spilt av under rulleteksten.. Så satt de der da og gasset seg i sin egen selvgodhet helt til neste uke. Nå sitter de der oppe på sine høye hester og tror de har svaret på alt og at alle bryr seg om deres meninger. Egoet deres står i veien for å ta hensyn til de det går utover, som deg. Lurer på om jeg er så gammel at jeg kan si at ting var bedre før.. Jeg er ikke alltid enig i alt som blir ytret hverken her eller på andre blogger, men jeg har heldigvis fått god nok oppdragelse til å forstå at man ikke skal være bedriten mot andre uansett. Man må være raus og snille med hverandre, så blir verden et bedre sted.. Skaffe seg et eget liv er vel en ide til de som har gjort det til sin misjon å gå etter deg på denne måten. Så kan jeg og alle andre som setter pris på bloggen få gjøre det videre. Takk for tips om ryggsekk! Jeg satt pris på det og har bestilt meg en selv.. 🙂 ha en fin dag Caroline, ikke bry deg så mye om idiotene. Det er de som har det største problemet..

 67. Jeg må bare få si det Caroline at dette, dette er helt utenfor min fatteevne. Er det mulig, gjør virkelig folk slik?
  Nå må du tenke på deg og dine, ta en pause og finne ut hva du skal gjøre for sånn kan du ikke leve. Du MÅ sove og du MÅ spise, jeg tror både du og bloggen vil lide så lenge du ikke har det godt. Jeg håper virkelig du tar et skritt tilbake, søker litt ro og kjenner på magefølelsen om hva som er rett og viktig for deg. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne kommet ut av skjermen og gitt deg en god og varm klem akkurat nå, jeg håper du allikevel kjenner varmen jeg ønsker å gi deg. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi kunne gjette på at du måtte gjennomgå noe slikt, takk for at du opplyser meg, da forstår jeg ting så mye bedre. Jeg håper virkelig at dette presset på deg tar slutt, og Lars-Kristian gjør rett i å skjerme deg, men dette er nok tøft for han også, så jeg håper noen støtter han tilbake. Klem <3

 68. Mona Aarsland

  Kjære Caroline,

  Jeg pleier aldri å legge igjen kommentarer – men denne gangen fortjener du alle fine ord du kan få. Og jeg vil kommentere med fullt navn, bare for å stå litt i mot alle de feige og anonyme som daglig føler denne sykelige trangen til å trykke deg ned. Først og fremst synes jeg at du skriver en fantastisk blogg, den beste av de jeg følger. I tillegg til dette så virker du som et varmt og godt menneske, som har vært så heldig i livet at du har funnet en fantastisk mann som gjør alt han kan (til og med littegrann for mye) for å beskytte deg og lille nydelige Nelia. Det at noen er så heldige og har sånn suksess er tydeligvis vanskelig for andre å takle, og de ender opp med tankeløse og ondsindige kommentarer for å trykke og rive deg ned. Kjære Caroline, jeg er så inderlig glad for at du ikke lar dette skje, du er steintøff. Du er et forbilde – selv om om du har retusjert noen bilder og alt det der – ja kanskje spesielt for at du også kan gjøre feil, det gjør deg like «ekte» som oss andre. Jeg håper du fortsetter å skrive og blogge, like sterkt og bra som du alltid har gjort, for du inspirerer og gleder mange. Og jeg tror vi er mange, mange, mange flere som støtter deg, enn disse tåpelige menneskene som vil bryte deg ned.

  Med vennlig hilsen fra meg, Mona Aarsland

 69. Hei!

  Jeg leser bloggen din daglig, og får mye tips og inspirasjon. Jeg leser aldri kommentarer, og får tydeligvis ikke med meg alt som foregår i kommentarfeltet. Ville bare si at jeg syns utrolig synd på deg som må forholde seg til syke og misunnelige mennesker som tydeligvis bruker all sin tid på å svartmale livet ditt. Vet at flesteparten av leserne dine kun er vil det godt. Vi setter pris på arbeidet ditt og bloggen din. Hev deg over det! Klem:)

 70. Hej Caroline 🙂 jeg har været fast læser siden 2010, men har ikke været særlig god til at efterlade kommentarer. Men når jeg læser dette indlæg + alle de grimme kommentarer du modtager, både her på bloggen og på instagram, kan jeg ikke lade være med at reagere. Jeg bliver ked af det på jeres vegne. Mobning på nettet har eskaleret, og det er ikke til at forstå, hvordan visse mennesker får sig til at angribe andre, rent faktisk uden grund. Jeg kan godt forstå, hvorfor I har følt, at I har skullet forsvare jer selv! jeg ville gøre alt for at forsvare min mand, som også ville gøre det samme for mig 😉
  Jeg håber at I får en rigtig god uge 🙂 bloker mobberne, anmeld truslerne! og husk, at der er rigtig mange på din side, selv om de som mig, ikke efterlade kommentarer hver dag <3 knus

 71. Elisabeth

  Jeg leser bloggen din hver dag Caroline, men kommenterer nesten aldri. Nå var det på tide med en kommentar synes jeg :p Jeg kan ikke forstå hvor forferdelig det må være å lese slike fæle ting om dere og beskyldninger mot dere, uten å ha gjort noen som helst noe galt. Jeg selv hadde ikke taklet en eneste slik kommentar før jeg hadde tatt til tårene. Du fortjener virkelig ikke å få denne drittslengningen, men hva kan man gjøre for å stoppe det? Skulle ønske jeg kunne troppet opp på døren hos hver enkelt nettmobber og konfrontert dem, men så enkelt er det nok ikke. Nettmobberne viser iallefall at det er noe oppriktig galt med samfunnet, når det som kanskje er sjalusi kan få voksne folk til å mobbe på denne måten. Vi som er trofaste lesere og støttespillere vet iallefall at alt det fæle som skrives rundt omkring ikke er sant, og at du er en person som aldri vil noen vondt, og at du bare er god og snill, og det er det viktigste synes jeg 🙂

 72. Klem!

 73. Jeg vet virkelig ikke helt hva jeg skal si, annet enn å utrykke min støtte til deg, Lars-Kristian og resten av familien din.
  Jeg syntes det er rett og slett horribelt hva folk får seg til å si og gjøre. Kun med hensikt av å ødelegge og lage kvalme. Altså, hva folk henger seg opp i!?

  For Guds skyld, dere er da bare menneskelig og det er menneskelig å feile. Ting dras så fantastisk langt ut av proporsjoner, så jeg håper ting kan roe seg snart! Du skal i allefall vite at du har mange her ute som støtter deg og kun ønsker deg det beste!

 74. Anne-Lill

  Stå på Caroline.Ikke la deg knekke av jantelov og missunnelse.

 75. Dear Caroline, I’m so sorry for you and your lovely family that you must experience such bad things. This is anything other than you deserve as I appreciate you personally really as a hard working, friendly, intellegint and also beautiful woman. I think also that your husband has his heart on the right side and for me he is warmhearted and goodlooking, too. I don’t know that people brings to be so bad … I think there could be many explanations which won’t be satisfying in the end. I wish you by all my heart that you don’t take everything so seriously but I can imagine this is more than difficult. So it remains to me, to wish you only the best and that God’s blessings may be always with you. You are in my thoughts <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 76. Det er helt vanvittig at en blogg ment som underholdning kan skape sånn debatt, engasjement, hets og hat. Jeg blir helt matt, snakk om I-landsproblem når DETTE er den største og mest sjokkerende nyheten i Norge akkurat nå!

  Jeg støtter dere, skjønner godt at du/dere/Lars-Kristian har sett behovet for å forsvare familien mot all galskapen!

 77. Det gjør vondt å lese hvordan du blir utsatt på nettet. Enkelte mennesker er helt syke. Stå på Caroline, jeg synes du virker som en fantastisk kvinne!

 78. Hanne R

  Hei Caroline. Jeg skriver sjelden i kommentarfeltet på blogger,men fikk lyst til å gjøre det nå. Du får virkelig gjennomgå i media og det irriterer meg veldig. Du har en flott og inspirerende blogg og gjør ingenting galt. Det at folk synker så lavt at de prøver å ødelegge for deg, det synes jeg rett og slett er forkastelig. Det er trist å se så mye til janteloven! Fortsett med det du gjør og du skal vite at det er mange der ute som støtter deg!!;)

 79. Hei Caroline. Det er helt riktig som du skriver, vi er bare mennesker og ikke feilfrie, og det er det som kan være litt befriende også. Jeg syns du og Lars Kristian skal gå med hevet hode. Neivel, så var det dumt, men det har ikke skjedd noe alvorlig. Alvorlig er det om du er hjernekirurg og kutter i feil del av hjernen, eller nå du er flyver og ikke ser fjellet foran deg, eller når noen dreper for morro skyld. Du og heller ikke Lars Kristian har ikke skadet noen. Senk skuldrene dine og legg det bak deg. Du er en flott jente, men en flott mann og en nydelig liten datter. Dessverre er det kanskje verre å gjøre noe med disse trolla som kun er ute etter å ødelegge og som sitter og er GRØNNE av sjalusi. Ta springfart og glem dem (om mulig) la dem iallefall ikke ta fra deg motet. Jeg heier på deg. Ha en fin mandag:-) Stor klem

 80. Karianne

  Eg vet ikkje helt hvilke ord eg skal bruke, men fikk lyst å gi deg en skikkelig god klem <3 Håper alt ordner seg og at det blir gjort noen tiltak mot disse menneskene. Får helt vondt av deg. Eg ser ikkje på det Lars Kristian har gjort som noe dumt! Eg ville nok gjort det samme! Helt utrolig hva og hvordan enkelte mennesker gjør for å ødelegge andre!

 81. Du har jo ikke latt «netthetsen» slippe gjennom kommentarfeltet? de kommentarene han har svart på er jo som regel konstruktiv kritikk eller rettelse på noe du har gjort/skrevet og DET er vel ikke netthets skjønner du vel. Det er jo der han har latt som om han er en annen for å vise at ‘dere vet best’ ved å bruke en tittel og late som han er noen han ikke her.
  Dette innlegget hadde vært flott og forklarende det, hadde kommentarene dine vært fulle av hets og side opp og side ned med ‘hvor stygge dere er’ – men det er det altså ikke. Ta å tål litt kritikk. Begge to!

 82. Hei Caroline

  Tusen takk for et sterkt og rørende innlegg idag og forstår veldig godt hvor vondt du må ha det nå i denne stunden. I den forbindelse vil jeg bare du skal vite at jeg synes du er kjempe sterk som fortsetter å blogger og stå i stormen. Ikke gi deg, du kommer deg igjennom dette også. Det vet jeg hundre prosent.

  Jeg skulle gjerne ha skrevet mitt riktige navn, men det tør jeg rett og slett ikke fordi jeg har som deg fått en haug stygge kommentarer på min egen blogg. Flere som har lagt igjennom slemme kommentarer, hva disse inneholder vil jeg ikke gå inn på, men i den forbindelse tok jeg kontakt med deg, Du sa jeg skulle legge igjen mailen min så skrev du mail til meg, men har enda ikke hørt noe så jeg bare lurer på om du har glemt dette?

  Jeg forstår veldig godt hva du går igjennom og ville blitt glad om du sendte meg en mail så vi sammen kunne snakke sammen. Det er ikke noe hyggelig

  Jeg setter pris på at denne kommentarer her ikke blir publisert og at jeg hører fra deg slik du lovte

  Har selv hatt det tøft som følge av ulike kommentarer på min blogg

  Mvh anonym

 83. Cecilie

  Hei Caroline 🙂

  Jeg har aldri kommentert bloggen din. Men har lest den siden 2010. Jeg finner mye inspirasjon gjennom bloggen din. Nye oppskrifter, klær, trening osv. Jeg håper du leser dette og tar det til deg. Du er kjempe tøff! Jeg hadde aldri klart å forholde meg til all hetsen på en grei måte. Kanskje ikke i det hele tatt. Dere er flinke sammen, du og Lars Kristian 🙂 Alle gjør feil, og du velger å forklare hvorfor og hva som skjedde og at det ikke skal skje igjen. Lykke til videre og jeg håper dere prøver å glemme dette. Det gjør de fleste andre etterhvert 🙂

 84. Melissa

  Dette er fullstendig latterlig. At folk bruker opp sin egen tid på å gjøre livet deres surt…jeg forstår ikke. Forstår ikke at folk ikke bare kan la dere være i fred. Om man ikke liker bloggen så er det bare å unngå å lese den, ikke værre enn det.
  Dere har min fulle støtte. Jeg forstår så til de grader det Lars Kristian gjorde, jeg ville sikkert gjort det samme.
  Håper ting bedrer seg!

 85. Du er god til å spille offer du!

 86. mari boklund

  Kjære deg! Huff, det må Være så forferdelig dette for deg, jeg syntes ikke det var noe bra det LK har gjort på bloggen din,men på en måte skjønner jeg han å. Syntes du er utrolig sterk som klarer å fortsette etter sånne ting, og disse syke menneskene som kun er ute etter å gjøre øivet surt for deg trenger profesjonell hjelp. Jeg kommer til å Være fast leser av den bra bloggen din fortsatt. Det er også en bra ting at dere er så ærlige og deler såå mye av dere selv, det står dey respekt av syntes jeg.. Stå på Caroline, du er et fantastisk menneske for ja du er et menneske som alle oss andre og det betyr at du har følelser som noen ikke skjønner.. Ikke la disse knekke deg for da vinner de og det skal de IKKE gjøre… håper du får en fin dag, du er verdifull.. stor god klem til deg :0)

 87. Jeg sender deg en varm klem, Caroline!
  Har selv sittet måpende og lest hva mennesker lirer av seg på kvinneguiden.

  Det skal nok spekuleres og analyseres i dette innlegget du har postet nå også. Hev deg over de. Det disse nett-trollene driver med er ynkelig.

  Støtt deg til familie og venner, de som kjenner deg og er glad i deg!

 88. Hva skal man skrive til deg nå tenker jeg.. Hva kan jeg skrive for å gjøre deg glad?:) jeg synes dette er helt grusomt, hvordan kan vi behandle hverandre slik? Jeg må bare veldig kort få si at dere har angrepet saken helt feil men det vet dere jo selv.. Ellers så håper jeg at du vet at vi er maaaaaange der ute som fortsatt ser opp til deg og forstår at dere bare er mennesker:) alle gjør jo feil innimellom, men vi «vanlige» blir ikke mobbet og hetset på nettet for det..
  Det at noen leter etter noe å «ta deg for» på bloggen er bare tragisk.. Jeg har lest bloggen din ca et år nå, og leser alltid kommentarer. Jeg blir stadig vekk overrasket over hva noen pirker på etter jeg har lest er innlegg som for meg var flott! Jeg håper bare at dere forstår at det kommer av misunnelse og sjalusi og en indre følelse av misnøye i sitt eget liv. Vi andre «normale» er fornøyd med vårt og synes det er et friskt pust når vi får et lite innblikk i din flotte og travle hverdag:)
  Håper du klarer å se at de fleste av oss digger deg! Du har Norges beste blogg og du fortjener å ligge på topp! Ha en super dag!:):):)

 89. Hei Caroline, lenge siden jeg har kommentert nå men denne gangen må jeg fortelle deg noe!
  Det er kjempesynd at folk kan være så onde, men aldri mist troen på dine «normale» lesere. Vi trenger deg, trenger inspirasjon fra deg, trenger den positive energien din. Jeg forstår ikke at folk kan være så slemme, man mister jo troen på menneskeheten når de gjør sånne ting. Men jeg håper og tror at flesteparten ikke er slik, ellers; hva er vitsen?

  STOR klem til deg, takk for at du er den du er, takk for alt arbeidet du gjør, og all ærligheten (til dere begge)
  Følelser er mennesklig, og styrer oss noen ganger hinsides mening.

 90. dansken

  Kjære Caroline og Lars Kristian.
  Min mann hadde gjort det samme for meg. Jeg hadde gjort det samme for han. Syns nesten ikke LK trenger å beklage det en gang. Det er så synd at man ikke møter forståelse for at man ønsker å beskytte sin familie. Det burde være en selvfølge for mennesker med bare et snev av empati. Det finnes så mange ondskapsfulle mennesker der ute. Mennesker som glemmer å tenke. Mennesker som går langt over streken, hver eneste dag, fordi de kan sitte gjemt bak en skjerm. Hva som foregår i disse menneskers indre vites ikke. Men de skal være glad for at de slipper å føle det presset som dere blir utsatt for daglig, fordi dere er offentlige personer. Og det er utelukkende fordi dere er offentlige personer, at bagateller som dette blir blåst helt ut av proporsjoner. Hev dere over det. Det han har gjort er helt naturlig, og helt greit. Skulle nesten bare mangle.
  Varme tanker fra Oslo

 91. Dette er tøft det kan jeg skjønne. Samtidig blir dette siste med LK patetisk. Og blogg eller ei du ber om oppmerksomhet og lever av dette og da blir det baksider som på alt annet.

 92. Hvorfor i alle dager er du inne på disse forumene og leser da? Hvorfor lar du leserne vite hvor du bor? Nettvett er bra, også når det gjelder blogging. Hvis det har gått så langt som du påstår her, er det lurest å gi seg med blogginga og finne på noe annet.
  Uansett, det rettferdiggjør ikke det dere har holdt på med. Og det har dere tjent gode penger på. Skjønner at penger frister, men er det verdt det?

 93. Huff, jeg blir helt kvalm av å lese det du skriver om stygge kommentarer, hets og trusler. Det er urettferdig at du må gjennom det bare fordi du har en bra blogg, jeg håper virkelig du klarer å se forbi alt det vonde, selv om det selvfølgelig ikke alltid er like lett. Og jeg tror kanskje det er flere av oss som lett kunne gått i samme «felle» som Lars Kristian, familien er det kjæreste vi har, og man føler seg lett maktesløs i en slik situasjon. Jeg er sikker på at flertallet er med dere, slapp av, stormen er snart over! 😉

 94. Du og familien din fortjener alt godt og det som har skjedd både ang. bilderedigering og anonyme kommentarer har dere gjort med god hensikt, men det er alltid noen som ikke klarer å se saken fra andre sitt perspektiv. Dere er smarte og jordnære som innrømmer feilene deres og det er derfor dere fortjener ros. Ingen har noe å gjøre med hvordan dere lever livet deres så jeg håper ikke, og tror ikke, at dere lar dere knekke av slike mennesker som lever av å trykke andre ned. Dere er fantastiske mennesker og dere fortjener alt godt.

 95. Hvorfor inntar du alltid offerrollen?
  Hva med å stå for det som er gjort og innse at dette har gjort mange innmari skuffa og forbanna?
  Folk som har lest bloggen, som skrevet saklige kommentarer når de har vært uenige for å få frekke svar fra din mann?! Folk som har forsvart deg i diskusjoner (som jeg har gjort før) med venner og andre, så viser det seg at påstander har vært korrekte.

 96. Hei Caroline
  Jeg skjønner at du har det kjipt nå. Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og sett utviklingen fra det du omtaler som » bare en blogg» til det som har blitt en millionbedrift hvor både du og mannen din nyter svært godt av jobben dere gjør.
  Jeg er selvfølgelig imot mobbing og syns at folk som skriver løgner og stygge ting om andre er patetiske, MEN hvorfor leser du disse idiotiske nettsidene som f.eks kvinneguiden? Hvorfor bryr du deg om at anonyme, ubetydelige mennesker for deg, skriver negative kommentarer? Hver eneste dag blir du overøst av skryt, ros og nærmest tilbedelse av mange som ønsker å være som deg. Hvorfor fokuserer du ikke på det?
  Jeg skjønner at du har det kjipt nå. Den perfekte frua har ikke bare fått en ripe i lakken, men sunket ned på samme nivå som disse nett trollene, som mannen din kaller dem. Bloggen din er ikke lenger » bare en blogg». Det er en blogg med redigerte bilder og falske kommentarer. Det er juks og fanteri! Heldigvis for deg så renner jo pengene inn, så at du innerst inne er veldig lei deg tviler jeg på. Du sier noe annet, men hvem tror på deg nå?
  Jeg ville ikke vært lei meg, jeg ville vært flau!

 97. Ingeborg

  Veldig vondt når man har familie, at slike ting skal skje. Jeg har en liten sønn og vet hvor ekstremt redd jeg er for at noe skal skje med oss som familie og beskyttelsen ovenfor han er det eneste jeg tenker på.
  Veldig leit å høre at det finnes slike gale mennesker. Men gale mennesker vil det alltid finnes Desverre.
  Jeg har full forståelse for hva mannen din har gjort, og alle kan gjøre feil. Men dere får vel høre dette ekstra siden dere er av interesse for sladre avisene og alle andre som skal ta dere «på noe» hele tiden.
  Ikke vondt ment, men syns synd på Nelia som må erfare dette etterhvert, men det er jo ikke deres skyld, det har med de syke menneskene der ute. Vit at fåtallet er slik, men det vet du nok allerede. Rart at ett fåtall av mennesker kan gjøre så mye vondt og jævelskap 🙁
  At du ikke kan føle deg trygg i eget hjem er ekstremt vondt å lese, at mennesker kan finne på slike ting, hvis de har barn selv så burde de vite hvor galskap dette er. Ingen skal være redde i sitt eget hjem uansett.
  Blir bare veldig sjokkert over disse menneskene 🙁
  Håper det blir bedre for dere etterhvert, jeg er ikke super fan av deg men ett lite fan er jeg 🙂
  Og unner ingen noe vondt. Dere er en fantastisk familie, kjenner meg igjen 🙂
  Vit at de fleste synes alle disse oppslagene i avisene er bare dumt, slik som den alkoholreklame episoden nå, men slik er det jo Desverre når man er en offentlig person, har ingen rettigheter som sier at avisene ikke kan skrive hva som helst. Det skulle det hvert.

 98. Kjære Caroline og Lars Kristian.
  Vi gjør alle feil og noen ganger så skulle vi så inderlig ønske at ting var ugjort, men så lenge dere står sammen i «stormen» så klarer dere dette også. Jeg har også gjort mine feil i livet som jeg skulle vært foruten, men trøsten er at jeg har vokst på det og blitt sterkere som person.Fortsett med den gode jobben du gjør og jeg gleder meg til å lese om trening, kosthold og mote fremover også. Klem til dere begge 😉

 99. Latterlig hvordan media skal plage dere er jo helt mongo! Håper virkelig ting ordner seg for dere fast leser av bloggen din å jeg kan med hånden på hjerte si at er ikke mange som hadde klart å holdt ut med alt det drite dudin familie får. Masse lykke til videre 🙂

 100. Silje- mamma til gutt

  Jeg har merka at noe kan være galt… Klarer ikke helt å forklare det, men har hatt en stor følelse om det. Blir sjokka og lei meg på deres vegne. Og da tenker jeg, Caroline…..Er det verdt det????? Tenk nøye gjennom, vær så snill!

 101. Skjønne, vakre, snille du.
  Ikke gi opp, din blogg er et herlig avbrekk i en vanlig hverdag med jobb, unger og alt som hører med.
  Du er for meg den skjønneste mammaen, den beste kona og en fantastisk søster og datter! Disse nettroll av noen DAMER som sitter og grafser og leter etter såkalte feil med deg, ikke la dem vinne over deg. Lett og si for oss utenforstående, vi kan aldri sette oss inn i din verden av grusomme kommentarer. Lykke til på ferden din, hvordan det enn blir. Mange klemmer fra en leser gjennom mange år.

 102. får helt vondt av deg! Stå på!!!

 103. får helt vondt av deg! Stå på!!!

 104. kjære vakre dere! Da jeg så den saken på vg i dag tenkte jeg stakkars dere med en gang. Dette fortjener dere ikke. Ikke som familie og ikke som blogger. Hva er i veien med folk. Hvis ikke folk ønsker å lese blogg, la vær. Skriv noe hyggelig, eller still spørsmål, men vær saklig, ikke grav og skriv sladder. Hallo? Er mange med mangel på folkeskikk og god oppdragelse.
  Er mange som synes det blir færre blogginnlegg enn før, men er det rart. Må være vanskelig å skrive når folk uansett skal vende det mot deg og dere. Bare ta vekk alt av stygge kommentarer, så kan de hyggelige og saklige komme frem. Så får de som slenger med leppa skjønne at det ikke er noe vits å legge igjen vemmelig kommentarer. Kjenner jeg blir litt redd for den verden vi lever i. Hvorfor skal vi være så stygge med hverandre. Hvorfor i alle dager må vi drive med netthets og nettmobbing. Kjenner jeg gruer meg til den dagen barna mine skal få telefon og ipad, for som barna skriver til hverandre i dag. Er altfor mange nettroll der ute.
  Godt du vet vi er mange som vil lese bloggen din fordi du skriver bra, inspirerer og har mange bra tips o.l. Å lese bloggen din, (og andre blogger) er for meg som å sette meg ned å lese ett blad. Da slapper jeg av og koser meg.
  Synes dere er knalltøffe som orker å stå i mot dette her! Det kan ikke være lett. <3

 105. Ingvild

  Utrulig leit og trist å lese dette.. Jeg synest du virker som en fantastisk person, og jeg ser at du gjør alt du kan for familien din og dine venner. Du inspirer oss alle hver dag (det er jo trossalt en grunn til at så mange leser bloggen din). 99% av det som kommer med hets eller trusler er nok av misunnelse, og den siste 1% er folk som ikke har bedre å gjør på om dagen. Du er en sterk kvinne, og har en fantastisk fin datter og mann. Ønsker deg alt det beste og håper dette ikke knekker deg helt.. Selv om jeg skjønner at dette er utrolig vanskelig og at det preger deg mye.. Klem fra en jente på sunnmøre <3

 106. Ingeborg

  Veldig vondt når man har familie, at slike ting skal skje. Jeg har en liten sønn og vet hvor ekstremt redd jeg er for at noe skal skje med oss som familie og beskyttelsen ovenfor han er det eneste jeg tenker på.
  Veldig leit å høre at det finnes slike gale mennesker. Men gale mennesker vil det alltid finnes Desverre.
  Jeg har full forståelse for hva mannen din har gjort, og alle kan gjøre feil. Men dere får vel høre dette ekstra siden dere er av interesse for sladre avisene og alle andre som skal ta dere «på noe» hele tiden.
  Ikke vondt ment, men syns synd på Nelia som må erfare dette etterhvert, men det er jo ikke deres skyld, det har med de syke menneskene der ute. Vit at fåtallet er slik, men det vet du nok allerede. Rart at ett fåtall av mennesker kan gjøre så mye vondt 🙁
  At du ikke kan føle deg trygg i eget hjem er ekstremt vondt å lese, at mennesker kan finne på slike ting, hvis de har barn selv så burde de vite hvor galskap dette er. Ingen skal være redde i sitt eget hjem uansett.
  Blir bare veldig sjokkert over disse menneskene 🙁
  Håper det blir bedre for dere etterhvert, jeg er ikke super fan av deg men ett lite fan er jeg 🙂
  Og unner ingen noe vondt. Dere er en fantastisk familie, kjenner meg igjen 🙂
  Vit at de fleste synes alle disse oppslagene i avisene er bare dumt, slik som den alkoholreklame episoden nå, men slik er det jo Desverre når man er en offentlig person, har ingen rettigheter som sier at avisene ikke kan skrive hva som helst. Det skulle det hvert.

 107. Kjære Caroline, jeg er så lei for at du går gjennom dette. Jeg har gjennom flere år fulgt med på bloggen din, og jeg har til tider også bladd meg gjennom kommentarfeltene, bare for å se. Og du må virkelig tåle både det ene og det andre.
  Personlig syntes jeg photoshopping er en uting, men jeg kan ikke dømme dere som bruker/har brukt det, fordi jeg selv bruker blandt annet filtere på instagram. Alle bruker redigeringsprogrammer i større eller mindre grad nå til dags, så kanskje folk burde prate med personen i speilet før de dømmer alle andre.
  Når det kommer til dette med kommenteringen, så forstår jeg at Lars-Kristian har ønsket å beskytte deg. Hallo, JEG har ønsket å beskytte deg, og jeg kjenner deg ikke en gang! Det er synd han har utgitt seg for å være en annen når han har gjort det – han skulle heller bare kommentert som seg selv. Men jeg forstår hvorfor det er blitt gjort. Og det er helt sprøtt å lese det du skriver her, hvorfor vil folk gjøre andre så vondt, andre man ikke engang kjenner?! Jeg blir så provosert. Ønsker deg og dere lykke til i dagene som kommer, dere får lene dere på hverandre. Husk at dere er sterkere enn dem! Dere står frem og både innrømmer og beklager de feil dere kanskje har gjort, mens de er anonyme og kommer aldri til å innrømme noe. What doesn’t kill you makes you stronger. <3 Klem til deg!

 108. Du/dere har min fulle støtte!

 109. Stå på Caroline! 🙂

 110. jeg får vondt av mennesker som kan komme med fæle ytringer og dere som må få de.
  kvinneguiden har vært forferdelig til tider- men disse siste to avsløringene mener jeg har vært innenfor det akseptable.
  spiller man uredelig bør man akseptere diskusjon rundt det.

  det jeg synes er vanskelig og noe provoserende er skillet mellom fotballfrue som offentlig og privatperson.
  dette er en tåredryppende forklaring fra privatpersonen caroline.

  for meg (og mange andre «som er ute etter å ta deg») er du først og fremst en millionbedrift som bruker selvpersonliggjøring for å tjene penger- og bruker uredelige triks for å gjøre.
  – i mine øyne må det da kunne forventes kritikk (med forebehold) da du blander kortene så veldig.

  jeg opplever ikke at fotballfrue er en som skriver en blogg fordi hun liker å dele livet sitt med akkurat deg og tilfeldigvis tjener litt ved siden av.

  hva berg-eriksen tar ut i lønn er på samme nivå med mange toppledere i norske bedrifter. for meg gjør dette klart at hun først og fremst er en bedrift som tjener på dine klikk og ikke er din venn.

 111. Martine

  Stå på,Caroline !
  Syns det er utrolig synd at ting har gått så langt ..
  At folk kan gjøre sånn mot andre, skjønner jeg ikke .
  Ønsker deg og din flotte familie all lykke i fremtiden 🙂
  Jeg kommer til å lese bloggen din til den dagen den ikke finnes lenger 🙂 for den er helt fantastisk !
  Stor klem 🙂

 112. Nicoline

  Herregud Caroline, nå fikk jeg vondt av deg.. Pleier aldri kommentere blogger, men dette er jo bare helt sykt! Jeg skjønner ikke greia med alle disse som skal blande seg opp i og kommentere hver minste ting dere gjør! Og hva så om Lars Kristian har skrevet noen anonyme kommentarer? Ja kanskje litt teit, men han har jo bare gjort det fordi han er glad i deg?! Nei noen mennesker altså.. Vet ikke hva jeg skal si engang jeg.. Folk er syke! Stå på videre dere og gi aldri opp <3

 113. Henriette

  Kjære Caroline. Jeg leser bloggen din hver eneste dag, og jeg beundrer deg opp og ned mer enn noen andre. Pleier aldri å kommentere noen innlegg, men nå klarte jeg ikke og dy meg. Jeg forguder deg, du er nesten et forbilde for meg. Bloggen din leverer hver eneste dag, hvert eneste innlegg. Det er aldri noe halvveis. Du er mamma på heltid, og jeg tør ikke engang å tenke hvor lang tid du bruker på bloggen for å få leserne dine fornøyd. Hadde jeg vært i din situasjon hadde nok jeg akkurat gjort det samme. Du må vise deg for alt for mange mennesker hver eneste dag, du får et helvete mot deg om du har på deg en stygg genser eller en kvise som synes. Det er sykt. Jeg tror ikke folk vet hvordan det er å måtte vise seg hver dag for hele Norge. Dette er ufortjent. Du er ikke i nærheten i å fortjene dette. Folk må gå litt i seg selv. Jeg har så stor respekt for deg og Lars-Kristian. Jobben dere to gjør sammen er unik. Du er heldig som har en ektemann som beskytter deg så fullt og helt.
  HEIA DEG OG FAMILIEN DIN!

 114. Du/dere har min fulle støtte!

 115. Kjære Caroline! Dette er utrolig trist å lese. Du er ei fantastisk dame, har en fantastisk datter og mann 🙂 Trist at så mange vil prøve å ødelegge for dere, de burde skamme seg!!! Jeg tror på karma, så en dag får dem som fortjent! Stå på videre, prøv å ta til deg alt det positive, 99 % av leserene dine vil dere bare alt godt, inkludert meg 🙂 klem

 116. I disse dager er Nett mobbing blant unge et stort tema. Har selv vert på møte som ungdomskulen arrangerte. Men har tenkt mange ganger at det jammen meg burde vert slike kurs for voksne og. Voksne er mye verre enn dei unge til tider. Har en Ikkje noe positivt å skrive så la Vær å kommentere! !!

 117. Sunniva

  Dette var vondt å lese.. Sånn skal det ikke være. Jeg synes du er helt topp, og innleggene dine inspirerer meg hver dag 🙂

 118. er skremmende hvor gale folk kan være, og hvor stygge de kan være mot andre. Blir skikkelig lei meg når jeg hører hvordan dere har det. Stå på videre, ikke la de knekke dere!

 119. Sunniva

  Dette var vondt å lese.. Sånn skal det ikke være. Jeg synes du er helt topp, og innleggene dine inspirerer meg hver dag 🙂

 120. kristin

  Hei Caroline
  Jeg har stor sympati med deg når det gjelder anonym netthets. Det er en uting. Men jeg forstår ikke sammenhengen mellom disse to sakene. Hva er tanken bak å utgi seg for å være lege osv. framfor å forsvare deg som seg selv?

 121. Hei. Dette er første kommentaren jeg noensinne har skrevet, men klarer ikke la være å la meg provosere av all denne mobbingen. At voksne mennesker kan oppføre seg på denne måten er skremmende. Og enda mer skremmende er det at mange av disse menneskene skal være forbilder for sine barn. Vi kommer aldri til å bli kvitt mobbing blant barn og unge, når så mange voksne mennesker går foran som så dårlige eksempler. Dette er en blogg. Det er 100 % frivillig å lese den. Liker man den ikke, lukker man siden, man trenger ikke spre eder og galle for alt det er verdt. Trist å se at janteloven lever så til de grader. Missunnelsen er nok stor, og bringer frem det værste i folk. Helt latterlig å lese hva enkelte får seg til å skrive, for å sette deg og familien din i et dårlig lys. Ingenting dere gjør er tydeligvis bra nok. Imponert over at dere har holdt ut med dette så lenge. Ønsker dere lykke til videre. Synes bloggen din er underholdende, inspirerende og morsom å lese 🙂 Våre hverdager er svært ulike, men det kunne da aldri falt meg inn å hetse et annet menneske, fordi hun tjener mer penger enn meg, er mer veltrent enn meg eller fordi hun eier flere barnevogner enn meg. Lykke til i stormen Caroline. Synes du gjør en god jobb jeg 🙂

 122. Hei! Litt støtte til deg og mannen; Jeg kom helt tilfeldig over noen av disse trådene på Kvinneguiden for en stund siden og ble sittende og lese flere av sidene og «diskusjonene» du nevner. Er helt sjokkert over hva folk skriver og ikke minst over at ansvarlige redaktører lar sånn hets og dritt om navngitte personer ligger ute på nettet. Det er rett og slett et lavmål som savner sidestykke, og disse «kvinnene» som bruker store deler av livet sitt på dette må virkelig mangle all vanlig form for folkeskikk, anstendighet og samfunnsmoral. Kommer (heldigvis!) aldri til å forstå hvordan og hvorfor noen heller bruker tiden sin på å rive ned dem som får til noe fremfor å bygge opp noe selv! Håper ikke dette er «typisk norsk» (selv om man jo lett tenker «janteloven» i møtet med en del av disse kjerringene). Folk snakker så fint og flott om at vi må stanse mobbing og unngå netthets, men det er jammen veldig langt mellom liv og lære for veldig mange!! Er derfor villig til å være VELDIG overbærende med det som har skjedd i bloggen, selv den beste blant oss kan tilte litt over når man mtøtes av et sånt massiv trøkk…

  Du/dere kommer dere over denne kneika, det er vel i motbakke det går oppover sies det 😉

 123. Kjære Caroline og Lars Kristian.
  Jeg skjønner at dere har det fælt nå. Uansett om det dere har gjort er riktig eller ikke, så fortjener dere ikke dette. Media er ikke snille mot dere de heller. Jeg har vært inne på flere forum de siste dagene, regner med dere har sett det samme. Jeg får vondt i magen av de fæle tingene folk tillater seg selv å skrive.
  Håper stormen snart er over for deres del. Sender dere store klemmer! Ta vare på hverandre, dette går over. Tenker på dere og vakre Nelia.. Klem!

 124. Jeg synes oppriktig synd på dere. Alt dere må gå gjennom. Har lest bloggen siden den ble startet og har aldri skrevet en kommentar før nå. Jeg håper mange skriver fine ord til dere i dag slik at dere begge kan føle dere litt bedre.
  Klem <3

 125. Du er du, og du er fantastisk!
  Ja, du har gjort noen feil i løpet av tiden som blogger, men det viser at du er som alle oss andre!
  Jeg tror at det kun er et fåtall av oss «vanlige» mennesker som er i stand til å takle all den motstand og hets som det du har gjort. DET beundrer jeg deg for.

  Som du sier: Gi aldri opp! Du gir så utrolig mye av deg selv, nå er det på tide at vi gir noe til deg. Jeg vet ikke hvordan, men håper at gode ord er en begynnelse.
  Ønsker deg en god dag videre. Bruk tiden på det som gir deg mest, nå som du trenger det aller mest.

  Gode klemmer fra meg!

 126. Du har mista meg! Det gjorde du egentlig for lenge siden, men dette tok kaka…. Det hjelper ikke med unnskyldning faktisk, for dette er på kanten.
  Du klarer ikke skrive sannheten om hva som faktisk blir skrevet på KG! Hvordan skal man da tro at dette faktisk er sannheten? Alt du skriver er bare jug og tull….

  Lykke til! Thats all…

 127. Huff, dette var fæle greier altså. Helt uforståelig for meg at mennesker kan ha som mål i livet å ødelegge andre… Det er dessverre ikke så mye fint å si om de i det hele tatt. Stå på videre, fine deg! Klem <3

 128. Hjørdis Isabell

  Tenker masse på deg Caroline og resten av familien. Husk det du skriver i overskriften. Gi aldri opp! Alle kan gjøre menneskelige feil. Og nå gjelder det og tilgi seg selv og bygge veien videre. Heier på dere <3

 129. Oi nå ble jeg helt satt ut! Det er virkelig det værste jeg har hørt folk kan si og gjøre! Det er helt sykt!!! Har tatt helt av. Du har jo aldri snakket nedlatende eller stygt om noen på bloggen noen gang, du er bare en god person som mange har blitt glad i. Har lest bloggen din i 4,5 år nå og elsker den. Blir så utrolig skuffet over hva folk kan gjøre og si at det er helt bak mål. Dette fortjener du overhodet ikke Caroline eller familien din <3 Du vil jo aldri noen noe vondt. Får helt vondt av deg og familien når jeg sitter her å leser:( Ikke la de knekke deg, du er mye sterkere enn de! Sender masse varme klemmer til gode favorittbloggeren min,Caroline <3

 130. Gunn Helen

  Helt utrolig at noen kan oppføre seg slik. Jeg blir helt sjokkert. Du er så god Caroline. Sender deg og familien din en stor klem!

 131. Elisabeth A.

  Kjære Caroline!
  Det er så ufattelig trist at noen syns det er greit å plage andre mennesker på denne måten. Ja du er en offentlig person (familien din blir jo også det), men det er ikke dermed sagt at dere er fritt vilt og at det kan skrives/sies/gjøres hva som helst mot deg og dine.
  Internett er noe skumle greier, for her kan ting skrives uten å måtte stå til ansvar for det – tviler sterkt på at folk hadde oppført seg slik i det virkelig verdenen.
  Det som er mest bekymringsverdig er at det er voksne mennesker som står bak; litt av noen rollemodeller for barna sine?!
  At Lars-Kristian har skrevet kommentarer i fiktive navn for å «backe» deg opp skjønner jeg veldig godt, hadde gjort akkurat det samme.
  Stå på videre Caroline, håper du finner styrken til å la dette skrives på kontoen for dårlige opplevelser og at du hever deg over det (selv om det kan være forferdelig tungt og vanskelig mens det står på).
  Man får tifold tilbake her i livet – det er mottoet mitt 😉
  Lykke til, og måtte folk tenke seg om to eller ti ganger før de ytrer noe om ting de ikke vet noe som helst om…
  Stor klem fra meg

 132. Kjære Caroline <3

  Du er den tøffeste damen jeg vet om! Jeg kan ikke forstå hvordan og hvorfor folk sier så mye sykt om deg og din familie! Hva har liksom du gjort dem?
  Håper det går bra med deg <3 Jeg heier på deg <3

  Klem!

 133. Heier på deg. Syns du er kul. Vi kvinner er kvinner verst, og det MÅ det bli en slutt på. Hvorfor ikke støtte hverandre istedet for å være sjalu på hverandre? Du er tøff og jeg syns LK sin reaksjon og hans handlinger har vært både forståelige og kanskje til tider nødvendige, om ikke for oss lesere så for han. Jeg syns han er en flott ektemann som tar vare på familien sin.

 134. Martine

  Hei! Jeg har vært fast leser av bloggen din i sikkert 5 år nå, og følte det var på tide å legge igjen en kommentar. Jeg har fulgt med på nyhetsoppslag etc. i det siste, og må si at det ikke egentlig sjokkerer meg. Tror de fleste ektemenn ville gjort hva LK har gjort for å beskytte sin kone uten å blunke – og vet du hva, det gjør ikke noe. Det er selvfølgelig litt dumt å utgi seg som lege etc., men intensjonene hans har jo tydelig vært å støtte og motivere deg i tider da du har mottat mange nedsettende kommentarer! Det samme gjelder retursjering av bilder; det er selvfølgelig uheldig at du har gitt uttrykk for ikke å retursjere bilder tidligere, men selve retursjeringen syntes jeg du skal tilgis. Det er klart at man som en offentlig person ønsker å unngå en rekke negative kommentarer vedrørende eget utseende, særlig i forhold til kroppsdeler/utseende man selv er kritiske til. Kommentarer som viser til egenskaper ved eget utseende som man selv er kritisk til stikker ekstra dypt. Da er det godt forståelig at det kan være fristende å endre litt på nettopp denne usikkerheten, og unngå slike kommentarer.
  Det som imidlertid overhode ikke er greit, er hvordan enkelte mennesker forholder seg til deg. Det er deres valg å lese det du poster, og i teorien bør de simpelthen holde seg unna dersom de ikke liker det du skriver. At de tross dette velger å klikke seg inn på bloggen er én ting; men at de videre velger å legge igjen nedsettende kommentarer og trusler direkte rettet mot deg, dét er absolutt ikke greit. Enda verre er trusler rettet mot Nelia og resten av familien din; det er rett og slett utrolig lavmål. Kjenner jeg blir både sint og redd på dine vegne. Du har taklet situasjonen på en svært god og kontrollert måte, og det fortjener du all ros i verden for.

  Du er en kjempe flott dame, LK er en super beskyttende mann (og ikke minst fotballspiller!), og Nelia er helt nydelig. Jeg håper du fortsetter å blogge i mange år framover og ikke lar deg knekke! Sjalu og ondskapsfulle mennesker finnes overalt, dessverre. Bloggen din gir meg daglig glede og inspirasjon både i forhold til trening, mote og kosthold. Tusen takk for at du velger å dele liver ditt med oss! Vi er mange som setter pris på det.

 135. Dette er det dummeste jeg har lest noen gang. Tragisk og direkte lavmål. Hvis det er så ille å være kjendis så legg ned bloggen og bruk statusen din til å gjøre noe samfunnsnyttig!! Du kan takke deg selv og mannen din for at du har havnet i denne situasjonen!
  Har vært fast leser i mange år, men nå er det nok!

 136. Ååh, Caroline. Jeg får så vondt av deg, av dere begge. Og egentlig familie og venner av dere også, for det går jo utover dem og. Det er det nok ikke alle som tenker eller er klar over. At folk kan klare å bygge opp et slik hat mot deg og dere, er for meg helt uforståelig. Er det janteloven som gjør seg gjeldene? Mye av det du dessverre opplever minner meg iallefall om alt annet enn «girlpower», gjøre hverandre sterke og støtte hverandre. Det må være lov å unne andre lykke og suksess. For som regel kommer det ikke rekende på ei fjøl, det skyldes hardt og grundig arbeid, og en oppriktig interesse. Det er iallefall det inntrykket jeg har av deg, som en ivrig, flott og hardtarbeidende ung kvinne. Du er så utrolig flott, en herlig inspirasjon. Du jobber og står på, prøver å heve deg over alt det vonde folk vil deg. Og det må du fortsette å prøve på. Selv om det til tider kan virke som om nesten «alle» er i mot deg, må du huske at mange støtter deg også!
  Jeg blir ofte provosert over artikler på nett om deg, blogginnlegg, kommentarer ol. Jeg forsøker å se ting fra flere sider såklart, og kanskje gjør du noe som i andres øyne kan være kritikkverdig. Men det er jo bare fordi du er et menneske, som alle andre! Du må også lære etterhvert, som vi andre. Du er heller ikke født med all verdens kunnskap, men må opparbeide deg den. Alle kan være ubetenkesomme iblant, men ikke alle får det blåst opp på alle mulige nettsteder, blogger og forum.. Det er ofte et veldig ensidig og negativt fokus på deg i ulike media syns jeg, og ofte minner det sterkt om misunnelse og et ønske om å dra deg/dere ned i søla.
  Det syns jeg virkelig ikke dere fortjener! Folk må kunne forstå at dere er mennesker også, og fortjener den samme behandling og respekt som alle andre. Å komme hjem til dere, hetse dere, kritisere, spekulere og komme med ville konspirasjonsteorier.. Det blir jo bare helt søkt, at det går an! Dere som holder på med sånt, vær så snill og gå i dere selv. Kunne dere ønsket noe sånt for dere selv? Familie? Venner? Hvis dere ikke ønsker det for noen dere kjenner, dere er glad i og har nære, så kan dere heller ikke gjøre det mot Caroline og hennes familie. Hun vil jo ingen vondt!

  Dette ble litt langt og rotete, men jeg håper noen leser det. Vær så snill og tenk!
  Caroline og Lars-Kristian; dere er flotte mennesker som gjør en god jobb! Stå på videre, ønsker dere alt vel!

  Stor klem fra Janne 🙂

 137. Hei Caroline. Dette synes jeg er veldig trist å lese. Har skjønt fra før at du får mye negative tilbakemeldinger og at du har behov for å beskytte privatlivet, men jeg hadde ikke forestilt meg at det var så ille som dette. Jeg forstår at det er vanskelig, og denne typen netthets kan ikke forsvares! Kan også faktisk forstå behovet for å «jukse» og legge inn noen støttende kommentarer til deg selv i kommentarfeltet når det stormer som verst, og selvfølgelig skal du ikke publisere netthetsen i ditt eget kommentarfelt.

  En del av de kommentarene som mannen din har skrevet, kan jeg derimot ikke forstå. Det at han bl.a. har utgitt seg for å være lege, ernæringsfysiolog, jurist osv, er ganske alvorlig. Og dersom det stemmer at han har kalt lesere tilbakestående og angrepet dem på deres private facebookside har jeg ikke ord. Alle de falske kommentarene han har lagt igjen på sin egen blogg, kan heller ikke forsvares med at han ville forsvare deg, det meste av dette hadde ingenting med deg (eller familien din) å gjøre.

 138. Fullt forståelig at han har lagt igjen kommentarer! Fint at du deler den svarte siden med å være en kjent blogger. Det må være vanskelig å miste tryggheten i sitt eget hjem og rundt sitt eget barn. Heia deg!

 139. camilla

  Blir så vanvittig lei meg på dine vegne. Har ikke ord. Syns det er ille nok å tenke på hva andre mennesker tenker og snakker om meg selv. Sånn tenker man jo som menneske.
  Og du får høre all drit! Du virker som et nydelig menneske, du og din fine familie. Unner dere ro nå og kun det beste. Får vondt i hjerterota av å høre om folk som har det vondt. Så vond verden er. La oss omringes av nestekjærlighet. For størst av alt er kjærligheten. Ikke la det vonde ødelegge.
  Sender stor styrkeklem over til deg

 140. Hei Kjære Caroline.
  Jeg får ganske vondt av å lese hva du skriver! Ingen skal måtte ha det på denne måten. Det er heilt klart at det har sin pris å være en offentlig person slik som bade du og Lars-Kristian er, men et sted går grensen. Å ikke føle seg trygg i sitt eget hjem. eller å hele tiden skulle passe seg for hva andre mennesker skal finne på er grusomt. Mobbing er IKKE ok, og mobbing er vondt. Samme om du er 10 år er 30år. Jeg klarer ikke en gang å bry meg om hva Lars-Kristian har gjort, for hvilken rolle spiller det? Jeg leser bloggen din fordi du gir meg mye inspirasjon både i trening, mote og interiør, og ikke minst for å se hvor en hærlig familie du har. Jeg vet at du er sterk, også sterk nok til å komme deg over dette her. Vi bor nok dessverre i Norge der Janteloven dominerer, og hver gang noen gjør det bra er det om å gjøre å finne feil slik at man kan drage seg selv og alle andre ned. Jeg håper du og Lars-Kristian klarer å heve dere over alle de som virker som de vil dere noe vondt, og komme sterkere ut av dette. Det er familien og vennene rundt dere som betyr noe! Ta vare på hverandre og støtt hverandre i en vanskelig tid som dette. Om det kan hjelpe på at jeg som en enkel leser i alle fall ikke klarer å bry meg om hverken hva andre mennesker skriver, hva VG eller andre aviser skriver, eller hva Lars-Kristian eller du har gjort, så ta det med deg, og se opp og fremover 🙂

 141. Det er så trist dette her, at det må være sånn. Som jeg nevnte i kommentaren min på innlegget under, så synes jeg dette med å pirke gjennom alt i bloggen din og gå gjennom koding og bilder fra mange år tilbake er riv ruskende galskap. Alle kan gjøre dumme ting, og i dette tilfellet synes jeg ikke at det er så rart det som Lars-Kristian har gjort. Det er klart det er kjempedumt og at det burde vært gjort på en helt annen måte og helst ikke i det hele tatt, men det er ikke rart at han ønsker å beskytte deg. Det hadde jeg også ville gjort. Det er klart det ikke er lett å se familien sin bli så kraftig angrepet. I mine øyne kommer disse menneskene som vil deg vondt mye verre ut av denne situasjonen enn det du og Lars-Kristian gjør. Sånn skal en ikke behandle noen, og hvorfor en ønsker å påvirke noen som en overhode ikke kjenner på en så vondt måte, det kan jeg ikke fatte og begripe. Jeg vet at dere begge er gode og fine personer, og jeg får vondt av at du ikke klarer å spise eller sove på grunn av dette. Håper du klarer å plukke deg opp så fort som mulig! Lek med den lille jenta di, ring mammaen din, ta deg en løpetur, klem mannen din, se en fin film, drikk en kopp te, alt som får deg til å føle deg bedre, og ikke minst, ikke glem at det er mange mange mange av oss som støtter deg og unner deg alt godt.

 142. Helt utrolig hvor ondskapsfulle noen kan være!!! All medfølelse til deg, sympati til deg, forståelse for at dette har skjedd. Ingen stor krise, VG slår opp saker om deg/dere om og om igjen, små ting blir blåst opp!! Snakk om å virkelig ville andre vondt! Huff. Håper dere snart får litt roligere tider, håper du snart klarer å ha det bra igjen!!! Stor klem

 143. Elisabeth

  Støtter deg 100%. Hadde gjort akkurat det samme. Dessuten er det ingenting i forhold til hva andre mennesker skriver på nett. Du er dyktig og vakker. Og du har mange sjalu tilhengere som mobber deg for å føle seg bedre.
  Stor varm klem

 144. Kjære Caroline og Lars-Kristian
  Jeg vet ikke helt hva jeg skal si når jeg leser om den nye stormen dere står i – hva kan jeg si for å vise at jeg støtter dere? Så jeg tror jeg vil starte med å si takk.

  Takk for all inspirasjonen jeg får fra bloggen dere driver. Takk for din gode motesans, Caroline! Stilen din er tidløs, elegant og inspirerende. Antrekksbildene dine har det siste året hjulpet meg med å utviklet meg i klesveien på en måte som har vært godt for selvfølelsen etter to barnefødsler. Takk for inspirasjon på smykkefronten! Takket være deg har jeg oppdaget Hasla, et funn for en som reagerer allergisk på uekte smykker, da er kule sølvsmykker perfekt. Takk for inspirasjon til barnedåpen jeg holdt i mai! De lekre bildene fra deres dåp var til stor glede da vi døpte jentene våre før sommeren. Takk for inspirasjon til gode matretter! I dag spiser vi grønnkål-og brokkolisuppe til middag, nam! Takk for inspirasjon til å trene! Takk for inspirasjon til å kose meg i hverdagen! Takk for inspirasjon til fine hårfrisyrer, likte særlig godt «how to hair-do» innlegget med oppsatt hår. Takk for at jeg kan dykke inn i bloggen din og drømme meg bort i lekre neglelakker! Takk for inspirasjon til julepynt, påskepynt, borddekking og interiør – har veldig sans for den nye interiørstilen din! Takk for at du er en inspirerende og dyktig forretningskvinne! Og tusen takk for alle de søte bildene av Nelia som vi får lov til å se.

  Til Lars-Kristian: Takk for alle de flotte bildene du tar. Du inspirerer meg til å ta nye og bedre bilder, til å sette meg inn i hvordan man kan bruke lys og skygge, du inspirerer med hvordan man komponerer et bilde. Tusen takk for at dere to som par minner meg på viktigheten av å være venner i parforholdet, være kjærester og ikke bare et arbeidslag. De koselige bildene av ting dere gjør sammen får meg til å tenke at kanskje jeg og mannen min skulle sette av tid til en filmkveld snart. Jeg bryr meg ikke om at dere har redigert bilder. Jeg bryr meg ikke om at du har skrevet kommentarer under falskt navn for å støtte din kone. Du skal IKKE skamme deg, Lars-Kristian! Du skal være stolt av at du kan kjenne når nok er nok, du skal være stolt av at du bryr deg så mye om din kones følelser at du får behov for å forsvare henne, du skal være stolt av jobben du gjør med å være den som sitter og leser all dritten som skrives på nett. Det må være en påkjenning, jeg kan bare forestille meg hvor sint, frustrert og maktesløs du må føle deg noen ganger. Det du har gjort er ikke skammelig, det er menneskelig.

  Håper dere finner igjen gløden og lysten til å drive bloggen videre. Jeg kommer til å være fast leser videre, uansett! Håper dere fortsetter å verne om dere selv og Nelia, jeg har inntrykk av at dere er gode, samvittighetsfulle mennesker og foreldre. Jeg er IKKE skuffet over noen av dere, hva forventer folk av dere egentlig?! At dere skal ha englevinger, glorie og supermannkappe? Det vil alltid blåse på toppen, ikke fordi dere er så fæle men fordi andre har det så fælt med seg selv at de må ta det ut på noen. Stå på!

  Stor klem fra Ida

 145. Kjære Caroline og Lars-Kristian!

  Jeg skjønner ikke at folk ikke kan unne andre lykke og glede. Når noen blir en offentlig person er jeg helt fasinert over hvor stygge av sjalusi og misunnelse enkelte kan bli! At noen får glede av å såre andre gjør meg så vondt! Mennesker er stygge! Janteloven er stygg! Jeg forstår at Lars-Kristian har gått ned til det nivået med å prøve å ta igjen og forsvare sin lille familie! Håper dere kommer dere over kneika! Tenker på alle de gode kommentarene og leserne dere har og at du ikke slutter med bloggingen din! Jeg er en fast leser fra tidlig i 2010 og får så mye inspirasjon av deg! Fikk selv en datter i desember 2013 og forstår så godt at dere hadde den vanskelige avgjørelsen med å dele bilder av lille prinsessa! Det er ikke noe man vil mer enn å beskytte familien sin og sine små skatter! Du og din familie er hærlige og trenger å få leve deres liv selv om dere er i offentligheten gjennom bloggen! Håper folk lar dere vere i fred og at dette som nå er oppe i pressen bare blir en liten bris som går forbi! Klem

 146. Kjære dere alle tre. Når jeg leste saken i går kveld på vg, tenkte jeg automatisk, vet du hva jeg forstår dere godt, og jeg tror deter mange av oss som kunne ha funnet på å gjort det samme. Jeg harblitt mye mobbet på skolen, da hadde heldivis ikke vi facebook, blogg etc. Jeh heier på dere, å synes dere er rå tøffe! Vær stolt over det dere har fått til.
  😉

 147. Stå på Caroline! Ikke la disse grusomme menneskene komme under huden din… For det er akkurat det de vil. De vil knekke deg og bloggen din, men er i grunn bare noen svake mennesker som føler seg bedre når de klarer å svekke andre sterke mennesker. Slik som deg, for du er et sterkt menneske. Jeg tror på deg, og syns det er helt forferdelig hva folk skriver til deg og om din familie… Jeg leser bloggen din hver dag, å ser opp til deg. Du er en helt fantastisk glad og sprudlende person, og jeg ønsker deg og dine alt det beste. Veldig bra innlegg du har skrevet!

 148. Utrolig flott innlegg.

 149. Student fra Bartebyen

  Kjære Caroline! Jeg har lest bloggen din i mange år, men har aldri kommentert før. Nå føler jeg for å sende deg gode klemmer og tanker i denne tøffe tiden. Jeg liker bloggen din og det du deler på den, både personlig og annet, veldig godt. Du virker som et godt menneske som gjør ditt beste i hverdagen, og husk at det er godt nok! Vi er nok mange flere som støtter deg, enn som står imot deg, vit det!
  Stor trøstende klem fra student i Bartebyen 🙂

 150. Stine Eie

  I skrivende stund har du sikkert fått flere hundre, kanskje tusener av fine og støttende kommentarer, så min blir en av mange..

  Du er et flott forbilde og ei nydelig jente som jeg er veldig glad for å ha «blitt kjent med» gjennom bloggen. Håper denne idiotiske netthetsen snart tar slutt, for det fortjener du ikke! 🙂 stå på videre, Caroline! Heier på dere <3

 151. Frida Zalissa Koanda

  Tror ikke vi blogglesere har anelse om hvor vanskelig det er å drive en suksessfull blogg. Jeg kan godt forstå hvorfor Lars Kristian har gjort det han har gjort. Du er inspirerende. Du er et menneske som alle oss andre og ingen er perfekte. Jeg håper ikke du vurderer å stoppe bloggingen. Du er god Caroline. Og Lars K, du gjør en fantastisk god jobb. Du må virkelig elske din kone høyt. Hilsen fast bloggleser i 5 år.

 152. Har fulgt bloggen din siden dag 1, du har vært mitt forbilde på mange måter og gir meg inspirasjon i hverdagen. Men må si jeg er skuffet over det som har skjedd. At du redigerer deg tynnere skuffet meg mest.. Da kan du ikke få meg til å tenke at du er god nok som du er, for det er man tydeligvis ikke.. Jeg er utrolig skuffet, det må jeg bare si … Vet ikke hva jeg skal tro!

 153. Uff det gjør meg vondt å lese dette. Selv har jeg aldri kommentert noe slemt på blogger og skjønner ikke (og kommer aldri til å skjønne) hvordan folk får seg til å gjøre det. Ja, man blir gjerne litt misunnelig for livet ditt virker til tider så godt som perfekt, men det er slik det noen ganger fremstår. Synes det er fint at du deler dette slik at enkelte får bedre innsikt og forhåpentligvis tenker seg mer om, men det burde jo virkelig ikke være nødvendig…!! Hvordan vi skal behandle hverandre lærte man vel stengt tatt i barnehagen og som barn. Mange vokse som er dårlig forbilder for sine barn, så føler meg heldig som har foreldre å se opp til på den fronten!

 154. Cathrine

  Stå på begge to! Hadde eg vært deg hadde eg nok desverre lagt blogginga på hylla – men det må du ikkje for eg er avhengig å klinne meg inn på deg hver dag. Som sagt, hver dag, har aldri gidda og bruke energi på å irritere meg over deg/det du gjør, for guds skyld aldri på fine Nelia. Skjønner ikkje att folk har så forbanna lite å finne på att dei må t.o.m ringe sjukehuset

 155. Jeanette

  Får vondt i magen! Dette skal dere ikke måtte behøve å takle! Det å skrive blogg gjør du kun av glede, og at du tok det et steg videre ved å jobbe fullt med det, er kun en bonus for oss lesere som får stadige tips om både reiser, mote og det daglige liv! Håper du fortsetter i mange år til! Kan ikke tenke meg hva som får folk til å oppføre seg sånn, og jeg syns faktisk synd på dem. Det er grave seg så langt meg sjikanering og grov netthets er bare et resultat av dems egen usikkerhet! Det er godt at du har mange flotte lesere som kan støtte deg, og håper du klarer å fokusere på dette. Alt Lars-Kristiandin har gjort er å forsvare deg, og hvis folk ikke kan se det, så vil jeg si at det er dems problem. Jeg tror enhver mann hadde gjort det, eller hvertfall har ønsket det. Så vær stolt av deg selv Lars-Kristian! Du er en ordentlig mann! Respekt til deg for å prøve å stå imot på dine og familliens vegne!

 156. I feel that I need to tell you that you have been an inspiration to me for many years. Not only you are successful you have beautiful family, you are amazing mother and you know how to make it all work. I feel sick that people are so hateful for someones beautiful life and wanting to share this positivity with others. I remember whenever I was down visiting your blog only made me get up from bed and it really changed the way how I feel about my self. I won’t write don’t worry but haters becouse it went to whole another level but through the years I always felt some connection to you and I feel this is so unfair not only to you but Lars as well. To that note I love you and be strong please

 157. Det er helt sykt hvor langt folk er villige til å gå bare for å snoke i privatlivet ditt :0 å ringe til føden fordi du ikke har oppdatert bloggen er rett og slett bare respektløst syntes jeg := Jeg blir så lei meg på dine vegne når jeg både ser og hører folk som rakker ned på deg for jeg syntes det er så utrolig urettferdig og så lite fortjent! Dette er mobbing på høyt nivå og det er så dumt for det ødelegger folk fra innsiden sakte men sikkert, dette syntes jeg ikke du fortjener i det hele tatt Caroline og det gjør ikke familien din heller! Jeg håper folk innser hvor frekt og latterlig dette er og lar deg være i fred 🙂 Håper dette bedrer seg for deg Caroline for dette er bare unødvendig…

 158. Stå på, Caroline! Jeg syns du er en inspirasjon, ett godt forbilde og en absolutt flott dame! Jeg leser bloggen din hver dag og jeg må si at dagen blir ikke den samme uten å lese alt det fine du skriver om. Stå på! 🙂

 159. Therese

  Så utrolig vanskelig dette må Være for dere. Er helt på gråten. Har en datter selv og vet at man gjør alt for å beskytte de små. Håper ting bedrer seg og at de som driver med dette blir tatt og straffet. Lykke til videre.

 160. Kjære Caroline. Jeg fikk tårer i øynene av å lese dette innlegget. Har ikke vært leser av bloggen din (men nå kommer jeg til å bli ;)), men etter all denne hetsingen måtte jeg bare innom for å legge igjen en kommentar. Jeg føler så inderlig med deg. Jeg beundrer styrken din. Virkelig! Jeg tror ikke vi skjønner det enorme presset du og dere er under. At folk bruker energien sin på netthets, mobbing og å bruke time etter time på å lete etter feil hos andre, sier så ufattelig mer om dem enn om dere. Jeg synes oppriktig synd på disse menneskene, de kan umulig ha det så godt med seg selv. Du kommer styrket ut av dette, Caroline, stå på! Skulle ønske jeg kunne gi deg en klem!

 161. Cecilie

  Det er iallefall derfor jeg begynte med å lese og fortsatt leser bloggen din for du er så positivt, og du skriver aldri noe stygt om andre. Det er ikke begått noe kriminelt, og det er svært få som skriver under sitt riktige navn. Ergo har ikke mannen din gjort noe som ingen andre har.
  Håper media heretter fokuserer på de motbydelige nettrolla og henger de ut.

  Stor klem til deg og den flotte familien din.

 162. Hei Caroline 🙂
  Dette var vondt å lese, jeg er ikke innom bloggen hver dag, men noen ganger i måneden når ønsker å finne inspirasjon til trening, barnerom, skjønnhetsprodukter og sunn mat. Jeg har ikke fått med meg det som tydeligvis har skjedd, men det er som du sier.. Jeg er sikker på at 99% av den norske befolkningen enten har gode tanker om deg og din familie eller er likegyldige. Den 1%en som driver med netthets, trakassering og mobbing er ikke annet enn sjalu på ditt og deres liv.. Og det har de sikkert all grunn til! Tenk på alt du har oppnåd! Det er jo helt fantastisk! De unner rett og slett ikke andre mennesker å lykkes, og det er trist! Ikke la slike mennesker ødelegge for deg eller stikke pinner i hjulene, de har bare virkelig ikke noe bedre å gjøre, og det er på mange måter synd på dem..

  Ønsker deg en fantastisk dag og uke!

 163. Kjempe bra skrivd:) Tror det er så mye som går på sjalusi. At det er blitt mer og mer vanlig å ikke sette pris på andres lykke. Har man ikke klart det selv så skal da ingen andre klare det heller. Merker jo jeg kan ha de tankene selv på ting også, men da må man bare gå i seg selv. Snu det til motivasjon og heller tenke kan hun/han så kan da jeg også klare det. Vi har sjelden samme utgangspunkt, men det meste kan man uansett klare.
  Stå på videre og fortsett med det du vil få fram.
  Vil man lese noe mindre «perfekt» så kan man jo se på en annen blogg. De dagene man bare vil ha humor så søk etter det da. Ikke heng ut en person fordi den personen ikke er akkurat som du vil ha det. For vet du egentlig hva det er?

 164. Anette S.

  Sender dere en klem!<3
  Fortsett å stå på!:) Synes dere blir hetset altfor mye 🙁

 165. Jeg ble helt sjokket av å lese dette. Hvordan kan noen mennesker være så slemme??Jeg synes du er heldig som har en mann som vil beskytte deg på den måten. Det viser bare hvor glad han er i deg.
  Jeg leser bloggen din hver dag og det kommer jeg til å fortsette med. Jeg er imponert over deg. Du er så sterk!

 166. Amalie Dyrkorn

  Du er så utrolig sterk! skjønner ikke at folk har tid eller ork til å sitte å gjøre dette.. Stå på videre, du er fantastisk!

 167. Christina Dyrmose

  Jeg følger din blog hver dag – og elsker at følge dig der… Jeg plejer ikke at kommentere her, men har lyst til det nu…. I virker som nogle dejlige, empatiske og omsorgsfulde mennesker på trods af, at I lever et meget priviligeret liv i forhold til mange andre mennesker…. Jeg kan godt forstå, man kan blive stresset, frustreret og ked af det, når man bliver presset helt ud til kanten, af nogle totalt ligegyldige folk, som åbenbart har for meget tid… Jeg kan godt forstå, man kan «komme til» at gøre noget dumt, for at beskytte en man elsker…. Det viser jo egentlig bare netop at I er gode mennesker, der tænker på andre… Hold fast i jer selv, tro på jer selv og vær jer selv….

 168. En klem sendes til deg og dine<3 du er sterk og kommer deg gjennom dette, ta den tiden du trenger:)
  Du er den bloggeren jeg er innom daglig, bare for å koble av, hente inspirasjon og smile.
  Takk for at du deler litt av ditt liv med oss, dagen blir ikke det samme uten å lese din blogg:)

 169. Hei,
  Jeg skjønner at det er tungt og belastende å ha det slik, både over en kort periode og i lengden. Det er ingen som fortjener det, uansett hva man jobber med. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, selv om jeg har lest den siden året før du giftet deg. Og egentlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg gidder nå.. Men ja, jeg kan selvsagt forstå at L-K ønsker å forsvare deg, hvem ville ikke gjort det for partneren sin? Men det som skuffer/irriterer meg er at dere begge har nektet for at han har gjort det! Og så når det kommer opp i mediene, så legger dere dere langflate og er såå lei dere.. Samme med fotoredigeringen. Hvorfor ikke bare svare ærlig da, når det kommer opp i første omgang? Man har ALDRI noe å tape på å være ærlig.
  I tillegg har det kommet flere kommentarer til deg opp igjennom, hvor leserne reagerer på at du svarer krasst på kommentarer. Det er noe jeg har reagert på selv, men når du blir konfrontert med det så avviser du blankt og sier at du svarer bare slik du blir snakket til. Jeg skjønner at det kommer mange kommentarer som vi ikke ser (som du har nevnt i innlegget), og disse kan nok kanskje påvirke svarene dine til andre også? Som kanskje ikke hadde fortjent et krasst svar? Ikke vet jeg, jeg har bare tenkt for meg selv at det er jo på grunn av oss leserne at du kan ha dette som en fulltids jobb. Fortjener ikke hver enkelt kommentar at du er «nullstilt» i hodet og svarer på den enkelte lesers ytringer, og ikke lar andre kommentarer ligge til grunn?
  Når det er sagt, så bit tennene sammen – denne stormen går fort over, og dere kommer dere igjennom dette også.

 170. Merethe

  <3

 171. Mathilde

  Det gør mig virkeligt ondt at folk kan finde på at opføre sig sådan .. Og forstår det må være svært, håber ikke du mister lysten til at blogge da jeg nyder dine indlæg og bliver inspireret af din blog på den mest positive måde! Hilsen en dansk læser:-)

 172. Benedicte

  Vil sende deg en stor klem jeg! Jeg synes du virker som et godt og flott menneske, Caroline 🙂

 173. Nina Panduro Skarkerud

  Kjære Caroline! Jeg har så vondt av deg! Dette har dere ikke fortjent! Jeg har fulgt deg over lang tid, du er et fantastisk menneske som gir oss så mye av din hverdag! Du inspirerer meg og mange andre på så mange måter! Stå på!

 174. Hei.
  Jeg er og har ikke vært noen tilhenger av denne bloggen, av flere forkjellige årsaker. Jeg er vel egentlig ikke noen bloggleser i det hele tatt.
  Men jeg kjenner dere ikke og syns vel at ting tar helt av. Det er masse nett troll og det er mye man utsetter seg selv og familien for ved å åpne opp livet sitt sånn som dere gjør. Velger du å blogge om livet ditt, så må du være klar over alle der ute som leser som ikke er helt ved sine fulle fem også.
  Det er ikke til å stikke under en stol at det er mye rart rundt omkring. Ingen fortjener denne hetsen , og tingene det er snakk om her er bagateller i forhold til hva som faktisk skjer i verden! Gale folk fins overalt desverre.

 175. Elisabeth

  utrolig fint skrevet! bruker aldri å kommentere på noen som helst blogg men følte jeg måtte gjøre det nå! Det er så ufattelig grusomt at noen får seg til å gjøre noe sånt mot noen! De kan overhodet ikke ha noe liv når de er så desperate etter å ødelegge for noen de ikke engang kjenner!! 😮 Dessverre er det altfor mange syke folk der ute… Dere er sterke og så utrolig flotte, stå på! 🙂

 176. Hei Caroline!
  Jeg kommenterer aldri på bloggen din, men jeg er innom hver eneste dag! Jeg ville bare si at bloggen din virkelig er en inspirasjon. Jeg syns ikke det du har gjort er ok, men jeg skjønner hvorfor du har gjort det! Det inntrykket jeg har fått av deg er ingenting annet enn bra, og jeg beundrer deg og alt du får til! Håper alt ordner seg for deg!
  Klem 🙂

 177. Cathrine Repstad

  Vil bare si at du er nydelig på alle måter! Du er en stor innspirasjon for mange, du og den fine familien din. Det er dessverre sånn at det er mange mange mAange som er sjalue, har få bekymringer i livet å rett og slett for mye fritid og tar dette utover folk som har lykktes i livet!!

 178. Stå på Caroline, du er en helt utrolig sterk og modig kvinne med så utrolig mye godt i hjertet.

 179. Kämpa på och låt det som hänt inte påverka dej för mycket. Alla gör vi fel nu och då det är, helt mänskligt.

  Hoppas de får tag på nättrollen och att de så småningom kommer lagar och tydligare regler för vad som får och inte får göras på nätet.

  Kram.
  Michelle

 180. Jeg får veldig vondt av det dere går gjennom Caroline.. Det finnes så mange mennesker der ute som, dessverre, gjør alt for å dra andre mennesker med suksess ned. Janteloven står altfor sterkt her i Norge, man kan liksom ikke være lykkelig og vellykket uten at folk skal dikte opp en haug av usannheter om hvordan man har kommet dit man er. Jeg forstår hvorfor Lasse har tatt de valgene han har tatt, fordi det er vanskelig å holde seg profesjonell når det går utover mennesker man er glad i! Stå på Caroline, du er en fantastisk rollemodell og virker som en super dame <3

 181. Stå på du Caroline!! de er bare sjalu alle sammen fordi du får til noe de ikke får til!
  Don’t let the bastards get you down!

 182. Charlotte

  Kjære Caroline. Syns det er forferdelig at du skal bli utsatt for slik mobbing og trusler! Helt sjokkerende. Men som du selv skriver, gi aldri opp!!
  Håper det snart blir bedre og at disse fæle menneskene kan la deg være i fred.
  Keep up the good work!
  Med ønske om en bedre dag❤️❤️

 183. <3 <3

 184. marianne

  Både du og Lars Kristian har vært dumme når det kommer til redigering av bilder og innskriving av falske kommentarer. Det er lov å ha en dårlig dag. Det er lov å la kommentarene krype under huden på dere. Men i stede for å nekte på at det blir gjort, er det mye bedre å innrømme det med en gang, ikke lyve om det. Jeg har selv fulgt bloggen din i et par år nå, og jeg har fulgt debatten nå i helgen, og det har blitt gjort feil både her og der.
  Jeg ønsker både deg og Lars Kristian alt godt:)
  ikke la stormen stoppe deg!:)

 185. <3 <3

 186. Blir rørt når jeg leser innlegget ditt, og håper mange der ute kan få litt bedre forståelse angående situasjonen deres. Er virkelig synd at det finnes mennesker der ute som vil andre så vondt.Jeg ser utrolig opp til deg,og mener virkelig du er en sterk dame med bein i nesa. Leser bloggen din hver dag, drømmer meg litt bort.Digger personligheten din, og ja du er absolutt et sunt forbilde.Du er en dame med mye kjærlighet og det stråler i gjennom bloggen din.Kjærligheten du har for livet og ikke minst for familien din.Hvordan du bryr deg om leserne,setter pris på at bloggen blir lest.Digger overskriften:gi aldri opp.Ja, for det må du absolutt ikke.Det er mange der ute som setter utrolig pris på deg.Takk Caroline for at du er akkurat den du er, og for a du gir meg mye gjennom din blogg.

 187. Karoline

  Har aldri kommentert før, men har følgt bloggern din ei stund. Syns du har en fin og inspirerande blogg! Og ting som ikkje interessera meg, hoppa eg rett og slett berre over. Skjønna ikkje at folk gidd å bruke tida si på å gjere livet surt for andre

 188. Månestråle

  Du er rå på å spille offer. Det skal du ha!

 189. Susanne

  Selvfølgelig måtte dette «offer»-innlegget komme… Kan dere ikke for en gang skyld bare stå for det dere har gjort uten å skylde på slemme lesere? Mange av de kommentarene Lars Kristian har svart på har ikke engang vært hetsende, det har vært konstruktiv kritikk eller meninger om et tema som ikke stemmer overens med deres. Jeg tviler ikke på at du får mye stygge og usaklige kommentarer, problemet er at du også ser på konstruktiv kritikk som hets. Du tar ikke til deg noe som helst, og fremstår generelt veldig lite ydmyk. Hadde det ikke vært for oss lesere så hadde du ikke vært der du er i dag. Du har ikke lenger bare en blogg, det har utviklet seg til å bli en millionbedrift. Med det følger også et ansvar, og det synes jeg du takler særs dårlig. Det er rett og slett uprofesjonelt å svare lesere slik du gjør noen ganger, og det dere nå har gjort er helt forkastelig. Hvilke andre firmaer hadde sluppet unna med det? Hvilke andre firmaer ser du svare frekt til kundene deres? Ingen seriøse firmaer hvertfall. Nå takker jeg for meg for aller siste gang, dette er ikke noe jeg vil støtte på noen måte lenger.

 190. Anonym :-)

  Kjære Caroline 🙂
  Det er vondt å høre at du ikke har det godt nå. Vi fikk barn samtidig, så jeg har fulgt bloggen din siden graviditeten. Jeg vet at man kan bli ekstra sårbar når man er blitt mamma 😉
  Du er et stort forbilde for meg, og Nelia er aldeles nydelig <3
  Om 1 uke er denne bagatellen glemt, trøst deg med det. Klem fra meg

 191. Martine

  Jeg blir så sinna og lei meg på dine vegne, Caroline. Sjalusi og missunnelse er skummle greier, og når det sitter folk og fyrer opp under hverandres tanker og skriverier skjer dessverre slike ting. Men det er selvsagt ikke en unnskyldning.
  Jeg er innom bloggen din hver eneste dag for å sanke inspirasjon, motivasjon og positivitet, hente ut deilige oppskrifter og rett og slett kikke på fine bilder.
  Ikke la disse fæle menneskene trykke deg ned, for du er så mye, mye bedre enn dem, Caroline. Og en stor inspirasjonskilde til mange tusen mennesker.
  Jeg heier på deg, og håper du ALDRI slutter å blogge:)

 192. Trond Hjønnevåg

  Slapp av…. dere er hverken de første eller de siste som har gjort dette. Du har lagt alle kort på bordet, så nå kan du starte med «Blanke ark og fargestifter til».

  Tenk ikke mere på det, og stå på videre. 😉

 193. Synne Hennie

  Skulle ønske at de som har et så sterkt behov for å gjøre andre sine liv så sure kunne få slippe å ha den følelsen. Det må være forferdelig å måtte grave i andres liv og tråkke ned på folk bare for å føle seg bedre. Jeg skjønner at det Lars Kristian gjorde var galt, men alt han vil er å gjøre Caroline glad. Derfor må han bruke timer på å sile bort de verste kommentarene og legge til noen fine og det sier litt om hvor fæle noen folk er. Stakkars mennesker som må spre ubehageligheter når det vi trenger er å være greie mot hverandre. Ingen er perfekte, vi gjør alle feil også Caroline og Lars Kristian. De er kjente fjes men ikke feilfrie. La de få litt pause fra all hetsen. Og i tillegg når folk kommer hjem til dem og truer dem da syns jeg folk skal seriøst tenke seg om. Hvordan hadde du følt det hvis noen gjorde det mot deg? Jeg hadde vært kjempe redd. Jeg heier på deg Caroline, jeg har lest bloggen din lenge, tenkt både positivt og negativ, men kun lagt ut det positive da vi ikke er perfekte og du får gjennomgå nok fra før.

 194. Stå på Caroline! og hev deg over alle disse menneskene som ikke har noe annet enn stygge ting og si. Det er kun fordi folk er misunnelige og ikke klarer å glede seg på andres vegne.
  Det må Være forferdelig å føles at man ikke er trygg i sitt eget hjem.
  Stå på og gjør det du gjør best. Og det er å være deg selv. Ingen av oss er perfekte. Hvorfor folk tror det har jeg aldri forstått.

 195. Huff jeg får helt vondt i magen av å lese dette. Det er virkelig helt forbausende hvor slemme og onde folk kan være!! Dette er folk som tydeligvis ikke har noe bedre å gjøre enn å bruke masse tid på å rakke ned på noen de opplagt er sjalu på, på en eller annen måte! Det må jo være noe ganske galt med de som holder på sånn når de går inn på bloggen kun for å finne feil. Det sier så utrolig mye om dem og ikke om deg Caroline!! Det er ingen som har det godt med seg selv som gidder å bruke tid på å plage andre på denne måten.. Og ærlig talt så skjønner jeg godt det Lars- Kristian har gjort. En hver mann vil vel forsøke å beskytte kona si fra grov hets, og det er det ingenting galt i. Gratulerer til de som har sittet og gravd i ip- adresser eller hva det nå er for å finne ut at noen kommentarer kom fra han… På tide å skaffe seg et eget liv i steden for å legge inn så mye energi på å finne noe å «ta» dere for? Stå på begge to, vi er mange som forstår og støtter dere 🙂 klem fra meg

 196. Det er helt villt hvordan folk kan oppføre seg, Caroline. Det er trist at du og familien blir utsatt for slik galskap. Jeg heier på deg og har stor respekt for den du er!

 197. Katrine

  Hei kjære Caroline.
  Ville bare si at jeg synes du er helt fantastisk! Ikke la de forbanna sjalu drittkjærringene som ikke har noe bedre å gjøre i livene sine enn å dra deg ned, vinne! Stå på videre, du er et sunt og flott forbilde, og får du høre noe annet så bunner det kun i sjalusi;)

 198. Hei. (Dette trenger ikke nødvendigvis å bli publisert)

  Trist å lese, jeg kjenner jeg blir irritert å sint. Mest fordi du var grunnlaget for hele min livsendring- til det bedre. Jeg lærte meg mange tips for å bli tilfreds med akkurat den jeg er, noe jeg har slitt langt om lenge med å bli.

  Derfor synes jeg det er feil at folk graver å spekulerer bak alt sammen. Jeg skjønner man kan ha et kritisk øye når man leser faglitteratur, men dette er da en livsstilsblogg man selv kan velge å holde seg unna. Jeg står ved din side, og fortsatt er vanvittig glad for at jeg fant denne bloggen som endret mitt liv (tror jeg har skrevet min historie tidligere til deg).

  Tusen takk og en varm klem – du klarer deg gjennom dette også! 🙂

 199. Lindamammatil2

  Syntes dette er helt ufattelig grusomt og trist å lese! Ja- hva så om din kjære har kommentert i innleggene dine som anonyme?! Hvem hadde vel ikke ville støttet sin kjære gjennom så mye hat og grusomheter.. Trist at verden skal være sånn.. Jeg syntes du er spennende og inspirerende og håper at folk kan vokse opp og være voksne! Ønsker dere all hell og lykke- måtte dere få fred snart og at folk git opp alle de stygggedommene de holder på med❤️ Klemmer fra en mamma til en annen mamma ❤️

 200. Zabrina

  Du har min støtte iallefall. De som holder på sånn kan umulig ha et spennende liv. Bruke all sin tid på å granske innlegg, bilder, kommentarer, diskutere på forum og sette ut rykter.. Sjalusi. Tøysete. Skjønner godt at man kan bli litt tullete, redigere bilder og føle trang til å fake noen kommentarer. Spis, sov og smil 🙂

 201. Du er så sterk Caroline! Du er et forbilde! Ikke tenk på de sjalue kjerringene som sitter å diskuterer deg opp og ned.. De er bare sjalu på deg, og ingenting annet. Det er de som ikke har noe bedre å gjøre. Jeg forstår at dette er voldsomt tungt, og vanskelig. Men det er de som synker lavt og ikke burde ha det bra. Det var de som burde blitt utsatt for dette, ikke deg.

 202. Hei Caroline, må nesten si at jeg fikk virkelig vondt i hjertet mitt av å lese dette. Jeg er en fast leser men det er første gang jeg kommenterer, og denne gangen følte jeg at jeg måtte. Jeg har nesten lyst til å gråte, gråte over hvor onde vi mennesker kan være, gråte over at dette er snakk om godt voksne mennesker som oppfører seg verre enn 10 åringer. Det at du blogger gir INGEN rett til å komme med hat kommentarer eller la det gå så langt at du skal sitte der med knust hjerte og spesielt være redd for å være alene hjemme. Jeg håper virkelig at dere som driver med så intens hat kun fordi hun er en offentlig person kan stå 5 minutter foran et speil og tenke over alt dere har skrevet til henne og hvis det ble offentligjort for deres nærmeste, hadde dere blitt stolt av det? Og når det gjelder Lars kan jeg egentlig si at det eneste jeg ser at han prøvde å muntre deg opp, han er en god ektemann hold fast ved han, alt han prøvde var » 2 make u smile»

  klem

 203. Kjære snille, skjønne Caroline! Dette innlegget står det stor respekt av.. Du og Lars Kristian er fantastiske mennesker, det er det ingen tvil om. Be strong girl <3

 204. Jente, 17 år

  Herregud, jeg blir skuffet av visse enkeltindivider i det norske samfunn når jeg leser dette. Er det mulig å oppføre seg slik mot andre mennesker, og hvorfor i all verden gjør de det? Jeg er blitt veldig opptatt av hvordan vi bruker massemedier mot hverandre og jeg har lyst til å slette meg fra alt sammen og stenge ute det, for hva er det godt for? Jeg blir glad når så mange % av dine kommentarer er positive, men de negative setter mest spor. Jeg er glad du delte dette for det er veldig personlig.
  Jeg klarer ikke tenke på hvor gal folk er i hodet sitt, jeg mener, dette er ekstremt og det hadde jeg aldri trodd!
  Klem til deg og jeg håper virkelig av hele mitt hjerte at disse menneskene en dag kommer til et lyst punkt i livet sitt hvor de innser hvor dårlige mennesker de er. Nå er jeg forbanna og sint på kulturen som er på nettet.

 205. Søte, gode deg! Er så ufattelig irriterende at alt skal blåses så opp. Et par dager så er det forhåpentligvis gått over. Alle mennesker gjør feil !! Og hvem har ikke lyst å slenge dritt tilbake innimellom- eller prøve å sette noen fast… «Skitne triks» skjer hver dag av mannen i gata- så hvorfor Caroline og LK nå skal henges ut så til de grader skjønner jeg ikke. Jeg hadde nok gjort ti ganger verre ting om det var meg som var i ditt sted!:p Hvorfor bruke energi på d?? Disse tingene betyr i bunn og grunn ingenting.

  Sender dere en stor klem <3

 206. Susanne

  Stå på Caroline! Det som slår meg er at mange har alt for lite å ta seg til. Det finnes andre saker å engasjere seg for som f.eks. terrorhandlingene i Paris enn hvorvidt du har retusjert noen bilder eller din kjære har kommentert fra fiktive kontoer. Prinsipielt eller ei- de fleste gjør det og da er det greit. Men ikke når det gjelder deg, merkelig nok. Sjalusi kan jo kanskje være et treffende ord? Ikke vet jeg. Uansett, det at du har mange lesere og følgere betyr jo at du gjør noe riktig 😉 Ikke la deg affisere av nett-troll og andre som blir tilfredsstilt av å rakke ned på deg. Det sier egentlig bare mer om dem en deg. Keep up the god work!

 207. Vet du hva?
  Nå blir jeg helt kvalm! At du kan sette deg selv i offerrollen igjen, det er over min fatte-evne. Det beste hadde vært om du hadde tatt på deg skylden sammen med mannen din, har du ikke noe ansvar du da? Dette er din blogg, er det ikke? Fantastisk at han var villig til å «ofre» seg for at dere fremdeles skal få inntektene fra bloggen, god strategi eller ikke? Tiden vil vise.
  Er skuffet over at dere sier det er til forsvar for netthets. Det jeg har sett på utallige eksempler, er bare vanlige kommentarer fra folk som faktisk har vært høflige, om enn uenige med dere i kommentarfeltet. Da har dere kommet inn med titler som lege, advokat, ernæringsfysiolog og diverse annet og bare begravd all uenighet og kritikk effektivt.
  Utrolig dårlig gjort av dere. Håper bloggleserne har vett nok til å se litt mer på saken selv, og ikke godtar din dårlige unnskyldning uten videre.
  Og bare så det er sagt, utrolig sykt å prøve å unnskylde på utenlandske hackere, tror dere ikke de ville gjort andre ting enn å kommentere under falske navn? ( Trenger jo ikke hacke seg inn for å gi kommentarer vel? ) For eksempel kommentere med ditt og LK sitt navn? Dette henger ikke på greip:(

 208. Kjære Caroline.
  Kan ikke forestille meg hvordan det må være å bære så mye negativt til en hver tid. Regner med du vet at slike ting blåser over, og alt vil bli bra igjen!
  Media vil aldri slå opp i avisene hvor mye du inspirerer og sprer glede til lesere hver dag – Det gir ikke dem lesere! De vil provosere, skape overskrifter og reaksjoner – på bekostning av deg.. Vil du skal vite at dette ikke endrer synet mitt på deg og dere, og det tviler jeg på at det vil gjøre for noen som klarer å se to sider av en sak! Ingen er perfekte, og ingen forventer at du skal være det heller.. Du kommer som vanlig ut av dette på andre siden, enda sterkere! Det er i motgang vi vokser og lærer 🙂

 209. En klem fra meg 🙂

  Er skremt over hvilket hat som bor i mange.
  Stå på! En herlig blogg du har 🙂

 210. Victoria

  Blir veldig lei meg selv når jeg hører hvordan dere har hatt det. Jeg forstår veldig godt det Lars Kristian har gjort og det er bare menneskelig å ville forsvare dem man elsker. Jeg har virkelig ikke ord for hvor gale folk er og dere får trøste dere med at sånne folk har nok mye å slite med som de presser unna og plager dere i stedet for å ta et oppgjør med et eget liv. Er det virkelig verdt det lurer jeg på? Når du er redd i ditt eget hjem ville jeg nok vurdert om du kan finne noe annet å gjøre enn å blogge. Klem til dere begge!

 211. Madeleine

  stå på Caroline. Jeg har full forståelse for hva Lars Kristian har gjort. Seriøst, hvem vil ikke beskytte den man er gla i deg. Selvfølgelig dumt og ikke bruke sitt eget navn kanskje, men med all hets er det fult forstålig. Og jeg begynner virkelig å lure på mennesket. Seriøst, hvorfor bruke tid og ett tonn med energi på andre mennesker. Spekulere i livet til andre. Nei!! STÅ PÅ CAROLINE!! Du har motbevist alt. Og Lars Kristian, vær stolt av du faktisk beskytter din vakre kone. Det er din fulle rett som ektemann. ❤️❤️

 212. Hei Caroline.

  Først vil jeg si at jeg leser bloggen din flere ganger til dagen og har vært fan av den i en del år nå. Du kommer med gode råd og tips som jeg virkelig setter pris på. Din blogg har blitt stor inspirasjon i matveien her hjemme. Har prøvd flere av dine oppskrifter og de er virkligi blitt en hitt.

  Det at folk skal bruke så mye tid av sitt liv på å hetse og mobbe en blogger synes jeg er utrolig trist. som du selv sier du er ikke perfekt og det er ingen. Det er menneskelig å gjøre feil å vi alle gjør feil og tar feil beslutninger slik er livet, men det er jo dette vi lærer av. Livet hadde vært kjedleig om det skulle være A4 og perfekt til enhver tid : 🙂
  Forstår ikke at folk gidde å bruke så mye tid på det. De som er så imot bloggere og deg kan da vell bare unngå å lese bloggen din da enkelt å greit.

  Rett opp ryggen og sett deg på hesten igjen for det er kun av ren misunnelse folk hetser og mobber. Jeg håper ihvertfall du forsette å blogge for jeg finner utrolig mye inspirasjon på bloggen din og digger den.

  Stå på ikke gi opp 🙂

  Klem.

 213. Så mye skit folk velter ut av seg! Jeg håper jammen at de som sitter og skriver her i kommentarfeltet og på forum på nettet aldri får barn. Det kan bli spennende den dagen 6-åringen spør hva mobbing er, og mamma svarer: «jo det er det mamma gjør på nettet hver dag!».

  Tenk hva dere gjør folkens! Det er grenser for hva mennesker tåler! Som vi har blitt så veldig påminnet om de siste dagene; pennen er noe av det mektigste vi har.

 214. Hei Caroline. Jeg synes også det er trist at så mange bevisst er ute etter å lete etter feil på deg, det er lett å glemme at du er et menneske med følelser. Men jeg vil gi deg et lite tips om jeg får lov. Bloggen din fremstår som et perfekt glansbilde. I disse tider er det svært «in» å poste virkelige bilder, bak fasaden. Bilder av rot, oppvask og dårlige hårdager. Men det får leserne aldri se hos deg. Du tviholder på den perfekte fasaden. Alle har dårlige hårdager, dager der håret er fett og står til alle kanter, huden kan være gusten og grå, barna kan skvelle og rote, vi kan være sure og sinte og krangle med mannen, vi har ikke alltid nazi-kosthold og huset er ikke alltid rent. Jo flere bilder du febrilsk poster av den perfekte fasaden, jo mer vil du også provosere enkelte. Selv bilder tatt i sengen din om morgenen er du sminket og stelt, og ikke et enesete hårstrå er på ville veier. Det er ingen som våkner sånn. Du fremstår alltid med et hav av positiv energi, et hjem som alltid er strøkent, et barn som aldri roter eller griser, en mann du fortsatt er nyforelsket i som du aldri krangler med, og et perfekt liv på alle måter. Derfor går det gjerne sport i å rive ned fasaden din, for å bevise at du ikke er en perfekt utenomjordisk gudinne, du er et menneske slik som alle andre. Dessverre er det enkelte som drar dette altfor langt, og det er trist. Men om du menneskeliggjør deg litt mer, så vil jeg også tro at ikke disse haterne vil finne så mye glede i å mobbe deg. Det eskalerer selvsagt når du blir avslørt som en som redigerer bildene sine. Spesielt siden du har nektet på dette tidligere, og jobber steinhardt for å holde en plettfri fasade. Da er det mange hatere som storkoser seg når det motsatte blir avdekt. Vis at du er et menneske som alle andre, og ikke en perfekt robot, så kanskje disse folkene begynner å skjønne at du også har følelser sånn som alle andre. Det er ikke noe galt i et barn som roter litt, eller litt oppvask på kjøkkenbenken 🙂 Jeg er motstander av måten enkelte snakker til deg på, det er ingen som fortjener det, men jo mer du jobber for en plettfri fasade, jo mer vil disse menneskene kjøre på. Du må vise at du ikke er perfekt. Ingen er det, selv om du er veldig flott på alle måter 🙂

 215. Stå på, Caroline! Du er nydelig:) Ha en strålende uke, og prøv å start med blanke ark. Det har du jo alltid vært så flinkt til

 216. Kathrine

  Livet er vanskelig iblant, men hver motbakke gjør deg sterkere. Det er svært viktig å huske på.

  Jeg tror det er få av oss hverdagslige, ikke-kjendis-mennesker ville klart å holdt hodet hevet om vi hadde opplevd en brøkdel av denne hetsingen. Det er så utrolig tungt å bli kritisert til enhver tid.

  Stå på, lær av deres feil og bli sterkere sammen. Jeg synes dere tøffe!

 217. Camilla

  Jeg forstår veldig godt mannen din, min mann ville også beskyttet meg så mye som mulig hadde jeg vært i din situasjon. Og selv om det ikke er riktig så hva så?!? Det er kommentarer på en blogg, ikke mord det er snakk om.! Synes hele saken har blåst seg opp såååå mye for en så tullet sak. Stå på LarsK beskytt kona di, det er jobben din!! Dere gjør en god jobb ved å holde såpass mye privat.

 218. Karianne

  Hei,

  Så bra skrevet! Jeg leser bloggen din med jevne mellomrom, men er av de som aldri har lagt igjen en komentar, men nå hadde jeg lyst til å rose deg! Jeg har himlet med øynene, smilt og blitt underholdt av det du har lagt ut. Jeg er enig med noe og fantastisk uenig med noe, og det er vel det man er med de fleste mennesker. Men synes det er ufattelig trist når noen går så langt som det du beskriver. Tenk så kjedelig verden ville vært om alle hadde vært enige om alt og likt det samme!

  Stå på er det jeg prøver å si! Du tar opp et utrolig viktig tema. Jeg har to små jenter som jeg etterhvert, som de blir litt større, må oppdra i nett vett, håper det er noe du skriver om også etterhvert.

  Lykke til videre! Kos deg med den fine familien din! Du er jammen meg tøff!

  Hilsen Karianne:-)

 219. Du er fantastisk! Stå på videre, ønsker deg og din familie alt godt videre! 🙂

 220. Kjære Caroline!
  Får helt vondt av å lese dette. Er ikke i nærheten av å være en offentlig person, men kan forstå at enhver av og til blir vippet av pinnen av alt press, hets, mobbing og meninger! Vi er bare mennesker og vi lærer så lenge vi lever!La verden rase litt i fra seg! Dette ordner seg! Du har en flott blogg uansett kommentarer!
  God klem til dere begge!

 221. Mina Johanne Jahnsen

  Får veldig vondt av deg, Caroline og familien din!
  Alle gjør feil, tilogmed de konglige. Det at folk kan tråkke andre så langt ned har jeg aldri skjønt! Hva er greia med det!? Folk må slutte å være så sjalue på andres liv og heler gjøre noe med deres egent liv! Blir så oppgitt! Dere er bare mennesker dere også, så hvorfor skal folk få lov å tråkke ned på dere da? Enten så er folk veldig sjalue på livet ditt eller så har de det så vondt selv at de på ødelegge for andre for å føle seg bedre!

  Jeg ønsker dere bare masse lykke fremover!
  Å du er en fantastisk dame og har så mye å gi verden! Mange fler enn du trur som heier på deg, leser bloggen din og ikke kommenterer som bare syntes godt om dere 🙂
  Håper dere får startet en ny uke med nye muligheter og at ting vil bli bedre for dere!! 😀
  STÅ PÅ! 😀

 222. Sunniva O

  Du er sterk Caroline, håper ting roer seg ned for deres skyld <3

 223. Jeg pleier egentlig aldri å legge igjen kommentarer på blogger, men denne gangen klarer jeg ikke å la være. Jeg har lest bloggen din ved gjevne mellomrom i flere år. Jeg har funnet inspirasjon gjennom det du har skrevet og bildene du legger ut. Det ser ut som om du lever det perfekte livet til tider og vi mennesker takler det dårlig når andre har det så bra og viser det stolt frem. Vi hyller folk som legger ut bilder av seg selv som ikke er perfekte, men når noen som virkelig jobber for det og er stolte gjør det samme, så blir de hetset. Dette blir så feil i mine øyner og du fortjener virkelig ikke all den hetsen som du har fått. Dere er bare mennesker.. Ingen er perfekte og alle gjør feil av og til, sånn er det bare. Vi voksne skal lære barna våre gode verdier og forhindre mobbing, men når voksne mennesker oppfører oss slik så er det ikke rart at barna mobber hverandre! Det virker som om du får mye støtte fra dine nærmeste og det er så bra. Familie og gode venner er gull verdt <3 Jeg håper ikke du lar deg knekke av de som finner glede i å rakke ned på andre og fortsetter med å skrive og legge ut det du vil på bloggen. 🙂

 224. Uff, føler med deg. Grusomt at slike mennesker kan vandre løs og ikke få konsekvenser for slike handlinger. Det er selvsagt mye missunnnelse ute og går, hvis ikke så haddde de ikke engasjert seg så mye mot dere.helt uteoligt at det finnes slike mennesker der ute, i norge der man kan få proffosjonell hjelp? Håper vireklig de finner de menneskene som behandler dere dårlig. Det er håp for de menneskene også, alle kan forandre seg, de har gått seg vill. De trenger å mate det gode i seg ikke det onde. Lykke til videre, det ordner seg:)

 225. Linn mariell

  Stå på Caroline:-) det står så stor respekt av dere begge for at dere legger kortene på bordet. Alle mennesker kan feile. Det gjør meg leit at folk skriver stygge ting og kommentarer. Tror de fleste er misunnelig. Du er ei skjønn jente å har en fin familie<3

 226. Jeanett

  Søte, gode, Caroline. Jeg har lest bloggen din sporadisk de siste årene. Og er det noen jeg føler avsky over, så er det VG. At de gang på gang skal sette deg mot veggen, og overdramatisere en hver lille ting de finner ut, virker for meg som ren mobbing. Tenk bare hva de finner ut om de sjekker de andre toppbloggerne her til lands! Håper du innser at du driver Norges fineste blogg, at du alltid virker profesjonell, og at du for meg driver en renere redaksjonell plattform enn det VG noen gang kommer til å gjøre. Skulle likt å visst hvilke spøkelser DE har i skapet. Når det kommer til disse mentalt ustabile menneskene som dukker opp på døren din, så håper jeg at noe drastisk skjer for å forhindre dette!
  Lykke til, Caroline. Alle oppegående mennesker har skylapper på, når de leser VG. Det var ikke noe big deal uansett 😉

 227. Varme tanker

  <3

 228. Hei !

  Det kommer alltid til å finnes mennesker som ikke vil andre godt.
  Jeg synes du er flink.

  Gi aldri opp & ikke la andre ødelegge for deg 🙂

 229. folk har seriøst problemer. hvem orker å gjøre slike ting? har de ikke andre ting å holde på i livet sitt? håper du får en bedre uke enn det du har hatt til nå, det fortjener du. alle fortjener å ha det bra, så de som gjør slike ting mot folk har det ikke bra med seg selv. Må bare si at jeg er helt målløs av hvordan visse folk oppfører seg.. Ha en fin dag videre og håper du spiser og ikke la deg knekke av idioter 🙂

 230. Mamma2014

  Kjære Caroline,

  Elsker bloggen din!!!!

  Stor klem

 231. Heia Caroline!! Og Lars Kristian- jeg hadde gjort akkurat det samme!! 🙂

 232. Kariann Berntsen

  Jeg syns det er så trist at du må beklage deg for at det fins syke folk der ute som vil ta deg. Min mann hadde gjort akkurat det samme for å beskytte meg og datteren vår. Bare så det er sagt.
  Men jeg forstår ikke hva folk får ut av det å analysere hver setning du skriver, for å klare å dikte opp ting. Altså. Kan ikke folk som ikke er tilhenger av deg la være å lese bloggen din? Når det er ting jeg ikke liker unngår jeg det. Nei altså.

  Beklager så utrolig mye for at du må oppleve dette. Ja du er en offentlig person, og det har du selv lagt opp til. Men det gir ingen grunn til å mobbe deg, og drive med hets mot deg.
  Håper dette går bort og du får noen bedre og lykkeligere dager. Jeg ønsker ikke du skal slutte å blogge, for du har så fin blogg. Men jeg forstår godt hvis du ikke orker mer.

  Selv om jeg ikke kjenner deg, så bryr jeg meg om at du har det bra. 🙂
  Stor klem!

 233. Suzanne

  Hei Caroline! Jeg må beklage på mitt sterkeste for min kommentar i går, men jeg var virkelig ikke klar over alt dere går igjennom.. Ble utrolig lei meg av dette innlegget for dette fortjener ingen.. Tusen takk for at du får oss lesere til og forstå hva dere går igjennom det kommer til å gjøre oss så mye sterkere for å beskytte dere. Jeg blir helt kvalm av å lese at folk kommer på døren deres og ringer til sykehuset osv. Man må forstå at uansett om du er en blogger så er det fortsatt mange ting du ikke vil dele og det er virkelig forståelig for du er fortsatt en privatperson og det må folk forstå at det er en ganske stor forskjell på! Mobbing er ikke greit og voksne damer? Hva tenker dere på? Nå kan dere ihvertfall se at Caroline vinner for hun er så mye sterkere enn dere som klarer dette. Prøv og sette dere inn i hennes situasjon! Hadde dere selv orket dette? De fleste hadde rømt! Slutt og ødelegg andres liv og heller la vær og kommenter. Beklager igjen Caroline! Stor klem

 234. Kristin

  Dette er jo rene heksejakten, jeg har sett på kvinneguiden og er sjokkert over at det finnes slike såkalte «voksne» mennesker. Tenk å ha glede av å plage andre. Her kjøres det store mobbekampanjer for å fortelle oss hva det kan gjøre mot et menneske å bli utsatt for dette. Dere som sitter og skriver dette – hva om det hadde vært dere selv, din søster, din beste venninne(hvis du har noen) som ble utsatt for dette? Er dere alle er så perfekte og feilfrie?
  Har dere noengang lært om empati eller hørt om «Den som er uten synd kan kaste den første sten»?

  Jeg forsvarer ikke det som er gjort, men jeg er ihvertfall ikke feilfri.
  Jeg kommenterer ikke ofte, men nå måtte jeg bare.
  <3 til Caroline

 235. Stå på med det du holder på med Caroline❤️

 236. <3

 237. All støtte til dere begge to. Ikke la nett-trollene vinne!!!

 238. «jeg er sint, det er dette de ville». Ingen grunn til å være sint kjære deg. Burde heller være flau. Ja, for dette er rett og slett flaut. Du er ikke den eneste bloggeren som har det tøft, i dette innlegget får du det til å høres ut som at det er dere som er ofrene. Til syvende og sist er dere ikke no bedre enn disse som «trakasserer» dere. HOVMOD STÅR FOR FALL! Tenker meg at LK ikke vil godkjenne denne, eller hva.. Latterlig!

 239. God morgen til deg 🙂 At jeg skulle sette meg ned å svare på et blogginnlegg noen gang, ja det hadde jeg ikke trodd, men here I go; Først og fremst; Nå må du ta deg selv i nakken, sette deg ned med en kopp te, senke skuldrene, puste med magen og smile 🙂 Hvorfor i alle dager skal du ikke sove, spise eller nyte dagen din pga de siste hendelsene her på bloggen? Du må huske på det, at selv om det blåser rundt bloggen, så sitter ikke leserne igjen med mer enn kanskje litt overraskelse, irritasjon, misunnelse, glede osv osv utfra hva du skriver der og da. Noen kaver seg opp og får ut sin frustrasjon over alt annet de strever med i livet, blås i de. Andre sender deg gode tanker, svarer hyggelig og roser deg. De ser du ikke ut til å huske at engang har vært innpå, slik du nå sier du reagerer? Hvorfor husker du ikke all den gode tilbakemeldingen du får, mens du lar de negative knekke deg? Eller er det sånn at det å gi uttrykk for at du ikke får sove, spise osv er din måte å forsøke å si unnskyld på? Det er lett å få medfølelse når man legger fram at man ikke fungerer i hverdagen, men er det medfølelse du innerst inne er ute etter? Ikke gå rundt grøten, si; faen heller, vi har dritt på draget, men sånn er det. Vi leserne er ferdig med saken med en gang vi har vært innom blogen din og surfer videre på neste side vet du 😉
  Også er det jo også sånn; det er lov å slutte å blogge. Slutte å utsette både deg og familie/venner for det psykiske presset der er å sitte og forholde seg til mennesker som bruker bloggen din, og andres til å få ut sin edder og galle. De vil alltid være der. Du sier nå at du har det ille. Det vil ikke bli lettere å blogge i fremtiden. Det vil ikke bli færre nettroll, det vil tvert i mot komme flere til for hver gang bloggen din blir nevnt i mediene. Kanskje det nå er på tide å være kjæreste, mamma, venninne, datter i stede? Ikke la en nettside styre livet ditt, ikke la den bestemme hvordan du skal ha det i hverdagen. Lev livet med de du ønsker å ha i det, ikke spar på alle oss som leser kun utfra nysgjerrighet. For det er det som er sannheten, vi leser bloggen din fordi vi er nysgjerrige og har et behov for å titte inn i andres liv. Klem, og så får du se til å finne fram den te-koppen, og smilet 🙂

 240. Hang in there! Du er ufattelig flink i den jobben du gjør, og det er ikke annet enn tragisk at mennesker har et så sterkt behov for å spenne bein på deg. Dere har vært utsatt for mye, dere kommer dere gjennom denne saken óg! Heier på deg! Stor klem

 241. Pleier aldri å kommentere her, men leser bloggen din daglig. Jeg blir flau på vegne av de som mobber deg, som ikke har noe bedre å bedrive tiden med. Jeg inspireres av bloggen din, og jeg fatter ikke hvordan folk kan bruke deg og din hverdag til noe som helst annet enn inspirasjon. Stå på Caroline!

 242. Har du sett trolljegerne på TV3? Jeg tror et norsk konsept er på vei, og da burde alle disse patetiske damene på kvinneguiden gjemme seg. Husk at trusler over nett også er straffbart og kan anmeldes. KARMA

 243. Camilla

  Ikke la deg knekke av disse trollene, de er bare misunnelige. Folk burde tie still når de ikke har noe pent å si! Er man uenig, så kan man komme med saklige argumenter. Stå på Caroline, keep up the good work ❤️

 244. Benedikte

  Stå på, Caroline! Jeg heier på deg.

 245. Katrine

  Hei Caroline,

  Jeg syns du rett og slett bør stenge kommentarfeltet. Skjønner at du liker å ha dialog med leserens dine (det setter jeg selv pris på), men er det verdt det? Sett deg selv først – det er tross alt bare en jobb!

 246. Så vondt å lese! Jeg kan på ingen måte klare å forstå hvordan mennesker ikke har bedre å gjøre. Det gjør meg så sint, og jeg blir lei meg med deg.. Godt dere har hverandre, dere er sterke og jeg håper du snart kan få holde på med det du liker uten at andre skal prøve å ødelegge for deg. Helt sykt. Det sier mer om dem enn om deg 🙂 Håper karma slår tilbake på dem, en etter en 😉

 247. Tenker på dere <3

 248. Hei Caroline! Dette er første gang jeg besøker bloggen din. Jeg kom over et intervju med deg via et innlegg på Facebook, og måtte etterpå inn for å ta en titt. Alle har forskjellige meninger om ting, men jeg syns ikke det gir dem retten til å ødelegge eller gå inn for å ødelegge andres liv av den grunn. Jeg er av den formening om at alle kan ta egne valg om hva de vil eller ikke vil lese, både på nett og papir. Håper du og din familie er sterke nok til å stå i det fremover. Det må være hardt når det raser sånn som du skriver om her. Ønsker at dagen din blir bedre etterhvert. Ikke minst ønsker jeg deg og din familie alt godt fremover. Du har herved fått en ny leser, og jeg er sikker på at det er mye som kan inspirere meg her inne. Kos deg med datteren din, og hold hodet høyt 🙂

 249. Nettet er en fæl jungel med de verste dyrene, feige mennesker som er grønn av misunnelse på livet dit. Hvor heldig og hardtarbeidende du har vært og ikke minst privilegert til å leve drømmen mange av oss bare ser for seg før søvnen tar oss på kvelden. Selvfølgelig er det opp- og nedturer. Hvis man kunne vært perfekt hele tiden hadde verden hatt lite å styre med. Stå på, ikke gi deg og for all del ikke la nett trollene ta knekken og gnisten fra deg. Jeg heier på deg!

 250. Uff,dette er virkelig trist,og jeg føler virkelig med deg/dere.Men så er alle troll ute i lyset,dere har virkelig stått i krigen i de siste ukene,først dette med bildene og nå dette. Som fast leser av bloggen,måtte jeg virkelig tenke meg om når jeg leste dette siste i mediene om dere.Vel..jeg har kommet til er det noen stor sak egentlig..? I det store og det hele,vel ikke for meg. Det er fint at du forklarer,og det er skremmende at det finnes så mange negative mennesker med destruktive handlinger der ute. Hva oppnår de med å oppføre seg på den måten. Det første jeg tenker på at de mestrer ikke sitt eget liv,de har noe inne i seg som de burde se på.Tenk om de hadde brukt all den energien de bruker på å være nett troll på å skape noe positivt i eget liv.Mange er så lite bevisste på hva de skaper rundt seg,dessverre.
  Men stå på du,vi får alle kamper å kjempe,og vi vokser med dem alle. Varme tanker til dere!
  Noen fine ord alle burde ha med seg hver dag før vi snakker og skriver:
  IS IT TRUE…IS IT KIND….IS IT NECESSARY
  Det er noe å lære ungene våre <3

 251. Lisa Erlanda

  Kjære den flotte familien dere er.
  Jeg sier bare at sjalusi er en grusom sykdom, som mange har her i verden dessverre- dere fortjener ikke å bli utsatt for disse menneskene. Det gjør vondt å lese.
  Det er flott at dere deler ærligheten- for den varer lengst.
  Vær sterke- noe jeg vet dere er. Du er en flott blogger Caroline og Lars Kristian er en topp fotballspiller! Husk å ta vare på de menneskene som gir dere energi og la gå de som tar den fra dere. God klem.

 252. Heia,
  Nei, gi ikke opp! Vil bare gi deg min støtte!
  Heiarop fra Skien. 🙂

 253. Jeg skjønner Lars Kristian godt. Å lese hva alle de jegerne skriver hver dag kan ikke være lett.. Heier på dere. Dere er en nydelig familie:)

 254. hehe, først redigering, så egne kommentarer….jaja.

 255. Kjære Caroline.
  Du gjør en fantastisk jobb, vi er alle mennesker som feiler innimellom. Det er kun menneskelig å reagere på den måten du og LK gjør.
  Ingen fortjener å bli utsatt for netthets, mobbing osv. uansett om man redigerer bilder osv..
  Håper du kan finne tilbake lysten og gnisten – for det fortjener du, og din familie 🙂

 256. Camilla

  Det er helt utrolig hvor jævlige voksne mennesker er. Jeg blir så forbanna inni meg over hvor irrasjonelle voksne kan være når de sitter på forum og skriver drit om mennesker de ikke kjenner. Jeg kan ikke forstå annet enn at disse menneskene har tapt i livet og ikke har noe annet å gjøre. Helt sykt å oppsøke deg privat/ringe sykehus for info. Håper de innser hvor sinnsykt slem de er. Folk har altfor lett for å skrive stygt om andre mennesker på f. eks facebook etc. Bare tv2 legger ut status om et program kan de fleste fint skrive «drittprogram, deltagerne er jo helt på jordet». Det virker som om de ikke skjønner at deltagerne er virkelige mennesker. SKJERP DERE.
  Bra du legge ut en så fin forklaring, Caroline. 🙂 Jeg skjønner at det kan være skremmende og at mennesker gjør feil. Sier ikke det var rett av dere, men jeg skjønner det. Vi gjør alle feil, så lenge man ikke er en dritt mot andre så er det ikke verdens undergang<3 Stor klem fra 20-åring.

 257. Matilde

  Herregud – dere er mennesker! SELVFØLGELIG gjør dere feil, handler på instinkt og impuls. Kommentaren min gjør ikke alt vondt bedre, men jeg ville bare fortelle deg at jeg er en av de 99% som vil deg og familien din vel. Du er super og topp, samme er mannen din. Dere skylder ingen unnskyldning. Dere er mennesker og det er forferdelig at dere må oppleve dette.

 258. Støtter deg fullt ut, og selv om det er feil å utgi seg for å være noen andre så tror jeg veldig mange i samme situasjon gjør det, og ville gjort det. Uansett så håper jeg du klarer å fokusere på alle oss som liker bloggen din 🙂 Synd at noen få skal ødelegge gleden ved jobben din.

  Klem fra fast leser 🙂

 259. Lisa-Marie

  Herregud, begynte nesten å gråte når jeg leste dette, så utrolig trist. Håper alt blir bedre etterhvert<3

 260. Ingvild

  Kjære Caroline.

  Jeg leser bloggen din hver eneste dag, og har gjort det siden før dere giftet dere. Jeg gjør det fordi du gir meg så mye motivasjon og inspirasjon i hverdagen. Jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentarer, men om det er ett innlegg jeg skulle kommentere på, måtte det være dette.

  Det er HELT utrolig hva voksne mennesker får seg til å gjøre. Jeg er regelrett i sjokk. Etter å ha lest kommentarene på bloggen din lenge, vet jeg at det har vært mange som har vært i mot deg i det meste, men jeg visste ikke at det var så ille som dette. Jeg er målløs over at noen faktisk kan ha som mål i livet å ødelegge mest mulig for et annet menneske. Disse menneskene er farlige fordi de har ressursene til en voksen person, men de har også et barns konsekvensforståelse – nesten lik null.

  Det snakkes i det vide og det brede om hvor viktig det er med holdningskampanjer mot mobbing i skolen. Det gis kurs til foreldre for å hindre nettmobbing. Ja, det er viktig å hindre mobbing blant barn, men denne saken viser at det er minst like viktig, eller kanskje enda viktigere, at slike anti-mobbingkampanjer også må rettes mot voksne. På arbeidsplassen, på NAV, eller i det offentlige på andre måter. Barnas mobbing kan være kjempestygg, og ødelegge livet for mange, men ingen barn kan mobbe i den skalaen du har blitt utsatt for.

  Jeg forstår at denne saken må være utrolig vanskelig for deg. Det er kjempeleit at du må gjennomgå denne trakasseringen og mobbingen. Jeg håper likevel at du ikke glemmer at det ikke er deg det er noe galt med. Du er, slik jeg får inntrykk av gjennom bloggen, et fantastisk flott menneske, og du er best på det du driver med, blogging. I tillegg er du kjempegod også på andre områder, f. eks. matlaging, trening, mote, interiør osv. osv. Listen er lang. Det er vel dette mobberne ikke takler. De føler selv at de ikke kan være best i noe, og da må de ta fra deg denne muligheten også, for å føle seg bedre selv. Dette er en syk tanke, og disse menneskene trenger hjelp. Vær så snill, ikke la disse menneskene ta fra deg humøret eller det som er livet ditt.

  Bilderedigeringen og de falske kommentarene er en bagatell. Absolutt ingenting å henge seg opp i, og absolutt helt forståelig. Det må være helt lov å beskytte seg mot mobbing, enten om det skulle være fysisk eller over nett. Hvilke andre muligheter har man for å beskytte seg mot nettmobbing? Jeg finner ingen gode alternativer.

  Ønsker deg en fin dag, og håper mobberne en dag forstår hvor galt det de holder på med er.

  Klem fra meg.

 261. Slapp av!

  Hei Caroline!

  Har ikke skrevet før – men gjør det nå. Slapp av! Mediene gjør dette til en kjempegreie, men det er virkelig ikke noen big deal. Det er ingen krise å ha gjort noen mindre retusjeringer, selv om mediene vet at de får mange klikk ved å slå det stort opp. Det føles stort fordi det er så mye oppmerksomhet – men dette er virkelig bitte små saker! Om noen tillater seg å bli rasende fordi mannen din har skrevet noen støtteerklæringer, så er dette folk som ikke er riktig vel bevart. Alle «vanlige» mennesker skjønner at man kan føle behov for å forsvare seg litt innimellom. Ikke helt bra, men ikke noen krise. Tenk på Charlie Hebdo. Det er store ting. Å bomme litt på bloggen er små ting. Det finne sikkert noen gærninger slik de du beskriver, som analyserer og plukker fra hverandre og setter ut rykter. Men drit i det. De er ikke gode i hodet. Fikser du litt på et bilde, så kan du jo bare skrive at du ikke var helt fornøyd og har fikset litt. Ta heller en pause hvis kritikken går for mye inn på deg. Det er virkelig ikke verdens undergang å ha bløffet litt i kommentarfeltet.

 262. Caroline, jeg vil blot sige, at jeg efterhånden har fulgt dig i 5 år nu – og i alle disse år, har du været en helt utrolig professionel og ikke mindst, inspirerende blogger!

  Du er uden tvivl et forbillede for mig. Du kan i den grad være stolt af dig selv 🙂

  Fortsæt hjertens gerne dit gode og gennemarbejdet arbejde!

  Knus fra DK

 263. At noen i det hele har brukt tiden sin på å finne kildekoder for å sverte noen virker veldig merkelig for meg. Å bruke så mye tid på å sverte andre mennesker sier sitt!
  Alle gjør feil og det er helt menneskelig å beskytte og fremsnakke sine nærmeste. Stå på!:)

 264. Siv Kari

  Hei på deg!
  Jeg er ikke leser av bloggen din, men det er jo umulig å unngå å få med seg «ting» når det blåses opp
  i aviser osv…
  Iallefall… Bry deg ikke!! så lenge du ikke gjør noe som er galt, så har du ikke noe å unnskyld heller…
  Bilderedigering? hjelpe meg, hvor mange gjør ikke det av den kvinnelige befolkningen 🙂 jeg ser bare
  på Facebook, et par av mine venninner 🙂 Nei, det blir for dumt.
  Men uansett, en sak har 2 sider…. jeg bruker å si 4: min side, din side, ryktenes side og sannheten 🙂
  he he…
  Og hets, hva tror du det kommer av? sjalusi? Er 100% sikker på at det er der skoen trykker…
  Stå på – du er verdifull, du er enestående – unik – den eneste av sitt slag…
  Klem fra meg som bare fikk lyst å gi deg en positiv kommentar 🙂

 265. Siv Kari

  Hei på deg!
  Jeg er ikke leser av bloggen din, men det er jo umulig å unngå å få med seg «ting» når det blåses opp
  i aviser osv…
  Iallefall… Bry deg ikke!! så lenge du ikke gjør noe som er galt, så har du ikke noe å unnskyld heller…
  Bilderedigering? hjelpe meg, hvor mange gjør ikke det av den kvinnelige befolkningen 🙂 jeg ser bare
  på Facebook, et par av mine venninner 🙂 Nei, det blir for dumt.
  Men uansett, en sak har 2 sider…. jeg bruker å si 4: min side, din side, ryktenes side og sannheten 🙂
  he he…
  Og hets, hva tror du det kommer av? sjalusi? Er 100% sikker på at det er der skoen trykker…
  Stå på – du er verdifull, du er enestående – unik – den eneste av sitt slag…
  Klem fra meg som bare fikk lyst å gi deg en positiv kommentar 🙂

 266. Martine

  Alle mennesker gjør feil. Du er ikke alene. Det er veldig synd slik det har blitt nå de siste dagene, at mennesker prøver å ødelegge for deg og bare vil deg vondt. Kjenner jeg har lyst å gi deg en stor klem. Stå på videre, Caroline! Du er et forbilde og en stor inspirasjon for mange.
  Gi aldri opp!
  Klem fra meg <3

 267. jeanette

  Kjære Caroline,

  Jeg legger sjelden, om aldri, igjen tilbakemeldinger på en blogg, men syns dette innlegget var så hjerterått og ærlig at jeg faktisk ønsker å gjøre det her!
  Føler så for deg i innlegget du skriver og har full forståelse for at dere har taklet situasjonen som dere har, det viktigste i verden er familie og dere beskytter deres. De som vil dere vondt vil aldri innse dette, men isteden for å føle dere gjør noe feil håper jeg dere er stolte over stegene dere har tatt sammen 🙂
  Fakta er at de fleste av dine lesere ville gjort akkurat det samme, nemlig beskytte de menneskelige relasjoner som er oss nære. javisst kommer folk til å si du har valgt dette livet selv, og selv om dette er sant er du fortsatt kun et vanlig menneske.
  Godt jobba Caroline, ønsker deg og dine alt det beste i fremtiden!!

 268. Cecilie

  Hadde jeg vært Lars-Kristian ville jeg gjort det samme. Man ønsker å beskytte de man er glad i, og å se sine nærmeste bli hetset er ikke gøy.

  Dere er bare mennesker, på godt og vondt.

 269. Benedikte

  Jeg skjønner dere så utrolig godt, Caroline! Må være utrolig vanskelig å lese sånt om seg selv, og ikke minst få kommentarer og meldinger man ikke kan kontrollere. Stå på videre, jeg har vært fast leser av bloggen din u mange år nå og syntes du er fantastisk flink med det du gjør.

 270. Kjersti

  Kjære vakre Caroline! Utrolig trist å lese dette innlegget. Hadde på en måte bare «ventet» på at det skulle komme – en dag er det nok. Det er helt forerdelig hvor ekle og ufyselig enkelte mennesker kan være i virkeligheten. Tenk at mennesker må rakke ned på andre for å føle seg selv bedre..? Alle mennesker er forskjellige, og vi gjør alle feil – alt mellom himmel og jord. De fleste feil vi mennesker gjør er menneskelige, og derfor er det ekstra vondt at enkelte kan krydre det ekstra for at det skal virke så mye verre.. Jeg ønsker deg og din fine familie ALT godt, og håper virkelig at du/Lars Kristian siler ut alt negativt slik at deres hverdag kan fortsette som før. Du fortjener å ha det godt slik som alle andre, uten å bli hetset. Det å være offentlig betyr ikke at det er greit å bli hetset – punktum!
  Ønsker deg ei super uke – stå på og vær STERK!! KLEM

 271. Emma Therese Gunderstad

  Hei Caroline.
  Jeg vil bare si at jeg føler med deg. Jeg selv digger bloggen din, og bryr meg egentlig fint lite om kommentarene du får. Jeg leser bloggen din fordi den motiverer meg, og du setter ett godt forbilde. De retusjerte bildene bryr jeg meg også fint lite om. Du ser jo aldeles helt nydelig ut uten å måtte endre noen bilder, og hvem fikser ikke på bildene sine nå til dags?

  Du kommer fortsatt til å være ett av mine forbilder. Folk kan få si hva de vil, men takk for at du er en inspirasjon og motivasjon for meg (og mange andre)! Stå på, og ikke la dette ødelegge deg 🙂

  Du sier du er glad i dine lesere, og jeg er glad i deg også!

 272. Jeg syns også dette er veldig synd…
  Men vær så snill og ikke legg ned bloggen din!
  Jeg trenger en dose perfeksjon i hverdagen =)

 273. Stå på. Bloggen din inspirerer. Og alle som noen gang har elsket et annet menneske har forståelse for at man blir beskyttende. Jeg ville gjort det samme.

  Stor klem

 274. Kjære Caroline & Lars-Kristian, tusen takk for at dere tar oss alvorlig bo

 275. Sender deg en stor klem

 276. Sender deg en stor klem

 277. <3

 278. Kjære Caroline! Nå har jeg utrolig vondt av deg. Vi lesere skjønner nok ikke alt du går igjennom bare for å oppdatere oss. Vit at å lese bloggen din hver morgen er høydepunktet for meg! Det gir meg alltid giv til å ta fatt på en ny dag. Fortsett som du gjør, for du er så bra! Hilsen tobarnsmamma <3

 279. Ååå.. får skikkelig vondt av deg. Jeg har vært trofast leser i alle år, og synes du er helt fantastisk. Jeg syns utrolig synd på deg – og du fortjener virkelig ikke alt det du blir utsatt for. Håper virkelig alt ordner seg for deg. Vi er heldigvis flere enn dem, og vi ønsker deg og familien din alt godt <3 Håper du får en fin mandag <3

 280. Vet ikke hva jeg skal tro lengre
  Har lest bloggen din for det den har vært. Uten og vært inne og sett på andre forum hva som skrives om det.
  Jeg har vel ikke skjønt alt det bakenforliggende.

  Det jeg ikke forstå nå er:
  Hvis 99 prosent er «snille lesere» og 1 prosent er slemme. Hvorfor da føre 99 prosent snille lesere «bak lyset».
  Synes dere selv har latt netttrollene vinne med å gå til de skrittene dere har gjort. Dere har jo gitt dem det de ønsker.

  Du skriver at du forstår at vi er skuffet, men at du også er sint. Jeg er skuffet over dere og du sint på netttrolla. To forskjellige ting, så her følet jeg ikke at du «forstår oss», men forsvarer deg på et vis.

  Kanskje på tide og ikke mate disse nettrolla, som er en så liten del. Men heller ta med seg at 99 % er positivet?
  Men ser jo at fraværet av å ta imot tips og råd i kommentarfeltet kan til tider virke litt arogant og provoserende.Det er alltid et svar på alt- forsvar.

 281. Er sjokkert over folks oppførsel! Jeg skjønner godt at det noen gang blir for mye, og behovet for å forsvare familien fører til at man faktisk gjør det, anonymt eller ikke. Skjønner ikke at noen kan ha glede av å sitte å grave i ip-adresser og hva det nå er, for å «avsløre» ditt og datt. Hva er det å avsløre liksom? Her er det ikke snakk om riks-hemligheter eller andre skandaler som har betydning for noen. Dette er bare for å forsure tilværelsen deres, og jeg skjemmes på deres vegne! Er 100% sikker på at det er voksne folk som står bak dette, og de burde skamme seg. Hadde ville satt en privat-etterforsker på saken, sporet opp og konfrontert nett-trollene! Tipper de ikke hadde vært så tøffe i trynet når de sto ansikt til ansikt med etterforskeren. Gjerne med kamera til stede. Man skal ikke behøve å finne seg i hva som helst, selv om man er/har blitt en offentlig person! Noen har tydeligvis ikke folkeskikk, folkevett og oppdragelse! Ønsker dere lykke til, og håper at denne ikke-saken snart ligger død, og at dere kan fortsette å leve er godt liv! Ingen har rett til å behandle dere på denne måten!! Husk det!

 282. Jeg forstår deg, og støtter deg. Ha en fin dag videre 🙂

 283. Jeg kan forstå at det er tungt, det er umulig å ikke ta innover seg så mye negativitet og hets….Jeg syns det er leit at ikke alle klarer å ta bloggen din for det den er…de aller fleste elsker jo å lese om livet ditt, få inspirasjon til trening og tips om mat. Du sprer masse positivitet og vi som lesere kan drømme oss bort litt, eller bli motivert til å leve et sunnere liv. De aller fleste av oss forstår at mellom alle innleggene dine, er det hverdagsliv, en dårlig dag, et barn som har en dårlig dag eller en våkenatt, bekymringer og tømming av oppvaskmaskinen og gulvvask….men dette vil vi jo ikke lese om, vi vil drømme oss bort og det lar du oss gjøre ved å unnlate å fortelle om de kjedelige tingene. Du har vært smart, dette er jobben din, du tjener sikkert mye penger på dette…jeg er imponert! Stå på, la troll være troll…vi kan jo håpe at de får seg et bedre liv snart, at de kan unne andre mennesker godt, lære seg at mobbing er stygt….og ikke minst…hvis det gjør så vondt for de å lese om deg, så håper jeg de snart oppdager at det er helt frivillig å lese bloggen din! Jeg heier på deg, Caroline!

 284. Vi støtter deg, Caroline! Det er bare ulykkelige mennesker som ikke klarer å se andre mennesker være lykkelige.
  Du fremstår som en fantastisk person og et vidunderlig menneske (og har ingen tvil om at du faktisk er det i virkeligheten også), men du er fortsatt et menneske. Du og mannen din. Om de som kritiserer dere hadde tenkt lenger enn sin egen nese ville de ha insett det. Jeg er sikker på at hver og en av oss hadde reagert på lignende måter, om ikke verre.
  HUSK at dere er fantastiske og de fleste av befolkningen ikke bryr seg om slik kritikk!
  Leser bloggen hver dag og synes det er så fint å kunne koble litt av. Jeg er veldig takknemlig for jobben du gjør for å motivere og underholde oss lesere.

 285. Hei. Jeg har aldri lest bloggen din før nå. Følte for å legge inn en kommentar da jeg har fått med meg saken du skriver om. Med tanke på alt som foregår i verden av grusomheter så klarer jeg ikke å forstå at noen kommentarer fra mannen din skal blåses opp, det var jo bare godt ment. Som en mamma til ei jente som også blogger så vil jeg innrømme at jeg har gjort det samme selv en periode for å veie opp hets og hat fra andre. Jeg ville bare ta vare på ei jeg elsker over alt og da postet jeg fine kommentarer for å gi henne en bedre dag. Fokuset til folk og media bør heller rettes mot de anonyme som daglig sprer ondskap mot personer som elsker å uttrykke seg via en blogg. Dette kommer du deg igjennom. Jeg tenker dette kan snus til noe positivt der nettets blir belyst.Og hils mannen din og si at han er ikke den eneste med gode intensjoner. Klem

 286. Dette synes jeg ikke henger på greip. At noen snakker stygt om deg på en annen nettside forsvarer ikke at du snakker stygt mot dine lesere på din egen blogg. Dette er ikke de samme menneskene, og de fortjener ikke at du bruker dem til å hevne deg på noen helt andre. Om dere hadde blåst fra dere anonymt i diskusjonen på kvinneguiden hadde vært noe annet. Vi vet allerede at dere driver streng sensur i kommentarfeltet på bloggen, og jeg kan ikke forstå hvorfor dere ikke bare lar være å slippe gjennom slike kommentarer, i stedet for å slå ned på dem med stygge ord eller falske fakta fra falske yrkestitler. Ved å gjøre dette bidrar du til at bloggen din blir et sted der mobbing er tillat, noe som blir helt bakvendt om du faktisk mener at du aktivt prøver å få slutt på nettmobbing.

  Som leser av bloggen din er jeg lei av at du legger skylden tilbake på oss lesere. Hadde du lagt deg flat, bedt om unnskyldning og lovet at det ikke skal gjenta seg kunne jeg vurdert å lese denne bloggen videre. Her ser jeg verken en unnskyldning til dem dere har mobbet i deres eget kommentarfelt eller til oss lesere du har lurt. Jeg ser kun en historie om hvor mobbet du er, som et forsøk på medlidenhet ovenfor det du har gjort. Det går dessverre ikke hjem hos meg.

 287. Charleen

  kjære Caroline

  Dette er første gang jeg kommenterer på
  Bloggen din etter å ha lest den hver dag i mange mange år. Vil bare si at jeg elsker å klikke meg inn hver dag å lese det du skriver. Hev hodet, de menneskene som finnes der ute er grusomme. Syntes det er helt grusomt. Så sender mine beste tanker til deg og din lille familie. Ikke gi opp.

 288. Jeg føler med dere! Det må vel sies at veldig mange som legger ut kommentarer på en blogg ikke er den de utgir seg for å være, så i så henseende skiller vel ikke din mann seg stort fra den vanlige bloggkommeterer:-) Håper dere klarer å legge dette bak dere fort, og ikke lar det knekke dere. «Om hundre år er allting glemt», som det heter 🙂 Lykke til videre! Sørg for å legge ut noen smashing antrekks- og sminkeinnlegg de neste dagene, det er nok veldig mange som sjekker innom bloggen din nå med all denne publisiteten 🙂 Så får du kanskje nye lesere, og får snudd det til noe positivt, og får vist at du ikke har planer om å la noen stoppe deg 🙂

 289. Kjære vakre Caroline!
  Å se at så mange voksen menneskar kan spre så mye hat å meninger på nett er sårende å se.
  Har fulgt med på bloggen din lenge å sett på deg som en stor inspirasjon, hva så om du har redigert litt, fått flat mage 4 dager etter fødsel å kommentert din egen blogg. Dere har iværtfall mot til å svare å innrømme deres «feil»
  Blir provosert å sint, håper dere er flink til å støtte hverandre å ikke leser alt, for det er så mye tull.
  Men en ting er sikkert jeg kommer til å fortsette å lese!
  Ha en fin dag videre, Klem fra Ida:)

 290. Kjære Caroline. Dette gjør meg veldig vondt å lese. Så vondt at jeg sitter igjen med tårer i øynene, og en liten klump i magen. Du og LK driver en blogg, en blogg som for meg betyr en del. Jeg er inne flere ganger daglig, for å hente inspirasjon eller se ditt vakre vesen og å lese om din dag.
  Du kan gjerne virke overfladisk og bildeperfekt, men etter så mange år så vet jeg og de gode leserne dine at du bare er ei ung jente på 27 år med et utrolig søtt datterbarn og en flott mann ved din side, med en hobby og en lidenskap for mote, interiør og trening.

  Jeg håper at alle gode kommentarer veier opp for alle de negative, og at du en dag kan føle deg trygg igjen!
  Du er så flott.

  Stor klem fra Ninja.

 291. Charleen

  kjære Caroline

  Dette er første gang jeg kommenterer på
  Bloggen din etter å ha lest den hver dag i mange mange år. Vil bare si at jeg elsker å klikke meg inn hver dag å lese det du skriver. Hev hodet, de menneskene som finnes der ute er grusomme. Syntes det er helt grusomt. Så sender mine beste tanker til deg og din lille familie. Ikke gi opp.

 292. Du anser deg selv for å være redaktør i et glanset skjønnhetsmagasin. Men du gjør jo dette personlig? Plutselig havna du i offerrollen igjen? Gjør en redaktør i et blad dettr? Wops, fort gjort.

  Ærlig talt, det er millionbuisness det er snakk om her.

 293. Blås i hva folk sier. Jeg hadde helt sikkert gjort det samme sjøl hvis jeg var i dine sko:) Kos deg med familien og vennene dine, det er de som betyr noe. Mange er bare misunnelig/sjalu på at du ser bra ut, har en mann som bryr seg og et velstående hjem. Stå på, jeg syns du klarer deg veldig fint;)

 294. Hei Caroline, ville bare legge igjen en kommentar og si at jeg beundrer deg veldig mye. Jeg har lest bloggen din i mange år og syns du er så flott og flink med alt du gjør både for deg selv og din kropp, men også familien din. Det er så ufortjent mye hat som kommer mot deg, og jeg syns det er forferdelig å lese kommentarene på flere av innleggene dine. Du er bare menneske, og samme med din mann, så jeg syns det er dumt at ikke flere kan forstå det. Håper dette kan få dere til å smile littegrann, for det er mange sånne som meg som syns dere er flotte mennesker!

  stor klem fra meg

 295. Benedikte

  Stå på Caroline! Ikke la andre trekke deg ned i søla. Dere har kanskje ikke gjort alt riktig her i livet, men hvem av oss kan vel egentlig si at vi har gjort det. Vi er alle bare mennesker og de som bare er ute etter å ødelegge må selv ha et ganske trist og patetisk liv fylt med mye unødvendig hat!

 296. Christine

  Kjære Caroline,

  Jeg vil kalle meg en fast leser selv om jeg er en av dem som sjeldent kommenterer, men akkurat nå syns jeg det er på sin plass å legge igjen en kommentar. Jeg syns det har vært veldig mye negativt om deg i det siste, og når jeg trykket meg inn på bloggen din idag å leste dette innlegget fikk jeg veldig vondt i magen. Jeg må bare si at du for meg fremstår som en utrolig sterk kvinne og samme gjør mannen din – bare han er en sterk mann. Han går igjennom hver eneste kommentar for å slette de værste kommentere slik at du ikke blir såret. Det er neppe enkelt for han å lese alt som blir skrevet om en som betyr så utrolig mye for han. Jeg måtte inn å lese artikelen på VG, og jeg er ikke sjokkert. Det at han har gjort det skjønner jeg virkelig godt. Han har min støtte. Det er å synke lavt, men HALLO?! Hva gjør du når du daglig må lese så vanvittig stygge kommentarer om de som betyr mest?

  Jeg mistet barnet jeg hadde i magen min når du fant ut at du var gravid. For meg var det faktisk en liten trøst å lese at du endelig skulle ha ett barn. Det hjalp meg litt igjennom sorgen man får når man mister ett ufødt barn. Jeg var «bare» 14 uker på vei, men man ser uansett for seg hvordan det skal bli og man begynner faktisk å glede seg. Bloggen din er utrolig bra, og jeg får så utrolig mye inspirasjon av å lese den. Jeg er så heldig å har fått ett nytt barn nå, og han er snart 6 mnd så at du på en måte har blitt en mammablogg syns jeg ikke gjør noe. Du er jo en mamma. Jeg skjønner ikke at folk sier at bloggen din har blitt kjedelig etter at Nelia kom til verden. Henne er jo en del av deg og det er jo naturlig at du blogger kanskje sjeldnere en dag og mer en annen dag, men folk som ikke er mamma de skjønner ikke det. Jeg syns i hvertfall at bloggen din er like fin nå som den var for 2 år siden. At noen kan spekulere i at datteren din er syk og at det er derfor dere ikke delte så mange bilder av henne syns jeg er helt sinnsykt. Jeg må jo helt ærlig si at datteren din er søt og nydelig. Synd dere ikke fikk fred når du lå på føden, men sånn tror jeg det er å være kjent. Da får man sjeldent fred.

  Jeg håper virkelig at de slemme leserne dine kan lære seg og kanskje begynne å forstå at dette er bare en blogg. Den blir skrevet av en person som er akkurat som oss(ETT MENNESKE). Som har ett liv ved siden av bloggen med følelser. Har en datter og mann som krever sitt. Jeg håper de kan la dere være i fred og ikke oppsøke dere. Syns det er så synd at du ikke tørr å være alene hjemme i ditt eget hjem. Det finnes mange gale mennesker her i verden desverre.

  Ønsker Nelia lykke til med barnehage starten! Det blir en tøff periode for både deg og henne. Gruer meg sånn til min skal begynne. Svir allerede i mammahjertet. Gleder meg til å følge bloggen din videre:)

  Jeg heier på dere. (beklager masse skrivefeil)

 297. Kjære Caroline. Jeg har lest bloggen din i flere år og har aldri lagt igjen noen kommentar, jeg gleder meg bare over å lese innleggene dine og har aldri tenkt et vondt ord om deg eller dere. Jeg har alltid trodd at innleggene dine er saklige og ærlige, jeg har hatt stor respekt for deg og bloggen din- og hvordan du håndterer hva du vil dele med oss leser og hva som du ikke deler. I alle år har jeg syns at din blogg er den beste og jeg har sett på deg som et forbilde. Det som har kommet fram i mediene nå, sjokkerer meg. Jeg er veldig overasket og skuffet. Bilderedigering og falske kommentarer er ikke greit. Jeg har mistet mye av respekten og interessen. Hva om dette aldri kom i medienes søkelys? Skulle du/dere fortsatt å lure oss med falske bilder og kommentarer? Det finnes ikke flere versjoner av sannheten, det finnes dessverre bare en versjon- om vi liker det eller ei. Jeg forstår godt at det er mye av ditt privatliv du ikke ønsker å ta med på bloggen, og det er helt geit. Men det du tar med, det er nødt for å være ærligt. Midjen er hva den er, og armen er slik den er. Kommentarfeltet er også hva det er om du/ der liker det eller ei. Du har mistet mye av tilliten du hadde hos leserne dine nå jeg kommer til å ta bloggen din med en stor klype salt framover. Veldig veldig synd, for jeg syns du var den beste. Lykke til Caroline, få orden på det framover og ikke juks eller pynt på sannheten… Det lønner seg aldri! 🙂 Jeg er helt sikker på at en mer ekte Caroline vil bli godt mottatt, jeg heier på deg.

 298. Det er trist at det oser ansvarsfraskrivelse og vinkling over på noe du selv har oppsøkt i dagens virutuale verden.
  Alle vil beskytte de en er glad i, så ditto at han skal filtrere noe som sårer dere begge like mye. Hvor det tydeligvis ikke var lurt da han heller ikke mestret det.
  Nei, åpenhet og ærlighet er alltid lønnsomt. Så får en heller bli mer reflektert og smart rundt hva man ønsker å utlevere- som du selv viser til gjentatte ganger; som Norges mest leste blogg.
  Det er for tynt å fraskrive seg ansvaret for egne handlinger, enda tynnere å legge det over på mennekser du helt klart mener er «ute etter deg». Det er prisen for å være både en offentlig person og en utleverende person. I disse tilfellene har du gitt dem mange gode grunner til nettopp deres «hobby».

 299. Huff. For et styr. Håper virkelig vi lesere slipper noen flere overraskelser nå, og at ting roer seg litt. Det har vært mye nå, både som har vært dumt for deg og for oss lesere. Men ikke lar deg knekke av dette!

 300. Nå triller tårene her Caroline, fy flate så stygge folk kan være!!
  Syntes du har en flott mann som tar vare på sin kone, akkurat slik som det skal være.
  Sender deg en stor klem, stå på fine kvinne!

 301. Anne Kristine

  Jeg slutter aldri å la meg sjokkere over hvor mange onde mennesker det finnes der ute! Hva slags liv har disse, som vier nesten hele livet sitt til å såre og skade andre?? GET A LIFE!!!
  Føler virkelig med dere og håper inderlig at dere ikke lar dere knekke av denne ondskapen. HELDIGVIS er det mange flere gode og snille folk der ute!!
  En varm trøsteklem fra Anne Kristine

 302. Birgitte

  jeg skjønner kritikken i vg-artikkelen, men det du skriver her i dette innlegget setter meg helt ut. der noen gjør det til sin egen oppgave, sammen med mange andre, for å skape en eller annen skandale for deg? det er rart at noen velger å leve livet sitt på den måten, og det beviser vel at de ikke trives med tilværelsen sin. klarer ikke på noen måte å sette meg inn i hvordan du har det med tanke på dette. så lenge du vet at du selv er lykkelig og har det bra. ikke la deg bryte ned, caroline!! heier på deg

 303. Ragnhild

  Forstår ikke hva det er med folk, men det mest åpenbare er jo at disse menneskene er ekstremt misunnelige! Det kan da ikke være lov å holde på som de gjør? Kan de ikke heller bare la være å lese bloggen?? Selvfølgelig vil mannen din beskytte deg! Ikke rart det er krig i verden…. Kanskje de heller burde bruke sin energi på å forandre ting som burde forandres, isteden for å jage uskyldige mennesker! Også i tillegg å blande inn datteren deres??!! Jeg henter masse inspirasjon fra bloggen din og håper aldri du forandrer den eller knekkes av slike syke mennesker!

 304. Kjære deg.

  Godt du setter ord på ting. Du er et menneske og alle mennesker gjør feil.
  Hev deg over det og blogger videre.

  Klem fra Stavanger

 305. Karoline

  Sender deg et hjerte <3 fra meg! Gi aldri opp:) ps. du er best når du er deg selv.

 306. Jeg tror nok at litt av grunnen til at det stormer så rundt deg og familien din er at du framstår som så veldig perfekt.
  Du har alltid perfekt utseende, håret er alltid perfekt, sminken, antrekket, huset ditt er plettfritt, maten er alltid sunn og hjemmelaget også videre.
  Dette provoserer nok veldig mange. Det er frustrerende for den «vanlige damen i gaten» som jobber og sliter med å få endene til å møtes, som er i lignende situasjon som deg, men ikke greier det. Det er selvfølgelig ingen unnskyldning for å hate på deg og dine, men jeg tror nok du må ta en del av skylden for dette selv. Etter forrige oppslag om at du hadde retusjert noen av bildene dine så ga du leserne skylden, ja det kan godt hende at det var pga negative kommentarer at du gjorde det, men ikke vinkle alt til at alt er lesernes feil. Som du sier, du har selv valgt dette å blogge, litt må du tåle, ikke alt, det er ikke det jeg sier, for er mye stygt som blir skrevet og sagt.
  Personlig tror jeg at du vil få mer sympati og tilhengere hvis du begynner å bevise at du ikke er perfekt og ikke har et perfekt liv 24/7..
  Og jeg tror også at folk vil støtte deg litt mer hvis mannen din roer seg litt også, det hjelper ikke at han krangler med leserne dine, skriver falske kommentarer og er frekk tilbake på twitter mot lesere, sånt går dessverre utover deg.
  Stå på videre, du kommer deg gjennom dette også.

 307. Kjære søte deg 🙂 jeg pleier ikke kommentere innleggene dine men denne gangen må jeg for å vise støtte. Jeg har fulgt med på blogger din nesten hver dag og spesielt siden jeg fikk vite du var gravid og hadde nesten samme termin som meg..jeg forstår at du blir lei deg og irritert men jeg kan love deg at det er flere som hadde gjort det samme hadde de vært i dine/deres sko! Det er bare instinkter som man har og vil bare forsvare oss selv! Jeg hadde nok gjort det samme!! Så får det som kommer bare komme..du kommer deg igjennom dette!! Det er bare misunnelse! Fortsett å blogge som vanlig,du mister ikke lesere av denne grunnen her! Jeg kommer ihvertall til å titte innom 🙂 det blir bedre etterhvert 🙂 du har en nydelig familie!! Stor klem 🙂 🙂

 308. Kristine

  Å kjære Caroline! Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor noen hater så sterkt andre mennesker. Feks deg, som aldri har gjort dem noe. Jeg tok en titt på forumet på KG og ble mildt sagt forskrekket og fikk vondt inni meg. Er dette virkelig voksne kvinner?? Sitter og fryder og planlegger hvordan de skal bringe deg ned. Jeg kan virkelig ikke tro at en stor del av befolkningen er slik. Det må være en liten del, noen få kvinnfolk som er veldig aktive. Jeg håper virkelig at du ikke lar deg påvirke så mye av dette. HUSK at de aller fleste av oss støtter deg, selv om vi ikke er så flinke å kommentere når vi er innom bloggen din. Dette er første gangen jeg kommenterer.

 309. Stå på Caroline. Dette vil gå over. Noen ganger er det bra at ting kommer frem. Bra at du også forklarer årsaken. Mange sjalu og crazy people out there!

 310. Madeleine

  Enkelte mennesker har store problemer Caroline, og da er det lettest for dem å heve seg ved å rakke ned på deg og din familie som ser så flott ut fra utsiden. Fortsett å vær ærlig og stå på videre!! Heier på dere!

 311. Ville bare innom for å gi deg en god klem:-) du/dere har mye å stri med for tiden. Man gjør alle feil og som man i ettertid ser man ikke burde gjort. Sånn er det for alle. Men man lærer av feilene og blir sterk av erfaringene man gjør seg. Stå på Caroline og husk at de aller fleste av oss (dine trofaste og gode lesere) støtter deg:-) stå på og ikke la deg knekke!

 312. Anna Aase

  Jeg synes så utrolig synd på deg. Ville bare si at jeg leser bloggen din hverdag og finner veldig mye inspirasjon og gode råd. Lykke til videre og du må ikke la de vinne. Har blitt utsatt for nettmobbing og mobbing selv både på skole og av andre.

 313. Jeg får helt vondt av å lese dette. At noen kan være så slemme med andre. Hva slags samfunn er det vi lever i?! Jeg blir så frustrert og lei meg når jeg tenker på at barna mine skal vokse opp med et så enormt press. Vi er alle bare mennesker på godt og vondt. Kan vi ikke bare bygge hverandre opp, i stedet for å rakke ned på det lille som blir feil av og til! Jeg syns du er en fantastisk inspirerende dame. Vær med familien din og de som virkelig bryr seg, og lukk ørene for de som ikke har noe hyggelig å si! 🙂

 314. Med en gang jeg ble servert denne overskriften må jeg ærlig si jeg lurte på hva dere holdt på med. Først det med bildene og nå dette. Men, jeg er glad du går ut å forsvarer deg. Det er på sett og vis forståelig. At du som «en vanlig person», som ikke har gjort noe vondt mot NOEN skal gjennomgå dette er ikke greit. Jeg ble sjokkert når du skrev at folk faktisk oppsøker deg, og vil deg vondt.
  Jeg har følgt deg i mange år, er selv mamma til to, snart 30 år, og har lært mye gjennom livet. Jeg hadde et elsk/hat forhold til deg lenge. Du fremstilte livet ditt veldig perfekt og uoppnåelig for mange, og dette brøt meg faktisk ned en periode. Jeg sammenlignet meg, fikk ikke til noe osv osv. MEN, det var min skyld, ikke din. Den gangen var jeg yngre, usikker, hadde det ikke godt med meg selv, dårlig selvbilde o.l. Nå har jeg vært igjennom min kamp, funnet meg selv, og med dette ser jeg også på deg annerledes. Du er en flott person og ei god mor, som prøver å nyte livet og dele din kunnskap med andre. Du er flink med interiør, kosthold og trening, og hvorfor i all verden skal du bli hetset sånn for dette? Jeg blir så frustrert på dine vegne. Du kan ikke legge under stol at du er samtale emne på mange lepper rundt om i Norge, inkludert i min vennekrets. Og det blir for dumt at jeg som voksen, skal være nødt til å sitte å forsvare deg, som også er voksen med egne valg.
  Jeg håper virkelig, virkelig du klarer å heve deg over dette, og komme deg opp igjen. Nyt dagene med skjønne Nelia og Lars Kristian til stormen har stilnet <3

 315. Jeg vet ikke helt om det er riktig å legge skylden på alle andre. Det meste av det som kalles hets og mobbing er jo bare sunn skepsis og konstruktiv kritikk. Tåler en ikke det kan man ikke ha en slik blogg. Jeg synes en unnskylding til alle leserne (kundene dine) er mer på sin plass. Synd du føler det som personangrep, men da er kanskje ikke dette rette jobben for deg.

 316. Gunhild

  Jeg skjønner at du sliter nå, jeg gjør virkelig det. Du står i en forferdelig opprivende situasjon.

  Men – det nytter ikke å peke fingeren ut hele tiden. Det er det som er fella, Caroline. Det er NOE dere gjør som gjør folk irriterte. Det er områder dere ikke er helt ærlige på. Og det kommer jo for en dag. Folk merker det. Jeg sier ikke at du fortjener dette, for det gjør ingen. Men jeg sier at du bør, først og fremst for din egen del, tenke over hvor DU heller bensin på bålet. For det ER bare sånn i denne verden, at «what you persist resists» – det du gir motstand vedvarer. Kommentarfeltet ditt er et glitrende eksempel på det. Dere har gått aktivt inn i det, tatt det personlig selv om dere sier at det som presenteres er fasade, og prøvd å kontrollere det ved redigering og motargumentering. Hva har skjedd? Jo – trollet har vokst seg større og kommet og bitt dere bak så det holder.

  Slipp masken, Caroline. Du trenger ikke kjempe så hardt for å være perfekt. For du er ikke det. Og det er det som er det perfekte. Og det er DET folket liker å lese om.

  1. Gunhild

   Det skulle selvsagt stå «what you resist, persists.» 🙂

 317. Kjære Caroline.. Får virkelig vondt inni meg av å lese dette, dette burde INGEN behøve å gå igjennom uansett om man har «søkt» offentligheten selv eller ikke. Du skal ikke trenge å være redd for å være hjemme alene fordi du skriver en blogg som det er frivillig å lese. Bruker ikke være flink til å legge igjen kommentar, men leser den flere ganger om dagen og setter utrolig pris på bloggen din. Finner den veldig inspirerende, med masse gode innlegg, jeg setter ihvertfall pris på innlegg som er godt skrevet, og det er dine! Så jeg merker godt at du har en utdanning i bunn.

  Håper du klarer å seire over dette nok en gang, det er jeg sikker på at du gjør! Og at de som oppfører seg slik at du ikke tør være hjemme alene, slutter med det!! Håper vi lesere som bare vil deg vel klarer å gi deg litt motivasjon og gode ord som hjelper på veien. Kos deg med familien! Stor klem <3

 318. Jeg synes det er flott at dere velger å forklare dere framfor å skjule dere bak bloggen når noe som dette settes fokus på i media. Jeg personlig tror at alle en eller annen gang har lakt igjen en anonym kommentar på ett eller annet nettsted, og ser derfor ikke hvorfor dere skal bli «straffet» for dette når «alle» vi andre slipper så lett unna, bare fordi vi ikke er like offentlige personer som dere. Stå på, dere er gode mennesker som kun ønsker å beskytte den flotte familien deres, og jeg synes ikke dere har gjort noe galt!

 319. Kristin

  Hei!

  Jeg er ikke fast leser av bloggen din, men leser den av og til og synes blant annet oppskriftene du legger ut er veldig bra. Jeg følger deg på Instagram og via denne skjønte jeg at det var et eller annet som skjedde i helgen. Jeg er ikke en som pleier å kommentere på blogger, men nå føler jeg at bare må få sagt hvor skremt jeg blir av hvordan folk oppfører seg. At du ikke vil være alene hjemme forstår jeg godt! Disse jentene er jo helt ekstreme, det virker jo som om de hater deg selv om de aldri har møtt deg og jeg skjønner ikke hvorfor de legger ned så mye tid og engasjement i å forfølge alt du gjør og holder på med.

  Men det er et eller annet som er forferdelig usunt med hvordan jenter oppfører seg mot hverandre, jeg tenker på hvor vanskelig det er for jenter på barneskolen og ungdomsskolen og hvor ille enkelte har det pga mobbing og utestenging fra andre jenter. Og denne oppførselen slutter jo ikke selv om de blir voksne, dette er jo samme hetsen og mobbingen som fortsetter i voksen alder.

  Jeg håper disse jentene ikke greier å ødelegge for deg og at du greier å heve deg over det og stenge ut alt dette. Det er antakeligvis kun misunnelse som driver disse menneskene og hvorfor de er så misunnelige burde de nesten greie å håndtere på en annen måte enn å drive med slik mobbing og hetsing.

  Hilsen Kristin

 320. Steng kommentarfeltet. Heller bytt jobb.

 321. Hei!
  Jeg følger bloggen din daglig, men har aldri tenkt tanken på å legge inn en kommentar, før nå! Ved å ha en blogg med så mange lesere som din er det lett å bli eksponert for lesere som ikke vil deg noe annet enn vondt. Mobbing finnes på ingen måte bare blant barn og unge, men er svært utbredt også i de voksne rekker og det finnes dessverre mange både unge og voksne i dag som har lite å ta seg til og som bruker mye tid på sosiale medier. Jeg synes du skriver svært godt og svarer godt for deg! Da jeg leste om dette med falske kommentarer for noen dager siden syntes jeg egentlig bare det var morsomt, nesten som en flørt dere imellom 🙂 Som du skriver opplever du nok ekstremt mye netthets og de kommentarene vi leserne leser er jo bare dem du har godkjent. De øvrige er det bare dere som leser.. Vær så snill, prøv å ikke la det gå inn på deg og dere! Dere er flotte mennesker og det finnes dessverre mange ondsinnede mennesker der ute! Reis deg opp, gå med hevet hode! Det er ikke slik at «alle» er mot deg! Netthets må være veldig vanskelig å takle, det føles sikkert veldig ensomt..
  Klem Marit

 322. kjære Caroline og Lars Kristian

  Det er mennskelig og gjøre feil, og dere som oss, dere lærer av feil som blir gjort 🙂 jeg er veldig glad for at jeg ikke er en kjent blogger, for jeg hadde ikke taklet alt dere må gå gjennom sammen som en familie. Jeg syns dere er sterke. Jeg titter innom bloggen din hver dag, og elsker og lese den! Når jeg ser dere ute offentlig, så smiler jeg bare og synes dere ser ut som en lykkelig familie!:) eneste jeg ville med dette innlegget,er å gi dere noen gode ord, i det som sikkert er en hard kamp. Stå på begge to 🙂

 323. Hei Caroline.
  Jeg er fast leser av bloggen din og syns den er Norges beste. Jeg har lest artikkelen på vg, men det som slo meg mest er kommentarene folk legger igjen! Her er «når hun har en så populær blogg må hun tåle det» og «hvis hun ikke tåler det må hun bare slutte» gjengangere. Jeg blir helt rystet, og syns ikke du eller familien din fortjener noe som helst slags hets, hverken for redigering av bilder, eller kommentarer skrevet av mannen din! Det arbeidet du legger i bloggen din er fabelaktig, og jeg håper du aldri slutter å blogge. For meg er du en inspirasjon når det kommer til kostholdsendring, trening og mote.
  Håper du får en fin dag.
  Ingrid 🙂

 324. Hei Caroline!
  Jeg syns så oppriktig synd på deg, alt angående deg og din familie blir opphauset i media noe så til de grader. Alle bør ha forståelse for at det ikke er lett å være deg/dere alltid!
  Jeg syns du gjør en utmerket jobb! Du er en klok, dyktig og vakker dame!
  Heia deg!!
  Xx Ida

 325. Melissa

  Setter pris på at du er ærlig. Jeg tenkte faktisk på dette tidligere i dag… Det er så trist at du får så mye hets for små feil du har gjort. Du gjør jo vanvittig mye bra og vanvittig mye rett. Men med en gang du gjør en liten feil så får du som hatten passer. Jeg synes det blir helt feil. Vil egentlig bare si at jeg føler med deg, og at jeg ikke dømmer deg. Du er god nok som du er<3

 326. Stå på Caroline!:) Du og familien din er kjempe fine og inspirerer mange hver eneste dag! De som ikke ser det er antakeligvis bare grønne av misunnelse..

 327. Det er så trist at misunnelse skal drive til hat, de som hetser og samtidig nekter for at det er misunnelse, de mangler selvinnsikt. Det går an å være uenige uten at det er misunnelse, men rent hat og mobbing.. Nei.
  Jeg får vondt i hjertet mitt, landet jeg er då glad i skal bestå av hatere og mobbere, i like stor grad som de med kjærlighet og evnen til å se gleden andres glede!
  Jeg heier på deg, Caroline! Styrken du har kan ingen ta ifra deg, selv om de prøver. Pust inn med nesa og ut med munn og så ser du fremover. 😉
  Klem fra en Særping til en annen 🙂

 328. Der kom den…skyld på haters, smør tykt på og lek offer. Samtidig som LK fremstilles som heroisk. Fy søren hvem tar seg egentlig av PR’en for dere? Dette er helt amatør. Du bare klarer ikke å komme med noen oppriktig unnskyldning noen sinne. Du drar den obligatoriske «blabla jeg er lei meg» helt til det kommer et stort «MEN». Deretter gjemmer du deg bak en lang forklaring! Hver eneste gang! Slutt! Her hadde du for en gang skyld sjangsen til å legge deg helt flat, komme med en uforbeholden unnskyldning og vise at du faktisk kan være ydmyk. Dessverre gjore du ikke det i det hele tatt og det er bare enda mer skuffende…
  Den siste fadesen deres er så utrolig pinlig og flau og man kan rett og slett ikke lengere ta dere seriøst.
  Jeg er herved ferdig med denne bloggen og takker for meg etter flere år. Er andre seriøse bloggere der ute jeg heller ønsker å følge.

  Regner med at du kommer til å droppe å publisere denne kommentaren for den inngår vel som «hets» etter din definisjon.

 329. Stella Elise

  Hei! Synes media i norge er så utrolig urettferdig i sin behandling av dere! Har lagt merke til dette i flere år. Det eier virkelig ikke respekt! Har alle glemt at dere er vanlige mennesker med jobb og barn? Og hvilken mann er det som kan sitte dag ut og dag inn å ta imot dritt slengt mot kona si uten å gjøre noe!? Dere fortjener virkelig ikke dette pisset. Stå ut stormen!

 330. jeg kan skjønne at livet i rampelyset til tider kan bli tøft og det ble nok enda tøffere etter at dere fikk lille, siden hun på en måte ikke har valgt og bli en del av media og må beskyttes.
  Men jeg nå si at flere av kommentarene dere drev og skrev under diverse aliaser er lavmål. Jeg har selv sett flere av disse kommentarene og de var slettes ikke skrevet til frekke eller hetsende kommentarer, men av personer som ikke var helt enige med dere og dere drev og skrev kommentarer for og vinne en diskusjon og det syns jeg ikke er greit, det ble også ofte gjort på en nedlatende måte.

 331. Schmaiks

  Uff og uff så mye som skal bli blåst opp i media, er det ikke lov å gjøre feil lenger? Blir helt satt ut når jeg leser detta her! Hvor gale folk virkelig er, at de skal ødelegge for andre, og ødelegge for fantastiske deg! At noen der ute gidder å sitte og bruke opp energi på å trøkke andre ned i søla er jo bare utrolig =/ Har ikke lest saken på VG.nett engang, jeg leste dette innlegget, og her får jeg deres side av saken, og jeg skjønner at i sånne situasjoner som dette her, så velger man å gjøre det dere har gjort.. Helt greit, ærlig talt!
  Stå på videre begge to =) Du er fantastisk Caroline! =)
  Stooooor klem fra meg =)

 332. Unni elise Thommesen.

  Hei Caroline. Jeg sitter her med tårer i øya. Kan ikke skjønne hvordan mennesker kan være så grusomme. Jeg syns du og din familie er herlige. Stå på. Ha en kjempe fin dag. Klem fra Unni

 333. Jeg er så lei av at du hele tiden skal forsvare deg og at VG synker så lavt at de bidrar til trakassering av deg og familien din! Det er ingen menneskerett å skulle få kommentere stygge kommentarer på bloggen din (eller andres).. Tror veldig mange glemmer at du er et menneske! De burde skamme seg.. Jeg tror nok de fleste ville gjort akkurat som Lars Kristian, det handler om retten til å forsvare seg selv! Nå må dette slutte..

 334. Caroline! Føler med deg akkurat nå! Det er utrolig viktig å stå opp mot denne anonyme nettmobbingen som nå tar helt av! Både mot deg og andre! Mobbingen har nådd ett nytt nivå hvor alle kan sitte gjemt bak pc eller mobil å skrive stygge og krenkende kommentarer uten at det får noen konsekvenser! Stakkars de som skal vokse opp i dette! Heier på deg! Ingen er perfekte! Hadde hvem som helst av oss andre blitt fulgt på den måten du blir, hadde de nok funnet hundrevis av «feil » på oss også! Se på deg selv før du kritiserer andre er mitt råd til folk! Bare slapp av, Caroline! Snart finner trollene noen andre å plage når dette ikke er noe spennende lengre!

 335. Jeg er en av dem som reagerer sterkt på det som har blitt gjort. Troverdigheten er virkelig svekket i lys av den siste tids avsløringen. Når det er sagt har jeg virkelige vondt for deg og familien din. Jeg forstår virkelig at mobbing kan drive en til slike handlinger som å fikse på bilder, eller forsvare seg for en stygg kommentar. Håper denne stormen legger seg fort for ingen fortjener mobbingen og skriverie som skjer nå. Til slutt en stor klem<3 Hilsen en som vil fortsette å lese 🙂

 336. jeg kan skjønne at livet i rampelyset til tider kan bli tøft og det ble nok enda tøffere etter at dere fikk lille, siden hun på en måte ikke har valgt og bli en del av media og må beskyttes.
  Men jeg nå si at flere av kommentarene dere drev og skrev under diverse aliaser er lavmål. Jeg har selv sett flere av disse kommentarene og de var slettes ikke skrevet til frekke eller hetsende kommentarer, men av personer som ikke var helt enige med dere og dere drev og skrev kommentarer for og vinne en diskusjon og det syns jeg ikke er greit, det ble også ofte gjort på en nedlatende måte.

  Ellers ønsker jeg dere all lykke videre.

 337. inemelby

  Vanskelig å vite hva man skal skrive, annet enn at jeg synes du er sterk og beundrer deg – dere !! Dere har ei helt vidunderlig nydelig datter, og har all grunn til å være stolte av hvem dere er, hva dere har fått til og av den lille prinsessa. Mye av hetsen går nok på misunnelse, og det er synd at vi mennesker i dag ikke unner andre godt , det er faktisk helt tragisk .. Å sende varme tanker er det eneste jeg får gjort, men da gjør jeg iallefall det. Dere er gode mennesker 🙂

 338. Caroline

  Jeg får så vondt inni meg av dette her 🙁 Jeg hadde vært så forferdelig langt nede av dette, og jeg skjønner deg så innmari godt i alt du gjør og skriver! Vi har sett flere ganger opp igjennom årene at du har skrevet innlegg som dette, og neste innlegg skriver du som om «ingenting» har skjedd, noe jeg syns er fantastisk bra av deg! Du dveler ikke ved noe, hvertfall ikke utad, og det er det som er så profft. Du ønsker å ha en positiv blogg, og dette er måten å gjøre det på. Det er slik en kommer seg på beina, man tar tak i det aktuelle temaet, og så stenger man den boka, og begynner på en ny! Det er en fantastisk god egenskap som jeg virkelig beundrer deg for og ønsker å tilegne meg 🙂 Stå på, Caroline, jeg skulle gjerne hatt en så sterk venninne som deg! Du er knallbra, og bloggen din er fantastisk, ingen over, ingen ved siden av. Jeg leser kun denne daglig, andre titter jeg vel innom en gang i uken kanskje.
  Jeg vet det sikkert kommer et hav av kommentarer til dette innlegget, og at du ikke har tid til å svare alle. Men jeg vet du leser denne, og håper du tar det til deg <3
  Lykke til i dagene fremover, tenk, det er mandag idag, alt DU ønsker kan skje 🙂

 339. Susanne

  Kjære Caroline <3

  Jeg ville bare si at du er sterk. Synes virkelig synd på deg, og Lars-Kristian! Vi som bare er "tilskuere" til blogg og det som hører med kan kun tenke oss til hvordan det egentlig er. Helt ærlig tror jeg at flesteparten ville "juksa" litt, både for å beskytte seg selv og familien sin. Jeg bryr meg ikke om de kommentarene eller bildene, for jeg synes fortsatt at du er utrolig vakker, og du er jo så flink med hva du driver med. Må også si at du er heldig som har ektemannen din som hjelper og støtter deg.

  Jeg håper folk kan ta det med ro, og prøve å tenke seg litt om (rett og slett sette seg inn i deres situasjon), og jeg håper at folk kan unngå å dømme, for vi alle vet at dette er noe hvem som helst kunne gjort hvis de hadde muligheten.

  Jeg må også si at jeg er imponert over Lars-Kristian, som tørr å stå frem. Han ville bare beskytte deg og familien sin, og jeg ville nok gjort det samme hvis jeg hadde opplevd det.

  Så ja, stå på! Klem <3

 340. Agnes bjercke

  utrolig trist å lese Caroline. Dette vil nok aldri gi seg men kanskje ihvertfall bli bedre.
  Kanskje stenge kommentarfeltet, eller ta deg en pause..
  Det er jo nå du skal nyte tiden men den lille jenta di og familien. Ikke bli slitt ut av andres sjalusi. For det er kun det som er saken.. Noen folk klarer ikke å se at andre er lykkelige, fordi de har det så lite godt selv.
  Jeg hadde gjort akkurat det samme som Lars Kristian om det var opp til meg, så jeg synes ikke du skal unnskylde det i det hele tatt. Vi gjør alle feil og du har og rett til å forsvare deg selv om du egentlig ikke har noen grunn for det.

  Ha en god uke og hold hodet hevet! ❤️

 341. inemelby

  Vanskelig å vite hva man skal skrive, annet enn at jeg synes du er sterk og beundrer deg – dere !! Dere har ei helt vidunderlig nydelig datter, og har all grunn til å være stolte av hvem dere er, hva dere har fått til og av den lille prinsessa. Mye av hetsen går nok på misunnelse, og det er synd at vi mennesker i dag ikke unner andre godt , det er faktisk helt tragisk .. Å sende varme tanker er det eneste jeg får gjort, men da gjør jeg iallefall det. Dere er gode mennesker , uten tvil 🙂

 342. Ingvild

  Utrolig bra skrevet innlegg, Caroline! Stå på videre, du er så utrolig sterk!

 343. Elisabeth

  Kjære Caroline og Lars Kristian. Jeg kjenner jeg blir sjokkert og lei meg over det du skriver i dag. Vi gjør alle noen feil, eller har gjort ting vi ikke burde ha gjort, sagt eller skrevet. Vis meg gjerne den personen som aldri har gjort noe slikt!!!! Det har så vidt jeg vet heller aldri vært noe krav til at man må være perfekt og feilfri dersom man ønsker å ytre seg i det offentlige rom… Og selv om man dermed blir en «snakkis» og kanskje må tåle litt diskusjon og uenigheter er det en helt annen sak å sette ut falske rykter og komme med trusler eller oppføre seg truende! Jeg fatter ikke hvordan noen folk får seg til å gjøre slike ting? Mot en liten familie? Og hva er det disse menneskene bedriver dagen sin med da? Å leite etter ting som kanskje ikke er så bra for å kunne mobbe andre? Jeg er ingen data ekspert, men det virker som om de må ha gjort en grundig jobb for å leite frem ting de siste ukene :/ Jeg stemmer for at du/dere driver bloggen som du vil 🙂 De som ikke liker innholdet med eller uten eventuelle «feil» kunne jo bare la være å lese den… Håper dagen blir bedre enn den startet for dere 🙂

 344. Kjære Caroline!

  Du er så utrolig sterk som står opp mot jantelov-Norge og er den fantastiske personen du er, til tross for alt du blir utsatt for.
  Det er alltids noen der ute som skal finne feil, selv der det ikke er noen, men du skal ikke straffes for å være lykkelig.

  Du er mitt forbilde! <3

 345. Kjære Caroline og Lars Kristian
  Jeg er så utrolig lei meg. Dette har dere virkelig ikke fortjent. Jeg har aldri komentert før .men har fulgt dere i mange år. Jeg har kost meg,blitt inspirert, iritert, glad, avslappet, fått sparket bak til å spise og leve sunnere og jeg har fått et hyggelig avbrekk fra alle dagens gjøremål. Det dere har gjort er ikke ok, men hva så. Det gjøres over alt. Vet om radio kanaler som har «egne» kverulanter og kranglete personet» som de bruker i radio diskusjoner. Aviser som utgir seg for å være nære pårørende. Og som «bare skal» forbi speringer fordi de bare må ha bilde av kroppsdeler og andres ulykke. Jeg håper virkelig at dette ikke vil gjøre at dere mister lysten til å blogge. Dere gir så mye og ja det er som oftest «glansbilde» men hvem vil slappe av med alle de triste sakene. De får vi nok av i aviser og tv. Sender dere en stor klem og ber dere ta godt vare på hverandre og fortsett med den gode jobben dere gjør.

 346. Stå på, Karoline 🙂 Synes du er en flott jente. Jeg har fulgt bloggen din fra starten. Føler at alt dette er fryktelig urettferdig og at folk tar dette alt for langt,
  Ja du er en offentlig person, men som en offentlig person har du også følelser som alle andre. Tror dessverre at det er mye misunnelse ute og går, og da regarerer folk ved å synke så lavt at de ønsker å ødelegge. Det må være mange der ute som ikke har det godt med seg selv nå – for dette har blitt til mobbing uten sidestykke. Ja, du er mennske du også – og alle gjør vi feil – med presset du og din familie stilles ovenfor hverdag så skjønner jeg at følelsene kan ta overhånd. Hvorfor skal det være så utrolig jantelov i Norge? Hvorfor skal det være feil og lykkes? Hvorfor ligger det i en del av oss å skulle ødelegge og «plukke» fra hverandre bit for bit ting som fremstår så feil fritt bare for å finne feil?
  Som en offentlig person så betyr det ikke at man ikke har følelser lenger eller blir skremt når folk sier uholdbare ting.
  Nå må folk skjønne at ting har gått altfor langt. Jeg vil takke deg for all inspirasjon du gir og har gitt meg lenge. Ikke la disse menneksene vinne – vi er mange som er glad i deg, og heier på deg !!!!

 347. Du er en flott dame med uvanlig mye energi og pågangsmot. Du er strukturert, flink og pen med en fantastisk mann ser det ut til. Mange blir vel bare utrolig sjalu og besatt av å finne feil hos dere…
  Du har gitt meg masse inspirasjon til å trene og bli glad i det, spise sunt og jeg har prøvd flere av oppskriftene dine. Tusen takk for det!
  Håper det blir bedre fort og at du kan føle deg trygg hjemme.

 348. Malene Røstgård

  Uff dette var trist å høre. Synes bloggen din er kjempe bra og en av mine favorittblogger som jeg leser hver dag 🙂 :). Du er virkelig en inspirasjonskilde. Håper virkelig folk tar seg sammen.

 349. Hello Carolinе) I read your blog the first blog every day and I want to thank you so much for your work! You, your lifestyle, your home comfort amaze and inspire improve! I am also a blogger, and I understand how much work you need to apply to the blog, read the various comments, answer … and your blog are lovely!!! Never give up!!!
  Wholeheartedly support you and your entire family! Your faithful reader of Ukraine, Victoria)

 350. Dette er bare trist…Vet ikke helt hva jeg skal si…Jeg støtter overhodet IKKE mobbere, fatter at folk kan holde på sånn…HVA gir det dem egentlig?? Men sånn vil det alltid være dessverre…Tror ikke det blir slutt på det. Det kommer alltid til å være mennesker der ute som er fulle av faan uansett!!! Men jeg kjenner også en skuffelse i forhold til dere, at dere ikke klarer å være profesjonelle…Selv om jeg skjønner det er for å beskytte, og at det er vondt å sitte å lese slike stygge kommentarer…Men jeg må si at jeg undrer meg litt over at du velger å fortsette med bloggen når det faktisk går på helsa løs…Da er det virkelig på tide å vurdere hva man skal gjøre…Også med tanke på lille Nelia..Dette her en helt klart noe hun kan bli mobbet for, ikke nå når hun er så liten, men når skolen står for tur…Håper dere tenker nøye igjennom det…Jeg håper dette roer seg, og at dere finner ut av det..Jeg ønsker dere alt godt<3<3<3

 351. veronica:-)

  Hei på dere!
  Jeg tar fullstendig avstand fra nettmobbing. Mest sannsynlig kommer jeg til å fortsette å lese bloggen også.

  Men jeg må ærlig innrømme at tilliten til at dere er ærlige i det dere anbefaler av produkter og det dere sier, den er brutt. Nå kommer jeg til å se på denne bloggen med ett skjevt blikk og ta ting med en klype salt. Det er trist! Jeg har liksom sett på denne bloggen som en skikkelig inspirasjon i hverdagen, men har nå innsett at dette faktisk er en bedrift som andre bedrifter som driver med salg. Dette er selvfølgelig noe jeg burde innsett for lenge siden sikkert, men jeg har vært naiv!

  Ønsker dere ikke noe vondt, men dette er faktisk en bedrift og dummer man seg ut på jobb, får man riper i lakken og må ta konsekvensen av det.

 352. Kjære deg, at det er mulig. Stakkars dere <3 Du som bare er hyggelig med leserene dine. Skjerp dokke folkens!

 353. Kjære vakre Caroline. Dette gjør så utrolig vondt å lese. Det er helt utrolig hva folk får seg til å gjøre og skrive. Dere er bare mennesker som oss andre, og alle mennesker gjør feil. Jeg kan ikke helt se for meg at jeg ikke ville gjort det sjøl: jeg er faktisk ganske sikker på at jeg ville kommentert i vei selv. Som en annen. Slik som alle mobberne gjør.

  Jeg heier på deg hver dag! Dere gjør en kjempegod jobb.

  Klem

 354. Kristin

  Skjønner ikke at media syns at dette er så bigdeal? Hvem har vel ikke kommentert anonymt eller med et annet navn noen ganger? Skjønner folk som er sjalu på deg (haters) gotter seg når de ser dette, Caroline. De elsker når noe i negativ form skjer med deg, «yes, hun er ikke perfekt». Men, dette gjør det faktisk mer perfekt spørr du meg. Perfekt… er det en person som aldri gjør noe galt eller feil? eller er det en person som faktisk gjør feil i blant, å angrer på ting man har gjort av å til.. Ja det mener jeg er perfekt, akkuratt som du. Stå på; dere har flere lovers enn haters i ryggen

 355. Oda Andersen

  Hei kjære deg. Du får nok 100 andre kommentarer som denne, men jeg vil bare si at du må stå på videre, hvorfor mennesker skal orke å bruke tiden sin på å hetse på andre er jo egentlig helt sykt. Det at et medmenneske ORKER og dra andre ned i en psykisk situasjon der en annen person blir syk. Vi lever i en syk verden, heldigvis er verken jeg og du en av de menneskene som orker å bruke tiden sin på å dra ned andre.

  Alle er forskjellige, det er noe vi må respektere. Men vi må respektere det med måte. Når noen faktisk bryter loven for å skrive stygt, ELLER når noen bryter loven med en god hensikt. Det er en stor forskjell der. Greit nok at man bryter loven, men når man gjør det med god hensikt så blir det noe annet.

  Stå på videre, du er så fantastisk, på din egen måte:)

 356. All denne netthetsen er ikke fortjent. Jeg unner deg og din familie et fredelig og lykkelig liv, virkelig. Så utrulig dumt at det finnes mennesker som ikke kan gjøre annet enn å rakke ned på folk bare fordi de er misunnelige. Du er et godt forbilde, Caroline! Takk for et ærlig og oppriktig innlegg 🙂

 357. Silje S.

  Det er så leit å høre dette, Caroline. Det er bare så trist og leit at du må oppleve slike ting <3
  Har fulgt bloggen din i flere år, og setter så stor pris på den gode jobben du gjør! Du er så utrolig flink og inspirerende i det du gjør, det har virkelig vært en fryd å følge med og er det fortsatt! 🙂

  Jeg ønsker deg og dine alt godt 🙂 Stå på videre, Caroline! <3

  Stor klem fra
  Silje <3

 358. STÅ på Caroline!! Virkelig. Du er så flink med det du driver med, du inspirerer og underholder titalls med mennesker hver dag. Det er så mange som elsker bloggen din og det du gjør 🙂 Heier på deg!

  Klem

 359. Kjære Caroline & Lars-Kristian, tusen takk for at dere tar oss alvorlig nok til å beklage. Særlig når dere egentlig burde få en mye bedre beklagelse selv. «Man skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer en selv» – I disse dager, etter alle de flotte løfter, ord og diskusjoner om mobbing som har florert i media, er det helt utrolig hva folk kan finne på å si og gjøre. Det er ikke lov å mobbe, uansett om du er kjent eller ei. Hvordan skal en oppvoksende generasjon lære å skille rett og galt, hvordan man opptrer på nett, hvis antatt oppegående voksne mennesker ikke klarer å beholde verdighet og oppføre seg med vanlig høflighet? Etter å ha fulgt bloggen gjennom en årrekke fremstår dere som nesten umenneskelig sterke, men man skal aldri glemme at dere er bare vanlige mennesker,med en litt uvanlig jobb. Heia dere, for at dere holder ut, for at dere fremdeles inspirerer, for at dere ikke gir opp! Tusen takk, jeg gleder meg til å følge dere videre! ♥♥

 360. Kjære Caroline.

  Jeg har så uendelig stor respekt for deg, og jeg ønsker deg kun alt godt. Som leser har jeg aldri bært noen som helst form for nag til deg for noe du har gjort. Realiteten er nemlig den at du et helt vanlig menneske. Du er som oss andre, bare med en jobb og en hobby ikke alle har. Og derfor mener jeg at du ikke skal dras under en annen kam enn resten av Norges befolkning. Det er klart du gjør feil, og jeg synes det er trist at det for noen er verdens undergang når det først møter dagens lys.

  Som tidligere anorektiker og nå alvorlig deprimert vet jeg også veldig godt hvordan det føles å ikke strekke til. Både utseendemessig og som den personen jeg er. Og at du likevel behersker din hverdag så godt som du gjør, etter all den motgangen, er ikke annet enn utrolig imponerende.

  Du har nådd lengre enn de fleste, og jeg beundrer deg for det. Det burde alle andre gjøre også. Stå på, Caroline! Jeg er på ditt lag, og ser stort opp til deg.

  Klem fra Malin, 17 år

 361. Kjære Caroline.

  Jeg har så uendelig stor respekt for deg, og jeg ønsker deg kun alt godt. Som leser har jeg aldri bært noen som helst form for nag til deg for noe du har gjort. Realiteten er nemlig den at du et helt vanlig menneske. Du er som oss andre, bare med en jobb og en hobby ikke alle har. Og derfor mener jeg at du ikke skal dras under en annen kam enn resten av Norges befolkning. Det er klart du gjør feil, og jeg synes det er trist at det for noen er verdens undergang når det først møter dagens lys.

  Som tidligere anorektiker og nå alvorlig deprimert vet jeg også veldig godt hvordan det føles å ikke strekke til. Både utseendemessig og som den personen jeg er. Og at du likevel behersker din hverdag så godt som du gjør, etter all den motgangen, er ikke annet enn utrolig imponerende.

  Du har nådd lengre enn de fleste, og jeg beundrer deg for det. Det burde alle andre gjøre også. Stå på, Caroline! Jeg er på ditt lag, og ser stort opp til deg.

  Klem fra Malin, 17 år

 362. Det med redigeringen ble vel en sak fordi du hardnakket har nektet for det hele tiden. Og dette med kommentarene har jo ikke bare vært utblåsninger. Fin rumpe – Hilsen PT, Du tar feil, Hilsen Lege – det handlet jo ikke akkurat om å beskytte seg selv, men om å skryte av seg selv og om å sette andre på plass.
  Likevel skjønner jeg at de kjerringene på kvinneguiden kan plage livet av alle og enhver,selv om det hele nok startet med det jeg nevner over. Noen skjønner bare ikke hvor grensen går og burde beskyttes mot seg selv.
  Du får trøste deg med at alle (bortsett fra de få på kvinneguiden) glemmer dette om en dag eller to.

 363. Vet du hva, det høres jo helt forferdelig ut å være blogger og bli utsatt for nettmobbing hver dag. Derfor forstår jeg ikke hvorfor du bare ikke slutter. Ja, det er levebrødet ditt, men nå har du jo skapt deg et navn og en merkevare, så det må jo være noe annet du kan gjøre? Ja, du tjener gode penger og får utallige reiser og produkter sponset.. Men er det virkelig verdt det? Det kan jeg vanskelig forstå.

 364. Syns oppriktig talt synd på deg no, Caroline 🙁 hev deg over kritikken, du er god som gull 🙂

 365. Caroline. Du er så fin og sterk. Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig, egentlig ikke for å lese.. Bare for å se på alle de fine bildene, fordi jeg får jo en historie ut fra bildene dine. Men idag stoppet jeg opp for å lese. Håper matlysten kommer løpende til deg straks. Du virker som en nydelig person, på innsiden og utsiden. Fortsett det du gjør, for du er kjempe dyktig! At Lars- Kristian har lagt igjen noen kommentarer- fult og helt forståelig. Ha en fin dag 🙂

 366. Sunniva

  <3 gi aldri opp 🙂

 367. Kjære Caroline og Lars-Kristian. Jeg kan ikke egentlig forstå at dette blir blåst opp til en stor sak, men det har vel å gjøre med at noen mennesker har behov for å trykke andre ned for å føle seg bedre selv. Det kan virke som om noen føler de har «rett» til å kritisere deg for småplukk som dette jo egentlig er, fordi de mener du har et image om at du er «perfekt». Her tror jeg imidlertid de har misforstått ganske så grovt. Dette er en livsstilsblogg, og det er helt naturlig at man med bloggkonseptet får et innblikk i en brøkdel av ditt liv. Men det betyr ikke at du skal dele «alt». Dessuten skal man stå opp for seg selv og de man er glad i. Derfor liker jeg veldig godt de gangene du faktisk svarer folk i kommentarfeltet, for det at du har en blogg betyr faktisk ikke at det er greit at leserne kommenterer hva som helst. Må også bare si at jeg er litt «fan» av Lars-Kristian 🙂 Og sånn egentlig digger jeg at du har latt deg rive med nå og da og kommentert på bloggen. Eneste minuset er jo at det kan se litt dumt ut om det blir oppdaget, noe det jo også ble. Men sånn alt i alt er vel dette egentlig bare et bevis på hvor mye kjærlighet du har for kona di 🙂 Sender dere masse gode tanker, og husk at det er en bitteliten andel mennesker som står bak slik surmaga dritt. Og til dere surmaga mennesker som står bak all denne negativiteten: det er faktisk lov å ha et godt liv!!!

 368. Hei Caroline:) det er fryktelig å lese at andre mennesker kan være så onde! Det de har sagt og gjort mot deg gjør meg helt uvell! De burde skamme seg! Jeg liker bloggen din og har fulgt den i mange år nå:) du er en fantastisk dame og inspirerer meg hver dag:) takket være bloggen din har jeg lært meg å sette pris på hverdagslykken. Noe jeg mener er viktig for en god livskvalitet. Stå på! Vi er mange blogglesere som støtter deg!!!

 369. Vakre kjære Caroline.
  Det finnes så mange sjalu og ødelagte sinn der ute som kanskje sitter hjemme hos seg selv og har det skikkelig dårlig. De vet ikke andre måter å føle seg bra på enn å rakke ned på andre og det finnes kanskje ikke et enklere mål enn deg – dessverre. Jeg har mange ganger sagt til min kjære at jeg ikke fatter hvorfor folk blir så sjalu. Man må jo klare å være fornøyd med det enn selv har OG samtidig være glad på andres vegne.
  Jeg skjønner Lars Kristian SÅ GODT, tror jeg hadde gjort det samme selv om det var min mann som ble hetset som du blir.
  Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv, men jeg setter kjempestor pris på bloggen din, jeg unner deg og din familie alt godt her i verden.
  Som du skriver, du kjenner ikke oss som lesere, men selv om jeg ikke kjenner deg liker jeg deg!
  Stå på, ikke la nett trollene vinne for de er akkurat det – troll. Det er ikke sikkert de engang mener det de selv skriver, men kun poster for å provosere frem en reaksjon.

  Stor snøfrisk klem fra hovedstaden <3

 370. Jeg slutter fra og med i dag og lese bloggen din.

  Pølsevevet ovenfor er syltynt og forklarer ikke hvorfor Lars Kristian diskuterte med seg selv på egen blogg. Ei heller forklarer det hvorfor PT-Åge, ymse leger, fysioterapeuter, jordmødre o.l har støttet deg i kommentarfeltet, når du har mottatt kommentarer som IKKE har vært hets, men heller av konstruktiv type. Det du skriver gir ingen mening. Ufattelig skuffende.

 371. juliane

  Kjære Caroline!
  Jeg skjønner at det er vanskelig å heve seg over alt av skitkasting som kommer hver dag 🙁
  Jeg vil bare si at du virker som et fantastisk flott menneske, og du fortjener ikke alt det stygge som blir sagt. Stå på kjære deg! <3

 372. Jeg skjønner ikke at noen tar seg tid til å undersøke deg så dypt. Folk bør være glad at det finnes folk som vil gi av seg selv og er flink i det mann gjør. Sjalusi og mobbing burde blitt straffet. Dette er din side og folk må vise respekt. Ser ikke folk hva som skjer i verden?
  Ikke slik verden jeg liker at barnet mitt skal lære og vokse opp med. Som mor lærer jeg barnet mitt ha meninger, men ikke bruke de til å såre folk.
  Håper du klarer å løfte deg opp. Og du trenger ikke forsvare deg hele tiden.

  Let it go:-)
  Klem

 373. Therese M.

  Kjære kjære Caroline 🙂

  Jeg har vært fast leser nesten siden starten, men aldri skrevet kommentar før, men nå vil jeg gi deg min støtte. Jeg har aldri sett en blogger som har blitt jaktet så mye på som deg, både av nett troll og media. Og jeg får vondt inni meg hver gang, for det er tydelig for oss at de bare prøver å ødelegge for deg.
  Du har en blogg som inspirerer på alle plan, alt fra trening til barn. Det er supert å få gode ideer til mat, og se hvor fint og flott dere har det hjemme. Jeg er ei jente på 35 år, og skjønner selvefølgelig at det ikke er like ryddig hjemme hos dere hele tiden, men jeg vil se det positive fra livet ditt! Det gir motivasjon til å ta den ekstra treningsrunden, den sunne middagen, vise kjærlighet til mann, barn og familie, og gidde å ta den siste rydderunden før kvelden.

  Caroline, du har gitt meg masse inspirasjon i alle år, tusen takk for det! Jeg leser med glede bloggen hver dag og kommer til å fortsette med det så lenge du blogger.
  Dette kommer dere sterkere ut av sammen.
  Ta godt vare på hverandre i tiden fremover.

  Klem Therese.

 374. Rebecka

  Jeg vet ikke hva jeg kan skrive som uttrykker hva jeg mener, annet enn egentlig en hel haug med hjerter.
  Du er sterk, du er vakker, du er en god mor, du er et godt menneske. Ikke tro noe annet. Alle har sine demoner, og dessverre føler noen at det er deres rett å tråkke ned andre for å føle seg bedre selv.

  Stå på! Vi er fortsatt noen som heier på deg <3

 375. Solveig

  Hei!
  Hver dag er jeg innom bloggen din minst 3 ganger daglig. Dine antrekk, oppskrifter og positivitet gir meg glede i hverdagen. Etter å ha lest dette innlegget ble jeg veldig glad for din ærlighet. Håper at du får en bedre dag utover, og flere positive tilbakemeldinger fra andre lesere. Du er min inspirasjon, både med ærlighet og klesstil!

 376. Misunnelse er ikke til å spøke med nei :/ skjønner at folk blir misunnelig på deg, med din kropp, utseende, jobb, familie, osv. Ikke bry deg om det, du ser selv hva som er sant og ikke. Fokuser på de positive kommentarene og gi f* i de andre.

 377. Dette er så flaut. Du som etter min mening er Norges mest profesjonelle blogger, men så feil kan man altså ta. To voksne mennesker burde heve seg over alle såkalte nettroll. Skjønner man må ta trusler alvorlig, og netthets er ikke greit, uansett. Men å synke ned på samme nivå som de? Nei vet du hva … Gi deg mens leken er god, Caroline. Dumt å gjøre seg selv til et offer, gang på gang. Hele opplegget er bare pinlig.

 378. Ida-Mor♥

  Jeg har ikke involvert meg på kg eller andre sider, kun hørt og sett beviser på det dere har skreve og nå er jeg ferdig med å forsvare deg og mannen din. Det at du ikke har skrevet kommentarer under ett annet navn får du aldri meg til å tro. Å utgi det for å være lege etc. er hersketeknikk av verste slag. Nå er det vel nok løgner og det å gjøre seg til offer hver gang. Jeg har vært fast leser i mange år men der mistet jeg all respekt. Håpe du kommer deg ut av bloggsirkuset med litt selvrespekt igjen på samvittigheten.

 379. kjære Caroline, jeg føler at her må jeg kommentere for å du har min støtte 100% jeg forstår hvorfor dere har gjort slik dere har gjort, jeg støtter deg i redigering av bilder og at Lars kristians innsats for å beskytte deg. Jeg hyller deg, du er blitt mitt forbilde ved at jeg ser med hardt arbeid kan man oppnå det man vil! Det eneste som plager meg er at det virker som du legger det flat hver gang det skjer noe? Her kan jeg ta feil for jeg set jo ikke alt. Uansett takk for at du innspirerer meg og mange andre der ute.

 380. Det er bare tull og tøys alt sammen. Jeg syns det er helt forferdelig. Jeg stoler ikke på vg eller de anklagene. Støtter deg i saken, Caroline!

 381. Prøv å ikke bry deg om disse syke menneskene som skriver stygge ting til deg.

  Stå på Caroline – du er råflink!!

  Hilsen en av leserne dine:-)

 382. Kamilla

  Jeg håper du tuller nå. Dette blir rett og slett for dumt.

  Hva var det som var «hets» da noen påpekte at overtrening kunne medføre problemer med å bli gravid, og LK tok på seg tittelen som lege og hevdet at det ikke var noen som helst sammenheng mellom fettprosent og graviditet?

  Hva var det som var «hets» da noen påpekte at Hellstrøm brukte diverse urter i en oppskrift du sa du hadde fra Hellstrøm, og LK (du?) kalte vedkommende mentalt tilbakestående?

  Hva var det som var «hets» da en blogger du hadde lånt en oppskrift fra ba om en ordentlig kildehenvisning, og LK titulerte seg som «ekspert i opphavsrett» for å få tyngde bak sin påstand om at hun ikke kunne kreve det?

  Osv osv osv.

  For ikke å snakke om all kommentarforfalskningen på LKs egen blogg som ikke hadde noe med noen av dere to personlig å gjøre i det hele tatt, og som besto av til dels alvorlige personangrep likevel. Men vi kan holde hans blogg utenfor dette, da innlegget ditt handler om din egen blogg.

  Jeg sier ikke at det er greit at folk hetser deg. Det er det helt klart ikke. Men brorparten av de kommentarene som har blitt avdekket tar IKKE til motmæle mot hets, de besvarer helt legitime kommentarer fra leserne. Og å si at du har blitt «angrepet» og at det ikke er greit, når realiteten er at du har fått masse spørsmål fra dine lesere (din kundegruppe) om noe som er direkte relevant for deres forhold til din virksomhet, og som dessuten viser seg å være sant, det er bare så utrolig svakt. Du må innse at bloggen din – som du som ofte presiserer – er en bedrift. Du kan vel tenke deg hvordan folk ville reagert om redaktøren i VG gikk ut med et tåredryppende innlegg og klaget på at folk reagerte på at avisen fabrikkerte ekspertuttalelser, ikke fulgte regelverket osv.

  Jeg håper virkelig du tenker deg om nå, og bestemmer deg for å komme med noe som ser mindre ut som en ansvarsfraskrivelse enn dette her. Igjen: det er ikke OK at dere personlig blir utsatt for hets. Men det er heller ikke OK at millionbedriften http://www.fotballfrue.no/www.carolinebergeriksen.no skal kunne gjemme seg bak at «vi er mennesker alle sammen» når den blir tatt i løgn og opptreden på kanten av loven.

 383. Camilla

  Dette gjorde virkelig vondt å lese! Nesten slik at jeg ikke lenger vil følge bloggen og lese kommentarer for da føler jeg at jeg «er en del av det». At noen ønsker andre så vondt?!? Det er farlig det de driver med, for det endrer psyken til den de trakasserer og frarøver dere den friheten dere trenger/ fortjener.
  Beundrer dere for at dere holder hodet hevet og fremdeles er «dere».
  Og Lars-Kristian; du er en flott ektemann/ bestevenn, alle skulle hatt en som deg. Og vi har alle tatt en forhastet beslutning og to på vegne av sine nærmeste, dette er ikke døden.
  GI ALDRI OPP! Dere får det veldig bra igjen.
  *Klem til dere begge*

 384. Har ingen grunn til å være anonym, men det her er så lavmål, så kritikk er virkelig berettiget. De kommentarer som er forsvart, på en forferdelig stygg og nedlatende måte, er ikkje noe eg vil la gå inder kategori hets eller sjikane. Kommentarer dere har tillatt tilbake derimot?? Mentalt tilbakestående.. ??? Lege, fysio… Oppdragelse.. Dessverre Caroline.. Så er det feil å skylde på nettets nå.. Du har nok starta grave din egen bloggs grav. Å være ærlig, og ydmyk er 2 ting som er nødvendig i livet. Samma om en er Jørgen hattemaker, eller Kong Salomo.. Synd for leserne dine.. Og synd for deg selv. Lars Kristian er mulig den som har skrivd, men du har tillatt det. 1 leser forsvant nå. Bilderedigeringen syns eg var en sak helt ut av en annen verden. Det som også i den saken blei et problem. Var benektelsen, for så å bli avslørt. Vær ærlig Caroline. Mot deg sjøl, og omgivelsene dine. Er så behagelig å være det. For da slipper en det du opplever nå.

 385. Kjære Caroline!

  Følelsene som kan bli trigget av uvennlighet fra andre er så smertefull å føle på. Jeg har opplevd det mange ganger selv, så jeg forstår godt at du har det vondt.

  Klarer du å se uvennligheten du beskriver her som galskap? Som andre menneskers falske/uvirkelige mentale bilder av deg og det som er virkelig? Som illusjoner, mentalt oppkok? Med andre ord – galskap, og kun det. 🙂

  For min del går det an å ta det et steg videre, og se mine triste, redde og sinte reaksjoner på stimuli utenfra som det samme. Mentale bilder, de er alt. Ikke hele sannheten, eller kanskje bare deler av den. Men det kan være vanskelig. Jeg vil anbefal en dame som heter Byron Katie og metoden hennes «The Work». Den hjeper meg med å se det som er sannt og godt i enhver situasjon. På en ukomplisert måte.

  Takk for alle gode tips fra deg her på bloggen. Og god bedring til følelsene dine.

  Klem
  Linda

 386. Sunniva

  Det er helt sykt hvordan mennesker kan være mot hverandre. Finne feil og prakke ned på noen slik at de føler seg mislykket og uvel. Hvordan har man hjerte til det? Stå på Caroline, alle mennesker gjør feil og vi lærer av det, så for all del ikke gi opp! Jeg heier på deg 🙂

 387. Fine Caroline, da jeg så artikkelen på VG var alt jeg tenkte «det var litt teit», men det var det. Som du skriver har du som skriver blitt glad i bloggleserne dine, og vi er blitt glade i deg. Derfor kjenner jeg at jeg blir litt trist over det som skjer med deg nå, det som så ofte skjer med deg: at folk henger deg ut. Det er trist hvordan samfunnet er blitt i dag, hvor lett folk har det for å skrive en stygg kommentar til noen. Disse menneskene er bare mennesker, men det er mottakerne også, og de må vite at disse kommentarene vil gjøre vondt for den som mottar de. Allikevel gjør de det. Men du skal vite en ting: problemet bunner ikke i deg, aldri, det er forskjell på nettmobbing og saklige hendvendelser! Du er et fantastisk flott menneske og det reflekteres i hvor mange lesere du har. Kvaliteten på bloggen din er suveren, du er en inspirasjon for meg, for venninnen min, for flere TUSEN mennesker- det er stort! Det du og Lars-Kristian har oppnådd sammen er fantastisk, og jeg håper dere er stolte over dere selv! 🙂

 388. Det Lars Kristian har gjort er virkelig veldig uskyldig. Netthets av noe slag, derimot er ikke greit. Jeg syns ikke du skal unnskylde dette noe mer. Ha en fin dag og la dumminger være dumminger:)

 389. Alle kan gjøre feil! At din mann ønsker å beskytte sin familie er helt forståelig. Håper for all del at politiet ve hve disse nett-trollene er, så noe kan bli gjort! Tror det er mange der ute som ikke vet at slike ting er straffbart! Ta vare på deg selv og familien. Kommer alltid til å lese bloggen din <3

 390. Caroline

  Hold ut Caroline !
  Du kommer deg igjennom dette også !
  Men du må spise og sove litt <3
  Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan disse menneskene plager dere, selvom du forteller det, så virker det så ubeskrivelig dumt at noen oppfører seg sånn. Nå stormer det rundt ørene deres, men la kritikerne hyle fra seg. Jeg får så mye positivt av bloggen din ! Jeg er ikke noe mote-jente 🙂 men oppskrifter på nydelig mat, og nå som jeg har baby i magen er bloggen din en viktig oppslags"bok" !
  Jeg skal ikke skrive i det uendelige, jeg skal bare skrive litt til; TUSEN TAKK til deg og Lars Kristian.

 391. Stå på Caroline, ikke la dem knekke deg. Trøsteklem

 392. Det kan ikke være enkelt å se den man elsker bli mobbet og trakassert av andre. Jeg skjønner LK selv om det ikke er greit. Stå på, dette går bra:-) klem

 393. Jeg synes at folk skal la ditt privatliv være i fred, det du ikke deler på bloggen har vi rett og slett ingen ting med å gjøre. Jeg håper du kommer deg gjennom dette, jeg støtter deg og det gjør mange andre også. STÅ PÅ! <3

 394. Jeg gikk inn på bloggen din i dag for å hente inspirasjon, noe jeg alltid har fått. Men dette var en lite hyggelig lesning. Håper du hører på den siste overskriften!

 395. Sitter her med tårer i øynene, hvordan i all verden kan mennesker oppføre seg sånn?! Det dere har gjort er absolutt ikke greit, men mennesker gjør feil. Det at noen bruker så mye tid og energi på at du skal ha det vondt, det er ubeskrivelig! Her er det mange sjalu mennesker som har problemer med seg selv! Og det verste er at de slipper unna med det. Det er ikke rart unger mobber når de lærer det av foreldrene sine.

 396. Kjære deg. Jeg vet at denne kommentaren kommer til å forsvinne i mengden, men jeg håper du leser den likevel.
  Jeg vet at du elsker bloggen din, og det gjør vi også, tro meg.

  Du sier «aldri gi opp», men helt ærlig kjære deg, jeg tror du får et bedre liv uten bloggen. Jeg vil IKKE miste bloggen, men på et tidspunkt må du se hva som faktisk er best for deg og din familie, Caroline. Du er en ekstremt dyktig dame og du vil kunne velge og vrake mellom jobbtilbud der ute, og da kan du leve et avlappet liv UTEN all denne oppmerksomheten 24/7. Jeg håper du tar en særiøs vurdering om dette er verdt det. De som hater, vil fortsette med det. De er gærn…helt gærn.

  Jeg håper du velger deg selv og din familie nå.
  Beste lykkeønskninger sendes deres vei <3

 397. Stå på caroline . Ikke la dette ta knekken på deg/dere ♡ tipper det er mange menn som ville gjort det samme for sine kjære. Sender gode tanker ♡

 398. Vil bare ønske deg en fin dag og gi deg en god klem !
  Gleder meg til å fortsette å lese bloggen din !
  PS! Sikkert ikke helt politisk korrekt å skrive dette nå , men jeg ville gjort det samme som mannen din.
  Kan umulig være lett å skulle støtte og beskytte de du er glad uten å gå over streken noen ganger, når beskyldningene har vært så ille. Vi gjør alle feil og noen ganger i beste mening.
  Men det er nå min mening 🙂

 399. Kjære Caroline
  Jeg savner å se deg og din ektemann rette ryggen og ta ansvar for det dere faktisk gjør, da de retusjerte kom frem i dagens lys ga du skylden på nett trollene, men det er vel ikke dem som har retusjert bildene. Og nå kommer det frem at det er falske støtteerklæringer produsert av din mann med din viten, og nok en gang skylder dere på nett trollen som heller ikke denne gangen har fabrikert disse innleggene. Jeg har ingen problemer med å forstå at å være så profilert som du er har en pris, og at medaljen har en bakside, men hvorfor ikke bare rette ryggen og si jo dette har vi gjort og det det var uklokt.
  At det er mange «gale» mennesker der ute er det ingen tvil om, og fenomenet med at profilerte mennesker blir plaget av disse er det heller ingen tvil om, men din posisjon er det faktisk kun du som kan gjøre noe med. Du har gått høyt ut når det gjelder å profilere deg selv og ditt perfekte liv, utad virker det som om du soler deg i glansen og nyter hyllesten, og ja da må du faktisk vurdere hva veier tyngst. Jeg er ikke i tvil, jeg ville ha valgt meg selv, min familie og mitt barn……. Lykke til!

 400. Hei Caroline! Jeg er på et av disse forumene og har lest utrolig mye stygt om deg og dine! Vanligvis har jeg ignorert dem, men på det verste har jeg ikke klart å holde munn og prøvd å beskytte deg mot slike kommentarer og forklart hvordan ting fungerer etc. Jeg blir provosert over at noen skal prøve å ødelegge for deg og dette er småbarnsmødre? Det er skremmende! Jeg har fulgt bloggen din lenge og leser hver dag og prøver mange av oppskriftene dine.
  Håper ikke du lar deg knekke!

 401. Ingen fortjener det du går igjennom nå, og jeg ønsker deg og familien det beste! Stå på, du er helt rå!

 402. Kjære fotballfrue!
  Jeg har vært fast leser i 4 år nå, og har sett både dine oppturer og nedturer bli publisert på bloggen. Du er utrolig modig og tøff som tørr offentliggjøre så mye som du har, og det skal du ha stor respekt for! Mange kommer i media for det negative de har, det har jo også du og- men du har nådd så langt med det positive i livet ditt også. Du har en fantastisk familie, en jobb de fleste bare kan drømme om og så mange her ute som støtter deg i det gode og vonde. Stå på, for selv om dagene ikke alltid skinner like mye, er du et forbilde for flere 100 000 som LIKER og FORGUDER deg! Ønsker deg, Nelia og LK lykke til videre, og alt godt <3

 403. Men om du virkelig har opplevd så mye negativt mtp bloggen, hvorfor i alle dager har du ikke sluttet å blogge.. ja du sier du elsker det, og det skjønner jeg, men om det faktisk gjør deg redd, og du ikke tør være hjemme lenger, og du frykter for Nelia sitt ve og vel. ja da hadde nok jeg kuttet ut den bloggingen!

 404. Kjære fotballfrue!
  Jeg har vært fast leser i 4 år nå, og har sett både dine oppturer og nedturer bli publisert på bloggen. Du er utrolig modig og tøff som tørr offentliggjøre så mye som du har, og det skal du ha stor respekt for! Mange kommer i media for det negative de har, det har jo også du og- men du har nådd så langt med det positive i livet ditt også. Du har en fantastisk familie, en jobb de fleste bare kan drømme om og så mange her ute som støtter deg i det gode og vonde. Stå på, for selv om dagene ikke alltid skinner like mye, er du et forbilde for flere 100 000 som LIKER og FORGUDER deg! Ønsker deg, Nelia og LK lykke til videre, og alt godt <3

 405. PT Lege OG IT-Ekspert

  Jeg kan ha forståelse for at man i et svakt øyeblikk kan falle for fristelsen å anonymt kommentere på hets og usanne rykter o.l.

  Det jeg dog sliter mest med, er at dette aldeles ikke kun gjelder hets og rykter, men også i stor grad konstruktive innlegg fra dyktige folk som da blir besvart av deg eller LK som «lege» og «PT» for å vinne diskusjonen og bekrefte deres egne påstander og meninger. Akkurat den greier du ikke å komme deg unna uansett hvilken offerrolle du forsøker deg på. Og det er nok akkurat det som gjør at mange nå har mistet respekten for deg/dere.

  Bortforklaringen med hacker fra utlandet og IP adresser er også rimelig skrivebom. For de fleste forandrer IP seg ganske ofte og er dessuten enkelt å fake. Det burde du med Amerikansk Netflix (VPN) vite litt om selv.

  1. Helt enig i dette! Hadde faktisk skjønt det i noen situasjoner hvor det dreide seg om mobbing, men jeg husker faktisk noe av det. Og det er virkelig ikke greit de gangene Lars Kristian har kommentert under «lege» osv. Så uetisk atte fy!

   1. Caroline

    Ikke for å forsvare noe, men vi ser ip-adresser og kommentarhistorikk. Om noe ikke ser ille ut, så kan det være en dypere historie bak det hele. Men fakta er at han har gjort noe han ikke burde, hva andre har gjort får de ta på sin kappe.. Vi kan bare ta kontroll over våre egne handlinger.

 406. Benedicte

  Hei Caroline!

  Ikke noe hyggelig å lese alle de ekle kommentarene du får- dette er en syk verden!

  Jeg heier på dere, og synes dere er tøffe som innrømmer sannheten. Selv om det kanskje ikke virker sånn nå, så kommer man alltid lengst når man sier sannheten.

  Stå på!

 407. Denne gangen hadde du vært mer tjent ved å rette ryggen og ta ansvaret for det du har gort, i stedet for å syte over de fæle bloggleserne. Hadde du ikke benektet bilderedigeringa di og konstruert falske innlegg hadde du ikke stått midt i en storm nå, så dette kan du virkelig takke deg selv for.

  Hvis livet deres ødelegges av bloggen er det sannelig ikke verre enn å legge den ned og begynne å leve et liv som ikke er preget av sykelig perfeksjonisme.

 408. Kjære Caroline!! Det er utrolig vondt å se at andre mennesker kan oppføre seg slik. Så Ikke la deg gå med i dragsuget, ikke la de vinne. Jeg har dessverre lest mye negativt om deg og Lars-Kristian i det siste, men vet du hva? Informasjon og artikler som blir publisert på vg eller what ever- det bryr jeg meg ikke om!! Det er deres syn på hvordan livet deres er, og hva dere bruker fritiden og livet deres på som faktisk spiller en rolle. Dere er alminnelige mennesker dere også, men dere har fått til utrolig mye i livet og dette misunnes av mange!! Hvor flott hus dere har, ett nydelig barn, bil, utseende , klær osv..Hvordan mennesker takler misunnelse er trist.. De reagererer med å hoste opp alt negativitet og koser seg med følelsen når menneske de misunte mislykkes eller blir «hengt ut». Så hev hode- for det verste du kan gjøre er å vise offentligheten at du faktisk blir påvirket og lei deg! Ønsker dere all lykke!

 409. Latterlig at du fremstiller deg selv som «offer» i dette innlegget for å dekke over det faktum at du og mannen din er tatt i juks og bedrag, samt hetsing av lesere i kommentarfeltet.. Greit nok at slik netthets ikke er forsvarlig, men det er jammen meg netthets dere to har bedrevet i kommentarfeltet her også. Guess what; INGEN er perfekte, heller ikke deg, samme hvor mye du ønsker å fremstå slik..
  Hvordan skal vi som lesere kunne vite om dette innlegget også er «fikset» på og overdrevet for at du skal få sympati?! Legg ned hele bloggen!

  1. Slutt å lese bloggen , da vel:)) ikke la slike blogger ødelegge for deg, det er bare å ignorere de når du blir i så dårlig humør at du må skrive en slik kommentar som dette! Ha en fin dag!

 410. Personally I enjoy reading your blog as a little «time out» in my day… just like if I were to pick up a magazine. In the magazine women are edited, stories are polished, and inspiration is the goal. Blogging about the positives and trying to inspire others with good vibes and energy is WHY I read your blog. I in no way think your trying to prove you have the «perfect life» because I’m a grown ass woman that knows everyone as good days and bad. I don’t read the blogs that are all about the «messy truth» of being a parent etc etc… because I live the reality and I dont need someone telling me I’m not alone. I don’t feel the need to have other ppl think I’m perfect and can happily accept my lovely, messy and hectic life as a mom. I can see and appreciate all the hard work you put in to have your house, family and life look magazine ready…It must be exhausting. But I enjoy looking at pretty things, and DO get inspired!! Inspiration that I use when I have the time and it is something to ENJOY. It’s not pressure to always be like that!!! That pressure is something we put on ourselves… If as a reader you feel that pressure then ask yourself WHY? Stop caring so much about what others think and you will be a whole lot happier 😉 and stop using your energy on being so hateful and negative… It only makes you look like a grumpy jealous biotch.

 411. Kjære Caroline,
  At noen kan gå langt som du beskriver er helt sykt, bokstavelig talt! Ingen oppegående folk kan holde på slikt.
  Har full forståelse for at Lars-Kristian ønsker å beskytte deg, og om jeg var i samme situasjon kunne min forlovede finne på noe liknende. Sikkert ikke noe kjekt for han nå. Personlig mener jeg at alvorligheten av dette (at Lars-Kristian har kommentert anonymt/falskt navn) er overdrevet noe vanvittig.

  Mange gode tanker fra meg til deg og Lars-Kristian.

 412. Vet du hva, jeg blir så utrolig provosert!!! Lurer på hva som feiler disse menneskene! Så forferdelig onde de er! De kan jo virkelig ikke ha det noe godt med seg selv! De er nok bare veldig sjalu på deg..!! Jeg håper virkelig du klarer å heve deg over det/de, og heller tenke på ALLE de andre som liker deg for akkurat den du er, og som liker bloggen din veldig godt!! Det er oss det er flest av, husk det!! Og VI, vi støtter deg <3 Stå på, Caroline!!

  God klem fra Marte 🙂

 413. Du vet, man har da ikkje lov å ha en flott blogg,
  legge ut fine bilder og det verste er jo om man er
  pen i tillegg-Du må jo forstå at da sårer man mange!
  Dessverre så er det jo slik verden har blitt, og det er
  jo langt i fra DIN feil *Trøsteklem*

  Selv har eg en liten blogg i forhold til din, men eg henger
  da med på noen av listene, en blogg om strikking
  og min lille familie, men jaggu kommer det mye stygt
  innimellom-skjønner jo ikkje hvordan noen kan plukke
  fra hverandre et innlegg og på en måte lage sitt eget
  ut av det!? Kvinner kan som man vet i grupper bli veldig onde!
  Når noen har suksess med noe, ja da MÅ man plukke det i stykker!

  Eg skjønner godt at LK gjorde som han gjorte,
  man vil da seriøst støtte dem man elsker, selv om man
  må senke både krav og anstendighet!

  Du har det nok grusomt nå, kan tenke meg det,
  men stå på og ikkje gi deg-DA får DE det som de vil!
  Ikkje gi dem den gleden, ta noe smekre bilder og legg dem
  ut-VIS dem at du er FLOTT og at du har begge beina godt plantet 🙂
  Det er det BESTE våpenet du har 😉

  Ta deg en hviledag eller 2, kos deg med prinsessa di,
  pust ut og hopp i det igjen 😉

  Ønsker deg en så god dag som mulig, finn noe positiv
  å gjøre/tenke på og LE av de dumme nettrolla!

  Go`klem fra Vibbedille 🙂

 414. Merker jeg blir mer og mer skuffet over deg. Jeg trodde du var en ærlig og voksen blogger, og du har vært en av de få bloggene jeg faktisk har lest jevnlig. Hadde du vært tenåring hadde jeg forstått det, men når dere er to voksne mennesker…. Og bloggen er trossalt jobben din, du får millioninntekt av det, og mange goder mange bare kan drømme om. Du kan forsørge familien din og leve det livet du ønsker.. Å være en offentlig person er noe du har valgt selv, og alle offentlige personer rundt om kring får mye netthets, sånn er det desverre bare. For mange mennesker som ikke har et slik liv som deg vil mye av det du skriver vekke misunnelse og virke uforståelig, da kan det være vanskelig å holde tilbake negative kommentarer, og da mener jeg ikke hets. Likevel er det så mange personer der ute som støtter deg, og forstår at denne «overfladiske og lykkelige» tilværlsen bare er en del av livet ditt.

  Jeg forstår at det er tungt med netthets, og at det finnes mange ondskapsfulle mennesker der ute som nok vil deg vondt, dette fortjener du overhodet ikke. MEN, det synes jeg ikke det forsvarer på noen som helst slags måte at dere synker ned på deres nivå. Mange av kommentarene det påstås at LK har skrevet går jo på helt irrelevante ting, som å forsvare løfteteknikker (hvorfor forsvare det?). Mer alvorlig er det når han utgir seg for å være lege, og skriver stygge kommentarer tilbake…. Hadde det gått på rent og høfflig forsvar hadde jeg forstått dere bedre…

  Håper alle kortene er lagt på bordet nå.

 415. Kommenterer aldri noe på nett til vanlig, men dette var vond lesning! Jeg blir selv både rystet og nedbrutt av å lese kommentarfelt på nettet generelt, og de angår ikke meg personlig. Dessuten ser jeg også at journalister gjør om sentninger og tolker fritt utifra det som har blitt sagt. Det er en stygg utvikling vi ser fra flere hold, og vi må alle være vårt ansvar bevisst. Kan ikke i min villeste fantasi forstå hvordan det er for deg og din lille familie. Mitt liv er på ingen måte lik ditt, men jeg leser bloggen din hver dag, flere ganger om dagen. Jeg liker den! Dette er sikkert bare en av veldig mange meldinger dere får, men håper at den er med på å lette situasjonen, omså bare litt. Jeg heier på dere!
  Stor og varm klem fra Tromsø 🙂

 416. Kjære vene! Nå må de snart la dere få være. Som du skriver er dere også bare mennesker. Ingen er skapt for å ikke la voldsomme og krenkelse gå inn på en familie som dette! Hejer på deg og din hverdag. Så koselig å få det lille avbrekket med å lese! Er nok en kikker i blandt men har fulgt med i mange år. Elsker variasjonen din. God jobb du gjorde i årssummeringa de:) imponerende! Kommenterer aldri men nå følte jeg at noen gode ord og positivitet trengtes! Stå på nydelige menneske <3 klem

 417. Kristin H. Granli

  Kjære søte Caroline. Jeg velger å skrive hele mitt navn, fordi jeg ikke er redd for å gjemme meg, slik som mange av disse mobberne og hetserne på nettet gjør. Er det noe jeg hater, så er det mobbing. Det gjør meg utrolig sint og utrolig lei meg. Disse menneskene er virkelig svake og jeg får helt vondt av at folk faktisk kommer hjem til dere og plager dere. Hva er galt med disse menneskene? Har de ikke et eget liv å leve? Det er ikke normalt å møte opp hos andre folk og plage dem! Virkelig ikke, disse menneskene burde vært låst inne. Jeg tenker på familien din og hva du må gå gjennom.

  Jeg skal ikke skrive stygge ting og banne i kommentarfeltet ditt, for jeg håper du publiserer kommentaren min, for jeg vil at du og folk skal kunne lese den. Jeg håper mobberne ser den og går inn i seg selv. Du er heldig som har en som Lars Kristian. Du er heldig som har Nelia, familien din og vennene dine, for det er de som virkelig betyr noe. Du har masse rikdom i livet ditt, som for meg er beundringsverdig, men for mange skaper dette sjalusi og misunnelse, noe jeg tror det er derfor du blir hetset og plaget. Men du må virkelig huske: mobberne og hetserne er virkelig ingenting for deg, for de kjenner ikke deg. Når det er sagt, kjenner jeg deg ikke jeg heller, men den som du fremstiller gjennom bloggen din, er en skjønn og utrolig flink ung kvinne. Du lager masse god mat og finner masse inspirasjon på bloggen din selv om du og jeg er ganske ulike personer, men vi har nok noen likheter også. Som jeg skrev, du er beundringsverdig, og jeg tror mange støtter meg i dette utsagnet.

  Caroline, vær så snill å se på det du har. Lev livet ditt, skriv herlige moteinnlegg og gjerne flere matinnlegg, gjerne sunne desserter 🙂 Folk setter i gang rykter og lar det spre som ild i tørt gress. Jeg HATER falske rykter, jeg hater falske mennesker og jeg hater at folk trykker andre ned. De kan dra et visst sted og du kan stolt reise deg som den selvsikre kvinnen du er, for du er fantastisk og jeg anerkjenner deg virkelig for alt du har oppnådd før du er 30 år! Overse mobberne og stå rakrygget! Be strong, be proud, be amazing, but most importantly, don’t give opp <3

 418. ingvild

  Hei, jeg har lest bloggen en del år nå og jeg skjønner dere veldig godt. Det er vanskelig å ta imot dritt hele tiden. Dere er vanlige mennesker som alle andre og noen ganger kan det være godt få en utblåsning. Alle sammen kan gjøre feil, men dere tørr å innrømme feilen og det synes jeg er bra. synd at medier skal blåse opp saker som dette til å se værre ut enn det er.

 419. Syntes veldig synd i deg kjære gode deg. Har ikke kommentert her før men er din faste leser. Lars gjorde en feil men det har da jeg gjort, du gjort, alle gjort. Vi er trosalt ufulkommen. Han er en så god mann mot deg, og du er bare fylt av godhet. Ikke gi opp. Husk at du er verdt mere en alt gull på jord for mange.
  Jeg er egentlig litt glad i deg.. Klem fra meg

 420. Kjære fotballfrue

  Nå må du holde deg sterk og tenke på det positive. Dette er så menneskelig og alle kan gjøre feil – hva er egentlig feil ? En mann som ønsker å beskytte familien sin er vel egentlig ikke så rart eller feil spør du meg. Hva er det virkelig med folk – skaff dere et eget liv, istede for å ødelegg for andre som faktisk prøver å gjøre noe bra med sitt. Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer på en blogg – men nå klarte jeg ikke tie.

  En blogg er gjerne et sted for vi som lesere ønsker inspirasjon, motivasjon, tips av ulike slag og råd. Ingen hadde vel hatt interesse av å lest bloggen din om den handlet om bæsjebleier og hverdagskrangel med din mann. Bloggen din leser vi for inspirasjon – enten det gjelder trening, helse, mat, mote, hjem, og hverdagsliv. Dette gjelder forøvrig stortsett de fleste blogger vel ? Uavhengig av hva slags interesser, utfordringer eller liv de har.

  Stå på kjære dere. Taperne er å forblir disse nett-trollene. Stakkars dere tenker jeg. Håper deres ansikt kommer på forsiden av VG – skulle likt å sett dere takle slik press og mobbing.

  Heia heia Caroline ❤️

 421. Natalie

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 422. What made her strong was despite the million things that hurt her, she spoke of nothing but happiness.
  – j.a.

 423. Miriam Christine

  Dette hele innlegget bare viser såå mye styrke fra deres side! Fatter virkelig ikke at folk kan være så grusomme mot noen, og det faktumet at de oppfører seg slik sier uendelig mye om hvor svake de er som liksom må tråkke andre ned i et desperat forsøk på å komme seg selv litt høyere. Tragisk , og så ikke greit!

  Jeg må bare si at bloggen din er et lite høydepunkt i hverdagen min 🙂 Liker forresten overskriften for innlegget. Sterkt!

 424. Stå på Caroline, du er en sterk dame med mange gode sider! <3

 425. Syntes bloggen din er så bra, Caroline 🙂 Disse personene som lager så mye kvalme og vondt for dere må være sykt missunnlige 🙂 Stå på og fortsett med det du er så flink til 🙂

 426. Herregud, svake mennesker…. Utrolig flaut! Utstråler selvtillit…NOT!!!

 427. kanskje det nå kan være lurt å stenge kommentar feltet på bloggen? Er ikke bra å lese all dritten enkelt klarer å lire av seg. Spesielt ikke nå..nå som du ikke er helt ovenpå. Jeg syntes du er tøff som står frem og jeg forstår at alle negative kommentarer sniker seg innunder huden på en uansett hvor hardhudet man er. Stå på Caroline!! Synes virkelig ikke at du fortjener den dritten som kommer fra enkelte! Ha en strålende dag med mann og barn

 428. Kjære Caroline. Skal ikke legge skjul på at jeg ble skuffet da det kom fram at du har redigert noen av bildene dine. Men dette som skjer nå fortjener ingen. Jeg forstår at presset fra media og kritikken fra leserne fikk deg til å gjøre det. Men den kritikken som hagler mot dere nå fortjener ingen. Jeg tror at alle i samme situasjon som dere, hadde gjort det samme. Dere er flotte mennesker, og gode foreldre til lille Nelia. Klarer ikke å forstå hvordan noen mennesker kan være så onde, og grusomme mot dere. Hev hode kjære deg, vi er så mange flere som er på deres side, enn de feige som truer og skremmer dere. Jeg har lest bloggen din i mange år, og kommer til å fortsette med det, for dette viser bare at dere er helt vanlige mennesker dere og! Alle gjør feil. Jeg heier på dere. <3

 429. Kjære Caroline og Lars Kristian.
  Jeg er en trebarnsmor på 31 år. Sykepleier og driver et eget aksjeselskap. I blant så stormer det rundt meg og i livet generelt. Da er jeg så ufattelig glad for å ha mannen min som er min støtte og klippe i livet. Og han hadde gjort akkurat det samme for meg som LK har gjort for deg Caroline, og det er jeg så fantastisk glad for! Han hadde gjort det av kjærlighet! Ikke alle er like heldige som oss å få oppleve denne uendelige kjærligheten der man gjør alt for hverandre på godt og vondt. Det kanskje ikke alltid er de beste valgene som blir gjort, men det viktigste er å stå sammen på toppen når det stormer <3 Pappan min sier alltid når jeg mener jeg har gjort noe feil og er lei meg for det: Hvem har sagt at du er fritatt å gjøre feil i livet? Alle gjør vi feil, av kjærlighet eller andre ting. Det viktigste er at man lærer igjennom livet og det kan noen ganger være hardt.
  Ta vare på hverandre og lille snuppa deres 🙂
  Skulle ønske jeg kunne gitt deg en stor klem nå Caroline!!
  God klem i fra Fredrikstad <3

 430. Hei.

  Hadde aldri trodd at det var så gale som dette. Er helt sjokkert over oppførselen til andre mennesker. At de kan være så frekk,er målløs og uten ord. Dette fortjener dere ikke på noe som helst måte. Jeg heier på dere

 431. Hei.

  Jeg har fulgt deg helt siden 2010 og du er et av mine forbilder i livet. Dette var sykt trist å lese om. Rant noen tårer nå må jeg innrømme.
  Jeg støtter deg og dine familie uansett hva, Caroline 🙂

  Xx

 432. Det er rart å si det, men jeg er glad i deg, Lars-Kristian, Nelia og hundene selv om jeg ikke kjenner dere. Det ble slutt mellom meg og typen igår, men det at dere har det bra får meg glad og jeg unner dere alt godt i verden. Dere er fantastiske foreldre og forbilder, noe jeg håper dere klarer å huske selv om enkelte kan oppføre seg slik. Jeg støtter dere uansett, alle kan gjøre feil❤️

 433. Hei Caroline.

  Du trenger ikke å poste denne beskjeden fra meg. Det viktigste er at du ser den. Jeg har lenge tenkt på å kontakte deg for å spørre deg litt om praktiske ting (artwork, layout ol.) om det å blogge. Jeg har nemlig lekt med tanken om å starte en blogg i vertfall 3 år nå, og du er en stor inspirasjonskilde for meg. Tanken bak «bloggen min» er nok litt annerledes enn din blogg, men jeg liker så utrolig mye av det du deler og måten det blir gjort på, at jeg tenkte jeg kanskje kunne få et par tips. Men vet du hva…. nå begynner hvertfall tvilen å melde seg. Tør jeg virkelig å starte denne bloggen? Jeg ser jo alt du må gjennomgå. At alt du sir og gjør blir vridd på. At andre skal gjøre positive ting til negative ting. Gjør du det ene er det galt, gjør du det motsatte er det også galt. Og det forventes at du skal være perfekt, men i neste øyeblikk er det galt av deg å framstå perfekt.

  Huff! Selvfølgelig er du ikke perfekt. Ingen er det. Alle gjør feil gjennom livet. Så jeg forstår så utrolig godt hvorfor Lars-Kristian gjorde det han gjorde. Klart man ønsker å forsvare seg når alt bare var ment godt, og andre kommer å vrir det til noe utelukkende negativt. Og det er jo nesten umulig å ikke forsvare de man er glad i. Nei, dere fortjener en gullmedalje for å stå ut med dette. For å tørre, for alt dere deler. Det er så modig gjort! Jeg håper jeg klarer å være like modig som deg å starte den bloggen. Jeg ønsker å skrive litt om dyr, og ser dessverre hvor «gal» enkelte kan bli på kommentarfelter om dette temaet. Så jeg har utsatt oppstart over et halvt år rett og slett forde jeg ble usikker på om jeg ville ha glede av bloggen dersom folk kom til være ekkel. «Min blogg» skal jo være noe jeg skal kose meg med.

  Jeg håper vertfall at du fortsatt klarer å kose deg med bloggen din. Selv om du er i dårlig vær nå. Jeg skal fortsette å lese og forhåpentlig bli enda mer inspirert (spesielt av styrken din) slik at jeg kommer meg i gang 🙂 Jeg tror jeg kontakter deg om de spørsmålene senere en gang når ting er litt roligere.

  Takk igjen og stå på 😉

  Hilsen Ida

 434. Kjære søte Caroline,

  jeg leser bloggen din ofte:) Fordi jeg blir glad av den og fordi den motiverer meg. Fordi du fremstår som et utrolig fint menneske og fordi jeg er like glad i å trene som deg. Jeg beundrer deg for mye bla. hvordan du evner å ta kritikk uten å snakke stygt om andre. Det vil dessverre alltid være misunnelse og jantelov i dette landet. Det er fascinerende at det er slik at dersom du skal ha suksess så må du også tåle at folk vil rive deg i filler. Hold ut unge dame!!! Og ikke gi opp! For det er heldigvis en grunn til at du er den mest leste bloggeren i dette landet. Det er heldigvis fordi vi er mange som liker det du gjør! Du er heldig som har en mann som slåss for deg. Fortsett å være den du er. Du takler stormen på en veldig fin måte! Som leser blir jeg faktisk også mer «glad i deg» av den grunn. For som du sier, du blir glad i leserne dine, og din personlighet gjør at det er gjensidig

 435. Hei Caroline.. syntes du er ei utrolig tøff dame, du skal være stolt av det du har oppnådd. Jeg vil tro at all denne ondskapen som disse trolla driver med bunner ut i ren sjalusi. Det er helt utrolig hvordan folk kan holde på, og jeg tror jeg tør å påstå at dette faktisk er relativt voksne folk som holder på. De burde skamme seg, virkelig. Kan heller ikke skjønne hvordan kvinneguiden har lov til å la de holde på i kommentar feltet, må da kunne gå ann å stoppe dem. De burde blitt hengt ut selv med fullt navn. har en datter på 14 år som også følger deg og hun er helt sjokkert over hvordan folk kan være. Har full forståelse for hva Lars-Kristian har gjort.

 436. Det er trist at du opplever det slik. Nå må du bare komme på beina igjen, og ikke la deg rives ned.
  Hos meg får du og mannen din ingen respekt for det dere har gjort. At dere har sunket like lavt som de med stygge kommentarer er overraskende. Dere er voksne mennesker (det er sikkert mange av nettmobberne også), men dere er ikke et godt forbilde for oss som er yngre.
  Jeg håper du får bygd opp igjen ryktet ditt, for jeg hadde et godt inntrykk av deg og bloggen din, men respekten har dessverre falt. Jeg unner deg likevel ikke at dagene og motstanden skal være så tung, og håper mediastyret gir seg snart. Det er likevel viktig at slike ting ser dagens lys, og det er et fritt valg om man ønsker å eksponere seg så mye på nett som du gjør gjennom bloggen. Til tross for at respekten min har falt; stå på videre!

 437. Den som tier, samtykker.

  Dette blir for dumt, Caroline. Jeg så veldig opp til deg før alt dette.

 438. Lisa.eriksen

  Er det du eller Lars Kristian som har skrevet dette innlegget da? Dere har mistet en del trovirdighet . Bloggen framstår som en kynisk bedrift.

 439. Synes du får så ufortjent mye pepper Caroline. Blir lei meg av å høre hvordan folk sitter og «troller». Her er det tydeligvis mennesker med dårlig selvbilde, lite sosialt nettverk og en sinnsyk sjalusi som blåser ut av seg.
  Skjønner godt at mannen din har handlet slik han gjorde, det tror jeg enhver ville ha gjort.
  Masse klemmer og oppmuntrende tanker sendes til dere <3

 440. Kjære fotballfrue . Dette er trist å høre . Men du gjør dette feil, ikke legg skylden på leserene , det er du som som skal legge deg flat . Vær ydmyk , ærlig å si unnskyld ! Dette kommer du lengre med . Dette er ditt andre innlegg hvor du skulder på leserne .. Du har jo selv valgt å være offentlig . Jeg personlig synes du er flink , og inspirerende . Men i forhold til hvirdan du var før , må jeg si jeg likte bloggen bedre .. Jeg tror denne hetsen er et tegn på at du burde gi deg mens leken er god, jeg tror du hadde fått det mye bedre ved å ikke ha bloggen lengre. Ikke for din skyld, men din lille datter. Tenk på de andre mammaene som sikkert sladrer til hverandre , og til sine barn. Se , der er datteren til fotballfrue .. Jeg tror ikke dette vil bli en bra fremtid for nelia. Dette er ikke for å være slem, jeg liker deg og din blogg! Og du velger selv din fremtid. Men av og til er det best å gi seg når man er på topp .. Enn å slutte pga skandale. Hvem vet , hva er det neste som kommer??

 441. gidder aldri å kommentere på noen ting, men nå følte jeg at det var på sin plass.

  Det er urettferdig hvordan dere (og andre) får gjennomgå, og det er grusomt hvordan folk kan ha så mye hat i seg, og ikke minst så forbaska lite å gjøre at de henger seg opp i andres liv.

  Stå på, dere fikk en stjerne i boka fra min side, fordi dere er mennesker, akkurat som alle oss andre, med både feil og mangler, MEN dere tør å innrømme deres, nettopp der hvor mange kommer til kort. Så igjen, stå på!!:))

 442. Rebekka

  Stå på videre. 🙂 alle kan feile og det gjør alle, bare når kjendiser gjør det får alle vite det. Syntes det er synd at alt skal komme frem i media. Unner dere ingen negative komentarer. Jeg trur å håper det er fler tall som skjønner deg. Håper du tenker på det at det er maaaaaange som ikke dømmer deg.De som skriver stygge kommentarer må på en eller annen måte ikke ha det helt bra med seg selv og like å trykke ned andre, for meg er det helt unaturlig å skulle skrive stygge kommenterer, blir helt satt ut av komentarer jeg har lest og skjønner virkelig ikke hva de tenker med.
  Kjendiser er like mye mennesker med et hjerte og følelser som alle oss andre.Trur folk glemmer det :/
  Ha en fin dag og stå på videre: )

 443. Ida Helèn

  Det er beundringverdig at du fortsetter og fortsetter etter alt du må gjennomgå for å skrive blogg. Hvis folk ikke liker eller hva det måtte være så la være å lese bloggen da vel. Jeg skjønner ikke at det er mulig. Det er jo vanskelig å skulle sitte å se på alt som kommer inn uten å kunne forsvare seg. Forstår veldig godt at mannen din gjorde som han gjorde, selv om det ikke var det mest riktige. Alle skjønner vel det. I hverfall burde de fleste skjønne det. Dere er bare mennesker dere også som alle oss andre, man lærer av våre feil og ingen er feilfri. Masse lykke til:) <3

 444. wow disse menneskene trenger virkelig å få seg et liv! Jeg har aldri kommentert her før selv om jeg leser bloggen din hver dag 🙂 du er et stort forbilde for meg når det gjelder trening, kosthold og verdier! Og de som snakker deg ned er bare direkte sjalu fordi du har så mye som de ikke har! Stå på <3

 445. Hei. Men hva med å finne noe annet å gjøre og jobbe med, dersom det å drive en så stor blogg ikke passer helt? Det ville jeg vurdert. Mvh Linn

 446. Kjære søte Caroline,
  Jeg får helt vondt av å lese at folk kan være så slemme, og jeg har aldri forstått hvorfor folk i det hele tatt har behov for sånt. Jeg leser ikke vanligvis det andre kommenterer uansett, men jeg ville aldri brydd meg om hvem som har skrevet det. Uansett må jeg bare si at jeg alltid synes det er kjempehyggelig å lese bloggen din, og jeg synes også at du har en utrolig fin stil. (Føler jeg kjenner meg igjen, kjoler og høye heler, og jeg har alltid syntes at det er bedre med overpyntet enn underpyntet 🙂 ) I forhold til dette du skriver om nå ville jeg bare si til deg at selv om det er vanskelig så er ingenting personlig, det er disse menneskenes egoer som tar ut ett eller annet på den personen de har en oppfattning av at du er, men man er jo ikke det man gjør… det var ikke så lett å forklare, men uansett så har jeg selv vært for opptatt av hva folk synes og har bestemt meg for at i år skal jeg gi litt mer f.. Håper det ga deg noe 🙂 Og at du likevel får en flott og glad dag idag!

 447. Hei. Jeg er absolutt ingen fast leser av din blogg. Jeg er en del år eldre, og er sikkert ikke helt i den målgruppa bloggen er ment for. Allikevel har det hendt at jeg har vært inne på bloggen og kikket. Jeg har en stor interesse for interiør, og har mange ganger funnet stor inspirasjon i dine bilder.
  Jeg har også mange ganger blitt skremt av hvor mange usympatiske mennesker det finnes der ute, som kan få seg til å skrive de styggeste ting. Ja det virker som om deres misjon i livet er å gjøre livet surt for deg. Jeg klarer ikke å forstå at det er mulig å holde på sånn, men misunnelsen og sjalusien er en utrolig sterk kraft dessverre. Å se at andre lykkes og får til ting i livet er vanskelig for mange. Allikevel, og unnskyld mæ men nu kommer det ei nordnorsk glose ; FY Fan kor slem går det an å vær!!!
  Lykke til videre Caroline, både til deg og din mann, og for all del fortsett å blogge. Ikke la trollene vinne!!
  Nordlandshilsen fra Marit ☺️

 448. Mia-Therese

  Jeg syntes du er sterk og flink! Beundrer virkelig deg du klarer 🙂

 449. Hei Caroline, jeg føler nå virkelig for å vise min støtte..
  Jeg kommenterer sjelden/aldri på bloggen, men leser ofte, og finner den både interessant, inspirerende og et avbrekk fra hverdagen. Det er selvsagt ting jeg ikke alltid er enig i, eller finner like spennende, men hva så… sånn vil det alltid være med alt..
  Når det er sagt, så kan jeg virkelig ikke forstå hvordan noen mennesker kan være så fæle at de vier sitt liv til å forsøke å ødelegge andres liv. Det er så trist… Mest sannsynlig har de store problemer selv…Du fremstår som en psykisk sterk person, men det må samtidig være vanskelig å ta i mot alt dette.. Gjør fremover det du selv føler er best for deg og din familie..Om det er å kutte ned bloggingen, eller holde deg i gang vha den må du jo finne ut selv.. Å leve under slikt stress og press over tid vet jeg av (profesjonell) erfaring at ikke er godt for deg fysisk eller psykisk i lengden. Vit at de aller fleste støtter deg, og at de fleste trollene bare har det i kjeften..Stå på Caroline:-)

 450. Jessica

  Jeg skjønner at det er tungt og vanskelig, men nå kommer den ene tingen etter den andre mot deg. Jeg føler meg bare litt lurt fra deres side. Det er mange utrolig kjente blogger/instagrammere som har over en million følgere og fremdeles viser de ikke ansiktet, huset eller ungene deres. Det er noe du kan vurdere. Det vil beskytte deg og din familie. Bare fordi lesere maser om å se ungen din trenger du ikke å vise henne. Du skylder ingen noen som helst ting og det er ditt avgjørelse og om folk skal bli irritert eller sint kan de bare gå og lese noen andre sine blogg. Jeg prøver ikke å være frekk eller noe som helst. Jeg kan forstå at til tider er det ekstremt tungt. Du må nesten bare ta den avgjørelsen om hva som er viktigere for deg; at du tjener godt på en blogg som ødelegger litt for deg eller familien din og trygghet i eget hjem.

  Jeg har lest bloggen din veldig lenge, og i det siste syns jeg det er veldig syns med det som skjer rundt deg. Folk kan bli veldig frekke bak dataen sin. Hadde jeg vært deg ville jeg lagt ned bloggen min og fokusert på en flott unge som du har og gitt mitt alt til henne. Dette er uansett ikke noe du kan drive med resten av livet ditt så det kan kanskje være på tide å starte noe nytt. og selvfølgelig velger du å fortsette tross alt er jo ditt valg og man kan ikke gjøre noe annet enn å støtte deg. Håper alt roer seg ned snart og du/dere kan slappe litt av og puste litt.

 451. Lars Christian Eriksen

  Stå på jenta mi, du er mitt alt. Tror på deg! (Hahaha)

 452. Kristin

  Sender deg litt støtte og en stor klem 🙂

 453. Elisabeth

  Sender deg en stor klem!!
  Jeg er en 45 år gammel 3 barns mor, som hver eneste dag er innom bloggen din og leser.
  Synes det er koselig å følge med på hva du gjør og hvor dere reiser, artig og lese om livene til andre som er så
  utrolig forskjellig fra mitt. Stå på videre og ikke bry deg om hva alle andre mener og sier.

 454. Mia-therese

  Brister virkelig det du klarer 🙂

 455. Stine23

  Kjære Caroline! Jeg har så vondt av deg om dagen.. Folk er fæle og har så mye vondt å si.. Jeg kjenner jeg blir lei meg, og vil forsvare deg når folk kommer med stygge kommentarer og meninger uten egentlig å vite hva som ligger bak, om det er rykter eller spekulasjoner.. De kan nok ikke tenke seg selv hvordan det er å være i dine sko, og bli utsatt for mobbing hver eneste dag. Tenk dette er voksne mennesker, og de oppfører seg sånn..
  Fortsett med det du gjør, og tenk på alle lesere som fortsatt ser opp til deg!

 456. Har vel aldri lest ein blogg, men kjem jo ikkje unna din blogg om ein lese VG. Du ha lagt opp te detta sjølv, og du velge detta livet sjølv. slutt å blogg og selg deg sjølv i media da viss familien er viktigast.

 457. Caroline

  Jeg får lyst til å si: kan du ikke bare heve deg over det? Det finnes mennesker der ute, som ikke vil noen vel. De benytter en hver mulighet til å rakke ned på noen. De finnes, og gjemmer seg bak sin anonyme skjerm. Vi møter på dem alle, dere som eksponerer dere i offentligheten i mye større grad enn andre. Men det er de som er dumme, de som må tråkke på andre. Samtidig tenker jeg; hvorfor i all verden forsvarer man sine egne påstander? Kan man ikke bare la det fare? De fleste av oss vet jo at de stygge kommentarene bare er for å være stygge, pirke på unødvendige ting. Det burde ikke være nødvendig å skrive egne støtteerklæringer, når man først har gitt et ordentlig svar. Samtidig kan jeg til en viss grad forstå behovet for å gjøre det. Jeg skulle bare så gjerne ønske at nett-trollene mistet makten sin, og at man heller var tøff nok til å la det ene svare sitt stå for seg selv. Å heve seg over andre er den største makten man kan ha. Det er den som gjør dette som til slutt vinner!

 458. Jeanette

  Stå på,ikke gi deg

 459. Mia-Therese

  Beundrer virkelig det du klarer :)stå på

 460. Mathilde Gundersen

  Kjære Caroline,
  Jeg er ingen hyppig leser av din blogg,men noen temaer, er noe som burde engasjere. Jeg er ingen frøken perfekt, men voksne mennesker som ikke har annet å gjøre en å drive netthets, nettmobbing og bare skrive for å kompensere for sin sure hverdag – nei det er ikke greit. Det burde vært lover, og regler for en digital verden i dag. For mange misforstår ytringsfrihet og hets. «Man kan ytre sin mening, så lenge det ikke krenker noen».
  Det jeg blir så overrasket over, (ja til med kanskje litt fascinert over) er at det er voksne mennesker som sitter, og lirer av seg dritt og møkk. Disse menneskene har gjerne barn, og familier selv. Og allikevel finner de en aksept for å oppføre seg på den måten. Leste kommentarer på en sak fra tv2 på Facebook, om Sophie Elise. Der en mann i 50 årene liret av seg noe dritt om ei jente på 19år, jeg gikk inn på profilen hans og så at han hadde 2 døtre. Jeg mener – gå å skam deg.

  Caroline, jeg kjenner deg ikke. Men netthets og mobbing har bare eskalert de siste årene. Din mann (og du) har stått opp for deres familie. Under andre navn. Jeg ser virkelig ikke det store problemet. Blogg, kos deg med familien din, og nyt livet ditt.

  I mine øyne er dere mennesker som ikke har gjort noe galt – ikke tenk så masse på dette. Ikke lenge før Britney share hodet, eller Blake Lively viser sin nyfødte. Bare fortsett og blogg, så er denne saken bare en sak i VGs arkiv, som bare driver kjendisnytt allikevel…

  FORTSETT OG BLOGG DU

 461. Kjære Caroline, og Lars Kristian!
  Jeg får helt vondt av å lese det du skriver i dette innlegget, og vil bare si at jeg skjønner godt hvorfor du/dere ikke har det så bra akkurat nå…
  At mennesker kan gjøre slike ting mot hverandre er noe jeg ikke forstår, men jeg er meget sikker på at det kan være en stor grad av sjalusi inn i bilde.
  Jeg skjønner at dette kan være vanskelig å overse, spesielt når man er en offentlig person og når man får telefoner og mailer i fra diverse aviser. Men jeg ønsker at dere begge kjemper i mot!! De skal ikke få vinne. Jeg kjenner dere ikke personlig, men gjennom å ha lest denne bloggen nesten ifra første stund – har jeg virkelig ikke noe annet et godt og positivt inntrykk av dere begge! Hev dere over disse folkene, de er ikke verdt noe for verken dere eller andre. De tingene de gjør og har gjort, sier bare mer om dem og ikke dere.

  Stå på! Klem

 462. Kathrine

  uff, jeg får vondt av deg Caroline.. Skjønner ikke hva som får mennesker til å holde på slik-de må virkelig ha lite å finne på…
  Du er heldig som har familien din gjennom dette, og vi er mange «her ute» som støtter deg 🙂
  Stå på videre, ikke la dette knekke deg- du er fantastisk!:)

 463. Du er så falsk fra topp til tå. Sluttet å lese bloggen din for lenge siden.
  Håper du tar til vettet og legger ned bloggen din.

  1. Jeanett

   Bare lurer litt, bille. Hvis du har sluttet å lese bloggen for lenge siden, hvorfor kommenterer du da???????

 464. Alexandra

  Jeg forstår veldig godt at LK føler et behov for å forsvare deg. Han er glad i deg, og ønsker ikke at du skal oppleve noe vondt. Alle kan si dumme ting når de er sinte, og ingen ønsker vel å bli konfrontert med de tingene etterpå. Jeg er ikke enig i det han har gjort, men jeg forstår veldig godt at han har gjort det. Jeg håper dere kommer dere gjennom dette. Det er tydelig at dere har god støtte i hverandre, og at dere er glad i hverandre! Det er veldig koselig å se<3

 465. Det er på ingen måter greit at noen truer deg, og hetser deg på et slikt nivå. Føler på den andre siden også st denne bloggen/ fasaden mister mer og mer troverdighet. Vet ikke hva jeg skal tro på som leser, da mer og mer kommer frem i lyset fra deres side også. Det er synd. Mye er tydeligvis fabrikkert og tvers gjennom falskt. Norges største blogg nærmer seg også Norges mest falske. Er jaget etter penger og status blitt det viktigste?

 466. Vakre, skjønne Caroline! Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, er sint, lei meg, frustrert og skuffet over mennesker. At folk virkelig kan være så grusomme mot hverandre er helt bak mål.
  Jeg har fulgt bloggen din siden du startet og du har gitt meg så mye glede, motivasjon og inspirasjon gjennom bloggen.
  Alle gjør feil, jeg gjør feil, du gjør feil, alle gjør feil. At du ikke har sprekt før nå, er helt utrolig, et vanlig menneske ville falt sammen for lenge siden. Syntes også det er dumt av vg, dagbladet og alle andre nettaviser at de skal blåse opp alt. so what om du redigerte 2 bilder? hva som om du spiste 40 sjokolader? hva så om du spiste 4 brødskiver til forkost i stede for 3? hva så om du tar 2 glass vin i stede for 1?
  Alle er sjalue på deg. Du har et fantastisk liv, du har en kjempe flott mann, et vakkert barn og to nydlige hunder, du har et fint hus, du har bil og du har penger og tro meg hadde mobberne hatt mulighet til det du har, hadde de tatt akkuratt den samme veien.
  Jeg skulle ønske at folk skjønnte hvor mye mobbing ødelegger for mennesker, det spiser opp personen og til slutt er det ikke mer igjen.
  Jeg ønsker deg alt godt her i verden Caroline! Jeg kjenner deg ikke personlig, men jeg kjenner deg gjennom bloggen din, bildene dine og ikke minst alle de fine ordene du skriver, og jeg har faktisk blitt glad i deg. Håper nettmobbing, stalking og alle sure meldingene du får blir borte en dag, dette fortjener du absolutt ikke. stay strong.
  Husk du er vakker, mannen din er vakker og Nelia er vakker. Dere er det mange drømmer om å ha. stå på, vær sterk.
  Har en tatovering på armen min, som jeg tok da jeg hadde en vanskelig tid. ¨Never give up, Always be strong¨ og tro meg, den har hjulpet.
  jeg vil helst ikke ha denne som en åpen kommentar, fant ikke noe mail bare. jeg reger ikke med å få noe svar, men jeg håper du leser dette og tar det til deg flotte du <3

 467. Jannicke

  Hjertet mitt gråter med deg Caroline. Jeg hverken leser bloggen din (eller andre sin for den saks skyld), eller har fulgt med så veldig mye av hva som skjer i livet ditt. Men etter å ha sett hva som sto i VG i dag, lest dette blogginnlegget, og sett hva folk kommenterer på kommentarfeltet på VGs facebookside, føler jeg at jeg må vise min støtte til deg! Helt utrolig at godt voksne folk kan mobbe deg, uten konsekvenser! Du har min støtte, medlidenhet og gode tanker. Ingen fortjener så mye offentlig hets, selvom man er en offentlig person.. Helt sykt at det finnes slike nett-troll som du beskriver i dette innlegget! Lurer virkelig på hva de er i stand til i det virkelige liv! Men du kan «trøste» deg med at det kun er sjalusi og misunnelse.
  Jeg tror på ingen måte at du er perfekt, men hvem er egentlig det? Du og din mann må få lov til å gjøre feil, som alle andre her i verden. Håper du finner styrken igjen, og at dagen blir bedre etterhvert 🙂 du har nok mange som er glad i deg, og støtter deg i denne tunge tiden. Jeg ønsker deg alt godt 🙂

 468. Mann 29

  Hei! Vet ikke hvor mye du vil vektlegge denne kommentaren men jeg håper du kan lese den og ta deg et par sekunder eller minutter til å virkelig tenke over det jeg skriver.

  Jeg skal holde det kort.

  Det er valgfritt for alle å gå inn på bloggen din.
  Det du skriver er helt og holdent valgfritt å lese.
  Det er ikke og blir aldri din feil at enkelte utvikler en syk form for hat mot deg og din familie.

  Ikke la det gå innover deg at det finnes utrolig mange mennesker med store problemer her i verden.
  Slik vil det alltid være og vi kan dessverre ikke hjelpe de. Det er ikke de du skriver for.

  Som du skriver selv så er 99% av kommentarene positive. Det er disse du skriver for. Og de er faktisk glad for den jobben du gjør, om det er underholdende eller opplysende.

  Som menneske skjønner jeg veldig, veldig godt at din mann kunne gjøre som han gjorde for å beskytte eller skåne. Det kan jeg se for meg at jeg kunne gjort også.

  Fortsett å skriv. Dette går over.

  Til slutt vil jeg også si at vi kan se hvor godt vi fortsatt har det i denne delen av verden når en sak som dette får så mye oppmerksomhet.
  En sak om en blogg, som er frivillig å lese.

 469. Kjære Caroline.

  Det gjør meg vondt å lese om dere i mediene. Det gjør meg vondt at folk kan vere så brutale og ikke tenke på hvordan andre har det. Jeg for min del hadde kjempet med nebb og klør hvis noen var stygg mot min familie. Og det er akkurat det Lars Kristian har gjort her. Jeg forsvarer ikke måten det er blitt gjort på, men alle gjør feil. Og i tidens stund virket dette helt sikkert som det ene rette. Ingen av oss er perfekte. Jeg håper virkelig at du om en tid når du kommer deg ovenpå igjen kommer tilbake like sterk og vakker som du alltid har vert. Ingen fortjener behandlingen du og din familie får nå. Ta vare på hverandre.

  Mvh. Leser

 470. Spiser ikke, sover ikke… Som man reder ligger man, heter det vel. Dette kunne da virkelig med enkelthet vært unngått. Dere to evner virkelig ikke å se lenger enn nesetippen. Først bilderedigeringen og nå dette. Ser dere ikke selv hvor ille dette er? Det dere «angrer» på er vel først og fremst at dere ble tatt – ikke de faktiske ugjerningene. Man kan jo aldri vite hvor lenge dette ville pågått om ikke noen hadde tatt dere på fersken.

 471. Kjære Caroline,

  jeg har lest bloggen din fast de siste 2 årene, og vil gjerne følge deg videre. Du har inspirert meg til å trene fast igjen (etter altfor langt fravær etter å ha fått 2 barn), opprettholde sunt kosthold og jeg liker stilen din. Jeg som ikke kunne fordra å jogge har nå lært meg å elske det! Å komme meg ut i naturen for en joggetur er en fast rutine DU har hjulpet meg å få i livet mitt. Både oppskrifter og treningstips er noe jeg håper å kunne få fra deg i lang tid fremover.

  Jeg håper du kommer deg gjennom dette med en styrke til å fortsette med det du elsker. Du har iallfall bidratt til en positiv forandring i mitt hverdagsliv:-)

 472. Jeg håper at det skal gå bra med deg. Tenk at du har en datter som trenger deg og en mann som har gjort det han har gjort for at du skal slippe mobbing eller hva det måtte være. Gi aldri opp:)

 473. Therese

  Jeg kan virkelig ikke fatte hvordan noen mennesker kan være så hatske. du er flink til det du gjør, og mange beundrer ditt arbeid. du er til stor inspirasjon for mange mennesker. Det er synd at det finnes mennesker som ikke takler andres suksess. vi trenger mennesker som deg i Norge, som tør å gå en annen vei enn alle andre. Bare å se på hva du har fått til, og hva du har bygd opp.. alene.. burde være til stor inspirasjon for alle.

 474. At det finnes så idiotiske mennesker! Stå på Caroline! Dette fortjener du ikke! Du Virker som en flott person. Og du har fått til så mye ! Du har en flott mann som vil beskytte deg og en nydelig datter. Du ER pen og har en flott kropp! Det er synd at missundelse skal gjöre folk til idioter.
  Du er et forbilde!
  Jeg kommer ikke på noe negativt å si om deg!

  Og til idiotene, hva om dere var i Carolines sko? Hadde du likt at andre sa masse negative og usanne ting om dere. At om du Googlet navnet ditt så kom det bare fram hets! Grupper som råttet seg sammen mot deg uten grund? Skam dere! Har dere ikke noe fint å si, så la vär!!!

 475. <3

 476. Hei Caroline:) Jeg titter innom på bloggen din hver dag, og det er inspirerende. Det jeg beundrer mest ved deg er din selvdisiplin! Selv om du ikke har en jobb du må møte opp til fast hver dag til et gitt klokkeslett, så er du oppe tidlig hver eneste dag. Gjerne tidligere enn meg som begynner kl. 08.00. Du er oppe og trener, lager blogg innlegg, etc. Du har nok lange dager, slik at du må opp tidlig for at timene skal strekke til, men jeg syns du er rå! Jeg har en 8-4 jobb, og fri i helgene. 1 dag i uka er jeg på Elixia i Skien og trener føre jobb, og det er pluss i boka hos meg. Ellers må jeg ta det på kvelden. Når helgene kommer liker jeg å dra meg i senga litt lengre. Skulle gjerne hatt litt av din selvdisiplin når det kommer til det og komme seg opp og ut, om det er trening eller andre gjøremål. Som sagt så titter jeg innom hver dag, men jeg har aldri kommentert et innlegg, og jeg leser heller aldri kommentarene som andre legger igjen. (Blir provosert av hva enkelte klarer å lire av seg, så da lar jeg være å lese det) Uansett, poenget mitt med å legge igjen en kommentar nå er fordi jeg syns du har fått mye tyn den siste tiden. Både for det ene og det andre. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det vil være å få så mye personlig kritikk på ting som er veldig sårt for oss jenter. Som kropp og utseendet. Jeg sliter med mine ting, men det er jo ting jeg fabler med oppi mitt eget hodet. Det er ikke ting andre sier til meg direkte. Jeg hadde knekt fullstendig sammen. Du virker som ei flott jente, som vil alle det beste. Deg selv, venner, din familie, og folk rundt deg. Stå på videre, dette kommer du deg sterkere ut av til slutt:)

 477. Huffa meg… for et rot! Det at saken kommer frem viser vel egentlig hvor mye folk graver å leter etter feil ved dere begge og det er fryktelig trist at det finnes mennesker som fått dere til at gjøre slikt dere gjort. Jeg rettferdiggjør det ikke men jeg skjønner det. Men alle kan feile og alle fortjener en sjanse til å gjøre rett for seg igjen. Hev hodet, å vis i fortsettelsen at dere er bedre mennesker enn de som drev er til dette! Stor klem til dere begge to!

 478. Nok en gang så skylder du på leserne dine. Det gjorde du også da du redigerte bildene dine. Du spiller et offer og det er veldig tydelig. Du sier at du blir angrepet med kommentarer. Hva med de gangene du har angrepet leserne dine når du har fått direkte spørsmål om du har redigert. Syntes du det er helt greit? Hvis denne bloggen får frem dårlige sider i dere så hvorfor driver du bloggen ? Du er kanskje ikke rustet til å tåle hva som følger med når du driver blogg. Det at du legger det neste over på leserne dine et respektløst og temmelig frekt. Gå inn i deg selv og tenk. Du sier du ikke spiser ? I det siste har det kommet oppskrifter på både mat snacks og drikke. Nok en løgn du serverer for å fremstå som offer. Det hagler også inn annonser.

  Jeg er flau på vegne av deg og mannen din. Trodde moralen deres var høyere enn som så. Midt opp i alt så er det synd på dere når dere tyr til slikt handlinger. Håper dere kommer på bedre tanker.

  Denne kommentaren blir nok ikke godkjent, men jeg regner med at du og din mann leser den ! Lykke til videre!

 479. Kristine

  Jeg får vondt av deg, og dere. Det gjør meg vondt. Jeg skal ikke påstå at jeg leser hvert eneste innlegg du skriver, men alikevel, jeg følger bloggen din. Jeg skjønner ikke hvorfor noen skal gidde å bruke tid på å henge deg, og dere ut. Vis man har ett problem med dere, hvorfor ikke bare gi faen og å la vær å les.

  Skjønner ikke hvordan folk kan se seg selv i ett bedre lys ved å finne feil med deg/dere. For det gjør dem jo absolutt ikke bedre en dere.

  Jeg gir i alle fall dere min støtte, uten at det sikkert har noen betydning. Også håper jeg virkelig folk kan innse det at om de syntes dere er dårlig mennesker, så er de absolutt ikke noe bedre om dem hele tiden skal finne feil dere gjør osv.

  Stå på Caroline, du er sterk og jeg er sikker på at du er ei fantastisk jente! Folk er bare misunnelig på at du får til noe her i livet. 🙂

 480. Birgitte

  Herregud at folk kan være saa jævlige!! Uff, unner deg alt godt Caroline <3 Haaper ting ordner seg for deg!

 481. Caroline, I am so sorry that this is what you go through everyday! I have been reading your blog everyday for 2 years now and would never ever have thought that something like this would be going on behind your blog. You sound like the most wonderful person – so family orientated.
  Don’t let these people bring you down – they are jealous, nasty people who are more concerned about other peoples business than there own.
  Keep your head up girl! <3
  Best wishes from Scotland x

 482. Hei Caroline & Lars Kristian,
  Takk for en fin og inspirerende blogg, synd at dere skal oppleve så mye hets, mye misunnelse ute å går, fatter ikke hvorfor vi skal være så dårlige på å glede oss på andres vegne. Forsvarer absolutt ikke det Lars Kristian har gjort, men skjønner han på et vis – du er heldig som har en slik mann i livet ditt, Caroline ♥
  Klem fra Molde ♥ ♥ ♥

 483. Har lest bloggen din i flere år, men aldri kommentert. Nå kan jeg bare ikke la være å legge igjen en kommentar. Du er en helt fantastisk blogger hvor det synes at du legger en stor innsats i innleggene dine som alltid er gjennomført og inspirerende. det er trist å høre at mennesker kan synke så lavt og at de ikke har bedre å gjøre enn å trekke deg ned. Ikke la deg nedtrykke, vis at du er så mye bedre enn disse menneskene som ikke har et liv!

 484. Stå på! Jeg elsker bloggen din. Det er veldig skjeldent jeg leser noen blogger, men når jeg gjør det, da er det din blogg jeg kikker på. Du tar kvalitets bilder, det er så avslappende å gå gjennom den fantastiske bloggen din. Det er helt utrolig hvor mange dårlige mennesker finnes det i verden. De kan ikke ha det bra selv, og noen har alvorlige psykiske lidelser. Ta hensyn til det, det er lurt å være forsiktig. Jeg har også opplevd en del personlige angrep, så jeg vet hvordan det føles. Det er veldig viktig å ta avstand fra meninger som har lite å si i DITT LIV. Ønsker deg og din familie det beste!

 485. Marianne

  Kjære Caroline.
  Jeg må bare få si at jeg syntes dette er forferdelig trist,jeg har tidligere skrevet om hvor inspirerende jeg syntes du er, det har på ingen måte forandret seg. Jeg forstår så godt at du blir redd og at din mann ønsker å beskytte og forsvare deg, alt annet ville vært unormalt i mine øyne. Jeg har så lyst til å sende deg en varm klem og håper du kommer styrket ut av denne stormen, jeg lever etter en leveregel som sier; » det du ikke dør av, blir du sterkere av» husk det, når det stormer som verst, stå sammen så blir dere sterkere som par og familie også, la ikke andre diktere hva du skal skrive, mene, gjøre eller leve. Alle dager som går er levd liv, og du får de ikke tilbake, det kommer til å gjøre deg sterkere, du er ei så flott og selvstendig dame. Stå på, ikke la andre diktere deg, det er ditt liv ! Lykke til !
  Varm klem fra meg <3

 486. Skam deg Caroline, etter dette har du i hvert fall mistet meg som var en fast leser.

 487. Hei Caroline. Jeg syns dere får ufortjent mye hets om dagen.. So what om du redigerer bildene dine eller skriver noen kommentarer. Jeg slutter da ikke å lese bloggen din for det! Syns dette begynner å minne om en heksejakt for å få deg i bakken. Ja, livet deres fremstår som veldig perfekt, kanskje det er derfor de må bevise at det ikke er det.. Håper du ikke lar deg knekke og vit at hvertfall jeg støtter deg fullt ut ( om det hjelper :p )
  Ta deg noen dager fri, samle tankene, kos deg med nydelige Nelia og kom enda sterkere tilbake 🙂
  Stor klem fra Lene

 488. Du er mer enn god nok! Tenker masse på deg. Ta vare på deg selv nå. Stor klem.

 489. Hei! Jeg er ikke en av dine faste lesere, men din blogg er den eneste jeg er innom i ny og ne.Grunnen er fordi du er seriøs og jeg har snappa et par tips som jeg bruker i hverdagen min.Syns det mannen din gjør er veldig forståelig.Hvem gidder å granske kommentarerene som er skrevet for å finne ut at mannen din skriver noen ord innimellom for å løfte deg opp? Dette er mennesker som tydligvis er grønne av sjalusi og misunnelse. Synes du er virkelig flott og tøff som fortsetter med dette.Stå på videre!

 490. Du har mysta min tillit.. For mykje tull i det siste…

 491. Hei Caroline,
  Dette var trist å lese! Er overrasket og kvalm over hvordan folk kan oppføre seg! Jeg leser bloggen din nesten daglig og syns du har en fantastisk blogg. Synd at det er så mange der ute som skal ødelegge. Hvorfor kan ikke alle akseptere hverandre? Vi er alle forskjellige, ingen er like og heldigvis for det. Vi liker forskjellig ting, er opptatt av forskjellige ting og vi vil alltid være forskjellige. Hadde bare alle akseptert det!

  Skjønner du er trist og sint nå. Håper virkelig at ting vil ordne seg, for slik som dette skal det ikke være!

  Sender deg og familien din masse gode tanker! <3

 492. Kine Øren

  Jeg har aldri kommentert på bloggen din før. Men nå. Nå sitter jeg våt i øyekroken, jeg blir sint av å tanke på det urettferdige presset du kjenner på. Jeg vet dette sikkert bare blir en setning i en strøm av kommentarer. Men du, og mannen din, skal vite at det store flertallet som leser alt i media støtter dere. Vær så snill, finn tilbake til hverdagen din og la alle hatfulle mobbere være en grå sky langt borte. Det er de det er synd på. Det er de som må leve med å være dårlige mennesker.

 493. Hei Caroline.

  Jeg skjønner at det må gjøre veldig vondt nå. Jeg tror at bloggen din, hvor du og din familie fremstår som perfekte, er spesielt interessant å finne feil ved, og en sprekk i idyllen, slik som nå, vil være til glede for mange – dessverre. Rett og slett fordi det er vanskelig å tro at alt skal være så perfekt. Alle vet jo selvsagt at ingen er perfekte, heller ikke dere, men når du jobber så hardt for å fremstå slik (kanskje du ikke tenker at du gjør det, men livet ditt er jo uoppnåelig for de fleste av oss), så er det nok en del som fryder seg fordi du nå er i trøbbel. Men jeg tror også at mange føler med deg.

  Dere er bare mennesker. Det som har skjedd, er selvfølgelig ikke greit, og det vet både du og Lars Kristian. Dere har med viten og vilje lagt ut kommentarer hvor dere har utgitt dere for å være fagpersoner. Dette er lovstridig, og det skulle aldri ha skjedd.

  Jeg har full forståelse for at det dere har gjennomgått mht nettroll, oppleves nærmest som terror, og det må være forferdelig. Det skal ikke skje, men det gjør dessverre det. Nettopp fordi mennesker som er mindre vellykket enn dere ønsker å ødelegge, se idyllen sprekke. Det er svært beklagelig, og mye av det er direkte forkastelig. Der har dere min fulle støtte, Caroline og Lars Erik.

  Når det er sagt, kan jeg ikke se at de kommentarene det er snakk om, er direkte relatert til hetsen dere har blitt utsatt for. Det er relativt greie kommentarer fra lesere som har blitt kommentert av dere under falske navn. Dersom du hetses, Caroline, skal det anmeldes og jeg har forståelse for at Lars Kristian vil beskytte deg. Men hva er hensikten med å skrive at du «står riktig i planken» – hvorfor ikke bruke tid på å få til livs den virkelige hetsen? Hvorfor bruke tid på å skrive støttemeldinger om ting som er helt dagligdagse? Dersom de falske innleggene handlet om å beskytte deg fra stygge kommentarer og direkte hets, mobbing – da hadde folk forstått, tror jeg.

  Jeg ønsker dere lykke til – og det mener jeg.

  1. Skrev Lars Erik et sted der i kommentaren – skal selvfølgelig stå Lars Kristian.

 494. Om du velger å publisere dette eler ei, det er opp til deg.

  Jeg har aldri kommentert på en blogg før.. men nå brenner jeg inne med en hel del.

  Ikke kan jeg begripe hvordan du har holdt dette for deg selv så lenge. Man leser jo om disse andre bloggerne som til stadighet er mobbet, hengt ut eller truet fordi noen mener de har opptrådd eller skrevet «feil». Videre lærer man at toppbloggerne (deg selv inkludert) egentlig ikke kan foreta seg noenting, for det blir aldri bra nok.
  Nå i disse dager med all denne fokusen på «kampen mot mobbing»… bør alle gå litt i seg selv og kjenne på hva man selv har gjort for å bidra til at denne grusomme formen for plaging skal opphøre. Mest sannsynlig kommer man fram til ingenting, eller det motsatte.

  Kjære Caroline. Pass på deg selv og vern om de du er mest glad i. Mulig du føler «de» har vunnet nå.. men det aller viktigste er hva du selv mener. Jeg pleier å si at du vet du har havnet på riktig sted, når du er omringet av folk som er glad i deg for akkurat de grunnene du selv har for å være glad i deg. Heldigvis er det du som er mamman til Nelia, noe som kommer til å gjøre henne mer rustet til å forstå og takle verden når hun vokser opp. For det har du lært henne.
  Dessverre er vi mennesker utstyrt med et personlighetstrekk som heter sjalusi. Denne er i større eller mindre grad tilstede hos alle, men mer dominerende hos noen.
  Du presiserer at folk som ikke kjenner deg tillater seg selv å kommentere eller uttrykke seg om deg likevel, og dette på negative måter.

  Jeg kjenner deg ikke, men jeg kjenner at jeg unner deg alt godt.

 495. For hva det er verdt så har jeg full forståelse at dere har gjort det dere har gjort. Og jeg tror at mange andre ville gjort akkurat det samme I deres sko. Det er utrolig vondt å lese hva dere må gjennom gå og jeg tror nok at mange av disse net-trollene ikke forstår at dere er vanlige mennesker med vanlige problemer. Jeg syns at bloggen deres er et lyspunkt I hverdagen så hold mote oppe. Jeg håper at denne bloggen varer I mange år fremover

 496. Mennesker som ønsker andre vondt har det som regel ikke så bra med seg selv. Vet at det kanskje ikke hjelper å høre det, men de stygge tingene de sier handler egentlig om deres egen usikkerhet. Projisering er ikke gøy for den som havner på mottakersiden, men man må bare være et bedre menneske og ikke synke på deres nivå. Jeg synes du er flink og tøff, og du må tenke på hvor heldig du er som har en bevissthet om hvordan type menneske du ønsker å være.

 497. Jeg kan forstå det veldig godt! Stå på, du har et veldig godt hjerte. Elsker bloggen ding og ikke bry deg om de dumme menneskene.

 498. Benedikte

  Syns du er tøff! Dere er begge tøff som står i mot dette. Selv om det er klart slike kommentarer på en eller annen måte vil påvirke dere. Ingen kan dømme før de er i deres sko. Sikker på det er mange som ville gjort det samme. Må føles så hjelpes løs mot alle disse nett trollene! Håper dere klarer å komme dere gjennom dette og se forbi disse uvitende, misunnelige, bittre små menneskene. Jeg heier på dere

 499. Frøydis

  Dette er bare trist. Trist fordi jeg ante ikke at noen kunne inneha slik total mangel på respekt for andre mennesker. Jeg beundrer deg for din åpenhet og flotte blogg. Stå på Caroline :*

 500. […] dag kom bloggposten fra Caroline Berg Eriksen vedrørende kommentarjukset. I bloggposten Gi aldri opp forteller hun om redsel, om trusler og […]

 501. Lillian

  Hei Caroline. Jeg leser i hvert fall ikke din blogg (eller andres) for å finne feil eller noe å irritere meg over!
  Fortsett med å skrive om det som er riktig for deg 🙂
  Lykke til kjære du.

 502. Uff, dette ble bare for dumt!! Innlegget ditt berørte meg ikke i det hele tatt, det treffer ikke nerven og oppleves ikke å komme fra hjertet. Beklager. «Taktikken» om at LK alene har stått bak manipuleringene i et forsøk på å beskytte deg er ikke troverdig overhodet – jeg synes nesten det er respektløst at du tenker så lavt om oss leserne dine! Legg deg flat Caroline, si unnskyld, vær ydmyk og gi deg mens leken er god. Jeg er usikker på om tilliten hos leserne dine kan bygges opp igjen, men viktigere: ønsker du å fortsette å blogge? Kanskje hele dette sirkuset bør få deg til å tenke i gjennom hvordan du vil at veien videre skal være. Må du være i rampelyset? Er D-kjendisstatusen verdt sin pris? Skal du leve resten av livet bak en fasade? Eller er dette tidspunktet for et retningsskifte? Bare du vet svaret. Bare du kan gjøre det som kreves.

 503. Hi, I’ve been reading you blog for a while now, I’ve never really had the need to comment until I saw this post…
  I find you and what you do so inspiring. I’ve been dealing with a lot of anxiet problems and when I started running (I had to try it, you made it look so much fun, which it is 😉 ) about a year ago and enjoy exercise it made the anxiety and the costant exhaustion disappear and it has made the world of difference to me. So don’t forget that even though there are some people who just want to hate, how many people you are inspiring to do better every day, SO KEEP ON inspiring and spread joy and happiness as your wonderful self and have a very happy MoNdaY ! 🙂

 504. Du skal vite at du ER god! Det er derfor folk ønsker å gjøre deg/dere noe vondt. De er misunnelige. Jeg må innrømme jeg blir litt «skuffa» når dette kommer frem, men herregud! Du er laget av kjøtt og blod du som alle oss andre, mennesker gjør feil. Jeg synes du ska stå på og gjøre det du kan, nemlig å blogge og inspirere! Håper alt ordner seg for deg!:) kos deg med den fine familien din 🙂

 505. Sterkt innlegg, har alltid undret meg over hvordan du har taklet all hetsen. Disse menneskene som åpenbart vier livet sitt til dette, har det nok ikke så bra med seg selv. Bloggen din er av høy kvalitet og er ganske sikker på at den inspirerer mange der ute, du har mye å være stolt av.

  Lykke til videre i fremtiden med karriere og familieliv 🙂

 506. Martine

  <3

 507. Hei så vondt å lese. Å være en offentlig person må være noe av det værste som er. Med en gang en tråkker feil så vet alle det. Hvem gjør ikke feil ? Ingen er perfekte,forskjellen er at alle sine feil blir ikke blåst opp i store proposjoner. Og sett av så mange som med dere. Jeg slutter ihvertfall ikke å lese bloggen din,og dømmer dere ikke på noen måte. Håper at alle disse forumene Kunne vært stengt og at dere får fred fra sånn mobbing. Verden har blitt helt grusom med Internett og mobbing. Trur enkelte glemmer at dere også er mennesker med like mye følelser som resten av oss som ikke er offentlige. Dere er ikke noen superhelter som ikke blir såret. Stor trøste klem til dere og ta godt vare på hverandre i denne tunge tiden.

 508. Marita Ranheim

  Det er så utrolig trist å høre at du blir utsatt for slik mobbing! Jeg hører ofte folk går rundt og snakker dritt om folk og bloggere de egentlig ikke har så mye kunnskap om, og jeg synes det er forferdelig!
  Du er et stort forbilde for mange Caroline, inkludert meg. så ikke gi opp! Vi er glade i deg og elsker bloggen din. Håper dere klarer dere gjennom dette og jeg ønsker alt godt for deg og din familie.

 509. Helene.M.

  Hei Caroline !
  Jeg har lest bloggen din i ca. 1 år og syns du har verdens beste blogg 🙂

  Utrolig at det har gått så langt at du må skrive dette innlegget.Helt utrolig at folk hater og leser en blogg samtidig mener jeg! De er nok bare sjalu, fordi du er fantastisk flink til å blogge og innholdet på bloggen er noe mange bare kan drømme om 😉

  Fortsett med alt det gode du gjør, vi andre heier på deg !

 510. Helene B

  Vet virkelig ikke hva jeg skal skrive Caroline, men vær så snill og ta vare på deg selv! Mange ganger føler jeg media er ute etter deg og trekker feil konklusjoner hele tiden, men leserne dine elsker deg fordi vi liker ditt lesestoff og ikke sladrestoff, det er lett å dømme og sitte med tanker etter at VG, se og hør og sikkert veldig mange andre skriver «dritt» om deg, men hver eneste gang har jeg lest på bloggen din og veldig kjapp er du ute med unnskyldinnlegg eller et forsvarsinnlegg… Jeg beundrer deg, det kan ikke være lett!! … MEN, hold ut, leserne dine liker bloggen din og liker deg. Lesere som skriver tull og hater på deg er ikke lesere!

  Stor klem, Helene 🙂

 511. Benedicte

  Vi er alle bare mennesker ❤️
  Klem

 512. Lillian

  Hei Caroline

  Jeg synes det er så trist du føler at du må forklare deg selv hele tiden.
  Jeg er en jente på 21 år som har fulgt deg i noen år, og det jeg liker ved bloggen din er at hvis jeg skulle trenge inspirasjon til en kreativ middag, et kreativt antrekk eller bare noe å lese på mens jeg sitter på toget på vei til skolen. Så klikker jeg meg alltid inn på din blogg.

  Jeg som leser ser på hva du legger ut av bilder og tekst, og tenker ikke mer på det utover dagen. Og tenk om alle leserne dine gikk inn hit for å få en god leser opplevelse og ikke for å finne feil eller lete etter noe man kan ta frem i media. Deseverre kan du ikke sile ut de du vil ha som lesere og ikke. Derfor er det så viktig at du holder på de gode leserne dine, og prøve å se forbi de andre.

  Du er mitt forbildet, jeg har stilt deg diverse spørsmål om klær og mat og noen vanskelige situasjoner som jeg har vært i. Og du har alltid svart meg med et godt hjerte.
  Du aner ikke hvem jeg er, hvor jeg bor eller hva slags person jeg er. Men hver gang jeg har stilt deg et spørsmål har du alltid åpnet deg med gode og troverdige svar som alltid ønsker det beste for meg.
  Derfor kommer jeg aldri til å henge meg opp i ting som dette eller andre negative ting som dukker opp i media.

  Kommentaren min er sikkert lik mange andres, derfor håper jeg du samler på alle de gode og kaster de negative. For en gang iblant er det lov til
  «å gi litt faen».

  Derfor håper jeg at du følger overskriften din. GI ALDRI OPP

 513. Elisabeth

  Jeg synes det høres helt grusomt ut det du opplever. Jeg hadde selv vært livredd, folk er virkelig gale og man vet aldri hva de kan finne på. I tillegg må det være forferdelig å få så mye kritikk og drittslenging dag ut og dag inn. Skjønner at du elsker å blogge og det er sikkert utrolig gøy med alle sponsorene og alle de fine klærne du får kjøpt deg osv. Men er det virkelig verdt det?? For meg tror jeg jeg kan si at det ikke hadde vært det. Har selv barn og vet hvor bekymret man blir for dem. Man blir i tillegg livredd for at noe skal skje med en selv slik at dette kunne gått utover barna.

  Jeg ville virkelig vurdert å få meg en normal jobb var jeg deg. For å være så utrolig lei deg og redd som det du sier at du er, KAN det da på ingen måte være greit å være, bare sånn at du kan fortsette å blogge?

 514. Elisabeth

  Hvordan kan mennesker være så utrolig slemme og ville andre så mye vondt? Hvorfor føler man så mye hat mot et annet menneske, uten å kjenne henne på ordentlig? Hvordan kan man i det hele tatt «snakke» stygt om et uskyldig barn!?

  Et menneske med normale verdier og med føttene på jorden reagerer og oppfører seg ikke slik og jeg håper av hele mitt hjerte at du klarer og heve deg over det.
  Jeg får vondt i hele kroppen av å høre at du ikke føler deg trygg i ditt eget hjem. Når vårt hjems trygghet blir tatt fra oss av slik ondskap, kan jeg ikke en gang forestille meg hvor vondt det må være.

  Mange mener sikkert at dette er medaljens bakside og priset man må betale, men det er det virkelig ikke! Dette er grov mobbing og helt uakseptabelt!

  Ønsker deg og din familie alt godt. Ta vare på hverandre <3

  Klem

 515. du har blitt dreven på hersketeknikker, det skal du ha. Well done!

  1. Og du er nok en dreven hater.
   Well done til deg og!

 516. Birgitte

  Bare stå på Caroline!! Du gjør en kjempe bra jobb og desverre så er det noen få individer som ikke unner deg din suksess!
  Ja, det som har skjedd er feil, men som du sier, dere er bare mennesker og mennesker gjør feil. Mannen din gjorde det han gjorde for å beskytte deg og det er jo ett tegn på at han er en god ektemann 🙂 Bare børst dette av dere, lær av deres feil og stå på videre <3

 517. Har lyst til å gi deg en stor god klem! kort og greit, stå på, fortsett å gjøre som du gjør 🙂 beundrer motet ditt veldig! varm klem fra meg 🙂

 518. Det er svært alvorlige ting du skriver om her og jeg forstår at dette må være vanskelig for dere alle, men det er noe som heter å gjøre andre en bjørnetjeneste.Jeg er redd for at det er nettopp det Lars-Kristian har gjort i dette tilfellet, og det er synd – for jeg tror at dette vil trigge disse personene enda mer (trist, men sant) lykke til videre, og skulle det bli for ille så har du jo en utdannelse å falle tilbake på, og det finnes mange andre spennende yrker som sikkert hadde passet deg perfekt – selv om jeg som daglig leser ikke vil miste bloggen. Lykke til

 519. Hvem i alle dager er det som har et behov for å ødelegge andres liv på den måten? Det er helt uten min evne til å fatte hvordan noen mennesker vil bruke tiden sin på å finne feil, endre budskap, etc. hos et helt uskyldig menneske med ingen andre intensjoner enn å skrive en god blogg og være en inspirasjon for andre. Jeg er målløs. Jeg heier på deg Caroline, på deg Lars-Kristian og på dere som familie. Dere er helt fantastiske og sterke i alt dere må gå igjennom. La dem aldri vinne.

 520. Kjære Caroline.
  Jeg er så utrolig lei for det du må hå gjennom om dagen, og det du har måttet gå gjennom. Jeg føler inderlig med deg. Har faktisk hatt litt problemer med å tenke på annet de siste dagene. Av en eller annen grunn lever jeg meg veldig inn i hvordan du har det nå, og tar det nesten personlig.. Kanskje fordi jeg kjenner så på hvor urettferdig og hatefullt det er, og det er virkelig noe jeg ikke tolererer.
  Skulle ønske det var noe jeg kunne si som fikk alt til å gå over, men jeg tror nok at du et sterk nok til å komme deg gjennom dette også. Jeg håper iallfall ikke du slutter å skrive!
  Lykke til! Og husk at vi er mange som ser deg og heier på deg <3