underneath my christmas tree

veske1

Jeg må ha vært snill jente i 2014, for under juletreet fra Lars-Kristian lå det en veske jeg har ønsket meg nesten hele året som gikk. At det går an! Jeg er så takknemlig og så heldig 

___________________________________________________________________________________________________________

ysl bo monogramme medium 

veske3

veske4

veske2

Jeg har savnet en veske i disse fargene, så denne kommer til å bli mye brukt, både i hverdagen og til finere anledninger. 

___________________________________________________________________________________________________________

Det er så deilig å være hjemme igjen, og vi trenger virkelig dagen i dag på å pakke ut av bagasje, vaske litt og bare komme i orden. Så kan hverdagen bare komme i morgen, jeg gleder meg virkelig til faste rutiner og normale forhold igjen, det skal bli så godt! Er det flere som kjenner seg igjen? Jeg hadde en lang samtale med mamma i går, og hun kunne ikke være mer enig. Helger og middager og alt som hører med er virkelig ikke noe som er høyt på listen min akkurat nå, nå vil jeg bare ha hverdager, strukturert arbeid og serietitting på kveldstid. Og normale leggetider, det skal bli fint å innføre igjen. I natt har vi sovet så og si null, så vi trasker rundt her hjemme som to zombier med koffeinsjokk begge to. Nelia er blitt så forkjølet, så hun har nesten ikke sovet i natt og dermed har ikke vi sovet heller. Uff, det er virkelig vondt i mammahjertet når de små ikke har det bra, jeg blir så frustrert og det er i hvert fall ikke noe særlig å kjenne på at nesten ingenting hjelper. Vi får håpe det går like fort over som det kom 

Dere må ha en fin søndag, og kjør pent hjemover dersom du skal tilbringe dagen på veien! 

113 kommentarer

 1. Utrolig nydelig veske! hvor mye koster den på høyer luxury. ?

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, spør aldri om hva gaver koster :O

   1. Hehe, nei du sier noe der

 2. Bare legger igjen denne musikkvideoen her… Hehe.
  https://www.youtube.com/watch?v=nmbOjpvbCR8

  🙂

  1. Isabelle Tollefsen

   «Bare legger igjen den her jeg Hehe, er nemlig et trangsynt fittefjes hehe :)»

   Den øverste kommentaren her var jo latterlig fra månen og tilbake.

 3. Kariann Berntsen

  Huff da. Det er ikke noe gøy i det hele tatt. Jeg er slik at jeg vil mye heller være syk selv fremfor at lille tulla skal være syk. Det er så slitsomt når de små er syke. 🙁 Så håper Nelia blir fort frisk igjen!:)
  Nå har ikke Thea vært syk så mange ganger i løpet av sitt korte liv, men de gangene hun har vært forkjølet har jeg lagt noen bøker under sengebenene i hode-enden. Slik at det blir litt helling. Det har hjulpet på nattesøvnen. Også har vi badet masse de dagene hun har vært syk. Det har vært det eneste som har hjulpet og vært greit for henne.

  Ønsker dere en fortsatt fin helg og god natt. 🙂
  Klem.

 4. Hvis du får det til (dvs. hvis ikke Nelia strutter imot) så er det bare å spyle i vei med saltvann, kjøp nesedråpene i otribaby. Gjerne ta en god dusj eller et bad før du spyler masse med saltvann. God bedring til Nelia:)

 5. den var snygg! känns som man kan ha den och matcha till mycket

  http://www.vonlila.se

 6. Skal du ha Nelia i barnehagen? !!???!

 7. Hva er så spesielt med å ha en slik veske?

  Særlig hvis noen har mange andre gode vesker fra før av:)?

  Jeg har virkelig ikke peiling på hvorfor nettopp en sånn veske er viktig å ha?

  Eller Channel f.eks.

  Er det pga status i å ha en sånn veske siden de fleste vet at de koster ganske mye, noe som skal liksom vise at hvis man eier en slik veske så betyr det et man har god råd og god smak ?

  Kan tenke meg at de er av god kvalitet, men det er jo ikke bare derfor man vil ha en sånn?

  Siden det finnes mange andre som er bra, men ikke så dyre hvis det ikke er så kjent merke

  1. Chanel* 🙂

 8. renate h

  Stakkars lille vennen som e sjuk! Etter 2.5 år med en liten som har vert sjuk nesten konstant. Har vi funnet ut at en stikkpille på kvelden når han skal sove fungera det mykje bedre enn nesespray og saltvann. Sjølv om feber ikkje er høg ,så fungera pinex mot tett nese og andre plager. Masse god bedring til lille vennen! Ingenting er verre for mamma og pappa hjertet enn ein sjuk liten skatt.

 9. Huffa meg jeg føler med dere. Her har vi vært syke siden midten av desember alle sammen med kikhoste ( ja selv om vi er vaksinert) og med en liten baby i hus blir det ikke mye søvn…før jul var vi på bedringens vei men nå er runde to i gang på pappa og baby. Stakkars pappa har vært syk nesten helle pappa permen sin. Men hold ut det blir jo bedre og sove kan vi gjøre når vi blir gamle. God bedring klem 🙂

  1. Caroline

   Huff, kikhoste er virkelig ikke bra å ha :/ Stakkars baby 🙁 God bedring til dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *