2014: you can still make it count

trening1 kopi

Hei mandag! Jeg har endelig fått den starten på uken som jeg har drømt om så lenge, en skikkelig mandag med en svett, lang og god treningsøkt, sunn frokost og frisk luft. Jeg har endelig funnet en grønn smoothie som jeg digger også, hvem har sagt at du må vente til 2015 for å starte med ny giv? Jeg har generelt en sunn livsstil, men likevel føler jeg at jeg har ligget på latsiden helt fra vi dro på ferie i november, for selv om jeg har trent og holdt meg i bevegelse, har jeg liksom manglet den lille gnisten for å gjøre en ekstra innsats, men den er endelig på plass nå. Så digg! Og enda bedre er det at Lars-Kristian er med! Han starter på igjen med ODD til uken, så denne uken har jeg ham helt for meg selv og det skal jeg utnytte. Det beste som finnes er en treningskompis, kjæreste og bestevenn i ett 🙂 

trening4 kopi

trening5 kopi

trening2 kopi

trening3 kopi

___________________________________________________________________________________________________________

Resten av dagen skal vi bruke til familie og besøk, og så noen siste ærender før nyttårsaften. Håper å få knipset noen antrekksbilder også, men det er jo så dårlig vær her! Vi sees uansett senere, håper deres mandag har vært fin så langt 🙂 

100 kommentarer

 1. Du e god

  1. Trente du mye som ungdom?

   1. Caroline

    Jeg startet å trene da jeg var 16 og har holdt det gående siden da 🙂

 2. Du er så flott, Caroline! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du!

 3. Hei:-)så herlig inspirert eg blir av deg!!skulle gjerne hatt oppskrifta på den smoothien;-)

 4. Akkurat den tanken hadde jeg for denne dagen også (det er noe med mandager!) Jeg har vært «flink» hele 2014, men litt som deg, så gikk gnisten litt ut på slutten av året. Så det var superdeilig å gi ALT på trening idag. Men du.. du der bare nødt til å dele oppskriften på den grønne smoothien din.Jeg har prøvd noen forskjellige, men har enda ikke funnet en som går ned uten at jeg delvis brekker meg underveis ;-D

  Ha en fin dag!

  1. Hva er en grønn smoothie?

  2. Oppskrift på spinat – ingefær – smoothie:

   1 mango
   Frossen spinat
   Vaniljeyoghurt
   Ingefær

   Blendes og smaker kjempegodt! Men mye sukker, så kan evt bruke havremelk eller yoghurt naturell.

   Jeg er også interessert i oppskrift på grønn smoothie som ikke er melk/ yoghurtbasert.

   1. Det er bare å slenge sammen agurk, selleri, spinat eller grønnkål, ingefær, blåbær og andre ting som setter god smak. Det holder å bruke vann som væske, bare å fylle på til konsistensen blir slik man liker, også syns jeg avocado gir en veldig digg konsistens samtidig som det gjør smoothien mer mettende. 🙂

 5. Såå fin du var med mørkere hår :)) Må si jeg syntes media og andre peser aaaalt for mye med deg og bilderetusjering. Må bare le av dem, de har tydeligvis ikke noe annet å skrive om. Uansett hva folk måtte mene så er jeg stor fan av bloggen din, retusjering eller ikke 😀 Stå på og ikke la dem tråkke på deg.

  <3 <3 <3

 6. For noen råkule og motiverende bilder! Etter altfor mange late dager med altfor masse god mat, tok jeg meg en løpetur ute i snøen i går og det var helt magisk 🙂 Kom hjem med iskalde tær, rosa kinn og masse energi! Aah, #denfølelsen! Jeg sender deg en stor klem ifra lille Sveits, kjære Caroline, stå på og fortsett med det du elsker <3 Happy monday!

  1. Caroline

   Det hørtes utrolig deilig ut 🙂

 7. Hvor er dette….aldrig sett ett så tomt treningsstudio før…..snodig.

  1. Caroline

   Aktiv trening i Ålesund 🙂 Fylles vel opp etter nyttår 😉

  2. Ikke vært så mye på studio i romjula før du, da? Jeg var aleine i et av Oslos største treningssentre idag, så det er heller at du ikke er der når det er folketomt – da hadde det heller ikke vært folketomt 😉

  3. Hva tror du, Anna? Har hun retursjert seg inn i bilder med treningsapparater? Eller kan det kanskje være at det ikke er så mange som trener på senter i jula?

 8. Været er elendig ja!! Først all den snøen som kom i natt, og så alt det regnet som har kommet i dag! 🙁 Håper på bedre vær på nyttårsaften!! Den treningsgleden din er iallfall inspirerende! 🙂 Godt nyttår!

 9. Kunne ikke trent i dag jeg, har nesten ikke energi. Har såvidt spist siden det kom ut at du redigerte bildene dine, liker du ikke deg selv hadde du aldri akseptert meg.

  1. Caroline

   Fryktelig lei meg for at du føler det sånn, men det er svært få bilder som er retursjert. 99 prosent av bildene er det kun gjort normal redigering på for å gjøre bildet bedre.

   1. Slike kommentarer syns jeg er unødvendig. Jeg har og reagert på at Caroline faktisk har blitt tatt i direkte lyving, tiltross for at det er få bilder det er snakk om og få ganger hun har løyet. Men man må alltid huske på at man er sin verste kritiker. Om Caroline har en dårlig dag i nye og ne, og føler seg ditt og datt betyr ikke det at hun overfører de tankene over til andre rundt seg. Isåfall må jo fryktelig mange rundt henne være både overvektige og i veldig dårlig form 😉 Tatt i betrakting av at jeg anser Caroline som veldig slank, flott og veltrent. 🙂

   2. Caroline er et forbilde for mange her i Norge. Og dessverre er det mangen jenter som føler nok slik som Tonje.Jeg er en av de, jeg føler meg også skikkelig rotten av Carolines løgn.Det gir meg enda verre sjølbilde. Og kjære Oda,du må huske huske en ting:Hvis man har en dårlig dag, så behøver man jo ikke å legge ut et bilde av seg sjøl. Det er det ingen som tvinger en til å gjøre. Man kan jo legge ut et bilde av fronten sin eller noe annet fint… Hilsen deprimert jente, 16 år, Akershus

   3. Du kan ikke legge skyld på andres handlinger på hvorfor du føler deg slik du gjør, og på hvorfor du ikke skal være fornøyd med deg selv. Du må selv ta ansvar for ditt eget liv, det er ditt liv og ingen andres. Så om du ser et retusjert bilde i et moteblad, så skal du føle deg dårlig hele dagen pga av det? Da har du en jobb å gjøre med deg selv. Du kommer ikke langt med å forvente at det er andre som skal ha ansvar for lykken din og at du skal føle deg bra. Alt dette er det du selv som må styre. Ingen sier at du ikke er bra nok, det er det kun du som sier. Og om jeg kan minne deg på det igjen, så er det kun DU som kan si at du ER bra nok som du er. retusjerte bilder får vi i fleisen over alt, sån er det bare, du kan ikke la det styre selvfølelsen din.

   4. Jeg synes det er så utrolig teit at hele saken med retusjeringen har blitt blåst opp. Folk tror jo at du har redigert på absolutt alle bildene dine og mener at du har lyvet om alt. Dette er nok retusjering av kanskje en eller to bilder og ikke absolutt alle bildene. Så å si at du har lyvet hver gang folk spørr om du redigerer bildene dine er jo også feil. Beyoncé redigerer jo bildene hun legger ut på insta og hun har jo enda enn større påvrikningskraft. At folk skal skylde på deg for at de har dårlig selvtillit er bare feil. Det er jo noe som er inni i hodet! Ja du har stor påvrikningskraft, men foreldre har også et ansvar om å lære barna sine om å elske seg selv. Man kan ikke klandre andre for deres egne feil!

   5. Caroline

    Det er nok mer enn ett eller to bilder, men i det hele så er det et svært lavt antall. Det er uansett ingen unskyldning for det jeg har gjort :/

   6. Hei, det var ikke ment som kritikk til deg, men for de som kritiserer deg. Jeg kan skjønne hvorfor du gjorde det, du er jo bare et menneske. Miranda Kerr som er en av verdens peneste supermodell har jo også redigert seg selv på noen enkelte bilder. Det spiller vel ingen rolle hvis man er tynn eller feit, man har uansett dager der man har dårlig selvbilde. Jeg bare synes synd på at de som er »tynne» skal ikke få lov til å ha dårlig selvbilde for da settes det kroppspress som ikke er »tynne». Jeg får ikke dårlig selvbilde når jeg ser på kroppen din (hørtes kanskje feil ut) eller får store forventninger hvis jeg får barn, og jeg tror dette har noe med at jeg har sluttet å sammenlikne meg selv med andre fra en ung alder. Jeg har akseptert at kvinner er forskjellige med ulike kroppsformer og fasonger. Hvis alle sluttet å sammenlikne seg selv med andre, hadde verden sikkert vært et bedre sted å bo i

  2. Anne Lise

   Jeg må bare svare deg, Tonje i kommentaren over her. Jeg skjønner at du ble skuffet over dette med redigeringen. Men dette med å være fornøyd med deg selv og å godta/akseptere deg selv, sitter nok også inni i ditt hode? Jeg vet hvordan det er og hvor sårbart det er å være i en slik situasjon. Det er så lett å bli påvirket av andre, og spesielt andre som framstår som perfekt på alle måter. Jeg er helt sikker på at Caroline ikke tenker noe fordømmende om deg. Uansett hvordan du ser ut. Og du er helt sikkert bra nok. Jeg håper du får spist litt, og at du har noen du kan få pratet litt med om dette med mat og hvordan du har det i forhold til egen kropp. Ingen er perfekte, selv ikke Caroline. Det tror jeg ikke hun ville være uenig i heller. Alle har sin verdi nettopp fordi man er den man er. Ikke for det vi gjør.

   Det er litt leit at unge mennesker, som Caroline, blir forbilder som folk ser på som perfekte, uten dårlige sider eller problemer. Og det er leit at det, på grunn av det synet mange har på bloggere som Caroline, kommer usaklig mange stygge kommentarer om dem. På forumer, på bloggen osv. Det er ikke rart at de kan bukke under for presset og innimellom ta seg nær av det som skrives. Sett i lys av det, er det heller ikke rart at det redigeres litt innimellom. Eller redigeres mye, for den saks skyld. Det er uheldige at Caroline og andre toppbloggere får dette «ansvaret», for det er jo nærmest et umenneskelig press å ha på sine skuldre. Mange lesere fryder seg når noe går galt. Det har jeg lest på diverse forumer. Det er helt hårreisende. Og noen lesere forventer denne perfeksjonen.
   Caroline, til slutt vil jeg bare si at jeg tenker på deg, fordi det presset du opplever ikke kan være helt bra. Jeg vet jo selvsagt ikke noe om hvordan du har det, men jeg håper ikke alt det ondsinnede pratet/skriveriet omkring deg og ditt liv tar fra deg selvfølelsen din eller bryter deg ned. Lykke til framover, og godt nytt år!

  3. Jeanette

   Unnskyld meg Tonje, men da er du jo bare dum. Blir litt teit å legge skylda over på Caroline, har du så store problemer med deg selv får du ta tak i de og jobbe med de selv, ingen som gjør det for deg.

   1. Helt enig med Jeanette. Synes forøvrig hele den saken her er en storm i et vannglass. Nei, å lyve om dette var vel litt uheldig, men altså. Cry me a river. Dersom dere er så deprimerte nå, og har fått et ødelagt selvbilde, er ikke det pga at Caroline har pyntet på sannheten når det gjelder noen få bilder. Ta tak i problemene deres og ikke skyld på Caroline, det er da virkelig ikke hennes feil.. herregud.

   2. Tina A

    Jeanette: Hva i alle dager? Det må da kunne gå an å skrive en kommentar uten å risikere at andre skal kalle en dum? Og det er vel ikke noe verre at Tonje lar seg påvirke av Caroline enn at Caroline lot seg påvirke av stygge kommentarer på bloggen? Noen ganger trenger man hjelp til å nøste opp i problemer, noen ganger er man mer sårbar for andres negative kommentarer. Begge deler er helt normalt og bare menneskelig. Klem til deg, Tonje <3 Håper du føler deg bedre etterhvert og tar imot hjelp om du trenger det.

   3. Caroline, som la «skylda» på leserne… Det er nok mange som føler seg lurt av Caroline, og det må de få lov til. Du har ikke rett til å diktere hva andre føler. Man kan jo bruke samme argumentet om redigeringen til Caroline, at hun burde tatt tak i det selv. Gjort er gjort, og alle må få lov til å føle det de føler.

   4. Caroline

    Jeg har aldri lagt skylden på leserne min. For det første så er det en generalisering som er urettferdig mot de fantastiske leserne mine som heldigvis er i stort flertall, og for det andre så er dette ingen andre enn min egen feil.

   5. Må si jeg får mer og mer sansen for deg slik du svarer Caroline! 🙂 Og ang. Tonje sin kommentar ble jeg litt provosert.. signerer Jeanette sin siste setning.

    Du skal IKKE ha ansvar for andres psykiske problemer …

   6. Tina A

    Jeg er veldig glad du oppklarte det, Caroline. Etter å ha lest innlegget hvor du innrømmet redigeringen satt jeg også igjen med en følelse av at du la noe av skylden på de leserne som kom med slemme kommentarer til deg på bloggen og kroppspresset i samfunnet generelt. Jeg skjønner nå at jeg misforstod, og beklager den forrige kommentaren min. Det var ikke meningen å såre deg eller beskylde deg for noe som ikke stemmer. Klem til deg også 🙂

  4. Vet ikke om jeg håper dette er tull eller ikke…
   Men dersom det er seriøst, synes jeg du skal gå i deg selv, ta ansvar for eget liv, og eventuelt oppsøke profesjonell hjelp dersom det står så ille til. Det som er sikkert, er at det hjelper ingen, hverken deg eller Caroline, at du forsøker å gi henne skylden for ditt dårlige selvbilde, og gi henne dårlig samvittighet. Samtidig synes jeg at du, som åpenbart sliter, bør ha større forståelse for å medfølelse med andre. Skammelig!

  5. Altså, seriøst. Dere folk med dårlig selvbilde og selvfølelse er nødt til å lese en bok som heter Selvfølelsen skrevet av Guro Øyestad. Hvis dere jobber med dere selv så vil selvfølelsen være god uavhengig av de ytre faktorer dere nå påstår gjør at dere får dårlig selvtillitt.

   Caroline Berg Eriksen er forretningsdame og dere kan ikke la hennes måte å drive forretning på ødelegge apetitten. Det betyr at du legger ansvaret for ditt eget liv og din egen livsmestring over på en fremmed. Det er jo helt absurd.

   Jeg har lest bloggen din i mange år Caroline, jeg synes dere tar flotte bilder og synes også foto- tipsene som kom en periode var helt topp.

  6. Tonje, jeg vil vel driste meg til å påstå at det må ligge mer til grunn enn denne retusjeringsgreia dersom du nesten ikke greier å spise. Håper du oppsøker hjelp før det går alt for langt. Men syns det blir litt feil å skylde på Caroline. Sånt kommer ikke fykende av seg selv er min erfaring.

 10. Hvilket treningssenter trener du på når du er i Ålesund?

  1. Vil forresten tipse deg om en kjempefin blomsterbutikk som heter Blomsterstua som ligger like nedenfor utstillingsplassen i Ålesund semtrum. Mammaen min jobber der og jeg hjelper selv litt til om jeg er hjemme før jul siden de har så utrolig mye å gjøre der. Vert en titt, men de er bare åpen i dag og i morgen 10-16.

   1. Caroline

    Tusen takk for tips 🙂

  2. Caroline

   Aktiv 🙂

 11. Michelle

  hehe, godt å høre at ikke jeg er den eneste som har manglet den lille ekstra gnisten i det siste! Men endelig har jeg også begynt å få den tilbake 😀 Er veldig enig med deg, man trenger ikke vente til det nye året med å komme igang igjen! Personlig liker jeg å komme tilbake i rutiner i romjulen, før nyåret. Kan ikke du dele oppskriften på smoothien? ha en fortsatt fin dag <3

 12. Ranveig

  Inspirerende bilder, skal bli flinkere til å trene i 2015 jeg også. Men lettere sagt enn gjort da, sukk.. Skal følge med deg hver dag, blir så glad av å lese om deg og dine. Alt negativt preller fort av, håper det gjør det med deg også 🙂
  Kan du dele oppskriften på den grønne smoothien din? Eller har du kanskje oppskrift på en grønn juice også? Har så lyst til å starte dagen med en grønn cocktail fra nyttår, ell før er kanskje best 😉 Sikkert fler med meg som ønsker slike oppskrifter.
  Ha en fortsatt strålende romjulsfeiring. Klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Kommer oppskrift 🙂

   Ha en fortsatt fin romjul <3

 13. Veronica

  Hei Caroline. Er det mulig å få oppskriften på den grønne smoothien? Jeg sliter med å finne en god! 🙂

 14. Hei Caroline

  Takk for flott blogg. Jeg synes du er kjempeflink og synes det er interresant å se hvordan du har lokket frem wesserbisserne av dine bloggkollegaer med litt bilderedigering. Kjære deg, det er da virkelig ingen sak!

  Jeg synes dessuten du er et godt forbilde idet du viser hvordan man kan ha en dunn ptivat sfære som blogger. Sykdom og fødsel på TV kan porensielt bli noe man angrer på i generasjoner. Historisk sett går verden i sykluser og etter en utsvevende periode som nå hvor liksom alt er lov kan det komme en mer puritansk periode og da er det kjipt å ha alt liggende på nett.

  Jeg synes du er et godt forbilde som viser at man ikke bør kle av seg og late som om man blottlegger seg for å bli sett.

  Leser bloggen din med glede.

 15. Therese

  apropos trening, nå som det nye året er rett om hjørnet og mange skal begynne et «nytt og bedre liv», kunne du laget et innlegg om pulsklokke for nybegynnere? Fortelle hvilke måter man kan bruke den og hvilke muligheter man har med en slik klokke?

  1. Der hadde vært flott! 🙂

  2. Ja! Det hadde vært gøy. 🙂

 16. Da tenker jeg nervene roer seg betraktelig. Lykke til videre i 2015!

 17. Så flink og flott du er!:-) kjempe inspirasjon:-) har du oppskrift på den grønne smoothien eller? Syns ofte de ikke smaker veeeeldig godt:-p ha en fortsatt fin jul og et godt nytt år!:-)

 18. Så flink du er!:) jeg bare lurer på om du vil dele oppskriften på den grønne smoothien?:)

  1. Caroline

   Ja, det kan jeg gjøre 🙂

 19. Nydelige, flotte, spreke du! Kjempefine bilder 🙂 Likte ryggbildene spesielt godt! Definerte muskler – motivasjon til tusen :))

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. Tack för all härlig inspiration! Jag är så himla sugen på att komma igång och löpträna igen!!

 21. Du er en stor inspirasjonskilde for mange der ute! Du lever en sunn og god livsstil og jeg synes at det skal du ha creds for! Målbevisst er du, og selvdisiplin har du masse av! Noe jeg og sikkert mange andre burde lære av!

  Det lille vindkastet med kritikk og tull er snart over:-) kjør på!

 22. Har lest fort igjennom kommentarene du får Caroline og jeg regner med dette bare er en brøkdel og jeg må bare ta av meg hatten og bøye meg i støvet nok engang. Jeg synes du er utrolig tøff som står i dette og fortsetter å inspirerer oss til tross for mange sårende ord du får. Du skal vite at de fleste av oss ikke tenker sånn, men det finnes bestandig noen som må «ta» andre for å føle seg bedre selv (da tenker jeg ikke på de konstruktive tilbakemeldingene). Hos meg har du vært en stor inspirasjon når det kommer til trening og kosthold, trening hjelper mot så mangt og er en god medisin og husk folkens – alle har vi gode og dårlige dager, alle opplever vi livets bakside og alle har vi gjort noe som er litt uklokt, vær heller snille med hverandre. Kos deg med familien din, jeg regner med du har gode støttespillere der. Ønsker deg alt godt i det nye året <3

 23. Hei 🙂 Jeg er ikke spesielt irritert over selve redigeringen, forstår godt det ikke gjelder alle bilder, og at det er noe bloggere og magasiner gjør. Jeg synest det var skuffende at du direkte løy for leserene dine da, hvorfor var du ikke bare ærlig? Mener ikke å henge deg ut på noen måte, men det er det som skurrer for meg nå :/

  1. Jeg er veldig enig med deg, Marthe 🙂
   Redigeringen i seg selv er ikke ille, men løgnene om det er ikke bra 🙁 Skjønner det ikke er alle bilder og så mye, men du burde svart ærlig, Caroline, uansett antall bilder og type redigering. Disse løgnene og i tillegg det mange av oss oppfatter som liten anger eller beklagelse (derimot går du veldig i forsvar og bagatelliserer) gjør at vi er en god del lesere som er skuffete og sjokkerte. Vår respekt for deg har dalt kraftig for å si det enkelt. Glansbildetlivet ditt har bleknet.
   Endel jeg har pratet med, tenker også at du bør kjenne ditt ansvar som forbilde for mange unge og særdeles usikre jenter. At du som er både flott, veltrent og slank skal behøve forskjønne deg selv på bilder, gir veldig feil signaler til alle disse (og flere til).
   De fleste lesere med min oppfatning tar seg nok ikke bryet med å skrive her, og jeg vet egentlig heller ikke hvorfor jeg gjør det, men har nok et håp om å nå frem til deg med mitt budskap. Du bør være litt mer ydmyk og angrende enn det vi har sett de siste dagene, for at din beklagelse og forståelse for denne saken skal virke reell og ærlig.
   Vil også legge til at dette har ingenting med misunnelse eller annet å gjøre – jeg lever mitt liv meget godt på alle vis og har et meget godt forhold til meg selv som person på alle vis.
   Vel, nå har jeg gjentatte ganger prøvd legge inn innlegg og svar her, men de blir åpenbart ikke publisert.

  2. Jeg er imot redigering, fordi jeg syntes det er synd at alt naturlig (kviser, rynker, poser under øynene hvis man er sliten osv.) snart blir unaturlig.

   Man har såklart ansvar for eget selvbilde, MEN det kan være en vanskelig jobb når alt en ser i media er juks!! Enten gjennom falske øyevipper, restylan, extension osv., eller gjennom redigering av bildene i etterkant. Da fremstår ikke lenger naturlig som bra nok.. Derfor er jeg imot at bloggere skal pynte på seg selv i all hemmelighet.

   MEN jeg forstår også at bloggere med mange tusen lesere ønsker å pynte litt. Man legger jo sjelden ut et bilde av seg selv på facebook/instagram med f.eks. en kvise midt i pannen. På en blogg har man ikke samme muligheten til å bare la vær å legge ut bilder et par dager.. Derfor er det ok for meg med lett redigering av hud osv. – så lenge leserne er klar over dette foregår!

   Jeg syntes det er synd for din egen del, men også for andre som lett kan la seg påvirke at du redigerte deg mindre.
   Jeg syntes også at det er synd at du løy om redigeringen, Caroline! Men på den annen side forstår jeg at du nektet også når du først hadde redigert. Ingen liker å bli tatt for juks eller løgn..

   Alt i alt: Alle gjør feil i livet. Du skal ikke ha ansvaret for hele Norges befolkning sin selvfølelse, men vær bevisst hvilke signaler du sender ut.
   Jeg fortsetter å lese bloggen, da dette er min favorittblogg. Du gjør en god jobb Caroline, selv om du av og til trår feil.

   Godt nyttår!

 24. Været ja… Velkommen til Ålesund;) fint vær å være inne i pleier vi å si her:)

 25. Ida Marie

  Så fine bilder, utrulig motiverende med sånne inlegg 🙂 åh så fine muskler du har på overkroppen, helt passe 🙂 du er så flink <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 26. Du er rå:)
  Du motiverer til 1000.
  Her har vi begynt med rocke ring etter all julemat. Støl i magen ja. Prøvd det?

  Stå på, vi er så mange som følger deg fine du

  1. Caroline

   Haha, ser det for meg 😀

 27. Love your blog and your lifestyle! 🙂
  All the best!
  Leila from Belgium

 28. Bruker du pulsbelte sammen med pulsklokken? Fikk samme type som deg i julegave, litt nyere versjon – best i test 2014. Har ikke helt forstått hvordan jeg skal bruke den. Må man ha pulsbelte?

  1. Caroline

   Du må ha pulsbelte for å bruke den, ja 🙂

   1. Takk for svar! 🙂

 29. Treningsfreak

  I morgen, tirsdag 29. des er det Bootcamp i byparken i Ålesund fra kl 18-19. Knallbra, knallhard og kjempegøy trening, tar du utfordringen og stiller for en annerledes treningsopplevelse? Og ja, vi trener uansett vær:)

 30. Du har så rett – det er så deilig med en god treningsøkt. Rett før jul var mannen offshore, og jeg var alene hjemme med vår sønn som var syk i 14 dager, og en periode var også hans døtre hos meg og de var også syke – så mye trening er det faktisk ikke blitt den siste måneden – også midt oppi all julematen og sånn når jeg kanskje kunne trengt det mest… Jaja. Får begynne på ny frisk til helga igjen 🙂

 31. Therese

  Hei Caroline!

  Du er veldig pen med mørkt hår, du fikk en utrolig frisk og sunn farge i ansiktet ditt!

  Mannen og jeg har hatt en lang treningspause nå, men i kveld er d på an igjen;) vi trener for å bli gamle, sammen:)

  Takk for inspirasjon- og riktig godt nytt år!

 32. Cathrine

  Lyst å gi oppskrift på grønn smoothie? 🙂

  1. Caroline

   Ja, kommer 🙂

 33. Så kule bilder! Og super inspirasjon for å komme seg på trening!;)
  Lurer på hvilken topp du har på deg?

  1. Caroline

   Den er fra GetInspired/Nike 🙂

 34. Flotte bilder!

 35. Gleder meg til å komme skikkelig igang med trening på nyåret (når jeg har fått satt til verden den lille som ligger og vokser i magen min). Bloggen din kommer garantert til å være en minst like stor inspirasjonskilde da, som den hærværk til nå! 🙂

 36. isabell

  hvilket kamera er det du bruker?:) virkelig til inspirasjon er du!

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 37. You look great and this black and white color scheme gives so much extra to those photos, great job! 🙂

  http://www.dodolce.com

  1. Caroline

   Thanks 🙂

 38. Ble veldig inspirert til å trene i dag pga deg. Hadde tenkt å utsette men så så seg denne posten og da fikk jeg pushet meg selv. Takk:-)

  1. Caroline

   😉

 39. Treningsbilder i sort hvitt blir veldig fint og elegant. Godt nyttår!

  1. Caroline

   Helt enig 🙂

 40. Liker så godt den treningstoppen!! Har den inkludert sportsbh? hvor er den fra?

  1. Caroline

   Den er fra GetInspired/Nike og er med sportsbh 🙂

 41. Hvor mye løper du på på bildet der? Og stigning? God romjul videre 🙂

  1. Caroline

   Løp 4×4 på 11 km/t med 3 grader stigning 🙂

   God romjul til deg også <3

 42. Du er så fin på håret nå! 🙂

  Ha en fin dag!

 43. Når man har lest kommentarfeltet ditt en stund så må jeg si det ikke er noen tvil om at du virkelig må elske jobben din som holder ut med det her. Hadde jeg fått sånne kommentarer daglig tror jeg virkelig jeg hadde slutta. Kommentarer kan såre noe virkelig, og det er stor forskjell om det er konstruktiv kritikk. Må gjerne lage innlegg med dine beste tips for hvordan heve seg over sånt.
  Jeg synes det er så skuffende at voksne mennesker kan få seg til å trykke noen så mye ned. Har ofte tenkt over det på bussen når jeg hører voksne snakke om hvilket kroppspress og unormalt kroppsbilde du blant andre gir unge jenter, mens det sitter jenter i skolealder og hører på. Burde vi voksne ikke gå frem som gode eksempler mtp oppførsel? Og overskrifter som blant annet sier dette er normal kropp og viser gjerne noen med litt ekstra kilo på kroppen. Jeg klarer ikke se at det er noe mer heldig for å forhindre kroppspresset når det faktisk ikke er noe mer normalt enn noe annet.

  Håper du og familien din har hatt en fin jul på tross av alt styret.

 44. Susanne

  Jeg har en spiseforstyrrelse som jeg har slitt med i mange år (fra bulimi til anoreksi).. Men jeg trykker meg inn på bloggen din for å finne inspirasjon til både interiør og sunn helse! Jeg vil bare fortelle deg at du har aldri gitt meg tanker eller følelser som sier at jeg må sulte meg, eller overtrene for å «bli» som deg. Heller det motsatte, for du gir meg faktisk inspirasjon til å bli sunnere, og friskere. For det er det du er, sunn, frisk og veldig vakker 🙂 stå på Caroline, du gjør en fantastisk god jobb og innsats med bloggen din.

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 45. Så utrolig lekre disse svart-hvitt-bildene var! Du ser så sunn og sprek ut. Også er du veldig flott med det mørke håret:)

 46. For en fin rygg du har!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 47. Christine

  Hei!Jeg er litt nysgjerrig på treningsvanene dine:-) Trener du f.eks pull- ups,dips,push- ups?:) Trener du for å ha en sterk og funksjonell kropp?

 48. Hei!
  Du har inspirert meg veldig til en sunnere livsstil, mer trening og sunnere kosthold.
  Så jeg lurte på om du har noen gode treningsprogram for overkropp?
  Du er mitt forbilde når det kommer til en sunnere livsstil! 🙂 digger deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *