moments from the road

Nå er vi fremme i Ålesund! Det har vært en lang tur, men så utrolig koselig også. Det er vel egentlig bare når jeg er på veien at jeg kan koble helt ut, slå av telefonen og bare fokusere på det som er akkurat der inni bilen. Deilig. Her er noen bilder, og det ble skikkelig veimat: ostepølse med bacon, rekesalat, ketchup, sennep og annet snask. N-A-M! 

bilinne

pølse

biltur1

bilvei

___________________________________________________________________________________________________________

Her står Home Alone på planen, i hvert fall etter mitt ønske, så håper jeg at det blir innfridd. Hvis ikke er alltid spillkveld velkommen også 🙂 Håper deres søndag er fin! 

112 kommentarer

 1. HÅRET…. Elsker det.
  Du ser nydelig ut.
  Ser ut som en fin tur, kos dere masse i Ålesund <3

 2. Kjempefint bilde av Innfjorden 🙂 (det siste bildet) Min hjemplass. 🙂

 3. Ingvild

  Kos dere i Ålesund, Godt med familietid 🙂
  Og utrolig deilig å koble ut helt og, tenker jeg! Det fortjener du.

 4. Så fine bilder!! Hvordan gikk det med Nelia på turen? Var det slik at du måtte sitte bak med henne? Ha en finfin kveld!!

  1. Caroline

   Det gikk fint, med unntak av en 30 minutters periode hvor bokstavkjeksene gikk på samlebånd bakover til bilsetet 😀 De færreste havnet i munnen, for å si det sånn. Så sovnet hun 😀

 5. Sunniva S

  kommer opp varsel hvert 5. sekund «content is protected» eller noe, som må krysses ut hver gang. Litt plagsomt og drygt i lengden :p tenkte bare å varsle om det.

  1. Caroline

   Hvilket operativsystem og nettleser har du?

   1. dette skjer med meg også! bruker google chrome ivertfall!

   2. Camilla Island

    Jeg har også fått slike «feilmeldinger» nå i julen på siden din, og har aldri opplevd det før! Mulig det kan ha noe med at jeg har fått ny mac, og bruker safari fremfor google chrome slik som tidligere.. Men enig, det er litt irriterende! 🙂

   3. Barbara

    Hi Caroline, this happens to me too and it’s indeed a little bit annoying. My OS is Win 7 and my browser is Chrome. Otherwise I have to say I love your blog, all the pretty pictures of nature, fashion, little Nelia, decor, sport.. You are really an inspiring and amazing woman! Thank you 🙂 Also, it’s so nice that there’s Google Translate so I can understand a little 😉

   4. Emilie-marie

    samme skjer med meg, bruker google chrome

   5. Camilla

    Samme her, windows 8.1 :/

   6. Sunniva S

    Windows 8 og google chrome 🙂

   7. skjer med meg også, men hos meg virker det som at det skjer når man trykker på siden (fks høyreklikker eller venstreklikker over et bilde). Tenkte det var en sperre dere har satt på for at det ikke skal være mulig å kopiere bilder og tekst?

 6. Hvordan går det med Nelia på lange bilturer? noen tips for å underholde barn i bil?:)

  1. Caroline

   Det er andre gangen vi kjører så langt, og det går ikke 100 prosent knirkefritt. Er noen perdioder hvor hun blir fryktelig utålmodig :p Tips? Bokstavkjeks og riskaker, vi prøvde også med iPad med Donald, men usikker på om det hadde store effekten.

   1. Camilla M

    Lydbok, holde i hånden hennes, synge alle sammen, starte turen med et lager av leker som dere gir bak en og en (husk å ta frem alt når dere stopper) og begynn på nytt om hun ikke skulle være helt fornøyd.

    Litt tips som har fungert for oss:-)

    Fortsatt god ferie og drit i alle hatere

   2. Caroline

    Det var gode tips 🙂

   3. Beklager att jeg blander meg her,men husk hvor farlig alle løse ting inni bilen blir ved en ev.kollisjon (bank-i-bordet).Løse leketøy(harde),nettbrett ol.kan gjøre store skader. (Veit jeg nok er hysterisk men…tenk om)

   4. Caroline

    Det er sant :O Leste at en hund på 2,5 kg (Hugo) veier ca 80 kg om du kræsjer i 50km/t :O iPaden er sikret fast i nakkestøtten, så den er trygg. Hundene er i bur som står støtt og er sikret både foran, bak og på siden.

   5. Mistenker ikke deg og dere for noe annet altså (håper dere ikke tok det som et «angrep «).Håper det blir ei fin avslutning på romjula , og en god avslutning på 2014 for dere.

   6. Caroline

    Neida, det gjorde jeg ikke 🙂 Tror det er mange som ikke tenker over dette.

   7. Kristin

    Når de er så små så er min erfaring at det var best å kjøre lange turer på kveld eller natt mens de sover:-).
    Ps. Får ikke lagt inn kommentar via pc. Content is protected kommer jevnlig og får ikke lagt inn @ i mailadressen. Prøvd med både IE og Google Chrome.

   8. Caroline

    Har du oppdatert alle nettleserene?

 7. Her var det ekte og ikke retusjerte bilder :-))) begge to ser slitne og naturlig ut med slakke klær haha.

  1. Så unødvendig av deg og komme med en slik kommentar. Fikk du det bedre med deg selv nå? Caroline er som jeg før har skrevet så vakker at det svir i øynene:) Og L.K. har et smil og en perlerad som kan få is til og smelt som smør.

  2. Charlotte

   Judita, undrer det dig, at hun får lyst til at redigere billederne, når hun får sådanne kommentarer som din? Husk, at det du siger, siger mere om dig, end det gør om Caroline…

 8. Du er bra nok, Caroline. Og vet du hva? Det er faktisk bra nok 😉 godt nyttår til dere! Klem fra meg, som også er bra nok 🙂

  1. Caroline

   <3

   1. Ååh, tenk hvis folk brukte mer tid på å tenke som deg, Lene, og mindre tid på å kritisere! Håper dere nyter juledagene begge to 🙂

 9. Fine Caroline, kos deg masse i Ålesund:-) Takker så mye for at du er den du er! Vi er alle mennesker og dette er din blogg og du kan selv velge hvordan den blir og skal være. Du slutter aldri å levere selv om det stormer litt av og til. Stå på videre!!!;) Mange gode klemmer fra mæ.

 10. Få ting i verden er bedre enn en biltur – da kan man som du sier slå av telefonen og bare fokusere på det som skjer inne i bilen, og ikke mist på det fine landskapet vi beveger oss igjennom. Norge er vakkert! Og det er forresten du også både med og uten photoshop. (Jeg hadde nok redigert og retusjert mine bilder selv, fra tid til annen om jeg hadde hatt kunnskapen.Drit i hva andre sier, for viktigst av alt er hva du føler om deg selv!)

 11. Ser hyggelig ut i bilen

 12. Ville bare ønske god jul og godt nyttår! Hvordan liker veslefrøkna å kjøre langt? Ser hun på no tv i bilen som gjør veien kortere?

  1. Caroline

   Tusen takk, og samme ønsker til deg <3

   Hun er litt av og på, men vi passer på å kjøre når hun begynner å bli trøtt, og da kan hun fort sove 2-3 timer 🙂 Varer bilturen lenger enn det så kan det hende hun blir utålmodig, og da har vi med iPad med tegnefilm. Men hun er ennå litt for liten til at det underholder henne nok.

 13. Vet at du sjelden publiserer det jeg skriver, men les det du skrev i dette innlegget. He-he! Bilder og tekst er vel litt selvmotsigende? I bilen er det eneste stedet du kan slappe av og slå av mobilen etc…. Og så er det masse bilder fra bilen… Jepp, men vi leserne henger oss jo opp i detaljer så..

  1. Caroline

   Nå tok ikke akkurat de bildene så utrolig lang tid å ta da 😉

  2. Må bare spørre..
   Ut fra det du skriver her virker det som du til stadighet kommenterer på bloggen, og da gjerne noe negativt, eller i det minste ikke positivt. Noe som vil si at du leser den regelmessig. Hvorfor fortsetter du å lese du bloggen, hvis du ikke synes noe om den..?
   Har alltid fascinert meg litt med sånne folk…

   1. Millie

    Da skal du bare fortsette og undres J! Det er godt med mangfold. Jeg er ikke en nesegrus beundrer av bloggen, men respekterer C. Blir inspirert av klær og stil og har kjøpt anbefalte klær fra bloggen. Men, jeg klarer ikke være en logrende leser som blindt går på alt her. Kall meg hva du vil men tror C synes det er ok med litt synspunkter og ikke bare logring også… Fint du er fascinert J 😉

  3. Hæ? Sist jeg sjekket så er det faktisk mulig å ta bilder uten en telefon. Det kalles et kamera og vi som leser bloggen inn i mellom, eller hver dag har fått med oss at Caroline eier et kamera. 🙂

 14. Hei Caroline jg syntes bordet ditt er så flott. Det er salong bordet.ser ut som alt er i aluminium el no sånt. Kjempe kult.
  Hvor kjøpte du den?
  Håper raskt svar

  Takk mvh butt

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 15. Bare lurer, men kjøper du den pølsa for å «blidgjøre» lesere og media? Mange mener jo at du har et rimelig merkelig syn på kropp, gjør du nå dette som et slags forsvar?

  1. Caroline

   «Mange mener jo at du har et rimelig merkelig syn på kropp, gjør du nå dette som et slags forsvar?»

   Mange mener og tror helt latterlige ting om meg som ikke har noe rot i virkeligheten.

   1. Du skjønner sikkert at mange av oss har endret litt syn på deg etter det som har kommet frem, det kan da ikke komme som noen stor overraskelse. Det kan godt være tingene ikke har rot i virkeligheten, men det er nå engang ett inntrykk du gir, spesielt etter det med redigeringen kom frem, at du har et merkelig syn på kropp. Inntrykk er jo noe man danner seg på bakgrunn av hvordan noe framstår, og er ikke nødvendigvis riktig. Men det er nå engang slik det fremstår. Ting fremstår forskjellig fra person til person, det kommer jo helt klart frem i kommentarfeltet ditt. For meg fremstår det som at du har ett noe anstrengt forhold til kroppen din. Begrunnelsen min for å si noe slikt finner du i den ikke-godkjente kommentaren fra meg på innlegget angående redigeringen. Dette inntrykket jeg sitter med nå, er ikke noe jeg har «fått» for å være ekkel. Man styrer ikke sånt. Jeg har endret inntrykk av deg og ditt firma på bakgrunn av ting du har gjort. Enkelt og greit.

    Jeg ser at du mener ting er blåst ut av proporsjoner, men ingen liker å bli lurt. Spesielt ikke av en som månedlig messer om at man må elske kroppen sin mens du i stillhet har pyntet på din. Jeg husker lykkekurven i Dagbladet og innlegget «et problem å ha det bra». Når man framstiller livet sitt så til de grader som ett glansbilde, er fallhøyden stor. I tillegg har det jo vært stort fokus på at en må få lov til å vise fram sin «ekte» kropp.

    Jeg er mest skuffa fordi jeg har trodd på deg og syns synd på deg. Spesielt under graviditeten, der man er i en sårbar situasjon. Jeg skjønner at det er vanskelig å få kommentarer på kroppen sin hele tiden, men det gjør det faktisk ikke ok likevel.

    Jeg håper alle som syns dette ikke er så farlig og at «har man ikke noe pent å si så sier man det ikke» gir den samme behandligen til andre firma som gir dem dårlig kundebehandlig. For det er nettopp det dette er, dårlig kundebehandlig. 0 lesere – null penger i kassen, 100000 lesere – masse penger i kassen. Kunder. Kunder som klikker hjem ditten og datten basert på et bilde de trodde ikke var redigert. Du hadde ikke funnet deg i å blitt løyet til av noen du var kunde hos? Folk ser på deg som en venninne, og dette spiller du på og tjener penger på. Det er vel på tide at folk forstår det du sier hele tiden, dette er jobben din. Det stilles faktisk krav til hvordan du behandler leserne dine. Jada, det er din blogg and so on, men du er jo faktisk avhenging av lesere for å kunne kalle dette jobben din. Men kanskje du ikke ønsker kritiske lesere? Det er jo selvfølgelig lov. Og ja, jeg vet du har bedt om unnskylding, men den unnskyldingen syns jeg gir flere spørsmål enn svar.

    Uansett, jeg regner ikke med at denne heller blir godkjent. Det spiller forsåvidt ingen rolle. Den er til deg, ikke alle andre. Jeg skulle gjerne visst hvorfor du ikke godkjenner kommentaren min på innlegget om redigering, men jeg har mine mistanker.

    Jeg likte både deg og bloggen din godt. Jeg har vært fast leser i årevis. Generert haugevis med klikk og kjøpt etter dine anbefalinger. Jeg føler vi har totalt forskjellig oppfatning av hvor alvorlig hele denne greia er. Og det er jo lov, men jeg håper du likevel forstår min side av saken. På de fleste områder har vi de samme verdiene, men på noen få står vi så langt fra hverandre at jeg er redd bloggen ikke vil gi meg noe lenger.

    Og du er faktisk god nok som du er, det er veldig synd du ikke har sett at de aller fleste av leserne dine, inkludert meg, har syns det hele tiden.

   2. Caroline

    Jeg forstår godt at folk har ulike inntrykk av meg basert på bloggen, men det er ikke det jeg sikter til. Jeg sikter til påstander som legges frem som sannheter av mennesker som aldri har møtt meg eller har grunnlag for å hevde det de gjør. Påstander som er så langt fra virkeligheten at det hele er tragikomisk å sitte på sidelinjen å se.

    Når jeg sier at ting er blåst ut av proporsjoner, så sikter jeg til de som virker å være av den oppfatning at alle bilder er retursjert. Sannheten er jo at det i det relativt sett er ganske få. Jeg har aldri brukt redigering for å selge produkter, nok en løgn som legges frem som en sannhet.

    Kommentaren din er, sammen med 300 andre, ikke godkjent fordi jeg ikke orker å lese det kommentarfeltet. Det gjelder både positive og negative kommentarer.

   3. Takk for at du tok deg tid til å svare, det setter jeg pris på. Jeg forstår hva du mener. Og jeg skjønner selvsagt at du ikke redigerer alle bilder. Det er fint at du oppklarer at du ikke har brukt redigerte bilder i annonser.

    Denne saken engasjerte meg veldig, av flere grunner, men det finnes også en tid for å sette stopp.

    Jeg har fått sagt det jeg ønsker, blitt hørt og sier meg ferdig med dette nå, og går videre. Håper du får en fin nyttårsfeiring med familien din 🙂

   4. Caroline

    Takk det samme, Evy 🙂

   5. Marthe Cecilie

    Offa me, e blir av og til så sliten å se kor mange tulne kommentara du får om irrelavante ting som om kor vi vidt du bilde med den avskrudde mobilen,eller om pølsa va en prop, og ikke til å spise… faen asså e blir snart gal. Du finne de i mye rart Caroline …. Klem fra Ålesund 🙂 Kjedelig at dokke kom hjem til mildværet, va flott her ett par daga no med minus og hvit rein snø <3

   6. Haha, merkelig at Caroline ikke kan få spise en grillpølse når hun er på roadtrip, bare fordi alle svake mennesker der ute ikke klarer å kontrollere sine lyster og lever et liv kontriollert av mat.
    Du er et forbilde, finfjes! Jeg prøver å endre kostholdet litt etter litt, dag for dag – og jeg tenker at om du kan, så kan jeg også. 🙂

  2. Hjelpe meg, kan hun ikke kjøpe en pølse engang nå..?! Det er virkelig alle andre enn Caroline som skaper kropspress!

  3. Jeg håper virkelig du greier å se humoren i mennesker som dette, Caroline 🙂

   Dere burde nesten begynne å kjøre veddemål i forkant av hvert innlegg; hva ved dette innlegget kommer leserne til å henge seg opp i i SINNSYK detalj. Vinneren får en pølse med rekesalat!

   Godt nyttår til dere, kanskje alle nettrollene har som nyttårsforsett å bli litt mindre bitre på sin egen tilværelse 🙂

  4. Mariann

   Th, det er nok nå! Har du noen gang tenkt på hvordan det må være å få kritikk for alt man gjør, uansett? Vi er bare mennesker, det vil si at vi gjør feil. (Og de fleste av oss koser oss med vei-mat på en lang biltur :-))

   Nyt dagene i vakre Ålesund sammen med familien din, Caroline <3

  5. Tviler på Caroline spiste den pølsa 😉

   1. Caroline

    Noen ganger vurderer jeg å begynne å godkjenne alle slike kommentarer, slik at alle får se hva slags mennesker som er innom kommentarfeltet mitt.

    Du har flere ganger spurt hvorfor kommentarene dine ikke godkjennes, Lene. Er du oppriktig seriøs når du spør meg om hvorfor de ikke godkjennes?

   2. Minimi

    Ja! Gjør det! 🙂

   3. Virkelig Lens S.. Syntes du det var en koselig kommentar.. Du er virkelig en …..ufin jente. Bloggen er et frivillig og gratis sted vi kan gå inn på for hygge, ikke for å lete etter feil vi kan slenge ufine kommentarer om. Det er virkelig mange ufine og frekke jenter/damer inne her på bloggen, hatere som bør finne seg andre ting å fylle tiden sin med. Håper virkelig jeg klarer å oppdra jentene mine til å oppføre seg bedre mot andre enn det mange klarer her inne.
    Dette er så frekt fra mange at jeg blir skamfull på deres vegne. En får respektere Caroline for den hun er, hun har sagt unnskyld, det bør holde for oss lesere,så bør det være ferdig snakka.. En skal virkelig ikke fortsette og hetse en person på denne måten.. glem ikke at hun er et menneske midt opp i dette og ingen har da noe med å holde på slik. Respekter dette eller finn på noe annet Men slutt å plage andre mennesker slik. Det går virkelig ikke ann..

  6. Herregud, det er mange merkelige kommentarer ute å går, men denne var jo festlig.. alt skal analyseres og kritiseres.. man kan jo begynne å lure på enkelte av og til..

   God tur til dere Caroline, og godt nyttår 😀

  7. Caroline har vel lagt ut flere bilder hvor hun spiser mindre sunn mat flere ganger, ikke bare dette? Bare deilig å skeie ut innimellom 🙂

   1. Haha, kjære Caroline! Det eneste jeg tenkte når jeg såg pølsa var: FAEN SÅ GODT! 😀 godt nyttår ønskes din vei! 🙂

 16. Åå, roadtrips er jo bare kos!

  Ville bare gi deg noen trøstende ord, da jeg synes du må gjennomgå så unødvendig mye hets. Jeg blir nesten litt redd for at du skal legge ned bloggen! For du inspirerer jo, på så mange områder. Den grønne frokost-smoothien er for eksempel blitt en frokostslager etter at du la ut oppskriften! Jeg blir også inspirert til å pynte meg oftere i hverdagen, og ikke minst trene. Nei, du er så flink du! Og all denne inspoen får vi lesere helt gratis, ingen grunn til å klage akkurat.
  Ikke stopp med det fantastiske arbeidet som du gjør 🙂

  Stor klem fra Pia <3

  1. Caroline

   Takk for støtten, Pia <3

 17. Klikker meg alltid inn på bloggen din for hverdagsmotivasjon og bare for å kose meg med en skikkelig kjekk blogg. Jeg er merkelig nok alltid nysjerrig på deg og ditt, og kunne ikke brydd meg fem flate øre om Beyonce og Caroline ble tatt for å redigere bilder. Du har min respekt. Du har så sjukt mye pågangsmot og vil virkelig at hver dag skal bli en vakker dag. Hvorfor legge sjul på at du kanskje er en av få personer som helst vil møte hverdagen med et smil? For oss her i Norge er det tydeligvis for godt til å være sant at enkelte mennesker faktisk stort sett kan ha det fint og er en smilende person. Det er ikke lov det heller.. Shit au!!! Under skal vi danse, følte jeg vi virkelig fikk innblikk i en travel hverdag og en stressende periode. Føler aldri at du har latt som eller sjult noe for oss.. Jeg behøver ikke lese om krangler du og Lars har, eller annet litt for privat, Dette er noe enkelte blogglesere og bloggere kritiserer deg for å ikke avsløre.. Avsky!!!!
  Du er god, vakker og fin. Jeg hadde likt deg like godt om du ble 10kg tykkere også.. Jeg hadde trykket meg inn hit uansett.
  Heia Caroline.

 18. Kjære Caroline 🙂 Selv om det ikke har spesielt mye med dette innlegget å gjøre, følte jeg for å skrive til deg.
  Har lagt merke til den store kritikken du har fått i det siste, og synes virkelig dette er ufortjent. Har alltid vært innom bloggen din for inspirasjon, og du er en kvinne jeg virkelig ser opp til. Også som en mamma etter at Nelia ble født. Kroppsidealet er et stort press i dagens samfunn, og forstår derfor at det kan bli en del reaksjoner på dette med redigering i forhold til dine bilder. Men når det er sagt så synes jeg heller ikkke du fortjener alt som er blitt blåst opp de siste dagene. Du skriver selv at du har gjort en feil, og da synes jeg ikke du skal bli naget på dette over lengre tid. I tillegg er denne redigeringen heller ikke hverdagslig som du selv skriver. Alle kan gjøre feil, og håper virkelig du kan fokusere på de positive kommentarene, og ikke alt det unødvendige som jeg synes det har blitt mye av de siste dagene. Vi mennesker påvirkes veldig av andres meninger, spesielt med tanke på dagens kroppsidealet, og siden du har en blogg med masse lesere, kan jeg se for meg at presset blir enda større. Og derfor prøver jeg å sette meg i din posisjon når det kommer til akkurat dette. Du er en super kvinne Caroline, og jeg håper du innser dette bak alt kaoset nå for tiden. Håper du har en fin jul, og unner deg et godt nytt år!!! Klem fra meg 🙂

 19. Christine

  Leste litt tilbake på bloggen din og så et bilde av deg og søsteren din fra dere var små. Og Nelia er jo prikk lik deg! Like skjønne begge to <3 Kos dere masse i Ålesund 🙂 Klem!

 20. Så flott at det har gått greit! Håper dere får noen flotte dager i Ålesund!
  Jeg må bare si at jeg virkelig beundrer deg! Du er helt rå! 🙂

 21. Hei Caroline.
  Jeg skal lage en sånn «3 tips fra andre bloggere» som er opptatt av helse, kosthold og trening 😉 Jeg skal legge om livsstilen min og blogger om dette .
  Har du lyst til å gi meg 3 tips :)?

  Klem Julie ( http://www.bejulie.blogg.no )

 22. Victoria

  Kommenterer folk her uten å vite hva du har skrevet tidligere?

  Selvom Caroline liker lavkarbo så har hun skrevet at hun spiser det hun vil. Og det gjør hun selvfølgelig når hun vil!

  Hun skrev i innlegget om retusjering at hun på et bilde kanskje har redigert EN arm mindre eller noe. Det betyr ikke at brått ALLE bildene hun har lagt ut av seg selv er redigert fra hue til lilletotten!

  Det kan være at de bildene hun redigerer faktisk ser litt annerledes ut enn hun tror hun ser ut, så da vil hun heller redigere det til noe hun tror vi ser henne som, sånn at hun slipper å få kommentarer om hvordan hun ser annerledes ut!

  Noen skriver at de liksom er lettet, for da var ikke «fotballfrua» så fin som alle hadde trodd? Hallo? Det er ingen andre som har lagt merke til det tidligere og hun finnes i virkeligheten så alle vet at redigeringen ikke har vært så himla drøy..

  Og nå når dette har vokst seg så stort og stygt som det nå har, ble det liksom plutselig greit med mobbing?

  1. Du skulle hatt «likes»-knapp på kommentarene Caroline!
   Jeg hunder godt et bilde fra en sydetur, hvor kommentarfeltet tok helt av fordi armen var «sykelig tynn», kun på grunn av en skygge… Jeg skjønner godt hvorfor du redigerer bildene når folk skal pirke på hver minste ting! Og jeg lar meg stadig overraske over hvor trangsynte og uvillig folk faktisk er til å forstå hva bloggen din handler om…
   Jaja, jeg liker deg førde, og jeg liker bloggen din! Imponert over måten du har taklet dette, i allefall her på bloggen, håper du har det greit privat også, Caroline 🙂

 23. Syns du gjør en finfin jobb:-) og mørkt hår ble veldig bra!! har lurt på det flere ganger om du har sluttet på lavkatbo? Siden du spiser ostepølse? Osv? 🙂 kos dere masse der dere er iallefall:-) fine bilder av fine folk 🙂

 24. Hei! 🙂 Jeg lurer på hvilket redigeringsprogram/effekt du bruker når du legger inn skrift i bildene? F.eks «black friday hos get inspired» bildet, det er stilig å kunne skrive inni bildet, men med noe som en «clean» bakgrunn i stedet for «rett på» bildet. 🙂
  Håper du får en flott tid i Ålesund, en god jul videre og et strålende godt nytt år! <3

  1. Caroline

   Picmonkey 😀

 25. Har fått med meg en del som har blitt skrevet om det i media!
  Jeg tenker at vi alle er mennesker og vi alle gjør feil.. Jeg kan tenke meg at du ikke er den eneste bloggern eller kjendisen her i Norge som har fikset litt på seg selv på en dårlig dag.
  Jeg synes du er ei tøff dame som faktisk klarer å stå imot dette, håper virkelig du har det bra og at ikke media ødelegger deg totalt 🙂
  Stå på, du er et godt forbilde og en god mor 🙂

 26. Michelle

  utrolig fin på håret, det kledde deg skikkelig! Kos dere masse i Ålesund <3

 27. Så godt å se at du har fått ditt brune hår tilbake. Du kler det én million ganger bedre enn det blonde, og nok også fordi det er nærmest din naturlige hårfarge. Voksent, stilfult og sofistikert. FORTSETT med det!!! Godt nyttår! 🙂

 28. Hei!
  Du har en super blogg, stå på! 🙂 Vil samtidig si at det er flott at du er ærlig på bilderedigeringen 🙂 Har sett at diskusjonen ang Restylane i leppene dine har blusset opp sammen med avsløringen av bilderedigering. På det nederste bildet her syns jeg det er tydelig at du (og mannen din?) har Restylane i leppene. Ikkeno skam det 🙂

  1. Lars-Kristian

   Diskuteres det om jeg har restylane?

   1. Nå må folk skjerpe seg. Det gjelder deg også, Lis! Denne kommentaren var faktisk latterlig og barnslig.

   2. Himmel og hav, er det mulig at noen kan synke så lavt for å sette enda ett lite stikk til noen som allerede blir gransket opp å ned av alle og enhver!? Skal vi begynne å trekke Lars-Kristian inn i dette også nå? La oss heller bry oss om vårt eget liv og la andre leve deres. Vær takknemlig for at Caroline i det hele tatt orker å skrive denne bloggen.

   3. Lars-Kristian

    Det finnes faktisk et sted hvor folk synker akkurat så lavt, kanskje til og med lavere. Henter frem popcornet hver gang jeg er innom for å se hva de koker sammen 😉 Det morsomste er jo at de er i harnisk over at Caroline har løyet, men samtidig sitter de og serverer den ene løgnen etter den andre om meg og Caroline. De kan umulig ha det spesielt godt med seg selv.

   4. Hihi, nå måtte jeg le. Hva er det folk skriver om og tror og mener om Caroline og mannen hennes?! Har ikke folk annet og diskutere? Fritidsproblemer! ( Var ikke noe spark i siden til Lis, men jeg ble rett og slett lattermild over hva folk går rundt og diskuterer om Caroline og Lars-Kristian Berg Eriksen. Det er i og for seg til å gråte av også. Give the the two of them some peace..) Godt nyttår begge to!

   5. Alle menn skulle vært som deg, Lars! Ler godt og høyt av kommentarene dine – stå på og gi Caroline et smask fra meg! 🙂

   6. Caroline

    Haha 😀

   7. Men å snakke ufint om andre mennesker er tydeligvis den beste medisinen der ute. Jeg syns det er utfattelig dårlig gort av voksne damer der ute som sitter bare en skjerm og kaster drit. Sprøtt er det også at dei går fremst i hvert eneste fakkeltok å roper så høyt de kan at mobbing ikke er ok, før de går hjem å slenger dritt til deg gang på gang. Ikke kan jeg se en eneste kommentar her inne fra en eneste mann, bortsett fra Lasse. Det sier litt om hvordan vi jenter behandler hverandre og hvordan det egentlig står til med moralen til jenter nå til dags. https://nouw.com/stinemarieaas/jeg-vil-ikke-vare-en-del-av-dette-samfun-16864937 🙂

   8. Caroline

    Kunne ikke vært mer enig med deg, Stine 🙂

 29. <3 du er vakker! du er flott! du er klok! du er jordnær! du er sprek! du er inspirerende! du er mer enn du behøver å være! alle gode tanker din vei <3

  1. Caroline

   Tusen takk for fine ord, Linda <3

 30. Så fin du ble på håret 🙂 ønsker deg en fortsatt god jul og godt nyttår! Senk skuldrene og nyt tiden med familien din 🙂

 31. elsker håret!:)

 32. Fra en småbarnsmor til en annen. DU ER så flink Caroline. Og til Lars Kristian…. Du har den råeste kona!!! Rull ned gardinen for alle tåpelige kommentarer. «Kjøper du den pølsa for å blidgjøre oss lesere?» OH LORD!!!!

 33. Så nydelig du ble på håret! Dere er fine sammen, også! *Hjerter i øynene*

  1. Caroline

   Tusen takk <3

 34. Håper du koser deg masse i Ålesund! Det fortjener du virkelig <3 men jeg lurte på en ting, har du brukt mast vol 1 til å krølle håret på disse bildene?
  Ha en fin dag <3

  1. Caroline

   Vi koser oss masse 🙂

   Her har jeg brukt Gizmo rettetang 🙂

 35. kjempefin på håret! Har hatt litt ont av deg de siste dagene her, det må være så ekkelt når media er på en slik heksejakt. Vi alle gjør feil, jeg har gjort feil, og jeg klarer ikke forestille meg hvis mine feil skulle blitt hengt ut i media og jeg skulle blitt sotte frem i media’s gapestokk for å bli dømt av andre mennesker som later som om de selv ikke gjør feil..

 36. Ida-Mor♥

  Hei Caroline.
  Syns det er så synd du måtte få dette tullet midt i jula. Det er jo ikke første gang du får pes når du egentlig bare skal slappe av og nyte livet. Håper du har klart å legge dette til side og hatt en fin jul så langt likevel.
  Jeg må bare få si at jeg syns det er rart at folk reagerer så heftig på at du har redigert bildene dine. Jeg syns ikke det var det minste sjokkerende. Det er jo helt vanlig at bilder i magasiner redigeres og det er jo på en måte det denne bloggen er også. Et glossy magasin på nett. Det er din blogg og du skal selv få bestemme hva du vil gjøre med bildene og om du har lyst til å fortelle hvilke endringer du har gjort. Hvis folk ikke takler å se bildene har de sin fulle rett til å la være å se på siden din. Her har foreldre et ansvar også. Følg med på hva ungene deres ser på og om de blir negativt påvirket av slike bilder har dere et ansvar for å følge opp dette.
  Dette ble langt men jeg er lei av å være vitne til en slik heksejakt.
  Klem til deg, Caroline.

 37. Dere er altså så nydelige, så utrolig karismatiske begge to!
  Hvor kommer luen din fra? den så supergod ut:)

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 38. Et riktig godt nytt år til deg, Caroline 🙂 Takk for denne inspirerende og fine bloggen du har 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Gina 🙂 Ønsker deg og dine et godt nytt år også <3

 39. Dere er så søte sammen. Håper dere koser dere masse i jula! 🙂

 40. Jeg leser kommentarfeltet og ler så jeg griner. Alt fra Lenes pølsekommentar til LK sine restylanelepper. Er det mulig!? Jeg håper så inderlig at kommentarene av og til kan gi deg den samme latterkulen. Forstår godt at det er tyngende, men får du det til så unner jeg deg den latterkulen jeg har hatt nå. Jeg blir nesten skremt over at jeg omgir meg med disse menneskene på kjøpesenteret, på sykehus og andre offentlige plasser. Det er jo nesten på kanten til skremmende.

  Du er et flott forbilde og jeg heier på deg! Hold ut 🙂

 41. STA PA CAROLINE! du er sterk!!!! ikke la sure kommentarer ga innpa deg, du er utrolig vakker og du holder deg ekstremt bra. du er en inspirasjon for mange, jeg har selv lagt om kostholdet mitt og gatt ned 15 kg og er ENDELIG fornoyd med meg selv! og det er DU som har vist meg at det er mulig:) Du er utrolig pen og du virker som om du har ett veldig flott liv som mange sikkert onsker seg, youre blessed!! Ha en fin ferie, jeg sender masse kjaerlighet og gode vibrasjoner din vei, flotte jenta!!!!! <3 keep smiling sunshine!!

  1. Caroline

   Takk for fine ord, Janne 🙂 Mennesker som deg inpirerer meg!

   Håper du går et fantastisk 2015 i møte <3

 42. Du var helt nydelig med mørkt hår! Øynene dine kommer bare enda bedre fram med den hårfargen.

 43. Tror folk glemmer at alle er vi bare mennesker. Helt sykt hvor stygge folk er mot hverandre. Er det rart det blir krig i verden. Når halve norge klarer å bli engasjert at ei spiser ei pølse! I allverden. Nei caroline. Stå på du er flott og tøff synes jeg.. !

 44. Silje Gundersen

  Du er utrolig inspirerende og flott! Jeg liker alt det du har fått til med din blogg 🙂 alle er vi innimellom usikre og det er en naturlig del av det å være menneske ( også det å gjøre feil). Jeg håper du vil fortsette å være deg selv for det er det som inspirerer 🙂 og hvis du ikke vil ha de fæle kommentarene så slutt å la dem få plass i DIN blogg. Det er det DU som bestemmer:) ønsker deg og din familie ett godt nytt år!! Gleder meg til å se hva bloggen din har å by på 😉

 45. Ok folkens det er nok nå! Jeg ble skuffet selv da bilderedigeringen kom fram,ikke fordi det ble gjort,men fordi det ble løyet om..men virkelig folkens det er nok nå. Det meste er sagt og jeg er rimelig sikker Caroline har forstått omfanget. Men å dvele og fortsette å kritisere fører ingenting positivt med seg,det er på tide å avslutte.
  Så til deg Caroline,jeg har irritert meg over bilderedigeringen,men nå har ikke jeg tenkt å si noe om det ferdig snakka. Din blogg vil fortsette å fylle min hverdag med litt glam,generell inspirasjon til å trene å skape det fint rundt meg,slik det alltid har gjort. Ønsker deg og din familie en nydelig nyttårsfeiring,takk for bloggåret 2014, sees i 2015. Mitt mål er å komme meg etter en lang tung stund,komme i form igjen og gå tilbake til mine hobbyer som gir meg så mye. Håper ditt 2015 blir fylt av masse fine stunder <3

 46. Wow! The landscape is gorgeous!! What kind of car are you driving in? I’ve never seen a large display like that before.

  1. Caroline

   Tesla Model S 🙂

 47. Monica M.

  Er det siste bildet tatt på Åndalsnes mot Isfjorden? :o)

  1. Caroline

   Det er tatt etter Åndalsnes på veien mot Ørskog 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *