vinter og sne

IMG_8295IMG_83338367IMG_8467IMG_8431IMG_8400IMG_8403IMG_8337

___________________________________________________________________________________________________________

God morgen  Har dere sett noe så vakkert? Akkurat denne turen er standard minst en gang i året, vi må gå forbi disse fjellene for å se om istappene er der dette året også, og det er de alltid! Jeg håper aldri det blir så mildt i desember at vi ikke får sne og is, det hører liksom til på denne tiden og er avgjørende for at jeg skal komme i den rette stemningen. 

Nå har vi pakket alt vi trenger og er klare for en kjøretur til Ålesund. Bilen er stappet, vi skal ha med oss hundene, og da er det mye lettere å kjøre i stedet for å fly, selv om vi kommer til å bruke uendelig med timer. Vi er nødt til å stoppe en del underveis for å strekke på tær og bein, og da sees vi fra veien! Etter planen skal vi også stoppe for å sove over på hytta til familien Eriksen i natt, så veien blir litt kortere. Vi har ikke vært der siden februar, så jeg gleder meg 🙂 Håper dere har en fin romjul 

64 kommentarer

 1. I dag har jeg bare lyst til å sende deg mange gode klemmer <3 God tur til Ålesund,og ha en flott Nyttårsfeiring 🙂 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Mange gode klemmer til deg også <3

 2. Michelle

  Så nydelig natur ja! er så deilig å gå ute i slike omgivelser, skikkelig terapi for kropp og sinn 🙂 Masse god kjøretur og nyt romjulen videre! :))

 3. Dwightinha

  Søt overskrift (he, he). Ikke mye sne som ellers ville inkludert en skitur eller fler i romjulen slik det alltid var mulighet for før. Men bildene dine er å vakre at lukten av naturen formelig kommer igjennom helt til meg! Dere er så flinke til å komme dere ut, og jeg synes det er så fint å se at dere tar Nelia med som den største selvfølge. Mange bruker det med små barn som en unnskyldning for å la være. Det er alltid hyggelig å stikke hodet innom bloggen din Caroline, du har det jeg kaller en kvalitets blogg og det er tydelig at du legger ned mye arbeid i den. Bildene «made my day»!

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du liker de 🙂 Det er så gøy å se at hun koser seg på tur, og snø er jo såååå spennende :p

 4. Maja Igland

  Stopp gjerne innom Nério i Stryn dersom dere kjører forbi, mye lekkert fra blandt annet Designers Remix og Holzweiler (nå på salg

 5. Har du redigert bilde fire dager etter fødsel å?

  1. Caroline

   Nei 🙂

 6. Flotte bilder, nesten så jeg kjenner den friske skarpe luften 🙂 god tur vestover! Her er det iallfall mye snø 😉 Videre god romjul 🙂

 7. Slike stunder i naturen er balsam for sjelen. Og jeg føler det at sjelen din trenger litt balsam nå. Sammen med de du er glad i og som er glad i deg akkurat slik du er. Naturen er underfullt skapt og bare ved å stoppe og og se så kjenner man inne i seg at vi er del av noe stort og vi kan velge å nyte det et lite minutt ekstra eller bare gå videre. Bilder kan aldri yte naturen full rettferdighet, men jammen er det vakkert.

  Klem fra Mette

 8. Æææ, så du skal bare late som ingenting har skjedd? Utrolig merkelig taktikk, nå virker du bare enda mer usympatisk og virkelighetsfjern. Hørt om å legge seg flat og vise anger? Kanskje avstå fra en dag med blogging for at din «ååå, jeg er såå lei for det» skal virke reell? Nesten litt provoserende.

   1. Den satt

   2. Lisbeth

    Mie, du virker usympatisk! Livet er for kort til å dvele ved gårsdagen. Vi må ta lærdom av våre handlinger og gå videre:)

  1. Cathrine

   Vær så snill og bare la være å lese bloggen da! Bare et lite tips… Det hadde jeg gjort hvis jeg var deg! :). Så slipper du å irritere deg, og vi andre slipper sånne surmulere… 🙂

  2. Hadde du forestilt deg at hun ikke skulle redigere de bildene? Kan du i det minste prøve å få en virkelighetsnær oppfattelse på hvordan og hvorfor folk blogger? Blir provosert av folk som deg!

  3. Så tåpelig du er Mie, blir helt kvalm. Hvis alle jenter/kvinner som noen gang har redigert bilder av seg selv skal stå frem og unnskylde seg, tror jeg det ville tatt lang tid… Og at Caroline, som et forbilde for mange, skal få tyn i lange baner fordi hun selv har retusjert bildene sine, er helt latterlig.

  4. SKJERPINGS!

   Alle motemagasiner redigerer bildene sine, motebloggere gjør såklart det også. Det handler om å selge en illusjon. Du må skille mellom privatpersonen Caroline og bloggeren. Dette er jobben hennes. Ikke kom her å si at du ville lagt ut et bilde av deg selv på nettet du var misfornøyd med, om du hadde visst at folk hadde kommet til å påpeke alle dine feil… Folk må virkelig skjærpe seg med dette hysteriet! Blir mobbing mye av det som blir skrevet om Caroline nå, og det er ikke OK. Skjerpings folkens!

   1. Tina A

    Jeg synes Det Nye går foran med et godt eksempel med å merke bilder som er retusjert. Såvidt jeg husker kom dette i kjølvannet om at de hadde retusjert/ redigert forsiden med Blondinbella, og de klarte dermed å vri dette til noe positivt. Personlig håper jeg at dette fører til at flere bloggere enten slutter å redigere bildene sine, eller merker det med at bildet er redigert. Det er altfor lett for meg å sitte her i min anonyme tilværelse og gi råd til Caroline om f.eks å svare på spekulasjoner eller hvorfor hun ikke har svart ærlig på om hun har redigert bilder utover lys og sånt og hvorfor hun velger å innta offerrollen og slikt, men jeg aner ikke hvordan det er å være henne. Jeg har heller ikke noe krav på å få svar. Kanskje å svare hadde gjort ting verre. Livet går videre, og jeg er sikker på at Caroline kommer styrket ut av dette. Alle gjør feil.

   2. Håper du ikke leser for mye av alt det sure som skrives om deg nå Caroline, dette forandrer ikke noe for meg – jeg fortsetter som din faste leser og synes ikke det er noen stor nyhet at du redigerer bilder. Det vil alltid finnes folk som føler seg bedre selv når de klarer å «ta» andre for noe – hev deg over det, ri stormen av og fokuser på alt som gir deg glede. Du og bloggen gir MEG glede, husk det!

   3. Per Einar

    Hvis du har noe negativt å si, så ikke si noe! Jeg vil tru at Caroline er lei av alt det negative… Jeg er 16 år og uansett om noe negativt blir sagt eller gjort så ignorerer jeg det, og foreslår at du også gjør det samme.. Uansett hvor gammel du nok er.

    Jeg synes at det er litt feil det Caroline har gjort med tanke på hva hun har sagt, og det trur jeg hun vet rimelig godt selv. Så la vær og munn henne på det, og tenk på deres eget liv.

    Jeg støtter deg Caroline fullt og helt 🙂

  5. Når det er sagt tenker jeg at Caroline er en smart dame, og at hun lærer av dette. For i bunn og grunn er hennes budskap om at alle må være fornøyde med seg selv veldig godt, og hun lever et flott liv, og virker å gi sin datter alt hun trenger, ikke minst ubetinget kjærlighet og glede. Ha en fin romjul, og godt nytt år, Caroline!

 9. Sender deg en stor klem, Caroline. Håper du klarer å nyte romjulen sammen med familien, god tur til Ålesund!

 10. anntherese

  Vakkert!
  Fortsatt god jul til dere 🙂

 11. Hei du! Jeg ville bare si at du skal gi langt f i media. Stå på du, du er perfekt. Men er du det, ingen er perfekte. MEN du er fantastisk fin. Vil du redigere bilder, do it. Jeg hadde nok gjort det samme:) stå på!

 12. Elisabeth L

  Hvor er jakken og skjerfet ditt fra? hetta på jakka ser jo bare nydelig ut:) Håper dere får en fin biltur, og kos dere masse i romjulen:)

  1. Caroline

   Jakke og skjerf fra Barfota 🙂

   Håper du koser deg du også <3

 13. Hei. veldig fine bilder, har du en fotograf/person som tar bildene eller er det selvutløser funksjon? hvilket kamera bruker du?

  1. Caroline

   Lars-Kristian tar alle bildene av meg 🙂 Vi bruker Canon 6D.

 14. Nydelige bilder du legger ut, ha en forsatt god jul og godt nyttår;-=

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Utrolig flott! Håper på det samme, at det aldri vil bli så mildt at vi ikke får snø.

 16. Cecilie

  Hærlige Bilder!!
  Disse fikk meg i lysten på å gå en tur ut i finværet!!

  Ønsker deg en fortsatt god jul!
  Kos deg masse med den fine lille familien din!!

  Gode nyttårs klemmer & tanker sendes din vei! 🙂

  1. Caroline

   Fortsatt god jul og klemmer til deg også <3

 17. Blir litt matt av media for tiden. Snakk om å henge ut personer. En tid som skal være fin sammen med familien og så får du henvendelser fra dem om det her med redigering og må bruke tid på det også. Synes du er en flott blogger jeg. Du trenger riktignok ikke å redigere. Vi har alle våre feil og må leve med dem. Stå på videre skjønne Caroline og vit at du har mange lesere som i dag tenker på deg og gjerne ville ha gitt deg en stooor klem. Ikke alltid like lett å være offentlig, men husk at om noen velger å kommentere negativt så sier det mer om dem enn deg. God tur til Ålesund og kos deg.

  1. Kristin

   AMEN!

 18. christina

  Late som om ingenting har skjedd? Her har hun faktisk sagt beklager. Ingen er perfekte. Hun er bare ett menneske hun også,akkurat som deg og meg. Synes Caroline er beundringsverdig uansett jeg.

  Vær greie med hverandre folkens,Vær positiv så blir livet «litt » lettere 🙂

  Stå på Caroline.

  Christina

 19. At folk skal være så stygge mot enkeltpersoner er bare skammelig! Spesielt på denne tiden av året. Du har i mine øyne ingenting å beklage! Du velger selv hvordan du vil fremstå gjennom dine bilder, og du treffer tilsynelatende blink ! Folk elsker jo bloggen din, men så har du disse som elsker og hate også ….

  Jeg skammer meg over norske kvinners oppførsel og håper folk kan tenke seg om en og to ganger før de fyrer løs med kommentarer som sårer!

  Stå på ! Klem fra meg

 20. Fy flate, akkurat nå er influensaen som råder over kroppen min skikkelig irriterende. Har så lyst ut en tur! Skikkelig fine bilder – og det finnes ikke noe bedre enn lufta når det har snødd.

  Du må GLEDE deg til du kommer til Ålesund, her er virkelig masse snø i år. Nelia kommer til å kose seg! Når det først slo til med snø, slo det virkelig til (har ikke akkurat vært bortskjemt med snø siste årene)!

  1. Caroline

   Håper den holder seg da :O Ser at det er meldt mildvær 🙁

 21. I dag sender jeg en klem til deg. I fjor på denne tiden begynte jeg å lese bloggen din. Og det etter alt oppstyret om bildet etter fødselen din. Jeg bestemte meg for å gi bloggen din e sjanse. Og det jeg oppdaget var veldig positivt. =) Jeg syntes det ble veldig koselig å titte innom her hver dag. Du klarte å inspirere meg,selvom vi er ulike. Og det å være ulik trenger ikke å være negativt, det kan faktisk være veldig positivt. Så selvom du har redigert noen bilder…ja, so what?? Jeg synes du er like inspirerende fordeom. Og akkurat like flott!! Og i tillegg synes jeg du er modig som inrømmer det, og iallefall når du sier du ikke vil gjøre det igjen. =) I dag fortjener du masse støtte og klemmer. Og husk; haters gonna hate uansett =) Fortsatt GOD JUL!!!

 22. Utrolig flotte bilder. Ønsker deg en fin dag og romjul.

 23. Vil bare sende deg mange varme klemmer og ønske deg en fortsatt god jul og et godt nyttår!! Du er en så fantastisk sterk person, mitt største forbilde og jeg digger deg. Stå på Caroline, denne kritikken mot deg er såå ufortjent og unødvendig. Du har en nydelig kropp, men vi har alle dager det alt bare er feil <3

 24. Ha en fantastisk romjul! Håper du slapper av og koser deg, uten å tenke på dømmende personer uten bedre ting å finne på <3

 25. Det så skikkelig deilig ut! Vi har også vært ute i snøen i dag! Det var iskaldt, men samtidig ganske deilig! Tror nok jeg må kle meg litt bedre neste gang da 😉 Ha en kjempefin helg! Har skrevet et støtteinnlegg for deg på bloggen min (https://kristinegangflot.blogg.no/1419695586_la_fotballfrue_f_vre.html) hvis du vil se! Håper du ikke tar deg nær av at folk uttaler seg om ting de ikke har greie på! Stå på! <3

 26. Kamilla

  Har i likhet med en person lenger oppe her lyst å gi deg en aldri så liten klem via kommentarfeltet ditt. Du har fått masse, masse «god gammeldags kjeft» i år, og det må gå inn på deg.

  Jeg vet ikke heeelt hva jeg føler om alt som skjer nå, fordi jeg på en måte skjønne veldig godt at folk reagerer, men jeg skjønner også at du har gjort dette fordi du vet at nettrollene kommer med de fæle kommentarene sine. Bare husk på at man er veldig ofte sin verste fiende, og er ofte vært å dømme seg selv på bilder. Jeg synes du alltid ser strålende ut, og håper at du kan stråle videre med din selvtillit!

  Jeg håper at du, for din egen del, og alle de unge leserene sin del kan vise litt mer av den ekte Caroline og hvordan livet ditt virkelig er. Det tror jeg kommer til å gjøre godt for deg også!

  Håper du koser deg masse her på besøk med familien i Ålesund. God klem fra meg <3

 27. Hei Caroline! Tenkte bare å slenge inn en kommentar fordi jeg blir så forbandet på alle som henger deg ut på nett ang kropp. Hvorfor er det okei å henge ut tynne/veltrente jenter, når med en gang noen slenger en stygg kommentar om noen som har litt over gjennomsnittet med fett på kroppen, bryter helvete løs? Dette er et spørsmål jeg begynte å tenke på etter jeg så en dame legge ut bilde av seg selv i undertøy 4 dager etter fødsel, med en rett og slett frekk tekst vedsiden av.

  Jeg håper du klarer å holde hodet oppe mens denne dritten foregår, for jeg håper inderlig at dette tar slutt snart!

  (Hvordan kan de voksne få slutt på mobbing blandt barn, når de voksne mobber selv?)

 28. Hei, jeg bare lurte på hva du synes er ett godt forbilde og hva tenker du er viktige verdier ift kropp og formidle videre til unge jenter?

 29. Vakker natur. Håper du har en fin dag. Juleklem

  Gratis figurguide for de som har lyst på her https://stylistaz.com/gratis-stylingbok

 30. Hei.
  Ser at det ble en stor sak ut av at du har redigert deg selv på dine egne bilder. Det var vel ikke akkurat lurt å gjøre det, men regner med at vi alle ville gjort det samme, på egne bilder hvis vi hadde muligheten til det.
  -Og ble utsatt for ett såpass stort press som Caroline.
  Det som egentlig er det verste her, er at avisene som lager ett stort nummer ut av dette, er de som er verst på bilderedigering.
  Det er de som står først i køen for å selge kropp og utseende.
  Så skal de »ta» Caroline fordi hun gjør det samme, men i mye mindre skala…..
  Syns det er synd at samfunnet er blitt sånn, men man skal ihvertfall ikke legge skylden på Caroline for dette.
  -Men syns at du er så vakker som du er, så du behøver ikke å gjøre dette lenger. -Men jeg skjønner hvorfor det blir gjort. Dessverre.

  1. Jeg tror ikke jeg hadde valgt å redigere mine egne bilder om jeg var blogger. Om jeg hadde redigert mine egne bilder, så velger jeg å tro at jeg hadde opplyst om det. Uansett, så synes jeg det er en farlig tankegang å unnskylde seg med hva andre hadde gjort. Jeg tar ansvar for meg om mine handlinger, og så får Caroline ta ansvar for sine. Som blogger vil lesere nok identifisere seg mer med Caroline enn med en tilfeldig anonym kvinne på et illustrasjonsfoto i en nettavis. Vi får jo følelsen av å bli kjent med (deler av) Caroline gjennom bloggen, derav det veldig viktige budskapet om å elske seg selv som en er. Om ikke nydelige Caroline er fornøyd med slik hun ser ut, hvilket signal sender det til leserne som kanskje ikke er like slanke/opplever seg selv som like pene e.l.? De kvinnene som blir avbildet i nettavis kommuniserer som hovedregel heller ikke med leserne sine og benekter at bildene av dem er redigert.

   Jeg synes for øvrig at en bør skille mellom dem som stiller kritiske spørsmål uten å gå over streken, og dem som regelrette mobber og er usaklige og tydelig bare ute etter å «ta» Caroline. Heldigvis får Caroline både støtteerklæringer og (kanskje?) noen innvendinger som får henne til å tenke mer over saken, og så håper jeg at dem som bare er ute etter å lage kvalme blir fort glemt. På sikt kan også all medieomtalen føre noe godt med seg i det at den kan minne folk på hvor vanlig det dessverre er blitt med redigering, at bloggere generelt kan tenke over om de ønsker å ytterligere bidra til det kroppspresset som er ved å fortsette å redigere sine bilder, evt ta et standpunkt mot det, og kanskje Caroline også får høyere lesertall på bloggen.

 31. Nina petrine

  Hvem redigerer bildene av deg?

 32. Hvor er dette? Kjempe fine bilder

 33. Vil bare henge meg på trenden å sende deg gode klemmer! Mulig du ikke liker at det blir tatt opp, men det er mange som støtter deg. Ja, det er trist at du føler at du må redigere deg selv, men du er forsatt et menneske som alle andre. Du er kjempeflott som du er, og jeg håper du får masse støtte blant familie og venner, og at julen forsetter bra!

 34. Fine du <3

 35. Veldig fine bilder 🙂
  Her må man seg inne når snøstormen har tatt over for 2 dager siden og vil ikke ta pause. 1,5 m snø. Ha ei fortsatt fin tid med familien videre!

 36. Digger bloggen din! Håper du klarer å heve deg over negative kommentarer. Utrolig hva folk får seg til å si!
  Keep up the good work, jeg heier på deg!!:-)

 37. Åh, herregud. Det så magisk ut. *venter på at baby skal melde ankomst så jeg får nyte natur igjen*

 38. Elisabeth L

  Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men jeg får stadig opp en melding inne på bloggen din som sier at «content is protected». Det er feks vanskelig å komme inn på kommentarfeltet til tider… Tenkte bare jeg skulle si ifra 🙂 Ellers vil jeg bare si tusen takk for alt du gir med bloggen din 🙂 Den har hjulpet meg gjennom mange tunge dager, og er fremdeles en del av hverdagen nå som livet igen er godt og leve ♥
  Kos deg videre i julen caroline.
  Klem fra Elisabeth

 39. Siden kommentaren min ikke blir godkjent, betyr det at også 4 dager etter fødsel bildet var redigert? I så fall er det ganske på trynet :/ For en verden vi lever i.

  1. Caroline

   Nei, det er ikke redigert.

 40. Hvor er jakken din fra??:)

  1. Caroline

   Barfota 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *