lace skirt and dress

12347

(annonselenker) skjørt chi chi / kjole brukt som topp dry lake / kåpe zoul / veske mulberry / øredobber hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg pleier alltid å pynte meg litt på lille julaften, og i dag endte jeg opp med dette 🙂 Jeg elsker skjørtet fra chi chi og har allerede bestilt meg en blondekjole fra samme merke som jeg håper kommer i løpet av romjulen, hvis ikke blir det en fin bursdagskjole, den er jo jammen ikke langt unna! Men en ting av gangen: i morgen er det julaften! Jeg er så takknemlig for å være frisk, i mitt eget hjem omringet av de menneskene jeg elsker over alt i verden. I fjor på denne tiden var jeg nettopp blitt skrevet ut fra sykehuset under tvil, etter å ha vært innlagt i en lang uke med nyrebekkenbetennelse. Jeg fikk antibiotika intravenøst flere ganger om dagen og om natten, og har aldri følt meg så syk før. Takk og lov for norsk helsevesen og for at jeg er frisk. Jeg håper alle er takknemlige for det, og gir det en ekstra tanke nå i julen. Det er så lett å virre seg bort i kjøpe og handle i disse tider, jeg kjenner jo på det selv, men julen dreier seg faktisk om det som er viktigst av alt: takknemlighet og familie. Jeg håper alle har en kjempefin kveld! Her pyntes juletreet 🙂 

16 kommentarer

 1. Hei!

  Håper du får en fin jul i år:)
  Jeg lurer på om du kun bruker naturlig lys i bildene dine ute? De har alltid så utrolig nydelig lys, så veldig imponerende om solen er den eneste lyskilden! Kanskje du også kunne fortalt litt om det nye kamerautstyret dere kjøpte etter at det andre ble stjålet?

  1. Caroline

   Bruker allid kun naturlig lys, aldri blitz eller lamper 🙂 Vi kjøpte det samme kameraet, men har kjøpt noen nye objektiver. 50 mm er satt nedi pris fra 6995,- til 4995,- hos fotovideo, så der gjør du et kupp nå 😉 Årets objektiv i 2014.

   Linker til de under 🙂

   https://www.fotovideo.no/foto/Objektiver/Canon/Sigma-35mm-F14-A-DG-HSM-Canon-Lyssterk-vidvinkel131261-p0000158001?gclid=Cj0KEQiAwuSkBRC7qKq8rr7796sBEiQA5VnSuE0rMV6Wpg6Epp9g2UbcfBDs9P78tXN0pMkid87tJscaAh468P8HAQ

   https://www.fotovideo.no/WebPages/Produkt/ProduktInfo.aspx?plid=178331&WebSiteMapNodeID=1000001&utm_campaign=Prisguide_Prisguide&utm_source=Prisguide&utm_medium=link

 2. Så nydelig outfit og enda mer nydelig skrevet. Er enig i det du skriver, viktig å klare å fokusere på takknemlighet, familie, omsorg og kjærlighet – og ikke bare på pakke-styret og materalismens makt..! Hørte på radioen i dag at nordmenn hittil (!) har brukt omtrent 4 milliarder kroner på jule-styr. Og enda forventes det at man bruker en god del mer penger på romjulssalget, nyttårssalget og alt som hører med til å starte et nytt år. Wæ, er vi så rike!? Da er det ihvertfall vekdig viktig å føle på takknemligheten. 🙂

 3. Wonderful photos! I love the details of the dress

  https://www.aboutacloset.com/

 4. God jul! Helt enig om at det viktigste i julen faktisk er glede, familie og takknemlighet <3 kos deg masse, med familie, mat og stemning!

 5. Fått verdens beste julegave allerede, mamma er blitt kreftfri 😀

  1. Caroline

   For en fantastisk nyhet 😀 Da kan dere virkelig nyte og feire i julen 🙂

  2. Gratulerar!!! 😀

   1. Kjære Hanne. Jeg kjenner ikke deg, men at mammaen din er blitt kreftfri gjorde meg skikkelig glad! Håper dere får en fantastisk jul sammen <3

   2. Henny88

    Åh Hanne, gratulerer så mye og god jul til deg og Caroline! <3

 6. Mathilde

  Håper du får en fin jul 🙂

 7. Det er kjempeviktig å sette pris på at man er hel og frisk! Jeg var i syden nå før jul, og det jeg satte mest pris på med den turen var nettopp det at jeg i det hele tatt var i stand til å reise. Viktig å stoppe opp og tenke litt sånn innimellom. Skjønner jo spesielt at du gjør det nå, da det var som det var for deg i fjor.
  God jul til deg og dine! Det er en sann glede å følge bloggen din. Tusen takk! 🙂

 8. Hey. Jeg er så vild med din kåbe, du har vist den før i et indlæg, men jeg kan ikke finde den. Jeg har Googlet flere gange. Kan du finde et link? Er det en butik eller nettet? Jeg kan rigtig godt lide den. Håber du kan hjælpe 🙂

 9. Hvor har du kjöpt brillene dine? Nydelige! 🙂

  1. Caroline

   Le Specs 🙂

 10. Du inspirerer med både bilder og klær! Takk for det 🙂 Sjekk gjerne ut mine design. Klem Anine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *