working out

98

God morgen til deg De to siste dagene har jeg endelig fått rumpa i sving, for nå som jeg kan si meg ganske ferdig med ting, har jeg kunnet prioritere treningen igjen, og jeg merker virkelig en forskjell på dager med og uten. For meg gir det uten tvil ekstra energi av å svette litt, jeg har så mye mer giv når kvelden kommer! Jeg var innom sportsbutikken for litt gavekjøp for et par dager siden, og endte opp med en gave til meg selv også: disse tre strikkene fra casall. En light, en heavy og en strong. 

91

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg er utrolig glad i å trene med strikker, det er effektivt og ikke minst er det enkelt å gjøre hjemme, i tillegg kan de være med i kofferten på tur. Favorittøvelsen min er denne, hvor du ligger på ryggen med strikken rundt knærne, beina i 90 grader og presser knærne ut til siden samtidig som du skyter bekkenet opp alt du kan og virkelig strammer rumpa. SVIR! 

90

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har vært tidlig oppe i dag, så jeg har rukket en kjapp økt og er klar for å reise til Oslo 🙂 I dag flyr vi til København sammen med mamma og pappa, det har jeg gledet meg til siden vi fikk det som julegave i fjor, så dette blir en kjempefin helg. 

Vi sees derfra! Ha en deilig dag så lenge 

35 kommentarer

 1. Tusen takk for tips. Kan du tipse om flere strikkøvelser? Har sånne strikker nemlig, men blir aldri til at jeg bruker dem da jeg kjenner til så få øvelser.

  1. Caroline

   Kan se om jeg får til flere i et annet innlegg 🙂

 2. Vilket bra träningstips!!

  1. Caroline

   Så bra at du liker det 🙂

 3. Så fresh du ser ut! De fine fargene kombinert med solbrun hud, Ahh misunnelig!:-) håper dere får en super helg i Danmark, gleder meg til julete oppdateringer derfra:-)
  Klem<3

 4. hei!
  Jeg liker å løpe. Har du noen tips/råd for hvilke muskelgrupper jeg må trene for å forebygge skader? Jeg trener ganske ensidig mtp at jeg kun løper inne på tredemølle eller ute i skogen..

 5. Marianne

  Trening med strikk er gull verd 🙂 Og det beste av alt er jo at man kan ta dem med seg overalt da dem ikke tar noe plass 😀
  Ønsker deg en kjempefin tur til Køben =D

  Sjekk gjerne ut http://www.diosa.no, Nyeste tilskuddet av moteklær/tilbehør på nett 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marianna 🙂

 6. Nissemor

  Har du tatt bort igjen nissemannen ved sofaen?

  1. Caroline

   Nei, bare flyttet den 🙂

 7. Takk for tips. Sånne strikker skal jeg skaffe meg! 🙂

 8. Hvilket stativ bruker du når du tar bildene selv :)?

  1. Caroline

   Tar nesten aldri bilder av meg selv, så stativ bruker jeg aldri. Vi har ett, men usikker på hvilket merke/modell det er :/

 9. Hvor er tinnsoldaten fra? (eller hva man kaller det, hehe). Utrolig fin, hvertfall!

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 10. Hei Caroline! Du er så inspirerende, på mange måter! 🙂 lurte litt på hvilke øvelser du gjør for rumpe/bein og hvor ofte, med tanke på løpingen? Jeg løper en del, men må innrømme at det fort skorter litt på styrkedelen på bein.. tips tas imot med glede!

  God tur til København! 🙂

 11. And where the Christmas tree? 🙂 I love your house.

 12. Utrolig fresht treningstøy ! God tur til København !

 13. Så flott tips! Og så utrolig fin på håret! 🙂 du kler utrolig godt mørkt hår! Og blondt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du likte det 🙂

 14. Så fin du er 🙂 Pleier du å trene med sminke ? 🙂

  1. Caroline

   Ja, både og, kommer helt an på 🙂

 15. Gått så tom for idéer til frokost om dagen :/ Lyst til å gi tips med frokost-fredag igjen? 😀

  1. Caroline

   Absolutt! Fra neste uke 😀

   1. Hurra! 😀

 16. Trener du i ulltøy ?

  1. Caroline

   Ja, noen ganger 🙂

 17. 3-barnsmor

  Hvor har du kjøpt julestjernene?

  1. Caroline

   Clas Ohlson, kostet 49,- :O

 18. Kjente LK Nils Fredrik,Aafk sin største patriot? Han gikk bort i dag

  1. Caroline

   Uff, så leit :/ Nei, han kjente han ikke.

 19. Blir så inspirert av treningsinnleggene dine, ønsker meg mange flere 🙂 gjerne med tips til spesifikke øvelser! Og så er det jo så lurt med strikk, blir å føre opp på handlelisten, hehe. Kos dere i København!

 20. Merk som annonse. Skulle ikke tro man måtte få lover in med teskje, spesielt med journalistutdannelse under belte..

  1. Caroline

   Tror du skal lese denne loven om igjen 🙂 du trenger ikke å fortelle meg hvordan ting fungerer 🙂 Eller kanskje jeg skal begynne å merke kaffekoppene mine og alt annet i huset mitt også? Du kan jo sende meg en epost om du føler at du vil se kvitteringen på kjøpet mitt..

   1. Leste på mobil og så ikke linja der du skrev «kjøpt», beklager for det. Jeg skrev det med tanke på skjult reklame som er vist på bloggen din tidligere. Beklager viss kritikken ikke falt i smak, men det er jo tross alt definisjonen av ordet. God jul! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *