julaften 2014

Hei første juledag, så fort det går! Her sov hele huset lenge og så kledde vi godt på oss alle mann og fikk oss en lang tur i det nydelige været. Sol og snø, det kan jo ikke bli bedre! Gårsdagen var fantastisk, og det var så gøy å se hvor mye Nelia koste seg. Hun fikk så mye fint, og jeg koste meg sikkert like mye som henne, jeg hadde jo nesten glemt hvor gøy det er med leker! Ble veldig fornøyd med julebordet i år også, jeg valgte å bruke to asaleatrær og masse granbar, her kommer noen bilder 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

christmas eve 2014 

IMG_7836

IMG_7862

IMG_7870

IMG_7924

IMG_7853

IMG_7846

IMG_8244

IMG_8015

IMG_8061

IMG_8036

IMG_8032

IMG_8051

IMG_8071

IMG_8086

IMG_8105

IMG_8162

IMG_8140

IMG_8252

IMG_8267

IMG_8276

___________________________________________________________________________________________________________

Nissen kom på besøk og det var både skummelt og gøy, i hvert fall veldig gøy for oss som ikke har sett nissen på flere år 😉 Vi tok alle gavene hennes først, så la hun seg og da var det voksentid med resten av pakkene. Jeg fikk så mye fint og er så takknemlig at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal starte. Jeg kan jo kanskje vise noen pakker senere, om det er noen om vil se? Her er det sen brunsj og middag i ett med rester fra gårsdagen og gløgg i koppen for å varme frosne kropper nå. Ah, jula! Jeg håper du hadde en nydelig kveld i går også, og at du slapper av 110 prosent i dag. Første juledag er så deilig ♥ 

176 kommentarer

 1. marit kristin

  virkelig?!? Servitører på jobb på julaften? …. tragisk… se å gjør jobben sjøl!

  1. Caroline

   Servi-hvaforno? :p

   1. Hahah er jo søsteren! Ikke noe servitør ;-P

   2. Supermamma

    Hvilke bilder er det du har sett da Marit Kristin?? Ingen servitør på de bildene jeg har sett på…. 😛

   3. Caroline

    Hun trodde sikkert Anette var servitør ved første øyekast på bilde nr. 15, haha! Jeg måtte hvertfall se to ganger, sånn i farta… Er vel fortsatt i svima etter en litt sen kveld i går.
    Så ut som en kjempekoselig feiring! Nydelig bord du/dere har dekket 🙂 Ha en fortsatt god jul!

  2. HAHAHAHAAHA :’D Folk ass, FOLK. Nydelige bilder, Caroline!

  3. Regner med at du har såpass ryggrad Marit Kristin at du evner å be om unnskyldning for din «litt for kjappe konklusjon»…. Livet har lært meg en ting jeg gjerne deler med deg: «Be careful how you live – you may be the only Bible some people read»!

  4. Annemor

   Du kan virkelig kunsten å fornerme folk du marit kristin…..

  5. Om hun hadde hatt servitør da hva har det med deg å gjøre??? Har man lyst har man det. Dummeste jeg har hørt.

  6. Blir rett og slett oppgitt på Caroline sine vegne av sånne tåpelige kommentarer.

   1. Marit Kristin da…. Det eneste som er tragisk her er utsagnet ditt! Istedet for å angripe andre og deres julefeiring syns jeg du skal sette deg med beina høyt og nyte ett glass rødt eller to! Virker som om du trenger det!!

  7. Haha! ler så jeg griner, er du seriøs Marit Kristin? Skjønner ikke hvordan du kan misforstå det bildet en gang, haha!!!!! #flaut

   1. Det er ei vi ikke ser ansiktet på, som bøyer seg over bordet, åpner vindu etc. I tillegg har hun noe knyting på kjolen som kan se ut som forkle. Så skjønner de som misforsto. Ikke noe vondt ment i det.

   2. Greit å misforstå, men når man kommenterer på den måten Marit Kristin gjør, må man nesten regne med at folk reagerer. Er ganske sikker på at kommentaren ikke var godt ment..

 2. For noen vakre, stemningsfylte bilder 🙂
  Måtte dere få en herlig romjulstid <3

 3. jeg vil gjerne se hva du fikk til jul 🙂

 4. Oh wow! these photos are simply amazing and you look stunning!
  the little one is soooo adorable

  https://www.aboutacloset.com/

 5. Fint alt var! flott julekjole 😀

 6. Herlige bilder av lille med nissen! Men du, et lite borddekorasjonstips er at man aldri bør ha dekorasjoner over øyehøyde, det gjør at ikke alle ser hverandre, og det er uheldig. Men det var lekkert med granbaren!

  1. Caroline

   Jeg dekket slik at alle så hverandre 🙂

 7. God jul till er! Ser ut att varit jättemysigt.

  1. Caroline

   God jul til deg også 🙂

 8. Så nydelig du er Caroline:-) håper du og dine har en fantastisk jul:-) juleklem<3

 9. Så herlige bilder

 10. So lovely family and so nice red-gold decorated christmas home. Nelia so cute with her red dress and hairbow. Love that red christmas dress you have. Hope you had really nice christmas eve with your family. Merry christmas my favourite blogger! 🙂

  Ave

 11. Hello Caroline,

  Who is taking the picture of your blog ? you ? your boyfriend ?
  What kind of lens you use ?

  All your picture are just amazing !!!
  Your little girl is too cute.

  Wish you a merry christmas.

  1. Caroline

   My husband takes all the pictures of me, and I take all the detail pictures 🙂

   1. Very good job ! 🙂 of both of you !

 12. Så fin nissejente

 13. Birgitte

  Glædelig jul… Fantastisk hyggelig «julehus» <3 man kan mærke kærligheden og varmen i huset… Så fin..
  Håber i havde en rigtigt hyggelig aften, og glæder mig til at se nogen af dine gaver senere…..
  Er helt vild med din kjole, så smuk du var. Og din datter så sød <3
  Har slev været ude at gå en lang tur ovenpå den dejlige julemad 😉 Og nu er det julefilm og hygge… Ha en dejlig aften..
  Julekram Birgitte (København)

  1. Birgitte

   Hvor har du købt dine roser henne? Så fine… 🙂

   1. Caroline

    Jeg tror det var Floriss på Lietorvet i Skien 🙂

 14. Så utrolig dyktig du er, Caroline! Fantastisk fint dekket bord. Ser ut som dere hadde en fantastisk julaften, og lille Nelia er så søt!:-)

  God jul til deg og dine❤️

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Håper dere hadde en koselig julaften dere også <3

 15. Katrina

  Hei 🙂 Kan du läge et innlegg med alle gavene du fikk? litt detaljert? 😀 er spennende. god jul!! 🙂

 16. For en fantastisk nydelig kjole 🙂 hvor er den kjøpt ? 🙂

 17. Sunniva S

  vil gjerne se gavene 🙂

 18. Du må fortelle hva Lasse fikk! Har vært så spent;)

 19. Kristine

  Vil gjerne se gavene dine. Fine bilder!

 20. Susanne

  Så fine bilder! Vil gjerne se hva du fikk 🙂 ser ut som den lille koste seg masse, hun er jo så sjarmerende! God jul til deg og dine 🙂

 21. Så herlige dere er! Ser ut som en fantastisk julaften! 🙂

 22. Jeg lurer på hva du gav Lars Kristian? Du skrev jo et innlegg om at du snart var ferdig, virket så spennende 😉 Ellers så det ut som Nelia fikk en veldig fin jul 😀 Min lille prinsesse på 6 mndr feiret jul med 39,6 i feber…:/ Håper neste jul blir bedre for henne da!

  1. Caroline

   Det skal jeg avsløre i et senere innlegg 😉

   Uff, så leit :/ Du får trøste henne og gi henne en så bra jul som mulig <3

 23. Kjempe fin julekjole, hvor er den kjøpt?

  1. Caroline

   Forever Unique 🙂

 24. Så utrolig fint

 25. Jeanette

  Nydelig julebord og for en herlig familie!Kjekt å viderføre tradisjoner og gode minner når en har fått barn!Ønsker dere en flott romjul Caroline!Juleklem

 26. Ser ut som jul fra en katalog, ikke en familiefeiring. Så minimalistisk og rent, lite koselig. Takke meg til jul med litt rot, masse forskjellig julepynt som ikke ser ut som om det er valgt ut av en interiørarkitekt, behagelige klær, og en avslappende atmosfære 😉

  1. Man kan da vell ha en avslappet atmosfære fordi om det er minimalistisk!
   Caroline lager sin personlige jul, og du lager din. Vis litt respekt! Kjenner jeg blir skikkelig provosert!

  2. Vet ikke helt hvor du feirer jul, men i min familie så er huset ryddet og ser flott ut og alle går i kjole og dress! Slapp av Anna og nyt livet, og vær takknemlig for ditt og for det du har! Livet er en gave og kos deg i Steden for å være så bitter! 🙂

   1. Neliane

    Jeg synes det var flott og nydelig pyntet der jeg da :-). Bare en ting som ikke er fint Caroline, treet deres…..Og da mener jeg ikke pynten, men selve treet. Vi har selv kjøpt kunstig tre, men la såpass med penger i det at gjestene ikke merket det var kunstig selv om de sto helt inntil og kikket på pynten :-). Treet deres ser grusomt kunstig og plastikk ut ut både i farge og kvistene/nålene etc. Ble faktisk overrasket siden du er sabla god på detaljer ellers. Men pyntet helt skjønt 🙂

   2. Caroline

    Synes det er fint jeg 🙂 Har hatt det i flere år fordi vi er så fornøyd.

   3. Gamlemor

    Hva? Har dere plast-tre Caroline? Det hadde jeg virkelig ikke trodd om deg!!! Ingenting er jo så sjarmerende som ekte grantre i stua!!! Men klart, når jeg ser nermere, så ser det jo plastikk ut……Hva er det som gjør at det er blitt en mote-greie å velge ekkel plast?!?!?! Plasttre har jo iallefall ingenting med tradisjoner å gjøre, hvis det er det som er så viktig å overføre i jula.!? Vet jeg høres bisk ut, men hadde ALDRI trodd du vill falle for noe så usjarmerende som et plasttre!!!

   4. Caroline

    Har hatt plastre i flere år, da det passer oss best 🙂 Kjenner ikke til at det er noen motegreie.

   5. Er vel viktigst at dere trives med å ha det slik, Caroline 🙂 Blir så satt ut av mennesker som er sånn «nei, dette var ikke min stil, så det likte jeg ikke og det må bare alle andre skjønne». Noe av det beste med å komme hjem til andre er å se hvordan de har det. Ikke for at jeg skal kritisere, men fordi man får et inntrykk av de som bor der. Selv kunne jeg ikke hatt det slik som dere har det, men jeg synes allikevel at dere har det fint og koselig.

   6. Ta å skjerp dåkk voksne menneska. Det e jul. Går d ikke ann å skriv vanlige kommentarer. Vi e forskjellige å man har ulikr stila. Så læng man e fornøyd med kolles man har d å koss ting sjer ut. Så e d d som telle:) æ bli sjokkert over koss voksne dama kan sitt å kommenter så my rart. Om alt fra utseendet, dekor, interiør. Kor kjedelig hadd itj verden vorri om all skulla ha sjett likens ut. Å kolles voksne menneska sett å diskutere om en person e ørlite grann tynnere, puppan e stør. Osv. Slutt med det. D e så respektløst at æ bli kvalm. Bli voksen sei æ bare. Å la dama få gjør ting som hu vil d. Det r greit å kom med tips om ting og tang som e vesentlig å kom med. Men å kommenter om juletreet te folk. D bli for dumt!!!!!

  3. Unnskyld meg altså, men det er da ikke obligatorisk med furupanel, julepynt fra femti tiår og hybelkaniner for å oppnå en hyggelig jul. Hver familie har sin måte å feire på og det synes jeg alle burde respektere. Blir rett og slett trist av at det går an å være så dømmende utifra noen bilder på en blogg.

  4. Vi kjører mørk dress og flotte coctailkjoler på julaften vi, ryddig og rent hus, og en avslappet atmosfære, noen er bare forskjellige! Synd at dere ikke kan pynte dere samtidig som dere ikke får en behagelig atmosfære…. Det vi derimot ikke gjør er å redigere oss penere, tynnere og mer perfekt før bildene legges i fotoalbummet 😉

  5. Dwightinha

   For det første er ikke Carolines hjem i nærheten av å være minimalistisk hverken i møbelvalg eller tilbehør, det er nemlig en helt egen genre innen interiørfeltet. Når det gjelder julaften er det bare trist at nordmenn er blitt så bekvemme at man sitter i kosedress i rotet sitt fordi julen er blitt så «stressende». Noen har til og med begynt å feire julen før julaften sånn liksom bare for å få den overstått.
   Julen skal være magisk, full av forventninger, hvor man tar frem det beste man har å by på både i omtanke for atmosfæren det skaper både for familie og andre gjester, men også i matveien.
   Her hjemme kjøres det mørk dress og ditto pene kjoler i alle julemiddager frem mot nyttårsaften. Da går vi, selvfølgelig, over i smoking og kort/lang coctailkjole på årets siste kveld. Dette har min sønn som nå er 15 år vokst opp med, venner som av og til får delta i våre middager elsker hva de opplever hos oss og mitt håp er at de tar det med seg inn i fremtiden. Man behandler hverandre ofte mye bedre om man også viser hverandre den respekten det er å ta bryderiet med å kle seg om til spesielle høytider. Hverdager er det som kjent nok av.
   Det fryder meg at Caroline holder stilen og bringer den ut til sine lesere!

   1. Caroline

    Kunne aldri tenkt meg en julaften hvor gjester og verter ikke pynter seg 🙂 Det er jo et av årets høydepunkter, og da synes jeg man bør pynte seg 🙂

   2. Julen skal ingenting den 🙂 den er ulik for alle 🙂

 27. Så fine dere er! Ser ut som en hyggelig kveld 🙂
  Et lite spørsmål: går det ikke lenger an å få opp bildene dine i større utgave ved å trykke på dem? Når jeg trykker på bildene dine nå blir jeg bare sendt videre til innlegget «hellandsjø skinn»..

 28. Skulle ikke de stolene gies bort? :p Ellers god jul 🙂

  1. Caroline

   Disse stolene er nye, de gamle er gitt bort 🙂

   1. Åja

   2. Men de nye og gamle stolene er jo nesten helt like?

   3. Caroline

    De gamle var sandfargede, disse er grå 🙂

   4. Neliane

    Å kalle de gamle er vel litt drøyt…..

   5. Caroline

    De forrige da…

   6. Åå så plagsomt! Jeg skrev mer enn bare «Åja» på kommentaren min tilbake, ser jo helt careless ut..! :p Det skulle også stå:
    Jeg trodde du ga dem bort fordi du hadde funnet en annen type design så jeg hadde gleda meg litt til det, men sånn går det når man trekker litt kjappe konklusjoner 😉

 29. Oh! Ser en pakke med hvitt papir og gullbånd…!! Var det en veske fra høyer tro? Jeg fikk nemli min Michael kors veske fra kjæresten i en pakke som lignet veldig på den!!! Wiii!!!! Så glad!!!

 30. Åh, så fine bilder. Du har et vakkert hjem Caroline, det har jeg sagt før. Elsker stilen og måten alt du gjør blir gjennomført på 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   1. Vakkert hjem du har, Hvilken objektiv har du brukt til de bildene?

   2. Caroline

    Sigma 35mm DG HSM a f1,4 og 50mm DG HSM a f1,4 🙂

    Tusen takk!

   3. anne-lise

    Sier meg enig her. Det har blitt så flott med endringene du har gjort 🙂

   4. Caroline

    Så hyggelig å høre 🙂

 31. Hei, vil berre seie at det er veldig inspirerande å sjå dei fine bileta frå ditt julepynta hus. Folk får berre meine at det skulle vore meir rotete, mindre koordinert julepynt, osv. Eg er takknemlig for at du deler. Og fint å sjå stilig selskap som har pynta seg ordentleg til julekvelden.
  Vil gjerne sjå gåver:)

 32. Flott dekket bord, og så fine dere er! Nelia er nydelig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 33. Er du firtsatt den mest leste bloggern i norge? Ser du sjelden ligger øverst lengere…

  1. Caroline

   Anna Rasmussen har vært mest lest siste uken, etter at hun fikk barn. Før det var jeg mest lest 🙂

   1. Hei!

    Du har fått lignende spm flere ganger, og hver gang jeg leste svaret ditt fikk jeg inntrykk at du ikke virket særlig fornøyd at noen nevnet at du ikke har mest leste blogg lenger. Virker at du er uenig, og ikke kan se for deg at du ikke er Number One nå, men BLANT de mest leste nå.

    Er det SÅ viktig for deg å vite at du er Nummer 1 på blogglisten og ikke en av flere?

    Sannheten er at din blogg er populær, men ikke nødvendigvis Mest populære:) . Det han fort hende at f. eks. Anna Rasmussen klarer å holde interesse lenger enn som så, babyen skaljo vokse og det virker at folk vil lese hvordan de har det, så det kan være slik at hun ligger øverst på listen i flere måneder fremover, og ikke bare nå kort tid etter fødsel

   2. Caroline

    Det spiller ingen rolle for meg hvem som ligger øverst, så lenge jeg klarer å beholde lesertallene mine, jeg bare besvarte spørsmålet 🙂

   3. 🙂

    men jeg kan tenke meg at innerst inne så liker du ikke at du ikke lenger (i hvertfall ikke nå) kan si at du er MEST lest, men en av de som er mest leste:)

    Det er sikkert gøy å kunne si at man er den beste, konkuranseinstinkt, jeg tror at du har den:)

   4. Skjønner ikke hvorfor du ser deg nødt til poengtere at dette er etter at hun har fått barn? synes i grunn det var respektløst ovenfor Anna.

   5. Caroline

    Det var på ingen måter negativt ment, kun en faktaopplysning.

   6. Du få det til å virke som om hun er den mest leste bloggen kun fordi hun har fått barn, det virker som det er umulig for deg at noen andre kan ha en mer lest blogg enn deg. Det er respektløst for meg.

   7. Før hun fikk barn hadde hun 20′ lesere, etter at hun fikk William mangedoblet lesertallene seg og hun inntok førsteplassen. Ingenting respektløst med å påpeke noe så observerbart. Det skjedde med Caroline også ifjor. Lesertallene mangedoblet seg 🙂

   8. Karoline

    På samme måte som Caroline fikk enda flere lesere etter fødselen og publisering av bilder av barnet, fikk også Anna det. Ser ikke hvordan det kan være respektløst å nevne? De er ikke de første det har hendt med akkurat 🙂 Rannveig Heitmann, Komikerfrue for å nevne noen. Fødsler og barn er visst noe som interesserer folk, men det er få som klarer å holde interessen oppe på det generelle plan like godt som Caroline. Første plass eller ei, en soleklar favoritt uansett.

 34. Trenger ikke se gavene, enhver kan ha det for seg selv. Man blir vel misunnelig på dine. Er vel endel LV, MJ,CL osv

 35. Margrethe

  Glædelig til jer fra DK

 36. Nydelige bildet 🙂 ser ut som dere har hatt det skikkelig koselig 🙂

  likte salongbordet deres skikkelig godt! men hvordan klarer du/dere å holde det så blankt? Jeg tror jeg hadde blitt gal om jeg hadde fått fingermerker på det 😛

  Fortsatt God Jul 😀

  1. Caroline

   Fingermerker kommer det på, men synes det ikke er så ille 🙂 Om det blir for mye så tørker vi av.

 37. Merry Christmas to you and of course your family.
  I just fall in love with your dress… From where do you have this one :$

  Best regards 🙂

 38. Hei!

  Ser at dere har stett glass på bordet, jeg ser selvf ikke hva som er i, men vil benytte anledningen til oppfordre deg til å la dager som er viktige for barna å droppe alkoholen. 1. Som forbilde. 2. I solidaritet med de som får eksempelvis julen ødelagt av de som drikker for mye. Og 3. Fordi man bør være kjørbar. Viser til bloggen til pappahjerte for veldig bra refleksjoner og info.

  1. Man kan vel være et godt forbilde for barna sine selv om man velger å ta et glass eller to alkoholholdig drikke til julematen? Et godt forbilde handler om så mye mere en det. Ved å ha et fornuftig forhold til alkohol, og å vise barna at man kan ta et glass eller to for kosen sin skyld , kan ha en positiv virkning på barnet sitt syn på alkohol.
   Jeg er vokst opp med foreldre som har tatt en akevitt og juleøl til julemiddagen, og gjerne et glass eller to i løpet av helgen ellers i året. Jeg har bare gode minner fra julen, og kan ikke huske, at jeg noen gang har følt ,noe som helst ubehag ved at de har tatt noe alkoholholdig drikke.

   Caroline og Lars Kristian kjenner sikkert sine begrensninger når det gjelder alkoholholdig drikke. Det må da være opp til dem hva de ønsker å drikke julen.. Det er helt klart tragisk med alle barna som opplever en tragisk jul pga av foreldrene sine sitt alkoholforbruk, men dette er vel ikke Caroline sitt ansvar?
   Når det gjelder argumentet med å la være å drikke for å være kjørbar, er noe jeg aldri har forstått. Mange foreldre har ikke førerkort engang, det gjør dem vel ikke uegnet som foreldre? Skjer det noe , kan man vel ta drosje? Er det akutt ringer man jo ambulanse uansett.

   Caroline., så fint du har pyntet til jul. Virkelig trivelig. 🙂

  2. 1) Er man automatisk dårlig forbilde hvis man drikke alkohol til julematen?
   2) Da kan man jo droppe å spise og, da, i solidaritet med de som ikke har mat?
   3) Er jeg en dårlig forelder fordi jeg ikke har lappen?

 39. Hei!

  Hvor er det man kan se deg og Anna på samme bloggliste?

  1. Caroline

   Blogglisten.no 🙂

 40. For et nydelig julehus! Du er virkelig flink til å dekorere sånn at det blir estetisk vakkert 🙂
  Dere er en nydelig famile! Fortsatt god jul til deg og dine 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 41. Så koselig og fint det er hos dere! Dere er et nydelig par og lille Nelia er såå sjarmerende og nydelig *smelt*. Håper dere får en fin jul videre! 🙂

 42. Så utrolig mye varmere og hyggeligere det er hos dere nå som mye av det hvite er byttet ut med litt varmere farge og kontraster. Det var pent før også, men nå ser det enda mer glamorøst ut! Thumbs up

 43. Agnieszka

  Caroline, I love your blog. I’m from Poland and I’m your fan :]. I have only sixteen years old but You are my fashion icon . All the best for You and Your Family <3 Sorry for possible grammar mistakes. 🙂

 44. Stina blogg

  Hvilken linse og kamera har du brukt på disse bildene? Syns lyset var så utrolig bra. Vanskelig å få til så klart og fint naturlig lys når det er mørkt ute 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D, Sigma 50mm DG HSM a f1,4 og Sigma 35mm DG HSM a f,14 🙂

   1. Stina Blogg

    Aha! Tusen takk 🙂

 45. Vil gjerne se hva du har fått!

 46. Du har en helt utrolig fin familie. Alle ser så lykkelig og fornøyd ut og så fint som dere har det. Syns også det er fantastisk at du klarer å være så positiv når du får en del negative kommentarer. Kos deg videre i julen og nyyyyt.

 47. Inger Helene

  De siste antrekksbildene som dere har tatt var utrolig fine! Jeg vet ikke hva det er som gjør det, men jeg liker bakgrunnen, klarheten i bildene (om jeg kan beskrive det på den måten), og lyset i bildene. Godt jobba Caroline! Ønsker deg ei fortsatt fin jul!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Ønsker deg også en fortsatt god jul <3

 48. Karoline

  Det så ut som en nydelig julekveld. Nyt resten av tiden, julen er jo over på et blunk 🙁

 49. Dear Caroline. I read your blogg as often asi can .you give your readers a peek into a world that is not accessible for the majojourity of your followers that is to say your world seems so perfekt,.young parents do know that it is difficult with a todeller in the house so it is kind of thoughtracking that you are able to do it all and not Even have your baby throw up onyou sometime. Now that could make a genuine picture.
  Make believe perfect world. I know of mothers with small children who sometimes get 4minutes in thr bathroom much less time to curl their hair or put on theieir makeup nothing in your world is array.. Give us some wet diapers. A picture with yuor hair tasseled because the bady cried all night long tell us about that periods where a toddler leaves you so exhaustedthat you just want to cry..we want to see those times too.True pefection is not to be found. So let’s get real and since you are so open share with us the times where you are at your wits end and tell your faithfull followers, listen now today is a shitty day. We will understand.

 50. Monica M. B.

  Hvor er pinneribben…??? :o( Med mann fra samme fylke som meg og greier… ;o)

  Ha ei fortsatt fin og god jul fine dere. :o)

  Monica M. B.

  1. Caroline

   Han er ikke så glad i det, og derfor har vi kun ribbe og medisterkaker 🙂

 51. Michelle

  nydelig bordpynt Caroline!! Hihi, så søt Nelia er 😀 Hun så ut til å være begeistret for nissen da! Jeg var jo selv livredd han når jeg var liten =P
  Dere må ha en flott tid i romjulen <3 klem

  1. Caroline

   Hun var litt nervøs i starten, men etter hvert gikk det veldig fint 🙂 I starten ville hun egentlig mest ha tak i de røde eplene på bordet 😀

 52. Hei Caroline!

  Ser ut som dere har en flott julefeiring! Jeg gleder meg over bildene og det du deler hver eneste dag hele året.Vil gjerne se gavene, dersom du har lyst å dele med oss. Tusen takk! Klem fra meg

  1. Caroline

   Vi hadde det utrolig koselig 🙂

 53. Hei 🙂
  Ser ut som juleaften ble kjempefin for dere 🙂 Jeg elsker sånn som dere har fått stuen deres nå. TM har fantastisk flotte møbler!!
  Jeg bare lurte på om du har noen rabattkode for Royal Caribbean cruises nå? Mente jeg hadde sett en kode som gjaldt ut året, men husker ikke om det var hos deg? Vi planlegger nemlig sommerferien nå 🙂
  Ha en fin andre juledag <3

  1. Caroline

   Det kan hende at det var Kristina Andersen som hadde den koden, da jeg aldri har jobbet med RCCL 🙂

 54. Arianne

  Hei! God jul til deg og dine:-) har du problemer med bloggen? Jeg kommer ikke inn på kommentarer og får ikke lest blogginnleggene… Ville bare si ifra;-)

  1. Caroline

   Alt skal være i orden 🙂 Hvilken nettleser bruker du?

   1. Emilie

    Jeg har samme problemet. Har prøvd i både Firefox og Chrome.

   2. Lene S

    Alt er ikke i orden nei. Har samme problem selv.

   3. Arianne

    Jeg bruker safari.. Står på bloggen din at det er 109 kommentarer men jeg får sett bare 2…

   4. Caroline

    Har du forsøkt å trykke på «Older comments» øverst i kommentarfeltet?

   5. Marita

    Hos meg virker ikke older comments knappen…

   6. Lykkeliten

    Hei! Kommer heller ikke inn på innlegg ( er fra mobil , Google chrome) uansett fortsatt god jul til deg og dine 🙂

   7. Caroline

    Hvilken mobil og er den oppdatert?

    Fortsatt god jul til deg <3

   8. Lykkeliten

    Takk 🙂 i phone 5 som er oppdatert! Men ser andre har lignende problemer! Får sett det siste innlegget nå! Håper du tross kommentarer osv senker skuldrene og nyter julen med familien!

   9. Har samme problem fra min Samsung S5… :-/

 55. Hei Caroline. Har lese bloggen din hverdag i flere år nå, og jeg har fått med meg at dere reiser en del med deres datter. No vi også ønsker å gjøre… Vi har en jente på 2,5 mnd, og lurer på om vi skal reise til syden i påska. Har du tips om hotell og evt hvor skal vi reise? Trenger også tips om en vogn, hva med stokkevogna? Jeg har også et annet spm, jeg ammer lite. Lille jenta vår får MME. hvordan gjør jeg det i sikkerhetskontrollen? For vi har med MME i doseringsboks, og temperert vann i flaske, so vi fyller opp med varmt vann, lille får deremed raskt mat når hun er sulten…. Hvordan gjør vi det i sikkerhertskontrollen??? Trenger sårt tips…. Du trenger ikke poste denne kommentaren, men ønsker veldig gjerne svar.

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Når det gjelder vogn vil jeg anbefale Babyzen Yoyo. Den er helt utrolig og du får den med som håndbagasje på flyet 🙂 Når du skal gjennom sikkerhetskontrollen bør du ha MME i tørr form, og så fylle opp vann på en av restaurantene på innsiden.

   Vi trivdes veldig godt på Gran Canaria, da det ikke var så alt for langt å fly. I påsken vil du kunne få gode temperaturer om du drar til f.eks sør i Spania eller Italia.

 56. Anna Lisa

  Kommer meg heller ikke inn på bloggen, må være trøbbel der ja!

  1. Caroline

   Hvilken nettleser og operativsystem bruker dere?

   1. Sliter ogsåmed det samme. Får ikke trykket på «older comments» verken på iPhone eller Macbook. Har prøvd med både Safari og Chrome på begge enhetene. Nettleserene er oppdaterte.

 57. Lise Kristine

  Jeg får heller ikke lest kommentarer, samt at det er fryktelig mange innlegg som har forsvunnet? Og bilder.. Bruker safari. :/

  1. Caroline

   Hvilket operativsystem bruker du, og er safari oppdatert?

   1. Har samme problem her også, bruker Safari, og Safari er oppdatert. Ikke prøvd med Ipad eller Iphonen, bare Mac da..

 58. Hei 🙂 Håper dere har en fin romjul 🙂 Jeg får ikke til å bla bakover i kommentarfeltet lenger (older comments-linken virker ikke). Har dere problemer med siden? Har prøvd både fra mobil og pc (Chrome og safari).

  1. Samme her

 59. Samme her

  Jeg får også problemer med bloggen.. Kommer ikke inn på kommentarene på siste innlegg.

  1. Bruker safari på iphone og får ikke bladd bakover i kommentarene 🙂 🙁

 60. Kunne vært gøy å høre hva din søster spiser og evt oppskrift. Har datter som er vegetarianer nesten veganer. I år prøvde hun seg på nøttesteik men ble kanskje ikke helt optimal God Jul og kos dere frem over.

 61. Anna Lisa

  Jeg trykker på Older Comments, men den blir bare helt blå å ingenting skjer!
  Jeg bruker IPad, men niks.
  Der ser du hvor avhengig vi har blitt av fine fine Caroline!

 62. Samme her. Går ikke an å trykke på «older comments».
  iPhone 6, nyeste oppdatering.

  Ha en strålende dag

 63. Jeg kommer heller ikke inn på kommentarer på dette innlegget. Alt hos meg er oppdatert.

 64. Det er noe galt her også, og det funker verken på chrome eller safari! Innlegg er borte, og det gå ikke å trykke på «Older Comments», da klikker hele nettleseren ..

 65. Jeg har også problemer. Bruker Mozilla, og nettleseren samt operativsystem er oppdatert på macen. Får ikke bladd i kommentarfeltet, ser kun de nyeste kommentarene. Problemet oppsto i dag, hadde ikke det problemet i går.

 66. Annette

  Nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. Caroline

   Forever Unique 🙂

 67. Kommentarene vil ikke vises her heller. 🙂

 68. Kjenner jeg blir skikkelig provosert når jeg leser gjennom noen av de kommentarene her. Mange av dere eier ikke respekt for at andre er sitt eget individuelle vesen, og har rett til å gjøre det det selv ønsker. Folk må jo kommentere alt. Selv om Caroline er en offentlig person, gir det ikke dere rett til å kommentere hver bidige ting hun gjør. Hun er bare et menneske hun også. Tenk dere om en gang før dere kommenterer unødvendige/slemme ting. Jeg tror på karma, og en vakker dag – så kommer alt tilbake til dere. Tilpass åt!

  Fortsatt god jul Caroline, og godt nytt år! Din jul er vel fullkommen på sin måte, som at min jul er fullkommen på min. Alle for hver sin smak. Klem!

 69. Den lysekronen din Caroline er helt nydelig. Og vakkert dekket julebord. Liker spisestuestolene dine også, de ser så utrolig komfortable ut. Ser ut som du har hatt en fin julefeiring og en fin julefeiring der Nelia har skjønt hva som foregår. Koselig.

 70. Yessenia

  Nydelige bilder! Kos dere så mye videre i romjulen og GODT NYTTÅR! 🙂

  1. Caroline

   Hyggelig at du liker dem 🙂 Fortsatt god jul til deg også <3

 71. Dwightinha

  Det er så gledelig å se at det er noen som fortsatt holder stilen på Julaften. Nydelige bilder, og kjempesøte Nelias møte med julenissen!

  1. Caroline

   Tusen takk 😉

   Hun koste seg veldig, morsomt å se 🙂

 72. Utrolig flott bord og pynt, du slutter aldri å inspirere og imponere! Nydelige bilder av dere alle sammen. Godt nyttår!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Godt nytt år til deg også <3

 73. Camilla

  Vil bare ønske dere en riktig god jul og et godt nytt år, og komme med en positiv beskjed: Hos meg på min mac og min safari, fungerer bloggen helt fint, det er nok ingenting i veien her 😉

 74. Hei, ønsker dere alle en riktig god og fredelig jul:-) plastikkktre brukes hos oss pga allergi, sa vi aldri skulle ha det men måtte bare. Egentlig veldig glad for det nå da det er mye «dyr» i trær men hadde beholdt de hadde det ikke vært for allergi:-). God og fredelig jul videre Caroline med familie og alle dere andre 🙂 Elsker denne høytiden!!! PS. Da mannen plutselig tok inn ved i går var det med gru men for en god varme det gir, tross «dyr» jeg vet følger med;-) klem ei som er redd » alt»;-)

 75. Hvilket kamera bruker du? 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 76. Hei Caroline
  Vi lurer på hvor du har fått tak lysekronen?

  1. Caroline

   Den er fra Lisbeth Dahl 🙂

 77. Lillian

  Hei!
  Jeg har et lignende fat som det du har på stuebordet ditt. Men en kveld serverte jeg kjeks i det og det har kommet noen starte flekker som jeg ikke får bort.
  Hva vasker du fatet ditt med?
  Klem din trofaste leser

  1. Caroline

   Jeg har bare brukt vanlig Zalo, kanskje du kan forsøke litt forsiktig med stålull?

   Klem tilbake <3

 78. Gunhild

  Hei Caroline. Jeg likte veldig godt de Asaleatrærne dine på middagsbordet, kan jeg spørre hvor du har kjøpt dem?

  Klem

  1. Caroline

   Mester Grønn 🙂

 79. Hei. Lurer på hvor du har kjøpt juletre, det ser kjempe fint ut. Jeg er på utkikt etter fint kunstig tre.

  1. Caroline

   Juletreet er kjøpt på plantasjen 🙂

 80. Kristine

  Hei!
  Lurer på hvor du har kjøpt de spisestuestolene dine, hva de heter, og hva slags farge du har?:)
  De er utrolig fine!

  1. Caroline

   De er fra TM Design, Heaven deluxe dining chars heter de 🙂 Farge husker jeg ikke helt.

   https://www.facebook.com/248609961830100/photos/pb.248609961830100.-2207520000.1419806600./881438055213951/?type=3&theater

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *