puerto de mogán

Hei! Jeg hører rykter om snø der hjemme, så utrolig koselig! Gleder meg til å komme hjem og starte julen, men jeg er ikke klar helt ennå. I dag var det endelig skikkelig godvær igjen, og i følge flere her skal det komme for fullt fra i morgen av, så da håper jeg på skikkelig sydenstemning resten av oppholdet 🙂 Vi tok turen til Puerto de Mogán alle fem og fikk en liten sightseeing av mamma og pappa. Spiste en sen lunsj på casito mediterraneo, jeg valgte noen tapasretter (surprise) som var helt fantastiske! Her kommer et bildedryss fra mobilen: 

___________________________________________________________________________________________________________

IMG_7871IMG_7857IMG_7879IMG_3069IMG_3121IMG_7884IMG_7900IMG_7910IMG_3054IMG_7882IMG_7917

Nå er det bare to små dager til mamma og pappa reiser, det blir så rart og tiden har gått så fort, men så kommer jo svigers, og det blir kjempekoselig 🙂 Vi kjøpte med oss litt småmat i dag også, så vi sitter på rommet vårt og koser oss med julemusikk i morgenkåpe og tøfler, det er ferie det! I morgen tror jeg at Lars-Kristian og jeg skal ut og spise alene, gleder meg 

29 kommentarer

 1. Det ser helt fantastisk flott ut der ! 🙂

 2. Det er så fint der!! 🙂 🙂 Og fine mobil bilder! 🙂 Kos dere!! 🙂

 3. fantastisk flotte bilder til mobil å være. Kjekt at dere koser dere.

 4. Fine bilder til tross for at de er fra telefonen 🙂 Ser ut som dere koser dere masse!

 5. Vakre Mogán!

 6. Isabella

  Hei flotte!
  Så utrolig deilig det ser ut der nede! Håper dere storkoser dere! Men savner bilder av vakre Nelia? Klem

 7. Så fint å lese bloggen din. Å så utrolig glad for å se at været har bedret seg, skal selv dit på lørdag, Meloneras 🙂 Jeg , mannen min og vår lille attpåskatt på 3 år 🙂 Vi reiser alltid 2-3 ganger i året, til Gran Canaria ! Deilig temperatur der! Gleder meg og håper det blir flott vær som vanlig 🙂

  Hilsen Trine 7 barnsmoren fra Ålesund 🙂

  1. «Attpåskatt», så fint <3

 8. Ser utrolig fint ut!!!

 9. N-a-m! Pimiantos de Padron! Spis noen for meg også, det er sååå godt! Alltid morsomt å se bilder fra steder man selv har vært, Mogàn er et pent sted =o)

 10. Ååå som jeg savner Gran Canaria nå… Vi har alltid pleid å reise uke 2, men i år blir det ikke da mannen nettopp har startet ny jobb. Håper å få det til litt senere ut på året 🙂

 11. Ida Helene

  Dette var gøy å se bilder fra, på bildet hvor du står på broen kan jeg se leiligheten vår! Mogàn er så utrolig hyggelig. Kos dere videre på tur!

  1. Caroline

   Så heldige dere er 🙂 Så det var noen til leie/salgs der. Vurderte det nesten selv, men det er jo så dyrt på Gran Canaria 🙂 Leier dere den ut når dere ikke bruker den?

 12. Er disse bildene tatt med det nye kameraet? De var virkelig vakre! Syntes de var klarere og finere også 🙂

  1. Caroline

   De er tatt med iPhone 😉 Det fungerer greit i godt lys, men så snart det skumrer er det håpløst.

 13. Hei!

  Jeg har også ferie denne uka. Er bare hjemme å koser meg. I dag har jeg tatt gutten min på snart fire ut av barnehagen.Vi skal på trikkestallen og se Snekker Andersen. Det er julestemning det! Tenker at du kommer til å ta med Nelia på masse sånt om et par år. Koser meg med bloggen din til frokost! Livet er helt ok… Kos dere videre!

 14. Vilgunn

  Det ser jo bare helt fantastisk ut! Jeg flytter til Frankrike i september, men det er enda så lenge til og jeg får ikke dratt utenlands før det. Veldig kjipt å lese at dere ble frastjålet kameraet..

 15. Åååh det er så nydelig i mogan!! Savn!! Mannen og jeg var innom der på bryllupsreisen i fjor <3

 16. Så deilig med sol og varme i desember! 🙂 hvordan går det med Nelia? Koser hun seg på ferie? 🙂 Ha en fin ferie videre!!

  1. Caroline

   Hun koser seg masse 😀

 17. http://www.stolencamerafinder.com/

  It’s not spam Caroline. That kind of page really exists. As far as I know you need to write the serial number of your camera(if you know it) or download a photo from your stolen camera which isn’t redone by photo imager(if you know what I mean:). Good luck honey!

  1. Caroline

   Thanks 🙂 Will check it out! 🙂

 18. Kan vi ikke få se søte Nelia på ferie også da? 🙂

 19. Kathrine

  Hei!
  Så kjedelig å miste alt kamerautstyret og bildene/filmene på det. Bildene fra telefonen var jo veldig klare og fine da. Bruker du en app for å redigere de? Bruker du standardkameraet på iphone, eller noe annet?

  Ha en fortsatt fin ferie!

  1. Caroline

   Bruker de samme redigeringsprogrammene som til kameraet. Lightroom og photoshop 🙂 Bruker standardkameraet.

 20. Veronika

  Hei!

  Vi har et spørsmål mest beregnet til LK. Vi har om lavkarbodiett i forhold til prestasjon og trening i fysiologien på skolen, og tenkte med en gang på dere 😉
  LK som toppidrettsutøver er jo avhengig av nok energi og kunne raskt restituere etter match. I boken min på skolen står det at ved lavkarbokost klarer man ikke restituere seg like raskt som ved høykarbokost. Hva er deres tanker rundt dette?

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Hei Veronika 🙂

   Står det noen forklaring bak denne påstanden? Lavkarbo kan jo være så mye forskjellig, og mengden karbohydrater varierer jo veldig. Men jeg klarer ikke helt se en fysiologisk forklaring bak denne påstanden.

   1. Veronika

    Det står i artikkelen «Nutrition for endurance sport: Carbohydrate and fluid balance» av D.L Costill og J.M. Miller. Her er det også et diagram som viser at de med lavkarbo (40% karbohydrater) ikke klarer å restituere seg like kjapt og heller ikke komme opp på samme nivå igjen mellom øktene, i forhold til de med høykarbo (i artikkelen 70%karbo). Jeg vet jo ingenting om ditt og Carolines karboinntak i prosent, men synes det er interessant å høre dine tanker rundt dette mtp. fotballen 🙂

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Det vil jo komme litt an på intensiteten på øktene og varigheten, men skulle likt å lest studien(e) som lå bak påstanden 🙂

    Sånn by the way så spiser ikke jeg like lavkarbo som jeg gjorde. Før sesongen økte jeg inntaket. Uten at jeg har ført noen kostholdsregistrering så tipper jeg at jeg har doblet det og ligger et sted mellom 150 – 200 gram i snitt pr. dag. Energiprosent har jeg ikke oversikt over.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *