julebord

inneholder annonselenke

IMG_3614IMG_3655IMG_3347

God helg! Nå reiser jeg på julebord med jentene, vi skal ha juletapas og pakkelek, jeg gleder meg! Alle tar med seg en rett hver og valget mitt falt på pepperkaker med blåmuggost og syltetøy med honning og valnøtter – nammis! Har på meg en kjole fra Nelly Icons for anledningen, den finner du HER 🙂 

Ha en deilig kveld 

66 kommentarer

 1. På tapaskveld med en boks med usannsynlig myye tilsteningsstoffer!?Hadde forventa litt mer av en «såkalt» hjemme-laget-frue! My God!!Greit å holde stilen, er det ikke det da.

  1. Caroline

   Jeg har en travel hverdag, og det er ikke alltid jeg rekker alt 🙂 Noen ganger er det deilig å ty til kortvinte og enkle –

   1. Sandra

    Kortvint? Du mener lettvint?

    Sykt mye annonser, annonselenker, reklame og sånt i det siste. Nesten i hvert innlegg :O skjønner det er måten å tjene penger på, men det er så lite troverdig. Føler du at du fremstår troverdig selv?

   2. Caroline

    Om jeg føler det er troverdig å «annonsere» for en kjole jeg har kjøpt for mine egne penger? Ja, absolutt 🙂 Det er ikke noe mer reklame nå enn før.

   3. Sandra

    Det er enten reklame, annonse eller annonselenker i nesten hvert eneste innlegg. Ikke sikkert det er mer enn før, men det betyr bare at det har vært like mye hele tiden.

    Fungerer det slik at du kan velge hvilket som helst plagg fra hvilken som helst butikk, og gjør en avtale med dem om at akkurat det plagget skal du tjene penger på hvis du linker til det, og folk kjøpe det via din link, som i en annonselenke?

   4. Caroline

    Jeg kjøper akkurat det jeg vil, fra et bredt utvalg av butikker 🙂 For å tjene penger på det bruker jeg affiliatenettverk, f.eks Tradedoubler. Det er helt naturlig at det blir mange annonselenker, jeg vil jo vise frem antrekk, da det er en stor del av bloggen.

   5. SÅÅ mange klager Caroline får for å vise hvor «perfekt hun er», og når hun først gjør noe som er såkalt «uperfekt» så blir DET også feil, haha 😀 Du har virkelig jobben Caroline!

    Jeg derimot elsker bloggen din og går aldri en dag uten å stikke innom i hvert fall to ganger!

   6. Caroline

    Kan ikke gjøre alle fornøyd 😉

   7. travelt? kom du ikke nettopp fra to ukers ferie??

   8. Caroline

    Så fordi jeg har ferie så kan jeg ikke ha en travel hverdag?

   9. Bergliot

    Mener du seriøst at hun skulle laget pepperkaker i Spania?

   10. Caroline

    Helt sikkert :p

  2. Merkelig hvordan hun får kritikk for å virke for perfekt. At hun da samtidig kan få kritikk for ikke å være perfekt er jo til å bli helt svimmel av. Hva tenker du at hun skal gjøre for å imøtekomme alle sammen?

  3. Viktoria

   Ehh de pepperkakene der inneholder faktisk ingen tilsetningsstoffer, kun hvetemel, sukker, sirup, rapsolje, bakepulver, kanel, salt, ingefær og nellik 😉 😉

  4. Camilla

   Det er da bare flott at Caroline viser menneskelige sider, hun også. Hva folk skal henge seg opp i..

 2. «Christmas table ready», haha, lo gått når jeg så du hadde skrevet det på instagram 😛

  1. Endelig fikk trollene noe å «ta» caroline på igjen, gratulerer

   1. Forresten, haha, lo godt da jeg så du skrev «lo gått»….. Ikke så koselig er det vel?

   2. Ta, og ta…var vel mer snakk om at det ble morsomt! Vi har vel alle sagt noe på engelsk som egentlig er feil, og så ler man av det i etterkant. Caroline er nok verken den første eller siste som kaller julebord for christmas table, hihi!

   3. Caroline

    Det er skrevet med overlegg 😉

  2. Victoria

   Fort gjort 🙂
   Ikke «gått» å klare alt bestandig 🙂
   Pepperkaker og blåmuggost skal jeg teste ut 🙂

  3. ‘Lo godt’ tenker jeg du mener. Skal du rette på andre er det greit å ha gramatikken i orden selv!

  4. Lo du «gått», sa du?
   Det var dette med steiner i glasshus…

  5. Det heter «lo godt». Gått er en form av å gå og du ler ikke med bena. Nå fikk du meg til å le. Videre heter det «da jeg så ….» Den feilen skapte ikke de store latterbrølene, men en fin påminnelse på at det er lurt å få ting riktig selv før man påpeker andres feil.

  6. «Gått», haha lo godt når jeg så du hadde skrevet det.

  7. KamillaM

   Anna: Skal du arrestere noen på skrivefeil, så burde du kanskje skrive ordrett selv? «lo gått», det skrives vel ikke sånn? :p

   1. Jo, ser den, men «Christmas table» er ikke strengt tatt en «skrivefeil». Det er jo ikke noe som heter «Christmas table». Var ikke vondt ment, bare syns det var litt artig 🙂

  8. Fint at du bidrar med noe å le av selv, da. Man ler vel GODT, ikke GÅTT…

  9. Tror ikke du lo gått, men godt. Gratulerer.

 3. Hei Caroline 🙂 Julebord/treff med jentene er alltid gøy ,du ser «stunning» ut som alltid,:-) og de bildene med macrame swimsuite`n da,du ser jo ut som en proff modell, likte spesielt bilde nr 5 & 6 helt nydelig.-) I disse glade juletider har jeg bevilget meg selv en førjulsgave (en ultrasonic cleansing brush,helt fantastisk 🙂 Og i dag en Daniel Wellington klokke,gleder meg til å pakke opp til jul, hehe,så jeg vil bare si tusen takk for tips 🙂 Ha en fantastisk juletid med den nydelige familien din 🙂 Gode klemmer 🙂

 4. Hei! Jeg lurte på om du har noen andre gode tips til jule tapas retter, som er forholdsvis sunne? 🙂 elsker bloggen din!

  1. Jule tapas? Er det nødvendig da?
   Mye bedre å bare spise maten sin 😉

 5. Susanne

  Hehe, måtte le litt av engelsken din på Instagram. Christmas-table? Engelsk har ingen ord for julebord, så det er rett og slett bare christmas party, christmas-table betyr juledekorert bord.

  1. Caroline

   Det var en spøk 😉

   1. Henny88

    Haha. Jeg følger deg på insta og tro meg, de fleste skjønte nok at det var en spøk. Når jeg leser noen av kommentarene her må jeg bare le. Virker nesten som om folk ikke kan forestille seg at også du er et menneske med humor! 😛 😀

   2. Hvis det var en spøk, hvorfor har du slettet det da?

   3. Caroline

    Fordi folk tok fullstendig av.

   4. Henny88

    Vet du hva Caroline? Det at folk skal henge seg opp i christmas table er jo bare enda bedre reklame for deg, hehe. Utrolig bra! Selv om det sikkert er mange idiotiske kommentarer som blir postet, så kan jeg tenke meg at det også kan være underholdende for deg å lese gjennom dem…Du får deg sikkert en god latter ganske ofte! 😉

  2. Sikkert en spøk, men nettopp fordi det ikke finnes et ord for det på engeksk blir det jo riktig! «The Norwegian word Julebord which translated means Christmas-table, consists of the words -Jule (adj; Christmas) and bord(table).» https://en.m.wikipedia.org/wiki/Julebord

 6. Jeg har så lyst på den kjolen! Kjempefin 🙂

 7. cookiegirl

  Kjipe kjøpe pepperkaker 🙁

  1. Caroline

   Jeg har ikke tid til å bake når jeg fortsatt ikke har kommet hjem fra ferie 🙂

   1. Vigdis

    Det er jo ikke enkelt og rekke over alt når man har en travel hverdag og et lite barn, Har selv to små barn selv og jobb. Må noen ganger ty til enkle løsninger selv også for å ikke ta knekken på meg selv. Stå på Caroline. Du er dyktig og flink.

 8. Hei. Fine bilder som alltid. Og æ blir så hoppende glad for å se at det ikke bare e æ som tyr til enkle løsninger av og til. Sikter til ferdig pepperkakene =) Men over til det æ egentlig lurte på. Hvordan foregår pakkeleken? Ville snappe opp et tips til mitt eget julebord med jentan =)

 9. Hei! Hvor har du kjøpt lykten som er på øverste bilde, den som er nærmest deg?

  1. Caroline

   Jeg vet ikke, vi er ikke hjemme hos oss :/ men tipper det er Lene Bjerre 🙂

 10. Haha så morsomt at folk må kommentere på kjøpte pepperkaker. Min hverdag er ikke halvparten så travel som din, men noen ganger er det enkle ofte det beste:) ikke rart mennesker her i verden føler et stort press på at alt skal være så perfekt hele tiden! Syntes det er fantastisk at du også viser at du bare er menneske du også:) God jul:)

  1. Caroline

   Jeg skjønner ikke hva folket vil, sånn egentlig :/ noen ganger er ting for perfekt, og når det ikke er det, så er det feil også. Det beste en kan gjøre er å bare leve som en selv vil, det har jeg alltid gjort, det er umulig å tilfredsstille alle :/ Jeg har ikke engang vært hjemme i Siljan etter at vi kom hjem, så for meg har det vært umulig å lage noe som helst :/
   Good jul til deg også <3

   1. Marita

    De aller fleste forstår nok at det blir vanskelig å stille med hjemmebakst når du har vært på ferie og ikkje har vært hjemmeom enda 😉 de pepperkakene du har der er jo gode og! 🙂 Nå må du virkelig nyte resten av førjulstida, og kose deg masse med familien 🙂

 11. Veronica

  «På tapaskveld med en boks med usannsynlig myye tilsteningsstoffer!?Hadde forventa litt mer av en “såkalt” hjemme-laget-frue! My God!!Greit å holde stilen, er det ikke det da».

  Så må Caroline omtrent unnskylde seg for at hun ikke rekker å lage ting fra bunnen av HELE tiden (med mindre dette var sarkasme da).

  Hun er faktisk bare et menneske hun også.

 12. Så deillig rett å ta med! Elsker pepperkaker med blåmuggost. Naaam <3

 13. Berre å le med… Ikkje mer morro enn vi lager sjøl… Hipp hurra for kjøpe pepperkaker! Mye bedre enn heimelaga! Nyt adventstida 🙂

 14. Nydelig kjole! Hvilken størrelse har du?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg har xs 🙂

 15. Så fin du er! Hvor er magebeltet fra?

  1. Caroline

   Takk 🙂 Det er fra gina tricot, men er fra 2009 :/

 16. LisbethHS.

  Nååh, hun i den grønne kjolen var bra skjønn da 🙂 <3 skulle ønske hun var venninna mi!

 17. Kristiane

  Jeg kaller alltid Julebord for Christmas Table, også ler jeg en fårete latter etterpå, fordi jeg jo vet at de har Christmas Partys, men det er mer morsomt å si table (gjerne med tydelig norsk aksent ) … knisa godt for meg selv over at det er flere som har slik god humor… hehe

  1. Caroline

   Me too :p

  2. Haha 🙂 Det gjør jeg også…

 18. Heihei

  Du skrev tidligere at du er hjemme med Nelia hver dag i forhold til at du også er endle alene med henne, men da er det noe jeg ikke får til å stemme fordu du er jo alltid så vanvittig travel. Hvor mangr timer er det snakk om ay du er hjemme med henne?

  Bare lurer for timeplanen din er jo alltid så vanvittig stappfull.

  Forresten synes jeg det var supert du tok med ferdig pepperkaker og blå mugg ost, det er hwlt i ordem å kjøpe ferdigkjøpt, det kan du hvertfall gjøre med god samvittighet så mye som du ellers baker.

  Hvor mange timer sover Nelia nå forresten på dagen? Og når begynte hun å gå.

  Bare lurer på når hun begynte å gå for ser mange har spurt om d, men du har aldri svart. Vil du helst ikke si d? Om d er tilfelle så er det helt greit.

  Synes du står på litt for mye Caroline,, ingen kan levere hele tiden, ikke uten å bli helt utbrent og du har.jo blitt mor og kjører et alrfor hardt løp synes jeg. Dette er kun godt ment, ikke negativt.

  Jeg vet hvor perfeksjonistisk du er, men d må jo være deilig noen ganger at ikke alt er perfekt hele tiden?

  1. Caroline

   Jeg jobber hjemmefra, og da er Nelia her med meg 🙂 Hun er også med ut og ofte med på møter, så vi er sammen hele dagen 🙂

   Tusen takk for kommentaren din!

 19. Stryker forresten sengetøyet hver gang du skifter på senga og hvor ofte tenker.du det er normalt å skifte på senga?

  Fått tatt deg en fotbad eller boblebad? Dubhar jo et så vanvittig stort boblebad, hadde jeg hatt d hadde jeg brukt det nesten hver dag på kvelden for avslapning og kos, et varmt.bad gjør en også.veldig trøtt og man sover som en engel

  Ha en fin og rolig søndag.

  1. Caroline

   Nei, det gjør jeg ikke. Jeg bruker å tørke det stryketørt i trommelen, og så bretter jeg det pent sammen og legger det på de varme flisene på badet slik at det blir rett og fint 🙂 Slipper jeg å stryke 😀 Bytter annen hver uke 🙂

   Ikke noe bad her i gården, det får bli på nyåret 😉

   Klem!

 20. Hei hei. Bare lurte på hvor du kjøper syltetøy og osten til dette? Fikk så innmari lyst til å prøve

  1. Caroline

   Du får alt på Meny 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *