den siste kjolen i 2014

Jeg starter det nye året med å vise dere gårsdagens kjolevalg. Jeg vet at meningene rundt en såpass pyntet kjole er delte, men jeg synes det er utrolig gøy å få lov til å kle seg med noe så fint en gang i året 🙂 Denne er fra Faviana, jeg har kjøpt den via onlineformals. 

___________________________________________________________________________________________________________

kjole2kjole1kjole5skokjole6

kjole onlineformals.com / pumps so kate christian louboutin / øredobber glitter

___________________________________________________________________________________________________________

Kjære lesere, godt nyttår! Jeg håper dere hadde en uforglemmelig feiring med de som betyr mest for dere i går, og at dere kan si dere fornøyd og vel så det med året som gikk. 2014 har vært et fantastisk år for meg på mange måter, ikke bare fordi jeg har fått oppleve så utrolig mye nytt og spennende og fordi jeg har truffet nye mennesker som allerede har fått stor plass i hjertet mitt, men mest fordi jeg har fått oppleve det å være mor i et helt år. Det har vært spennende, magisk og utfordrende på en og samme gang. Det å være foreldre er en stor glede og jeg se virkelig frem til enda et år.

Tusen takk for at dere har fulgt oss på reisen i 2014, jeg håper dere vil fortsette å klikke dere innom dette året også – og så må jeg spørre: hvordan er stemingen for oppsummeringsinnlegg av året som har gått? 

Jeg deler et bildedryss fra gårsdagen litt senere i dag, så må dere bare nyte den første dagen i et nytt år til vi sees igjen 🙂 

155 kommentarer

 1. Kathrine

  Du ser vanvittig flott ut!
  Du stråler! Jeg stemmer for storslått kjole. Ingenting er bedre enn å føle seg flott, det gir vel en god start på året?
  Hjertelig godt nytt år, Caroline:)

 2. Wow! For en fin kjole, sikler etter den. Den var virkelig nydelig Caroline!

  Jeg har gledet meg til et oppsummeringsinnlegg av året ditt, så ja! Håper du lager et eller to slike innlegg, jeg synes hvertfall det er veldig underholdende og interresant:) godt nyttår til deg og dine også!!

 3. Godt nyttår!!! Stemning for års kavalkade! Klem

 4. Ingrid G

  Så lekker kjole Caroline! Den var veldig flott på deg! Håret ditt er også veldig nydelig nå, du kler alt egentlig, men du får en form for klasse med stor K over deg med mørkt hår. Håper nyttårsaften ble en fin kveld.

  Mange klemmer fra Ingrid Grace.

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg <3

 5. Jaa, veldig gjerne et oppsummeringsinnlegg

 6. Wonderful and perfect look! Have and healthy New Year <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 7. Ida-mor ♥

  Stunning!!!! 🙂

 8. Godt nytt år til deg også! Må bare si at du er helt utrolig nydelig, og bildene i forrige innlegg var stunning! Og, JAA til oppsummering av året, det er noe av det beste jeg leser på en blogg. Det er jo så morsomt å se andres høydepunkter, og det er morsomt når man husker hendelsene som om de va i går 😀

 9. Kjolen er bare super lekker!!

 10. Kristine

  Ja takk til oppsummeringsinnlegg 😀 kjempe gøy! Stemmer for sånn antrekk fra hver måned som du gjorde ifjor også! 😀 😀 godt nyttår kjære Caroline!

 11. kjempe fin kjole,den kledde du godt! 😀 Jeg vil gjerne se et oppsumeringsinnlegg fra 2014:D

 12. Jeg stemmer for oppsumeringsinnlegg 🙂
  Alltid like gøy og lese slike innlegg, vertfall fra min favorittblogger 🙂
  Godt nyttår Caroline. Håper du får et flott 2015 år <3 gleder meg til å fortsette å klikke meg innom hver dag i det nye året.

 13. Hilde-Kristin

  Godt nyttår!

 14. Kjempefin kjole på kjempefin dame 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Jeg er en av de som ikke er så stor fan av disse årskavalkadene. De er litt kjedelig og ofte veldig lange. Siden jeg leser bloggen fast har jeg lest alle innleggene i 2014, og kan alltids bla meg bakover i bloggen om det er noe jeg vil lese igjen. Ser fram til nye vanlige innlegg 🙂 Godt nytt år 🙂

 16. Very beautiful! Happy New Year! Best wishes to u and ur all family!)

 17. Godt nytt år til deg også Caroline!
  Jeg tillater meg å komme med min mening om kjolen. På det første bildet i sofaen ser du meget elegant og classy ut, lekkert! På de andre bildene syns jeg fremtiningen blir helt annen og det skyldes uten tvil magen som jo synes. For meg gjør synlig mage en slik kjole tacky. Min mening.

  1. Carina Marie

   Enig! Men heldigvis (?) er smaken som baken – delt i to.

   Godt nyttår til deg og dine, Caroline 🙂

  2. Jeg liker heller ikke kjolen. Klart den sitter perfekt på deg osv, men litt for nye sirkusprinsessepreg for min smak.
   Men så lenge du var fornøyd, Caroline, så er det jo som det skal

 18. Hvorfor har du ikke neglelakk på den ene fingeren? =S

  1. Caroline

   Neglen røk rett før bildet :O

   1. mariam

    Men du har ikke falske negler på vel? Jeg mener det er bare neglelakk, hvordan kan den røke:/

   2. Caroline

    Jeg bruker akrylnegler, og den knakk i går :/

 19. Nydelig kjole!

 20. Godt Nyttår Caroline. Syns ikke kjolen din var overpyntet i det hele tatt. Utrolig lekker var den. Og som du selv sier, det er lov!

  Ha en fin dag

  1. Enig! Men flott var den<3
   Godt nyttår:)

 21. Du er så utrolig nydelig! Ser helt smashing ut i den fine kjolen!
  Jeg vil veldig gjerne at du lager et oppsumeringsinnlegg 🙂 Det hadde vært morro og sett!

 22. Så lite kledelig! Tror jeg ville ha sett like lidende ut som deg om jeg hadde vært nødt til å ikle meg noe sånt.
  Jeg foretrekker også at mine middagsgjester er påkledt.

  1. Haha, det må da være en joke 😉
   Du ser som altid fantastisk ud, Caroline! Så elegant. Og dit forrige outfit? Stunning. Et af de bedste nogensinde. Hele din blog er ekstremt gennemført, og jeg er vild med den nye, lidt mørkere stil, du kører, både i billedredigering, makeup, hår, indretning og tøj. Godt nytår og et klem fra Danmark <3

   1. Caroline

    Tusen takk, Camilla <3

  2. I alle dager, Hannah?

  3. Du verden. Om du ikke liker kjolen, holder det jo faktisk å skrive at den ikke helt er etter din smak. Din kommentar vitner om at det er mer enn kjolen du er kritisk til her… For min del foretrekker jeg både mine gjester – og folk forøvrig – høflige, taktfulle og hyggelige. Akkurat som vertskapet.

  4. Huff a meg for en lite konstruktiv kommentar. Greit nok at du ikke liker kjolen, men kjære vene, er det nødvendig å være stygg? Kjolen OG dama var nydelige, og ære være henne som tør ta det litt ut med henhold på å pynte seg.
   Syns hun fortjener en tommel opp. Caroline; du er nydelig i kjolen. Godt nyttår til deg, Lars-Kristian og lille nydelige Nelia. Stå på!

   1. Caroline

    Godt nytt år til deg også, Lisa <3

  5. Haha, noe så unødvendig sagt.. Har du hørt om- vis ikke du har noe har godt å si, ikke si noe? Kjolen er mye, men det er vel litt av morroa på nyttårsaften. Er det ikke? 🙂 Jeg syntes det var en stilig kjole:)

  6. Tviler på at du får middagsgjester så frekk som du er.

  7. Haha for en kommentar!

  8. Kristina

   Hannah, det er fint at du er ærlig og sier hva du mener, men å være spyddig er det helt unødvendig.

   Forresten, godt Nytt År til alle!

  9. Tvillingjenter

   Her var det manglende manerer… Man trenger ikke si alt man tenker vel?

  10. For en unødvendig og slem kommentar!
   Klarte du virkelig ikke å finne på noe annet?

 23. Så utrolig flott,fin og god du e, Caroline! Må jo være lov å gå i en sånn kjole 1 gang i året, hihi 🙂 klemma til deg!

 24. Flott kjole på flott dame 🙂 Jaaaa til et oppsummeringsinnlegg!!

 25. Det er vanskelig å avgjøre om jeg liker kjolen eller ikke, men én ting som ikke er i tvil er at du ser SMASHING ut! Sminken og håret er rett og slett nydelig :). Jeg er litt nysgjerrig på hva du gjør med kjolene etter at du har brukt dem i disse anledninger? Jeg har aldri sett at du bruker f.eks. kjolen du brukte på bryllupet til Siri og copper gold kjolen du brukte på nyttårsaften i 2012 og 2013 igjen. Selger du dem?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Noen av de bruker jeg om igjen, noen gir jeg bort til venninner, noen selger jeg og så gir jeg bort masse til Fretex 🙂

 26. Elsker at man kan bruke kjoler som er litt ekstra en gang i året, og kjolen din var rett og slett nydelig! 😀

 27. Godt nytt år 🙂 Lurer på en ting…Har du så stor forskjell på øynene dine som vi ser her på bildet?

  1. Hvor ser du stor forskjell? Sitter du og forstørrer bilde og måler med bånd eller?
   For et merkelig spørsmål.

 28. Tordis S. Holm

  Godt nytt år til dere

 29. Du er slående vakker! For en nydelig kjole:-) Håper feiringen deres ble fin og at 2015 blir magisk:)

 30. Så utrolig fin kjole og fine deg! Det er jo siste dagen i året at man kan pynte seg sikkelig 🙂 Håper du får et fint år, gleder meg til å lese alle de flotte innleggene dine. Godt nyttår til deg og dine 🙂

 31. Jeg synes oppsummeringen noen svenske bloggere har gjort er veldig fin. Der svarer de på spørsmål om året som har gått. Det synes jeg hadde vært interessant å lese dine svar og refleksjoner rundt 🙂 Her er link til en av dem: https://ptfia.metromode.se/2014/12/26/liten-summering-av-2014/

  Ønsker deg det beste for det nye året!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, skal ta en titt på det 🙂

   Ønsker deg alt godt i det nye året 🙂

   1. Eniig 🙂 Gøy med en annen vri, og litt ny info. Synes ofte de oppsummeringsinnleggene kan bli veldig kjedelige 🙂

   2. Enig, ønsker meg også et slikt innlegg! Jeg liker den skriftlige delen av bloggen din best, syns det er så koselig når du forteller og deler litt tanker og refleksjoner. Liker også når det er litt som «gamle-Caroline» (bloggens begynnelse), med litt mer snert;) Men skjønner godt at du velger dine ord mer med omhu nå, for folk skal jo ta deg på pinadø ALT. Liker når du er litt mindre korrekt, jeg!
    Kjolen din var jo rå, hadde blitt så glad hvis noen kom slik kledd i nyttårsfesten vår! Det er jo bare et kompliment når gjestene føler seg komfortable nok til å kle seg akkurat slik de vil.
    Selv har jeg pyntet meg litt mer praktisk i år på grunn av en kropp som fortsatt bærer preg av fødsel i sommer, og fordi jeg ammer hver tredje time. Det er godt man kan ta sine egne valg og føle seg bra uansett:)

    Takk for i år Caroline, og et riktig godt nyttår ønsker jeg deg og dine!

   3. Caroline

    Tusen takk, Marte 🙂 Ønsker deg et riktig godt nytt år <3

  2. Ja, dette virket spennende! Jeg synes i utgangspunktet at oppsummeringsinnlegg kan være kjedelig og repeterende, men dette var en helt annen vri! Del gjerne også andre bilder enn dem du allerede har delt. på bloggen, om det er mulig? Godt nyttår til deg, Caroline!

 32. Utrolig nydelig. Som en indisk prinsesse:)

 33. Nydelig kjole!:)

 34. Mildrid Krey

  Kjolen er fin,men det må nu være utrolig tungvint å gå å snuble i en så sid kjole.

 35. Wow, sexy::)) Den var skikkelig dristig, du har jo kropp til å vise fram, så hvorfor ikke::)) Godt Nyrr År<3

 36. Hei, jeg bruker vanligvis ikke å kommentere blogginnlegg, men det er en ting jeg lurer på.. Haha, hvor høy er du?

  1. Caroline

   170 cm 🙂

 37. Du er vakker som alltid! Såklart det er lov å kle seg slik man selv ønsker på nyttårsaften!!:):) Håper du hadde en kjempefin nyttårsfeiring!
  Hvordan gikk det med hundene deres? Tåler de fyrverkeri greit? Her har vi ei lita chihuahuasnuppe som tilbrakte det meste av årets siste dag under vasken på badet:/ Hun er svært lykkelig nå for at nyttårsaften er over;)

  1. Caroline

   Det gikk greit, hadde de på et rom hvor det ikke høres så mange raketter, i tillegg til at vi satt på musikk 🙂 Hugo er jo så var for lyder, så han reagerte når de første rakettene startet i firetiden. Ronaldo har ikke brydd seg så mye tidligere, men i år reagerte han litt.

   Uff, stakkars 🙁 Håper det går bedre med henne nå da <3

 38. Godt nytt år, vakre deg! Gud, for en nydelig kjole – jeg syns denne kjolen var perfekt for en nyttårsfeiring! Absolutt ikke for mye for en slik kveld en gang i året! Måtte det nye året bringe deg og din familie alt godt! 🙂

 39. Hei Caroline, for en nydelig kjole og en nydelig kroppsfigur. Den kjolen satt som ett skudd på deg 😉 Jeg vil gjerne at du skriver ett oppsummeringsinnlegg. 🙂

 40. Marianne

  Hei Caroline
  – Godt nytt år til dere alle!
  Pynt deg akkurat slik du vil, det gjør vi jo alle, ikke sant!
  Så synes jeg at bloggen din er kulest når du blogger om det som du selv liker.
  Blir trist når du prøver å tekke mobben!
  Fordi bloggen din er anderledes, så er den interessant.
  Om du orker å stå ute i vinden så stang deg gjennom glasstaket!

 41. Fantastisk nydelig outfit <3 Fra topp til tå 🙂

 42. Det var en helt fantastisk kjole Caroline og hvem kunne ha kledd
  den bedre enn deg <3 og på hvilken dag enn denne kan man kle seg i en
  så vidunderlig kreasjon.
  Riktig godt nytt år forresten og tusen takk for all inspirasjon du har gitt
  meg i 2014 🙂 Alle gode ønsker for det nye året!

  Gode nyttårsklemmer til deg og dine 🙂

 43. Hei og godt nyttår. Får vi se hva du fikk i julegave av mannen din snart?

 44. Det var en flott kjole, men jeg syns den hadde vært finere om magen ikke syntes. Du har jo en flott mage da 😉

 45. Du er så flott! Godt Nyttår 🙂

 46. Linnéa Lunde

  Elsker at man kan pynte seg så mye man vil på nyttårsaften! Vi burde vel hatt flere anledninger for det, jeg ble spurt av familien min om jeg skulle på fest, men egentlig hadde jeg bare pyntet meg for dem! Er jo lov det og 🙂 Du ser smashing ut, og du kler hårfargen godt også! Ble litt vant med mørkere hår på deg forrige gang du prøvde det, så jeg så faktisk ikke forandringen så raskt.

 47. Synes absolutt det må være lov å pynte seg litt ekstra. (Om det så bare er en vanlig tirsdag i februar 😉 ) Godt nyttår blide, søte og vakre deg. Du er kjempeflott! Ser frem imot å følge deg enda et år♡

 48. Synes absolutt det må være lov å pynte seg litt ekstra. (Om det så bare er en vanlig tirsdag i februar 😉 ) Godt nyttår blide, søte og vakre deg. Du er kjempeflott! Ser frem imot å følge deg enda et år♡

 49. KristinaK

  Ja til oppsummering!! 🙂 Nydelig kjole på en nydelig jente. Godt nytt år! 🙂

 50. Nydelig kjole!!! Du ser helt strålende vakker ut. godt nytt år!!

 51. Bikinitopp på middag med svigermor! Haha!!

 52. Monica E

  OMG…. You look like a million dollars !!!!

  1. Caroline

   :O 😀 😀 <3

   1. Kristin

    Haha….ODD

   2. Caroline

    Haha 😀

 53. Lekkert kjole på flott dame! Har du tatt ut extensionsene nå? Du er i allefall kjempefin på håret. Har du noen gode tips til å unngå floker i extensions? Har teip-extensions og holder på å bli gal av alle flokene. Ønsker deg et riktig godt nyttår og gleder meg til å følge deg videre i 2015.

 54. kavalkade! 😀

 55. Synes bysten ble svært liten på deg i denne kjolen! Men kjoleen var pen , men passer ikke alle:)

 56. Vær så snill og lag oppsummering av året ditt! Jeg synes alltid det er koselig å mimre litt;-) særlig fra et år hvor det har skjedd så mye spennende for deg:-D

 57. Et rigtig godt nytår til du og dine kære 🙂

  fantastisk smuk kjole til en ligeså smuk kvinde. Kan godt lide, at den er to delt.

  2015 hilsner fra Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 58. Benedicte

  Syns årskavalkade er kjedelig å lese om. Kun oppsummering av ting jeg husker. Og det tar vel litt tid for deg å lage et slikt innlegg. Vil heller se bildeserie fra kvelden deres 🙂 Gleder meg til å se hva Nelia hadde på seg, vakre jenta 🙂 Godt nyttår!

 59. Gjerne et oppsumeringsinnlegg 🙂 Det er fint å se på året som har gått!

 60. hei 🙂 retusjerer du fortsatt deg selv på bildene dine? klem

  1. Caroline

   Hvis du lurer på om jeg gjør meg tynnere, eller forandrer kroppsfasong, så er svaret nei 🙂

   1. Sandra

    Snedig måte å unngå å svare henne på. Jeg lurer på hva det egentlig er du fikser på/redigerer? Lys er en ting, og filtere og sånt, men hva med glattere hud, fyldigere hår, jevnere hudfarge, eller andre ting? Tviler på at du slipper denne igjennom men..tror du vinner på å være ærlig.

   2. Caroline

    Det er det vanskelig å gi noe fasitsvar på, da hvert bilde behandles på forskjellig måte :/ Svært mye av redigeringen vil jo påvirke hud, hår osv, selv om redigeringen ikke er spesifikt rettet inn mot det. Vi stiller f.eks på skarpheten, noe som ofte, spesielt i dårlig lys, fremkaller en del bildestøy. Når vi da korrigerer for dette vil huden glattes litt ut. Alternativet er at jeg legger ut et bilde med mye støy, og det ønsker jeg jo ikke. Om en kvise vises veldig tydelig, så tar vi den bort.

   3. Det med kviser og sår er litt greit å retusjere. Nå er det ikke slik at vi har kviser hele tiden, så da er det ikke noe kjekt for noen, kjendiser eller hvermannsen og bli foreviget med en irriterende kvise midt på nesen for eksempel. Så ja – hvorfor ikke retusjere den bort om vi har muligheten 🙂
    gjerne en rynke og, men alt med måte. Om man faktisk har en del rynker i panna – så er det litt kunstig å fjerne alle disse rynkene på bilder, så møter en folk og folk får hakeslepp når de ser hvor rynkete en er i virkeligheten 😀

   4. Jeg har vært fast leser i mange år, og ble så klart skuffet over at du løy, men brydde meg ikke om selve redigeringen. Så jeg setter pris på at du er ærlig på at enkelte bilder er/blir redigert 🙂

    Samtidig håper jeg at du har blitt komfortabel nok med deg selv, til å føle at du ikke trenger å redigere kroppsfasongen din, uansett hva slags kommentarer du får. Godt nyttår! 🙂

   5. Caroline

    Godt nytt år til deg også, LH 🙂 Jeg skal være ærlig mot dere angående dette fra nå av 🙂

   6. Viktoria

    Synes kjolen var fin jeg : )
    Og så er det bra at du / dere er ærlige om redigeringen av bildene nå. Jeg kan forstå hvorfor du gjorde det, og synes det er trist at du har følt deg usikker på deg selv og følt du har måtte gjort det, for ingen fortjener å ha det sånn! Bare så det er sagt : )

    Men jeg lurer veldig på _hvorfor_ dere valgte å lyve om det? Og ikke bare hoppe over spm som handlet direkte om redigeringsspm, men rett og slett valgte å lyve i svarene du ga, og så flere ganger? Som sagt, du har forklart hvorfor du redigerte bildene, og jeg kan forstå den, men jeg har ikke (ikke som jeg har fått med meg hvertfall) noe forklaring på hvorfor dere valgte å lyve ? ? : (

   7. Betyr det at du retusjerer huden f eks? Fjerner kviser?

   8. Christine

    nå vet ikke jeg om Caroline gjør det, men hva har det å si om hun gjør det da?
    Hadde jeg også gjort om jeg drev Norges største blogg.
    Stå på Caroline!!

   9. Eh ja hun svarte jo akkurat på det 😀 vil du heller se en kvise? 😛

 61. Godt nyttår!!

  To spørsmål:) kunne vi få se kjolen bakfra?:)
  Og, du skrev tidligere at du har festet iPaden bak til Nelia. Hvor har du kjøpt det festet og er dere fornøyd med løsningen?

  Kos dere videre med juleferie:)
  Må nyte når man er hos familie!!

  1. Caroline

   Om du følger linken så får du se den bakfra 🙂 Vi kjøpte festet på Clas Ohlson.

   Kos deg videre du også <3

 62. Gorgeous dress. You look beautiful! Have a wonderful new year Caroline 🙂

 63. Karoline

  Du er jo veldig flink til å pynte deg i hverdagen og på fest stråler du jo som alltid, men jeg synes det er så morsomt hver gang du skriver: «i dag følte jeg ikke at jeg pyntet meg så mye» eller lignende fordi det er allikevel laaangt unna hva jeg ville tatt på meg til hverdags. Nyttårsforsettet mitt er vel å bli flinkere til å pynte meg i hverdagen tenker jeg! Godt nyttår!!

 64. Håper disse bildene er uredigerte, her er du flott som alltid – men ikke perfekt (som i flawless&edited). Og perfekt finnes ikke, selv om du er veldig nær 🙂 Du ser fantastisk ut, og jeg håper dette er deg og ikke en redigert versjon 🙂 Håper og at du selv ser hvor fin du er akkurat slik du er!

  1. For en tåpelig kommentar ! Caroline har klasse og dette er et lekkert antrekk ! Fokuser på det du istedet for å komme med slike smålige kommentarer, tragisk!

   1. anonym

    Hvorfor syntes du dette var en tåpelig kommentar? Det er vel heller ditt svar som er tåpelig. Cheeezuz…

 65. wow!! such perfect photos and outfit! you look amazing!

  https://www.aboutacloset.com/

 66. Stilig kjole og flotte former! Godt nyttår! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 67. Gjerne oppsummeringsinlegg! Selv om vi som følger deg daglig nogenlunde vet hva du har blogget om i år så er det fremdels artig å se hva du anser som høydepunktene i hver måned!

 68. Godt nyttår vakre 🙂

  1. Caroline

   Godt nytt år til deg også <3

 69. Påsatte negler, hårextentions, vippeextentions….. Hva er galt med egne negler og neglelakk, eget hår, og egne vipper? Hvorfor må man bruke sånt for å føle seg bra nok?
  Kommer du til å bruke denne kjolen flere ganger? Jeg synes vi lever i et forbrukssamfunn som har gått langt over alle streker. Det siste spørsmålet mitt stiller jeg fordi kjolen er veldig spesiell og kan nok ikke benyttes i hvilken som helst anledning. Så at den var ganske kostbar også, så hvis dette var den ene gangen du bruker den…….
  Du var veldig fin i den da, selv om den var litt for bar for min smak.

  1. Hvordan vet du at hun har falske negler på her? vippeextentions? hårextention? Å hva har du i så fall med dette å gjøre? Må vel være opp til hver enkelt person om man ønsker å bruke eller ikke bruke dette? og i hvert fall hvis man ønsker å pynte seg litt ekstra

   Det må vel også være Caroline sin sak hva hun ønsker å bruke pengene sine på? Hvem er det som går i gjennom dine kjøp for å påpeke hvilke som er lure, fornuftige og ufornuftige?

   Regner med du også har ting i skapene dine eller på samvittigheten, klær eller andre ting, som kanskje ikke alle andre ville ha synes ha vært nødvendige eller fornuftige. Tror også Caroline er klar over at vi lever i et forbrukersamfunn som godt kunne ha tatt en liten pause, men hun går vel ikke rundt å påpeker dette til folk i tide og utide? Hvem gjør egentlig det? Går du opp til folk i butikken og forteller dem at kjøpene deres ikke er fornuftige? Går du inn i frisørsalongene og forteller folk som farger håret at dette er teit? Hvis ikke, slutt å skriv det på nettet 🙂 hvis du ikke kan si det ansikt til ansikt, ikke si det i det hele tatt.

 70. Godt nyttår til deg og familien din:) Nydelig kjole! Den kledde du utrolig bra:)
  Ser ut som jeg er den eneste som ikke er så glad i oppsummeringsinnlegg av året som har gått… Jeg har jo fulgt deg hele året, og ønsker heller å lese noe nytt enn at du skal bruke utrolig mye tid på å skrive om ting du har skrevet før og dele de samme bildene. Men det er min mening. Jeg leser nok innlegget uansett dersom du skriver det;)

 71. Selvfølgelig er det lov å pynte seg litt mer enn normalt innimellom! Og gjerne fler enn en gang syns nå jeg 🙂

  Godt nyttår til deg og dine 🙂

 72. Michelle

  vakker kjole, perfekt kjole til en dag som nyttårsaften! Håper dere hadde en fantastisk slutt på året og at den første dagen på den nye året har vært bra!
  Gleder meg til ny inspirasjon og motivasjon fra din side i det nye året 🙂 Titte innom bloggen din er som et lite positivt avbrekk fra en ellers travel hverdag.. Uansett hva du blogger om så vet jeg at det noe positivt, motiverende eller inspirerende å finne! keep up the good work 😉 <3

 73. Den kjole kledde du kjempegodt! Det er lovt å pynte seg litt ekstra på årets siste dag 🙂 Godt nytt år til deg og familien din!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 74. Hei Caroline. Når du handler klær,sko og vesker. Tenker du da på hva det er laget av. Om det er pels eller dyrehud? Bruker du pels? skinnprodukter? Hvor kan man eventuelt handle skinnveske eller skinnsko der dyret ikke har lidd?

 75. Kjempefin kjole! Men jeg syns den hadde vært enda finere om den satt sammen 🙂 Stas at man har den ene dagen i året som man kan ta helt av med glitter og stæsj 🙂 Godt nytt år!

 76. Kjære Caroline m fam.
  Godt nyttår til dikka.
  Du stråler som vanlig og er nydelig å sjå på. Flott kjole,sminke og hår.
  Takk for mange fine bloggstunder i 2014. Du er flott

 77. Hva har skjedd med øyet ditt? venstre øyet?

  1. Caroline

   Ingenting har skjedd 🙂

 78. Hei. Super fin kjole. Og den satt fint på deg. Men jeg reagerer på at du var ikke på noe fancy hotell eller party, helt alminnelig vanlig rom og du i den kjolen da:-)) det måtte jo da være rart. Det bare viser det store behovet ditt for å dra ut helt til Max:-))) den enorme ønsken å være juletre:-)) det er ikke noe negativt med det heller. Men utrolig nok sjokkerer du oss igjen.. Og siden bloggen din er offentlig så folk skal få lov å mene det de vill om deg. Og det må du bare tåle . Godt nytt år.

  1. Tsk nå vet ikke du hvordan de andre damene var kledd da 🙂 Dessuten er det lov å glitre litt på nyttårsaften.
   Jeg forstår godt dersom Caroline og familien bestemmer seg for å flytte utenlands – så de slipper unna janteloven i Norge.
   Du skal ikke tro du er noe, du skal ikke tro du er bedre enn andre, du skal ikke tro du er vakker og bla bla….
   Om man har lyst til å pynte seg ekstra må det da vel være ens egen sak!

 79. Elisabeth

  Godt nytt år! Takk for en inspirerende blogg! Fint at ikke alle bloggere er pur unge. Jeg har to små barn, så bloggen din er perfekt for meg. Rart at så mange er negative til deg. Du er alltid vakker, og virker som et godt menneske. Men jeg er enig i at du ikke trenger retusjering.

 80. Du er stunning!! Utrolig at du må «be om unnskyldning» for kjolevalget ditt. Godt nyttår til dere og alt d beste for det nye året 🙂

 81. Caroline

  Du ser så flott ut, Caroline! Godt nyttår! 🙂 <3

 82. Jeg kjenner jeg blir provosert over alle disse lavmålskommentarene Caroline får. Hadde dere vært like tøffe å sagt det til henne face to face? Jeg tviler. Det finnes så mange misunnelige nettroll der ute at det er ikke sant. Å det verste er at det er voksne folk som holder på sånn her.
  Håper du Caroline klarer lukke øynene for disse trollene. Tror folk er misunnelige, der er problemet…

 83. JA til oppsummeringsinnlegg 🙂

 84. Kjerstin

  Kjolen er fantastisk , du er fantastisk og settingen er fantastisk. Skulle virkelig ønske jeg hadde det slik selv. Men det er viktig å kunne unne andre det beste, så får en ta ting så godt det går. Man kan være ærlig , uten å være ekkel og missunnelig 🙂

  Håper du får ett flott 2015

  Stor klem

  Kjerstin 😉

 85. Ikke et heldig antrekk for anledningen.
  Sånn kler man seg ikke hos svigermor.

  Mer passende på fest med venner, men vet ikke om det helt egner seg til det heller.

  Definitivt en «se på meg kjole».
  Skrik om oppmerksomhet.

  1. Kunne ikke sagt bedre selv:-)))))

  2. Jantelov jantelov jantelov!
   Hvor lavmål er det å slenge ut med slike pripne kommentarer. Hva vet vel du om hennes svigermor? Kanskje hun og liker å jåle seg litt?
   Jeg tipper svigerforeldrene er stolte over sønnens vakre kone.
   Er det nyttårsaften, så er det nyttårsaften.
   Skulle tro du var muslim. Gå heller med burka, du må ikke vise hud. Fysj, hun viste jo magen sin….

  3. Kommer ikke det helt an på svigermoren? Ikke alle har konservative svigermødre 😉 tipper Caroline vet best om dette var passende eller ei

  4. Benedicte

   Fysj, hvor stygge folk er når de bare kan gjemme seg bak den anonymiteten nettet gir! Helt utrolig!
   Er vel ikke opp til deg å bestemme hva Caroline har på seg, hos svigermor eller andre plasser!:( ‘skrik om oppmerksomhet’?? Så du tror Caroline ikke får nok oppmerksomhet når hun er med familie, slik at hun må pynte seg ekstra…? Lavmål! Caroline: du stråler, og bildene du deler er i verdensklasse, så artig å følge deg! Godt nyttår!

   1. Caroline

    Tusen takk, Benedicte 🙂

   2. supermamma

    Vet ikke hvordan svigermødre du er vant til jeg Anna,men hadde min svigerdatter kommet i den kjolen og sett slik ut som Caroline hadde jeg fortalt henne hvor flott hun så ut og vært stolt over hvor god smak sønnen min hadde.

  5. Da har du ikke sett min svigermor 😉

 86. Lill-Jeanette

  For en vidunderlig nydelig 2 delt kjole,er helt stum av beundring omtrent <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 87. For en utrolig nydelig kjole! Håper du hadde en kjempefin feiring 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 88. Du ser heeelt smashing ut, som vanlig! Hva bruker du for å få en slik glød i ansiket? Huden din stråler!

  Jeg syns du har fått unødvendig mye hets i julen, og håper det ikke ødela stemningen helt for deg og familien.. Helt tåpelig av store aviser som VG og Dagbladet å bruke all den tiden det må ha tatt til å se igjennom alle bildene av deg, for så å se om det kaaaanskje finnes en forskjell blant dem. Umodent og respektløst.

  Ønsker deg og dine et godt nytt år!

 89. Du stråler, Caroline! Veldig vakker i den kjolen 🙂

 90. HEI! utrolig vakker kjole! norske damer bør utfordre seg mer i klesveien, slik som du! jeg lurer på hvor mye du måtte betale for porto osv for å bestille denne kjolen hjem til Norge (veldig lyst til å bestille en annen kjole fra samme webside)

  1. Caroline

   Jeg tror det er 55 dollar 🙂

 91. heihei! for en utrolig vakker kjole:) jeg skal bestille en kjole derfra selv og lurer på hvor lang tid det tar å få sendt den til norge?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *