forlenger julen

julekort1


Ok, jeg fikk litt panikk i går da jeg leste en overskrift på nett som fortalte meg at jeg var lat dersom jeg fortsatt ikke hadde ryddet bort julepynten, for her i huset står alt fremme ennå. Vi skal faktisk drøye det helt til helgen, og på fredag får vi gjester, så vi tenkte å feire julen ut sammen med lutefisk. Varer ikke julen helt til påske, da? Grunnen til at vi har ting fremme ennå kommer mest av at vi føler at vi ikke er helt ferdig, vi var jo på ferie, fikk pyntet så innmari seint, og var borte nesten hele romjulen, så når uken er over er vi nok mer enn mette. Da skal alt pakkes bort, og neste år skal vi starte tidligere, så ikke alt blir så rushet. 

___________________________________________________________________________________________________________

christmas card 2014 

julekort2

Jeg har jo helt glemt å vise dere «årets» julekort også, jeg synes det ble så fint! Denne gangen ville jeg ha noe som ga en følelse av ordentlig jul. Litt gammeldags med kristtorn, gull, rødt og grønt. Så ønsket jeg en dør på kortet, da står det så fint av seg selv 🙂 Det er kortshop som har stått for trykk og design dersom noen skulle lure, og det nydelige bildet er tatt av flinke Karin som fotograferte både nyfødtbildene og bilder i forbindelse med 1-årsdagen. 

julekort4

___________________________________________________________________________________________________________

Dagens treningsøkt er over for min del, jeg sitter her i kimonoen min og spiser en sen frokost mens jeg jobber. Så kjekt med hjemmekontor! Vi reiser inn til byen for både bilder og andre ting snart, så jeg får avslutte og være effektiv frem til Nelia våkner. En kjempefin onsdag til dere! Deler middagsoppskrift senere, så kikk gjerne innom da 🙂 

55 kommentarer

 1. Hei Caroline.

  Bare lurer på om du kan lage et innlegg om hvordan treningauken din ser ut så kan vi lesere hente litt treningaboost fra deg 😉

  Jeg startet treninga for fullt 4 dager før det bye året ringte inn, hvorfor vente? Utrolig digg å komme igang, og nå er problemet at jeg ikke får nok trening. Igår trente jeg 1,5 time og kunne egentlig ha fortsatt i det uendelige. Har du noen gang opplevd d, at du ikke blir sliten etter trening.

  I det siste har jeg bare fått mer og mer energi underveis og kan ikke fatte at jeg ikke blir aliten. Har allerede trent 5 timer på to dager og gleder meg til å trene mer idag

  1. Caroline

   Da er du flink 🙂 Jeg har notert ned innlegg om treningsplan 😉

 2. supermamma

  Dere er ikke de eneste som ikke har ryddet ut julen.Her lyser juletreet enda

 3. Vi må da ikke ha dårlig samvittighet for det. 🙂 I følge gammel norsk tradisjon skal jula ut tjuende dag – altså 13. januar.
  I våre dager er det jo mange som velger å pynte hele huset til jul i november, eller begynnelsen av desember – og da skjønner jeg at man blir lei av jula. De av oss som holder oss til gamle tradisjoner med å vente å pynte til lille julaften har jo ikke hatt jul hjemme mer enn i to uker nå, og da tåler vi noen dager til. 🙂

 4. Så flott julekort 🙂 Nydelig jente og fine hunder 🙂
  Har selv en liten toypuddel på 10 uker,og har sett på et bilde at du har noen fine hvite bokser med mat til hundene. Hvor har du kjøpt de ? :-)Godt nytt år til deg og dine 🙂

  1. Caroline

   De er fra Kremmerhuset 🙂

   1. Takk for svar 🙂

 5. Ingvild

  Så godt å høre at det er flere som ikke har tatt vekk julepynten enda. I følge resten av verden begynner det å bli veldig sent, men jeg har rett og slett ikke tid og ork før til helga, jeg heller :O Har stor lidenskap for interiør, og synes det er fint å pynte etter sesongene, men det skal jo være hyggelig å gjøre det! Da får jeg heller være litt sent ute. Det er tross alt ikke verdens undergang at stua mi (eller di) ikke passer til andres forventninger. Hihi 😉

  Så fintjulekort også! Nelia og hundene er så nydelige <3

  Ønsker deg en flott dag, Caroline 🙂

 6. Enig med deg, julen varer enda hos oss også! Det er vel litt fordi julen er min favoritthøytid, og grunnet mange familieselskaper i jula og mye bortetid, så får man ikke sett seg mett på julepynten i heimen før jula er overstått. Og folk begynner jo å pynte til jul i november, så da må det være like lov å la julepynten stå til litt uti januar! 🙂

  Så nydelig julekort!!! <3 Elsker at Ronaldo og Hugo har på seg klær med navnene sine på også, haha! 😀

 7. Hei 🙂
  Det vanlige er å pynte treet 23.12, og kaste ut julen 13. dag jul (onsdag i år ).
  Men hver sin smak, og det er jo veldig hyggelig med jul.
  Skal selv i et siste jule/nyttårs selskap på lørdag, og gleder meg. Godt nytt år!
  Klem

 8. Skal du ikke merke dette som sponset, evt. reklame? Jeg synes du har vært litt dårlig på det i det siste!

  1. Caroline

   Nei, det er ingenting her som er reklame. Hvilke innlegg er det du tenker på?

  2. Camilla

   Hun har nok vært veldig flink i det siste faktisk, for ellers hadde VG og Dagbladet laget førsteside stoff utav det 😉 Halleluja for leser»politiet» og media som ikke tåler annonse konkurranse! 😉

 9. Mente tirsdag ikke onsdag;)

 10. Jeg leste også det i går og tenkte what!?
  Det er så altfor mange som ikke følger tradisjoner lengre.
  Julen har jo nå blitt flyttet til advent/1.des. og det er ikke alle som har jul til nytt år engang.
  Før ble det pyntet natt til den 24.des og julen ble spist ut den 20. dag jul som er 13. januar.
  Noen hadde 13.dag jul som er den 6. januar.
  NEI VI ER IKKE LATE CAROLINE 🙂
  Hos oss varer julen til mandag, for vi var i London 5 dager uken før jul og vært mye på farten.
  Får også gjester i helgen og da skal vi renske kjøleskapet og kakebokser for julevarer :))
  Så her er det kosetid ennå. Ble lakris is til kvelds i går :))

  1. Enig enig enig! lenge leve de gamle norske juletradisjonene!! Her er det full jul enda 🙂

 11. Veronica

  Hei Caroline, du er virkelig flink! Men hvordan klarer du å trene sååå tidlig? Legger du deg veldig tidlig også da eller trenger du bare veldig lite søvn? ☺️

 12. Kariann Berntsen

  Jeg leste samme artikkel og ble nesten litt provosert av at han ble provosert. He he. For her henger julepynten fortsatt. Selv var vi heller ikke hjemme i romjulen, og selv om jeg hadde en plan om å ta den bort i går føltes det for tidlig. Så jeg håper å rekker det søndag/mandag. Så du er ikke den eneste. 😉
  Men for et nydelig julekort. Søteste trekløveren på et flott og nostalgisk kort. Du er god. 🙂

 13. Belinda

  Hei!

  Da er vi to, jeg har heller ikke kastet ut julen enda. Egentlig har jeg ikke lyst til å gjøre det heller, for leiligheten blir så lun og fin! Men, det ryker vel i dag! 🙂 Flott julekort foressten, akkurat sånn jeg liker det 🙂 Ha en fantastisk onsdag! Du er en sann inspirasjon og jeg håper virkelig ikke at du lar de surmaga kommentarene gå inn på deg. Nettvett er en fin ting 😉

 14. Du er ikke den eneste som er «lat»! Jeg elsker julen og har derfor heller ikke pakket den ned, men skal gjøre det i helgen:)

 15. Jeg leste også den artikkelen i går om at man var lat dersom man fortsatt hadde jula stående i stua, ha ha 🙂 Satte med en gang med å rydde den bort… Snart er det jul igjen! Lykke til med dagens prosjekter!

 16. Birgitte Bellsund

  haha, man er da vel ikke lat selv om julepynten står litt ekstra. Dessuten feiret jo en rekke land «De tre konger» igår, så ingen grunn til panikk 😉

 17. Jeanette

  herlighet for et skjønt julekort!

 18. Hei!

  Tradisjonen sier at julen varer til tyvende dag jul – altså 13 januar. Nyt julen en stund til du med god samvittighet

 19. Åh, så flott julekort! Jeg likte at det var litt tradisjonelt, og bildet var veldig fint 🙂 Her i huset står julepynten også fortsatt, men jeg skal definitivt ta den ned i løpet av uken. Jeg føler meg i grunn ferdig med julen, syns bare det er så koselig med juletre og lys overalt, hehe.

 20. Jeg har faktisk pakket bort julen, egentlig mest fordi jeg hadde noe nytt pynt og interiør som skulle på plass. Så var litt giret på å se det ! 🙂
  Så fint julekort, nydelig jente 🙂

 21. jeg ble bare provosert. Jeg er vissligen ikke lat, jeg ønsker ikke fjerne jul helt enda. Jeg tror julepynten ryker nå i løpet av noen dager men juletreet får stå over helgen pga juletrefest i bhg på søndag. Så han kan ta seg en bolle og la resten av oss være i fred.

 22. Bloggen din har på en måte det siste året, blitt mer parodi og rart.Posing inntil ett gammelt hus osv, det er bare merkelig oppførsel.
  Og at du viser datteren din så mye, burde jo skjerme den lille jenta.

  1. Caroline

   Så trist at du føler det :/ Jeg er veldig fornøyd med bildene og locations, og det får vi også mange tilbakemeldinger på. Men vi har jo alle ulik smak.

   Når det gjelder Nelia så er dette et gjennomtenkt valg, da vi ble utsatt for en hel rekke ubehageligheter i den tiden vi førsøkte å skjerme henne. Dette er det helt slutt på etter at vi tok det valget 🙂

  2. Så finn noen andre blogger å lese da vell Carina. Hvorfor gå inn på en blogg som du ikke liker lenger?
   Tusen takk for at du deler bilder av den lille jenta deres Caroline <3 så koselig å kunne se henne av og til. Jeg syns absolutt dere gjorde det rette

 23. For et søtt julekort! Kjempeskjønn jente, å hunder :))

 24. Så fint – og for noen herlige skatter! Så skjønne sammen og godt å høre at de tre får bedre og bedre bånd for hver dag som går! <3

  Ha en nydelig onsdag!

 25. Inger Lise Emini

  Neida ikkje for tidlg:))
  20ende dag jul er en gammel tradisjon ergo 13 januar

 26. christine m

  Åhh, for et nydelig julekort! Skjønne Nelia, og så søte hunder! Kos dere videre med julepynten, her er den tatt bort, men finner plutselig noe jeg har glemt igjen av den, og da er det på loftet igjen, hahaha 😀 Du er en stor inspirasjon, nå har jeg ryddet og trent og har masse energi enda, blir så motivert av bloggen din. Utrolig stilig med den røde neglelakken, du er så gjennomført og flott. Ønsker deg en kjempefin dag videre, klem fra meg 😀

 27. Nathalie

  Åh, for et kort! Og veldig fin harmoni med både baby og hunder 🙂 Jula skal ryddes bort når man selv føler for det, ikke fordi en dustete interiørarkitekt sier det i en avis.

 28. Liker at du holder på julen enda.., ellers blir det en så brå overgang med nytt år og julen som skal ut samtidig.
  Synest tradisjonen om 20.dag jul passer meg litt bedre, så jeg rydder bort det røde til 13.dag jul og det i sølv og hvitt får henge til den 20., så holder vi kosen gående litt til 🙂

 29. Det är så fint med egna julkort.

  http://www.vonlila.se

 30. Hei,

  Er det lov og bruke bilder fra pinterest så lenger du kun linker til pinterest? Eller må man sjekke alle bildene om de er CC først? Hvordan fungerer det?

  Ha en fin kveld!

 31. Hei! Dette blir litt utenfor selve temaet, men lurer på om du har noen enkle og effektive styrkeøvelser for å stramme opp mage, rumpe og lår..?
  Er en tvillingmamma, 100% jobb og bor utpå landet der det ikke er noe særlig med treningsstudioer. Så må gjøre det meste av treningen hjemme.
  Du inspirerer 🙂 ønsker deg en fin kveld 🙂

 32. ååå! For et fantastisk nydelig bilde av Nelia *smelt* <3 De store nyedlige øynene hennes er virkelig til å dåne av 🙂
  Hundene var veldig fine de også, i matchende genser. Supersøtt!

  Klem <3

 33. katrine

  For en nydelig liten prinsesse dere har altså, hun er jo så skjønn! Håper hun fortsatt er på bedringens vei, stakkar lille<3 Når det gjelder julen så kjente jeg etter nyttårsaften at jeg virkelig var ferdig med alt som hadde med jul å gjøre, tror det er første gang jeg føler det slik. Vanligvis går julen og julefølelsen sin vante gang og alt glir naturlig over i et nytt år og ut med julepynten. Men i år, jeg kjente faktisk jeg var lei. Tror kanskje det har å gjøre med at jeg var syk hele romjulen og enda litt til, så avslapping og kosemat ble tatt til et nytt nivå. Vanligvis drar vi jo rundt på julebesøk, er ute på ski, trener, og ikke bare ligger langflat i en stol. Men uansett er det koselig å se når andre fortsatt har jul og koser seg med det:) Som du sier, julen varer jo helt til påske:D

 34. Er det ikke deilig at man gjøre akkurat som man vil? Vil jeg pynte til jul i november, så gjør jeg det. Her ble det aldri særlig julete, så det var en smal sak å få alt bort.

 35. Nei det er ikke sant, nei det er ikke sant, for derimella kommer faste;)

  Leste forresten også det der igår. Helt, HELT p tryne at vg faktisk trykker sånt.

 36. Leonore

  Hei!

  Jeg kan se at du blir besvangret på slutten av året og får sommerbarn. Kan være barnet kommer sommeren 2016 🙂 Lykke til!!

 37. Vakre lille Nelia! 😀 Fantstiske julekort caroline, du er så flink!! Hvordan får du tid til alt?! ;* Gleder meg til vi ses igjen 😀 For snart et år siden tuslet vi (jeg, i alle fall- du jobbet jo allerede:D) rundt i mammaperm oppe i Siljan ;D Digge dager med masse frihet- SAVN! Må ses snart 🙂 Håper alt er bra, stor klem fra Elisabeth og lille C <3

 38. Hei.
  Kan du fortelle hvor er den fine barnehagesekken som Nelia fikk i julegaven kjøpt?

 39. Nydelig julekort <3
  Og veldig GODT å se at noen følger tradisjonene når det gjelder jul 🙂 Her pyntes treet lille juleaften, og ryddes bort 20.dag jul som er 13.januar <3
  Kos dere til helga, lutefisk er nydelig 🙂

 40. Så koselig og vakkert julekort <3 Snille hunder dere har som sitter og poserer så fint- da vi tok bilder hos fotografen av våre to snupper før jul, henholdsvis en tobeint og en firbeint, (som fortsatt ikke er helt perlevenner, skal nevnes)satt de vendt hver sin vei og så halvt fornærmede ut begge to 😀 😀

 41. Ida Charlotte

  Nei, det syns jeg absolutt ikke at du bør bry deg om! 🙂 Sånn «helt riktig» heter det seg at man ikke skal ha julepynten lengere enn 13.januar, altså 20. dag jul. Så du er faktisk akkurat innafor 😉 Det er bare blitt en tradisjon som har falt mer og mer ut, uten at jeg egentlig ser hvorfor. Men, men. Det er jo opp til hver og en. Alle må da vel kunne velge helt selv hvor lenge de ønsker julen i sitt eget hjem. <3

 42. Her er også julepynten fremdels fremme, men blir nok ryddet bort i løpet av helgen. Nydelig julekort! Likte så godt at hundene også fikk være med:) Det skal vi prøve neste år! Hehe men ikke alltid like lett å få det til å klaffe på bilde med to hunder og et barn;)

 43. Inger-Johanne

  Synes det er så koselig å lese det du skriver kjære Caroline:0)Du er et fantastisk flott og unikt menneske:0)Du har en vidunderlig og herlig familie:0)Og du viser din kjærlighet til de for hele Norge:0)Men vær så snill dere som ikke har noe positivt å komme med:0)Hold negativiteten for dere selv.Jeg er helt forskrekket over at dere alltid finner noe gale i det Caroline skriver.Hvor er nestekjærligheten blitt av:0)Jeg prøver å lære jentene mine at det er lov å tenke sitt i hverdagen men det er ikke alt vi trenger å si høyt.Hva da med de voksne som sier og skriver akkurat det som passer?Er det misunnelsen som råder?.Vel er det lov å ha andre meninger.for all del,men det må være grenser.Beundrer deg Caroline for dine alltid saklige svar til de det gjelder:0)Så får vi håpe i fremtiden at folk gjerne kan tenke seg om 2 ganger før de poster kommentarer:0)Dagens hjertesukk:0)

 44. Inger-Johanne

  En stor rettelse:0)For all del dere skjønneste mennesker sonm har kommentert i dag,det gjelder for all del ikke nå:0)Bare noen innlegg innimellom som jeg har lest senere tid som har utmerket seg:0)Godnatt alle sammen:0)

 45. Her er all julepynten framme ennå og det er UTELUKKENDE fordi jeg er lat faktisk!! 😀

 46. er det vel noen som ikke er lat så er det vel deg ;o) hos oss henger jula fortsatt også.. det ryker i dag da ;o) god helg

 47. torgeir

  For en skjønn unge, fortsett med det gode arbeidet ditt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *