instagram: my latest video moments

Jeg deler ofte et lite knippe bilder fra instagram, men videoer derfra har jeg aldri delt, så nå tenkte jeg det var på tide 🙂 Det er bare korte snutter på maks 15 sekunder, men det er jo litt nytt og annerledes – også for dere som ikke følger meg der. På instagram heter jeg @carolinebergeriksenno, følg meg gjerne! 

___________________________________________________________________________________________________________

@carolinebergeriksenno – movies 

Nelia hjelper pappa med kofferten på Gardermoen, haha 🙂 

Lille vakre tusler ut mot havet Jeg smelter hver gang. 

Mexican Coffee hos Guantanamo in the making!

Haha, tidenes flaueste, men likevel morsomste video – i hvert fall for oss *kremt*

Fra en av treningsøktene på Sheraton Salobre i desember 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

47 kommentarer

 1. Så fine videoer! Har selv mange videoer fra da jeg var på Nelias alder, og jeg synes det er like morsomt hver gang jeg ser på dem 🙂

 2. Kjære caroline!! Det er ikke ofte jeg legger igjen spor i kommentar feltet ditt men nå føler jeg bare at jeg MÅ si noen ord!!

  Denne er til ENKELTE lesere, som lirer av dere dritt i hytt og pine!! Kjære MOBBERE!!

  Ja for det er tross alt det dere er!! Mobbere!! At dere tør????? Å snakke slik til voksene folk!! Det er drøyt det noe av dere skriver! Jeg har ikke ord, men SKAM dere! Æsj og fysj! Om så en arm er redigert, en midje gjort smalere det kommer i mine øyne ALDRI til å rettferdiggjøre det enkelte skriver! Og når Caroline svarer så klarer hun ikke ta kritikk, hun er uhøflig, hun bør legge seg flat, bla bla bla.. Skulle likt sett en av dere klart seg bedre!! Dere hadde nok brutt sammen for lenge siden! Det hadde nok jeg å gjort..

  Til deg Caroline: ønsker deg og familien din en flott nyttårs feiring i Ålesund!
  Redigert eller ikke, så syns jeg bloggen din er knall:)

  1. Kunne ikke vært mer enig! Enkelte kommentarer som legges ut/ skrives her er helt hinsides. Vær konstruktive og saklige – og jeg regner med at de som følger bloggen ( og Caroline) gjør dette for å få tips og inspirasjon. Hetsing og mobbing hører ikke hjemme noe sted! Dette er blåst helt ut av proporsjoner …

 3. Hvorfor kan ikke jeg følge deg på Instagram ?

  1. Caroline

   Det kan du 🙂 @carolinebergeriksenno

   https://instagram.com/carolinebergeriksenno

   1. toneab

    Nei, får ikke opp noen bilder

   2. Caroline

    Hmmm, det fungerer helt fint her :/

 4. Koselig!! Nelia er så søt, likeså du <3 Gøy med videoer selv om jeg har sett de <3 Ha en fin kveld videre!

 5. Er det sant at du har redigert gravidmagen din mindre, samt bilder av datteren din?!

  1. Caroline

   Nei, på ingen måte 🙁 Synes det er ufattelig trist at noen skal koke opp slike rykter, og det å dra Nelia inn er bare forkastelig.

   1. Jeg skjønner godt at noen kam tro det. Jeg sier absolutt IKKE at jeg tror det, fordi jeg velger å stole på det som blir saft av deg.
    Uansett, legger ved en link nedenfor, der du kan se hvorfor enkelte kan tro det. På bildet helt til venstre, på til høyre på bildet, altså ved siden av magen, ser det ut som veggen er bøyd.
    Jeg er sikker på at det har en naturlig forklaring, og jeg tror som sagt på det som blir sagt av deg.

    https://www.tv2.no/a/4155884

   2. Caroline

    Det er helt utrolig hva det spekuleres i på så tynt grunnlag… Kanskje jeg skal invitere med meg noen medier hjem for å dokumentere at den betongpipen der ikke er rett? Den er ujevn helt fra gulv til tak, i tillegg er bakgrunnen samme farge, noe som gjør at ting fort kan se ut som noe det ikke er.

    Takk for at du tror meg 🙂

   3. Med tanke på hvor lite troverdighet du har igjen på dette punktet nå burde du kanskje vise de uredigerte bildene

   4. men er det så rart at det virker MER sannsynlig at du har redigert bildet (siden vi vet at du har rdigert andre bilder), enn at pipen i et nytt hus er skjev? Hvor vanlig er det liksom, at en pipe er skjev? Og nå photoshopeksperter sier det er en klassisk feil, og skjevheten er rett foran magen din, så er det vel ikke urimelig at folk spør? virkelig? jeg sier ikke at jeg ikke tror deg- jeg sier bare at jeg synes ikke det er urimelig eller utrolig at det kommer spørsmål.

   5. Caroline

    Jeg forståt at tilliten til meg har fått en knekk, men det er urimelig å anta at alt er photoshoppet på bakgrunn av at et mindretall av bildene er dokumentert retusjert. Det blir jo håpløst å skulle forsvare seg hvis jeg er skyldig til det motsatte er bevist.

   6. Poenget er at det er kombinasjonen andre redigerte bilder/skjev pipe foran magen/ klassisk photoshopfeil som får folk til å stille spørsmålstegn – jeg synes du virker litt manipulerende når du later som mistanken utelukkende bygger på at «et mindretall bilder er dokumentert redigert» – det er ikke det folk sier. De peker på ANDRE tegn på redigering som bygger opp under mistanken som allerede er der.

   7. Caroline

    De spekulerer med andre ord… De er flinke på det. VM i synsing.

   8. Tina A

    «Jeg føler at fødselen er det siste jeg må gjennom før jeg får premien min», – så nydelig sagt, Caroline <3

 6. Jeg håper du kommer til å dele flere videosnutter på bloggen, for dette var morsomt å se! 😀 Og særlig for oss lesere som ikke er på instagram. Lo meg skakk av den fjase-videoen av deg og Lars-Kristian, haha!! Veldig kjekt å se dere litt uformelle også 🙂 Genialt med en egen pikkolo også da, noe ala Åge Nystrøm?!! ;-D Bare at Nelia er mye søtere såklart!! <3

  Ønsker dere en fin kveld videre!

  1. Caroline

   Haha 😀 Vi lo ganske høyt av den selv :p Om du hører etter så hører du også faren til Lars-Kristian hure i bakgrunnen under hele videoen 😀

 7. Hei! 🙂
  Vet du får mye hets om dagene, men en ting skal jeg si deg: Så pen og slank som du er så trenger du ingen redigering! Du er flott som du er!

  1. Ingen trenger redigering, uansett størrelse og fasong! Det er ufattelig trist og skremmende hvor akseptert og vanlig det er blitt i modell- og reklamebransjen og sikkert på mange andre arenaer også 🙁

 8. Så fine videoer Caroline! 😀

  Kjekt om du vil dele flere slike treningsvideoer der du viser ulike øvelser…? 🙂
  synes noen ganger det kan være vanskelig å sjønne øvelser når de bare beskrives (kanskje dette bare er meg hehe), redd for å gjøre de helt feil!

  håper du får en fantastisk nyttårsfeiring!
  klem 🙂

 9. så utrolig mange bra og varierende innlegg i det siste! Elsker det 😀 Din blogg er og kommer alltid til å være min favorittblogg 🙂

  Håper du har det kjempefint i Ålesund og koser deg masse, det fortjener du! Vedrørende alt som har skjedd de siste dagene, vit at jeg heier på deg og jeg synes du er veldig sterk! 🙂
  Klem <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Vi koser oss veldig, deilig å være her oppe da det ikke er så ofte :/

 10. Katrine

  Hei!

  Vil bare tipse deg om å prøve å endre løpeteknikk, hvis ikke kan jeg tenke meg du får eller allerede har vondt i leggene. Prøv å løp mer på forfoten, ikke på hælen. Hælen er bare et hardt bein, mens i fremfre del av fot har skjelettet demping, på grunn av måten det er bygget på.

  Ha en fin kveld videre 🙂

 11. Jeg vil gerne kommentere på nogle af de kommentarer du modtager for tiden Caroline. Og faktisk også helt generelt.

  Jeg synes ikke det handler om hvorvidt -enkelte-billeder er redigeret eller ej.

  I stedet for at fokusere på dét synes jeg nogle folk burde tænke sig om inden de kommenterer.

  Nogle mener hun er for tynd, nogle mener hun ligner en dulle når hendes hår er lyst, så var hendes mave ikke stor nok da hun var gravid (godt nok ubehøvlet at kommentere på den slags!), så synes nogle hun smiler mærkeligt, så er hendes makeup ikke fin nok, så er hun pludselig blevet større, så er hendes hud ikke pæn osv osv.

  Også andre ting skal hun høre for:

  Så rydder hun for meget op, så er der ikke nok mad på hendes tallerken, så tager de Nelia med for mange steder, hun bruger for meget tid hos sine forældre når Lars-Kristian ikke er hjemme, så drikker hun for meget vin, så er der ikke nok rødt julepynt.

  Seriøst? Are you freaking kidding me?

  Prøv lige at forestil jer at I sagde de ting til jeres veninde,søster eller mor. Ville I gøre det?

  Men det er jo så nemt at slynge onde kommentarer afsted når man sidder bag en skærm.

  De onde og lede kommentarer er ikke rettet mod mig, men selvom de ikke er, kan jeg stadig få helt ondt i maven over dem. Jeg var bukket under for længst.

  Man kan altså ikke bebrejde Caroline det. Hvis nu hun havde sagt «Ja jeg redigerer -enkelte-billeder» så var det jo også et problem!

  Ligegyldigt hvor hårdt hun prøver så kan hun ikke gøre alle tilfredse.

  Folk kan ikke være det bekendt. Det er mobning og det er ikke i orden.

  Tænk før du kritiserer. Du aner ikke hvor hårdt det rammer modtageren!

  Caroline – stå på som I siger på norsk.

  Du er en stærk, dygtigt og flot kvinde. Og vigtigst: Du er et menneske. Og alle mennesker har grænser og alle mennesker bliver påvirket af hvad andre mener.

  Du kan godt, du imponerer hver dag. Håber du får et fantastisk 2015 sammen med din familie 🙂

  Kram.

  1. Caroline

   Tusen takk, Ann <3 Håper du får et fantastisk 2015 du også 🙂

   1. Henny88

    Åh, det var fint skrevet, Ann! Så sant. 🙂

 12. en som aldri vil dømme deg

  Hei Caroline!

  Jeg pleier aldri å kommentere på blogginnlegg, men tenkte å gjøre et unntak. Ville bare si at jeg syntes du virker som et fantastisk menneske. Varm, åpen, omsorgsfull, en fantastisk mor og rett og slett en utrolig gledesspreder. Ja, dette er bare gjennom bloggen, men jeg har aldri fått et negativt inntrykk av deg, og det vil jeg at du skal vite. Det er ikke tvil om at du har vært i stormen; både med magebildet, og med bilderedigeringen. Ærlig talt så kan jeg ikke se hvorfor folk kan hisse seg opp ovenfor det ene eller det andre. Vi lever i et samfunn der det er tabubelagt å være overvektig, og det er heller ikke riktig å kommentere eller prate om mennesker som er dette. Men om du har en tynn/trent kropp, har man ikke rett til å verken vise eller skryte av den. Caroline, det er ingenting galt i å være stolt av kroppen sin, spesielt ikke etter å ha født et barn. Det eneste jeg så i det bildet var en utrolig vakker nybakt mamma, som var stolt og det med god grunn. At det ikke skal være greit å vise frem sin slanke kropp, er galt. Janteloven er noe dritt.

  Jeg er 17 år, går på videreågende og har lest bloggen din en god stund. Aldri har jeg følt meg påvirket at noe som helst kroppspress. Du har inspirert og jeg har beundret deg. Ikke la folk rakke ned på deg. Når det kommer til bilderedigeringen så kunne jeg ikke brydd meg mindre. Det er selvsagt trist at vi lever i et samfunn der man kan føle behov for det, men alle kunne gjort det samme, de fleste gjør det også.

  Fortsett som du gjør, vær sterk og inspirerende som du har vært så lenge nå. Det samfunnet vi lever i vil ikke være uten kroppspress, for alle mennesker, uavhengig av størrelse, skal få lov til å vise frem kroppen sin og bli møtt med ros. Jeg digger deg.

  Håper du får en fin romjul videre og et godt nyttår, det fortjener du!!

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig koselig å våkne til denne kommentaren <3

   Håper du har en fin romjul og får et fint nytt år 🙂

  2. Glem kropp/bilder redigert/ikke.
   Men er det riktig å lyve foran 100.000 lesere/kunder?
   Dette er et firma med flere ansatte.

  3. Så enig! Veldig bra skrevet 🙂

 13. Veldig gøy med små videosnutter, du er flink til det på instagram!

 14. Åhhh, så morsomme dere var. Måtte være en crazy night.

 15. Hei Caroline!

  Som mange andre, pleier ikke jeg heller å kommentere noe særlig på innleggene dine, selv om jeg er inne å smugtitter titt og ofte 🙂 Du er en stor inspirasjon for veldig mange (meg selv inkludert) både når det kommer til trening, kosthold, mote, interiør og mange andre ting. Så jeg håper virkelig du hever deg over alt det oppstyret som er for tiden, innimellom gjør alle feil, slik er det bare! Håper du har hatt en fin romjul, så vil jeg ønske deg og dine et riktig godt nyttår 🙂

 16. Halløjsa Caroline
  Jeg har fulgt din skønne blog hver dag de sidste 3 år og elsker alt ved den. Jeg bliver SÅ inspireret af dine indlæg både indenfor mode, indretning, mad, borddækning, dagligdagsnydelse, i forretningssammenhænge, livssyn, sundhed, træning osv osv. Synes du har en skøn variation og elsker når du indimellem belyser emner som dyrevelfærd, vaccinationer mm.
  For mig betyder det absolut ingenting hvordan og hvad du redigerer – jeg sætter stor pris på dit og Lars-Kristians store arbejde med at præsentere eye-candy billeder for os læsere.
  Rigtig godt nytår til dog og din familie.
  Kram fra trofast dansk læser

 17. Den er så søt den videoen hvor Nelia dreger kofferten med seg! Skal ikke stå på styrke i hender ser jeg! 😀
  Det kan ikke være artig at alle nå skal dikte opp og lete etter mulige redigerte bilder som de kan ta deg på.. og det med å i det hele tatt påstå en halv gang at du redigerer Nelia, det er vanvittig

 18. Du er herlig Caroline ♥ ingenting har forandret seg.

 19. Hi ! I love your blog, I just check it nearly every single day.. Your life seems to be perfect !! The first video is so cute and so funny !!! Your little Nelia is going to heritate from your beauty we already can see it ! She is a lucky girl 😉 When I first start to follow your blog you were writing article in english too but you stopped this is pity because as I’m a 18 years old – french girl I like to entertain my english and it’s intersting to understand what you’re telling 🙂

  kisses and wishes for you and your little family for 2015 from France

  D.

 20. Jeg syntes det er helt utrolig hva folk henger seg opp i nå til dags. Hvem har vel ikke dårlige dager? En dag kan man føle seg oppblåst og kanksje litt tjukk, selv om man ikke er det. Andre dager tenker man kanskje: «Ush, beina mine er for tynne, nesen min er for liten, håret er så flatt, eller den kvisa i annsiktet gjør meg til et vandrende monster». Men det betyr ikke at man i bunn og grunn ikke er fornøyd med seg selv. Det gjør deg kun menneskelig, og det er menneskelig å gjøre feil.

  Håper du, Caroline, klarer å se forbi all negativiteten som folk spyr ut. Du er en utrolig flott og inspirerende dame, jeg heier på deg uansett! 🙂

 21. Hoho! Tøysevideoen var gøy:-D Moro å se at ikke alt er så seriøst bestandig. Ja til mer tøysing 🙂 Kos deg i morgen på årets siste dag <3

 22. Herlige videoer!!

 23. Kjære Caroline!

  Syns det er leit alt dette oppstyret som skjer etter at du innrømte bilderedigering. Jeg har igrunnen aldri sett sånn på bildene dine. Jeg ser på klærne (selv om jeg ikke er så motebevisst), koser meg «med» dere på tur og syns generelt du har en utrolig hærlig blogg. Du virker for å være så utrolig koselig og omtenksom, og jeg skulle så ønske folk tok dét ifra deg framfor å hele tiden pirke på sånn eller slik. Det sier faktisk mer om dem enn deg. Du deler livet ditt og jeg kan virkelig ikke forstå de teite folka som ser etter sånne ting å pirke på. Jeg syns ikke du har noen grunn til å redigere deg smalere eller slik, men du er jo vanlig dødelig du og, alt er ikke så perfekt som mange skal ha det til, men syns ikke det gir rett til å komme med pekefingeren fordiom.

  Kommer til å lese bloggen din og instagram og fortsette å se hele bildet framfor leite etter feil. Har bedre ting å bruke energien min på, syns du gjør dagen litt bedre ved å være deg selv, tekst og bilder og alt. Du er bra nok! Og jeg håper du ikke knuses av all gørret folk lirer av seg.
  Jeg liker et ordtak som sier «gjør ditt beste, og tilgi deg selv». Syns det er viktig å huske.
  En god klem til deg (tror du trenger det nå)

 24. Anette S.

  Hei Caroline!

  Jeg ligger syk i sengen på et hotellrom i Las Vegas. Nyttårsfeiringen er avlyst og mitt ønske for kvelden er å holde nede litt mat. Pappaen må ta seg av lillemann fordi jeg ikke klarer det, og jeg skal innrømme at jeg synes ganske synd om meg selv nå. Så klikker jeg meg innom her etter et par dager uten nett og jeg smiler, ler, blir inspirert og glad:-) likte spesielt innlegget fra roadtrippen, treningsbildene i svart-hvit også dette her:-) veldig kjekt for meg som ikke er på instagram å se disse videoene så fotsett gjerne med det:-) ønsker deg godt nyttår og et fantastisk 2015:-) Stå på, forsett som du gjør, og nyt livet:-)

  Klem fra Anette

  1. Caroline

   Uff, ønsker deg god bedring <3 Håper 2015 blir fantastisk 😀

 25. Du er virkelig fin uansett hvordan du ser ut Caroline, men syntes du er sååå fin når du har langt, mellomblondt når! Håper virkelig du går tilbake til det en gang i 2015 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *