hot cocoa craving

IMG_5224

God morgen til deg! Det føles godt å være hjemme igjen, og jeg har virkelig savnet den fine kontorkroken min. Jeg er liksom litt avskjermet fra resten av stuen her inni hjørnet, og jeg er omringet med ting som inspirerer meg. 

IMG_5177

Siste tilskudd er en kopp varm kakao og bakgrunnsmusikk ala. Christmas Song med Nat King Cole. Finnes nesten ikke en sang som gir meg mer stemning enn den! Jeg blir sittende her noen timer i dag, før vi skal avgårde til dyrlegen med de to firbeinte. De trenger en tannpuss og litt negleklipping før jul, alle må jo skinne på julekvelden! 

IMG_5991


___________________________________________________________________________________________________________

I dag skal vi sette opp juletreet og på lille julaften skal det pyntes med både ny og gammel pynt. Jeg tror vi venter til kvelden med å pynte det, når gjestene er på plass, så blir det litt ekstra stas for Nelia også 🙂 Kribler i magen! Når det kommer til jul og stemning, blir jeg som et barn igjen. 

Senere i dag kommer oppskrift på en litt sunnere kjeks for både store og små, følg gjerne med 🙂 

54 kommentarer

 1. Okay du kommer sikkert til å få tusen spørsmål om dette, men hvor er buksa fra?
  Ha en fin dag:)

  1. Caroline

   BikBok 🙂

   1. theodora

    Takk for svar:) Da skal jeg se etter den i morgen! 🙂

 2. Tjohei:)

  Knallsøte klær:) Hvor er de kjøpt?

  Ønsker deg og dine en riktig fin jul:)

  1. Caroline

   Bukse bra BikBok og genser fra by Malene Birger 🙂

   https://carolinebergeriksen.no/2014/11/02/the-perfect-sunday-outfit/

 3. Hei Caroline ☺
  Er det vanlig kakao med krem du drikker, eller har du oppskrift/tips om en litt sunnere variant? ☺
  Ha en koselig førjulsdag!

  1. Caroline

   Vanlig med mørk sjokolade 🙂 Ikke så veldig sunn med andre ord 😉

   1. Hehe man må jo unne seg litt kos innimellom også

 4. Regner med at du mente å skrive craving og ikke crawing i overskriften? 🙂

  1. Caroline

   Juletåka har tatt meg :O

 5. hvor er lua fra?:)

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 6. Ida Marie

  Så koselig det blir hos dere 🙂 skal dere ha både dine og LK familie i jula?

  Hvor har du kjøpt de søte rosa buksa?

  1. Caroline

   Det blir bare min familie til jul, og så reiser vi til Ålesund for å feire nyttår 🙂 Buksen er fra BikBok.

 7. Pssst! Det heter cravings….

  1. Caroline

   Beklageligvis kan jeg ikke skylde på ammetåke lenger, juletåke? 😀

 8. Heia!
  Det er alltid koselig å ha en egen liten krok for seg selv hvor man kan få samlet tankene sine litt 🙂 Jeg bruker sminkebordet mitt til det her hjemme. Der kan jeg spille musikk, tenne lys og holde på med mitt 🙂
  Har dere ekte juletre eller har dere falsk? Vurderer å kjøpe et falsk et, så vi slipper barnåler og rusk og rask 🙂
  Du var forresten veldig søt i joggedressen 🙂

  Klem <3

  1. Caroline

   Vi har falskt 🙂

   Klem <3

 9. Så koselig. Det er nesten obligatorisk med kakao av og til når det er desember. Vertfall en av mine favoritter ! 🙂
  ha en fortsatt fin dag.

  Rebekka
  https://rebekkafylling.blogg.no

 10. Michaela

  Åh, det der ser så koselig og inspirerende ut. Skulle ønske kontorkroken min var like fin, haha! Et lite spørsmål – du blogger for Spotlife, ikke sant? Hvordan i all verden endrer jeg skrifttype der? Skjønner det ikke for alt i verden! Har blogget litt smått på blogg.no men føler Spotlife virker bedre. Setter stor pris på svar 🙂

  1. Caroline

   Blogger ikke lenger for noe blogghus, men driver bare for meg selv 🙂 Kan dessverre ikke hjelpe deg 🙁

   1. Michaela

    Skjønner, det går helt fint 🙂 Det er nok det aller beste å drive for seg selv, kan jeg tenke meg. Kunne du kanskje gjort en guide eller skrive et innlegg om det en eller annen gang? Hvordan man skal starte og hva man bør tenke på hvis man vil blogge på egen hånd uten å blogge for noe blogghus? Kos deg videre! <3

 11. Kan ikke få sagt det nok, du har så fin og inspirerende blogg :-)!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 12. You look so happy and glowing! 🙂

  http://www.dodolce.com

 13. Lyser motivasjon fra hver minste detalj du har i kontorkroken din! Så fantastisk lekkert 🙂
  Må spørre – hvor er buksa du har på deg fra? Den så utrolig deilig ut, og strikkemønsteret var perfekt!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra BikBok.

 14. Så fin strømpebukse 🙂 Hvor er den fra?

  PS. Synes daybeden deres ser så herlig og god ut!

  1. Caroline

   Det er en kosebukse fra BikBok 🙂

   PS. Den er herlig 😉

 15. Kan du ikke klippe negler og pusse tenner selv? Det tar kortere tid enn å dra til vetrinæren…

  1. Caroline

   Nei, det går nok ikke 🙂

   1. HVORFOR skal folk bry seg så fantastisk mye? Dette er absolutt ikke en av de verste kommentarene.. Men folk skal absolutt ta deg på ALT. Får du ikke lyst til å stenge hele kommentarfeltet noen ganger? Så kan folk bare råtne innvendig istendenfor å SPY ut masse gugge…. BLAH.

   2. Kanskje de er mer rolige hos vetrinæren da, for det går. Har gjort det selv 😉

 16. Charlotte

  Hei! Jeg må bare spøre deg hvor din kontorpult er fra? Den var utrolig stilig! 🙂

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 17. Ehm… Trenger man lue innendørs egentlig?

  1. Ehmm… MÅ du skrive en teit kommentar bare for å gjøre det!? Nyt heller føjulstiden og prøv å smil litt, det hjelper 🙂

 18. Kjenner meg så igjen. Det kribler i magen av forventninger og håp om at jula skal bli så koselig og minneverdig som den pleier. 🙂

 19. Dwightinha

  Også har du min flotte lampe! Elsker mine.

 20. Åh, den kakaoen så helt himmelsk ut!!

 21. Håper du og familien får en super jul <3

  1. Caroline

   Takk det samme <3

 22. Du er så vakker! Bik bok burde sponse deg, så fin som du er i alle de forskjellige klærne de har.

  1. Caroline

   Hører dere BikBok 😀 Tusen takk 🙂

 23. Wonderful photos! you look great (:

  https://www.aboutacloset.com/

 24. Ååå, Caroline: Den ‘eneste’ julesangen er jo Kurt Nilsen med Himmel på Jord. Jeg husker jeg koste meg sånn til den på bloggen din i fjor, og det var jo rundt den tiden du fødte.. 😀 Er ikke det gode minner?!! <3

  Juleklem ifra meg! 🙂

  1. Caroline

   Love it <3 Det er utrolig gode minner 🙂

 25. Hei! For en fin lampe! Hvilket merke er den og hvor fikk du kjøpt den? 🙂

  God Jul!

  Laila

  1. Caroline

   Den er fra TM Design 🙂

 26. For en nydelig hårfarge du har fått, sånn hadde jeg også en gang. Har du tatt i flere mørke striper nå?
  Kan jeg spørre deg om noe personlig, kanskje du vil svare på mail om ikke her. Jeg fikk ei lita ei for 6 mnd siden og har naturlig nok hvert endel bekymret siden hun er småspist. De var jo heller ikke så stor, men 200/300 større enn hun her. Derimot ser hun ut som er veldig frisk unge nå:) Kan jeg spørre hvor mye hun veide ved 6 mnd? Mi er nemlig forsatt lita, litt i underkant av 6 kg nå og ca 64 lang. God jul forresten:)

 27. Where is that chair from? I love it!

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 28. Heisann 🙂 Lurte på hvor sokkene dine er fra? God jul 🙂

  1. Caroline

   Disse er fra H&M tror jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *