road trip mot Ålesund

solhytta

solkaffe

sol

solhunder

___________________________________________________________________________________________________________

God søndag fra Dombås  Vi står på Teslastasjonen og lader bilen, og her laver snøen ned, så koselig! Vi er snart klare for å kjøre videre mot Ålesund, det er evigheter siden vi kjørte den veien, så jeg gleder meg til road trip, håper bare at jeg ikke sovner underveis. Jeg har nesten ikke sovet i natt, vi glemte reisesengen til Nelia hjemme, så hun har sovet mellom oss, og jeg tror ikke jeg har vært borti noen som sover mer urolig! Det er tånegler skrapende på brystet, føtter og tær i ansiktet, og frem og tilbake i søvne hundre ganger i løpet en time. Utrolig irriterende, men jeg kan jo ikke gjøre noe annet enn å smile likevel 🙂

Vi har bare rukket morgenkaffen før vi pakket i bilen og dro avgårde, så jeg håper vi finner noe ok veimat eller en søndagsåpen butikk på veien. Og forresten, ser dere håret mitt er blitt brunt og kortere? Jeg trives med det, men får ikke helt bestemt meg likevel, så vi får se hva jeg gjør 🙂 

Ha en fin søndag ♥ 

99 kommentarer

 1. Du är så underbart vacker, inifrån och ut, älskar att läsa din blogg. Så härligt att se så vackra naturbilder, är också helt kär i naturen och ja allt som är vackert (vare sig d är kläder eller ett leende) tack för att du sprider sån glädje! Strunta i de som inte gillar, de har fel och mår inte bra det är ett som e säkert.
  Fokusera bara på allt d fina du har.

  Skickar Massa kramar från Sverige

  <3
  Karin

 2. Du er fin med blondt også men med brunt hår er du så utrolig mye finere kler virkelig å være brunette:-) håper det blir sånn lenge

 3. Hei Caroline,

  Ville bare si at jeg synes all kritikken i media om retusjeringen er bare tull. Jeg håper du klarer å stå imot all sjalusien og janteloven som desverre kom nå i jula, av alle tider. Veldig tøvete det folk skriver, og vitner om personer som er misfornøyde med seg selv og sitt liv. Selv er jeg ingen husmor og ikke flink å dra på treningstudioet, men jeg synes det er flott at du/andre klarer å motivere seg. Ingen grunn til å begynne å kjefte på deg fordeom 😉 Jeg synes mindre retusjering på bilder er helt greit, og er på linje med sminke, farging av hår, klesvalg osv. Alt er å vinkle litt på virkeligheten, og dette gjør vi jo alle 🙂

  God jul og godt nyttår 🙂

  1. Det her handler da ikke om janteloven og misunnelse! Hun har gjennom flere år redigert bilder av seg selv, helt frem til 22. desember. Tenk på det buskapet som sendes ut til unge jenter! Og er det virkelig så vanlig å redigere bilder som alle her skal ha det til?

   1. Å si at Carline gjennom flere år har redigert seg tynnere blir for dumt…. Det er snakk om et ubetydelig antall bilder over de siste fire årene.

   2. Hvilket budskap da ? Kropps press på unge jenter starter lenge før de blir interessert i mote og blogg, det starter tidlig i barneskolen. Det er så mye fokus på kropp blant unge jenter, det er alt i fra venninner , blader og alle program de sitter og ser på TV.Det er vår jobb først og fremst som foreldre å ta tak i dette, skal virkelig ikke skylde på en blogg og Caroline for det.
    Gå inn i hvilken som helst kles butikk for barn, så ser dere hvordan størrelsen har forandret seg, det er skinny jeans til små barn , små trange gensere etc. Hun har vel ikke gjort så store endringer på bildene, hun lever et sunt og sporty liv. Hun er naturlig tynn, har sett hun flere ganger når hun bodde i Oslo. Det er vel også vår jobb da og fortelle våre barn at alt de ser og leser ikke alltid stemmer med virkeligheten. Men slutt og dra inn dårlig påvirkning på unge jenter etc. Hun er et flott forbilde på alle måter, så slutt og spre så mye dumheter.. Klikker dere like mye over blader med mote og kjendiser som har fikset på bildene ? Dette er overalt i hverdagen vår.

 4. Du var rett og slett NYDELIG med den nye hårfargen!! Ansiktet ditt kom mye mer frem 🙂 tommel opp!

 5. Veldig fin på håret! Øynene kom bedre frem, flotters 🙂

 6. Kathrine

  Alt kler den smukke:)
  Fortsatt god jul til deg og din familie:)

 7. Åååh, det så helt herlig ut!
  Kos deg med den fine familien din, Caroline! Det fortjener du virkelig <3

 8. Hei.
  Lurte bare på hvor du har den kosedressen fra? Ser utrolig behagelig ut, samtidig som den var kul. Jeg går som oftest i slitte kosebukser og en eller annen deilig varm genser hjemme, men det hadde jo vært litt fint å se litt fresh ut når man slapper av…
  Ønsker deg og dine et godt nytt år!
  Julehilsen fra Mari

 9. Så gøy, må være tung å høre all den kritikken nå, jeg skjønner godt hvordan det er, håper du har det bra☺️

 10. Jeg lurer på om du til å skifte ut de redigerte bildene du har beklaget med originalbildene uten retusjering av kropp?

 11. hehe huff,men tenker hun koste seg mellom mamma og pappa:) Du var blitt kjempefin på håret <3

 12. Hei Caroline 🙂 Håper alt står bra til med deg etter alt som har blitt skrevet om redigering av bilder ! Skjønner på en måte og skjønner ikke hvorfor du gjorde det, siden du ser fantastisk ut akkurat som du er ! Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  1. Caroline

   Alt står bare bra til 🙂 Takk for omtanken <3

 13. aleksandra

  Du er på ditt aller fineste med det korte mørke håret! Altså jeg blir helt blown away hver gang du får tilbake til mørkt. Du ser så utrolig classy ut pluss at øyene dine virkelig stråler blått. Holder definitivt en knapp på mørkt!

  1. Caroline

   Så snill du er <3 Tusen takk 🙂

 14. Så fin du er med brunt hår! Du er flott uansett hva og jeg blir veldig glad om du kan se det selv, som jeg er 100% sikker på at LK også mener! Heia deg!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Hei Carro;) Jeg synes du var kjempefin på håret 🙂

 16. Hei Carro;) Jeg synes du var kjempefin på håret 🙂

 17. Hei Carro;) Jeg synes du var kjempefin på håret 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 18. Christine

  Hei! Tommel opp for nydelig hårfarge, det kledde deg virkelig!! 🙂 ser du har fått mye pepper for litt bilderedigering…. Når folk rakker ned på andre for en slik filleting og angriper verbalt, så er det jammen ikke rart det er krig her i verden! Tror nok de aller fleste av oss har pyntet litt på enkelte bilder vi legger ut på sosiale media. Også vg da… Lage en reportasje om det? Helt på trynet spør du meg. I bunn og grunn mener jeg at ingen andre enn deg Caroline har noe med hva du gjør med bildene dine før du legger dem ut på nettet! Folk bør feie for sin egen dør… Stå på, Caroline. Du er en vakker,flott og sunn dame! Ønsker deg, din kjære og vesle Nelia et riktig godt nytt år!!!

 19. Maria Remøy

  Kos deg i Ålesund, kjørte akkurat til Gjerdrum på ferie selv fra Ålesund 🙂

 20. Lisa Mari

  Du kler virkelig mørkt hår

 21. Kommer du til å bytte ut de redigerte bildene med originalene? Tror det hadde lønnet seg.

 22. I love your dark hair!!!! 🙂 Perfect <3 🙂
  http://www.monasdailystyle.com

 23. DollyCocossino

  Ville bare si at den fargen er så mye bedre …barbie looken er så ut nå. Digger bilturer forresten.

 24. Uvanlig spm kanskje…, men hvilken type hytte er dette?

  1. Caroline

   Horten hytter 🙂

 25. You look great, Caroline! I think the dark hair color suits you so incredibly well. Really brings out your best features and coloring. I think you look pretty with the blonde, but gorgeous with the dark. Love it!

  1. Caroline

   Thank you sweetie 🙂

 26. Veldig fine bilder! Du er så søt sammen med hundene på det ene bildet^^ Bare fortsett med den sunne livsstilen din. Kroppen takker deg garantert for det. På forhånd godt nyttår!

 27. Janteloven burde makuleres!!! Hvem er de / oss der ute i samfunnet som kan sitte på vår høye hest og kritisere andres utseende / væremåte??? Er det det man skal bruke tiden sin på???
  Nå har jeg og min kjære mann senest i dag hatt en lang og god prat med vår yngste datter vedrørende janteloven. Hun har nettopp fullt 18 og som foreldre ser vi at minstejenta vår stiller store krav til seg selv. Både vedrørende skoleresultat, utseende og det sosiale. Vi har gitt våre meninger vedrørende disse feltene, og får ofte til svar at » det ikke er sosialt akseptert», etc. Sosialt akseptert??? Hva er det???
  Når jeg leser kritikken som mange velger å øse ut på blandet annet Caroline sin bloggside skjønner jeg hva minstejenta vår mener. All denne kritikken fra folk som tydeligvis ikke har noe positivt å komme med, og som da på en eller annen måte klarer å rakke ned på mennesker . Som dere i tillegg heller sannsynligvis ikke kjenner!!!
  Ser på svaret mitt her at dette ble veldig rett fra levra og ikke så godt formulert, men dere der ute som elsker å sitte med lupe og plukke på andre; » bring it on». Vi har alt for liten tid på jorda til å bruke tiden til å ikke godta oss selv slik vi er, og ikke minst andre!! Prøv heller å spre positivitet! Kjenn på følelsen det gir!!! Den lover jeg er god!!!
  Caroline; du er flott både som blondine og brunette! Du er heldig som kan sjonglere!! :). Kjenn på din magefølelse, ikke alle andre sin, noe jeg er overbevist over at du gjør også :).
  Nyter å koble av innom bloggen din, både for mote, skjønnhet og andre tips.
  Ett fantastisk godt nytt år for deg og dine ønskes fra Kristiansand !!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *