morning coffee

IMG_2883IMG_292709

(annonselenker) bikini asos / kaftan asos  

___________________________________________________________________________________________________________

Hei mandag! Argh, jeg er så frustrert!! Men vi har funnet en løsning som kommer med foreldrene til Lars-Kristian på onsdag, så fra da blir ting som før igjen. Vi har lagt tidenes bestilling over telefonen i en fotobutikk i Oslo, og jeg gleder meg allerede til å teste nye objektiv. Jeg får se på det som en mulighet til å kanskje få enda skarpere og bedre bilder fremover 🙂 I mellomtiden må jeg bare bruke andre utveier for å levere helt ok bilder, så jeg håper dere overlever! Det verste med dette er alle de fine bildene som allerede lå på minnekortet, av Nelia og av oss som familie, og at noen der ute kanskje sitter og ser på disse bildene nå gjør at jeg grøsser på ryggen. Men jeg skal gjøre mitt beste for å glemme det og prøver å tenke at dette heldigvis er ting som kan erstattes. 

Vi skal på tur til Mogan i dag, mamma og pappa har masse de vil vise oss ettersom de er så kjent her, så det blir kjempefint. Får heller brune oss litt i morgen igjen, jeg har jo tålmodighet lik null til å ligge i ro uansett, haha! 

Sees senere, nyt en ny uke og ikke minst: DESEMBER! JUL! 

51 kommentarer

 1. Annette

  Så leit å høre at dere har blitt frastjålet kamera! Folk kan være så ondskapsfulle! Kos dere på ferie som best dere kan og nyt tiden! Vil også tipse deg om en utrolig bra treningsside: livegym.no. Tenkte det var noe for deg som er så treningsglad 🙂 jeg elsker siden! Fint for dem som ikke har tid eller råd til treningssenter. Vil ønske deg og din familie en god ferie, Desember måned og jul! 🙂

 2. Så utolig kjipt at kamerautstyret ble stjålet. En ting er utstyret, men alle bildene. Å det er så trist… 🙁

 3. Jeg var også på canariøyene i slutten av november for noen år siden. Det var kaldt og regnet og jeg fikk frastjålet mobilen. Jeg husker hvor frustrert jeg var da, tenkt du som er frastjålet kamera med jobben og livet ditt på! Føle med deg! Synes bildene du har i dag er like flotte som alltid! Lykke til videre og god adventstid

 4. Cathrine

  Hei.

  Kunne du tenke deg å lage et innlegg om rutiner med Nelia? Hvordan har soverutiner o.l blitt innført, evt problemer, utfordringer, tips? Har en jente på 3 mnd som helst bare vil sove med mamman sin…. Dagsovingen har tatt seg opp litt, men hadde vært fint å få kvelden fri! Håper det er noe du vil dele. 🙂

  God ferie videre!

 5. Hei 🙂
  Hvor varmt er der nede nå når det er fint vær? Varmt nok til å gå i bikini? Skal til Tenerife om et par uker, så trenger tips til hvordan klærtyper jeg kan ta med, om det er shortsvær hele dagen, eller om man burde ha med et par bukser og tykke gensere også?
  Hadde vært så hyggelig med svar 🙂 Nyt ferien videre <3

  1. Hei Ida, temperaturen på Tenerife i desember er normalt mellom 20 og 30 grader.Det er like varmt eller varmere enn norsk høysommer.(Se på yr.no og legg på noen varmegrader)Regn og vind kan selvfølgelig forekomme- men normalt er det strandvær hver dag.Ta med en god jakke/cardigan til kveldsbruk- det er kjøligere når solen har gått ned.

 6. Hvilken str bruker du i bh-cup?

 7. Hei,

  jeg lurte på om du ville laget et innlegg med klestips til utstilling for hunder? Jeg leter og leter etter drakter, men synes dette virkelig er vanskelig. Plaggene skal jo helst være litt klassiske og stilrene. Skjørt med knelengde, eller pen bukse, og ikke noe som flagrer. Gjerne blazer som overdel, med lommer man kan ha godbiter i.

  Har man mørk hund, skal man helst ha lysere plagg, så man får frem hunden best mulig, og omvendt, lys hund – mørkere klær.

  Sko er det smart med lav hæl og som gjerne er gode å gå i, men snakk om pensko.

  Eller har du tips til nettsteder å sjekke ut? Som selger dress til damer, eller hele antrekk. Eller butikker som selger i denne type stil, blir jo litt som en look man bruker på arbeidsplassen. Jeg er så fortvilet nå. Har heldigvis god tid på meg, men likevel virker dette helt håpløst.

 8. Hvordan liker Nelia ferie? Har hun adventskalender? Ha en fin ferie. Det var utrolig trist med kamera og utstyret

 9. elisabeth

  Ah, så kjedelig! Minnekortet er nesten verre enn å miste kamera 🙁
  Håper du koser deg masse <3 klem

 10. Michelle

  fin bikini!! Syns disse bildene ser bra ut, ingen krise! Men forstår godt frustrasjonen, spesialet det å miste minnekortet!! Har faktisk mistet minnekortet selv før og jeg tror jeg faktisk satt meg ned å gren av frustrasjon.. så jeg forstår deg godt! Men bra dere har funnet en løsning og at du prøver å se positivt på situasjonen 🙂

 11. Synes bildene er like fine uansett, jeg! 🙂 Du er flink uansett!

 12. Christina

  Å, jeg vet! Og forstår! Jeg glemte minnekortet i en foto boks som printet ut postkort i Frankrike. Jeg ble så begeistret over postkortene at jeg svinset videre uten og ta ut minne kortet. 20 min senere løp jeg som en gal tilbake, men kortet var vekk. Automaten sto litt ut mot gaten, så lett å bare snappe det med seg. Trøsten var de 4/5 bildene som var på kortene, men du altså, jeg var lei meg for de jeg mistet. Forhåpentligvis ble kortet sletta fort og tatt i bruk på nytt. ( så ikke ikke bildene av mine sirkulerer rundt) for håpe resten av ferien blir bare strålende på alle måter!

 13. Vi tåler nok noen dager uten verdens beste kvalitet på bildene 🙂 Hvilke kamera har dere bestilt?

  1. Caroline

   Vi har bestilt samme kamerahus som før, Canon 6D 🙂

 14. Kjedelig det med kameraet, spesielt med tanke på at kamerautstyr er relativt kostbart. Hvilket kamerahus og objektiv har du valgt å kjøpe?

 15. Gudrun Marie

  Ser ut som dere koser dere veldig på ferie 🙂
  Men lurer på hvilke type øvelser du gjør når du trener hjemme ? Har tenkt å slutte på treningssenter etter som jeg kanskje bruker det litt for lite i forhold til det jeg betaler, så trenger noen tips til hvordan jeg kan trene rump/lår og mage hjemme for å få en mer markert mage 😉

 16. Karoline

  Blir det julekalender på bloggen din i år? Ha en fortsatt fin ferie 🙂

 17. Hei. Laget akkurat blomkålmosen din til min romvenninne og meg, noe så godt! Laget kanskje litt mye, 2 blomkålhoder til to relativt små jenter… MEN, jeg skal love deg alt forsvant og nå ligger vi gode og (litt for) mette her i sofaen. Uansett, veldig verdt det.

  Kos dere masse på ferie, du er så fin <3
  Klem

 18. Ha en fin ferie videre vakre Caroline! Er jo noe som er feil når jeg ikke har sjekket bloggen din på 2 dager… Klem til deg<3

 19. Veldig fine bilder dette også – går helt fint 🙂

 20. Hei! Lurer på hvilket kamera du bruker? 🙂 setter stor pris på svar!

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 21. Annette

  Leit å lese, det samme skjedde meg engang på slutten av ferien. Mistet ALLE bildene. Men du ser helt fantastisk ut!

 22. Heia!
  Hvor er kjolen du hadde på deg i forrige innlegg fra? Utrolig fin

 23. grøss så vemmelig tanke det med at noen andre har bildene nå!

 24. Martina

  Ikväll lagade jag «otraditionell fiskgratäng» från din bok, och så gott det var! 😀 Till och med min kräsna sambo tyckte det var gott så då är det verkligen ett gott betyg 🙂

  Kram!

 25. så tøft det andre bilde var!

 26. Utrolig kul bikini

 27. Caroline K

  Hva skjer med leppene dine på siste bildet? Hihi. :p

 28. oh wow, the place look amazing!!..

 29. det ser sååå bra ut <3 er dere nesten alene hvor dere er nå? lurer på det fordi jeg liker å være litt alene med typen min på ferie 🙂
  syens det er koselig det 🙂

  1. Caroline

   Nei, det er godt med folk her 🙂

 30. du grøsser ved tanken på at noen du ikke kjenner ser på bildene deres? på tide å skifte yrke da kanskje…..

  1. Caroline

   Nå har jeg svært mange private bilder av blant annet Nelia på det kameraet da, ikke bare bilder jeg deler på bloggen 🙂

   1. Hahaha, hender jeg eksponerer barnet mitt i sosiale media, men mesteparten av bildene jeg tar er private. Vil tro Caroline har øyeblikk med sin familie som hun verken ønsker å dele å iallfall ikke la en villt fremmed se gjennom. Forstår ikke hvorfor du Kari og mange andre frekke personer er inne på bloggen til Caroline i det hele tatt. Det er jo valgfritt 😉 nå var ikke dette det verste jeg har lest av kommentarer men blir så satt ut av enkelte ting mennesker sier om deg at jeg blir helt stum…. Ha en strålende ferie videre Caroline. Takk for all gleden du gir ved å by på deg selv og den du er. Mange klemmer.

  2. Herlighet, Kari, du skjønte vel hva hun mente? :p

 31. ÅH så ergelig, jeg blir så lei meg på dine vegne. Jeg kan ikke forstå at folk stjeler på den måten. Vi har vel alle opplevd å bli frastjålet kamera, PC, Mac, mobil etc. og det er så utrolig frustrerende.
  Samtidig er det så riktig det du sier om at det er ting som kan erstattes heldigvis. Dine familiebilder er nok det som interesserer tyven aller minst. Det beste er å legge det bak deg og heller ta nye fine bilder resten av ferien og nyte solen. Bildene i minnet ditt og minnene som du skaper nå sammen med din familia er det ingen som kan ta ifra deg 🙂

 32. Håper at du har anmeldt at kamera ble stjålet? Dra til Policia Local (nærmeste for deg er vel Playa del Ingles vil jeg tro?), av erfaring vet jeg at de kan være greie der, selv om hele prosessen av og til kan ta litt tid. Jeg bodde på Gran Canaria før, og har anmeldt flere ting og altid fått god hjelp. Desverre kan det også være litt vanskelig å anmelde med mindre du selv snakker spansk eller har med en tolk, få spanjoler snakker bra/bra nok engelsk, og kan ofte være litt overlegne mot turister.. Det er nok lite håp om å få igjen selve kameraet, men du må anmelde det hvis du ikke allerede har gjort det!

 33. åå så leit å høre om kameraet deres! 🙁 Men nå ble jeg nysgjerrig, hvilke nye objektiv kjøpte dere denne gangen?

  1. Caroline

   Vi kjøpte ca de samme 🙂 Vi byttet canon sin 35mm f2 med Sigma sin 35mm f1,4, og så tok vi Sigma sin 105mm f2,8 istedet for Canon sin 100mm f2,8. 50mm f1,4 droppet vi, da vi ikke har vært helt fornøyd med den.

   1. Tusen takk for svar!:) Det var ganske hjelpsomt å høre faktisk ettersom jeg selv leter etter objektiv til min nye Canon 6D. Nyt ferien videre!:)

 34. Idadida

  Synes bildene dine er helt ok nå jeg. 🙂 Sexy bikini!! 🙂

 35. AndrineK

  Haha, jeg leste litt kjapt på annonselenkene og leste «kaffen» i stedet for kaftan og tenkte at det var måte på hva du må merke:)

  Utrolig synd med kameraet deres:/ Om tyven bare kunne lagt igjen minnekortet..Synes uansett at disse bildene var fine som alltid:)
  Nyt resten av ferien med godvær og uten tyverier!

  1. Caroline

   Haha 😀

 36. Ha en fortsatt deilig ferie Caroline! Håper du kan komme med tips til ting å se/gjøre/spise i Mogan! Reiser dit over nyttår! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 37. Ragnhild :)

  Hei, Caroline! Jeg syns du burde legge fra deg bekymringen om at det blir litt dårlige bilder på bloggen i noen dager. Det gjør jo ingen verdens ting! Jeg tror ikke verken jeg eller andre leser tenker noe særlig over det. Forstår godt frustrasjonen over å bli frastjålet viktige ting, men dårlige bilder på bloggen syns jeg er å bekymre seg bittelitt for mye. Kos dere masse videre på ferietur <3

 38. It looks like you are having a fabulous time relaxing with your family. I adore your bathers. Where did you get them from?

  1. Caroline

   There´s a link in the post 🙂

 39. Flott bikini, men jeg finner kun link til overdelen, har du link til underdelen også?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *