christmas market

1

2

4

5

6

IMG_6292

___________________________________________________________________________________________________________

I dag har vi tråkket opp og ned, jeg kan krysse to julegaver til av listen og ikke minst: tidenes julegave til meg selv! Det ble et par pumps fra Christian Louboutin som jeg har siklet på en god stund, og jeg er så fornøyd! Det er faktisk første gang jeg har vært i en flagship store, tidligere har jeg kun vært i små avdelinger, som i London for eksempel, men denne butikken var en så positiv opplevelse. Jentene som jobbet der var veldig hjelpsomme, blide og down to earth, det var så løs og deilig stemning der, og det gjorde jo nesten at jeg hadde enda mer lyst på skoene. Jeg har lyst til å ta dem i bruk allerede i kveld, men jeg venter til julaften 🙂

Vi spiste smørrebrød på peder oxe (n.a.m) og brente mandler på christmas market (n.a.m) og så måtte vi flykte inn i en bod da regnet plutselig kom, og der ble det kakao med flødeskum. Nå er vi klare for middag, hvis jeg finner plass til det, og i morgen blir det tivoli. Gleder meg! Og det tror jeg Nelia gjør også 🙂 Ha en deilig fredagskveld ♥ 

83 kommentarer

 1. Så utrolig koselig 🙂 Jeg elsker den byen, selv om jeg bare har vært der en gang 🙂 Jeg skal tilbake snart.
  Ha en fortsatt fin tur.

  klem!

 2. Jeg er også i København, og var faktisk på julemarkedet idag! Ble ikke så lenge da det begynte å regne da:)

  1. Caroline

   Da var vi der samtidig 😀 Vi stod heldigvis under tak da det begynte å regne 🙂

 3. Maria Bindseil

  Velkommen til København, Caroline! Jeg følger dig med fornøjelse hver dag – er selv fra Danmark/København, så rigtig koseligt at du er i byen 🙂
  Tak for en super skøn, smuk og professionel blog – du har givet mig meget inspiration gennem tiden. Ha det bra! Mvh. Maria

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 🙂

 4. hvor mye betalte du for skoene? Kan vi få se mer? Superfine 🙂

 5. Ååå, så koselige bilder,
  fra akkurat samme stedene jeg og min kjære trasket for to helger siden 🙂

  Kos dere videre i julepyntede København! 🙂
  Håper du skal i Tivoli, & at det kommer et innlegg derifra og?

  Klem Audhild 🙂

 6. Det så jo bare så hyggelig ut! Kos dere masse i kveld og på Tivoli i morgen 🙂

  Klem <3

 7. Var der forrige helg, og det er så koselig å se bilder derfra igjen! Så utrolig koselig der! 🙂
  Anberfaler dere å teste ut Jensens Bøffhus om dere har tid og har lyst på en skikkelig god biffmiddag, helt utrolig god mat der!

  1. Nei nei nei 😉 Jeg bor selv i Kbh og kan si at det er SÅ mange MYE bedre restauranter enn Jensens Bøfhus hvis man vil ha biff! 🙂 Hvis dere kan få bord, anbefaler jeg heller MASH – koster jo litt mer, men smaker til gjengjeld 100 ganger bedre, bedre service og alt i alt en helt annen opplevelse enn Jensens Bøfhus. MASH tror jeg er mere deg Caroline 😉

   1. Caroline

    Takk for tips 🙂

   2. Hahahah, unnskyld, men nå måtte jeg le! Jensens Bøffhus for god biff! Jeg håper det er tull, ellers synes jeg synd på Tonje hvis hun ikke har smakt bedre biff enn det 🙂 MASH har god biff, det samme har de argentinske restaurantene Asador og Fuego!

   3. Å så enig.JB er no go..smak og behag selvsagt men jeg bor selv og i Kbh og spiser aldri(!) der.(type kjederestaurant med biff/kylling/fisk og pommefrittes;)).. Nå har dere nok bord før dere drar men ellers er Geist, Umami(beste sushi du får i byen nam nam nam), Høst blandt noen av byens matopplevelser 🙂

   4. På Krebsegaarden fikk jeg mitt livs beste matopplevelse. Anbefales!!

 8. Digger lua di, er den hjemmestrikka (av deg) eller kjøpt ;-)? Eneste er at jeg hele tiden får lyst til å trekke den bedre ned på det fine hodet ditt, siden det ser ut som om den skal falle av 😉

  1. Caroline

   Den er fra BikBok 🙂

 9. Så koselige bilder! Gratulerer med sko fra CL 🙂 En sånn positiv opplevelse har mye å si, det er jeg helt enig med deg i! Da får man definitivt lyst til å både kjøpe og komme tilbake senere 🙂

 10. Åh, dette såg utrolig koselig ut 🙂 Kos dere masse videre!

 11. Sjov at se dig i København 🙂 hyg jer!

  1. Caroline

   Tusen takk, søte du! Vi koser oss 😀

 12. Hei, hvor er jakken din kjøpt? Den var veldig fin.

 13. Kristina

  Hvor har du kjøpt den jakka? Den var SÅ fin 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Noisy May 🙂

 14. Du er mye penere når du smiler på ordentlig 🙂 Du gjør noe rart med munnen og tennene på disse bildene :-p Ser ut til at dere har hatt en kjempekoselig dag 🙂 God jul!

 15. Hei! Har du noen tips om produkt eller lignende som gjør at tape-extensions ikke floker seg så fælt? :-/ sover med flette, bruker olje, kurer det osv., men det er liksom aldri glatt og glansfult. Mulig produktene jeg fikk anbefalt av frisøren ikke duger! Hva bruker du?:-) noen tips ellers?:-) du blir forresten bare nydligere for hver dag som går:-)

  1. Caroline

   Min erfaring er å lytte til frisøren, ellers så kommer det veldig an på hva slags merke det er på håret. Produkter som gir mye fuktighet er bra 🙂

   Tusen takk 🙂

  2. Lilly: mitt råd er og ikke bruke oljen. Tape-extensionet mitt var også ofte flokete, men etter jeg slutten med morrocanoil ble det så mye bedre! ta å se om det hjelper 🙂

 16. Ååå København er så koselig! Var der for 2 måneder siden med jenten min på snart 1 år <3 Vi koste oss sånn i tivoli, anbefaler den flyvende kuffert. Den var så koselig, og minien hadde bare de store øynene hele turen 😀 Kos dere masse!!

  1. Caroline

   Ser det for meg 😀 Vi satt Nelia i en liten lekebil som gynget frem og tilbake, ikke veldig populært :p

 17. Hvor er jakken din fra? Kjempe fin 🙂

  1. Caroline

   Noisy May 🙂

 18. Marianne

  Hei!
  Du har på deg noen utrolig kule bukser på bildet!
  Hvor er de kjøpt?
  Mvh
  Marianne

  1. Caroline

   Buksene er fra Zara 🙂

 19. Så koselig dere ser ut til å ha det:-) Å titte innom bloggen din gir alltid godt humør og mye inspirasjon:-)

  En liten ting som ikke har med innlegget å gjøre: Etter at du skiftet bloggnavn (tommel opp for det!) og kun bruker Caroline i kommentarfeltet er det noen ganger vanskelig å skille mellom deg og andre Caronliner om du forstår. Er det noen måte du kan markere at det er deg? F.eks med en annen farge på skriften eller noe?

  Ha ei kjempefin helg videre:-)

  Anette

 20. Så mysigt med julmarknad!
  Jag älskar att strosa omkring, se alla vackra handgjorda saker och känna «juldofter». 🙂

 21. Jeg har alltid syntes du, din søster, og mor har vært så forskjellige, men nå så jeg virkelig likheten mellom deg og moren din! Kjempe pene begge to 🙂 Syntes du Nelia ligner på moren din også? Selv har jeg alltid vært likere mormoren min enn min egen mamma, syntes det er så morsomt med gener og sånnt haha 🙂 Ha en fin helg videre! Klem!

  1. Jeg syns Caroline er lik pappaen sin 🙂 og Anette (hennes søster) lik mammaen sin 🙂 Nelia er helt lik Lars-Kristian men har Caroline sine øyefarger 🙂

   1. Caroline

    Det er øyet som ser, alle sier forskjellig, merkelig det der 🙂

   2. Enig med Lia at moren og søsteren din er veldig like. Har ikke lagt merke til det før, men ser det tydelig nå som vi ser moren din rett forfra. Som søsteren din, bare med andre farger:) Klarer ikke å se at du likner på faren din, da. Syns du har mer markerte ansiktstrekk enn foreldrene dine. Kos dere videre i flotte København! Perfekt juleby:)

 22. Herlige bilder

 23. Herlige bilder

 24. Ann-Helen

  Hei Caroline!
  Er det en Babyzen Yoyo dere bruker til Nelia på bildet? Lignet veldig på den. Er det i tilfelle en vogn du kommer til å anmelde i et eget innlegg inærmeste fremtid? Vi skal på langreise om et par måneder og vurderer sterkt å kjøpe denne 🙂 virker utrolig greit å kunne ta den med som hånbagasje! Ønsker deg en fin dag med familien din, København er en fantastisk by 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er det 🙂 Kommer ikke til å skrive et innlegg om den, kan virkelig anbefale den på det varmeste 🙂

 25. Henny88

  Så søt du var på bilde nr 4! 🙂

 26. fine støvletter. Vi har vel sett deg i flere Camilla Pihl/Biancostøvletter i det siste. De skulle kanskje vært merket som sponset?? Eller for å s det på en annen måte: Det kan godt være at du har kjøpt dem i en butikk, og betalt for dem. Men, gitt det frorholdet bloggen din har til Camilla Pihl, så fremstår det for oss naive og godtroende lesere som MER sannsynlig at du har fått dem, enn at du har kjøpt dem. Kommentar?

  1. Nå har jeg aldri sett på meg som naiv og godtroende og godt er det kanskje. Jeg har i hvertfall både fått med meg og skjønt at Caroline ikke har noe som helst med reklamene øverst på bloggen å gjøre. Med andre ord: bloggen hennes har egentlig ikke noe forhold til Pihl! Det kunne like så godt vært reklame for bildekk i stedet for Pihl sitt samarbeid med Bianco (sett bort ifra at det trolig i stor grad ville vært å reklamere for «feil type» publikum)

   1. Da er du enda mer godtroende enn jeg antok. Det er ikke den dominerende camilla pihl-reklamen som er koblingen jeg refererer til her, men det forhold at camilla pihl ( og mannen hennes tror jeg?) er manager for caroline berg eriksens blogg. At den store reklamen dukket opp i hælene på managerforholdet er vel like tilfeldig som at fotballfrue plutselig traver rundt i flate sko fra Camilla Pihl. Forøvrig er det Eriksens kommentar som interesserer meg her – ikke fansen. Det er mange som lurer på det samme, så du kan like godt svare. Tipper du har endel ikke- godkjente kommentarer med samme spørsmål liggende…

   2. Caroline

    Reklamebannere har bianco kjøpt, og det har ikke jeg noe med. Skoene har jeg kjøpt selv 🙂

    Camilla har ingenting med min blogg å gjøre, annet enn at hun er medeier i Friendly sammen med Peter.

   3. ok, if you say so. Men jeg tror du har et troverdighetsproblem etterhvert. Det kan du ta alvorlig eller la være. DItt valg.

   4. Caroline

    Troverdighetsproblem fordi du sitter å finner opp ting om hva som er reklame og ikke? Ok.

  2. Jeg ser i tillegg at du stadig spiser MAT, Caroline? Det betyr vel at ganske ofte er innom Meny og handler der. Ikke tro at vi er så godtroende og naive at vi ikke skjønner at du nok er sposa, så ofte som du lager mat!

   1. Tina A

    Haha, lo så jeg nesten satte maten (sponset av kiwi) i halsen av kommentaren din, Marie 🙂

   2. Marie: mente du det med sponsing av mat eller var det ment som tull? Om du mente dette så tror jeg nok jeg kan si sikkert at hun ikke blir sponset av meny. Ingen av disse kjedene gjør dette.

   3. Caroline

    Haha 😀 Det var nok en spøk.

 27. Fine bilder, men for et unatrulig smil/uttrykk i ansiktet på det øverste bildet. Ser veldig godt forskjell på de gangene du smiler naturlig og ikke!

 28. Hvor har du kjøpt genseren? 🙂

 29. Hei!

  Jeg savner morgeninnleggene, og lurer på om dette er noe som kommer tilbake på nyåret?:)
  Kos dere i køben. Klem

 30. Therese

  Bildet av deg med Nelia i vogna, så morsomt med hun lille jenta på sykkel til høyre i bildet, ser ut som hun sykler alene 😀
  Håper dere koser dere masse 🙂

 31. Åå, ser så koselig ut! Dere er fine 😀

  Skal til København og feire nyttårsaften, og lurte på om du hadde en anbefaling av en restaurant eller to? Et hyggelig sted, som ikke koster skjorta.. 🙂 Hadde satt så pris på litt hjelp! 🙂

 32. Annette

  Hvor er vognen til Nelia fra?

  1. Caroline

   Dette er en babyzen yoyo 🙂

 33. Hey, what sort of buggy do you have?

  1. Caroline

   Babyzen Yoyo 🙂

 34. Jeanette

  Så koselige bilder! God jul til dere 🙂

 35. Louboutin shoes <3 <3 🙂 🙂
  You have always so beautiful pictures!! 🙂

  ( https://monasdailystyle.com )

 36. Hei Caroline!

  Jeg lurer på hvilket merke støvlettene dine er?

  Ønsker deg og dine en god jul, og fortsatt fint besøk i København.

  1. Caroline

   Bianco by Camilla Pihl 🙂

 37. Tonje Cathrine

  Å gratulerer med CL sko. De er lekre. Gleder meg til å se de på.

 38. såg ut som en trevlig dag 🙂

 39. Detnye er blitt skit, ingen som likercdet lenge

 40. Nei så hyggelig julemarkedet så ut, skikkelig eventyraktig ut 🙂 Køben er nå helt sikkert rette plassen å få julestemningen på plass <3

 41. Hei, du har sikkert svart på dette før, men hvor er vognen fra? Og kan du ta den med som håndbagasje? Kos dere i Køben!!

  1. Caroline

   Babyzen Yoyo 🙂

 42. utrolig fin blogg
  Ta gjerne en titt innom min og kommenter<3

 43. fun fact: du er vist årets mest googlete blogger i Norge!
  På ett vis ser jeg på det som et sunnhetstegn blant befolkningen.. det er heldigvis ikke silikonpupper, skandaler, operasjon meg her og operasjon meg der som Norges befolkning helst vil lese!

  1. Caroline

   Wohoo 🙂

 44. Åh så koselig, ser ut som dere har det fint ja! Synes du er så flink til å oppdatere selv om du er på reise 🙂 Du har vikelig den mest inspirerede bloggen, er avhenging av å stikke innom hver dag, haha 😀

  Du deler jo av og til musikk, og i dag vil jeg dele en sang med deg, en nyskrevet julesang som mitt søskenbarn er med på 🙂 Det er mange talenter og to av de som synger er bare 11 år!(helt utrolig!) Her er sangen: https://m.youtube.com/watch?v=GO1gMF1PzCA hvis den gir deg julestemning kan du gjerne dele link, selv om jeg selvfølgelig ikke tror eller forventer du vil gjøre det, men håper du vil se den hvertfall 😀

  Kos deg masse videre!! Klem 🙂

  1. Nydelig. Takk for ar du delte 🙂

 45. Sofie Hildebrandt

  Jeg har efterhånden fulgt med ret længe og årh hvor er det bare ekstra sjovt når du er i lille Danmark! Jeg håber I får nogle dejlige dage og at I også finder noget for Nelia 🙂

  Glædelig jul Caroline <3

 46. Dekker du til hele vognåpningen? Får hun puste nedi der?

  1. Caroline

   Det er åpning mellom skjerm og pose, kanskje 10 cm. Litt vanskelig å se på bildet bare 🙂

 47. Jeg bodde faktisk i en gul leilighet på andre siden av torget ved Peder Oxe også jobbet mamma der så jeg har vært der mye og spist deilig mat! København er et nydelig sted og perfekt for julegave handling;)
  Det er også fint og gå en tur i gå gaten som også er en fin mulighet til shopping!
  Et absolutt perfekt shopping sted er jo på senteret som heter Magasin!
  Jeg ønsker deg og din familie en riktig god jul

 48. Hei, ser du har skrevet tidligere at jakken er fra Noisy May. Jeg lurer på hva modellen heter? finner ikke jakka når jeg googler 🙂 den var superfin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *