slik beholder du gløden i vinter

annonse 

IMG_1770 kopi

Jeg har vært stor fan av sunspa i mange år nå, og vårt kjærlighetsforhold har ikke endret seg. Dersom noen spør om mine beste tips for glød selv på en kald vinterdag, er svaret alltid enkelt: sunspa chocolate! Den gir meg en så fin farge i ansiktet og en boks holder en god stund dersom den kun brukes til det. Sunspa sammen med en fin higlighter gjør at jeg føler meg fresh selv om jeg har mistet sommergløden for lenge siden, og nå har jeg også funnet en ny favoritt: Ultra sonic waterproof cleansing brush.

IMG_1760 kopi

Denne har jeg testet siden sunspa fortalte meg at de skulle starte å selge den, og det er godt over 7-8 måneder siden, så vi har rukket å bli bestevenner, Sonic og jeg. Sonic Beperfect gir deg til glød, mykere og glattere hud i tillegg til at den skal minske rynker og fine linjer. Porene dine vil også over tid bli mindre synlig, og den utfører en dyprens som motvirker kviser og urenheter. Jeg bruker min daglige rens fra zo skin på sonicbørsten, ca. 3 ganger i uken før jeg legger meg. 

Beperfect er trådløs, men du kan lade den etter behov. Du får med børstehoder for både sensitiv og normal hud, og i tillegg kan du kjøpe flere børster, for eksempel til hele kroppen, dyprensbørste for porer eller en børste for deg med akne. Du kan lese mer om sonic beperfect HER, den er helt fantastisk!  

børster

___________________________________________________________________________________________________________

Ved siden av sunspa chocolate vil jeg anbefale sunspa fitness for deg som trener og svetter en del. Denne gir deg ikke skille etter for eksempel sports-bh og er i tillegg hakket mørkere enn chocolate. Jeg foretrekker chocolate nå fordi jeg er litt for blek til at fitenss ser fin ut på meg, men om sommeren bruker jeg gjerne denne. 

IMG_1777 kopi

IMG_1780 kopi

Med rabattkoden jul15 får du 15 prosent i hele nettbutikken ut 4. desember! De 35 første som shopper får med gratis neglelakk på kjøpet 🙂 

24 kommentarer

 1. Hei,

  Jeg lurer på om man må bruke vanlig rensekrem/serium på huden MENS man bruker cleansing brushen? Eller om man kun skal bruke den mot nyvasket hud?

  Tusen takk på forhånd for svar!

  1. Caroline

   Jeg tror ikke du trenger å bruke noen krem/rens, men jeg har ikke prøvd uten 🙂

   1. Takk for svar igjen. Da var den bestilt!
    🙂

 2. Turid42

  Hvilken nettside er det rabatt på? Jeg klikket meg inn på lenken, og kom til selbruner.no, men fikk ikke tastet inn noe rabattkode? Please hjelp meg, dette blir julegave til flere!

  1. Caroline

   Da har du trykket riktig 🙂 Velg produktene du ønsker, og tast inn rabattkoden i handlekurven 🙂

 3. Viktoria

  Hei!
  Denne saken HASTER! ….fordi jeg er sent ute!
  Hvor er materialene til bursdagskronen til Nelia fra? Den var så utrolig plain, men lekker! Har googlet masse og finner ingen som er så fin som denne, akkurat slik jeg kunne tenke meg! Den store feiringen er i morgen, så veldig ålreit hvis du har tid til å svare, selv om du er på ferie 🙂 i hope!
  Denne kommentaren behøver ikke publiseres her altså 😉
  Håper du har en fin tur!
  Klem Viktoria

 4. Hei
  Har lenge hatt sunspa som favoritt. Er nå gravid, vet du om den er trygg å bruke da? 🙂

  1. Caroline

   Den er trygg 🙂

 5. Hvor er kimonoen din fra? 🙂

  1. Caroline

   Kappahl 🙂

 6. Sunspa har jeg selv prøvd, så den holder hva den lover. Har testet utrolig mye…men synes Sunspa har vært den enkleste å ha med og gjøre.

  1. Caroline

   Helt enig! Har prøvd mange ulike selvbrunere, men Sunspa er den klart beste 🙂

 7. Kunne du sagt noe om hvordan du bruker den? Har du rensen på børsten slik at den rensen inn i huden, eller renser du huden først og skyller av, før du bruker den? :

  Interessert i å kjøpe en selv, så hadde vært fint å visst hvordan du bruker den og om man trenger spesielle produkter ved siden av!

  Kos deg på ferie, flotte du 🙂

  1. Caroline

   Jeg vasker ansiktet med varmt vann, så bruker jeg børsten med rens på 🙂 Tar av sminke først.

   Tusen takk! 🙂

 8. I love your blog. But now there is no translation to English? Can you get a translation button to English again?!!!!!!!!! Please email me with a reply as I am dying to read your blog again!!!!

  1. Caroline

   Have you tried google translate? I hope you can make it work! We are working on a better solution 🙂

 9. Det skal jeg kjøpe når jeg kommer hjem. Mannen skal sponse selvbruning til meg da han ikke vil at jeg skal ta solarium – hihi 🙂

 10. Hei Caroline 🙂
  Jeg må si jeg elsker bloggen din. Den er veldig for seg gjort og jeg finner så mye inspirasjon i den 🙂

  Jeg kom over et diskusjonsforum her om dagen, og selvsagt var det opprettet et emne der om deg. Blir helt sjokkert over hvor opptatt mennesker av å snakke om ALT du tar deg til. Og blir imponert over at du ikke lar deg påvirke av de som alltid har behov for å komme med negative bemerkninger! Beundringsverdig!

  Anyways.. jeg ser veldig mange prøver å finne feil med merkingen av sponsede produkter på innleggene dine, av en eller annen grunn. Du kunne ikke tenke deg å skrive et innlegg om regler for merking av sponsede produkter? Så er det klart, en gang for alle.

  Håper dere koser dere på feire og får en nydelig dag 🙂

 11. Hei! Hvordan er de brune over knee støvlettene fra Nelly å gå med? Kan du anbefale dem videre? 🙂

  1. Caroline

   Ja, de er gode på foten 🙂

 12. Ser du bruker Obagi, kunne du skrevet et innlegg om det? Virker litt som du kun skriver om produkter som er sponset. Bruker selv Obagi og vet at det er gode produkter, så ville vært fint om du lagde et innlegg om produkter du bruker uten at de er sponset 🙂

  1. Caroline

   Jeg har skrevet om de før selv om det ikke er sponset 🙂 Du kan lese her: https://carolinebergeriksen.no/2014/04/03/lesersporsmal-zo-skin/

 13. Charlotte

  Jeg bruker sunspa chocolate i ansiktet og er veldig fornøyd med fargen den gir. Problemet er bare at hele baderomsgulvet blir rosa, og det samme med innsiden av klærne hvis jeg f.eks sprayer nedover halsen og brystet. Spørs om jeg må stå ut og spraye meg i vinter… Hvordan opplever du dette?

  1. Caroline

   Opplever det samme :O Sprayer meg i dusjkabinettet og så spyler vi det godt ned etterpå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *