after vacation comes work

IMG_3470IMG_3483223IMG_3396IMG_3366IMG_3475IMG_3486IMG_35448790

 ___________________________________________________________________________________________________________

God kveld til deg  Jeg har vært i et utrolig spennende møte hos This is PR i dag, jentene som jobber der er så skjønne og flinke, og så har de så mange freshe merker som jeg liker utrolig godt! Nelia var med i dag, den perfekte assistent 😉 Etter møter ble det lunsj og kakao før jeg endelig fikk kjøpt litt ny pynt til juletreet, nå gleder jeg meg til å pynte det! Spørs om jeg klarer å vente helt til lille julaften, men dersom vi vil videreføre tradisjoner til lille, burde jeg nesten det. Startet å se etter julegaver også, men lurer på om jeg skal vente med flesteparten til vi er i København. Åh, jeg gleder meg til Nyhavn med lukten av brente mandler og alle de fine lysene på tivoliet. Vi reiser allerede til neste helg, så det skal bli deilig å få noen dager i huset vårt før det. Det føles som en evighet siden vi var der. 

Nå skal jeg gå i dusjen før jeg håper på en tidlig kveld. Begynner å dra seg på allerede, men jeg er jo egentlig så utrolig trøtt! 

50 kommentarer

 1. Hvor er kjolen din fra? Og er det lenge siden du kjøpte den? Vil ha!:)

  Er avhengig av bloggen din, den er jo helt super:D takk for alt du gir:)

  Har en super førjulstid:)

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig å høre, søte deg! Flere antrekksbilder kommer, husker ikke helt merket, men kjøpte den på nelly 🙂

   Ha en kjempefin førjulstid du også 🙂

   1. Tusen takk for svar!:) kjolen er bestilt og kommer forhåpentligvis snart i posten;) fant også en jumpsuit som lignet på den du hadde på en av bursdagene til nelia, har siklet leeenge etter noe lignende!!
    Så god jul til meg:D

   1. Jaaaaa:):) finfin;)

  2. Monika Meland

   Kjolen er fra Selected Femme 😀

 2. Gleder meg til å se dine innlegg fra København!
  Vi var der i helgen som var, så koselig! Magisk stemning med alle lysene og juleduftene:)
  Men litt kaldt og en del regn, så anbefaler gode, varme vanntette klær 😉

  God tur og god natt 🙂

  Klem Audhild!

 3. Kariann Berntsen

  Så koselig å få følge dere på ferien. Kjempe kjedelig at dere mistet kameraet, men du ordnet mange flotte bilder både med nytt og mobilen. 🙂
  Også er jo Nelia bare så hærlig. Er så moro å følge med. Har hun allerede lært å gå? 🙂 Datteren min er nå syv månder og drar seg frem på parketten som en helt. Hehe.
  Men lurte litt på. Du la ut oppskriften på den kylling og pasta til babymiddag, men har du andre middager du kan anbefale? 🙂
  Uansett. Kos deg videre i førjulstiden. Nyt den sammen med dine kjære. <3
  – Kariann

  1. Caroline

   Jeg har mange oppskrifter på lur, skal se om jeg kan få postet noen flere etter hvert 🙂 Tusen takk for så fine ord! Så stas med datteren din 🙂

   Klem!

   1. Kariann Berntsen

    Åh så bra. 🙂 Gleder meg til flere middagsoppskrifter til lille! Så tusen takk på forhånd. 🙂

    Klem tlbake, hehe 😉

   2. Kariann Berntsen

    Og du forresten, har du lagt ut de rådene angående tanngnissing? Har en mann som hadde satt pris på at jeg ikke gnisset så mye på nettene. 😛 Ha ha

 4. iiiik! Er det Camilla Pihl sine ankelboots? I love them! Likte også kjolen din 🙂

  1. Caroline

   Jo 😀 Kjempefine! Tusen takk 🙂

 5. Du har en nydelig blogg og fantastiske bilder ! Du inspirerer meg 🙂 Takk !

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin! 🙂

 6. hei, jeg har lest litt om innlegget du skrev om pulsklokken din. kan du lage et nytt innlegg til de appene du har fått testet ut til klokken? jeg regner med at du nå har fått litt mere tid til å å teste ut klokken og apper siden det er snart 1 år siden du kjøpte klokken?
  -jeg tenker nok mange vil kjøpe pulsklokke som julegave og det hadde vært veldig fint om du hadde tatt deg tid til å skrive litt om dette, har allerede lest inlegget du har skrevet

 7. Hei! Velkommen hjem fra ferie! Det så ut som at dere har kost dere 🙂 Jeg blev plutselig litt nysjerrig på hvordan du stiller deg til pels? Mvh Sanna

  1. Caroline

   Jeg er pelsmotstander 🙂

   1. God å høre 🙂 Det gjør så vondt i meg når man tenker på alle dem små herlige dyren i dem små buren. Skal du være med på NOAH sin snu ryggen til kampanje? Ha en fin dag 🙂

   2. Charlotte Nathalie

    Så godt å høre 🙂 (y)!

   3. Aleksandra

    Det er så flott at du har et sånt fokus og det at du har gode verdier som går hånd i hånd med moteriktige klær er en av hovedgrunnene til at jeg leser bloggen din. 🙂
    Ser det har blitt tatt opp av andre, og som du sikkert selv har fått med deg er debatten rundt pelsindusttrien veldig aktuell nå. Jeg skjønner at denne bloggen ikke er en plattform for å fremme sin politiske agenda, og at du ikke alltid kan skrive om ting som pelsproduksjon for å kunne tjene på bloggen. Men nå er det jo slik at saken skal opp i Stortinget og underskriftskampanjen er viktigere enn noengang. Et kort innlegg der du linker til saken hadde skaffet denne kampanjen utrolig mange underskrifter. Det er jo jul, så kanskje et slikt innlegg kunne være en fin julegave til alle dyrene?:)

 8. Inger Sofie

  åå, må bare si at du er utrolig fin på håret for tiden! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 9. Lurer på hvor den røde morgenkåpen din som vi har sett her på bloggen , fra ifjor, er i fra? 🙂

  1. Caroline

   Trooor den er fra lindex 🙂

 10. God morgen:)
  Dere kan jo starte en ny tradisjon! Det gjorde vi i fjor;) Så nå skal treet opp 15. desember helt til jeg ikke klarer å sette det opp lenger;)

  Nelia er så søt der hun viser frem hårbøylen:)

 11. Så godt å høre at du har tatt til fornuft ang pynting av juletre 😉 I fjor pynta du vel treet i november 😀 Folk må SELVSAGT få gjøre som de vil, men jeg syns det er så trist at våre norske tradisjoner rundt julen forsvinner. Den blir mer og mer amerikanisert. Men det er MIN mening. Jeg gidder ikke få 1000 kommentarer på dette, jada, alle gjør som de vil!!!

  1. Caroline

   Familien vår har alltid pyntet lille julaften og den tradisjonen vil vi holde på med Nelia 🙂 I fjor pyntet jeg TIDLIG, men det var pga. fødsel etc. Lars-Kristian og jeg pyntet ofte tidligere fordi vi reiser på ferie såpass sent, men nå som Nelia er født starter tradisjonene 🙂

   Og ja, alle gjør selvfølgelig som de vil, tradisjoner er jo så mangt 🙂

   1. Kristin

    Selv har jeg de seneste årene endret litt syn på mine valg. Er faktisk litt irritert på emg selv ( :D) for at jeg ikke har innsett tidligere at man faktisk «har lov» til å bestemme akkurat de tradisjonene man ønsker å skape for seg selv og sine. Tidligere har jeg konsekvent pyntet treet (og resten av julepynten også) på lillejulaften fordi jeg var overbevist om at dette var «hellig» og en tradisjon som var absolutt urokkelig. Senere i livet har dette synet endret seg hos meg. Synes selve julen går så fort, og vips så er man over nyttår og man ønsker å få ned pynten så fort som mulig. Synes derfor det er ekstra koselig å ha treet litt fremme før jul også, så kan man nyte synet av treet over en litt lenger periode 🙂

    Alle har faktisk full råderett over sin egen tilværelse, og ingen andre har fasit, eller noe med å legge seg borti UANSETT hva folk velger. Er ikke det fantastisk? 🙂

    Ha en flott førjulsperiode Caroline 🙂

 12. Hvilket kamera/kameraobjektiv og redigeringsprogram bruker du? Syns du får så fine bilder! 🙂

 13. Jeg skal også til København neste helg!
  Gleder meg veldig 🙂

  Har du noen København tips?

  Ha en fortsatt fin dag

  1. Caroline

   Kanskje vi sees 🙂 Hva slags tips er du ute etter?

   Klem!

 14. Du har så fine bilder Caroline! Hvilket canonkamera har du?

  1. Caroline

   Tusen takk! Canon 6D 🙂

 15. supermamma

  Verdens søteste assistent,smelt <3

  1. Caroline

   <3

 16. Vibeke Amundsen

  Hei. Voga som reklamerer for møbler over innleggene dine reklamerer for fake møbler. De har lov å reklamere på nettet, men sender de møbler til kunder i Norge kan de bli stoppet. Fake=ingen kontroll, barnearbeid,svarte penger, skitne nettverk, regnskogtømmer etc etc. Hadde jeg vært deg hadde jeg tenkt meg om et par ganger før jeg tillot dem på min bloggside. (Tviler du kan du ta kontakt med Norsk Tollvesenet eller vi som jobber med de ekte tingene. Mvh Vibeke

 17. Må bare rose deg for at du velger og føre tradisjoner videre mtp. å vente med å pynte juletreet til lille julaften. Det florerer jo av pyntede juletrær helt fra november av, fordi man ikke «klarer å vente». Synes det er merkelig med slik barnslig oppførsel fra spesielt småbarnsmødre etc., det er jo barna som ikke skal klare å vente og foreldrene som skal holde igjen… Det er jo selve magien rundt jul <3

 18. Kirsten nielsen

  Ej hvor du kan glæde dig til København! jeg sidder faktisk i nyhavn mens jeg læser din blog.

  1. Caroline

   Å, så deilig 🙂 Gleder oss!

   1. cathrine

    Du kan glede deg til København, her har vi det flott! Ha med vanntette og varme klær, det er surt og kaldt her for tiden :S

 19. God advent til deg og dine.
  Er det en vila kjole du har på deg? Bruker s/m vet du om den er normal? Får ikke gått i butikker om dagen og prøvd så derfor må det bli shopping fra sofaen:)

 20. Velkommen hjem! 🙂 Jeg lurte på en liten ting.. Usikker på om dette er noe jeg bare har fått for meg, eller om jeg har lest det en plass, men synes jeg så du en gang skrev at Lars Kristian hadde gått fotokurs og eventuelt kurs i redigering? Om han har gjort det, så lurte jeg på hvilket kurs han tok og hvor? Jeg er veldig glad i foto, og gikk egentlig medier og kommunikasjon på VGS, men føler ikke jeg lærte så mye om foto og redigering som jeg skulle ønske, så vurderer derfor å ta et kurs ved siden av studiene, men synes det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal velge.

  Klem fra meg

  1. Caroline

   Han har tatt et lite kurs for å lære seg alle innstillingene på kameraet, men han fullførte det ikke, da det aldri var hensikten 🙂 Han har stort sett skaffet seg fotokunnskaper ved å se på inspirasjon rundt på nettet, lest litt i noen fotobøker og sett på youtube. Spesielt redigering har han brukt youtube mye til 🙂

   1. Okei, tusen takk for svar 🙂

 21. Christine

  Jeg bor i København, utrolig fin by! Håper på at det muligens kan komme litt snø snart, er jo skikkelig julestemning her med lys, pynt og julemarkeder men det mangler liksom det lille ekstra når det ikke er hvitt på bakken 🙂 Anbefaler å ta en tur innom Tivoli!

 22. Hei!
  God tur til København:) Nydelig plass.. Var der for to uker siden, veldig fint. Blir nok tradisjon å dra dit før jul 🙂 Har du et forslag på et bra hotell? Vi var på Hotel skt Petri, men vet ikke helt om det blir det neste gang. (Skal egentlig være et bra og populært hotel etter hva jeg har hørt, men vi var nok litt uheldige med rommet.)

 23. Hei Caroline 🙂
  Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, selv om jeg har vært innom i flere år 🙂 Syns du gjør en superbra jobb og inspirerer masse!
  Spesielt når det kommer til mat og trening 🙂 Siden jeg bor i København, må jeg bare tipse deg om noen gode resturanter jeg tror du vil like:
  – Scarpetta på Rantzausgade 7 (De har også en på Islands Brygge). Fantastisk italiensk mat med nordisk vri.
  – Sticks’n’Sushi – en fryd for både øyne og smaksløkene
  Bord burde reserveres i god tid på begge – de er veldig populære! Håper du får en fin tur 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

 24. Madelen

  Hei! Hvor er den grå genseren på første bilde fra? Den det står «let’s make out» på?
  Ha en strålende dag og juletid <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *