tre gaver

kimono2kimono4kimono1

Jeg kan aldri få nok kimonoer i klesskapet, jeg bruker heller det enn pysjamas, og det er også det beste å ha med seg på tur: det tar minimalt med plass i kofferten og kan brukes over både undertøy, badetøy, uten en tråd og kanskje også til et og annet antrekk, spesielt om kimonoen er så fin som denne fra lindex. Jeg ønsket meg denne til jul og fikk den av storesøster. Gleder meg til mange morninger med den fremover 

___________________________________________________________________________________________________________

Nelia fikk så mye fint i år, både praktiske ting og leker, og dette lille huset fra mamma og pappa er blant mine favoritter. Fantastisk å ha en unnskyldning til litt nostalgisk dukkelek igjen! 

hus2hus1

Og så fikk vesla barnehagesekk av tante Anette  Er den ikke fin? Akkurat sånn hun *kremt, jeg* ønsket. Oppi denne lå det en liten bok om den lille larven. Flere som husker den fra barndommen? Den er obligatorisk, så søt! 

ryggsekk

Vi har ikke kommet langt på vei, men er snart i Lillehammer og skal stoppe for å lade bilen litt før ferden går videre. Jeg har blitt kortere på håret og ganske mørk i dag, uæ! Viser dere i morgen 🙂 

86 kommentarer

 1. Karoline

  Ååh, den sekken var søt 🙂 smelt!! Kan du ikke vise hva mer du fikk til jul? Av mannen din og foreldrene dine

  1. Caroline

   Det kommer 🙂

 2. Hva heter den kimonoen?

  1. Caroline

   Jeg husker ikke hva den heter, men den er fra Lindex 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *