breathe

IMG_7102IMG_7888IMG_7322IMG_7327IMG_7228ferdigIMG_7207

kåpe designers remix / (annonselenke) kjole mbym / boots bianco by camilla pihl / veske mulberry / ringer hasla

Vi rakk akkurat å forevige reiseantrekket mitt fra København før vi måtte inn i taxien som tok oss til Kastrup. Jeg hadde en veldig laid back og komfortabel stil absolutt alle dagene vi var der, mest fordi vi jeg visste det ville bli mye trasking og bæring av handleposer, og da er det lurt å tenke komfort fremfor noe annet, i hvert fall for meg 🙂 Denne kåpen ble min i løpet av oppholdet, jeg fant en stor designers remix-butikk rett i nærheten av Louboutin-butikken og forelsket meg i flere plagg, så valget falt på denne samt en pudderrosa vest jeg gleder meg til å bruke med jeans og myke strikkeplagg når temperaturene blir litt mildere 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers: nå kan julen bare komme! Jeg har vært altfor lenge i byen i dag, men jeg koste meg med det og lot meg ikke stresse av alle menneskene og all køen, og det var faktisk veldig koselig 🙂 Så nå har kjøleskapet blitt fylt med nok mat for hele familien pluss enda flere i hele romjulen, og jeg kan ikke unngå å tenke at vi er utrolig heldige som har det så bra ♥ Angående spisestuestolene vi ga bort har den familien som var først ute vært her og hentet dem i dag, og jeg håper de blir fornøyde 🙂 Vi måtte bare gå for første mann til mølla-prinsippet, det var så mange som fortjente å få nye stoler og det hadde vært helt umulig for meg å velge. God jul, dere! Vi sees i morgen ♥ 

16 kommentarer

 1. Vad härligt det ser ut 🙂

 2. Du er stilfull uansett fottøy, men liker deg best i høye hæler som du er så kjent for. Gleder meg derfor stoort til jule & nyttårsantrekk 😉

 3. Nå ble jeg bare litt nysgjerrig.. Hvor hadde du annonsert stolene dine? jeg trodde jeg fulgte deg på alle kanaler, men dette hadde jeg ikke fått med meg. Har du en side til jeg ikke kjenner til?

  1. Caroline

   Facebook 🙂

 4. Å, den kåpen er så lekker! Nydelig farge på den 🙂
  Og er det denne ( https://www.tittibruvik.com/?p=5531 ) vesten du har kjøpt? Det var kjærlighet ved første blikk hos meg også 🙂

  1. Caroline

   Ja <3

 5. Hei 🙂 har du med deg fire ytterjakker for en helgetur? Blir det ikke veeldig mye bagasje i tillegg til innkjøp osv som man også skal ha med hjem? 🙂

  1. Caroline

   De veier jo ikke så mye, så det går mest ut over plassen. Men vi har ganske store kofferter som rommer en del: https://carolinebergeriksen.no/2014/01/23/rimowa-on-the-go/

   I tillegg har man jo 5 kg ekstra når man reiser med barn 🙂

 6. Så nydelig det første bildet av deg spesielt!! 🙂 Liker håret ditt sååå godt for tiden!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 7. Jag gillar den här pälsen. Du ser så cool ut i den.

 8. beautiful outfit and awesome location ! ♥

 9. Synes bildene dere tar bare blir bedre og bedre. Stemning, farger og lys gjør det hele så mye mer profesjonelt. Har tenkt denne tanken ofte den siste tiden, ville bare dele med dere 🙂

  Vil også ønske deg og familien din en riktig god jul og et fantastisk nytt år. Gleder meg til å følge dere videre gjennom året 🙂

  Gode klemmer fra Ina 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Håper du og får en riktig god jul <3

 10. Kunne så eid den kåpa! Den så fantastisk ut. Ser ikke så lurt ut på så korte mennesker som meg dessverre :/

 11. elsker denne stilen !!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *