guide: finn nyttårskjolen

inneholder annonselenker

Årets siste dag nærmer seg med stormskritt, men det er absolutt ikke for sent å bestille nyttårskjolen på nett. Dersom du finner drømmekjolen i løpet av helgen, skal du ha den i god tid innen champagnekorken spretter og vi kan ønske 2015 velkommen. I år som i fjor og mange år før, finnes paljettkjoler i alle former og fasonger, den lille sorte, lange, flagrende maxikjoler, todelte kjoler og kjoler i nydelig nude og rosa. Håper du finner noe du liker! 

___________________________________________________________________________________________________________

nude, rosa og gull 

Jeg er svak for både nude og lys rosa, så disse kjolene er blant mine favoritter. Nyttårsaften er også en av de dagene hvor nesten ingenting er too much, så dersom du alltid har drømt om å bruke en kjole belagt med gull og glitter er dette dagen! 

rosaglitter

1. hi lowe kjole river island 2. trang paljettkjole miss selfridge 3. langermet kjole chichi london 4. trang paljettkjole asos red carpet 5. lang glitterkjole med splitt asos red carpet 6. paljettkjole i gull virgos lounge 7. lang kjole med lange ermer, perler og strass asos red carpet 8. lang paljettkjole i gull med dyp rygg asos red carpet 

___________________________________________________________________________________________________________

den lille sorte 

Sort er alltid en vinner, men husk at den lille sorte ikke trenger å være så liten, og heller ikke helsort. Min favoritt her er uten tvil den sorte med detaljer i ryggen eller den strassbelagte fra river island. Så fin! 

lille sorte

 1. skaterkjole fra aq/aq 2. «todelt» kjole med blondedetaljer river island 3. the great gatsby-inspirert kjole miss selfridge 4. sort trang kjole med gullstropper rare london 5. sort kjole med blondedetaljer i ryggen oh my love 6. peplumkjole asos 

___________________________________________________________________________________________________________

maxikjole 

Jeg er veldig glad i å bruke lang kjole på nyttårsaften, det er liksom den dagen i året hvor du aldri kan pynte deg nok, så da må selvfølgelig en jåle som meg virkelig passe på. Jeg synes absolutt alle disse kjolene er helt nydelige, men er kanskje ekstra svak for den burgunderfargede blondekjolen med havfruefasong samt buksedressen. Kult med en vri! 

lange

1. maxikjole med  paljettbyste nly eve 2. maxikjole med blondetopp elise ryan 3. maxikjole sølvpaljetter og sort sisters point 4.  havfruekjole i burgunder med blonder honor gold 5. buksedress med dyp utrigning aq/aq 6. kjole med tynt slep nly eve  7. maxikjole med gulltopp i paljetter nly eve

___________________________________________________________________________________________________________

onlineformals 

Jeg har handlet min kjole allerede, og den fant jeg hos onlineformals. Så er det bare å krysse fingrene for at den finner frem i god tid før nyttårsaften, jeg har allerede fått tracking fra fedex, så den skal være her allerede denne uken! Hos onlineformals finner du kjoler litt over the top, ballkjoler, usedvanlig vakre selskapskjoler og cocktailkjoler. Jeg kan virkelig drømme meg bort på denne siden, og ny favorittdesigner er Faviana. 

onlineformals

1. sort, lang kjole la femme 2. todelt kjole faviana 3. todelt kjole faviana 4. kort, hvit blondekjole la femme 5. sort og hvit kjole la femme 6. trang blondekjole la femme 

37 kommentarer

 1. Likte den sorte, lange kjolen fra La Femme. Har også blitt hekta på koksgrå i det siste. Synes en langarmet kjole i koksgrå hadde vært yppelig til romjula eller nyttårsaften. Har lagt ut bilde av den på bloggen, om du vil se den. Er så dårlig på å forklare, hehe 🙂

  Klem <3

 2. Er det bare jeg som synes Onlineformals er sinnsykt harry?

  1. Caroline

   Hva er harry med dem? Jeg kjøper alltid selskapskjolene mine derfra, de har mange nydelige kjoler fra anerkjente kjoledesignere som blir representert av flere missekonkurranser verden over, så her får du jo kjoler ikke mange har her hjeme i Norge. Det synes i hvert fall jeg er deilig når jeg skal i bryllup for eks. 🙂

   1. Nå er jo missekonkurranser og den «over the top glitter»-stilen i seg selv veldig harry da.. Synes de er det fordi de er så lite klassiske. Spesielt den blå kjolen med den halsen. Ugh! Men hva som er harry kommer jo an på øynene som ser og hva man selv er vant med. Mye av det som jeg og mange andre synes er dødsharry er jo det kuleste som finnes for andre, hehe..

   2. Når du nevner missekonkurranser bør du jo selv se at det da blir harry 😛

   3. Caroline

    Jeg synes ikke det er harry 🙂 Så da har vi vel bare ulik smak og konklusjonen blir at du helt sikkert finner andre kjoler du liker 🙂

  2. Caroline

   Nei, de er så tacky:P

 3. Så mye fint, du har jaggu god smak. Nå ble jeg påmint om å kjøpe meg kjole, om jeg rekker da 🙂

 4. Karoline

  Elsker hvor gjennomført dette innlegget var! Kjolene er jo fantastiske, så her finner jeg nok noe 🙂 Ha en god førjulstid!

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du synes det! Brukte en evighet og kjøpte meg en god dose kjoler selv underveis, så det var bare gøy 🙂

 5. Wow, nydelige kjoler! Likte spesielt den lange paljettkjolen i gull <3

 6. Fredrikke

  jeg leser bloggen din regelmessig(altså hver eneste dag) og jeg elsker den. Du skriver så mye fint. Du skriver at alle skal være fornøyd med den de er, og det er jeg. Du gir flotte tipp til flotte kjoler. MEN, jeg passer ikke noen av disse kjolene. Selv om ikke du er plus size, så hadde det vært flott og fantastisk om du kunne tipse om noen kjoler du syntes er flotte til oss med «curves». Skjønner at det kan være litt vanskelig, men setter pris på om du tenker litt på oss også ;).

  Igjen, elsker bloggen din og har fulgt deg slavisk i 5 pluss år ❤️

  1. Caroline

   Har du sett på asos sin avdeling som heter curves? MYE lekkert 🙂 https://www.asos.com/Women/Curve-Plus-Size/Cat/pgecategory.aspx?cid=9577

 7. katrine

  Masse inspirasjon her, takk for et flott innlegg! Vil bare si at mange bloggere lager slike typer innlegg i disse tider, men det jeg gleder meg mest til er de du lager. Det synes at du har jobbet med det, og det er sånn kvalitet over innleggene og bloggen din, det skal du ta til deg. Mens mange andre lager et innlegg basert på det første og beste de finner fra Nelly (det skal sies at nelly er en fantastisk nettbutikk), så har du gjort skikkelig research. Velfortjent ligger du som største blogg i Norge, du gjør en fantastisk jobb! 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre, Katrine! Tusen takk 😀

   Stor klem!

 8. God weekend.
  Sikke mange smukke kjoler du har vist. Jeg kunne godt finde på at købe ca. 5-6 stykker:-)
  Jeg elsker flotte festlige kjoler til enhver lejlighed.
  Vil ønske du og din familie en dejlig 3.advent 🙂

  Jule hilsner fra Mary-Liz https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/12/3-advent-give-away.html

 9. Heisann! Dette er en kommentar som ikke behøver publiseres, det er bare en generell forespørsel: Hvor har du kjøpt de fine spisestolene deres? De beige i stoff med nagler og håndtaket i ryggen. Er på jakt etter tilsvarende, men neimen om jeg finner….:-(
  Takknemlig for svar!!
  Mvh Kaja

  1. Caroline

   De er fra TM Design 🙂

 10. Veldig fine kjoler:) Gleder meg til å se din kjole på nyttårsaften (og julaften) 🙂
  Lurer på en ting. Har så lyst på en DW-klokke, og prøvde å bestille for et par dager siden. Men det er noe jegikke forstår. Jeg vil ha den brune classy st. Andrews. Den står to steder, og det står at den ene koster 1195 og den andre 1449. De ser like ut, men det står new release på den dyreste. Jeg prøvde å gå inn på den dyreste, men da kommer prisen på det den billigste koster når jeg går til kassen. Er det den samme klokken, eller er det noe feil på siden? De ser jo like ut, men den jeg prøvde å bestille syns jeg ser litt større ut? Håper du kan hjelpe:)

  1. Beklager at jeg har spurt om dette to ganger nå, men jeg hadde så lyst på en slik klokke, men forsto ikke dette jeg lurte på:/ Får prøve å bestille en annen gang…

   1. Caroline

    Jeg vet ikke hva årsaken er :/ Har du link til disse to?

 11. Har siklet på den rosa kjolen fra Chi Chi en stund nå, men er så usikker på størrelsen. Klær jeg kjøper i Norge er i størrelse 36 eller en Small, men når jeg ser på størrelseguiden til Ci Chi (og andre steder som f.eks Asos), så må jeg bestille en størrelse 10, som jo er en 38 i Norge. Dette går spesielt på midjemålet mitt, da jeg er 68 cm. Er liksom redd for at kjolen skal bli for stor om jeg kjøper 10, men det er jo like dumt om den er for liten. Hva ville du gjort?
  Du har nok mer erfaring enn meg til å bestille fra utlandet, så håper du kan komme med et råd.

  1. Caroline

   Jeg bestile meg den i går 😀 Fristet av mitt eget innlegg, haha! Så merkelig at du kom frem til det, for jeg kjøpte strl. 6 og det har jeg også i skjørtet (det sorte med sølv) og jeg synes det er noe stort i strl. Jeg bruker vanligvis xs / 34 i norske strl. og er 60 cm. rundt midjen. Så jeg synes du bør gå for 8 🙂

   1. Tusen takk, da gjør jeg det 🙂
    Jeg så jo bare på sizeguiden deres, der det står cm. Det var midjen jeg havnet sånn midt mellom på.

   2. Millie

    Skjørtet mitt med sort og sølv var IKKE stort i str. (Men jeg er vel tjukk) Men du C er jo vedig tynn. Og Trine, husk på monstertoll når du henter det…. Jeg er ferdig hos Asos for å si det sånn. Utover det, fine kjoler!

   3. Toll og moms er jo vanlig når en bestiller fra utlandet. Vil anbefale alle å lese seg litt opp om dette FØR man bestiller noe fra utlandet, slik at en unngår overraskelser. Det er jo ikke ASOS sin feil akkurat.

  2. Nå har jeg mottatt kjolen, og den er nydelig! Sitter helt perfekt på, så tusen takk for godt råd 🙂

 12. Ser det er et par som har skrevet det allerede, men ville bare gi deg masse ros for et så utrolig gjennomført innlegg som oser kvalitet 🙂 Du er flink! Har vært en fast leser i en god stund nå og syns det er stas å klikke seg inn til nye innlegg, men samtidig håper jeg du unner deg masse kvalitetstid og kos i juletida! Klem!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 13. Martine E. Hansen

  Hei 🙂
  Så utrolig mye fine kjoler du har plukket ut, men hvordan er det med toll på asos sine nettsider? Falt helt pladask for et par som er derfra.

  1. Caroline

   Toll og mva kommer i tillegg 🙁

 14. Melissa

  God morgen:) Mange lekre kjoler, og jeg fant min favoritt. Sort, lang kjole la femme. Vil gjerne bestille den, men sliter med å finne ut hvilken str. jeg trenger. Hvilken måleenhet er brukt på nettsiden deres? Rundt midjen målet jeg 77 cm, men det stemmer ikke overens med størrelsene som kartet gir meg.
  Hadde blitt veldig glad for svar!
  Ha en fin dag, og god jul:)
  Melissa

 15. Neliane

  Hvorfor ble siste kommentaren min utelatt? Er det virkelig SÅ farlig at jeg kommenterer shoppingen? Hvis sensurterskelen er så lav så må det være mye som ikke kommer med her….? Hilsen meg 🙂

  1. Caroline

   Du har en egen evne til å snakke andre ned for å snakke deg selv opp. Har ingen problemer med at du kommenterer shoppingen vår, men jeg kunne ærlig talt ikke brydd meg mindre om hvor mye mer enn oss dere tjener.

   1. Neliane

    Når du svarer slik OG publiserer det Caroline, så synes jeg det er spekulativt å IKKE la den første kommentaren min komme frem. Jeg nevnte inntekt fordi jeg visste at noen ville komme til å «hyle» opp om at noen har råd, jantelov, misunnelse etc. Det har skjedd før. Så jeg skrev ikke akkurat DET rettet til deg, og det vet du godt! Slik du lar det stå nå ser det ut som jeg har skrevet noe spesielt om inntekt for å overgå dere…..

    Du driver en blogg som er beyond privat lenger, og antall lesere gir gode inntekter. Du viser frem klær og har en blogg om bl a akkurat det. Synes man må kunne få kommentere annet enn hvor flott du er….?? Jeg blir satt ut av kjøpingen deres og spurte deg om endel rundt dette. Kan umulig være så «utenfor»?

    Ellers leser jeg mest for maten og treningen, begge er en inspirasjon 🙂

   2. Caroline

    Spekulativt er det jo ikke, jeg vet jo hva som står i kommentarene dine 🙂 Hva andre tror er ikke spesielt viktig, du er jo anonym. Det er heller ikke utelukkende basert på den ene kommentaren, men flere av de du har lagt igjen. Det er jo ikke bare jeg som har reagert.

    Jeg vet at jeg har et høyt forbruk, og har ingenting i mot at folk påpeker det på en normal måte. Det er en del av gamet med en populær blogg, de færreste vil se de samme klærne om og om igjen.

 16. Fantastisk innlegg!!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *