2015 – here we go

IMG_1217

God morgen! Ah, denne uken har jeg ventet på! Jeg har en stor photoshoot om bare 9 dager, så de kommende dagene er jeg virkelig motivert til å gjøre en ekstra innsats på trenings- og kostholdsfronten. Litt knapp tid kanskje, men jeg har jo vedlikeholdt formen hele jula, nå trenger jeg bare et ekstra dytt for å føle meg klar. I tillegg er dette den første mandagen i et helt nytt år, vi har 360 blanke ark å fylle, så denne uken starter jeg med iver og optimisme  🙂 

IMG_1256

Get Inspired har utviklet en egen styrkebok for jenter som liker å trene nettopp styrke, så denne er med på å booste min motivasjon! Du finner den HER / sponset 

IMG_1262

___________________________________________________________________________________________________________

eat me 

IMG_1234

Min dag startet med espresso, gresk yoghurt og granola som jeg fikk til jul av storesøster. Dette både lager og selger de hos Bare Grønt, og det smaker helt amazing! Sprø granola med honning og kokos, mmmmm 🙂 

Nå venter mølla på meg, det blir 4×4 og styrke etterpå. Ha en nydelig ukestart! 

83 kommentarer

 1. Kamilla

  Takk for en inspiserende blogg! 🙂

  Hvilken hastighet løper du på i 4×4, og hvilken hastighet går du på?

  Klem fra meg

 2. Du skrev at LK brukte Photoshop når
  Han redigerer bilder.
  Vil det si at det var han som redigerte deg på de bildene der dere forandret mer enn farger osv?

  1. Caroline

   Nei. Lars-Kristian har kun redigert bilder siden i vår/sommer, og disse bildene er med nesten unntak fra 2011 – 2013.

   1. Visste han at du gjorde det, da?

   2. Caroline

    Nei, selvfølgelig visste han ikke det. Det var ikke noe jeg gikk og pratet høyt om, men dersom du hadde lest innlegget jeg skrev i forbindelse med dette, hadde du kanskje forstått hvorfor jeg gjorde det når jeg gjorde det, uten alle disse spørsmålene som jeg virkelig føler at du stiller fordi du ikke helt har forstått hva det dreier seg om. Lars-Kristian kunne aldri i sin villeste fantasi gjort noe slikt, at du kan spørre om det i det hele tatt, gjør at jeg grøsser på ryggen.

   3. Stilte bare det ene spørsmålet jeg, Caroline. Synes ikke det er så drøyt å lure på egentlig. Det er jo en familiebedrift dere holder på med. Kan jo hende han så på deg jobbe innimellom. Det handler jo bare litt om at leserne dine vil forstå. Var dette familiebedriften som spekulerte i å gjøre et produkt «bedre», eller bare Caroline som fikk et innfall av dårlig selvtillit.

    Skjønner at du blir lei spørsmål og føler du har fått sagt ditt, men du må kanskje skjønne at det du har gjort genererer en del spørsmål, skuffelse, irritasjon, ja – til og med skadefryd. Alt dette synes jeg du rett og slett bare må tåle en liten stund. «Den som er med på leken, må tåle steken…»

   4. Caroline

    Det var Caroline som fikk et innfall av dårlig selvtillit. Hvorfor skulle det bli bedre av å gjøre de små endringene jeg gjorde? Det var jo bare noe jeg følte der og da, ikke noe som nødvendigvis gjorde det bedre.

   5. Gikk visst ikke an å «reply» under din kommentar.

    «Hvorfor skulle det bli bedre av å gjøre de små endringene jeg gjorde?» Dét, vakre Caroline er vel et godt spørsmål som du kan stille deg selv og ikke meg. JEG synes nemlig du var bra nok. Det var du som følte du trengte å gjøre endringene. Det er derfor mange lesere føler seg litt forrådt, om det går an å si det. Man får følelsen av å kjenne deg ved å lese bloggen, og man stoler på deg. Mye av det positive du har frontet får en bismak når man vet at du egentlig ikke følte det selv.

   6. Caroline

    Som jeg sa, dette hendte svært sjelden, og de gangene jeg gjorde det var det som regel i forbindelse med en kommentar som hadde dukket opp enten den aktuelle dagen eller tidligere. Jeg skal ikke legge skylden på leserne, det er min egen feil at jeg gjorde som jeg gjorde, men samtidig er det et bevis på at jeg bare er et menneske og at jeg også tar til meg vonde ord og har dårlige dager som alle andre. Jeg vet at det jeg gjorde var veldig feil, men jeg synes det er synd at så mange påpeker at jeg «fremstiller alt så perfekt og aldri gjør feil» og når jeg gjør en feil og er åpen om det, er det også galt. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å være meg selv, og jeg har vært helt ærlig om det som var. Det positive jeg frontet og fortsatt fronter er jo meg, ingen andre, det er ikke noe annet fordi jeg har redigert noen bilder.

 3. God morgen, Caroline, og godt nyttår 🙂
  Ville bare nevne denne «Warning: content is copyright protected!» som du har fått opprettet..skjønner hvorfor, men det fører også til at vi ikke får åpne f.eks. kommentarfeltet i ny fane, noe som er viktig for iallefall meg. Det er tungvint å bla frem og tilbake mellom innlegg, kommentarfelter og lenker. Jeg åpner alltid kommentarfelter og lenker i nye faner, slik at jeg kan fortsette der jeg slapp. Er det mulig å sette denne begrensningen på kun tekst/bilder og ikke på lenker?

  Ha en fin uke 🙂

  1. Caroline

   God morgen og godt nytt år til deg også 🙂

   Trykk og hold inne command + venstre klikk, så åpner det i ny fane, eller shift + venstre klikk for å åpne i nytt vindu. Har du PC så bruker du Windows-knappen i stedet for command 🙂

   1. Se der, ja! Takk for svar og veiledning 🙂

   2. Det funker ikke for meg, har Windows.

   3. Caroline

    Hmm :/ Jeg har ikke PC så jeg får ikke testet selv, men i følge Google så er windows-knappen det samme som Command på Mac.

   4. Hold inne ctrl mens du klikker med vanlig musetast, så går det utmerket 🙂

   5. Cecilie

    Er ctrl (control) knappen på Windows, og venstreklikk, det fungerer 🙂

   6. Elisabeth

    Command på Mac er vel det samme som CTRL på Windows.

   7. Jeanette

    Har mac selv, men virker som i noen tilfeller at command også blir til control-tasten (ctrl) på windows pc’er! Kanskje det funker da? 🙂

   8. Kristine N

    Hvis du holder inne kontroll-knappen + venstre klikk, får du det opp i en ny fane:)

   9. Katrine

    Prøv shitf knappen i stedet for command eller windows-knappen! 🙂

   10. Karianne

    Prøv CTRL + venstreklikk. Det funket for meg 🙂

   11. Har du PC så går du inn i alternativer for interenett og velger i «faner» Nytt vindu

   12. Prøv Ctrl + venstre klikk 🙂

   13. Noen tips til hvordan gjøre dette på mobil? (Android, chrome nettleser)

 4. Åshild

  Hei! Jeg løper mye 4×4 selv og lurer på hvilken fart du løper på og hvilken stigning du har på mølla i intervallene. Ha en fin dag!

 5. Hei!
  Jeg lurte bare på hvordan du gjør det med spising før trening? Jeg står opp tidlig for å trene, og det føles alltid feil å spise 10 min før jogging. Får alltid sting osv. Jeg har derfor begynt å la være å spise før trening. Det føles mye bedre!
  Hva gjør du?

  Klem

  1. Caroline

   Om jeg trener rett etter at jeg har stått opp så spiser jeg første måltid etter økten 🙂

 6. Heia! Hvor har du fått tak i boken fra Chanel? Har såååå lyst på en slik en, men vet ikke hvor man får tak i de 🙂

  Ha en superduperfin dag videre 🙂 <3

  1. Caroline

   Den er fra TM Design 🙂

 7. Eva-Christin

  Hei!!
  Lurer litt på det m kosthold, jeg har en vanvittig høy forbrenning og trener ganske mye. Jeg har en egen PT som sier at jeg skal spise minst 6 ganger om dagen ( lette måltider i mellom)! Problemet er at jeg trenger variasjon i dette kostholdet, slik at jeg slipper å spise det samme hver dag. Blir fort lei !! Har du noen tips/ forslag på hvor jeg kan finne dette ??

 8. www.diosa.no

  For et nydelig servise 🙂 Hvor er det fra?
  Ønsker deg en flott treningsøkt og en fin dag 🙂

 9. Bare meg

  Hei. Jeg har sagt d før… Takk for at du har fått meg til å trene 🙂
  Men kan jeg bare, værsåsnill, kan du si meg hastighet og stigning, i dag når du løp 4 x 4.
  Ikke henvis til den intervallinken. Jeg vil bare høre om dagens kardioøkt. Morsomt for meg å sammenligne meg og deg.
  D er skikkelig tungt med 4 x 4. D er vi vell enige om. Men digg digg etter økta.

  Mvh, og igjen takk for svar og for d du gir 🙂

  1. Fortsatt meg

   Takker ikke for svar, fikk ikke svar. Kjipe deg. Du varierer? Eller løper du samme fart hver gang du intervalltrener. Hvorfor svarer du ikke. Kan da ikke være såå hemmelig?
   Hvilken fart og stigning hadde du på dragene, denne dagen?

   1. Caroline

    Jeg løp de på de 12 og 12,5 med 2-3 grader helling 🙂 Som regel pleier jeg å variere intervallene etter dagsform.

   2. Tuuusentakk. Digger deg!
    Jeg strever med dette. Og du motiverer meg. Tuuusentakk.
    Da gjør vi d likt. Hæli. Ska prøve i morgen eeeller fredag 😉

   3. Caroline

    Lykke til 🙂

 10. Hei, Husker fra et tidligere innlegg at du skrev du løp 4×4 på 11 med 2-3 grader stigning. Jeg lurer på hvor lang pause du har imellom og hvilken hastighet bruker du da? Eller står du og hviler?

  1. Caroline

   Går eller småjogger i tre minutter 🙂

 11. Det så ut som en himmelsk god frokost! Flotte bilder også 🙂 Ha en fin mandag!

 12. Så heldig du er som klarte å starte uka positivt:) Her rulla vi inn i den nye uka med sykdom på 4 uka. Tulla vår på 16 mnd begynte i barnehagen 1 desember og det ble en pang start for å si det mildt. Virkelig vondt med syke små:( Har vært hos legen 3 ganger siden 17 desember. Føler meg ikke som en overhysterisk hønemor i det hele tatt

  1. Caroline

   Uff, så leit å høre :/ Ønsk henne god bedring fra meg da <3

 13. Fikk bare med litt av kommentaren… Hmm. Hvordan er Nelia i formen? Fått noen tips som fungerte? Føler vi har prøvd alt her,men det er kortvarig glede for å si det sånn. Ha en fin uke skjønne deg 🙂

  1. Caroline

   Hun er bedre, heldigvis 🙂 Ingen spesielle tips, annet enn mat, drikke og kjærlighet <3

   1. Tina A

    Det var veldig godt å høre 🙂 Er så vondt når de små er syke.

 14. Lovely pics! J’adore your desk.

  xo, Lorena
  http://girlswearblack.blogspot.com.es

 15. Endelig! Har lurt på dette med «ny fane» og copyright så lenge! Vært virkelig frustrert over dette, så takk for at flere enn meg lurer!

 16. Hei! Så tøff den espressokoppen var! Sånn kunne jeg virkelig tenke meg. Får jeg spørre hvor den er fra? Hilsen Yvonne

  1. Caroline

   Miss Etoile 🙂

 17. Jeg har først lige opdaget din blog her i det nye år, men jeg er allerede fan. Der er masser af inspiration – både i forhold til billeder og træning. Og begge dele passer perfekt for mig, for jeg håber 2015 bliver året hvor jeg får trænet mere og også bliver en bedre fotograf. Godt nytår 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre 🙂 Det er bare å spørre om råd, Lars-Kristian (han tar alle bilder av meg) er kjempeflink 🙂

 18. Frøken Anonym

  Hei Caroline!
  Har fulgt blogggen din i mange år nå og skulle ønske jeg var like blid og opplagt som deg. Jeg har fått en diagnose som heter dystymi. Man må ha vært nedfor og nedstemt i over to år for å få den diagnosen. Det varer lengre enn en vanlig depresjon og samtidig er jeg både sykmeldt og arbeidsledig (mot min vilje). Så lurer på om du kan lage et innlegg, video eller noe om ting som gjør deg glad, muntrer deg opp, hvordan holde spiriten oppe. Det hadde jeg satt stor pris på.

  Godt nytt år forresten!

  1. Caroline

   Uff, så leit :/ Jeg skal se hva jeg får til, men uansett så ønsker jeg deg god bedring <3

   1. Frøken Anonym

    Krysser fingrene og takk for det. Godt nytt år forresten.

 19. Mina Sofie

  Hei 🙂 Godt nytt år!
  Jeg lurer på om du kan anbefale en treningsdagbok? Takk 🙂

  1. Hei Mina Sofie 🙂

   Trening24 er en treningsdagbok på nett og er gratis.
   har akkurat begynt å bruke den selv 🙂

 20. hei:) bruker du forsatt zo skin health hudproduker fra obagi? har du merket forandringer på huden?

 21. caroline

  Hei! 🙂 går det Ann å bestille fra bare grønt på nett? Jeg bor ikke i oslo, men kunne tenke meg noe derfra!!

  1. Caroline

   De holder ikke til i Oslo, men i Fredrikstad 🙂 Dessverre går det ikke an å bestille på nett :/

 22. Kommer du til å avsløre senere hva fotoshooten er Til!

  1. Caroline

   Ja, det gjør jeg 🙂

 23. Ranveig

  Godt nytt år til deg og den fine familien din 🙂 Kunne du lagt ut oppskriften på granola du fikk av søsteren din, hvis det er mulig, og at hun vil dele hemmeligheten sin? 🙂 Ha en fortsatt fin dag!

 24. Beautiful interior:)

 25. Hei Caroline!

  Har latt være i lang tid å stille dette spørsmålet, men så tror jeg likevel du kanskje har noen kloke ord på lager så jeg prøver meg likevel 🙂

  Med tanke på at du driver norges største blogg så vil jeg også anta at du også er en svært opptatt person, og med tanke på at Lasse spiller fotball er vell han også ganske opptatt når han er i sesong. Så jeg lurte på hvordan ting var for deg tidligere i forholdet da du ikke var like opptatt med bloggen, mens han da hadde fotballen. Hvordan taklet du all reisingen, cuper, flere dager vekk fra hverandre?
  Kjæresten min spiller nemlig fotball (Tidligere på Odd 2 så han og LK kjenner hverandre *fnis*) og jeg irriterer meg dessverre stadig over hvor mye fotballen kommer i veien for ting (i sesong månedene riktig nok). En helg vekk kan jeg bare glemme da det er treninger og som regel kamper, å om vi skal på sydenferie får han (om jeg er heldig) en ledig uke i sommerferien til å reise vekk. Så jeg lurte på hvordan dette var for dere i sesong månedene, og hvordan du har taklet det mtp ferier og turer sammen?

  Ellers vil jeg gi deg en stor klem for at du er du, og at du fortsetter med den gode jobben du gjør! Du er så flink 🙂

  1. Caroline

   Hei kjære deg! Jeg forstår deg så utrolig godt, og det var virkelig en tilvenningsprosess for meg, rett og slett. Det var både frustrerende og vondt i starten, men så måtte jeg bare akseptere at det var slik, og slik er det fortsatt. Vi er en del borte fra hverandre i sesongen, vi kan ikke reise på ferie når som helst, og vi kan ikke være spontane. Bryllupshelgen vår ble jo også styrt av fotballen, det måtte skje akkurat den helgen på grunn av ferie. Men sånn er det, og jeg vil tro at du også vil venne deg til det etter hvert, det tar kanskje bare litt tid, savn og mye frustrasjon. For meg har det hjulpet å tenke på at dette ikke er for alltid, når karrieren er over, har vi all tid i verden. Sånn nesten 😉

   Stor klem til deg!

 26. Hei! Jeg vil bare si at jeg er lei meg for at jeg har skrevet noen upassende kommentarer til deg før ang. om man kan se om en person har spiseforstyrrelser eller ei. Jeg har ikke noe med å si sånn til noen uansett om jeg kjenner dem eller ikke. Jeg er virkelig lei meg for det, og jeg håper du har det bra! Verden er skrudd på mange måter, men jeg har jo ikke lyst til å være med på å gjøre ting verre eller gjøre noen lei seg. Det har ikke noe å si hva jeg selv har slitt med, jeg har ikke noe med å si noe negativt om/til andre. Så jeg håper du kan tilgi det! Du virker som en snill og god dame, og verden får aldri nok av snille og gode mennesker 🙂 Ha en kjempefin uke 😀 Hilsen meg.

  1. Caroline

   Det går helt fint, Kitty 🙂 Setter pris på kommentaren din 🙂

   Ha en fin uke du også <3

 27. Heisann, leit å høre at Nelia er syk. Håper at hun blir fort frisk igjen. Her i huset hadde vi en kraftig forkjølelse i hus i november, som slo ut alle tre her, og den slapp liksom ikke helt taket. Frida har vært litt pjusk, snørrete og hostete i litt over en uke nå, og jeg har nå tatt over. Hun starta i barnehagen i august i fjor, og har til nå bare hatt litt feber og sånt, og barnehageåret i år, startet med tlf om feber. Får satse på at hun også blir fort frisk.

  Ellers vil jeg tilføye at jeg synes det er ålreit å kikke innom bloggen din (noe jeg gjør flere ganger om dagen, når jeg har et ledig øyeblikk), og håper du fortsetter med onsdagsoppskriftene og kanskje fler av budsjettinnleggene du hadde en del av før. 🙂

  God bedring til Nelia, også håper jeg at LK og du slipper unna sykdom 🙂
  Ha en fin kveld.

  Hilsen Helene Viktoria

  1. Caroline

   Uff, det hørtes ikke så bra ut :/ Håper hun blir bedre snart 🙂

   1. Hun er noe bedre i dag, men hun er fortsatt ikke i form. Håper at Nelia er bedre i dag 🙂

 28. Hva synes du om at du reklamerer for serien «bloggerne» hvor blant annet Suzanne Aabel er med? Tenkte på det innlegget hun skrev etter ditt 4-dager etter fødsel-bilder, og det du sa om det i «Intervjuet». Ingen ting negativt ment, men bare lurer.

  1. Caroline

   Suzanne har sagt unskyld til meg, så vi har skværet opp for lenge siden 🙂 Hadde uansett aldri brydd meg om det.

 29. Åh, digger den motiverende positiviteten din!! Nå skal selv en litt småsliten trebarnsmor løpe litt på tredemølla etter endt arbeidsdag, og bare minsten er i seng først. Lykke til med oppladning til photoshoot!

  1. Caroline

   Haha 😀 HÅper løpeturen gikk bra! 🙂

 30. God mandag til deg 🙂

  Her har året startet med food prep for lunsj til hele uka, så det skal bli lettere å spise sunt hele dagen. Årets første mandag ble møtt med iver, og jeg fikk lagt inn 40 minutter på treningssenteret, så jeg er fornøyd med starten på både året og uken 🙂 Må le litt av hvordan jeg tenkte at du var «gal» for 12 mnd siden, fordi du trente 5-6 ganger i uken, og nå trener jeg minst 4 ganger i uken selv. Nå er en etterlengtet tur til varmere strøk, den store inspirasjonen for siste innspurt mot «drømmekroppen».

  Ha en fin kveld videre, håper Nelia føler seg bedre i natt.

  1. Caroline

   Høres ut som en bra start på 2015 😉

 31. Ser herlig ut! Hvor er den kjempe søte yoghurt skålen fra?

  1. Caroline

   Fra Miss Etoile 🙂

 32. Hei
  Jeg kunne også tenke meg oppskriften på granolaen fra din søster 😉 Den så utrolig god ut, hadde vært deilig med en til avveksling fra den du lager 😉 Siden bare grønt ligger kun i fredrikstad og de ikke har nettsalg, kanskje hun vil dele den fram til de får det evt?
  Monica

  1. Caroline

   Selvsagt! Jeg skal spørre henne 🙂

 33. Kristin

  Hvor er det du kjøper serviset fra miss etoile? Har lett og lett på internett + sendt mail til importør, men aner ikke hvilke butikker det er å få tak i.. Vet du om noen i Oslo f.eks? 🙂

  1. Caroline

   Jeg husker ikke hvor jeg kjøpte det, men kanskje http://www.lykkefryd.no eller http://www.verkenellerbaadeog.no 🙂

 34. Hvilke sko bruker du når du løper (når du løper på tredemølle) ? Vet du løper 45-60 minutter flere ganger i uken, men er det ikke veldig lett å få benhinnebetennelse da? Jeg liker og løpe, men er så usikker på hvilke sko jeg skal velge for å unngå skade så det ender med at jeg ikke får trent. Hadde vært veldig fint med svar 🙂

  1. Caroline

   Jeg løper med masse forskjellige sko, har skrevet om de her: http://carolinebergeriksen.no/2014/05/13/ukens-lesersporsmal-9/ 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *