flowy palazzo trousers

bypark4bypark11bypark10bypark6bypark8bypark7bypark2bypark5bypark3bypark1

(annonselenker) bukse mango / bluse mango – lignende her / kåpe bikbok by lene orvik / sko lucy choi london / klokke daniel wellington / veske adax 

___________________________________________________________________________________________________________

For et vær det er her i Ålesund i dag! Bare regn og vind, så jeg krysser fingrene for opphold og skyfri himmel i morgen, slik at vi kan se rakettene 🙂 Vi skal være sammen med familien og jeg gleder meg så til å pynte meg skikkelig igjen! I år blir det en todelt kjole, den er kanskje litt vel fjong, men det finnes jo ingen bedre anledning enn siste dagen i året for å kunne bruke en slik kjole, sant? 

Dagen har ellers bare gått med til litt siste liten-innkjøp som vi ikke rakk i går, forberedelser til morgendagens kalkunmiddag og litt planlgging av året som kommer. Vi skal jo snart en tur til Milano for å se fotballkamp, vi! Det var gaven min til Lars-Kristian i år, forteller mer om det senere, for nå skal jeg prøve å legge opp kjolen min for hånd. Det kan bli interessant! 

123 kommentarer

 1. Wow, at du tør å ta i bruk en så fin og hvit kåpe når det er skikkelig drittvær her i Ålesund, det kan jeg ikke fatte og begripe :p Men du ser fantastisk ut, og tenk at du går et nytt år i møte med en helt fantastisk fin og ny hårfarge. Jeg synes du kler den skikkelig godt, du ble liksom litt tøffere og «litt mindre fotballfrue» med en gang 🙂

  Jeg bor selv på Sunnmøre, så jeg krysser fingrene for pent vær i morgen, jeg også. Håper du får en kjempefin feiring, Caroline 🙂

 2. Nydelig dame, nydelig kåpe, men buksene? Usikker der gitt. Men takk for fin inspirasjon i 2014.

 3. Great look, that coat is goregeous!!!

  Check out my latest post: http://alanja.blogspot.com/2014/12/wyprzedaz-bluz-z-kapturem-na.html 🙂

 4. Du var utrolig fint sminket på disse bildene. Hvilken blush/bronse og highlighter har du på deg ? 🙂
  Lykke til med det nye året.

 5. Wow, den nye hårfargen kledde deg utrolig godt, – og for noen bilder! Du er rett og slett nydelig 🙂

 6. Annette

  Altså WOOOW, dette var verdt å kommentere! Du ser heeeeeeeelt stunning ut! Please behold det håret der!! Looking like a million dollar!

  1. Annette

   og en liten kommentar om dette photoshop hysteriet; jeg støtter deg fullt ut! Jeg hadde også redigert og fikset litt på småting om jeg skulle bli eksponert for så mange mennesker som sitter med lupe og leter etter feil. Ja, hva skal man gjøre da? Droppe å legge ut bilde av seg selv den uken man hadde mensen og kviseutrbudd? Da hadde det jo bare vært kjedelige innlegg og du lever jo faktisk av denne bloggen så det er fullt forståelig!! Og helt ærlig, så er jo ikke dine bilder over redigert i likhet med mange andre bloggere som airbrusher seg til det helt ugjenkjennelige. Stå på Caroline, du er og forblir bloggdronningen! 🙂

 7. De siste dagene har det jo vært særdeles mange kommentarer på fotballfrues, nå Carolines, redigering av bilder. Og spesielt etter hennes egne avsløringer av at dette har vært gjort i betraktelig større grad en hva hun tidligere har villet tilstått. Jeg har ved tidligere innlegg sett jenter avsløre at deres selvtillit, eller selvbilde. Og jeg fikk lyst å kommentere dette. Ingen kan i det fulle ta ansvar for et annet menneske sitt selvbilde. Men, problemene med å ha en psykisk diagnose som for eksempel en spiseforstyrrelse er, er at man makter ikke selv over storparten av det en selv gjør. Det er veldig enkelt å fortelle en person at det bare er å spise, eller slutte å kaste opp, eller slutte å se på nettsider som gjør selvbildet lavere en det allerede er, men det er disse tingene som i utgangspunktet gjør diagnosen. Man klarer ikke å spise, man klarer ikke å la være kaste opp,man klarer ikke å la være å klikke inn på nettsider som man vet gjør ens tilstand verre en den kanskje trengte å være, – fordi man rett og slett ikke klarer det. Man er syk, man er psykisk syk. Det er så lett å si for tilsynelatende friske mennesker å komme med tilsynelatende gode råd, i vondsinne eller ikke, men er man riktig syk, så klare man ikke.

  Jeg blir ofte lei meg på vegne av de jentene, og guttene, som tør å legge igjen en kommentar på denne bloggen, eller blogger som ligner Carolines hvor de de uttrykker de vanskelighetene de har. For så å bli, det jeg vil kalle som hetset, fordi de ikke er friske nok, eller sterke nok, eller kule nok, til å takle det verden utenfor krever av en. Eller det hardeste av alt, det man selv krever fra en selv. Da er det lett å se på noen andre å tenke; de takler det, hun takler det, han takler det; det å leve, hvorfor takler ikke jeg det. Hvorfor er det så vanskelig for meg?

  Blogger, og deriblant Carolines, gir ikke nødvendigvis et press, men det gir en pekepinn på hva livet burde være, og på hvordan MAN burde være. Og det tror jeg kan bli umenneskelig hardt for enkelte og leve opp til. Fordi det er tøft, det er tøft å være syk, og enda tøffere å bli frisk. Jeg skylder ikke på Caroline for at mennesker blir syke, jeg bare sier at jeg forstår så altfor godt hvorfor og hvordan blogger som dette kan gjøre det hardt å føle seg utilpass i seg selv.

  At lesere føler grunn til å forsvare Caroline kan jeg forstå, man har lest bloggen lenge, man føler man får inspirasjon eller et friminutt fra hverdagen. Det gjør en like vell ikke i rett til å trampe på det som er et annet menneskes, med et annet perspektiv, sin følelse for livet og en selv.

  Man kan gjerne velge bort å lese blogger som Carolines, og man kan like enkelte ting og synes andre deler er helt borte. Utgangspunktet, synes jeg, er at man respekterer det andre legger i leseropplevelsen, og at denne ikke alltid er lik ens egen.

 8. Cecilie

  Så utrolig flott du ble på håret – så med en gang litt mer ‘voksen’ ut, om du skjønner? 🙂 Nydelig er du uansett! Håper dere får en kjempefin nyttårsfeiring Caroline, godt nytt år! 😀

 9. Marthe C

  Whoop, whoot, for ett antrekk :)! OG e så det LIVE, og trodde faktisk buksene var mer burgunder før e leste innlegget, men de va litt mørkt nede på Kremmergården igår…. hihi , såg først Tesla’en, så mannen og der var jaggu me du å, FAN girl moment dilux <3<3
  ( venninna mi bare… Marthe !) hihi..

  E trodde e skulle se ei utad selvsikker Caroline når e først skulle få øye på dokke her hjemme i Ålesund etter disse åra, men e fikk inntrykk av det motsatte. Du såg ned og så kanskje litt ukomfortabel ut , men heldigvis at du hadde mannen heilt inntil la med de <3 Off, e håpe ikke ditte e ett resultat av kritikk og drit i media og i ditte kommentarfeltet men at du kanskje e beskjeden in real life, og at ditte va heilt innafor normalen. Klem fra ei som hadde veldig lyst å si hei og gi de en klem 😉 Du skulle hørt me LITT star struck kan du si…. i en alder av snart 33 OMG 🙂

 10. Så fantastisk flott du ser ut, Caroline!! Godt nytt år til deg og dine 🙂 Kos dere masse i kveld!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Godt nytt år til deg også <3

 11. Wauw, wauw, wauw – just WAUW!!!!!!!!

 12. Michelle

  vet du hva, den hårfargen din kler deg så sykt godt! Den får huden din til å se enda mer glødende ut enn den allerede er 🙂 Milano faktisk, så utrolig gøy!! Håper dere får en fantastisk dag som slutt på dette året, og masse godt nyttår! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Michelle 🙂 Håper du får en fantastisk kveld og går et flott 2015 i møte <3

 13. camilla

  nydelig hårfarge! Den elsket jeg 🙂
  vet du hva fargen heter, hvilket nr det er?
  Ha en fin nyttårsfeiring, klem <3

 14. Veldig vakker og stilig:) lurte på en ting, hvilke blogger leser du? Både norske og utenlandske? Hva synes du om kenza zouiten?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg leser kayture.com, songofstyle.com, vivaluxury.blogspot.no 🙂 Og så er jeg innom blogglisten.no av og til og ser hva de andre bloggerne på topplisten skriver om.

 15. Caroline

  Hei! Utrolig kult antrekk! Kan man kjøpe kåpen du har på deg i BikBok butikkene eller bare på nettet? Godt nyttår til deg og dine! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Den har vært i butikk 🙂

 16. Anne Mette

  Hei igjen! Skal til frisøren på mandag og endre litt på fargen. Vil gjerne vite hva fargen din heter da den er akkurat slik jeg ser for meg min:) Så flott! Håper på svar innen den tid!

 17. Jacqueline

  Love your hair – very beautiful colour on you!

 18. Så flott du er:) kjempe fint antrekk! Du kledde virkelig litt mørkere hår også!:-) jeg lurte på hvilke sminke du bruker på huden? Du ser alltid så fin ut!:-) godt nytt år!:-)

 19. Hei! Litt utenom dette innlegget, men har kjøpt bittelitt av Green gate servicet (Fay white) i julegave til meg selv. Må kjøpe over tid da det er litt kostbart. Men det jeg lurte på er, kan det vaskes i oppvaskmaskin? Finner ikke noe om det noe sted. Takk, og godt nytt år!

  1. Caroline

   Vi vasker det helt fint i oppvaskmaskin 🙂

   Godt nytt år til deg også <3

   1. Millie

    Takk, da sjanser jeg på oppvaskmaskin! Familien likte den blå finishen på mugge og krus 🙂 Nytt og spennende nytt år venter oss alle! 🙂

 20. Så utrolig flott hårfarge! Vet du hva den heter? 🙂

  1. Caroline

   Yrkeshemmelighet, i følge Nikola 😉

 21. Benedicte

  Kåpa var nydelig, men buksa hadde jeg ikke brukt utenfor husets vegger. Du er modig som tør.

  Godt nytt år. Hilsen fra en fast leser som ikke alltid kommenterer på innleggene.

 22. Benedikte

  Hei og godt nytt år! Du ser fantastisk ut!! Jeg lurte på om du kunne skrive hva du tenker om Nelia og barnehage?:) den kledningen der var bare så fin<3 må ha den kåpen!!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Benedikte 🙂 Godt nytt år til deg også <3

   Nelia starter i barnehage nå i løpet av januar 🙂

 23. Godt nyttår, Caroline , takk for at vi får følge deg ⭐️ Ønsker deg og dine et fantastisk 2015! ⭐️

  1. Caroline

   Er jo jeg som skal takke for at dere følger meg 😉

 24. Anette S.

  Nydelig hårfarge og nydelig antrekk:-)

 25. Marianne Ma.

  Masse kritikk gjør alltid vondt. Håper du klarer å stå i det og du starter dagen i dag med blanke ark.
  Godt nytt år og takk for at du deler hverdagen din med meg hver dag.

  Hilsen fra Marianne

  1. Caroline

   Tusen takk, Marianne <3

 26. Utrolig flott hårfarge!! Har Vært på jakt etter slik farge- hvilken frisøren går du til?

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Jeg går til Nikola hos Gevir på Eger 🙂

 27. Takk for en fin blogg og godt nyttår!
  Hvorfor har du sluttet med å ha 3 innlegg om dagen?

  1. Caroline

   Takk det samme 🙂

   Det er ferie, vi har vært masse med familie og jeg er fortsatt i mammapermisjon. Har aldri hatt 3 innlegg hver dag, men variert mellom 2 og 3 🙂

 28. Ville bare ønske deg et godt nyttår fra Melsomvik! Du ser helt smashing ut, og du er bare så sykt flink med alt du gjør føler jeg! Håper vi kan følge deg i noen flere år til, og at 2015 blir et skikkelig fint et!!!

  Hilsen Sandra 🙂

 29. Hei Caroline! Du ser flott ut, MEN en ting jeg lurer på med disse bildene er locationen, Ålesund er jo sååå fin, så jeg skal innrømme at jeg håpte på noen fine antrekksbilder fra Fjellstua eller nede med sjøen. Men for all del, fine bilder av deg 🙂

  1. Caroline

   Fjellstua eller ved sjøen er ikke å foretrekke når det er stiv kuling og regn 😉 Måtte finne et lunt sted.

 30. For en nydelig hårfarge du har nå, Caroline! Syns du kler den så utrolig godt, den gjør liksom noe med ansiktet ditt!

  Og, om redigeringshysteriet – gi faen. Selvfølgelig redigerer man litt hvis man føler seg jævlig en dag og faktisk MÅ vise bilder av seg selv hver eneste dag hele året. Hadde vært værre om du redigerte deg til det ugjenkjennelige. Et tynnere kne her og en litt mindre midje der må vi da for guds skyld tåle. Jeg heier på deg! Hver dag! 😀

  Klem fra Mari

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 31. Cathrine R

  Du er så sinnsykt deilig på disse bildene, Caroline!

  Klem

 32. Legger du ikke ut kommentarer her lenger?

  1. Hvorfor publiseres du den kommentaren og ikke den andre jeg har skrevet?

   1. Caroline

    Jeg vet ikke hvilken du sikter til? :/

 33. Mariann

  Hei Caroline, Ville bare si at du er utrolig vakker og at den frisyren der kledde deg kjempe godt 🙂 Kan jeg spør hvilke hårfarge frisøren bruker?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *