black friday hos get inspired

annonse 

IMG_2504 kopi

Klikk deg inn hos Get Inspired NÅ for å gå bananas blant deilig treningstøy- og sko til tidenes laveste priser HER

Fredagen etter Thanksgiving er det Black Friday i USA som en markering på at julehandelen offisielt er i gang, og de siste årene har denne tradisjonen tatt helt av i Norge. Mange butikker feirer dette med sinnsyke tilbud, som kun gjelder akkurat denne dagen, og Get Inpired har derfor sitt største og beste salg EVER bare i dag. 

– 

Så alle sporty jenter der ute: sett deg godt til rette og klikk hjem spreke julegaver, eller nye og freshe treningsklær og joggesko til deg selv. Dette er en unik mulighet, for tilbudene gjelder KUN i dag 🙂 Alt som er på black friday-tilbud finner du HER

13 kommentarer

 1. Syns det er kjedelig når alle innleggene dine bare er reklame.. Eller hvertfall de 4 siste innleggene bare er reklame.. Jeg likte bloggen din veldig godt, og var fast leser.. men må innrømme at jeg gidder ikke å lese den fast, hvis det bare er en reklame blogg..

  1. Caroline

   De fire siste innleggene er ikke reklame.

 2. Hei Caroline.

  Nå regner jeg med at du kommer til å få en strøm av kommentarer som klager på for mye reklame, men i håp om å prøve å se vår side så sier jeg også i fra.

  Du sier at det ikke har blitt mer reklame med årene. At du holder deg til x antall rene reklameinnlegg i uken, i tillegg til adlinks og bannerne på bloggen. De to sistnevnte er ikke noe irriterende – det som er irriterende, er rene reklameinnlegg som kommer med like stor hyppighet uavhengig av hvor mange vanlige blogginnlegg som publiseres den uken. Jeg skjønner at du har hatt veldig mye å gjøre denne uken, men når det kommer to rene reklameinnlegg likevel, i tillegg til at de kommer rett etter hverandre, gir det meg mindre lyst til å lese bloggen (og det sier MYE).

  Håper du greier å se vår side også 🙂

  1. Det er nok litt tilfeldig at det kommer 2 raske, men nå må dere slutte å engasjere dere i om det er reklame eller ikke. Kjøper du et blad som f.eks Det Nye, kamille, Henne eller lignende er det stappet med reklame. Dette er blader vi betaler for, sender dere klage til dem også for at de har så mye reklame ? Nå må alle slutte å gnage om dette, reklame her, sponsing der. dette er et frivillig å lese, plages dere så veldig så er det bare å kutte. Dette er jobben til Caroline og skal hun fortsette så må hun faktisk tjene pengene sine et sted.

 3. Ulltøy fra Kari Traa blir deilig i kulda, takk for tips 🙂

 4. Hvorfor trener du når du er på ferie? Vil du ikke heller nyte den med familien din? 🙂

  1. Caroline

   Å trene er terapi for meg, og for både meg og Lars-Kristian er det en livsstil å være aktiv så for oss skulle det bare mangle at treningen var en del av ferien 🙂 Det er jo så digg! 1 time trening er jo bare 4 prosent av dagen min 🙂

  2. Trening er jo også avkobling 🙂

  3. Hvorfor i all verden mener du at det ene utelukker det andre?

 5. Hei Caroline! Takk for bra tips! Hvilken størrelse bruker du i klær fra Rohnisch? Jeg ser på jakke fra samme merke, og lurer på om jeg burde gå for XS eller S (er ca samme størrelse som deg).

  1. Caroline

   Jeg bruker xs 🙂

 6. wow, profft bilde! Meget bra tatt og redigering og farger! Dere er virkelig en powerduo når det kommer til bildene på bloggen, i det siste har de vært påfallende bra!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *