road trip mot Ålesund

solhytta

solkaffe

sol

solhunder

___________________________________________________________________________________________________________

God søndag fra Dombås  Vi står på Teslastasjonen og lader bilen, og her laver snøen ned, så koselig! Vi er snart klare for å kjøre videre mot Ålesund, det er evigheter siden vi kjørte den veien, så jeg gleder meg til road trip, håper bare at jeg ikke sovner underveis. Jeg har nesten ikke sovet i natt, vi glemte reisesengen til Nelia hjemme, så hun har sovet mellom oss, og jeg tror ikke jeg har vært borti noen som sover mer urolig! Det er tånegler skrapende på brystet, føtter og tær i ansiktet, og frem og tilbake i søvne hundre ganger i løpet en time. Utrolig irriterende, men jeg kan jo ikke gjøre noe annet enn å smile likevel 🙂

Vi har bare rukket morgenkaffen før vi pakket i bilen og dro avgårde, så jeg håper vi finner noe ok veimat eller en søndagsåpen butikk på veien. Og forresten, ser dere håret mitt er blitt brunt og kortere? Jeg trives med det, men får ikke helt bestemt meg likevel, så vi får se hva jeg gjør 🙂 

Ha en fin søndag ♥ 

99 kommentarer

 1. Vad fin du blev i ditt korta, bruna hår 😀

 2. Nya hårfärgen ser fantastisk ut!

  Läste ditt inlägg längre ner om elaka kommentarer, blir lika ledsen varje gång jag ser ett sådant inlägg på någons blogg. 🙁

  Kan vi inte bara peppa varann istället? Förstår inte grejen med att lämna taskiga meddelanden.
  Skärpning allesammans!

 3. elisabeth

  SÅ uvant, men SÅ fin på håret <3

 4. Ingrid G

  Så koselig det ser ut der. Og så fin du er på håret! Håper dere fikk en trygg biltur, og at dere får fine dager på Sunnmøre.

  Mange klemmer fra Ingrid G

 5. Irene Thorsen

  Superfin på håret, du kler å være mørk! God tur til Ålesund, håper dere finner en løsning på reisesengmangelen, hehe. 🙂

 6. Karianne A

  Ser deilig ut! Og du kledde håret kjempegodt-alt kler den smukke, vet du:) Det er så koselig å sitte med en god kopp te og lese blogger din, du er så flink til å skrive og bildene er stemningsfulle og inspirerende. Takk for at du deler av livet ditt med oss lesere, vi heier på deg! 🙂 Riktig god romjul til dere alle tre. Stor klem fra ivrig leser.

 7. Endelig!! Har savnet det brune håret ditt. Så mye finere. Sofistikert, voksent og sexy!

 8. martine Fimreite

  Så nydelig hytte og du ble kjempe fin på håre

 9. Kjempe fin med mørkt og kort hår 🙂 Veldig kledelig 😀 Kjør forsiktig og god tur

 10. Kristine

  Sååå utrolig koselig hytte

 11. God tur videre! Deilig å være på tur også 🙂 Jo, jeg så det med en gang
  – at håret ditt var både kortere og mørkere, MEN alt kler den smukke.
  Spiller ingen rolle hvordan du ser ut på håret . . . like fin du 🙂

 12. Så mørkt hår, men det ser veldig fint ut!! Gleder meg til å se bedre bilder av det 🙂 God tur videre!

 13. Kjempefin på håret. Ser smashing ut:)

 14. Håret ser nydelig ut, passet deg veldig 🙂 det er ikke meningen å «grave» i gammelt nytt, men jeg skjønner aldeles ikke hvordan orginalbildene dine er kommet i «feil» hender??? Er det snakk om hacking? Og i tilfelle så er vell det strengt forbudt?? 😮

 15. På Bjorli er det søndagsåpent på Bunnpris 🙂

 16. Åh, du er en drøm med mørkt hår! Synes det kler deg så godt, spesielt i vintersesongen 🙂

 17. Kos dere masse i vakre Ålesund. Kjenner at det er litt vemodig å ikke være der hjemme selv nå i julen! Du er nydelig i mørkt hår, Caroline! Hold på det!! 🙂

 18. Det ser herlig ut <3 Foresten beundrer jeg deg etter allt hetset mot deg, Lo godt da jeg leste den artiklen "Når Dagbladet slakter ei Fotballfrue" da skjønner man hvor idiotiske dagbladet og vg kan være xD Stå på, jeg håper at du koser deg i romjulen! :*

 19. Du er så utrolig fin med brunt hår, Caroline 🙂 det fremhever de nydelige øyefargene dine 😉

 20. God tur videre

 21. Håret var kjempe fint! Jeg trives best som mørk og har vert det i årevis. Får det for meg om våren at jeg skal bli lys. Blir fornøyd men det tar alltid tid til å venne seg til det. Så fort høsten er tilbake er jeg mørk igjen, hehe. Vi har ca samme lengde nå tror jeg. Hva med en oppdatert styling tutuorial ?

 22. You look great in this hair colour! Where is your beanie from?:)

 23. Andrine

  Dødsfin med det håret!!

 24. Jeg synes du er så fin med mørkt hår at jeg faktisk ble litt glad nå! Du kler jo det meste og er kjempefin med lyst hår også, men du får en egen skjønnhet av å være brunette. God tur videre mot Ålesund:)

 25. camilla

  Jeg tar av meg hatten for deg. Du skaper flotte, stemningsfulle og inspirerende innlegg til oss lesere. Du er jaggu meg sterk som holder fokus og ikke lar deg rive med (i hvert fall offentlig) med negativ energi. Du er så flink. Det mange som klager og roper høyt, men vi er mange som nå synes det har gått for langt. Det jeg liker med din blogg: flink til å oppdatere, flotte bilder, inspirasjon hjem, mat, reise og ikke minst klær. Du deler akkurat nok fra livet ditt til at det blir personlig. Du henger IKKE ut noen eller er negativ. Jeg tror de fleste leserne dine er voksne, godt mulig jeg tar feil. Men jeg oppsøker din blogg fordi jeg ønsker inspirasjon til f.eks. hva jeg skal ha på meg i jula. Stå på Caroline. Godt nyttår:)

  1. Caroline

   Nå blir jeg flau 😀 Tusen takk for komplimentene, Camilla <3

 26. Hei Caroline, du var så fin på håret. Det kledde deg veldig godt. Du er alltid så pen, skjønner ikke at det går ann 😀 Kos dere i Ålesund,det fortjener dere 😀

 27. jeg støtter deg! Du har rett til å gjøre hva enn du vil med bildene dine på bloggen!

 28. Hei Caroline.

  Hårfargen ser fin ut den, så er det vel gøy med litt forandring? Jeg syntes ikke du burde gjøre noen ting. Med ett såpass mye lysere underlag vil nok fargen slippe ganske fort. Vær flink med å kure det så blir det kjempefint også etterhvert.
  Mye kritikk på deg om dagen, du får holde hodet hervet så roer det seg vel snart.:)
  God tur og kjør forsiktig! 🙂

 29. Dette blogginnlegget bør leses https://www.sosialerom.no/?p=244

  Ha en fin søndag 🙂

 30. Ønsker å sende deg en klem, Caroline. Håper du har det bra i jula og koser deg med kjente og kjære. Jeg kjenner deg kun igjennom bloggen, og syns du virker som en varm og god person – jeg liker deg veldig godt.

  Media har tatt ei fjær og lagd hundre høner.
  Jeg syns det er ufortjent, og håper du klarer å glemme dette i denne tiden.

  God jul til deg og dine! 🙂

  1. Caroline

   Takk for klem, Anja <3 Setter pris på støtten 🙂

 31. tror aldri du får bestemt deg uansett, du gjør jo om på håret ditt hele tiden 😛 syns det blonde var myyye finere though

 32. Alt kler den smukke:) Syns du er like fin med «kort» og mørkt hår som lyst og langt. Spiller ingen trille, ha det slik du føler deg mest vel med- eller varier litt innimellom;)

  Jeg holdt på slik frem og tilbake selv en stund, vekslet mellom mørkt og lyst hår, til slutt fant jeg ut at jeg trivdes aller best (og kler det også best, tror jeg) midt imellom, haha, med min naturlige hårfarge! Det løste det problemet, nå har jeg ikke farget håret på leeeenge, sparer penger og sparer håret, mens jeg slår et slag for «kommunefarget» hår:D

 33. Madeleine

  Syntes du er helt skjønn med det brune håret!!! 😀 Vil bare si at ang det bilderedigerings hysteriet så blir jeg helt matt, av media altså, ikke deg.. Har selv en søster som har en ganske kjent blogg. ( Stina.blogg.no ) Føler jeg har ett godt innblikk i bloggverden. Jeg skjønner utrolig godt at dere fikser og pynter litt på sannheten noen ganger, dere blir jo så nøye gransket av mange tusen mennesker! Hvem vil vel ikke bare ta seg godt ut? Fullt forståelig 😉 Stå på videre, du er verdens beste blogger!!! ♡♡

 34. Ha en fin søndag dere også <3

 35. Pernille

  Såå fin på håret! For ei DAME! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 😀

 36. Hei Caroline,

  jeg håper at du ikke lar denne saken gå innover deg, selv om det kanskje er vanskelig. Det er flere som støtter deg enn du kanskje tror, og selv om denne saken er blitt blåst ut av dimensjoner, er den raskt glemt ! Stå på, og ignorer denne saken. Jeg synes det er kjempe bra at du går videre og at du ikke skriver om saken som mediene viser frem, det gir et tegn på at du er en person som vokser, selv om du møter motgang, og det skal du ha respekt for! You are beautiful inside out no matter what they say! Og du som liker å trene, så er det veldig bra å trene hvis man føler motgang.Det hjelper faktisk veldig! Keep on thinking positvely! After the rain, there is always sunshine 🙂
  Klem

  1. Caroline

   Takk for fine ord, Alex <3

 37. Victoria

  Håret ditt ble utrolig lekkert! Du ser fantastisk ut med dypere og mer varm farge:)

 38. Benthe Frosting Taug

  Hei,og fortsatt God Jul <3 ….. Kjempefin hårfarge,du kler det mørke…

 39. Marthe Elice

  Hei, jeg ville bare si at jeg først nå fikk høre om saken i nyhetene, og jeg kunne ikke brydd meg mindre….
  Det er helt tåpelig at du skal få så mye pes for noe så lite.
  Jeg har ikke fulgt deg som blogger, men jeg så deg på TV og jeg syns du var veldig pen (litt for pen, hater deg litt for det) 😛
  Du trenger ikke endre på noen av bildene, de som liker deg og følger deg vil fortsette med det selv om armen din så litt rar ut på det ene bildet eller lignende 🙂
  Lykke til videre, stå på, alle kan gjøre feil, og ikke alle hører på media 😉
  Mvh Marthe

 40. Hei, jeg har tenkt til å kjøpe lik pulsklokke som deg. Hva heter den? Måler den avstand og hastighet? Hvor kjøpte du den? Tusen takk på forhånd. Klem fra en treningsglad jente, som vil starte det nye året på en sprek måte.

  1. Caroline

   https://carolinebergeriksen.no/2014/02/06/suunto-ambit2-s/ 🙂

   Den måler avstand og hastighet om du løper ute 🙂

 41. du passar bra i både ljust och mörkt,
  men jag tycker nog att du är snyggare i det bruna

  http://www.vonlila.se

 42. Fin joggedress. Hvor har du kjøpt den?

 43. WOW! Til håret ditt. Fantastisk. Aldri sett deg så fin som nå. Tommel opp 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så snill du er 😀

 44. Therese

  Lurer på kor det settet du har på deg er frA?:) såg fantastisk ut..:)

 45. Hva syns LK om håret ditt da? Ut i fra bildene syns jeg du kleddet det 🙂

  1. Caroline

   Han liker det, men han sa at han liker det aller best når jeg er blond 😉

 46. Utrolig fint med en ny hårsveis! God tur videre.
  kjempe fin hytte forresten♡

 47. hei Caroline! elsker bloggen din, men jeg lurte på hvor det fantastike stuebordet ditt er fra? Det er så utrolig nydelig:) Hadde blitt kjempe glad for svar:)

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 48. Oppdal har søndagsåpne butikker med godt utvalg

  1. God tur og kjør forsiktig

 49. Godt nytt år Caroline! Det var du som inspirerte meg til å begynne å trene i januar i fjor- har nå løpt oslo Maraton og meldt meg på både birken og sentrumsløpet- Tusentakk for i år og god tur til Ålesund.

  Inga

  1. Caroline

   WOW 😀 Så utrolig bra 🙂 Nå er det jo faktisk jeg som burde bli inspirert av deg :O

 50. Du är så underbart vacker, inifrån och ut, älskar att läsa din blogg. Så härligt att se så vackra naturbilder, är också helt kär i naturen och ja allt som är vackert (vare sig d är kläder eller ett leende) tack för att du sprider sån glädje! Strunta i de som inte gillar, de har fel och mår inte bra det är ett som e säkert.
  Fokusera bara på allt d fina du har.

  Skickar Massa kramar från Sverige

  <3
  Karin

 51. Du er fin med blondt også men med brunt hår er du så utrolig mye finere kler virkelig å være brunette:-) håper det blir sånn lenge

 52. Hei Caroline,

  Ville bare si at jeg synes all kritikken i media om retusjeringen er bare tull. Jeg håper du klarer å stå imot all sjalusien og janteloven som desverre kom nå i jula, av alle tider. Veldig tøvete det folk skriver, og vitner om personer som er misfornøyde med seg selv og sitt liv. Selv er jeg ingen husmor og ikke flink å dra på treningstudioet, men jeg synes det er flott at du/andre klarer å motivere seg. Ingen grunn til å begynne å kjefte på deg fordeom 😉 Jeg synes mindre retusjering på bilder er helt greit, og er på linje med sminke, farging av hår, klesvalg osv. Alt er å vinkle litt på virkeligheten, og dette gjør vi jo alle 🙂

  God jul og godt nyttår 🙂

  1. Det her handler da ikke om janteloven og misunnelse! Hun har gjennom flere år redigert bilder av seg selv, helt frem til 22. desember. Tenk på det buskapet som sendes ut til unge jenter! Og er det virkelig så vanlig å redigere bilder som alle her skal ha det til?

   1. Å si at Carline gjennom flere år har redigert seg tynnere blir for dumt…. Det er snakk om et ubetydelig antall bilder over de siste fire årene.

   2. Hvilket budskap da ? Kropps press på unge jenter starter lenge før de blir interessert i mote og blogg, det starter tidlig i barneskolen. Det er så mye fokus på kropp blant unge jenter, det er alt i fra venninner , blader og alle program de sitter og ser på TV.Det er vår jobb først og fremst som foreldre å ta tak i dette, skal virkelig ikke skylde på en blogg og Caroline for det.
    Gå inn i hvilken som helst kles butikk for barn, så ser dere hvordan størrelsen har forandret seg, det er skinny jeans til små barn , små trange gensere etc. Hun har vel ikke gjort så store endringer på bildene, hun lever et sunt og sporty liv. Hun er naturlig tynn, har sett hun flere ganger når hun bodde i Oslo. Det er vel også vår jobb da og fortelle våre barn at alt de ser og leser ikke alltid stemmer med virkeligheten. Men slutt og dra inn dårlig påvirkning på unge jenter etc. Hun er et flott forbilde på alle måter, så slutt og spre så mye dumheter.. Klikker dere like mye over blader med mote og kjendiser som har fikset på bildene ? Dette er overalt i hverdagen vår.

 53. Du var rett og slett NYDELIG med den nye hårfargen!! Ansiktet ditt kom mye mer frem 🙂 tommel opp!

 54. Veldig fin på håret! Øynene kom bedre frem, flotters 🙂

 55. Kathrine

  Alt kler den smukke:)
  Fortsatt god jul til deg og din familie:)

 56. Åååh, det så helt herlig ut!
  Kos deg med den fine familien din, Caroline! Det fortjener du virkelig <3

 57. Hei.
  Lurte bare på hvor du har den kosedressen fra? Ser utrolig behagelig ut, samtidig som den var kul. Jeg går som oftest i slitte kosebukser og en eller annen deilig varm genser hjemme, men det hadde jo vært litt fint å se litt fresh ut når man slapper av…
  Ønsker deg og dine et godt nytt år!
  Julehilsen fra Mari

 58. Så gøy, må være tung å høre all den kritikken nå, jeg skjønner godt hvordan det er, håper du har det bra☺️

 59. Jeg lurer på om du til å skifte ut de redigerte bildene du har beklaget med originalbildene uten retusjering av kropp?

 60. hehe huff,men tenker hun koste seg mellom mamma og pappa:) Du var blitt kjempefin på håret <3

 61. Hei Caroline 🙂 Håper alt står bra til med deg etter alt som har blitt skrevet om redigering av bilder ! Skjønner på en måte og skjønner ikke hvorfor du gjorde det, siden du ser fantastisk ut akkurat som du er ! Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  1. Caroline

   Alt står bare bra til 🙂 Takk for omtanken <3

 62. aleksandra

  Du er på ditt aller fineste med det korte mørke håret! Altså jeg blir helt blown away hver gang du får tilbake til mørkt. Du ser så utrolig classy ut pluss at øyene dine virkelig stråler blått. Holder definitivt en knapp på mørkt!

  1. Caroline

   Så snill du er <3 Tusen takk 🙂

 63. Så fin du er med brunt hår! Du er flott uansett hva og jeg blir veldig glad om du kan se det selv, som jeg er 100% sikker på at LK også mener! Heia deg!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 64. Hei Carro;) Jeg synes du var kjempefin på håret 🙂

 65. Hei Carro;) Jeg synes du var kjempefin på håret 🙂

 66. Hei Carro;) Jeg synes du var kjempefin på håret 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 67. Christine

  Hei! Tommel opp for nydelig hårfarge, det kledde deg virkelig!! 🙂 ser du har fått mye pepper for litt bilderedigering…. Når folk rakker ned på andre for en slik filleting og angriper verbalt, så er det jammen ikke rart det er krig her i verden! Tror nok de aller fleste av oss har pyntet litt på enkelte bilder vi legger ut på sosiale media. Også vg da… Lage en reportasje om det? Helt på trynet spør du meg. I bunn og grunn mener jeg at ingen andre enn deg Caroline har noe med hva du gjør med bildene dine før du legger dem ut på nettet! Folk bør feie for sin egen dør… Stå på, Caroline. Du er en vakker,flott og sunn dame! Ønsker deg, din kjære og vesle Nelia et riktig godt nytt år!!!

 68. Maria Remøy

  Kos deg i Ålesund, kjørte akkurat til Gjerdrum på ferie selv fra Ålesund 🙂

 69. Lisa Mari

  Du kler virkelig mørkt hår

 70. Kommer du til å bytte ut de redigerte bildene med originalene? Tror det hadde lønnet seg.

 71. I love your dark hair!!!! 🙂 Perfect <3 🙂
  http://www.monasdailystyle.com

 72. DollyCocossino

  Ville bare si at den fargen er så mye bedre …barbie looken er så ut nå. Digger bilturer forresten.

 73. Uvanlig spm kanskje…, men hvilken type hytte er dette?

  1. Caroline

   Horten hytter 🙂

 74. You look great, Caroline! I think the dark hair color suits you so incredibly well. Really brings out your best features and coloring. I think you look pretty with the blonde, but gorgeous with the dark. Love it!

  1. Caroline

   Thank you sweetie 🙂

 75. Veldig fine bilder! Du er så søt sammen med hundene på det ene bildet^^ Bare fortsett med den sunne livsstilen din. Kroppen takker deg garantert for det. På forhånd godt nyttår!

 76. Janteloven burde makuleres!!! Hvem er de / oss der ute i samfunnet som kan sitte på vår høye hest og kritisere andres utseende / væremåte??? Er det det man skal bruke tiden sin på???
  Nå har jeg og min kjære mann senest i dag hatt en lang og god prat med vår yngste datter vedrørende janteloven. Hun har nettopp fullt 18 og som foreldre ser vi at minstejenta vår stiller store krav til seg selv. Både vedrørende skoleresultat, utseende og det sosiale. Vi har gitt våre meninger vedrørende disse feltene, og får ofte til svar at » det ikke er sosialt akseptert», etc. Sosialt akseptert??? Hva er det???
  Når jeg leser kritikken som mange velger å øse ut på blandet annet Caroline sin bloggside skjønner jeg hva minstejenta vår mener. All denne kritikken fra folk som tydeligvis ikke har noe positivt å komme med, og som da på en eller annen måte klarer å rakke ned på mennesker . Som dere i tillegg heller sannsynligvis ikke kjenner!!!
  Ser på svaret mitt her at dette ble veldig rett fra levra og ikke så godt formulert, men dere der ute som elsker å sitte med lupe og plukke på andre; » bring it on». Vi har alt for liten tid på jorda til å bruke tiden til å ikke godta oss selv slik vi er, og ikke minst andre!! Prøv heller å spre positivitet! Kjenn på følelsen det gir!!! Den lover jeg er god!!!
  Caroline; du er flott både som blondine og brunette! Du er heldig som kan sjonglere!! :). Kjenn på din magefølelse, ikke alle andre sin, noe jeg er overbevist over at du gjør også :).
  Nyter å koble av innom bloggen din, både for mote, skjønnhet og andre tips.
  Ett fantastisk godt nytt år for deg og dine ønskes fra Kristiansand !!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *