julaften 2014

Hei første juledag, så fort det går! Her sov hele huset lenge og så kledde vi godt på oss alle mann og fikk oss en lang tur i det nydelige været. Sol og snø, det kan jo ikke bli bedre! Gårsdagen var fantastisk, og det var så gøy å se hvor mye Nelia koste seg. Hun fikk så mye fint, og jeg koste meg sikkert like mye som henne, jeg hadde jo nesten glemt hvor gøy det er med leker! Ble veldig fornøyd med julebordet i år også, jeg valgte å bruke to asaleatrær og masse granbar, her kommer noen bilder 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

christmas eve 2014 

IMG_7836

IMG_7862

IMG_7870

IMG_7924

IMG_7853

IMG_7846

IMG_8244

IMG_8015

IMG_8061

IMG_8036

IMG_8032

IMG_8051

IMG_8071

IMG_8086

IMG_8105

IMG_8162

IMG_8140

IMG_8252

IMG_8267

IMG_8276

___________________________________________________________________________________________________________

Nissen kom på besøk og det var både skummelt og gøy, i hvert fall veldig gøy for oss som ikke har sett nissen på flere år 😉 Vi tok alle gavene hennes først, så la hun seg og da var det voksentid med resten av pakkene. Jeg fikk så mye fint og er så takknemlig at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal starte. Jeg kan jo kanskje vise noen pakker senere, om det er noen om vil se? Her er det sen brunsj og middag i ett med rester fra gårsdagen og gløgg i koppen for å varme frosne kropper nå. Ah, jula! Jeg håper du hadde en nydelig kveld i går også, og at du slapper av 110 prosent i dag. Første juledag er så deilig ♥ 

176 kommentarer

 1. Michelle

  nydelig bordpynt Caroline!! Hihi, så søt Nelia er 😀 Hun så ut til å være begeistret for nissen da! Jeg var jo selv livredd han når jeg var liten =P
  Dere må ha en flott tid i romjulen <3 klem

  1. Caroline

   Hun var litt nervøs i starten, men etter hvert gikk det veldig fint 🙂 I starten ville hun egentlig mest ha tak i de røde eplene på bordet 😀

 2. Hei Caroline!

  Ser ut som dere har en flott julefeiring! Jeg gleder meg over bildene og det du deler hver eneste dag hele året.Vil gjerne se gavene, dersom du har lyst å dele med oss. Tusen takk! Klem fra meg

  1. Caroline

   Vi hadde det utrolig koselig 🙂

 3. Hei 🙂
  Ser ut som juleaften ble kjempefin for dere 🙂 Jeg elsker sånn som dere har fått stuen deres nå. TM har fantastisk flotte møbler!!
  Jeg bare lurte på om du har noen rabattkode for Royal Caribbean cruises nå? Mente jeg hadde sett en kode som gjaldt ut året, men husker ikke om det var hos deg? Vi planlegger nemlig sommerferien nå 🙂
  Ha en fin andre juledag <3

  1. Caroline

   Det kan hende at det var Kristina Andersen som hadde den koden, da jeg aldri har jobbet med RCCL 🙂

 4. Arianne

  Hei! God jul til deg og dine:-) har du problemer med bloggen? Jeg kommer ikke inn på kommentarer og får ikke lest blogginnleggene… Ville bare si ifra;-)

  1. Caroline

   Alt skal være i orden 🙂 Hvilken nettleser bruker du?

   1. Emilie

    Jeg har samme problemet. Har prøvd i både Firefox og Chrome.

   2. Lene S

    Alt er ikke i orden nei. Har samme problem selv.

   3. Arianne

    Jeg bruker safari.. Står på bloggen din at det er 109 kommentarer men jeg får sett bare 2…

   4. Caroline

    Har du forsøkt å trykke på «Older comments» øverst i kommentarfeltet?

   5. Marita

    Hos meg virker ikke older comments knappen…

   6. Lykkeliten

    Hei! Kommer heller ikke inn på innlegg ( er fra mobil , Google chrome) uansett fortsatt god jul til deg og dine 🙂

   7. Caroline

    Hvilken mobil og er den oppdatert?

    Fortsatt god jul til deg <3

   8. Lykkeliten

    Takk 🙂 i phone 5 som er oppdatert! Men ser andre har lignende problemer! Får sett det siste innlegget nå! Håper du tross kommentarer osv senker skuldrene og nyter julen med familien!

   9. Har samme problem fra min Samsung S5… :-/

 5. Hei Caroline. Har lese bloggen din hverdag i flere år nå, og jeg har fått med meg at dere reiser en del med deres datter. No vi også ønsker å gjøre… Vi har en jente på 2,5 mnd, og lurer på om vi skal reise til syden i påska. Har du tips om hotell og evt hvor skal vi reise? Trenger også tips om en vogn, hva med stokkevogna? Jeg har også et annet spm, jeg ammer lite. Lille jenta vår får MME. hvordan gjør jeg det i sikkerhetskontrollen? For vi har med MME i doseringsboks, og temperert vann i flaske, so vi fyller opp med varmt vann, lille får deremed raskt mat når hun er sulten…. Hvordan gjør vi det i sikkerhertskontrollen??? Trenger sårt tips…. Du trenger ikke poste denne kommentaren, men ønsker veldig gjerne svar.

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Når det gjelder vogn vil jeg anbefale Babyzen Yoyo. Den er helt utrolig og du får den med som håndbagasje på flyet 🙂 Når du skal gjennom sikkerhetskontrollen bør du ha MME i tørr form, og så fylle opp vann på en av restaurantene på innsiden.

   Vi trivdes veldig godt på Gran Canaria, da det ikke var så alt for langt å fly. I påsken vil du kunne få gode temperaturer om du drar til f.eks sør i Spania eller Italia.

 6. Anna Lisa

  Kommer meg heller ikke inn på bloggen, må være trøbbel der ja!

  1. Caroline

   Hvilken nettleser og operativsystem bruker dere?

   1. Sliter ogsåmed det samme. Får ikke trykket på «older comments» verken på iPhone eller Macbook. Har prøvd med både Safari og Chrome på begge enhetene. Nettleserene er oppdaterte.

 7. Lise Kristine

  Jeg får heller ikke lest kommentarer, samt at det er fryktelig mange innlegg som har forsvunnet? Og bilder.. Bruker safari. :/

  1. Caroline

   Hvilket operativsystem bruker du, og er safari oppdatert?

   1. Har samme problem her også, bruker Safari, og Safari er oppdatert. Ikke prøvd med Ipad eller Iphonen, bare Mac da..

 8. Hei 🙂 Håper dere har en fin romjul 🙂 Jeg får ikke til å bla bakover i kommentarfeltet lenger (older comments-linken virker ikke). Har dere problemer med siden? Har prøvd både fra mobil og pc (Chrome og safari).

  1. Samme her

 9. Samme her

  Jeg får også problemer med bloggen.. Kommer ikke inn på kommentarene på siste innlegg.

  1. Bruker safari på iphone og får ikke bladd bakover i kommentarene 🙂 🙁

 10. Kunne vært gøy å høre hva din søster spiser og evt oppskrift. Har datter som er vegetarianer nesten veganer. I år prøvde hun seg på nøttesteik men ble kanskje ikke helt optimal God Jul og kos dere frem over.

 11. Anna Lisa

  Jeg trykker på Older Comments, men den blir bare helt blå å ingenting skjer!
  Jeg bruker IPad, men niks.
  Der ser du hvor avhengig vi har blitt av fine fine Caroline!

 12. Samme her. Går ikke an å trykke på «older comments».
  iPhone 6, nyeste oppdatering.

  Ha en strålende dag

 13. Jeg kommer heller ikke inn på kommentarer på dette innlegget. Alt hos meg er oppdatert.

 14. Det er noe galt her også, og det funker verken på chrome eller safari! Innlegg er borte, og det gå ikke å trykke på «Older Comments», da klikker hele nettleseren ..

 15. Jeg har også problemer. Bruker Mozilla, og nettleseren samt operativsystem er oppdatert på macen. Får ikke bladd i kommentarfeltet, ser kun de nyeste kommentarene. Problemet oppsto i dag, hadde ikke det problemet i går.

 16. Annette

  Nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. Caroline

   Forever Unique 🙂

 17. Kommentarene vil ikke vises her heller. 🙂

 18. Kjenner jeg blir skikkelig provosert når jeg leser gjennom noen av de kommentarene her. Mange av dere eier ikke respekt for at andre er sitt eget individuelle vesen, og har rett til å gjøre det det selv ønsker. Folk må jo kommentere alt. Selv om Caroline er en offentlig person, gir det ikke dere rett til å kommentere hver bidige ting hun gjør. Hun er bare et menneske hun også. Tenk dere om en gang før dere kommenterer unødvendige/slemme ting. Jeg tror på karma, og en vakker dag – så kommer alt tilbake til dere. Tilpass åt!

  Fortsatt god jul Caroline, og godt nytt år! Din jul er vel fullkommen på sin måte, som at min jul er fullkommen på min. Alle for hver sin smak. Klem!

 19. Den lysekronen din Caroline er helt nydelig. Og vakkert dekket julebord. Liker spisestuestolene dine også, de ser så utrolig komfortable ut. Ser ut som du har hatt en fin julefeiring og en fin julefeiring der Nelia har skjønt hva som foregår. Koselig.

 20. Yessenia

  Nydelige bilder! Kos dere så mye videre i romjulen og GODT NYTTÅR! 🙂

  1. Caroline

   Hyggelig at du liker dem 🙂 Fortsatt god jul til deg også <3

 21. Dwightinha

  Det er så gledelig å se at det er noen som fortsatt holder stilen på Julaften. Nydelige bilder, og kjempesøte Nelias møte med julenissen!

  1. Caroline

   Tusen takk 😉

   Hun koste seg veldig, morsomt å se 🙂

 22. Utrolig flott bord og pynt, du slutter aldri å inspirere og imponere! Nydelige bilder av dere alle sammen. Godt nyttår!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Godt nytt år til deg også <3

 23. Camilla

  Vil bare ønske dere en riktig god jul og et godt nytt år, og komme med en positiv beskjed: Hos meg på min mac og min safari, fungerer bloggen helt fint, det er nok ingenting i veien her 😉

 24. Hei, ønsker dere alle en riktig god og fredelig jul:-) plastikkktre brukes hos oss pga allergi, sa vi aldri skulle ha det men måtte bare. Egentlig veldig glad for det nå da det er mye «dyr» i trær men hadde beholdt de hadde det ikke vært for allergi:-). God og fredelig jul videre Caroline med familie og alle dere andre 🙂 Elsker denne høytiden!!! PS. Da mannen plutselig tok inn ved i går var det med gru men for en god varme det gir, tross «dyr» jeg vet følger med;-) klem ei som er redd » alt»;-)

 25. Hvilket kamera bruker du? 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 26. Hei Caroline
  Vi lurer på hvor du har fått tak lysekronen?

  1. Caroline

   Den er fra Lisbeth Dahl 🙂

 27. Lillian

  Hei!
  Jeg har et lignende fat som det du har på stuebordet ditt. Men en kveld serverte jeg kjeks i det og det har kommet noen starte flekker som jeg ikke får bort.
  Hva vasker du fatet ditt med?
  Klem din trofaste leser

  1. Caroline

   Jeg har bare brukt vanlig Zalo, kanskje du kan forsøke litt forsiktig med stålull?

   Klem tilbake <3

 28. Gunhild

  Hei Caroline. Jeg likte veldig godt de Asaleatrærne dine på middagsbordet, kan jeg spørre hvor du har kjøpt dem?

  Klem

  1. Caroline

   Mester Grønn 🙂

 29. Hei. Lurer på hvor du har kjøpt juletre, det ser kjempe fint ut. Jeg er på utkikt etter fint kunstig tre.

  1. Caroline

   Juletreet er kjøpt på plantasjen 🙂

 30. Kristine

  Hei!
  Lurer på hvor du har kjøpt de spisestuestolene dine, hva de heter, og hva slags farge du har?:)
  De er utrolig fine!

  1. Caroline

   De er fra TM Design, Heaven deluxe dining chars heter de 🙂 Farge husker jeg ikke helt.

   https://www.facebook.com/248609961830100/photos/pb.248609961830100.-2207520000.1419806600./881438055213951/?type=3&theater

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *