bloody mary x-mas

Å, endelig! Jeg kan si meg 80 prosent ferdig med julegaver og 100 prosent ferdig med å handle julepynt! Jeg dro til byen alene i dag, da er jeg så mye mer effektiv, så jeg har surret bort 5 timer i kaoset. Er det bare jeg som blir både tom og full av tanker samtidig når jeg er ute og julehandler? Jeg ender jo opp med å kjøpe så mye ekstra og så mye unødvendig, bare fordi jeg ikke husker hva jeg egentlgi skulle ha, så da kjøper jeg en sånn og en sånn i tilfelle de ikke har eller hadde en sånn vi opprinnelig hadde tenk. Bilen var så full av handleposer at jeg måtte ha hjelp til å pakke ut av den, så nå var det skjønt å slenge kroppen på sofaen med et glass varm gløgg. 

___________________________________________________________________________________________________________

bloodymaryblma3bloodymary2

(annonselenker) genser estradeur / joggebukse by malene birger / lue bikbok / sokker hjemmestrikket 

___________________________________________________________________________________________________________

Vi er i full fres med å få opp siste rest av pynten også, nå begynner det virkelig å bli jul her hjemme og for første gang har Lars-Kristian og jeg litt rød jul! Det er kjempekoselig og ikke minst veldig nostalgisk 🙂 Kanskje det er noen som så videoen jeg postet på instagram? 

Vi får fortsette med vårt, så håper jeg at jeg har litt bedre tid til å stikke innom i morgen, jeg liker jo best å oppdatere en gang til, men det er kanskje mange av dere som er like travle uansett? 

69 kommentarer

 1. Hei Caroline 🙂
  Jeg lurte på hvor du hadde kjøpt skrivebordet ditt? Syntes det er utrolig lekkert! Ha en fin kveld videre 🙂

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 2. Hei, lurte litt på en ting…. På det bilde der man ser vinduet deres godt ser det ut som det sitter noen å ser inn.. Så litt sånn skrekkfilmaktig ut:) Er det gjenskinn fra vasen eller er det er menneske man ser? Det er på bilde nr 1:)

  1. Caroline

   Hehe 😀 Håper det er vasen :O

   1. Henny88

    Uuuahhh, du har rett Line! Ser ut som en mann som ser inn. Creepy! :O 😉

 3. Anne Berit

  Hvor er putene og pleddet fra? Utrolig fin rødfarge

  1. Caroline

   Kid 🙂

 4. Haha, fantastisk genser! Veldig fint med et hint av rødt 🙂 Jeg er egentlig ikke så glad i tradisjonell julepynt, men litt rødt blant det andre i hvitt, sølv og gull er veldig fint.

 5. Hei Caroline,
  hvor har du kjøpt daybedden? 🙂

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 6. Kjære Caroline! Høres ut som du har hatt en fantastisk (og samtidig stressende) dag, og det gleder meg ettersom du kun fortjener det beste 🙂

  Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

  Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

  Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

  https://www.linntheresedagsland.no/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

 7. Haha, så deilig å få ting unnagjort! Jeg er veldig mye mer effektiv (men bruker lengre tid) når jeg drar på juleshopping alene. Men har lært meg å ha en snack i vesken for å unngå tomhetsfølelsen helt, for da går jeg på mange små shoppingsmeller.

  Ha en fin kveld!

  Trine

 8. Bruker å gjøre en skikkelig research før jeg handler julegaver, så slipper jeg bruke så mye tid i butikken 😉 For min del er det deilig å kunne være effektiv.

 9. Hei! Jeg har fulgt bloggen din en stund, spesielt pga av dine opskrifter og gode treningstips. Men en tanke slår meg, og jeg lurer virkelig på det: regisserer du innholdet i livet ditt etter hva du tror leserene dine vil like? Alt er så til fingerspissene perfekt hele tiden, at jeg sliter litt med å finne det realistisk. Det blir nesten som i en fantasiverden. Det er selvfølgelig ikke jeg som bestemmer hvordan du fremstiller deg og ditt i din blogg, men jeg merker jeg synes det er synd, også for de leserene som tror at noen er så perfekte til en hver tid.

  1. Caroline

   Jeg regisserer ingenting, men det kan jo hende at jeg legger litt ekstra i ting som skal vises frem på bloggen 🙂 Men jeg har jo heller aldri lagt skjul på at man kun ser det overfladiske 🙂

   1. Din tannlege fan!:)

    Du er så ryddig og nøye av deg Caroline! Blir inspirert. Og ja, hvis man prøver så kan Mn få til å ha det så ryddig og koselig rundt seg hele tiden. Har du som meg vaskehjelp iblant?
    Hilsen en ung tannlege!:-)))

   2. Caroline

    Vi har vaskehjelp annen hver uke 🙂

   3. Fort gjort å tro med tanke på bilder man ser på bloggen din at det er det perfekte livet dere lever, noe jeg tror ikke er helt tilfellet. Morsomt at mange tror at du har det perfekt ryddig når de ser bilder, det er jo lett å bare skive bort alt rotet når man skal ta bildt av et sted på rommet, og så flytte det igjen når man tar bildet et annet sted:) kan fort hende at det er det dere gjør av og til:)

 10. Det så kos ut! Hvilken rase er hunden din ?

  1. Caroline

   Chiahuahua 🙂

 11. Kjenner meg igjen. Jeg er også mest effektiv når jeg får være alene og handle det jeg trenger og har sett for meg 🙂

 12. Nelia har både stjernetegnet og ascendanten i skytten. En superdronning! Kommer til å bli svært målbevisst og omgjengelig. Eller er da. Dere har sikkert merket det allerede 🙂

  1. De aller fleste kan vel sies å være målbevisste og omgjengelige. Det spørs jo bare hva man legger i det å være målbevisst og omgjengelig?

 13. Ja, synes godt nok det har vært få oppdateringer over en lengre periode. Synes det er vittig at du mange ganger påpeker at «bloggingen er jo jobben din» mens du i mange tilfeller forsømmer jobben din og prioriterer f.eks julegaveshopping istedet. Hvis du forstår hva jeg mener? Ikke meningen å virke som jeg er ute for å ta deg, men synes bloggen din har tapt seg i det siste. Bildemessig er det mye bedre, men innhold, variasjon og kreativiteten mangler litt. Føler de fleste innlegg handler om ingenting. Kanskje du har mistet piffen litt etter Skal vi danse opplegget?
  Håper du får en deilig julefeiring så du kommer tilbake for fullt på nyåret. Jeg heier på deg og håper den «gamle» Caroline vil gjenoppstå. Venter i spenning 😉

  1. Mye av jobben hennes er jo annet enn selve bloggpost-skrivinga. Møter, planlegging, ta bilder, redigere bilder, osv., alt det er jo ting vi ikke vet hvor lang tid tar. F. eks. kan man argumentere for at julepynting av hus er en del av dette, fordi det skrives om og deles på bloggen. Dette innlegget ble postet klokka åtte om kvelden, og er sikkert ikke gjort på fem minutter. Jeg har inntrykk av at istedenfor å jobbe mer eller mindre intensivt i åtte timer om dagen som de fleste andre, er Caroline litt på jobb nesten hele tiden. For eksempel ser du at hun har vært inne og svart på kommentarer halv ett i natt. Sammenlagt tror jeg derfor vi kan trygt kan si at hun tidsmessig ikke forsømmer jobben sin. Hun har jo heller aldri en uke eller to med ferie (fra blogging), hvilket gjør at hun noen ganger må gjøre ting andre gjør når de har fri, innimellom jobbing. Det må man ha forståelse for. Når det er sagt er det selvsagt lov å mene at innholdet ikke er på topp, syns bare er unødvendig med spydigheter som «Syns det er vittig..» osv. Man kan komme med kontruktiv kritkk uten syrligheter, og da er det jo mye mer sannsynlig at det blir oppfattet som konstruktiv kritikk, som man er villig til å høre på.

  2. Her skrev du akuratt hvordan jeg har tenkt også 🙂

   1. Caroline

    Da vet dere dessverre ikke hvor mye jeg jobber 🙂 Jobbet blant annet til klokken 00.30 i natt.

   2. Det var det jeg prøvde å argumentere for, håper det kom frem. 🙂

    I det siste føler jeg at det har vært mer innlegg om «hverdagen», og det er mine favoritt-innlegg. 🙂

   3. Sissel

    Hvis du bruker så mye tid synes jeg det er dumt at det ikke gjenspeiler seg på bloggen. Virker som sagt som gnisten har forsvunnet hos deg. Og tro meg jeg har vært en fast leser lenge. Og til deg der oppe som syntes jeg høres spydig ut, så var det ikke poenget, så litt trist at det kom frem sånn. Jeg som «kunde» ønsket bare å si min mening, var ikke meningen å fremstå som slem. Lett å missforståes når man kommuniserer i tekst så man bør ikke konkludere all kritikk som hets.

   4. Caroline

    Det er vel smak og behag, Sissel 🙂 Det vil alltid være noen som er misfornøyd med innhold og utvikling, sånn er det bare. Det var enkelte som klagde over det for 6 år siden, for 5 år siden, for 4 år siden osv. Men opp i alt dette er det veldig mange som mener det motsatte, og blant annet siste tiden har det vært utrolig mange positive tilbakemeldinger.

    Det er veldig lite jeg får gjort med en slik kommentar som du legger igjen. Den er jo ikke spesielt konstruktivt. Hva mener du må forbedres? At du mener jeg har «mistet piffen» gir jo ikke akkurat rom for forbedring.

   5. Jeg har kommentert dette tidligere, og sa også at jeg ikke klarte å sette fingeren på akkurat hva.
    Selvom det ikke er spesielt spesifikt, så er jo det ment konstruktivt! Du vet jo bedre enn alle hvilke forandringer du har gjort, men det er jo vanskelig å gjør endringer uten å vite hvor en skal starte. Som Sissel skriver, så er heller ikke denne ment spydig.
    Men det jeg etterlyser er treg oppdatering, færre innlegg og treg godkjenning på kommentarer. Tror jeg! Jeg sier IKKE at du gjør en dårlig jobb, for all øre til deg! Det gjør du! Sikter heller ikke til da du var på ferie, for da skjønner jeg at ting går litt tregt 🙂

   6. Caroline

    Jeg er enig at det i det siste har vært litt senere oppdateringer og tregere respons på kommentarer, det er noe jeg absolutt ønsker å forbedre 🙂 Forhåpentligvis blir det bedre nå når jeg snart er ferdig i mammaperm, og Nelia starter i barnehagen.

   7. Ære, såklart! Ikke øre, hehe!

   8. Sissel

    Jeg nevnte jo flere ting. Som jeg skrev ovenfor, mindre variasjon, færre innlegg og lite kreativitet. De fleste innleggene om dagen har flotte bilder, men liten handling. Var jo ikke som jeg bare skrev at du har mistet gnisten.

 14. Supert! Dere er virkelig effektive! Utrolig hvor mye dudere får utrettet på en dag! Jeg synes juleshopping er veldig stressende, så de siste årene har jeg handlet julegaver på nett! Jeg vet at dette er skadelig for lokale butikker, men for meg tar julestresset overhånd! Synd at det har blitt slik…. Det er SÅ mye lettere å taste inn bestillinger på PC, og så kommer varene i posten etter et par dager!

  1. Caroline

   Det sa vi også at vi skulle gjøre, men gjorde vi det? Nei :O

 15. Wohoooo!! Juletreet opp på lillejulaften og rød jul 🙂 Nå begynner vi å snakke!!! I LIKE!

 16. Kristine

  Hei Caroline 😀 Har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men jeg lurte på om du kan anbefale noen spahoteller i Osloområdet? kan være noen timer å kjøre fra Oslo. Vet du har vært på noen spa tidligere, å lurte derfor på om det er noen spesielle du synes er bedre enn andre.
  Evt om noen av leserne dine vil anbefale noen?
  Tenkte å ta med meg kjæresten på spa ila desember/januar 😀

  1. Caroline

   Om du har mulighet til å kjøre et par timer så kan jeg anbefale Farris Bad i Larvik 🙂 Ellers så har du jo Holmsbu og Holmen Fjordhotell, men der har jeg aldri vært.

   1. kristine

    Tusen takk for kjapt svar 😀

   2. Caroline

    Bare hyggelig 🙂

    Om han er glad i vintersport, så anbefaler jeg en lengre kjøretur til Norefjell 🙂 Bedre spa på vinteren får du ikke! Fatastisk beliggenhet og ski ut/ski inn 🙂

 17. Åshild

  Er den nissen fra i år? Hvor har du kjøpt den? 🙂

  1. Caroline

   Ja, den er fra Skeidar 😀

 18. Ranveig

  De fine høye lysestakene i glass og sølv med rød lys inni, som dere har på stuebordet, hvor har du kjøpt disse?
  Ønsker meg slike av kjæresten til jul 🙂

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 19. Jeg har det sånn når jeg skal handle kalendergaver til ungene jeg. En sånn og en sånn, og litt neglelakker på tilbud – kjeekt å ha. Så blir det plutselig litt flere kalendergaver enn jeg trenger… Hihi 🙂

 20. Fine ting.
  Vi har alle ansvar for å begrense vårt forbruk av «ting».
  Hvor går egentlig grensen?
  Hvor mange ganger skal tingen være nyttig for å være ett ansvarlig bruk/kjøp?
  Tenker på våre barn og barnebarn som må sitte igjen med julepynt og annet søppel som aldri blir brukt.
  Er lett å ta en ansvarsfraskrivelse på dette å peke andre veier, men er jo vår lommebok som blar opp for å fylle søppeldyngene.

  1. Jeg blir også helt matt av ditt forbruk av ting, Caroline. Du kjøper vanvittig mye nytt. Hvilket tanker har du til miljøet vårt? Noe forhold eller tanker til menneskeskapte klimaendringer?

 21. Så koslig dere har det! Jeg er oppvokst med rød jul, så for meg vil det alltid være rødt man pynter med til jul, da kommer julestemningen! 🙂

 22. Hei! Liker veldig godt de siste innleggene dine, feel-good og gjenkjennelig. 🙂 Gir en koselig følelse når du blogger hjemmefra med bilder av hverdagslivet. Men artig med variasjon i form av ferier etc og da. Tenker at du må ha hendene veldig fulle med barn og mange prosjekter og jobb på gang. Det får jeg en følelse av, nå mer enn før du fikk barn. Og det er jo helt naturlig. Syns to innlegg om dagen er kjempebra, bedre at du får nok tid til alt du har å gjøre ellers og. Og hvis du har tid til mer, er det jo bra. Ønsker deg og familien en riktig god og minnerik jul. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 23. Marianne T

  Ha en deilig og god jul til deg og familien, Caroline! Tenk så fantastisk det blir for Nelia å feire jul nå som hun er «stor» jente 🙂

 24. Kjære, flotte, Caroline!

  Lest bloggen i snart seks år, men tar meg sjelden tid til å kommentere. Synes enkelte kommentarer på de siste innleggene er ufortjent – finner de innleggene og innholdet så lite interessant, så er det ingen som tvinger dem til å lese. Jeg synes du gjør en utrolig jobb som blogger og småbarnsmamma. Innleggene er rene, oversiktlige og «klassiske». Et av dagens høydepunkt er uten tvil å stikke innom bloggen for å se om det har kommet noe nytt. Keep up the good work 🙂

  God førjulstid videre, god tur til Danmark og god jul :0)

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   God førjulstid til deg også <3

 25. Hei! Vil bare si hvor mye jeg ser opp til deg og din evne til å være ditt beste «jeg» hver dag. Takk for at du minner meg på det. Det er hovedgrunnen til at jeg følger bloggen din. Inspirasjon og et løft i hverdagen!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 26. Blir SÅ glad av å se at folk kan pynte med nisser og rødt!!!

 27. Beautiful dekoracje.Skąd are the stars I have seen on instagramie.

 28. Ah, den heeeerlige følelsen det er å få julegavene i boks:);) Selv vil jeg faktisk skryte på meg å være ganske organisert på området, hehe, jeg skriver ned ca hvor mye jeg skal bruke på gavene til alle, og så starter jeg tidlige på året, handler litt her og der, på salg og når jeg kommer over ting som passer til den eller den personen. Også skriver jeg det ned i en liste. Og krysser av når jeg er ferdig med gaven til den og den personen. Funker som bare det!:) Forenkler julehandelen litt!:)

  Superherlig at dere putter litt rødt inn i juleheimen, sølv og gull og hvitt er så elegant og vakkert, men med litt rødt blir det hele så varmt og lunt:)

 29. Heeerlig med rød jul:) ble så glad da jeg så filmen på insta blant alle de hvite julebilder..

 30. Hadde det ikke vært deilig å tatt noen dager fri fra blogginga? Du må jo bli utbrent slik du holder på nå som du har blitt.mor.

  Jeg vet du sier du slapper av innimellom det du gjør, men for meg er ikke et par timer å slappe av masse.

  Nyt jula.med god samvittighet, det er jo galskap om du jobber så mye med tanke på at Nelia snart skal i barnehagen. Vil du iklke bremse litt ned på det tempoet ditt og nyte siste tiden hjemme med Nelia istedenfor å stresse sånn og jobbe deg ihjel?

  Tre innlegg på en dag er galskap, ro ned og kos deg også og de som mener du forsømmer bloggen er gale for.spør du meg jobber du alt for mye med tanke på at du også har en liten en. Alt må ikke være perfekt hele tiden om det resulterer til at du ender opp utbrent. Bare vel ment fra min side.

  Kan nestem ikke merke du har blitt mor for du jobber jo så mye, jeg vil deg bare vel og synes man er mer perfekt og god mot seg selv om man kan slappe av og nyte istedenfor å fyke fra det ene til det andre

  Ha en fin dag og ta vare på deg selv for det er det ingen andre enn du selv kan gjøre. Og ha en riktig god jul

  1. Caroline

   Takk for omtanken, Siri 🙂 Noen ganger må jeg bare sette meg ned å ta en pause! Men det er veldig deilig at jeg har fått et team rundt meg som tar seg av alt det «kjedelige». Lars-Kristian med foto og redigering og Peter med samarbeidspartnere 🙂

 31. Du er virkelig den vakreste! Min inspirasjon når det gjelder nesten alt! Takk og takk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så snill du er <3

 32. Heihei. Jeg syns det er så fint med rødt til jul jeg, men det trenger ikke å være kjempemye for at man får den «riktige» følelsen.

  Men jeg lurer på noe, og det er sikkert kjedelig å få spørsmål om dette hele tiden, men det er snakk om å kjøpe pulsklokke til noen i julegave. På butikken der vi egentlig skulle kjøpe, sa de bare at de hadde sluttet å selge på grunn av problemer med klokkene. Så søkte jeg litt på din blogg, og fant et innlegg som handler om Suunto Ambit2 S. Tror dette var pulsklokken. Er dette en du fortsatt anbefaler, eller er det andre du synes er bedre? Skal helst kjøpe i butikk, og ikke på nett. Også ser jeg at du skriver noe om de i forhold til bruk på Elixia, men de er vel helt greit til andre treningssentre også? Dette er kanskje noen dumme spørsmål, men jeg trener ikke så mye og kan veldig lite om det, så må bare spør allikevel. Har du tips til noen som er billigere eventuelt? Den er jo ganske dyr denne…

 33. Katrine

  For min del er julen rød, med røde nisser, røde puter og røde duker! Samt å pynte juletreet lille julaften! Moren min spurte for noen år tilbake om vi skulle pynte tidligere, og da svarte søstrene mine og jeg klart i fra om at det skulle pyntes lille julaften! 🙂 God jul til deg og dine Caroline 🙂

 34. God aften Caroline,

  hvor er du sød i sofaen med din hund 🙂
  Det er dejligt at se rød jul snige sig ind i jeres hjem. Bare vent nogle år når guldklumpen bliver større, så får i travlt med at sætte julepynten op.

  Jule knus fra Mary-Liz, den halve nordmand
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 35. Heisann 🙂 Lurte på hva mønsteret til sokkene dine heter? Mamma skal strikke sokker til meg, så kom jeg på at jeg likte så godt disse 🙂 Kjempefine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *