golden lace dress

1

2

3

4

5

detaljer

6

(annonselenke) kjole forever unique / sandaler asos / veske lulu’s / ringer h&m / klokke daniel wellington 

 ___________________________________________________________________________________________________________

Å, jeg elsker denne kjolen! Jeg er så svak for den høye halsen og de lange ermene, og har faktisk bestilt meg den samme i rød som jeg tror blir årest kjole på julaften.

Nå har vi pakket kofferter for store og små, så nå gjenstår bare en god natts søvn før vi skal reise hjem til Norge i morgen. Vi har hatt en kjempefin siste dag her sammen med Stine, Kevin, Lukas og Isabelle. Det er faktisk bare 6 måneder mellom Nelia og Isabelle, og det var så gøy å se hvor godt de gikk sammen. Håper og tror de vil se mer til hverandre i fremtiden, fineste familien Larsen  De bor på Gloria Palace, så vi møttes på stranden i Amadores, og beach-klubben serverte oss nydelig lunsj. Jeg skal gå gjennom bildene før jeg legger meg, så legger jeg ut et lite dryss i morgen om det ble noen fine 🙂 Jeg lurer forresten på om ikke Gloria Palace blir neste hotell dersom vi reiser tilbake hit, det så veldig fint ut der! Men før jeg skal tenke noe mer på neste ferie er jeg veldig klar for julestemning med pepperkaker, baking, julegaveshopping og julekort. Åh! Så blir det så gøy å pynte treet igjen! Vel. Nå er det natta her, det er det helt sikkert for deg der hjemme også  Sov godt! 

71 kommentarer

  1. Helt perfekt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *