neste stopp: sol og varme

IMG_1824

God morgen! Gårsdagen forsvant så fort, vi hadde en liten feiring med Nelia bare vi tre, før vi måtte pakke ferdig og sette kursen mot Oslo. Klokken ble så mye som ti på kvelden før vi kom frem og hodet traff vel puta rundt midnatt, så jeg tipper jeg kommer til å være ganske sliten når kvelden kommer. Men det er så rart, jeg tror reiseforventningene blokkerer de minste kjennetegn til det å være trøtt, for jeg er så opplagt! Jeg sov utrolig godt de tre timene jeg fikk hvile, vi måtte nemlig booke suite i går, ingenting annet var ledig. Haha! Så da vi kom til rommet angret vi jo for at vi ikke hadde vært litt mer effektive med å reise tidligere. 

IMG_2465

Nå har vi møtt mamma og pappa, vi gikk faktisk på dem før avtalt ved innsjekk og det var jo så hyggelig, selv om vi visste at vi skulle møtes. Avtalt møteplass var sea food bar og nå sitter vi på plass, snart klare for take off. Jeg gleder meg! 

Vi sees fra sol og varme, ha en nydelig dag så lenge ♥ 

46 kommentarer

 1. ønsker dere en riktig god tur!! Gleder meg til oppdateringer fra sol og varme:-) Kos deg og nyt dagene!
  Klem

 2. Hei Caroline det så utrolig deilig ut og du er kjempe heldig som har fri, svar plos

 3. Ønsker dere god tur!
  Kos deg kjempe masse, det fortjener du!
  Du er en kjempe inspirasjon for meg og mange andre, og ett lite avbrekk med sol og varme gjør nok godt!:D

  Nyt ferien til de grader!:-D

 4. Elisabeth L

  Oooh så herlig, får skikkelig ferie og avslappet følelse av det du skriver her:-) dere må kose dere masse:-)

 5. God tur! 🙂

 6. Ååå, så heldig dere er som skal reise på ferie til varmere strøk. Vel fortjent Caroline, så mye som du jobber:) kos deg masse:)

 7. Dette er absolutt ikke ment på en ekkel måte, tenkte bare å spørre om du var klar over at det ser ut som du har gått tilbake til «moten» at «alle» hadde svart hår under og bleket på toppen? Og ja, jeg vet at håret ditt ikke er platina, men jeg tror du skjønner hva jeg mener:)

 8. Iih spennende! Dette er vel Nelias første flytur? Hvor lang er den og hva planlegger du å gjøre for å at den skal bli best mulig? Får håpe hun sovner

 9. God tur til varmere strøk

 10. God tur og god ferie! Nyt fine og forhåpentligvis varme dager =) PS: Hvor er dine saueskinn fra? Tror du har flere forskjellige i huset, men likte spesielt det du ha i stolen ved kontorhjørnet ditt (ser det på et bilde).

 11. Åh, så kos med ferie! Misunner dere sånn!!

  Kan jeg spørre hvorfor du liker seafood så godt? Hva pleier du å bestille der f.esk?

  Og hvor pleier nelia å ligge når dere ligger på hotellrom? Sover hun i reiseseng vedsiden av sengen deres, eller på et annet rom? Og sover hun gjennom hele natten?

  Hjemme, sover hun på sitt eget rom ?

 12. Kathrine

  Hei! Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hva rutinene dine er med bilder. Du tar jo mange i løpet av en dag, og du bruker en del av de på bloggen. Hva gjør du fra du overfører de til datamaskinen til de er med i blogginnlegget? Hvilke program bruker du, både til utvelgelse og redigering?
  Og hvordan gjør du det med bilder du tar på privaten, av Nelia for eksempel? Du har laget fotobok. Hvordan velger du ut bilder, og hva gjør du med de? Redigerer du de en del for å gjøre de bedre hvis de trenger det, før du laster de opp hos fotoknudsen?
  Jeg har selv et barn, og det blir tatt en hel del bilder. En del er ganske like, siden det blir tatt en del i håp om at det skal være et brukbart eller et blinkskudd med blant de. Så skal jeg velge ut til fremkalling/fotobok og til kalendere. Men jeg står litt fast, da det virker som en gedigen jobb. Hva vil du anbefale meg å gjøre? Hadde vært fint å få noen tips fra deg!

  Gratulerer med gårdagen til dere alle, og spesielt til Nelia 🙂 Det er utrolig hvor fort et år kan gå, og det merkes mer enn noen gang når man har fått barn 🙂

  I tillegg håper jeg dere får det flott i solen! God tur! 🙂

 13. Ha en kjempe fin reise! Gleder meg til å lese om oppholdet deres 🙂 🙂

 14. Så heldige! God tur, og kos dere masse! Gleder meg til oppdateringene fra varmen! 🙂

 15. Hei!
  Jeg vil bare tipse deg om at jeg så bilde av deg på perezhilton.com idag. Du er i samme sak som verdens største kjendiskvinner, gratulerer, vær stolt!

  https://perezhilton.com/galleries/celebrity-post-baby-bodies-gallery-photos/?id=442194&from=homepage_unit&pic=4#.VHXR88mX78k

 16. God tur, husk å filme så vi får en av de berømte videoene til LK! 🙂

 17. Michelle

  God tur og masse god ferie! nyt den <3

 18. Syntes det var morsomt at dere måtte sjekke inn på Suite, også bare for å sove der i noen timer! Haha 🙂
  God tur å kos dere masse på ferie! Blir sikkert kjempe morsomt å ha med Nelia til sydens land også!

 19. God tur og kos dere masse:-) Blir helt sikkert herlig!

 20. Kos dere, ønsker dere en god tur! 🙂

 21. Masse god tur!! 🙂 Håper dere får en flott ferie! 🙂 Så kjekt å ha med besteforeldre da!! 🙂 Gikk det fint med Nelia på reisen? 🙂

 22. Hei! Jeg syns det er viktig å vise at man har et sunt forhold til alkohol, men i det siste har du lagt ut veldig mange bilder av deg selv med et vinglass, mimosas på flyplassen, drinker (og bartendere) på vennelag og alkohol generellt (f.eks på Lady Gaga konserten). Jeg har ikke følt at dette er brudd på alkoholreklameloven, men jeg bare lurer på hvorfor du legger ut slike bilder ofte? Hadde jo ikke gjort noe om vinglasset ikke var med på bildet? Hvilke tanker har du om dette? For mange av dine yngre lesere er det kanskje fint å se at man kan kose seg uten alkohol også? God tur til syden! 🙂

  1. Er det ikke fint å vise at man kan kose seg med ET glas vin til maten, før reise osv.? At man drikker det for smaken og kosen sin skyld, og ikke for å bli beruset. Det syntes jeg er et sunt forhold til alkohol.
   Dessuten er Caroline 27 år. Det er ganske vanlig å kose seg med litt alkohol i forbindelse med konsert og vennelag i den alderen.

   1. Hun drikker ikke mye alkohol til å være 27 år, men mye til å være småbarnsmor. Jeg synes det er så misforstått dette med bare et glass. Barn merker så utrolig for forandring i foreldrenes væremåte. Et glass er faktisk nok til det. Er det ikke like fint å vise at man kan kose seg uten alkohol?

   2. Caroline

    Jeg koser meg både med og uten, og er Nelia med, er det alltid en av oss som ikke tar noe 🙂 Jeg er såpass sikker på meg selv og på mine verdier, at dette styrer jeg akkurat som jeg vil uten at jeg synes noen bør blande seg inn. Pass deres egne saker, så passer jeg mine 🙂

  2. Jeg må si meg helt enig. Å drikke alkohol til frokost ( selv om det er på ferie) er i utganspunktet en snodig ting, og når barn er med er det enda snodigere. Jeg synes alkohol og barn ikke hører sammen, uansett. Jeg vet du hevder at du viser et sunt forhold til alkohol, men jeg synes det er trist at alkohol må være en ingrediens når man koser seg.

  3. Jeg synes Caroline har ekstremt få innlegg som inneholder alkohol. Hun viser at hun har et sunt fohold til det og klarer å kose seg både med og uten. Rake motsetning til andre populære bloggere som ofte skriver at de er på fylla og dagen etter kommer det et innlegg om at de er fyllesyke som et uvær. Tror nok disse bloggerne har flere lesere i aldersgruppen du sikter til enn Caroline. Kanskje du skal ta en titt på dem og prøve å gjøre verden til et bedre sted? Du finner flere av dem på topp 20 listen på blogg.no.
   Caroline leverer et fantastisk produkt til oss-GRATIS! Jeg får litt vondt inni meg når det alltid er noen som skal finne feil.

   Håper du koser deg masse på ferie Caroline,både med og uten alkohol. TAKK for at du deler livet ditt med oss 🙂

   1. Caroline

    Vi koser oss masse, Ingrid 🙂

   2. Gratis?? Selv om vi ikke betaler er det da virkelig andre som betaler for at bloggen. Du tror at Caroline ville hatt blogg som fulltidsjobb om hun ikke tjente penger? Til motsetning for at du betaler tjener hun penger på deg!

   3. Caroline

    Leserne betaler ingenting, Vims 🙂 Og hva er galt med å tjene penger på et produkt?

   4. Hvor skrev jeg forresten at leserne betalte og at det var galt å tjene penger ?

   5. Jeg skrev da virkelig ikke at leserne betaler noe eller at det er galt å tjene penger. Jeg skrev at i stedet for at vi betaler penger for å lese for du betalt for at vi leser, altså du tjener penger på oss. Derfor blir det så rart argument ar det er et gratis produkt og at folk derfor ikke kan komme med negative kommentarer, de får det til å høres ut son om du gjør «jobben» gratis.

   6. Caroline

    Du bestrider at det er gratis, noe som er feil. Uansett om jeg får inn annonsekroner eller ikke, så er bloggen gratis. Det er ingenting rart med det 🙂

   7. Da må du lese en gang til. Jeg bestrider ikke, jeg stiller spørsmålstegn. To forskjelle ting. Poenget mitt er at det må være lov å være kritisk selv om man ikke betaler for å lese.

 23. Sunniva

  Krysser fingre og tær for at det er fint vær og varmt på Las Meloneras nå, vi skal nemlig dit hele familien på lørdag selv..!:) så håper på en værupdate hehe:)

 24. Hei 😀 må bare si deg det at du har verdens nydeligste unge og er verdens beste blogger. Tusen takk for at du gir meg inspirasjon og gjør meg motivert. Du er bare nydelig og fortjener på det sterkeste å vinne blogg awards. Sjekker innom bloggen din 5 ganger om dagen i håp om et nytt innlegg 😀 lykke til videre med bloggen 😀

 25. Caroline

  Kos dere kjempemasse, Caroline! 🙂 Gleder meg til å se bilder! Skulle ønske jeg også kune dra til syden nå, er så kaldt for tiden…

 26. Er du kristen?

 27. Hei 😀 må bare si deg det at du har verdens nydeligste unge og verdens beste blogg. sjekker innom bloggen din 4 ganger om dagen i håp om nytt innlegg:D du fortjener å vinne blogg awards. lykke til videre med bloggen:D

 28. Forrige innlegget var sååå fint skrevet. Du er såå flink til å gjøre absolutt ALT 🙂 hvordan feiret dere henne? Hilsen 🙂

  1. hvordan feiret dere henne?

 29. Tusen takk for svaret. Men mente ikke det hvordan dere feiret henne alle sammen. Det vet jeg jo, leser bloggen din flere ganger om dagen og digger den hihi 🙂 ville bare vite hvordan dere feiret henne kun dere 3? Kanskje vi får litt inspirasjon 🙂 takk

  1. Caroline

   Aaah, da skjønner jeg 😀 Vi feiret med noen gaver på sengen, et kakestykke med lys og ballonger 🙂 Kjempekoselig 🙂

 30. Sååå koselig <3 hva fikk hun i gaven fra dere? Unntatt fra album…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *