januarsalg hos get inspired

annonse

IMG_8478

Jeg vet at det ikke er januar helt ennå, men Get Inspired kjører på med januarsalg allerede i dag! Du finner en rekke spreke varer til så mye som 60 prosent avslag, masse fint fra mine favorittmerker som Kari Traa, Nike, Röhnisch og Asics – her er en smakebit på hva du kan vente deg, og mer finner du HER.

___________________________________________________________________________________________________________

januarsalg – favoritter

get-inspired-salg

1. jakke kari traa 2. kari traa long sleeve 3. treningsbag nike 4. topp röhnisch 5. hipsters kari traa 6. tee asics 7. ulltrøye helly hansen 8. bh stay in place 9. jakke röhnisch 10. tights röhnisch 11. ullbukse kari traa 12. ullbukse helly hansen 13. jakke kari traa 14. sko asics 15. tights röhnisch 16. sko new balance 

___________________________________________________________________________________________________________

Og dere, mange lurer på hva de kan ha på seg for en løpeøkt i minusgrader, og mitt tips er fôret løpebukse, teknisk undertøy, hansker og en jakke som tar imot for kald vind. Alt dette finner du på salget! 

IMG_8559

IMG_8604

IMG_8601

tights asics / sko asics / jakke asics / hoodie under kari traa 

Ha gjerne en overtrekksbukse utenpå buksen som er fôret også, eventuelt lange sokker som dekker anklene. Lars-Kristian og jeg starter treningen igjen for alvor denne uken, og ettersom vi skal til Ålesund er det disse treningsklærne som blir med i kofferten, inkludert overtrekksbukse og lue eller hårbånd 🙂 

65 kommentarer

 1. Ingen av linkene fungerer!

  1. Caroline

   Nå skal de virke 🙂

 2. Så kule bilder! Har akkurat kjøpt noe fra Get Inspired. Hvilken str har du i skoene? Hva syns du om pulsklokken din? Er du fornøyd? Hvordan fungerer de appene som kan kobles til? 🙂

  1. Caroline

   Jeg har 39 🙂 Jeg er veldig fornøyd med den, men har ikke fått testet ut noen apper ennå :/

 3. Kjære Caroline. Bare vær den du er – bokstavelig talt (ikke mer – ikke mindre). Ønsker deg en fortsatt god jul! Klem, J.

 4. Jeg husker du la ut snapadressen din. Kunne du ikke lagt ut ting på mystory så du kan holde oss oppdatert på en litt mer hverdagslig måte?

  Hadde vært supert!,

 5. Cathrine

  Tv har ikke lov å sende reklame på juledagene. De har heller reklame for hjelpeorganisasjoner og diverse. Kanskje du også skal tenke på dette.

  1. Caroline

   Du forveksler med påske. Masse reklame på TV nå.

   1. Vel, Der tar du feil. I følge kringkastingsloven er det fire dager i året som er reklamefri; 1. Juledag, 1.pinsedag, 1. Påskedag og langfredag.

   2. Caroline

    I dag er det 2.juledag, og det er masse reklame på TV.

   3. Helene

    … er det bare meg som synes det er litt voldsomt å begynne å jage en blogg med en kringkastingsloven som ikke omfatter dette mediet? 🙂

   4. Caroline

    Nei, det er det absolutt ikke 😉 Men så er det enkelte som gjør hva som helst for å finne noe å kritisere…

  2. Det er ikke hele jula. Disse reglene gjelder 1. juledag og 1. påskedag. Ellers ikke.

 6. Renate Skogstad

  Hei, hva er din favoritt trenings-bh? En som skjuler nipler, holder godt på plass og gjerne pusher litt? 😉

  1. Caroline

   Stay in shape 🙂

 7. Ååå, nå fikk jeg lyst til å kjøpe meg nye treningsklær. Jeg føler nytt treningstøy gir ny treningsmotivasjon. Jeg må bare si at du ser så fresh og strålende ut. Ser ut som du holder på med lidenskapen din på bildene. Forresten veldig fint med svar om hva slags tøy som er lurt å ha på når man skal jogge ute 🙂

  Ha en nydelig romjulstid, Caroline! Og kos dere masse, det fortjener dere alle. Klem <3

  1. Caroline

   Ha en nydelig romjulstid du også, Julie 🙂

 8. åssen kamera bruker du? bruker du noe ekstra lys på bildene dine ? 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D, kun dagslys 🙂

 9. Hei! Bruker du samme type løpesko hele året, eller bruker du en vinter joggesko?

  1. Caroline

   Bruker samme type hele året, men har en sko med pigger i tillegg 🙂

   1. Hei Caroline, ønsker bare å tips om noen knall gode brodder. Nordic grip running er helt topp. Det finnes og masse annet fint som absolutt kan anbefales.https://www.enklereliv.no/catalogsearch/result/?q=brodder#page=1&top=7501&amp;

    Godt nytt år! 🙂

   2. Caroline

    Tusen takk for tips 🙂

 10. Hei!

  Tusen takk for kjekke blogginnlegg og masse gode tips selv i jula:-) Jeg leste et innlegg da dere gikk tur ute i snøen (trodde det var igår, men kan ikke finne det igjen). Lurte ihvertfall på hvor den hvite (lignet en parkas) jakken var fra? Den var ihvertfall veldig fin.

  Håper du står på videre og fortsetter å blogge. Det er forståelig at sårende kommentarer og negativt fokus kan få enhver til å miste motet noen ganger. Ta vare på de gode ordene og kast bort de vonde. Stå på videre!

  Ha en riktig fin juleferie videre!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Parkasen er rød og fra Barfota, men jeg har den i hvit også 🙂 Kommer flere bilder fra turen i morgen.

   Ha en riktig fin jul du også <3

 11. Slik jeg forstår det her, står det altså at du har slettet flere mapper med redigerte bilder av deg selv, 11 av 12 mnd på et år. Er det jeg som misforstår eller er det rett? Isåfall hvorfor?
  https://www.vg.no/rampelys/berg-eriksen-beklager-fototukling/a/23363342/

  Jeg må også legge til at jeg ikke «klandrer» deg for å ha lagt ut redigerte bilder av deg selv, har ikke merket det, har faktisk ikke tenkt tanken engang:)
  Fortsatt god jul:)<3

  1. Caroline

   Jeg har ikke slettet noen mapper, kun gjort serveren utilgjengelig for utenforstående. Dette gjelder alle bilder, ikke bare redigerte 🙂

   1. Hvorfor har du fjernet dem? Er det fordi du ikke vil vise hva du redigerer bort og hvor mye?

   2. Caroline

    De er ikke fjernet, de er bare gjort utilgjengelig for utenforstående. Serveren min er privat, og det er ingen andre enn de som har innloggin som skal ha tilgang til disse bildene. Ville du gjort din egen PC tilgjengelig for fremmede slik at de kunne se på dine bilder?

   3. *Tsja-tsjing* Den satt tenker jeg! Bra svart, Caroline!

   4. Tusen takk for svar! Jeg skjønner utrolig godt at du ikke ønsker det, men hvorfor sto de åpne i utgangspunktet? Eller hadde de hacket seg inn?

    God tur til svigers!:)

   5. Caroline

    Det er et «sikkerhetshull» i wordpress. Visste ikke om det :/

 12. Da har jeg bestilt meg nye knall rosa Asics sko! 😀 Hatt lyst på noen sånne lenge, de er jo så fine!

  1. Caroline

   Gratulerer 😀 De er er kjempegode!

 13. Pleier ikke å kommentere så ofte, men føler nesten jeg må etter all kritikken som hagler mot deg etter at du innrømte bilderedigering. Jeg synes ikke du fortjener så mye kritikk som du får og ærlig talt så må jeg nesten le litt av alle avisene som blusser opp denne saken som om du har gjort noe ulovelig. Det er jo bare snakk om små justeringer her og der, som jeg tror de fleste av oss gjør med våre egne bilder uten at vi tør å innrømme det 🙂 Det er ikke noe å beklage for, det er like lovlig som det er vanlig og du er et supert forbilde uansett 🙂 Håper du får en fin romjulstid videre og et godt nytt år! 🙂

  1. Er det virkelig så vanlig å redigere sine bilder for oss «vanlige dødelige» som flere som kommenterer her? Beklager om jeg gjentar meg selv, men jeg har i hvert fall aldri gjort det. Et menneske er så mye mer enn hvordan det ser ut. Jeg lurer på hva det gjør med selvtilliten til folk om det å kun vise fram redigerte bilder av en selv blir normalen.. Og nå snakker jeg ikke om deg Caroline, men generelt. Jeg føler det blir litt som om alle med cellulitter eller strekkmerker holder seg borte fra stranden fordi de ser ingen andre som tør å vise magen sin i bikini. Mens i virkeligheten er det flere i samme båt, de vet bare ikke om/glemmer hverandre. Jeg sier ja til å poste bilder med den kvisa på haka eller litt sideflesk på avveie 🙂 Det er trist om det bare er det perfekt polerte som skal vises, og om det skapes et inntrykk av at alle retusjerer. Det kan fort bli en selvoppfyllende profeti, og det er ingen tjent med.

 14. Birgitta

  Hei Caroline! Når du løper ute om vinteren, bruker du joggesko med pigger under?
  Ha en fortsatt fin jul. Stå på, du er super 🙂

  1. Caroline

   Det kommer litt an på, om det er is så må jeg jo det, men da pleier jeg som regel å løpe inne 🙂

   Ha en fortsatt fin jul du også <3

 15. Hei Caroline!
  Disse treningsklærne; kommer disse kun i S-L? Jeg er av den store typen, jeg trener ikke, og jeg har blitt kalt lat av mange! Her rister hele kroppen når den beveger seg og jeg har bestemt at 2015 skal bli året hvor jeg skal gjøre forandringer. Men, jeg er avhengig av å ha gode treningsklær hvis jeg skal trene. Derfor trenger jeg klær i str xxl-xxxl, finnes det noe sted? Alt av treningsklær kommer ikke høyere enn til xl, men det blir dessverre for lite… Har du noen tips? Dette gjelder sikkert ikke bare meg. Norges befolkning blir jo bare større og større… Er dette noe du kunne ha skrevet om kanskje?
  Takker for svar!
  PS: jeg har vært fast leser siden 2010 😉 Fortsatt god jul!

 16. Hei caroline! vil bare si at jeg skjønner at du sikkert har det vanskelig nå med tanke på alle oppslag om redigering og alt det der. Har lest i en del forum og virker som om folk er ute etter å ta deg. Jeg støtter deg fullt og helt og jeg skjønner ikke hvorfor folk skal henge seg opp i at du redigerer bildene dine. So what, sier jeg bare. Uansett, det jeg ville si var at jeg vet at du har fått slettet stortsett alle før bilder, men det ligger fortsatt noen ute på noen forum. Hvis du vil så kan jeg gjerne sende deg link slik at du kan få slettet de? Skjønner at siden du ikke kjenner meg så føler du sikkert at du ikke kan stole på at jeg ikke sier dette videre. Men jeg lover deg! Er bare interresert i å hjelpe deg! synes du får ALT for mye ufortjent dritt. Du er bare et menneske som alle oss andre og du har ikke gjort noe galt. Du kan bare skrive isåfall til meg mail også kan jeg sende linkene 🙂
  Helt til slutt, kanskje ikke så lurt å poste denne kommentaren. Ville bare si ifra til deg på en eller annen måte, og fant ingen mailadresse.
  Håper ikke dette har ødelagt julen din altfor mye, isåfall er jeg veldig lei meg. Husk at selvom det kanskje føles som om verden går litt mot deg nå, så har du så mange som støtter deg og oppegående mennesker burde ikke ha et problem med at du redigerer litt her og der.
  Stor og varm klem fra meg <3

 17. Hei:) deg står at tightsen er liten i str. Har du gått opp en str? Jeg pleier å bruke 36, men ble litt usikker nå

  1. Caroline

   Jeg har ikke akkurat samme tights, men den jeg har er helt normal 🙂

 18. Ser ut som en deilig løpetur! Asics skoene er så gode.

  Jeg synes også kritikken er unødvendig. Nesten alle bloggere redigerer og justerer bilder. Det at du faktisk har mot nok til å innrømme det, viser bare hvor ærlig og samvittighetsfull du er. Hvor mange har innrømt dette? Fint få bloggere.. Det er nettopp derfor jeg er trofast leser på akkurat denne bloggen. Du er den du er. Du er jordnær, ærlig, kreativ og inspirerer til 1000. Du er et positivt og sunt forbilde. Dårlige kommentarer og frekkheter sier bestemor kommer av misunnelse og sjalusi. Det synes jeg ho har rett i.. Du har jobbet hardt for å komme dit du er i dag, noe som er vel fortjent, samt dine råe evner til å multitaske og få alle prosjekter til å klaffe er beundringsverdig! Stå på, Caroline!
  Stor klem!

 19. Elisabeth L

  Utrolig fresh treningstøy! Kjøpte meg en sort stayinplace trenings bh en stund tilbake etter en av dine tidligere anbefalinger, og kunne ikke ha vært mer fornøyd! Mest behalige trenings bh’n jeg noen gang har brukt:)
  Men forresten! hvorfor går det ikke lenger an å høyre klikke på bloggen din? eller er det bare min pc? skulle til å åpne de treningstøy lenkene her i en annen fane, men det kommer bare warning error? er utrolig irriterende å måtte gå frem og tilbake med tanke på hvor mye du linker til her, og generelt på antrekks innlegg:/

 20. Hvilken str har du i jakken? Tenker jeg er en str større enn deg:)

  1. Caroline

   xs 🙂

 21. Amazing pics and great selection of clothes.
  XO

  http://www.gorlswearblack.blogspot.com.es

 22. Kjære Caroline! Så akkurat intervjuet ditt på Intervjuet med Mads Andersen, og ville bare si hvor godt du håndterte det. Du er en jordnær, flott dame med integritet, og når det kommer til det Susanne Aabel skrev, så synes jeg det er helt hodeløst å skylde på deg for hva hun tenker om sin egen kropp. Man skal ikke sammenligne seg med andre enn den personen man var i går; alltid se fremover og prøve å bli en bedre «jeg». Også når det gjelder bilderedigeringen, så heier jeg på deg. Ikke la noen dra deg ned!<3 #janteloven

  Ha en super romjul og et fint nyttår! Klem!

 23. Dear Caroline!
  You’re gorgeous as always! But I faced a problem here-I can’t copy the text from your posts and read it. It’s so bad because I don’t understand Norwegian at all. Hope that you’ll fix this problem because I adore not just looking at your pics but also reading your posts.

  Good luck beauty!

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie 🙂 You can copy the url and paste it in to google translate.

   1. Marthe

    Det går ikke å kopiere teksten, kommer opp at det er beskyttet. Poppet opp mange luker her bare jeg scrollet nedover 🙂

   2. Caroline

    Men du kan kopiere url’en øverst i vinduet, og lime det inn i Google translate 🙂

 24. Anna Lisa

  God morgen i romjulen Caroline!
  Trist å lese om d VG skriver i dag, eller kommentarene til folket er vel d som er d tristeste å lese.
  Dette går nok innpå deg mer en vi fatter, men du har mange i din hverdag du gleder med dine innlegg.
  Meg har du inspirert ofte både til å handle, trene og tenke på hva jeg putter i munnen.
  Hadde jeg vært deg nå, ville jeg tatt litt juleferie og bare tenke på meg selv å være ilag med de nærmeste som står ved min side i tykt å tynt. Kos deg med skjønneste Nelia og drit i å poste noe eller forsvare deg!
  D holder at du er den du er!
  Klem fra meg

 25. Madicken

  Hei og riktig god jul, Caroline!
  Etter all julematen og godisen er det ingenting som er bedre enn trene og røre på seg, men kjener jeg trenger litt nytt treningstøy og vurdere «anti-shake» tightsene. Hadde ingen anelse om at det var sååå mange forskjellige å velge mellom gos getinspired, hvem er din favoritt? Keyla, Tina, Mila eller noen andre?

  Fortsatt fin jul til deg og dine!

 26. Hvilken størrelse har du i tightsen? 🙂

  1. og i hooden fra Kari Traa? Tenkte jeg skulle bestille, men det var litt vanskelig å vite størrelse 😉

   1. Caroline

    Jeg husker faktisk ikke, og jeg har den ikke tilgjengelig akkurat nå 🙁

  2. Caroline

   Small 🙂

 27. Hei Caroline,

  jeg synes bloggen din er kjempe bra. Jeg leser den hver dag og hart masse glede av den. Jeg håper du får en virkelig fin jul og et godt nytt år. Du vil alltid være et forbilde for meg, da jeg synes du er kjempe sterk som i det hele tatt klarer å få til så mye. Jeg er så lykkelig på dine vegne og håper at du vil fortsette lenge med å blogge. Jeg heier på deg! 🙂 Klem

 28. Kristin

  Så mye fint treningstøy! Tror jeg må klikke hjem litt nytt nå som nyåret og nye trengingsrutiner snart er igang 🙂
  Jeg synes du er en modig jente, Caroline, og synes absolutt ikke den hetsen som foregår nå er fortjent. Jeg har virkelig medfølelse med deg, og heier masse på deg! STÅ PÅ! 🙂

 29. Hei! Takk for gode tips! Nå har jeg bestilt nye treningsklær og den sportsbhen du anbefaler 🙂 nyttårsforsettet mitt er å komme i gang med treningen igjen etter at jeg fikk mitt andre barn 🙂 Takk for at du inspirerer meg til dette, kommer nok til å søke inspirasjon her når jeg setter i gang 😉

 30. De skoene er så lekker!
  Hvordan er de i størrelsen ift. andre Asics sko? 🙂
  Er farlig nærme å bestille dem!

  1. Caroline

   Helt enig, de er dødskule 😀

   De er helt normale i størrelsen 🙂

 31. Helt enig i joggeklær tipset ditt i minusgrader. Foret bukse, super/ullgenser under en vindtett jakke, enn buff, hansker og eller pannebånd kommer man langt med!

 32. Hei. 🙂
  Lurte på hvor du kjøpte hanskene på det ene bildet ditt? ^^

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *