tre gaver

kimono2kimono4kimono1

Jeg kan aldri få nok kimonoer i klesskapet, jeg bruker heller det enn pysjamas, og det er også det beste å ha med seg på tur: det tar minimalt med plass i kofferten og kan brukes over både undertøy, badetøy, uten en tråd og kanskje også til et og annet antrekk, spesielt om kimonoen er så fin som denne fra lindex. Jeg ønsket meg denne til jul og fikk den av storesøster. Gleder meg til mange morninger med den fremover 

___________________________________________________________________________________________________________

Nelia fikk så mye fint i år, både praktiske ting og leker, og dette lille huset fra mamma og pappa er blant mine favoritter. Fantastisk å ha en unnskyldning til litt nostalgisk dukkelek igjen! 

hus2hus1

Og så fikk vesla barnehagesekk av tante Anette  Er den ikke fin? Akkurat sånn hun *kremt, jeg* ønsket. Oppi denne lå det en liten bok om den lille larven. Flere som husker den fra barndommen? Den er obligatorisk, så søt! 

ryggsekk

Vi har ikke kommet langt på vei, men er snart i Lillehammer og skal stoppe for å lade bilen litt før ferden går videre. Jeg har blitt kortere på håret og ganske mørk i dag, uæ! Viser dere i morgen 🙂 

86 kommentarer

 1. Spiser du fortsatt moderat lavkarbo, eller hvordan stiller du deg til det ? ☺️

 2. Herregud så gromt bilde det nederste, og for en fantastisk søt barnehagesekk 🙂

 3. hva slags innstillinger bruker du på kameraet når du tar bilde av Nelia i «fart»? 🙂

 4. The last picture is just the sweetest I have seen lately 😀

 5. Kjære vakre Caroline!
  Nå føler jeg at jeg bare må si noen ord! For nå syns jeg faktisk så synd på deg. Så mange som skal mene om denne bilderedigeringen. Det blir jo blåst opp i dimensjoner dette her. Halo! Nå må folk roe seg kraftig ned. Er vel ikke nødvendig å lage en big deal ut av dette her folkens, er det? La denne flotte dama være, si noe bra eller la vær! Hadde vi skrevet blogg, hadde vi sikkert pyntet litt på det her og der til tider vi å…. Eller hur?
  Nei Caroline, jeg vet du sier at du ikke bryr deg så mye om negative ting som blir sagt og skrevet om deg, men dette må jo såre. Uff, får faktisk vondt av deg. Dette er utrolig ufortjent! Stå på fine deg, jeg elsker bloggen din! Husk at mange støtter deg å. Ha det supert i Ålesund. Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år. Ønsker deg alt godt videre på livets vei….

  1. Henny88

   Så enig! 🙂

  2. Enig i at det blir blåst opp alt for mye, førsteoppslag på VG nett…Da har de lite å skrive om…..MEN det jeg synes er dumt, er at hun har nektet for at hun har redigert bilder, KUN lys har hun svart leserne flere ganger…Også stemmer det ikke allikevel…..Det skuffer…

   1. Enig med Elin. Det er ditt valg, ditt liv, din blogg og dine bilder. Du bestemmer hvordan du vil ha bildene dine og hvordan bloggen din skal se ut. Bare veldig synd at du har løyet om dette og nektet opp til flere ganger på spm fra flere lesere om redigering. Livet er for kort og det er alltid rom for tilgivelse 🙂

   2. Henny88

    Jeg skjønner hva du mener Elin, men synes også at alle bare er mennesker. Du gjør feil, jeg gjør feil og Caroline gjør feil. Vi må bli rausere med hverandre. Først da blir verden et bedre sted. 🙂

  3. camilla

   Enig, og vi er mange som er det!

 6. lovely photos as always! love that robe!

  aboutacloset.com

 7. Fine jenta di 🙂
  Ps: Syns du får ufortjent mye pepper!
  Stå imot!!

 8. ååh, Nelia er så skjønn<3 gleder meg til å se håret i morgen, tipper det er kjempe fint!

 9. Åh, vilken fin kimono och vilket fint hus till Nelia. Det ska bli spännande att se din nya frisyr i morgon! Må så gott fina du!

 10. Hei!

  Føler bare for å gi deg et <3 nå…
  Ser hva som forgår i aviser og på face.
  Kjenner jeg blir trist og sint!!!!
  Til de som legger ut "mot-bilder" av deg med tekster til…..tenker jeg bare at "dere" er LIKE flotte begge to/alle sammen!!
  Ser ikke poenget med å sette deg i gapestokk selv om du måtte ha gjort ditt eller datt!
  Du ER flott og virker til å være et godt menneske!!Du har nok heller bare vært litt smartere enn mange… Derav… sjalusi.
  Kan selv kjenne misunnelse av det du har bygget. Men allikevel kunne det aldri falle meg inn å støtte slike hets heller!!
  Så derfor et hjerte fra meg <3

  1. Hovedoppslaget julaften er vel litt drøyt ja. Men det er ikke selve retusjeringen, for det gjør jo alle bloggere, men det at hun har sagt hun ikke gjør der.

   1. Så fordi Caroline sa at hun ikke retusjerte bildene i 2012(?), gjør att hun aldri i hele sitt liv får lov til å retusjere bildene sine? At folk skal henge seg opp i så mye dumt, og at en ikke klarer å lese mellom linjene… Alt er relativt, og redigeringen har jo blitt gjort på en smaklig måte. Mer smaklig enn 90 % av andre store bloggere.. Caroline har jo tidligere sagt att hun vil være et godt forbilde, og å legge vekt på det positive. Det er omtrent INGEN som har lagt merke til redigeringen som er blitt gjort, nettopp fordi det er bare ørsmå detaljer, og fordi hun er så flott som hun er fra før. Hadde hun ikke redigert bort ølflasken i bakgrunnen på det ene bilde, hadde hun sikkert fått tyn for det også.. Stå på Caroline!

 11. Så søt hun er med sekken! 😀

 12. Vad vacker kimonon är!

 13. Vilken jättefin ryggsäck

  http://www.vonlila.se

 14. Anne-Lise

  Dån. Søteste jeg har sett på lenge! Lille Nelia med sekken sin 😀

 15. Så mye fint 😀 Sekken til Nelia var utrolig fin, vet du hvor den er kjøpt?

  Lurer også på om det er mulig å endre slik at man kan høyreklikke på bloggen din? Liker å ta opp innleggene i ulike faner slik at det går an å lese kommentarene 🙂 Fortsatt god jul:D

 16. Åååå, sååå søt sekk! Hvor får man kjøpt den?

 17. Naw, så søtt! Elsker sånne kimonoer jeg også. På tide å hamstre inn 😀

 18. Høgfjell

 19. Høgfjell

 20. Den kimonoen var utrolig lekker! Spørs om jeg ikke må se om jeg finner den selv 🙂 Og herlighet, så skjønn sekk til Nelia. Det nederste bildet var bare herlig!

 21. Følte bare for å stikke innom å gi deg en klem<3 Du er så tøff og sterk Caroline. Å jeg bryr meg ikke hva du har gjort med et par bilder. For den jenta jeg har blitt kjent med her inne er like nydelig på utsiden som på innsiden:-) Klem fra nord!

 22. Birgitte

  Kos deg masse i Ålesund med resten av familien! Det fortjener du! Fortsatt god jul og godt nytt år<3
  Stor bamseklem fra meg!

 23. Det siste bildet, eg døyr. Sett noe så skjønt! Sveisen og sekken og hele pakka <3

 24. Liv Therese

  Hei Caroline:) lurte på kor d skjønna dukkehuset kom i fra? Hvilken butikk?:)
  -Liv T

  1. Datteren min fikk det samme huset til ettårsdagen. Vet ikke om man kan få kjøpt det andre steder, men hennes ble i hvert fall kjøpt på toys»r»us =)
   https://www.toysrus.no/serier/elc/play2learn-det-lille-huset-i-kirsebaersmuget?id=618420&vid=113143

 25. supermamma

  Noe så søtt som Nelia med den sekken,smelt

 26. Du er så utrolig flink med det du driver med. Det er i motbakke det går oppover Caroline! Stå på. Stor klem fra meg 🙂

 27. Åh vilken fin kimono!! Och din dotter är ju sååå söt!

 28. Dette er utenfor temaet i innlegget, og du er vel rett og slett dritt lei av snakket om retusjeringa- men jeg vil bare takke deg

 29. Veronica henrichsen

  https://m.db.no/2014/12/27/kultur/meninger/debattinnlegg/fotballfrue/caroline_berg_eriksen/36912322/?www=1 denne burde du ta en titt på, sier meg helt enig!

  Stå på, du er flott!

 30. Hei Caroline! Jeg må bare si at jeg synes synd på deg i disse dagene her. Nå i julen også. Jeg støtter deg, og mener fullt og helt at mennesker kan gjøre feil, selv du. Men må si jeg er litt skuffet for jeg sitter igjen med at du ikke har vært helt troverdig med oss lesere. Likevel prøver jeg så godt jeg kan å se det fra ditt ståsted. Masse klemmer.

 31. Tusen takk for en nydelig blogg Caroline, den er som balsam i hverdagen med gode oppskrifter, flotte bilder og masser av positiv inspirasjon 🙂

  1. Caroline

   <3

 32. God jul i stuen til deg og familien, håper du har kost deg masse på tross av at det har stormet litt rundt deg! Nydelig kimono, selv er jeg en pyjamas-jente, hehe, elsker kosebukser og flanellspysjer og lodne pusesokker- særlig i julen, men må jo si at kimono er mye mer elegant da;)

  Å så bittersweet nydelig bilde av Nelia-bitteliten jente som skal ut i den store verden liksom…sukk. Så søt den sekken var!!

  Kos deg i Ålesund, nyt julen, ikke la alt skriveriet ødelegge for deg. Husk at du er heeeelt super!! Alle er vi mennesker, og alle gjør vi feil. Det viktigste er bare at vi lærer av dem og vokser som mennesker, og jobber for å være den personen vi ønsker å være <3

  God romjul! <3

 33. Hei Caroline!
  Vil gjerne si noen ord om bilderedigeringen. Først vil jeg si at jeg har fulgt deg lenge og er blitt glad i bloggen din som jeg er innom daglig. Har blitt en vane for meg å stikke innom og få litt inspirasjon til trening og noen glimt av den nydelige jenta di 🙂
  Jeg er en voksen dame på snart 40 som prøver å se rettferdig og objektivt på det du er midt oppe i i disse dager. Men må nok innrømme at jeg ble skuffa og fikk en følelse av å bli lurt. Bilderedigering er veldig vanlig, ja. I reklame og den slags er dette allment akseptert. Men mitt personlige forhold til bloggen din er (var?) at den er genuin og ekte. Denne opofatningen har altså fått seg en knekk. Jeg vil likevel tro at jeg nok kommer til å fortsette å følge deg, dog litt mer skeptisk. For er bilderedigering av det aktuelle slaget noe dine lesere må regne med? Eller er dette en tabbe du har tenkt å legge bak deg og ta avstand fra fremover?

  1. Caroline

   Retusjering av kroppsstørrelse O.l er absolutt ikke noe dere skal forvente. Jeg synes det er synd at det for enkelte fremstår som noe jeg gjør hele tiden, når det vitterlig ikke er tilfellet :/ Jeg vet at det jeg har gjort er fryktelig dumt, men samtidig er omfanget av dette blåst helt ut av dimensjoner.

   1. Tusen takk for svar. Da velger jeg å stole på deg og fortsette å kose meg med turer innom bloggen din som jeg for øvrig vil benytte anledningen til å rose deg for.
    Fortsatt god jul til deg og din familie 🙂

   2. Caroline

    Det setter jeg pris på 🙂

   3. Elisabeth h

    Før man poster kommentarer på NOE som helst til HVEM som helst om HVA som helst, bør man tenke:Ville jeg si dette direkte til vedkommende dersom vi traff hverandre på gaten? Hvis svaret er nei eller tvilende,så dropp kommentaren din. Skulle ønske folk flest kunne leve og kommentere etter denne enkle rettesnoren. Klart mange ble skuffet og overrasket over at Caroline fikset på noen bilder selv om hun har hevdet hun ikke har gjort det.Men hun sier selv at dette var før og kun noen få ganger, og det velger jeg å tro helhjertet på fordi hun fremstår som et ryddig menneske.Hvem av oss kan på tro og ære si vi aldri har gjort noe i vår fortid som vi i dag ikke ville gjort og som vi gjerne ønsker ingen oppdager og konfronterer oss med? Denne voldsomme heksejakte og media/nettmobbingen som foregår mot Caroline nå er helt meningsløs,avskyelig og blåst helt ut av alle fornuftige proporsjoner. Caroline , jeg håper du klarer å hente styrke fra alle som er glad i deg og støtter deg , og at du rir stormen av og fortsetter med bloggen,som gir meg og tusener andre så utrolig mye glede og inspirasjon!! JEG er godt voksen ( 50+) og hadde aldri klart å holde hodet så godt hevet i en slik drittstorm. Creds!

   4. Kan jeg spørre om hvilke bilder det er du har retusjert?

 34. Agnieszka

  Can You write also in English because I don’t understand Norwegian.

 35. Ville bare sende en hilsen og klem i alt dette bilderedigeringskaoset. Det er høyst ufortjent mye pepper du får. Har lest bloggen din i mange år og kommer til å fortsette med det. Du er en stor inspirasjon for meg. Håper du og familien har en fin juletid og at dette ikke drar deg ned. Klem fra Linn

 36. Hei Caroline. Jeg følte for å legge igjen en klem til deg i dag.. Det stormer litt for tiden, og jeg ser at mange er sinte. Forsøk å husk på at dette bare skyldes at de er engasjerte og reflekterte mennesker, som enten bryr seg om deg eller om samfunnet som du er med på å påvirke i stor grad. De som er faste, dedikerte lesere som også får med seg kommentarer og annet, føler seg lurt, og de som er opptatt av hva slags samfunn vi lever i (som du sier; det skjer noe med oss når vi får barn og innser hva vi er med på å skape slags forventninger) engasjerer seg av den grunn.

  Jeg ønsker ikke å virke dømmende, men den beklagelsen virker på meg litt konstruert og er sikkert med på å irritere enda flere – selv har jeg gjort utrolig mye dumt i min relativt korte bloggerkarriere (jeg husker med gru i magen at jeg har lagt igjen en kommentar her inne for å fronte en giveaway jeg hadde hos meg selv – nå har jeg lært bloggekutyme og vet at det ikke er sånn man oppfører seg…..) 🙂 ..men blogging er vanskelig. Det er hyppige oppdateringer og et voldsomt press om å vise fram noe som er interessant, som holder seertallene oppe, som trigger klikkmentalitet, og for deg som er en så stor blogg basert på ditt eget liv, din egen person, må det være voldsomt vanskelig å forsøke å holde bakkekontakt, forsøke å være trygg på seg selv, og ikke minst forsøke å holde seg innenfor de grenser en selv har trukket opp for hva som føles personlig, og ikke privat. Den grensa er stadig i endring hos meg, og det er ikke enkelt.

  Det hender stadig at jeg angrer på ting jeg valgte å publisere, men bare ei kort stund, for – er det egentlig så farlig, da? Det er jo ikke det.. Når alt kommer til alt betyr det ingen verdens ting hva jeg, hva andre lesere, hva bestemoren i Tromsø synes om bloggen din eller deg – det viktigste er hva de som står rundt deg på ordentlig mener, dine betydningsfulle andre, og jeg er ganske sikker på at du har mange rundt deg som støtter deg for den du er. Ville bare gi deg en støttende erklæring, selv om du sikkert er vant til litt av hvert kan jeg ikke forestille meg at det er gøy å stå i en liten kuling som denne her.. 🙂 (Og du trenger ikke publisere dette innlegget, det er vel helst ment bare for deg) 🙂 Klem, Elin.

 37. Hei!
  Kan dere gjøre slik at det går an å høyreklikke inne på siden din? Er veldig greit for å «åpne link i ny fane» osv. Det går heller ikke an å markere teksten på bloggen, noe som er utrolig kjedelig, da det gjør hele opplevelsen når jeg leser ting på nett. Markerer aaaalltid hehe! Det var mye bedre før 🙂

  1. Det går ikke engang å klikke på en helt tilfeldig plass på siden uten at det kommer opp en pop-up-boks…

  2. Caroline

   Skal sende forespørselen din til teknisk 🙂

   1. Martha

    Tusen takk! Er jo egentlig bare en bagatell, men det ble så «låst» slik det er nå, hehe! 🙂
    Håper foresten at du holder ut stormen. Klem <3

   2. Caroline

    Neida, fint at du sier fra 🙂

 38. Aleksandra

  Stå på Caroline! Du er en flott dame som er inspirasjon for meg. Jeg sliter med motivasjon for trening og kroppen min… jeg ville aldri kritisere deg for det 4 dager etter fødselen bildet. For meg var det mer en motivasjon. Du jobber så hardt hver eneste dag. Jeg tenkte hvis hun kunne så kan jeg kanskje også? Men ikke rediger bildene dine mer, du er flott som du er:-) Klem

 39. Vet ikke om du har lest dette, og hvis du ikke har orket å klikke inn på VG eller Dagbladet de siste dagene forstår jeg det.
  Men, Guri Idsø Viken skriver et meget godt debattinnlegg og det er i din favør. Tenkte kanskje det ville få deg til å føle deg litt bedre. Vet ikke hvordan du har det nå, men håper du klarer å fokusere på Nelia, familie og venner og tenke at «alle kan gjøre feil i jobben sin». For det er det du har gjort, problemet er bare at jobben din er så offentlig. Jeg gjorde en stor feil i forhold til jobb i November, og det vil nok forfølge meg noen uker, men VG skriver ikke om det – og det er jeg glad for. Ønsker deg og dine en riktig fin romjul videre og et godt nyttår. <3

  https://www.dagbladet.no/2014/12/27/kultur/meninger/debattinnlegg/fotballfrue/caroline_berg_eriksen/36912322/

  1. Caroline

   Takk for støttende ord 🙂 Har lest innlegget, og satt veldig pris på det 🙂

   1. Cecilie

    Hun skriver at du er tidligere anorektiker. Stemmer det?

   2. Caroline

    Nei, det gjør det ikke. Jeg hadde en periode hvor jeg hadde store problemer med mat og et helt feil kroppsbilde, men jeg ble aldri syk.

   3. Oppfatningen din av anoreksia og andre spiseforstyrrelser er jo helt feil. Selv om du ikke «rakk» å bli fysisk skadet, så var du jo tydeligvis syk mtp kroppsbilde ditt. At anoreksia er en fysisk sykdom, som kun manifisteres via utseende er jo helt galt. Man er syk, lenge før kroppen forfaller.

    Så når du selv sier at du hadde store problemer med mat og et helt feil kroppsbilde, betyr det at du slet med sykdommen, selvom du ikke gikk masse ned i vekt.

   4. Caroline

    Det kan godt være, men min subjektive oppfatning er kanskje en annen enn den objektive.

 40. å herregud, så nydelig med den fine sekken!

 41. Nissetassen

  Ikke meningen å være ufin, men inneholder ikke dukkehuset mange små deler som Nelia kan sette i halsen? Kan det være farlig?

  1. Caroline

   Vi har tatt bort de delene som så litt små ut 🙂 Det er beregnet for barn fra 18 mnd.

 42. Ser dere har sperret for kopiering og merking av tekst på bloggen, noe jeg selv har gjort og synes er fornuftig! Men hadde vært fint om det kunne programmeres slik at når man trykker på linker så åpnes de i ny fane? Er så tungvint å måtte gå tilbake for å lese videre 🙂

  1. Caroline

   Skal fikse det 🙂

   1. Ville bare si ifra om at man fortsatt kan markere tekst på ipad! Sånn hvis det var meningen at man ikke skulle kunne gjøre det:)

 43. Så søtt dukkehus! Her fikk lillemor (en drøy mnd eldre enn Nelia) et stort sko-hus i samme serien – med alver, gnomer og larver. : )
  Ønsker dere en fin romjul!

 44. Du er så sinnsykt rå Caroline! Alltid en glede å besøke bloggen din:) godt nyttår!

 45. Hei!
  Leser og titter på loggen din i ny og ne. Pleier synes det kan være hyggelig og interessant. Men nå må jeg bare si du har skuffet meg stort gjennom å skjule/benekte redigering av endel bilder. Skjønner at de fleste bloggere etc gjør dette, og det er heller ingen krise i seg selv, MEN for meg (og mange med meg) er det alvorlige at du aktivt har benektet redigering tidligere når du har blitt spurt. Blant det groveste er 4 dagers fødselsmagebildet som jeg synes var drøyt legge ut selv den gangen du gjorde det. Det satte garantert i gang uheldige tanker hos en god del andre barsel kvinner, og når vi nå hører det var fusk i hvordan bildet ble tatt, er dette for meg grovt.
  Som den offentlige personen du har valgt å være gjennom din blogg, har du et stort ansvar overfor dine lesere i forhold til ærlighet og virkelighet.
  Fortsatt god jul og kos deg med nyttårsfeiring!

  1. Caroline

   Bildet som er tatt fire dager etter fødselen er ikke redigert. Synes det er merkelig at alle plutselig tror at alle bilder er retusjert, når det egentlig bare er snakk om et fåtall av bildene jeg legger ut.

   1. Jeg skrev heller ikke at dere «berømte» magebildet er redigert, men jeg har fått forståelsen for at det ble tatt på en slik måte at det forskjønnet virkeligheten litt…… Ekstra uheldig da det etter min mening var noe uheldig med dette bildet i utgangspunktet….
    Vel, du forstår forhåpentligvis mitt poeng her uansett..

   2. Caroline

    «jeg har fått forståelsen for at det ble tatt på en slik måte at det forskjønnet virkeligheten litt»

    På hvilken måte?

 46. Nelia er helt utrolig søt! Synes du ligner veldig på bildene du har vist oss fra da du var lita!

  Så ønsket jeg å si at jeg synes du er både tøff og modig som forteller oss om hvor vanskelig det kan være å være toppblogger. Og fy så mange slemme det finnes som nettmobber og skriver stygt! Kan virkelig ikke forstå hvordan personer kan drive slik nettmobbing av deg og tro det er greit. Utrolig stygt gjort!

  Sender mine beste tanker til deg, du er nydelig i mine øyne! <3

  1. Caroline

   Tusen takk for gode tanker, Maria 🙂

 47. Heihei Caroline:)
  Hihihihi… Vesle dukka:) Noe søtere skal du lete lenge etter!
  Håper dere alle koser dere masse på tur, og får en herlig romjul med familien. Det er dèt som tross alt betyr noe:)
  Masse klemmer sendes herved din vei:)

 48. Herregud, er da ingen som har dødd? Leser: «støtter deg i denne vanskelige tiden», «stå på gjennom stormen» osv. overalt. Er man en offentlig person som har dritt seg ut så får man jaggu ta støyten. Det er ikke synd på deg Caroline, du har sikkert til og med tjent på å legge ut et innlegg om retusjerinhen og dermed komme alle i forkjøpet med en klein «unnskyldning»!
  Meanwhile, in Syria…

 49. veldig fine gaver, den datteren din er altså så nydelig,og hun ligner på dere begge to. Kos deg masse med familien din og fokuser på det positive,vi er her for deg!

  1. Caroline

   Hun er den herligste 🙂 Det smilet smelter meg hver gang <3

 50. Åh så søt hun er med sekken og den lille tufsen av hår! Bare vent, før du vet ordet av det er det tid for barnehage/skole ! Tiden går fort! 🙂

  1. Caroline

   Tiden går alt for fort 🙁 Viktig å nyte hvert eneste øyeblikk 🙂

 51. Karoline

  Ååh, den sekken var søt 🙂 smelt!! Kan du ikke vise hva mer du fikk til jul? Av mannen din og foreldrene dine

  1. Caroline

   Det kommer 🙂

 52. Hva heter den kimonoen?

  1. Caroline

   Jeg husker ikke hva den heter, men den er fra Lindex 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *