feriefrokost

IMG_2407 kopi

IMG_2370 kopi

Altså, wow! For en sinnsyk frokost! Vi fikk et glass ferskpresset juice før vi ble vist til ledig bord, og buffeten bestod av alt fra julekaker og belgiske vafler til nøtter, frukt i alle kategorier, youghurt, smoothies, spanske oster og skinke. Og ikke minst, kokosyoghurt! Jeg forsynte meg så og si av nesten alt, så nå tror jeg vi kan droppe hele lunsjen, haha! Angrer litt på at jeg spiste før trening denne gangen, for jeg fikk hold etter bare 5 minutter på mølla, så i morgen får vi ta det i omvendt rekkefølge.

IMG_2324 kopi

IMG_2339 kopi

IMG_2344 kopi

IMG_2356 kopi

IMG_2376 kopi

IMG_2383 kopi

IMG_2386 kopi

IMG_2402 kopi

IMG_2366 kopi

___________________________________________________________________________________________________________

Treningsrommet her litt lite, men det har likevel et solid utvalg, og dessuten er det beste å løpe utendørs her i denne varmen. Håper været holder seg, det har meldt litt regn i morgen, så da reiser vi i så fall på shoppingtur 🙂

IMG_2432 kopi

IMG_2463 kopi

Planen nå er å få nytt litt sol sammen med familien før den forsvinner, vi kom litt sent i gang fordi vi var så slitne etter reisen. Håper dere har det fint der hjemme 

61 kommentarer

 1. Du burde skrive at oppholdet er sponset på innlegget. Ser at du blir klagd inn for de mest teiteste tingene som i hvert fall ikke jeg legger merke til eller tenker over en gang 😛

 2. Nam!
  Har du ikke glemt å merke innlegget som reklame?

 3. Må du ikke merke alle innleggene med at oppholdet er sponset?

 4. Wow, for en frokost! Verdt å dra dit nesten kun pga frokosten ser det ut som, haha 🙂
  Vi drar til Thailand om 2,5 uke, og i følge TripAdvisor har hotellene vi skal bo på ganske fantastisk frokostbuffe. Det gleder jeg meg virkelig til, haha 🙂 Ingenting er som å kose seg med en god frokost, virkelig beste starten på dagen 🙂

 5. Åh, frokost-buffet er det beste i verden!

 6. Hei!
  Jeg studerer journalistikk ved norges kreative høyskole, og driver for tiden på å skriver en artikkel om «moteåret 2014». Og som moteredaktør hadde jeg håpet på at du kanskje kunne svare på noen spørsmål?:) Det hadde vært til stor hjelp. Jeg legger ihvertfall ved spørsmålene her:

  I sommeren 2014 har vi sett mye pasteller, plissèskjørt og den romantiske stilen.
  1. Hvilken stil gikk du for i sommeren 2014?
  2. Er du fan av pastellfarger og blomsterprint, og tror du vi kommer til å ta med oss dette inn i 2015 også?
  4. Hva er ditt favorittplagg fra sommeren 2014?
  5. Det har vært diskutert frem og tilbake hvorvidt sandalene er fine eller ikke. For eksempel Birkestocks. Hva syns du om denne typen sommersko? Var det noe du gikk i i sommer?
  6. Hvis du måtte velge et plagg fra alle sesongene i 2014, hva ville du valgt?

  Håper du kan ta deg tid til å svare, det hadde jeg satt stor pris på. Artikkelen vil bare bli sendt inn til lærer, og lagt ut på bloggen jeg har gjennom skolen: sandragjeitnes@blogg.no
  Du trenger ikke godkjenne og legge ut denne kommentaren på din blogg 🙂

  Mvh
  Sandra Gjeitnes

 7. Hvorfor har du ikke merket innlegget med at det er sponset?

 8. Hei Caroline! Bilde nr 6 er blitt lagt til to ganger 🙂 Ønsker dere en super tur!

  1. Caroline

   Takk for at du sa ifra 🙂

   1. Det første bildet kommer også en gang til lengre ned.

   2. Caroline

    :O

 9. Fin blogg og du er flink med detaljer, men synes bildene kunne vært bedre, de er uskarpe og ut av fokus.
  Tror et fotokurs hadde kommet godt med.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Du må gjerne påpeke hvilke av bildene som er uskarpe og ute av fokus 🙂

   1. Bildene er som alltid av veldig god kvalitet syns nå jeg! Dere er flinke til å komponere bilder, har gode motiver og ikke minst stort sett alltid fint fokus med naturlig dosete bakgrunn 🙂

   2. Bildet med kanelsnurrene og muffinsene f.eks.

   3. Lars-Kristian Eriksen

    Ine: De er hverken uskarpe eller ute av fokus, det er bare brukt en stor blenderåpning som gjør at det er liten dybdeskarphet 🙂 Om hele bildet skulle vært skarpere, måtte det vært en mindre blenderåpning.

   4. Dere er langt over gjennomsnittet når det kommer til kvaliteten på bildene dere legger ut. Virkelig flotte, og jeg tror ikke dere trenger noe fotokurs med det første! Jeg bruker faktisk foto-tipsene Caroline publiserte her på bloggen for å øve meg på mine egne bilder, utrolig gøy! 🙂 De innleggene satte jeg pris på!

    Når det kommer til bildene i akkurat dette innlegget, må jeg si at jeg kanskje skjønner hva Ine mener med kommentaren sin, selvom jeg ikke er helt enig. Bildene er absolutt ikke ute av fokus, de er helt nydelige, sånn foto-messig. Men i og med at disse bildene viser et matbord, er vi (eller hvertfall jeg) nysgjerrig på alt som er der, og da vil blurry bakgrunner irritere mer enn de gjør nytte. Nå er jo dette såklart bare min mening. Men at dere virkelig KAN ta bilder, det er det ingen tvil om:)

    Ønsker dere en fin ferie videre 🙂 Den har dere fortjent, begge to!

   5. Lars-Kristian Eriksen

    Ida: Det handler jo om smak og behag, men jeg kan absolutt se poenget ditt 🙂

    Tusen takk 🙂

   6. Benedicte

    Jeg tenkte også på det. Blant annet nærbildet av bakevarene og kjøttpålegget.

   7. Lars-Kristian Eriksen

    De er både skarpe og i fokus. Bakevarene i front er uskarpe fordi det er brukt stor blenderåpning og fokus er på bakervarene i bakkant 🙂 Det samme gjelder bildene med kjøttpålegget. Dybdeskarphet kalles det 🙂

  2. Caroline

   Her er jeg sterkt uenig. Caroline er, etter min mening, en av de beste bloggerne når det kommer til bilder. Synes alltid bildene dine er så fine og gjennomtenkte. De oser av kvalitet, og det gjør de også 🙂
   – Navnesøster Caroline

   1. Caroline

    Tusen takk, Caroline 😉

  3. Hvis du kunne noe om foto i det heletatt, så ville du sett at bildene har forskjellig fokus og at de er skarpe som f.. Kanksje DU burde ta et fotokurs før du uttaler deg om andre’s verk. Synes bildene er kjempe fine Lars-Kristian (Det er vel du som tar de fleste?) Og jeg VET at Caroline er flink også 😀 (Sorry for at jeg sier ifra, men noe mennesker altså..)

   Ha en fin ferie sammen 🙂

  4. Ja, foto har du tydeligvis greie på Ine! Sett deg nå inn i et tema før du belærer andre, er ikke ett bilde her som er ute av fokus. Dybdeskarphet er en fin ting vet du…

   1. Michelle

    hva søren er det for en kommentar å kommentere kvaliteten på bildene på en blogg?! Så klart trenger man ikke fotokurs eller være ekspert på der ene eller det andre når man har en blogg.. Men når det først kommenteres om bilder og kvalitet, så er da virkelig denne bloggen en av de beldig mye bedre bloggene! så den kommentaren om dårlig bildekvalitet kan du spare deg for 😉

   2. Her må jeg faktisk si meg litt enig 🙂 Dette var konstruktiv tilbakemelding, og bare en hjelp til å gjøre det enda bedre.

   3. Lars-Kristian Eriksen

    Da har vi veldig ulik oppfatning av hva som er konstruktivt, Lene. Hadde Ine påpekt at det var dårlig bruk av dybdeskarphet, og at matbilder burde ha større dybdeskarphet, hadde jeg vært helt enig med deg om at det var en konstruktiv tilbakemelding. Ine tar jo først og fremst feil, da alle bildene er skarpe og i fokus, men det er jo greit nok. Det som gjør kommentaren lite konstruktiv er slengbemerkningen hun kommer med på slutten. Det lyser jo gjennom at Ine egentlig bare er ute etter å skape dårlige stemning.

    Hadde vært det samme som om noen sa til meg at jeg burde gå å trene om jeg hadde spilt en dårlig kamp.

 10. Wow! Litt av ein frukost! Fantastisk treningsrom også! Enjoy!

 11. Synes det virker som det har blitt innført et «Caroline-politi» her i landet..Haha. Ble så sjokkert da jeg leste en artikkel om at to blogglesere hadde meldt deg inn til forbrukerombudet og helsedirektoratet etter den såkalte «alkoholomtalen». Føler det er så mange som ikke unner andre suksess, og at de griper hver mulighet til å «felle» deg..Sjalusien rår når du for eksempel får sponset en ferie som du har fått nå. At ikke folk bare kan passe på seg selv istedenfor 🙂

  Ha en kjempefin ferie med mann, barn og foreldre 🙂 Det fortjener du.

  1. Caroline

   Jeg synes det er greit at enkelte passer på at de lovene som gjelder faktisk følges, men enig med deg at akkurat det var tåpelig :/ Men enda mer tåpelig av VG som faktisk lager en sak basert på to blogglesere som har sendt inn en klage.

   Tusen takk 🙂

 12. Voldsomt til mas fra folk her da.. Kjempeflotte bilder, og ønsker dere en fin ferie! Vel fortjent 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingunn 🙂

 13. Vi bodde nettopp selv på et Sheraton hotel og frokosten var nydelig! Så like godt ut hos dere:-) ha en super ferie!!

 14. Regner med du kastet deg over vaflene og julekakene som ikke engang har pålegget ditt på brød/knekkebrød;)

 15. Jøss, så pirkete og firkanta komentarer du hadde fått idag da! Jeg synes absolutt ikke bildene dine er uskarpe osv 😛 Å jeg gir blanke i om dette er sponset eller ikke!

  DET SÅ DRIT GODT UT 😀 Håper dere får en skikkelig fin familieferie, det fortjener du! Du som er en av verdens beste mammaer og alltid står på med alt 🙂 Det er første gang Nelia er med til syden ikkesant? En så heldig liten jente, som får oppleve så mye fint 🙂 Kos dere masse! Gleder meg til neste innlegg allerede, med de SKARPE og fine bildene dine <3 Haha.

  1. Caroline

   Nelia var med på cruise i sommer 😉 Men skjønner deg godt, jeg glemmer av den ferien jeg også :O Her om dagen svarte jeg på en kommentar at dette var den første lange flyturen til Nelia :p

   1. Jaaa, cruise-ferien ja! slår seg i panna* hvordan kunne jeg glemme den 😀
    Ser ut som dere har det fint iallefal 🙂 fortsett og kos dere, krysser fingrene for at ingen palmer kommer igjennom viduet 😉

 16. Hjelpe meg som dere sutrer for hver minste ting, godt gjort av Caroline og holde seg så positiv hver dag. En fortsatt god ferie til dere alle.

  1. Caroline

   Tusen takk, Liv 🙂

 17. Ønsker dere en super ferie! 🙂 Flotte bilder ! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 18. Du har så fin blogg Caroline! 🙂 Inspirasjon i hverdagen!
  Ønsker dere en kjempefin og avslappende ferie, nyt solen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 19. Nam! Nå ble jeg sulten. Men er stuck i en stol med en pjusk baby i armene. Krysser fingrene for at mannen snart kommer hjem!

 20. Nå MÅ jeg kommentere. Forrige innlegg var tydelig merket at det var sponset av Ving. Må dere ha det inn med teskje? De er nettopp ankommet den plassen de merket som sponset. Bildene er uskarpe? Bildene er flotte! Javel, så ser dere ikke at wienerbrødene i forkant helt tydelige. Kontakt Specsavers! Makan! Caroline, flott innlegg. Lars Kristian: fine bilder og gratulerer med sølv og bronsje. Vær stolt! Til dere begge: gratulerer med lille Nelias første bursdag. Hun er nydelig! Kos dere på ferie. Det fortjener dere.

  1. Caroline

   Tusen takk, Lisa 🙂

  2. det er da virkelig irrelevant at et ANNET innlegg var merket! Er ikke alle som gidder lese alle innleggene. Jeg hadde ikke fått med meg at oppholdet var sponset før jeg leste kommentarene her, og det er vel en indikasjon på at innlegget burde vært merket.

   1. Caroline

    Hvis du ikke hadde fått med deg at oppholdet var sponset, da vet du heller ikke hvilket hotell vi er på, eller hvor vi er eller hvem vi reiser med. Så hvordan kan det da være reklame, når du ikke aner hva det er reklame for? Reklame for frokost?

 21. Michelle

  nam, det så ut som en sykt god bufeet!!! Kos dere masse <3

 22. Såå deilig det ser ut! Du er vel unt et hotellopphold og ferie med familien i 2 uker! Som du har stått på, og Lars Kristian som har vært opptatt hver helg, nå må dere bare nyte ! Det beste med slike ferier er all tiden man får sammen med hverandre og barna, uten alle kjedelige plikter. Du er så utrolig super for at du deler så mye av deg selv, du er så flink til å være positiv og strukturert, en kjempegod inspirasjonskilde selv om det bare er en «rosa blogg». Hvis jeg var deg ville jeg bare oversett alle de idiotiske kommentarene du får,spør du meg taler de for seg selv og du trenger ike forsvare. Noe så håpløse ting folk får seg til å skrive , ignorer og du blir lykkeligere 🙂 klem

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommetnar, Elle 🙂

 23. Ine!
  Trur den som har behov av fotokurs her er du! 😉 Få, veldigt få blogger leverer så flotte, vel komponerte bilder som denne bloggen!

 24. Så fint 🙂 «har du glemt å skrive at oppholdet er sponset?» «Bildene er for dårlige»
  rart noen ikke har kommentert at du ser for glad ut på bilde som er av deg, fra treningen. Har ikke folk noe hyggelig å si, hold kjeft! Er så lei av pirkete og slærvete kjerringer!!!
  Kos dere på ferie! 🙂 nyt kvalitetstiden og ha en riktig fin førjulstid ❤️

 25. Har alltid tenkt over hvor flotte og profesjonelle bilder dere tar, det er som om de skulle vært på trykk i et svært magasin 🙂 Tenkte akkurat det samme denne gangen, og skjønner ikke hvorfor andre påpeker noe annet. En helt nydelig blogg – kunne ikke vært bedre 🙂

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk Laila 🙂

 26. Anbefaler alle damene her å se forestillingen av Bård Tufte «Mann(44)»- han kom med virkelig treffende kommentar om hvordan damene hetser hverandre på diverse nettsteder og generelt om «dameverden»- holdt på å le meg ihjel!( du burde ta kurs- nei hun burde selv ta kurs… mm hahahaha)

 27. Åh, dette så herlig ut! 🙂 Mye bedre enn brødskiva mi med bringebær-syltetøy, haha

 28. Nå syns jeg du har fått ufortjent mange dårlige kommentarer om bilder og sponsormerking, men jeg føler likevel jeg må komme med en observasjon. Når du skriver at du forsynte deg av omtrent alt og at du ikke trenger lunsj fordi du spiste så mye til frokost – og så kommer bildet av en tallerken med noen småbiter ost, skinke og grønnsaker – ja, da tror jeg du må prøve å huske på hvor mange som faktisk leser bloggen din hver dag og ser opp til deg. Jeg sier ikke dette for å være slem, men fordi jeg selv er blant de stadig flere som synes det er vanskelig å ta seg en bolle eller noe annet godt når man ser hvor lite og «riktig» andre spiser. Tenk når småjenter kikker innom, og kanskje også Nelia i fremtiden, og ser hvor lite mat forbildet deres regner som mye… Da er det kanskje bedre å enten la være å kommentere at man blir så stappmett av så lite, eller la være å vise bilde av tallerkenen. Hilsen en bekymret leser.

  1. her må jeg faktisk si meg helt enig, kjente det stakk litt i meg når jeg så bildene kontra teksten :/

 29. Lurer på en ting, spiser du ikke brød til pålegget ditt? Haha, spiser du leverpostei med teskje liksom?
  Er det noen grunn til dette isåfall?

  1. Caroline

   Nei, jeg spiser pålegg med kniv og gaffel, ingenting unormalt med det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *