time to get cozy

sweat

Etter en veldig sosial desember med mange sammenkomster i finstasen, synes jeg januar er en utrolig deilig måned å tilbringe i joggedressen. Med en gang jeg kommer hjem fra byen eller andre steder jeg har vært med normale klær, bytter jeg alltid til et par myke bukser og en stor genser, og det er så utrolig behagelig! En joggedress er også et must for meg når vi har filmkvelder, på søndgaskvelder eller egentlig bare hver eneste kveld, så jeg begynner å få en fin samling nå. Dere spør så ofte hvor joggedressene mine er fra, så jeg har laget en liten collage til dere med fine joggedresser 🙂 Nesten alle mine er forresten fra BikBok eller Victoria’s Secret. 

___________________________________________________________________________________________________________

time to get cozy 

Uten navn-1

 1. bikbok 2. h&m 3. h&m 4. h&m 5. bikbok 6. cubus 7. cubus 8. ganni – finnes her & her /adlinks 

23 kommentarer

 1. Godt nyttår, Caroline! 🙂 Pleier du å kjøpe en størrelse større, eller? Kjøpte meg en kosedress i dag, buksa passet fint, men angrer på at jeg ikke kjøpte genseren i s. Er jo deilig at de er litt store. Kommer sikkert til å bytte genseren 🙂

 2. Oh, I need that 3d one 😉

  Ann | https://annrobiefashion.com/

 3. Kosedress nr 3 var kjempefin! Jeg ha blitt hekta på grålamerte klær i det siste. Formen på buksa var i hvertfall fin. Synes ikke det er fint når den blir så posete ned ved anklene 🙂
  Klem <3

 4. Charlotte Nathalie

  Hei Caroline!
  Morsom at du laget dette innlegget akkurat nå, for i dag hentet jeg en pakke fra By Malene Birger med den grå kosedressen du har. Jeg kjøpte den på salg etter å ha sett den på deg, tror ellers ikke jeg hadde endt opp med den for den har ikke vært særlig reklamert for andre steder, og jeg ville nok ikke lagt merke til den ellers. Er VELDIG fornøyd! Blir en liten bursdagsgave til meg selv, for i morgen fyller jeg 40 (!). Go januar girls, eller hva? Hurra!

  Godt nytt år forresten!

  Vennlig Hilsen Charlotte

 5. Jeg liker også veldig godt å gå i joggebukser, men det blir så stygge knær på de. Altså at knærne på buksa stikker ut når jeg står. Sliter du også med det?

 6. Har du sett de fine joggebuksene fra Rich&Royal? De er kjempelekre, og kan også brukes til hverdags med en blazer til;)

 7. Åh, så mange fine kosedresser! Jeg elsker de fra Bikbok og VS, men de fra Hollister kan også anbefales. Like myke og gode som nr. 1 fra Bikbok, bare litt tykkere i stoffet!

 8. Sitter akkurat nå og bestiller fra min datter som jobber på BB i Oslo 🙂
  De har masse kosetøy og pysjer til 99,-
  så i morgen får jeg et nytt parti med slikt tøy :))
  Det er jo så deilig å krype opp i sofaen om kvelden med kosetøy en kopp te, kakao eller et glass vin.
  Det er nå på denne tiden at det går i serier,lese bøker og drømme seg bort til varmere tider og steder.

 9. Årh, de såg digg ut. Syns alt ser fint ut på dere lange folk 🙂

 10. Så freshe dresser 🙂 Jeg MÅ alltid bytte om til joggisen når jeg kommer hjem. Diggeste som finnes!

 11. Har du link til nummer 2?:)) Likte den så utrolig godt!

 12. Når jeg og søs bodde hjemme hadde vi en generell konkurranse hver dag om å komme først inn på badet for å skifte til «joggis» etter endt jobb/skole. Gjør det samme nå som jeg bor i eget… skifter alltid til joggis før noe annet gjøres. På med noe deilig, comfy og lage det hyggelig rundt seg 😀

  De joggebuksene fra BikBok er helt nydelige! Hadde faktisk ikke trodd at de skulle holde så bra heller. Men de er ganske billige og super komfortable! Må absolutt ha en til 😀

 13. Jeanette

  det er så deilig å krype inn i kosedress altså!

 14. Marlene

  Hei Caroline! Lurer på o du kan lage et litt personlig innlegg om hvordan det er å bo så langt unna familie med en liten baby? Er selv gravid og bor langt unna mine, kjenner at det er tøft og savnet er stort.. Du har jo ei flott jente og har flyttet mye, så du sitter sikkert på mange erfaringer og tips 🙂

 15. Åh, dette var godt å lese. Jeg er egentlig ikke klar for hverdagen etter jula ennå, og går hele dagen på jobb og gleder meg til å hoppe i joggedressen. Da er det enda bedre når den er både ny og fin 🙂 Tenker et av gavekortene fra jula går til en fin kosedress etter å ha sett dette:) On that note, kanskje du kan skrive litt om motivasjon og å starte på nytt i et nytt år? Du er jo så flink til sånt, og jeg trenger litt motivasjon 🙂

 16. Så snygga! Gillar den du har som är lite mint i färgen, passar dig jättebra 🙂

  http://www.vonlila.se

 17. Det bildet med deg og Nelia <3

  Jeg fant ikke fram i linkene, er den nr 1 fra Bikbok?
  Likte innlegget veldig godt 🙂

  1. Caroline

   Nr. 1 er fra BikBok, ja 🙂

 18. Hei Caroline. For lenge siden, så la du ut bilder fra et hotellrom når du var på tur-der hadde du på deg en grå hette genser(?) med team skrift og tall på. Lurer fælt på hvor den er kjøpt. Håper du skjønner hvem jeg mener 🙂

  1. Caroline

   Uff, klarer ikke huske hvilken genser du sikter til 🙁

 19. Hei Caroline.
  Jeg lurte på om det er mulig å ønske seg et slikt innlegg om buksedresser? De jeg har sett deg gå med kler du så utrolig bra, jeg klarer bare ikke å finne en som passer til meg. Gjerne med forslag som ikke koster skjorta 🙂

 20. Hei!
  Kan du linke til nr.2 fra hm? Finner den ikke på nettsidene!
  TAKK 🙂

 21. Hei,
  Jeg er en dame på 35 år. Det er alltid vanskelig for meg å finne riktige klar.
  NB.høyde. 158 . vekt.59.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *