the last workout

I dag tidlig gjennomførte jeg den siste treningsøkten her i varmen, og derfor valgte jeg å gjøre alt utendørs: litt oppvarming, trappehopp og tøying. Veldig enkelt, men effektivt, for jeg vet jeg kommer til å være kjempestøl i morgen 🙂 

IMG_2567

IMG_2599

IMG_2667

– denne kokosyoghurt-drikken MÅ dere forresten teste om dere skal til Gran Canaria, den er SÅ GOD! Har helt nedpå etter hver treningsøkt her nede – 

IMG_2648

 ___________________________________________________________________________________________________________

I går kveld hadde vi en kjempehyggelig middag på Guantanamo, og så ble vi dratt med til Puerto Rico etterpå. Haha, jeg fikk så vibber til jenteturene vi hadde i 2006 og 2007 med to partyuker i Hersonisos, at jeg hadde mest lyst til å gjemme meg. Men vi var i godt selskap, så det var bare gøy å sitte og observere utelivet. Det ble altfor sent, og jeg skjønner egentlig ikke at jeg kom meg opp såpass tidlig i dag. Nå gleder jeg meg virkelig til å komme tilbake til hverdagen igjen, og den starter allerede tidlig på torsdag, for da har vi møter fra tidlig morgen til langt ut på ettermiddagen i Oslo. Men først: Amadores med Stine, Kevin og barna 

34 kommentarer

 1. Tenk å se så frisk og fin ut på trening 🙂 Du ser alltid smashing ut !
  Kjempe tøffe bilder.

  Ha en fin dag 🙂
  Rebekka
  http://Rebekkafylling.blogg.no

 2. Flotte bilder. Hva slags kamera og linse?

  1. Caroline

   Canon 6D, sigma 35mm f1,4 🙂

 3. Marianne

  Nydelige bilder, du ser så fresh ut =D

  http://www.diosa.no

 4. Kos dere masse den siste dagen! 🙂

 5. Hei! Jeg kom nettopp over en link til innlegget ditt fra 2012, «Et problem å ha det bra» tror jeg det het. Dette traff meg så veldig!! Jeg har ofte følt på den samme problematikken, og jeg syns du satte ord på dette på en utrolig flott måte! Jeg opplever bloggen din som en stor inspirasjon, og at du har det bra og er lykkelig syns jeg skinner gjennom, og det er jo så flott!! 🙂 ingenting er vel bedre enn det?! gleder meg til å fortsette å følge bloggen 🙂 stå på! Klem fra Marita

 6. Hei!:)
  Hva heter treningsshortsen du har på deg her? Likte lengden meget godt:)

 7. åh de to midterste bildene her var helt nydelige! Perfekt fokusert og superfine farger! Merkes godt at LK bare blir flinkere og flinkere 🙂 Har dere fått noe nytt utstyr ?

 8. Anbefaler av hele mitt hjerte å spise middag på Raddison blue som ligger i mellom Arguineguin og Amadores. det er virkelig en matopplevelse, og her blir ferien startet og sluttet med middag hvert år. restauranten heter: » 222ºSW Bar & Grill» og ligger til høyre i etasjen man ankommer i. legger ved lik: http://www.radissonblu.com/resort-grancanaria/restaurants-and-bars

 9. Så flott du er 🙂 Bare lurer på hvor mange pakker hairtalk du tok i første gangen du gjorde det på gevir, og hvor mange du har nå? 🙂 Skal ta extensions selv på torsdag og er litt usikker!

 10. Cicilie Jenssen

  Hvordan kamera bruker du? 😀 du får veldig fine bilder 😮

 11. Dear Caroline, I am following you for almost two years. You are really my inspiration. Can you tell how your normal day looks like? At what time do you wake up? How many trainings you have per week? Do you clean yourself or no? How you manage to look great, to take care after your baby, to have perfectly clean house and smile on your face?:) thanks

 12. Hej Caroline, hur varmt är det på gran canaria idag? Vi skall åka på torsdagen:)

 13. Hvilket kamera og objektiv er brukt her? 🙂

 14. det er sykt at du har så mye muskler uten å bli.. klumpete!? .. det var ikke ordet jeg var på leting etter. Mange blir store av å få så mye muskler, men du har mere den typen muskler dansere har.. kan det være fordi du sikkert trener mer utholdenhet enn eksplosivt? lavere vekt og flere repetisjoner i steden for omvent? Kan jo såklart også være fordi du naturlig er veldig slank, men er det noe du er litt bevist på? for i såfall ønsker jeg tips!

 15. Caroline

  Vakre vakre deg:) for en inspirerende blogg:D
  Hvilket kamera har du skaffet deg nå og hvilken linse? Så fine og klare bilder:-D Ser jeg må oppgradere litt for å ta bilder selv:)
  Kos dere den siste tiden:)

 16. Så nydelige og freshe bilder, jeg blir alltid så glad av å se på de <3

  Det beste man kan gjøre er å ta en treningsøkt før man skal ut å reise, reisen blir så mye bedre og det er lettere å holde humøret og energien oppe … tommel opp 🙂

  Det ser ut som dere har hatt en så fin reise, og det unner jeg deg sånn, du står jo på som bare det! God tur hjem (hvis dere ikke allerede er hjemme da) – og god torsdag 🙂

 17. Kjære kjære, Caroline <3
  Jeg har lest bloggen din i flere år nå, og elsker den virkelig. Bloggen din ligger på hovedsiden på iPhonen min, men det er noe jeg savner….. Mange av innleggene dine virker så planlagt, nesten som at noen av innleggene går på "må få" skrevet det. Blir ofte en følelse av repeat.. Vi lesere vil jo ikke at bloggen din skal være et "tiltak" selv om det er lett for oss utenforstående å si, de fleste av oss vil heller færre, mer varierende og gode innlegg enn mange som ligner på hverandre.

  Håper alt er bra og ta vare på deg selv 🙂

 18. Hei Caroline! Jeg lurte på om du kanskje kunne ha laget et innlegg om fine vintersko? Kanskje litt av både billig og dyrt, hehe:-) Bare et lite forslag, da jeg egentlig ikke har lyst til å bruke Uggs i vinter, men de er jo egentlig ganske varme, hehe.. Dere får kose dere masse den siste tiden i GC, ta med litt plussgrader tilbake til Norge!! 🙂

 19. Fantastiske fine bilder! Hvilket merke er det nye kameraet? Og hvilken linse har du i tillegg? 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D, samme som før 🙂 Vi har Sigma 35mm f1,4 og 105mm f2,8, i tillegg til Canon sin 85mm f1,8.

 20. Dear Caroline, i´m constantly reading your lovely blog. Your are such an inspiration! I´m thinking about buying a treadmill for my home gym. What kind of treadmill is yours? Could you recommend a brand or do you have any tips what you would consider as important referring to the equipment? A beautiful christmas time to you and your family!

 21. Det ser herlig ut med utetrening 🙂 Her har det regnet i dag. Flotte bilder <3

 22. Wow Caroline, så utrolig muskuløs du har blitt!

 23. Hei Caroline!

  Fint å se at dere har hatt det hyggelig på ferie, men det er ihvertfall ikke vanskelig å forstå at dette har vært en reise som er kjøpt og betalt av ving! Føles ut som 90% av innleggene og bildene du har lagt ut har gått til å betale reisen.
  Misforstå meg rett, bildene er kjempe fine de, men neste gang jeg sjekker bloggen din kan jeg liksågodt ta en visitt på vings hjemmesider.

  Og for all del, dette er ikke ment som drittslenging mot deg personlig, jeg synes du er en kjempe kul dame, men jeg føler bloggen din har blitt veldig kommersiell.

 24. Dine inlegg om trening er en stor treningsmotivator for meg! Bare det å se på treningsbildene og drømme meg bort får meg kjapt på mølla 🙂 Ønsker meg for øvrig et inlegg om hvordan man virkelig trener rumpa med flere øvelser som kan gjøres hjemme 🙂 Trenger tips..

  Hilsen fast leser 🙂

 25. Bodhild

  Guantanamo, litt av et navn på et spisested… :p fikk dere følelsen av å være litt fanget?

 26. Charlotte

  Du tar helt sykt fine bilder med fantastisk kvalitet!! er det det nye kameraet som tar så fine og skarpe bilder? hva slags er det?

  1. Caroline

   Tusen takk, det er Lars-Kristian som tar bildene 🙂 Vi bruker det samme merket som vi hadde før, Canon 6D.

 27. Det så fint ut 🙂

 28. Så flink! Bruker ofte å kikke innom bloggen din om jeg trenger et lite spark bak til å ta meg en treningsøkt. 🙂 God tur hjem igjen.

 29. Emilie :)

  Hei, hvor er trenings shortsen din fra? Hvor kan man kjøpe den?

  1. Caroline

   GetInspired.no 🙂

 30. Har du noen tips til hva slags øvelser jeg kan gjøre for å få mindre hofter? Mine er ganske brede og i tillegg har jeg også høye hoftebein. Jeg ønsker å trene de litt mindre, så kroppen min blir litt mer «jevn»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *