feirer ut julen

Å, det var så fint i går! Jeg fikk så god stemning inni meg med en gang mørket kom, vi tente lys og huset ble fylt med duften av bacon og ertestuing. Det var en utrolig fin måte å si farvel til julen på synes jeg, så nå er vi klare for å bli kvitt pynten i løpet av dagen og morgendagen 🙂 Her kommer noen bilder fra kvelden, og ikke minst fjorårets siste / årets første julebord! Jeg ble så glad for å få utnyttet alle disse eplene, jeg brukte bare stormlykter til å ha dem i, uten bunnen. Så plukket jeg litt granbar og kongler, og fikk brukt litt juletrepynt også 🙂 

vertinne

bordet

borddekking

bordet23

lutefisk

lutefiskøl

___________________________________________________________________________________________________________

 – ryktet går – 

g864s

haha, kveldens misforståelser! 

katrineogsiri

ler

alle

ler2

Vi spiste lutefisk til hovedrett og til dessert laget jeg cherrykrem etter oppskrift fra svigermor, som jeg serverte med frukt og krumkaker. Måtte bare bli kvitt julekakene, og så var det jo utrolig godt! Vi avsluttet kvelden med noen runder Ryktet går, like hysterisk hver eneste gang! Jeg mener det, dette spillet gjør livet enda bedre. 

Alt i alt, en magisk kveld med fantastiske mennesker som jeg er så glad for å ha i livet mitt  God venner er virkelig gull verdt! 

___________________________________________________________________________________________________________

I dag skal jeg jobbe litt, trene, pakke vekk litt jul og ta en tur til byen for å se på en ny vogn til lille. Og ellers blir det bare å nyte at det er lørdag og at Lars-Kristian har fri 🙂 Det er ikke lenge til oppkjøringen starter eller til han reiser på treningsleir, så de kommende helgene før alt braker løs må vi bare nyte. Håper deres dag blir fin! 

68 kommentarer

 1. Hvor kjøpte dere lutefisken?

  1. Caroline

   Meny Rising, men usikker på om det er noe mer igjen 🙁

 2. Elsker bordekking innlegg:D såååå mange gode tips super kreative deg.

  Er dette helårs serviset deres? Porsgrunn?

  Er sååå vanskelig å finne servise å spare på som går til alt året rundt med unntak av helhvitt da

  1. Caroline

   Vi bruker det til alle fine anledninger 🙂 Sterling fra Wedgewood.

   1. Vi har også dette serviset, som vi fikk i bryllupsgave for 11 år siden. Men dessverre har sølvkanten nesten blitt borte av å ha det i oppvaskmaskinen! Veldig lei meg, for jeg elsker dette serviset. Har du oppdaget noe lignende, eller bruker dere det ikke så ofte?

   2. Caroline

    Har det? Vi bruker det ikke så ofte, kanskje 2-3 ganger i året, og har ikke merket noe til det :/ Kanskje vi burde begynne å ta det for hånd.

   3. Neliane

    Vi har service med gull langs kanten (juleservice ) og et annet med sølv. Tar det alltid for hånd, og det er rådet fra glasstøyfabrikanter også. Oppvaskmaskin er dessverre for hard uansett program. Ikke risikere det med det nydelige servicet ditt Caroline :-). Kjapt gjort å ta sånt for hånd……

   4. Hvis du kun bruker det to-tre ganger i året ville jeg ikke bekymret meg. Vi bruker det til daglig! Det skulle ifølge glassmagasinet være dishwasher-safe, men dengang ei:(

 3. Hvem glass serie er det dere har på bordet?

  1. Caroline

   Line fra Kosta Boda 🙂

 4. Jeanette

  Ha en strålende helg Caroline! Håper du preller av deg/overser alt av nye negative kommentarer her og på instagram og nyter helgen med dine kjære 🙂 lurte bare på hvordan bilstol dere har til Nelia nå?

 5. Kjempefint dekket bord. Det er jo litt godt å få pakket ned julepynten og da. Får alltid litt inspirasjon når julepynten er pakket bort til å redekorere med litt pynt og stæsj i stuen. Ha en fortsatt flott helg.

 6. Cecilie

  Hei. hvorfor skal dere ha ny vogn? 🙂

  1. Caroline

   Vi trenger en vogn som skal stå i barnehagen 🙂

   1. Lene S

    Ja det er jo viktig at vogna er ny. Må ikke finne på å kjøpe en brukt en.

   2. Isabella

    Lene S; ja, det er jo så viktig for deg å påpeke nettopp det!! Når begynte du å bestemme hva folk skal bruke penger på?? Skaff deg et liv!

   3. Æææ vi er en standard familie som har tre vogner. En simo. En trille og en sportsvogn. Til et barn. Ei annen jeg kjenner har fem…høyst normalt

 7. Det spillet der tror jeg vi må skaffe oss.Skal tro om de som har laget det vet hvor mye publisitet du har gitt det.Sikkert mange som har kjøpt det pga deg 🙂 Forresten,du kler å være brunette!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ja, opplever at det er utsolgt flere steder.

   1. Vi spilte det masse i romjulen og nyttårshelgen, og vi skrek av latter når vi så hva ordet t ble til når sistemann var ferdig. Det kommer jammen meg an på øyet som ser. Vi har prøvd å få fatt i det nå i januar, men det er utsolgt.
    Jeg må uansett skaffe det, men får smøre meg med tålmodighet.

    Jeg lurer på en ting: jeg ser dere har bacon å lutefisken, men har dere brunoststaver også?

   2. Caroline

    Det er ufattelig morsomt 🙂 Ja, vi bruker brunost også.

 8. Kjære mamma Caroline! Du har den fine hvite vogna, en sportsvogn og en reisevogn. Trenger du virkelig enda en vogn??

  1. Caroline

   Vi må ha en vogn som skal stå i barnehagen. Alternativet er å ta med vognen frem og tilbake hver dag, og det orker vi ikke :/

   1. Er det langt å gå

   2. Søk på «sovevogn» på finn.no. Jeg kjøpte en sovevogn brukt ( den skal jo bare stå stille, så trilleegenskaper, vekt osv er jo ikke viktig). Endte opp med en fin urban jungle mountain buggy for bare 600 kr. Mer til veskebudsjettet 😉

  2. Det er jo temmelig vanlig å ha en ekstra vogn til sovevogn i barnehagen 😉 veldig upraktisk for de fleste å trille fram og tilbake.

   1. Ikke alle som har bil .. Jeg bare lurer på hvor mange vogner man egentlig trenger til bare 1 barn? Er ikke 4 vogner i overkant? Selv har jeg 1 stk!

   2. Susanne

    Det er jo Caroline og LK sitt valg om de vil ha en ekstra vogn i bhg. Folk må ikke kritisere hvert minste aspekt ved livet til andre mennesker. Tenk om noen skulle kritisert dine valg som forelder hele tiden, Hilde? Det er ikke hyggelig for noen. Respekter andres valg.

   3. aTurid

    Vi har 1 barn og 5 vogner faktisk. Ikke unormalt i det hele tatt

   4. Isabell

    Er vel ikke ditt problem hvor mange vogner de vil ha?? Du vil ha en vogn, fint for deg! Noen ønsker fler av ulike årsaker.. Blir helt svett av hva folk henger seg opp i ! Kan ikke folk passe på seg selv og slutte å legge seg opp i hva alle andre driver med?

 9. Så fine og koselige bilder! Bordet var nydelig dekket 🙂

 10. Fine bilder, vakkert dekket bord, god mat og vennekos – takk for titten! 🙂
  Hvor har du kjøpt de søte serviettringene? Og hvor er de flotte spisestustolene fra?
  Finfin lørdag til dere 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Spisestustolene er fra TM Design, og serviettringene er fra HM.

 11. Å, så koselig:-) Der skulle jeg ha vært, lutefisk er jo så godt og jeg elsker spille kvelder!! Fin gjeng dere er;)

 12. Hei!
  Nydelig pyntet bord.
  Hvor er lysenronen deres fra? Den var lekker!
  Ønsker deg og dine en fortsatt deilig helg (-:

 13. I love the apple decoration. such a cute idea!

  https://www.aboutacloset.com/

 14. julianne

  fint at du koser deg 🙂

  Jeg likte veldig godt de fototipsinnleggene du har skrevet tidligere. Jeg har kjøpt et kamera jeg er veldig fornøyd med, og som jeg har lekt med en stund, og føler meg klar til å kjøpe inn et annet objektiv enn det som følger med. Lurte på om du har noen tips til hva du mener bør være objektiv nr 2? Vidvinkel? Tele? Makro? Noe annet?

  Håper du nyter helgen 🙂

 15. Marianne

  Ser utrolig koselig ut 🙂 Veldig fint dekket bord også. Spillekveld med gode venner og god mat er noe av det beste som er. Gleder meg til nye innlegg på bloggen din hver dag!

 16. Epler kan være så dekorative altså, det ble kjempefint med de oppe i glassbollene!

 17. Så utrolig koselig og fint bord du hadde dekket 🙂 Begynte å savne julen litt når jeg så det

 18. Har ett spørsmål som jeg vet mange har forskjellig syn på, hvor mye alkohol synes du det er greit at gjestene drikker når barnet er tilstede, og er det greit at mor/far drikker? Har leserne her noen synspunkter dem vil dele? Noe av julen min ble nemlig ødelagt for meg fordi jeg har et litt strengere synspunkt på dette enn svigerfamilien min.

  1. Ann Kristin

   Ett par glass vin er helt i orden. Så lenge ingen er synlig beruset og oppfører seg skikkelig må det da være opp til hver enkelt, i allefall så lenge man ikke har et problematisk forhold til alkohol.

   Her tar vi oss gjerne en øl eller litt vin i ukedagene også hvis vi føler for det, ungene på 7 og 10 bryr seg fint lite siden moderat inntak for voksne er normalt i deres verden. De har også fått smake øl/vin men synes det ser bedre ut enn det smaker

 19. ååååhhhhh jeg ELSKER lutefisk, så nå ble jeg skikkelig sulten . . . hehe . .
  Du pynter til fingerspissen Caroline. Så lekkert <3
  Så kreativ måte å bruke eplene på 😉 Håper din lørdag har vært strålende.
  Her på Østlandet snør vi snart ned, men vi koser oss med skikkelig vintervær, fyr i peisen og rødvin <3 Enjoy life <3
  Bikkjene har kost seg i masse snø i dag og vi har hatt en fantastisk tur med de.

  Jeg har forresten forsøkt å finne disse koppene dine på miss Etoile – de som er sølv på utsiden og litt dekor på innsiden.
  Jeg har søkt side opp og side ned, men jeg finner ikke disse. Har du en link eller kanskje de er utsolgt?

  Ha en strålende lørdag videre kjære søte vakre inspirasjonskilde – med navn Caroline <3

  1. Caroline

   Det hørtes ut som en koselig dag, Lisen 🙂

   Hvis du ikke finner de, så er de nok mest sansynlig utsolgt :/

   Ha en fin søndag <3

 20. katarina04

  Så fint å se at dere koste dere! 🙂
  Nydelig pyntet, du er kjempe flink!

 21. aleksandra

  Hei fine deg!
  Etter lang sparing har jeg tenkt å kjøpe meg en Daniel Wellington klokke! 🙂 Jeg har veldig lyst på en med brun reim og gullur, og har jo latt meg inspirere av dine bilder! Jeg bare lurer: har du den «classic st. Andrews lady»? Ut fra antrekksbildene jeg har sett, ser det ut som om det er den du har, men når jeg har søkt opp dine innlegg så kan jeg ikke finne at du har den modellen. Blander jeg kanskje med bristol lady? 🙂 Og syns du kanksje st. andrews kan bli «for brun?» 🙂 har ikke sett disse klokkene i virkeligheten, så hadde vært så fint med tips fra deg 🙂
  hvis jeg i tillegg skulle kjøpt en fargerik stripete reim, hvilke ville du anbefalt med tanke på motebilde fremover? 😉 klem!

 22. Ser ut som en morsom kveld! Slike kvelder er gull verdt når man ellers er så travle hver for seg. Et lite tips for å bruke opp eplene; enten juice dem sammen med ingefær (evt også med agurk, selleri og spinat for grønn juice), eller skrell og del dem opp i biter, frys ned i ziplock-poser og putt dem i nydelige smoothies. Har alltid frosne eplebiter og banan i frysen. God helg videre!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, det skal vi prøve 🙂

 23. Irenglede

  Smart måte å bruke de røde eplene på. Vakkert bord – virkelig til inspirasjon. God helg!

 24. Saa koselig og ikke minst goey det saa ut Caroline. Dere er saa flinke til aa stelle istand 🙂

 25. Hei! Jeg likte antrekket ditt så godt. Hvor er det fra?

  1. Caroline

   Det er en playsuite dra Divided 🙂

   1. Takk:-)

 26. Hei. Lurer på hvilken størrelse du har på tallerkener? 🙂 27 på de største og 20 på de minste over?

  1. Caroline

   Det vet jeg dessverre ikke :/ Den underste er hvert fall dekktallerken, i tillegg har vi middagstallerken, frokosttallerken og en tallerken til forrett.

   1. Oki. Takk for svar – det var til hjelp 🙂

 27. men så fint dukat, gillar idén med äpplena, superfint

  http://www.vonlila.se

 28. Caroline

  Hei
  Lurte bare på om du skal ha noen oppsummeringsinnlegg fra ferien på GC. Vi har booket spontantur til Amadores og lurer på hvilke resturanter man bør velge? Vil lissom ikkes spise ihjelsteikt pepperbiff som er standard på slike chartersteder.
  Har i hele mitt liv sagt at jeg aldri skal til GC før jeg blir pensjonist siden det er det kleineste reisemålet man kan reise til. Men i nøden spiser selv fanden fluer 🙂

  1. Caroline

   Nei, det tror jeg ikke jeg kommer til å ha, men hvis du ønsker kan jeg godt gi deg et par gode anbefalinger 🙂

 29. hva heter bestikket du bruker her ?

 30. Marte O Gulbrandsen

  Først..vær stolte av alt dere har oppnådd i deres unge liv. Jeg forstår godt at presset tidvis er stort på dere begge. Og at man føler behov,som ektemann å forsvare sin kone er virkelig bare et tegn på kjærlighet. Dere velger å dele mye, og dermed tror vel noen de også har rett til å bedømme alt dere gjør ..Utrolig mye skammelig netthets å lese mot dere nå. Blir rasende over hva folk får seg til å si. Hold hodet høyt, og vær stolte! Og takk for at vi får lov å følge dere slik vi gjør!

  Så,ang bildene fra borddekkinga, så hyggelig å se dere bruker sølvbestikk på bordet! Synes ofte folk er sånn halvnegative til det nå for tiden, og det er jo trist, for det er så vakkert, og hyggelig å bruke.

  Håper du sover og slapper av i skrivende stund.
  Hilsen Marte

  1. Caroline

   Tusen takk, Marte <3 Ja, det er virkelig ikke noe hyggelig å lese, og mange setter det så utrolig på spissen og tar alt ut av sammenheng :/

 31. Hej Caroline 🙂

  Undrar vilken Blixt du använder till kameran för att ta dessa fina bilder?
  Tacksam för svar!
  /M

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Hva betyr blixt? 😀

 32. Du er virkelig en inspirasjon innen interiør, fantastisk fin borddekking 🙂 <3

 33. Korleis instillingar har du på kameraet for å få så fine instillingar, sjølv om det er mørkt ute? 🙂 Vakre Caroline!

 34. Hei Caroline, vet ikke om i svarer siden dette er ett gammelt innlegg, du er veldig flink å dekke bord, er det 31 cm tallerkenen du har underst?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *