new in: so kate

Det ble et par So Kate på meg, ikke i lakk, men i lær. Disse kan jeg bruke til både fest og hverdag, men som hun i butikken sa: dette er en sko du har på deg når du skal på events, i middagsselskap og lignende, ikke en sko du drar på byen i, og det er helt sant. Jeg synes de er behagelige på foten, men ikke comfy, så dette er absolutt en pyntesko. I morgen skal de brukes for første gang 🙂 

IMG_7383

IMG_7376

IMG_7402

___________________________________________________________________________________________________________

Nå får vi snart gjester, det kiler i magen, jeg gleder meg! Vi skal drikke gløgg, pynte tre, legge frem pakkene og spise spekemat. Det blir så gøy for Nelia å få oppleve alt dette, for selv om hun var her i fjor, var hun jo ikke tilstede på samme måte som det hun er nå 🙂 Hva er deres planer for lille julaften? Gleder meg til å vise dere ferdigpyntet tre! Vi sees senere, ha en kjempefin dag 

47 kommentarer

 1. Så lekre!!! Fy søren:)
  Hva kostet de i Dk?

  De ligger jo på rundt 20 tusen i statene.

  1. Caroline

   20 000? Det tviler jeg på er tilfellet :O Jeg betalte 4 500,- norske.

   1. 20 000? I USA koster de $675, det er litt over 4000 NOK

 2. Ødelegger du ikke det fine gulvet ditt med de skoene? Ellers ønsker jeg deg og dine en riktig fin julefeiring! Unner deg litt fri fra blogg skriving, men gleder meg til å kikke innom for å se bilder fra julefeiringen-om du har lyst å dele med oss. Klem fra meg…

 3. Wow, de skoene der var fine!
  Håper du får en fin dag og en nydelig jul Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, Oda 🙂 Håper du får en fin julefeiring <3

 4. Hei!

  Lurer litt på om du undersøker dyrenes levekår i forkant av et slikt kjøp? Vet du er opptatt av pels og dyretesting, og lurte på om det samme gjaldt med tanke på skinn. Om skinnet så kommer fra kjøttindustrien, har lite å si for dyrevelferdet.

 5. Camilla

  Det hørtes ut som en koselig dag:-)
  Vi skal også pynte treet i dag sammen med vår datter på 4 år.
  Hun gleder seg sånn!
  Og i kveld blir det tapas og cava på mor og far;-)
  Kos dere!

 6. SYKT fine!

 7. Hei! Jeg har bare et spørsmål. Du sa tidligere at du syns pelsindustrien er en del av ondskapen, men hva er ditt syn på lærindustrien, da denne er minst like ille?

 8. Christine

  Råfine sko, men såå høye=) er det trening som skal til for og klare å gå i høye sko eller rett og slett bare at di er komfortable? Prøver stadig høye sko, men blir helt ødelagt under føttene. Er jeg utrent eller er det dårlige sko?

  God jul til deg og dine!

  Christine

 9. Lekre sko! Men er du ikke redd for parketten? Takk for tips om spekemat, forresten, har ennå ikke landa helt på hva vi skal spise til middag i dag. God jul til dere!!!

 10. ouch den knekken du får i ankelen (spesielt på høyre fot på bildet) er mer bambi på isen enn sexy må jeg si!

 11. Lisa Hannerz

  Hej!

  Jättefina skor! Din blogg är verkligen superfin och jag har följt den i flera år!

  Här har jag förslag på lite träningsmusik som du kan ladda ned gratis via Dropbox:

  https://www.dropbox.com/sh/s3wfyj18qg042ka/AADrnq2qGqKt3N2qr6Y8ecKPa?dl=0

  Svenska dj-duon Live for the weekend har skrivit och producerat musiken. Jag hoppas att du ska uppskatta den till vardags som till träning!
  Jag kan tipsa på senaste låten Gooo! Det är en riktig pulshöjare! 😉

  Med vänlig hälsning
  Lisa Hannerz
  Manager, Live for the weekend

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 12. Utrolig lekre! Jeg har også et par CL, men jeg syns de er grusomme på foten, dessverre.. Allikevel måtte jeg ha de og bruker de til alle fine events og selskaper jeg er i 🙂

 13. Neliane

  Hver sin smak heldigvis :-). Liker ikke sko som er «tynn» såle på foran. Må være litt tykkelse, det synes jeg er mer flatterende. Og så liker jeg sko hvor hælen liksom «svinger inn» litt, ikke går sånn rett ned, foten blir «vakrere». Men nå må en jo si at det er veldig få, om noen, sko som IKKE er flatterende på deg Caroline 🙂 Og ofte er det du som Gjør skoene elegante, ikke motsatt :-). God jul, uten gnagsår!

 14. Uææææ, fatter ikke hvordan du klarer å gå med så tynne heler…!! Det kan jo umulig være bra for foten og tærne…Men man skal lide for skjønnheten::)) Håper dere får en fin lille julaften og julaften<3 God Jul ønsker jeg dere:)

 15. Har du fått med deg det som står skrevet på VG-nett i dag, ang hundeslakteriet i Kina….Hundene lever under jævlige forhold, blir slått i hjel, og skinnet blir solgt til Europa og Norge…..Og produsentene informerer så klart ikke hvor skinnet kommer fra!!! Ikke bare pelsindustrien som er ille!!!!

 16. Har du noen hemmelige triks for å gå i slike høye heler? Synes det er så lekkert, men klarer liksom ikke å gå pent når helene blir for høye 🙂

  Ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år 🙂

 17. Tonje I

  Hei!
  Etter å ha lest bloggen i noen år vet jeg at du har litt bedre peiling på høyhelte sko enn meg. Jeg har lyst til å investere et par klassiske, høye sko, som kan brukes i flere anledninger. Jeg vil gjerne at de skal være behagelige på foten og comfy, og synes det er vanskelig å finne noen ordentlig sko.

  Har du noen tips til merker jeg kan se etter? 🙂

 18. Ååå, herregud så lekre sko! Sikle, Sikle… Sikle!

 19. Helene Blokkum

  Hei Caroline! Høres ut som om dere får en fantastisk koselig kveld. Jeg er 14 år, og fast leser her hos deg, og du er en stor inspirasjon i hverdagen! Vi skal se kvelden før kvelden, pynte juletreet, legge pakken under treet, drikke gløgg, og spise pepperkaker. Gleder meg veldig! Håper du, Lars Kristian og Nelia får en fantastisk julehøytid med venner og familie!
  Stor klem fra Helene❤️

  1. Helene blokkum

   Mente pakkene

 20. I love the shoes ♥

 21. Kjersti

  Herlighet for ei dolle du er. Du fremmer veldig usunne verdier med alt det fokuset du har på materialistiske ting.

  1. Caroline

   Du fremmer usunne verdier du også ved å ikke evne å legge igjen en saklig kommentar uten personangrep. Nettmobbing har stått veldig i fokus siste tiden, og det å kalle vilt fremmede for «dolle» over nettet er vel ikke helt heldig.

  2. Caroline -

   Jeg er helt enig! Denne bloggverdenen er verken sunn eller realistisk – og den fremmer verdier ingen har godt av. Har du vært i andre deler av verden annet enn ditt eget hjem og diverse luksushotell….? Hvis ikke har du gått glipp av noe!:-)

   Det som virkelig forurendrer meg er at du er så lite nyansert. Alt handler om ‘vakre ting’. Men det vakre trenger ikke nødvendigvis være det som er vakrest. Synd at unge jenter – og andre – leser denne unyanserte bloggen og tror at dette er sannheten for et
   g o d t liv… :’-( Det blir noe usjarmerende med denne stivheten og ‘rikdommen’; et bord dekket etter linjalmål, et hjørne som ligner et hvilket som helst interiørmagasin, lebestiftsmil og hunder i nissedrakt.

   Du hadde fått så mange flere poeng om du hadde fått med deg hele livets øyeblikk og ikke bare et knippe glansbilder.

   Huff, jeg blir bekymret for hvordan dette skal gå, i og med at du er en av dem som ‘setter standarden’. Dette er jo som oftest bare en materialistisk og usunn boble… :-/

   1. Caroline

    Caroline: Dette er en blogg ment for å inspirere, det er på ingen måte ment at man skal ta etter absolutt alt som vises frem 🙂 Det som for en person kan være en positiv inspirasjon, kan for en annen være en negativ inspirasjon.

    Om noe er unyansert, så er det i så fall din kommentar. Du generaliserer og tar ikke hensyn til at bloggen min handler om andre ting enn materialistiske ting.

   2. det har du sagt mange ganger før. Men HVA er det du vil inspirere til? Alt jeg ser er inspirasjon til shopping, materialisme og høyt forbruk. Blir mer trist enn inspirert.

   3. Caroline

    Det kommer jo helt an på øyet som ser 🙂

    Inspirasjon til trening og sunt kosthold, inspirasjon til reise, inspirasjon innenfor mote og interiør osv.

    At noe av det jeg ønsker å gi inspirasjon til er materialistiske ting har jeg aldri lagt skjul på 🙂 Sender du mail til redaksjonene i interiør- og motemagasiner og anklager de for det samme? De driver jo med det samme som meg.

    Hvis du blir trist så forstår jeg ikke helt hvorfor du leser bloggen? Du er jo åpenbart ikke i målgruppen min. Hvis jeg ble trist av å lese noe så ville jeg sluttet å lese det.

   4. Jeg leser mye annet som gjør meg trist også. Det handler om å holde seg oppdatert. Jeg er mor til en tween og en tenåring, og da hender det jeg svinger innom bloggen din for å se hva det går i, fordi du (dessverre synes jeg, men det min mening) er et forbilde for mange og en mye lest blogg, og da følger jeg med, selv om jeg ikke liker det jeg leser. Leser mye annet i aviser, som og gjør meg trist, men det er jo ikke et alternativ å la være å lese.

   5. Marita

    Herlighet for en unødvendig sur kommentar! Må si jeg syns du ikke ser særlig langt forbi førsteinntrykket her.. Jeg har iallfall en helt annen oppfatning av denne bloggen! Syns den er positiv og inspirerende, og jeg finner mye glede i å lese den. ingen lang tirade fra meg, men ville bare si at jeg er veldig uenig i denne kommentaren! Ha en herlig jul 🙂

   6. Beklager men nei. Vi «unge jenter» tror IKKE at veien til et godt liv er gjennom kjøpekjøpekjøpe, og materialistiske ting.
    Vær så smil, slutt å pakke på oss ting som slett ikke stemmer! Ikke skyld på oss unge jenter bare fordi dere er misunnelige. Og plis, bruk tiden din på noe annet enn å bekymre deg over dette!

    Og til deg Caroline, ha en riktig fin jul:)

 22. Imponert over at du i det hele tatt klarer på gå i disse skoene!! Blir nok flott i disse på julaften 🙂 riktig god jul 🙂

  1. Caroline

   God jul til deg også <3

 23. Ann Lisa

  Så koselig med gjester!
  Er d besteforeldrene som pynter sammen med dere da?
  Riktig go jul til deg og din skjønne familie. Du har inspirert meg i året 2014, så all takk til deg!
  Juleklem

  1. Caroline

   Ja, og søsteren min 🙂

 24. Catrine

  Fikk du tips om tynn beskyttelse til å ha på, som beskytter rødfargen under?
  Du kan bruke ipadbeskyttelse og skjære det til, eller noe annet som kan legges på.

  Til lykke med flotte sko som du har glede av i mange år fremover

 25. wow kjempe fine

 26. Bare jeg som elsker at dette er postet i kategorien «Hverdagsliv»? You go Caroline. Det der er sko du har for livet, og klarer du ikke gå i de, så ser de alltid bra ut i skapet. Er litt med på at lærindustrien ikke er tidenes engleklubb, men jeg kan ikke dømme med tanke på hva som står i mitt eget skap… God jul!

 27. Dwightinha

  Så lekre sko! Jeg ville også valgt sort i «kid». Mye mer anvennelige til mye foskjellig. Men de må da minst være 115 høye?
  Personlig klarer jeg bare strekke meg til 100 på hælhøyden, men synes det er kjempelekkert med høyere hæl om man kan gå pent i dem. De ligner mye på mine Pigalle faktisk.

 28. Linn Sofie

  Hei Caroline.
  Hvor kjøpte du disse? Tenkte å kjøpe meg et par selv 🙂

  1. Caroline

   Jeg kjøpte de hos Louboutin i København 🙂

 29. Hei Caroline og vel overstått Jul selv om det fremdeles er litt Jul ennå ( Romjul ). he he

  Må bare få si at det er ufattelig hva du må tåle av uttalelser som folk lirer av seg og legger igjen her til deg. Hva er det som feiler folk. Jeg skjønner ikke at så mange har et så stort behov for å rakke ned på deg. Kan de ikke bare slutte å lese bloggen din hvis de ikke liker den. Og alt folk tror de har noe med å gjøre. Hva er det som skjer ? Ja misunnelse er en stygg ting og det er i den sekken jeg vil putte det du går igjennom. Ikke bry deg !!

  Leser også at det er kommet frem at du noen få ganger har fikset litt på bildene dine. Herlighet, hvem gjør ikke det, og hvem ville ikke har gjort det av og til, og hva er galt med det ?. Bloggen din er kjempefin og jeg ser på den som et moteblad. Alle bilder overalt ellers er litt fikset på, hva er galt med det ? fatter ikke hva folk skriker etter. Det er jo ikke slik at du har redigert deg helt bort fra deg selv.

  Men sist og ikke minst så er det beundringsverdig at du fortsetter med jobben din som blogger når du iblant får så pass mye tyn. Selvfølgelig får du mye positivt også og det skulle bare mangle. Men vi er nå litt sånn skrudd sammen at veldig ofte så ødelegger en ekkel kommentar for 100 positive.

  Og alle disse som skriker over at du ikke tenker på hva du fronter og hvordan du oppfattes av f.eks unge jenter, etc. som følger bloggen din. Ja, nei hva tenker de at de fronter med slike stygge og mange ganger usaklige kommentarer. Er det sånn vi skal lære f.eks de unge at det er lov å oppføre seg mot hverandre.

  Uff, dette ble et langt innlegg fra meg, men jeg fikk bare så behov for å kommentere.

  Du må være utrolig sterk og det beundrer jeg.

  Bare fortsett som du har gjort frem til nå. Jeg liker bloggen din og kan ikke se at du gjør eller har gjort noe galt ever. Du er et menneske, vi er mennesker og det er en grunn til at vi følger bloggen din.

  Du er flink, flott og veldig inspirerende.

  Ønsker deg et riktig fint nytt 2015.

  Hilsen meg.

  1. Caroline

   Kjære Eva! Jeg vil bare fortelle deg hvor mye denne kommentaren betyr for meg, tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så fine ord til meg <3 Du er et godt mennneske! Jeg håper at du har hatt en deilig jul og at du har flere fine dager foran deg med de du er glad i 🙂 Stor klem fra C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *