mor og datter-spadag

IMG_2891 kopiIMG_2823 kopiIMG_2799 kopiIMG_2797 kopiIMG_2834 kopiIMG_2845 kopiIMG_2858 kopiIMG_2865 kopiIMG_2881 kopiIMG_2895 kopiIMG_2902 kopi

___________________________________________________________________________________________________________

God kveld! Nå er det en time siden det offisielt var helg her i Spania, vi ligger en time bak dere, og det er egentlig litt deilig, men litt forvirrende også, jeg har helt glemt å stille mobilen og tror hele tiden klokken er mer enn det den egentlig er. Det blåser fortsatt 50 km/t her, men heldigvis ble det litt bedre mot slutten av dagen før det tok helt av igjen, så etter at jeg og mamma hadde vært i nesten tre timer på spa, ble det litt stille og vi fikk nytt en sangria i en solstripe mens det for noen minutters skyld var ro i palmene 🙂 

Og ja, apropos spa! Både mamma og jeg så på hverandre etter behandlingen og gliste salig fra øre til øre – dette er seriøst den beste massasjen vi noensinne har fått begge to. Det var bare helt nydelig. Vi hadde en 3 i 1 behandling hvor vi var innom både fotmassasje, hodebunnsmassasje, skulder, nakke og egentlig hele kroppen. Denne behandlingen skal jeg få med meg svigermor på når de kommer neste uke også, må oppleve det jeg gang til. Så om noen av dere skal hit, spør etter Melanie eller Ayoze. Jeg ble behandlet av Melanie og hun har de beste hendene jeg har vært borti, tommel opp! 

Nå skal vi ned og spise middag alle fem, ville bare ønske dere en kjempefin fredag ♥ 

28 kommentarer

 1. Så ikke at du hadde svart på det i forrige innlegg, så spør jeg. Hehe.. Er det ikke på sin plass å skrive at oppholdet er sponset over alle innlegg som omhandler hotellet? Er jo greit for oss lesere å vite det, eller slipper man det så lenge det er skrevet en gang?

 2. Så deilig ut.
  Men du har vel glemt å merke med reklame? 🙂

  1. Caroline

   Nei, har betalt for behandlingen selv 🙂

   1. Ja, det er greit nok. Men alle innlegg som omhandler hotellet og lignende skal jo merkes med sponsed ferie.
    Ellers blir det jo sånn at alle som ikke leste det første ferie-innlegget ditt ikke vet at oppholdet er sponset, selv om du betaler for enkelte tjenester 🙂

   2. Caroline

    Så lenge jeg har betalt for behandlingen så tolker jeg det på den måten at det ikke skal merkes.

 3. Haha trodde først du satt naken på basseng kanten! #nudebikini 😀
  Spadag høres helt herlig ut, vakre bilder! Kos dere masse og god helg:)

  1. Caroline

   Haha :p Tusen takk, god helg til deg også 🙂

 4. Så utrolig deilig med en mor og datter dag 🙂
  Må du betale for behandlingen eller er de sponset de også ? 🙂

  1. Caroline

   Betalte for det selv 🙂

 5. Ser helt underbart ut, vilken ljuvlig dag ni måste ha haft! <3

 6. Alvilde

  Hei!
  Det hørtes ut som en utrolig bra spa-dag. Skal virkelig sjekke det ut når jeg drar ned igjen til nyttår.

  Anbefaler dere å dra på El Mirador hvis dere skal shoppe, mye bra der. Eventuelt atlantico eller las terraza (out-let rett nedenfor el Mirador). Veldig kjekt å dra inn til handlegater i Las Palmas også. Hvis dere ikke har vært i Morgan er det også noe som er utrolig koselig å oppleve, nydelig på ettermiddagen i solnedgangen.

  Nyt ferien! Synd med været. Var nede for et par uker siden og slapp akkurat unna. Også utrolig koselig å spise i nye meloneras langs promenaden, der kan jeg absolutt anbefale alle restaurantene. :):)

  1. Caroline

   Tusen takk for alle tipsene! 🙂 Håper på bedre vær fremover 🙂

 7. Hei!
  Otroligt inspirerende blogg. lest siden jeg fikk barn fr 3 år siden. Leste en artikel for ikke lenge siden det de stod om hur dårligt det var med kjenidsbloggere om later som allt er så fantastisk og aldrig noe rot i hjemmet eller dårlige dager (dette skulle da tydligvis få oss andre og føle oss dårligere?). Kan ikke slute tenke på denne artikel da de gikk opp for med att det er jo akurat derfor jeg elsker denne blogg fordi du ikke deler dette med oss. jeg er selv ganska lat når det kommer til både mat og trening, men gjør så godt jeg kan. at lese din blogg gir meg energi og Inspirasjon til å ta nye tag hver dag jeg trenger det. Leser din blogg just for dette, ikke for å høre om allt annat, Og de tror ja de fleste gjør, leser for inspirasjon og ett stoort pakke sprudlende og positiv mennske.

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, Stina! Dette var kjempehyggelig å lese 🙂 Stor klem til deg!

 8. Eventuelt 50 m/s eller 5 m/s ettersom vind er målt i meter i sekundet, ikke kilometer i timen som du har skrevet? 😉

  1. Caroline

   50 m/s hadde vært noe 😀 Da hadde vi garantert blåst bort :p

   1. 50 km/t er det samme som 13,9 m/s (50/3,6=13,9).

 9. Titter bare innom for å ønske deg en herlig og avslappende helg <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det samme til deg <3

 10. Martine

  Hvor er bikinien din fra? 🙂 Skal snart til syden så håper på svar!

  1. Caroline

   Lindex by Victoria Silvstedt 🙂

 11. Spa og sangria hørtes ut som den perfekte kombinasjonen 😀

 12. Så deilig med spa 🙂
  Må du betale selv eller er behandlingene sponset ? 🙂

  1. Caroline

   Alt annet enn opphold betales selv 🙂

 13. Deilig med ferie!!! Et slikt hotell kan sikkert tilby tennis og svømmeinstruksjon, alltid morro å trene noe annet på ferie enn man vanligvis gjør. Crawle svømming fordrer en herlig kroppskontroll mht til pust og benspark, kjempegøy, og veldig bra trening!!

 14. Christina

  Huff, så irriterende det må være med folk som maser om denne sponsinga konstant.

  Ser ut som en kjempefin ferietur, kos dere 🙂

 15. Hei! Følger du lavkarbokosthold?

 16. Hei Caroline det så så deilig ut skulle ønske jeg kunne hvere på ferie jeg å men det er ikke juleferie hos meg ennå så da går jeg på skolen jeg er jo tråssalt bare ti år da

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *