uflaks og småmat

Jeg er så utrolig lei meg! Jeg må bare beklage fraværet mitt i dag, men vi har blitt frastjålet kamerabagen vår med kameraet vårt og alle linsene. Kamerautstyr for mange tusen kroner og flere dager med arbeid er borte, og jeg er så frustrert! Vi har brukt nesten hele dagen på å prøve og komme til bunns i hvor det kan være, forhørt oss med de som var rundt oss da det hendte og vært innom alle butikker og restauranter i nærheten uten hell, så det ser ut til at vi aldri kommer til å se det igjen. Jeg har mest lyst til å gråte og blir så oppgitt over at det finnes mennesker med samvittighet til å stjele fra en familie som sitter og spiser, jeg mister all tro når slike ting skjer. Vi tenkte vi skulle se etter et nytt kamera i morgen, for vi må jo bare ha et nytt, men det er likevel så innmari kjedelig. 

___________________________________________________________________________________________________________

IMG_2847IMG_7829

Jeg har ikke engang rukket å dusje i dag og sitter fortsatt i bikininen, så vi droppet utemiddagen og kjøpte heller med masse småmat som vi koste oss med på rommet alle fire 🙂 

Håper vi finner en fin kameraløsning så det blir orden i sakene om kort tid, og så håper jeg alt er bra der hjemme og at julestemningen sniker seg innpå! Jeg gleder meg allerede til å pynte juletreet, her går det i julesanger på rommet hver eneste kveld og det er så koselig 🙂 

85 kommentarer

 1. Huff, så utrolig frekt. Det er ingenting i verden som er mer frustrerende enn slikt som det der. Håper det ordner seg, og at det ikke ødelegger for mye. Sender en klem fra ei som har lest bloggen din helt fra de aller første innleggene 🙂

 2. Åh,så sinnsykt kjedlig å bli frastjålet kamera!
  Skjønner ikke hvordan folk har samvittighet til å gjøre sånne ting!

  Håper dere koser dere masse videre på turen,til tross for uflaxen 🙁

 3. Oh, that sucks! I would be devastated. Especially if several expensive lenses were with it. My camera is my most precious belonging, so I feel you.

 4. Silje Marie

  Så utrolig kjedelig at dere opplevde å bli frastjålet kameraet + utstyr 🙁
  Håper dere fortsatt klarer å kose dere videre til tross for litt «motgang»!
  Ønsker dere en fantastisk fin kommende uke, og førjulstid 🙂

 5. Er det mulig? At det finnes så frekke mennesker her i verden, det er helt utrolig. Håper dere finner en løsning som fungerer fint for dere, og at turen ikke er HELT ødelagt! <3

 6. Så leit! Jeg håper det ordner seg og at dere får en fin tur likevel 🙂

  Spiser dere fortsatt lavkarbo forresten? Ikke at det ikke er lov å unne seg litt utenom innimellom – jeg er bare nysgjerrig 🙂 Spiser lavkarbo selv.

 7. Det samme skjedde pappa da hele familien var i Manchester! Alle familiebilder/konf+++ borte for alltid! Svir enda å tenke på det, folk!!! Hadde vært sykt kult å ha gps på det!

  1. Angående kamera og GPS. Canon EOS 6D har jo faktisk innebygd GPS og man har derfor mulighet til å se hvor det finner seg ved hjelp av en pc, selv om at kameraet er avslått eller ikke i bruk. Forutsetningen for at GPSen fungerer er at den må være aktivert på forhånd. 🙂

   1. Caroline

    Det fungerer ikke helt sånn :/ GPS gjør bare at det lagres i metadataen til bildet hvor det er tatt. Men om bildet lastes opp på nett kan man identifisere kameraet og hvor det befinner seg.

 8. Tarita Stoa

  Hei, så trist at kameraet deres ble frastjålet, dere burde reise til en butikk med navnet Viasanta der nede, de selger bare originale elektroniske produkter også har de 5 års garanti 🙂 de holder til i Argueniguin, på yumbo et senter i Playa Del Ingles som har mange flotte restauranter med nydelig mat, også holder de til i de fleste byene der 🙂 håper dere finner ut av det 🙂

 9. marianne

  Så leit å høre! Mem for et fantastisk antrekk, vil se flere bilder og hvor er alt fra? 🙂 Kos dere videre!

 10. ja, det var kjedelig:(

  Men jeg ble ikke overrasket i det hele tatt at noe fikk lyst til å stjele så dyrt kamera med mer.

  Det som overrasket meg var at dere gjorde det mulig. 4 voksne som vet at de har så dyre og dyrebare ting med seg.
  Sier ikke at det er deres feil, ikke i det hele tatt, men om jeg hadde så dyrt kamera med meg som i tillegg brukes ganske mye til jobbrelaterte saker, hadde jeg passet VELDIG godt på det.
  Så klart er det kjedelig for dere, mn siden dere kan nå bare gå å kjøpe nytt, så er det ikke så ille allikevel.
  Nå har dere i hvertfall lært at slike dyre ting er dessverre alltid noen som er ute etter.

  Caroline, det finnes enda slemmere folk som gjør myyyye slemmere ting enn å stjele dyrt kamera fra famile som sitter å spiser. Dessverre:(

  Så ikke tenkt på det. Det er materialistisk ting som kan erstattes. Ha en god ferie videre uten mer uflaks!

  1. Anna, nå er det jo ikke bare dyrt kamerautstyr som er borte. Det kan tross alt erstattes. Men, Caroline sier noe om flere dagers arbeid som også er blitt borte, det kan selvfølgelig rekonstrueres, men tar tid. Det kjedelige er nok at det blir mer arbeid på Caroline og mannen og trolig uerstattelige bilder av Nelia og familien.

  2. Bilder og minner er ikke noe som kan erstattes!

  3. Det er jo faktisk derfor man kjøper kamera da, for å ta det med ut og capture the moments. Hadde jo vært enda mer overraskende at en blogger faktisk la det igjen på rommet 🙂 Uansett er tyvene utrolig «flinke», folk har jo faktisk blir frastjålet klokker og vesker uten å legge merke til at tyvene faktisk tar det av dem. Husker selv jeg var på shoppingtur i London, og la posene i mellom beina mine, under stoler, og plutselig var de vekk, og jeg hadde ikke merket noen ting. Så veldig fort gjort, og kjeempe kjedelig 🙁

 11. Så utrolig kjipt, Caroline… Huff og huff.

  Men heldigvis var det bare et kamera, det kan alltids erstattes. Sender en trøstende klem fra det kalde nord 🙂

 12. Åh nei! Argh, jeg kan bare føle på den frustrasjonen 🙁 Altså… idiot-tyver!!!!!! Håper det ikke ødelegger stemningen dere for resten av ferien, nå er det jo tiden for å lade batteriene før hektiske desember & jul 🙂

  Og jeg må bare legge til, den røde kjolen i forrige innlegg – you look ravishing!! OMG! You rock it, as always 🙂

  Stor klem, nyt resten av ferien!

 13. Håper dere har anmeldt dette slik at dere har muligheten til å få tilbake på reiseforsikringen :)?

 14. Så ufattelig frekt av noen å gjøre sånt!
  Kjenner jeg blir helt matt her jeg sitter.
  Håper det ordner seg for dere, sånn uflaks! Lykke til, prøv å beholde feriegleden selv når slikt skjer..
  *krysser fingrene for dere*

 15. Michelle

  uff og uff!!! Det er mye penger i det som ble stjålet, og ikke minst all jobbingen din 🙁 Så utrolig kjedelig og trist!! Er så forferdelig med folk som stjeler, blir så sinna!!! Håper du får humøret opp etter hvert og at dere finner en fin løsning på det 🙂 stor klem

 16. Jennifer

  Oh no! I am so sorry to hear this! It’s so disappointing when people act that way. Every day I look forward to checking your blog for all of your gorgeous pics. :/

 17. Huff, føler med deg. Typisk canariøyene. Ikke kjøp nytt kamera på kamerasjappene i turiststrøkene(sentrene).Da blir du lurt, bare mafia:(
  Dra til Las Palmas.

 18. Alle fire? 🙂

 19. Ååå nei, så utrolig kjedelig da.. 🙁 🙁 Forstår at dere må være skikkelig frustrerte…!! Mistet masse bilder også?? 🙁 All min medfølese!!

 20. Snorkfrøken

  Uff, Caroline, jeg ville blitt så sjukt lei meg hvis det skjedde meg. Forestill deg at jeg legger hånda på skulderen din og sier «Det årner seg». Det er utrolig kjipt å miste kamera og bilder, men opplevelsene dine og følelsene de gir deg kan ikke stjeles. De er bare dine.

  Jeg håper du føler deg bedre etterhvert og at dere fortsetter å kose dere på ferie. 🙂

 21. Uff så leit å høre! Hvis dere skal kjøpe nytt kamera vil jeg anbefale «worten» på atlantico! Det er den mest seriøse elektrobutikken her nede, synes jeg! Håper alt ordner seg 🙂

 22. Uff så kjedelig! håper du fortsetter å nyte ferien selv om.

  så fin cardigan eller hva nå enn det er. hvor kan man få kjøpt den?

 23. Mailinn Wetterhus

  Så utrolig trist å høre. Vi kom hjem fra thanksgiving i dag (bor og studerer i USA) til en leilighet det hadde vært innbrudd i. Hat blitt frastjålet SLR kamera, kompaktkamera, mine foreldres gifteringer, en gullring jeg fikk i konfirmasjonsgave, Nintendo 3DS, eksternt lydkort, mange ting fra norge med affeksjonsverdi, to pass, ID-kort fra Norge for å nevne noe. Utrolig frustrerende situasjon å være i så jeg har full medfølelse for den situajsonen dere er i nå. Men i vårt tilfelle er det verste følelsen av å ikke være trygg i eget hjem og at der har vært noen her og rotet i tingene våre , i undertøys-skuffen og gått gjennom alle smykkene mine. Jeg blir dårlig! Utrolig hvor frekke folk kan være. Håper resten av ferien deres blir bra og at dere slipper ytterligere nedturer.

 24. Herlighet, jeg skjønner heller ikke hvem som vil gjøre noe sånn! Det skjedde en gang da jeg og min søster var på ferie også, hele vesken min ble stjelt i prøverommet på en butikk. Jeg tror faktisk at de som jobbet der var med på de hele, fordi vi fikk beskjed om å komme igjen dag etter dag, men politiet var visst nok litt treige med å komme til butikken for å se på overvåkningsvideoen … ja særlig det ja! Selvfølgelig får man igjen på reiseforsikringen, men det er jo veldig kjedelig fordi 🙁

  Jeg håper dere finner et annet kamera og klarer å kose dere fordi <3

  Klem fra meg 🙂

 25. silje mamma til 1 åring

  Så utrolig dumt 🙁
  tenkte litt på dere da værvarslet meldte storm på kanariøyene. Så utrolig utgjort, der som er så solsikkert ellers. Nyt allikevel ferien 🙂

 26. jeg føler virkelig med deg – å bli frastjålet er virkelig no’ dritt 🙁
  håper det ikke legger for my demper på resten av turen! 🙂

 27. Hei hei. Håper virkelig det ordner seg for dere!! Både trist og irriterende når slikt skjer. Håper dere klarer å nyte ferien allikevel

 28. Hei hei. Håper virkelig det ordner seg for dere!! Både trist og irriterende når slikt skjer. Håper dere klarer å nyte ferien allikevel

 29. Dear Caroline,
  I love your blog, to follow your life and all those colourful pics you put up:) We are a newborn danish blog, we review beauty products and aim to save our readers some time and their money, please check us out if you have time: https://beautytruuth.wordpress.com/ and have a great week:) /Mary B

 30. Dear Caroline,
  I love your blog, to follow your life and all those colourful pics you put up:) We are a newborn danish blog, we review beauty products and aim to save our readers some time and their money, please check us out if you have time: https://beautytruuth.wordpress.com/ and have a great week:) /Mary B

 31. Marte Josefine

  Jeg synes veldig synd på deg. Det er aldri moro å bli fraståtjalet ting som betyr mye for noen. Jeg håper dere finner ut hvem som har gjort det. Jeg sender min støtte til dere<3

 32. kjære deg! Det er så leit å høre. Jeg synes virkelig synd på deg nå, men også reisefølget ditt.. Nå må dere skaffe nye ting.. Kjedelig. Skjønner ikke at folk kan gjøre sånn, stjele fra andre! klemmer 🙂

 33. Vi mistet også speilreflekskameraet vårt når vi var i Thailand.. Er SÅ irriterende! Skjønner ikke hva som får folk til å stjele fra andre!? de kan jo ikke ha det godt med seg selv!
  Utrolig nok så klarte resepsjonen i hotellet og finne tyven, og vi fikk tilbake kameraet(!!) Greit nok at det er bra service i Thailand, men det var ekstremt! hehe 🙂 Håper dere finner tak i tyven, og kameraet!

 34. Hei.

  Trist lesning om kameraet ditt, håper resten av ferien blir bra!

  Over til en annen ting. Når jeg klikket meg inn på bloggen din så er det første jeg ser en stor banner med reklame fra Voga. Voga er en nettside som selger replicamøbler, og da spesielt Eames-stolene som har blitt så populære. Jeg lurer; syns du dette er dette greit? Å reklamere for en side som håner de originale designerne og tjene uærlige penger på kopier, syns jeg er trist.. Jeg vet at det (utrolig nok) er lovlig, men her er det et spørsmål om verdier, kunnskap og moral. For å dra den enda litt lengere.., du hadde ikke kjøpt en falsk veske i syden, hadde du vel?

 35. Hi, im following your blog from the start and at some time you put a google translator and your blog. Now is gone and i would lobe to be able to undrrstand your writings. Pls help me if you can. Im sure other foreign readers will apreciate it.

 36. Jeg trodde dere hadde blåst bort.
  Er jo flere som sitter værfaste der nede nå…

 37. Hei Caroline – uff det var synd å høre. Vær forsiktig hvor dere evt ser etter nytt kamera. Bruk de store kjede butikkene som media mart, worten etc. Har dere rapportert det til politiet ? For å få igjen på forsikringen må dere ha rapport nummer fra politiet.

 38. jeg er så lei meg på deres vegne. Så utrolig kjedelig! Og ikke minst ekkelt at det har skjedd:( håper dere finner et bra kamera som kompanserer tapet deres. Ha fortsatt en fin ferie 🙂

 39. jeg er så lei meg på deres vegne. Så utrolig kjedelig! Og ikke minst ekkelt at det har skjedd:( håper dere finner et bra kamera som kompanserer tapet deres. Ha fortsatt en fin ferie 🙂

 40. Hei!
  Så utrolig leit med kameraet

 41. Hei!
  Så utrolig leit med kameraet

 42. Marita Ranheim

  Ånei, så trist å høre! Håper det ordner seg med alt kamerautstyret,men du har sikkert mistet mange verdifulle bilder også, og de er det jo ikke like lette å kjøpe igjen.

 43. Så utrolig kjipt!! Håper det kommer tilrette. Hele ferien blir liksom litt «ødelagt» når slikt skjer.

 44. Åh uff, noe så kjedelig ./ Håper virkelig det dukker opp, kanskje det er en ærlig sjel som leverer det inn igjen en plass. Krysser fingre.
  Håper det ikke setter en stopper for at dere får en fortsatt fin ferie:)

  Rebekka

 45. Katarina

  herregud så ufattelig kjipt 🙁 det der unner jeg ingen altså. har selv blitt frastjålet kamerautstyr, og det er så utrolig ekkelt at det faktisk finnes mennesker rundt oss som stjeler fra folk som absolutt ikke fortjener det. kanskje dukker det opp, og hvis ikke må dere prøve å ha en fin ferie videre!

 46. Ånei så leit!! 🙁 utrolig at enkelte folk er så frekke 🙁 vil råde dere til å vere forsiktige ved kjøp av nytt kamera der nede! Mye svindel ute å går :-/ vi ble advart mot dette da vi var der nede i fjor.

 47. Solstråle

  Det var trist å høre håper ikke det lå alt for mange dyrebare bilder på kamraet:( håper ferien vidre blir bra for det:) helt utrolig hva folk får seg til å gjøre..kos dere vidre i varmen;)

 48. Hei! Hvilket merke og modell er tredemølla du har?

 49. Så utrolig kjedelig med kameraet. Håper det ordner seg så raskt som mulig 🙂

 50. Så utrolig trist! 🙁 Folk altså …

 51. Så trist å høre om kamera ditt! Får helt vondt inni meg av mennesker som gjør slikt 🙁

 52. Så utrolig trist kjære Caroline ❤️ men ikke la det ødlegge en flott ferie! Se fremover!

 53. noe så ufattelig kjedelig.. Vet at jeg hadde blitt utrolig trist om mitt kamera hadde blitt stjålet, og jeg har ikke en gang et dyrt et. Når alt utstyret blir borte i tillegg.. Uff! Noen mennesker vet rett og slett ikke forskjell på mitt og ditt – dessverre! Håper det ordner seg for deg 🙂

 54. Huff, så utrolig kjedelig! 🙁 Skjønner ikke hva som går av folk …

 55. Så utrolig trist, håper dere får igjen på forsikringen, selv om masse fine bilder ikke kan erstattes :/

 56. …så innmari kjedelig, Caroline :(. Du har min medfølelse. Har opplevd det samme selv. Heldigvis fikk jeg full erstatning via reiseforsikring, men alle minnene ble borte for alltid….Klem fra meg

 57. Så kjipt Caroline, det var virkelig dårlig gjort..

 58. Christina

  Å huff, noe så kjedelig! Skikkelig uflaks :/

  Håper det går i orden, og at dere koser dere masse resten av oppholdet på tross av dette! 🙂

 59. Uff, det var leit å høre. Håper dere får en fortsatt fin ferie likevel. Og du, det er lov å gråte når sånne ting skjer <3

 60. Ingebjørg

  Vi ble også frastjålet kamera, på slutten av bryllupsreisen vår. Utrolig kjipt at noen har samvittighet til å gjøre noe sånt! Håper dere ikke mistet alt for mange fotominner.

 61. Så utrolig trist å høre om kameraet. Grusomt at folk kan gjøre sånt. Kan du ikke anmelde det??

 62. Karoline E.N

  jeg blir helt sjokert over at folk kan gjøre noe sånt som og stjele fra andre mennesker! Det er så frekkt og uansett hvor fristende det er for folk, syns jeg folk kan la vær og gjøre noe så frekt mot andre mennesker! Disse som stjeler burde sette seg inn i situasjonen selv og tenke hvordan dem hadde følt det om noen hadde stjålet fra dem. Jeg håper at et mirakel skjer og at dere får det tilbake eller finner det! Kjenner jeg vil gråte på deres vegne, for vet hvordan det er og få frastjålet tingene sine. Grøsser.. Uansett, ønsker dere en fin 1. Desember og håper dere klarer og kose dere litt, selvom det er fryktelig kjedelig deg som har skjedd. Her i Trysil er det snø og jeg er i bygda for og gjøre det som står på planen for i dag. Sender dere en stor klem <3

 63. Christine

  Huff,føler så med dere. Vi hadde innbrudd i leiligheten i Spania,og da ble kameraet pluss mye annet tatt. Fikk beskjed om at det mest sannsynlig var på veg til Afrika allerede. Men vi fikk ganske god hjelp fra politiet etter hvert,og fikk alt dekket av forsikringen. Men alle minnene fra den ferien er borte. Så nå tar vi med oss minst mulig av sånne ting,for da har vi ikke så store og dyre ting å miste.

 64. Åh, så utrolig kjipt! At mennesker kan stjele har jeg aldri forstått meg på :/ Håper dere finner et nytt, bra kamera!

 65. Hei. Så utrolig trist , det er dessverre alt for mye av slikt her på gran canaria nå. Hvilket kamera og div var det ? Kan holde øynene åpne her om det skulle bli videre solgt.

 66. Så utrolig leit å høre! Mistet selv videokameraet mitt på tur til Paris for noen år tilbake, hadde glemt det igjen i en sekk på bussen, og tenke det var en tapt sak da vi fant ut av det, men gjorde et forsøk på å få det tilbake. Reiste derfor til en busstasjon og forklarte alt som hadde skjedd, og de hadde faktisk finne sekken MED kamera oppi! I en storby som Paris var det virkelig fantastiske nyheter å få!

 67. Jeg støtter selvfølgelig ikke stjeling. Men jeg har fått frastjålet ting mange ganger og selvfølgelig blir jeg sint og lei meg for det jeg har tapt, men når jeg tenker på de som stjeler.. de har som regel veldig lite selv og er desperate etter å tjene penger på noe de «finner».
  Man overlever..

 68. Huff, så trist!! Min første utlandsreise var når jeg var 18 år, da sammen med min syster, som blev overfalt å fratatt veska si. Hun prøvde å si ifra å slå tilbake, men jeg måtte steppe in å si at slipp den bare. Dette var på Gran Canaria, i Playa del ingles. Jeg har reist mye i verlden etter det, alt fra ryssland til filippinerna. Men aldrig opplevt noe kriminellt. Dette bare bekrefter min syn på Gran Canaria i hvert fall. Man må nok passe på å ikke ha med seg verdifulle ting. God ferie videre.

  1. Har vært flere ganger på Gran Canaria selv, men aldri opplevd tyveri. Derimot har jeg opplevd flere forsøk på svindel i forbindelse med timeshare-avtaler i forbindelse med «gratis» lodd osv. Jeg var heller mer redd for tyveri da jeg var i Praha for der var det virkelig folksomt og visstnok mye kriminalitet! Nå er jeg også veldig forsiktig med alt av verdisaker og har per dags dato ikke blitt frastjålet noe på utenlandsturer heldigvis.

 69. Så utrolig kjedelig at det skulle skje! Heldigvis har du penger nok til å kjøpe nytt utstyr påfølgende dag, så det løser seg 🙂 Kanskje var personene som stjal det i en mindre heldig situasjon enn deg og dere, og bruker pengene på mat og andre viktige ting. Kan jo håpe!

 70. HERREGUD! Altså, folk kan være så slemme 🙁 Tenk å stjele fra en familie.. Grusomt! Jeg håper ikke dette ødelegger for store deler av ferien.. Fortsett å kos deg med familien! Kanskje trøsten blir et nytt og bedre kamera med eeenda bedre bilder! Nyt tiden dere har sammen. Her hjemme er været som regel bare trist.. Venter på den snøen som kan lyse opp mørke gater. Klem fra meg!!

 71. Vi har et vennepar som var på samme sted som dere er nå tidligere i høst, og de ble frastjålet to vesker med pass, lommebok, mac og kamera!!!!! Så pass GODT på verdisakene deres!!! Spesielt de dyre veskene dine, LV osv….Ofte så ser de seg ut «ofrene» på forhånd ble vårt vennepar fortalt der nede….De mente faktisk at de hadde «spionert» på dem fra de dro fra flyplassen i Las Palmas!

 72. Verden er urettferdig. Noen er rike – noen er fattige. Har kanskje ikke råd til samvittighet en gang.

  1. Caroline

   At det kun er fattige som stjeler tror jeg ikke noe på :/

 73. Gunn Hege

  Huff så utrolig leit 🙁 Om man får igjen pengene på forsikring så får man likevel aldri bildene tilbake… Men du virker som ei dame som ser fremover i livet, og dere har maaange flere år der dere skal skape nye minner sammen og ta som dere kan ta bilder av 😉 Så dette går nok bra.
  Og en annen ting.. Må bare få spør deg, hvilken mobil har du? Siden du får så sinnsykt klare og fine bilder :-O (Er på jakt etter ny så trenger tips til en med bra kamera 😉 )

  1. Caroline

   Iphone 6 🙂

 74. Jeg føler virkelig med deg! Har blitt frastjålet kamera to ganger, og sist gang var det hele kameraveska med objektiver og alt som forsvant. Det er ekstremt trist og bittert der og da. Kameraet og utstyret er jo ikke det største problemet, sånt kan erstattes, men for meg er bilder og filmer av gode minner noe av det viktigste jeg eier her i verden. Jeg håper dere kommer fram til en løsning for resten av turen deres, og at dere ikke lar tyveriet ødelegge altfor mye av feriefølelsen. Husk at det ikke er noe å gjøre med det, uansett hvor mye dere vil. Prøv å kose dere masse videre likevel 🙂

  1. Caroline

   Uff, så leit! Jeg har kommet litt over det nå, men synes det er trist at flere av bildene med Nelia og oss og besteforeldrene hennes er borte :/ Nå har jo mamma og pappa reist, så vi rakk aldri å ta noen nye. Det er veldig synd, men, men. Vi får heller resie på flere ferier sammen alle sammen 😉

   Klem!

 75. Så utrolig kjipt!! Vet ikke hva jeg hadde gjort..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *