julehandelkaos

IMG_4875

IMG_4699

IMG_4956

IMG_4969

IMG_4674

IMG_4717

IMG_4906

(annonselenker) skjørt never denim / boots bianco by camilla pihl / veske zara / kåpe selected femme / hatt by malene birger 

___________________________________________________________________________________________________________

God morgen  Gårsdagen var jo bare kaos. Jeg gleder meg alltid til julehandelen, men når jeg er midt oppi det, innser jeg hvor mye mas og styr det egentlig er. Jeg må nok ha minst 6 timer på meg for at jeg skal kunne nyte det, for i både går og i dag har det vært mer mas enn kos og vi har brukt så lang tid! Den eneste som virkelig koser seg er nok Nelia, hun er et eneste glis når vi er ute blant folk 🙂 Men vi har stått i både  butikkø og bilkø, og da vi var ferdige var jeg så sliten at jeg valgte å se på handleturen som en treningsøkt. Bedre lykke i dag! Jeg fikk i det minste unnagjort ganske mye, og nå er endelig en del julegaver krysset av listen, samt julepynt. Jeg gleder meg til å vise dere ferdigpyntet julehus! Håper det blir klart i løpet av morgendagen 🙂 Kosen med det hele er blide fjes på julaften og en deilig atmosfære i førjulstiden. I København får vi i hvert fall tid til å nyte nuet, mamma og pappa har lagt opp hele løpet alle dagene, så nå gleder jeg meg virkelig til å reise. 

Er det flere som er rammet av julekaos forresten? Tipper mange er i samme spor, og jeg merker at jeg liker mye bedre å gjøre som årene før dette, for at alt er fiks ferdig før vi reiser er så mye mer befriende! *note to self* 

Nå skal vi avgårde på 1-årskontroll. Ettersom vi var bortreist da hun fylte, måtte det utsettes. Håper det går fint med vaksinen, jeg hater å se de små bli stukket, jeg får så vondt i hele kroppen og er kanskje mer engstelig enn henne, men det viktigste er jo å holde seg helt rolig, slik at hun ikke blir stresset 🙂 

Håper dere har en ikke-kaotisk og fin dag, vi sees senere 

53 kommentarer

 1. Ja, det er mye styr! Jeg jobber i butikk på et senter – og det er helt totalt kaos nå om dagen – er så sliten at jeg må holde meg fast innimellom for ikke å svime av. Vi pakker inn alle gaver uansett, og selvom kunder flest setter pris på den servicen er det alltid noen som er sure fordi di må stå i kø – noe som er frustrerende da man prøver å jobbe det man kan uten å slurve 😛 En Chanel gave SKAL være pent innepakket liksom 😛
  ….også opp tidlig med en toåring som mener at 05.00 er et fint tidspunkt å starte dagen med nye eventyr – så når julaften er her pakker jeg både hår og ansikt inn i deilige produkter, og drikker rødvin av et stooooort glass 😉
  Ha en fortreffelig desember, nå er den jo halvveis allerede! 🙂

 2. heia 🙂
  her er det sånn at når jeg endelig har 2 fridager, de to siste før jul, så blir jeg syk! Det er kaos.. men må få gjort ting for det, får heller senke tempoet 🙂 Ang. vaksinen så er ikke dem de tar som så små som Nelia så farlige, det er verre når dem for eks skal ta den livmorhalskreft-vaksinen, se link:
  https://www.dagbladet.no/2012/10/05/nyheter/helse/foreldre/sykdom/hpv-vaksine/23711405/
  klemmer 🙂

 3. Utrolig fint antrekk ! 🙂
  ha en fin dag, Caroline. Og ja jeg føler med deg når det kommer til vaksine og små. Jeg har to småttiser så har vært gjennom noen vaksinasjoner. Men det viktigste er at de får tatt de, så de holder seg friske 🙂 Men det er ikke kjekt når de setter i et brøl når nålen stikker. STakkars små.

  Rebekka
  https://rebekkafylling.blogg.no

 4. Hei. Du svarer aldri på spørsmålene mine.. Jeg har ofte stilt deg spm. som jeg aldri får svar på. Håper jeg får svar på dette da: passer Nelia fortsatt til emmaljunga bilstolen? Hvis ikke, hvilken bruker dere nå?

  1. Caroline

   Hun passer bilstolen fortsatt, men nå bruker vi Besafe 🙂

   1. hvorfor det?

 5. Vi var også på ferie samtidig som dere, og vi gjorde ferdig gaver før vi dro:) Jeg pyntet også til jul før vi dro, såååååå koselig å komme hjem til julehus:) Orka ikke tanken på å stresse og styre med det når vi kom hjem. Nå bare nyter vi dagene frem til jul, med pepperkakebaking og pepperkakehus med barna:) Så avslappende og deilig:) Hater å stresse!!!!!

 6. Ja hadde fullt julekaos i går og på lørdag! Blir så sliten at jeg har forsovet meg til trening to dager på rad nå. Argh! Men som du sier dattera mi elsker også å se på alt kaoset og folka:)
  Ha en fin dag:)

 7. Hei Caroline 🙂

  Masse lykke til med 1 års kontrollen 🙂
  Kan du sjekke hva gardinene heter ? Siden funker nå 🙂

  Tusen takk 🙂

  1. Caroline

   Ida Martine 🙂

 8. Gunnhild

  Stilig og nydelig er du! 🙂
  Førjulstiden er alltid preget av litt småkaos, men jeg kan fastslå at jeg kjente stresset
  betydelig mer som småbarnsforelder. Som tenåringsmor kan jeg se tilbake på den tiden
  som både fantastisk fin, men også dager hvor jeg følte meg kjempesliten.
  I år har forberedelsene gått veldig fint, og de fleste kakene er i sine bokser, og i går tok
  jeg sluttspurten i julegaveinnkjøp. God planlegging gav uttelling og alt kom vel i havn i år
  også.

 9. Begynte i november jeg, så slapper av og nyter førjulen med gaver fiks ferdig:)

 10. Flott antrekk! Lykke til på kontrollen 🙂

 11. Kaos- ja det er det rette ordet!
  Synes den norske jula har tatt helt av- det handler mest om gaver og minst om julefred.
  Selv pleier jeg også å styre unna ved å julehandle i slutten av November.Deilig å slippe køer og mas og være i stand til å tenke klart 😉

  Det går nok bra med vaksinen.Så lenge du selv er trygg og rolig hjelper det masse.
  Ønsker dere en stemningsfull juletur til København og en flott Julefeiring 🙂

 12. Kjenner meg igjen i julekaoset, sjølv om eg prøver å ikkje la meg stresse av juleforberedelsar. Eg likar også å ha julepynta hus heile desember, men har ikkje blitt heilt ferdig enno. Eg handlar det meste av julegåver på nett, for eg orkar ikkje julestresset i butikkane på denne tida, i alle fall ikkje med tre ungar på slep. Prøver å prioritere tid med ungane på denne tida, og aller helst ute, for å koble ut julestress og mas. Gler meg til å sjå bilder av det julepynta huset ditt, og håpar eg får litt inspirasjon til å pynte ferdig her heime. 🙂

 13. Tips fra en som bor i Kbh.Hvis dere ikke allerede har det, og hvis dere skal i tivoli, så bestill bestill billetter og bord på forhånd. Forrige helg var det så mange mennesker at de stengte tivoli for flere folk på et tidspunkt og vi stod i kø for å komme ut 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂 Tror mamma og pappa har ordnet, men skal dobbeltsjekke med de.

 14. Lekkert. Du er så inspirerende 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Aleksandra

  Jeg vil bare si at jeg er litt skuffet over deg som blogger, Caroline. Jeg har fulgt deg i flere år og fått med meg utviklingen til bloggen din. Javisst har den blitt mer profesjonell, men også mye kaldere. Det er et preg av motemagasin over det, der alt er så overfladisk.
  Det ER deilig at du sprer positiv energi, fremlegger lett og enkelt underholdning. Men jeg tror du undervurderer leserne dine litt. Vi tåler og ønsker at du av og til fronter noe som rører ved utfordringene der ute. Som pels.
  Du har i flere år sagt du er mot pels, du har også skrevet om det tidligere. Men i det siste har din private synspunkt på ting blitt borte. Er du redd for at enkelte skal slutte å lese bloggen din om de er uenige? Jeg vet jo at du f.eks. har skrevet innlegg der du reklamerer for støtte til isbjørner. Det handler ikke om å «ta» deg. Det handler om at jeg savner engasjementet ditt slik det var før. Og jeg er skuffet. I flere dager har det vært postet kommentarer som rører ved pelsdyrdebatten som utspiller seg nå. Slik jeg har fått med meg har du ikke besvart noen av dem. Heller ikke de jeg selv har postet. Har du en personlig grunn for å ikke skrive et slikt innlegg kunne du jo bare svart oss, istedet for å ignorere kommentarene våre. Jeg vil ikke bestemme hva du skriver, jeg bare etterspurte et innlegg slik mange, inkludert meg selv har gjort før. Bare at det da handlet om nyttårsskjoler eller kyllingsuppe.
  Jeg kan naturligvis ikke sitte og kreve at du skal svare alt og alle. Men jeg VET at du har svart meg på alle kommentarene mine før. Der jeg har skrevet hvor fin du var, eller hvor søt Nelia så ut. Kommentarer som ikke var formet som spørsmål. Når jeg derimot skriver to kommentarer til deg omhandlende pelsdyr, på to forskjellige dager, så finner du derimot ikke tid til å svare meg, samtidig som jeg ser at du har svart de fleste andre. Det gjør meg faktisk ganske lei meg, fordi jeg føler at bloggen din har blitt kynisk. Styrt av det overfladiske. Jeg tror du vet hvor mange underskrifter du hadde skaffet pelsdyrene dersom du hadde skrevet et kort innlegg om det. Ikke fordi jeg brenner for det. Men fordi du en gang har brent for det.

  1. Caroline

   Da må jeg nesten svare at jeg blir litt skuffet over deg også :/ Jeg er takknemlig for at du har lest bloggen min i så mange år, men når du skal kritisere meg for noe som jeg åpenlyst er imot og tar avstand fra så synes jeg du bør gjøre skikkelig research. Greit nok at jeg ikke har skrevet et blogginnlegg om det, det har jeg dessverre ikke hatt tid til midt i julestria, men jeg finnes på andre sosiale medier og har oppfordret folk til å signere der. Det er også en mulighet for at jeg skal delta i en stor kampanje mot pels i løpet av januar, men det er fortsatt i planleggingsfasen.

   Det er godt mulig jeg skriver et innlegg om det, men først må vi få ting klart her hjemme 🙂

   1. Det er vel opp til Caroline selv om dette er noe å ta opp i en blogg eller ikke.. Jeg selv er ikke spesielt intressert i å lese om det.. Snakk om å ta det personlig..

   2. Angelina

    Nå går jeg gladelig i min revepels som jeg kjøpte brukt i Australia, men jeg tror ikke det bare var den konkrete saken hun mente her? Skriv om akkurat hva du vil, dog bør man vel på et tidspunkt ta til seg velmenende råd fra lesere bl.a. om hva de ønsker å lese, i og med at dette skal være en fulltidsjobb. God førjulstid!

   3. Angelina

    Og for øvrig kan man gjøre hva man vil;)

   4. Man må absolutt gjøre som man vil. Men! Da må man stå for det. Så lenge man klarer å se en dokumentar om pelsdyr, og etterpå synes at det som foregår er helt greit, da bør man forvente at valget blir respektert. Altfor mange lukker øynene for sannheten. De «orker» ikke se sånne grusomheter, men pels? Joda, det er heeeeelt greit å bruke.

   5. Trist å lese at du fledgling går I en slik pels. Vet du hvordan dyrene har det?

   6. Gledelig skulle det står der ja..

   7. Aleksandra

    Veldig leit at du tar det personlig, for det var ikke ment til å gå på deg som person, det var en tilbakemelding til deg som bloggredaktør.
    Jeg vet hva du står for, og jeg liker bloggen din veldig godt. Hadde jeg ikke gjort det ville jeg bare sluttet å lese den fremfor å skrive en lang tilbakemelding. Poenget mitt var at jeg håper du ikke slutter å skrive om saker som du brenner for, selv om det ikke er de mest populære innleggene og selv om de ikke drar mange lesere. Jeg fikk jo med meg at du påpekte at innleggene om isbjørnene var minst populære, særlig når det kom til kommentarer. Det jeg reagerte på var at jeg og de som hadde skrevet om temaet hadde blitt oversett, samtidig som så mange andre fikk svar. Du må selvfølgelig ikke, men det hadde vært så fint å få et kort svar på forespørselen. 🙂
    Jeg siktet hovedsakelig til bloggen, så kanskje litt utenom å dra inn andre sosiale medier. Men så flott å høre at du har reklamert for det der 🙂 Så håper jeg at du skjønner at jeg ikke vil diktere hva du skal skrive om, jeg bare håper du ikke lar «populariteten styre» hva du skal skrive om, (uten at jeg påstår at du gjør det) 🙂 Jeg hadde bare en følelse av at du unngikk tema og unngikk våre kommentarer fordi det var et tema som potensielt kunne dra med seg noen negative tilbakemeldinger.

    Når det er sagt så er det bare min subjektive opplevelse. Jeg krever ikke noenting, men selvfølgelig, om du skriver et innlegg om det hadde jo det vært helt supert for denne saken 🙂 Og helt fantstisk om du skulle være med i en kampanje. Uansett, så er bloggen din til stor inspirasjon.
    Håper du og din fine familie får en fin og rolig førjulstid 🙂

   8. Caroline

    Det er jo snakk om et personlig engasjement 😉 Så da tar jeg det litt personlig :/

    Men uansett takk for konstruktivt innspill, det setter jeg pris på 🙂

 16. Har så absolutt fått kjenne på julestresset! Jobber i parfymeri og det er mange som skal handle julegaver og ting til seg selv før jula starter. Jeg tror kanskje løsningen er å planlegge litt, slik at man vet hva man skal ha i stedet for å gå og lete.

  Lykke til på kontroll! Det går nok helt fint 🙂

  Klem <3

 17. Kjenner til følelsen. Jeg har gjort unna det meste av gaver , alene, uten mann og barn og d var deilig. Hadde laget liste på forhånd. Veldig greit.
  Er forrestten nesten litt misunnelig på at du har så mye av det fine rød greengate serviset. Jeg har en latte kopp, men de ha jo sluttet å lage denne serien. Er virkelig et fint servise.

 18. Caroline

  Hun koser seg så lenge hun får løpe rundt selv eller blir bært, vognen vil hun ikke sitte så mye i 🙂 Vi kjørte en del, og da sov hun i bilstolen en times tid.

 19. Så utrolig flotte, enkle og rene blogginlegg du lager! De er utrolig oversiktlige og veldig elegante!! Digger stilen din! Synes du var ekstra fin i dag:) Må alltid innom bloggen din hver dag. Du har det så utrolig fint hjemme hos deg! Elsker stilen <3 Synes det er veldig gøy å lese og se bilder av Nelia og vognen til Nelia, fortsett med det!!
  Hvilken dato har Nelia bursdag? Ho er bare den aller skjønneste <3
  God jul Caroline! Håper den bli helt super 🙂

  1. Caroline

   Du er vel søt! Tusen takk, Mari! Nelia har bursdag 25. november 🙂

   Klemmer og god jul!

 20. Vi er ferdige med alt. Det skal bli godt når julaften kommer og en kan synke ned i sofaen og begynne å puste igjen. Jeg pleier å holde pusten fra 1. desember og til julaften. Det føles hvertfall sånn…

  1. Caroline

   Haha, kjenner meg igjen! 🙂

 21. Kaos ja! Samboeren og jeg flytta for en måned siden, og har siden stått i både oppussingskaos og flyttekaos (blant annet revet ut hele kjøkkenet). Og ikke nok med det, vi skal gifte oss 3.januar (med 70 gjester)! Så velkommen til mitt kaotiske liv 🙂

  1. Caroline

   Wow, ja det er nok litt av en timeplan dere har da kan jeg tenke meg 😉 Masse lykke til 🙂

   Klem!

 22. Forrige kommentar jeg skrev til deg venter på å bli godkjent av deg. Dette har skjedd opp til flere ganger i det siste. Eller så svarer du ikke. Ser andre også ragerer på det. Kan godt få til slik at vi lesere ikke kommuniserer med deg. Ikke ta dette som kritikk, prøv heller å forstå.
  Uten leserne dine så hadde ikke bloggen din og ikke minst du vært på det stadiet du et idag. Noe som er greit å ha i bakhodet.
  Spurte bare om hva gardinene het siden nettsiden til Kid er oppe igjen. En av mange kommentarer du har ignoreret. Du har sikkert dine grunner til å ignorere dine lesere.

  Ønsker deg lykke til med alt, Caroline 🙂 God jul:)

  1. Caroline

   Hei Silje! Jeg beklager så mye, jeg er vanligvis veldig flink til å svare på kommentarer og det er faktisk noe av det jeg bruker mest tid på. Akkurat i disse dager når vi har kommet hje fra ferie, har jeg ekstremt mye å gjøre, og i dag har jeg nesten ikke rukket å svare på noen ettersom hele dagen har gått med til helsekontroll av Nelia og ellers julegavehandel. Nå er jeg hjemme og skal sette meg til å jobbe igjen, så nå får jeg svart deg for det første. I tillegg har jeg svart på lignendne kommentar i forrige innlegg, så jeg tenkte at de som lurte kunne se svaret mitt der. I går fant jeg ikke Kid sine sider da de var nede, men det ser ut til at de er oppe igjen nå og jeg kan svare at gardinene heter Ida Martine 🙂

   God jul tilbake 🙂

  2. Camilla

   Men, altså, det ramler deg ikke inn at Caroline har andre ting å gjøre enn å besvare kommentarer? Kanskje på tide å skaffe seg en hobby i tillegg til bloggen hennes?

  3. Må du ha et personlig svar? Er det for mye stress for deg å bla deg igjennom kommentarene for å se hva hun har svar andre som har lurt på akkurat det samme?? Eller hva med å bare lete seg frem selv?!
   Herregud…på hvert eneste innlegg er det over 40 stykker som spør om det samme; hvor gardinene/kjolen/skoene osv osv er fra…hva med bare å sjekke de andre kommentarene først, da hun faktisk har svart andre! Det er bare gardiner!!!

 23. Pels er fint, både fusk og ekte, bruker begge, og bryr meg ikke om hva dere mener om det. Er noen her inne klar over hvorfor vi feirer jul? Joda, kjenner på julekaos og styr vi og, men vi har lagt lista så mye lavere, og fikser og ordner såå MYE mindre enn før. Det viktigste er å kose seg, nyte ventetiden, …og ja vi feirer faktisk den dag i dag jul fordi Jesus ble født! Er ikke det fint!

  1. Millie – ekte pels = smerte. Siden du er kristen, kanskje du burde tenke over det? Og vi feirer egentlig ikkje jul fordi Jesus ble fodt… Julen ble feiret i Norge lenge for kristendommen ble innfort.

  2. Jeg tror nok mange har glemt hvorfor man feirer jul, Millie. Mange tenker nok at det handler mest om gaver og det har gått mer og mer status i å overgå hverandre og en selv i pengebruk og luksuriøse gaver. Vi holder gavene til et minimum, og pakker bare opp fra de vi er sammen med på julaften – resten av pakkene tar vi til lunsj på julaften, slik at det ikke blir gavene som er i fokus på kvelden, men samvær med familie vi ser så alt for sjeldent i en travel hverdag 🙂

 24. God tur til København! Jeg bor selv i denne nydelige byen, og Strøget er en flott mulighet til å ferdigstille mange flere julegaver 🙂 Tivoliet og julemarkedene rundt om i byen er i tillegg nydelige om dagen, så får man tid til å kose seg litt i førjulstiden også 😉

 25. ingvild

  Gleder meg hvert år jeg og, men ender alltid opp med å handle det stykkevis, fordi jeg blir så lei 😉
  Lille her hater butikker, bortsett fra Name It, der har de leker! Men skal bli godt å bli ferdig, satt fast under herkules i 15 minutter, bom stille.. Med liten i baksetet.. æsj 😉
  God juleinnspurt, ha en fin uke 🙂

 26. Hei 🙂
  Hvor har du kjøpt kontorbordet ditt? Syntes det er utrolig lekkert!

  1. Caroline

   Det er fra tm design 🙂

 27. er skjorten fra BikBok? Jeg la ikke merke til at du har skrevet noe om den.. Kan selvsølgelig være meg som ikke ser det, også da;)

  1. Caroline

   Ja 🙂

 28. Her er en link om hvorfor vi feirer jul, ser det var litt diskusjon rundt det så de av dere som vil vite mer om dette kan gå hit:

  https://www.aftenposten.no/nyheter/10-sporsmal-og-svar-om-hvorfor-vi-feirer-jul-7075310.html

 29. At julen er kaos og stress og mas er noe man velger selv! Hvis man ikke vil ha det sånn kan man senke det ytre fokuset et par hakk. God jul til Caroline og bloggleserene – ønsker dere en fredfull juleferie med tid til å fundere over hva som virkelig er viktig her i verden og hva som virkelig gir glede her i livet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *