costa meloneras

opphold sponset av ving

IMG_2267 kopi

Hei til deg fra Sheraton Salobre! Vi kom oss frem i god behold, og denne flyturen må være den beste jeg har vært på noensinne. Ingen turbulens, ingenting, det kjentes bare som å sitte hjemme i stuen og det var så behagelig! Sånn skulle jeg ønske hver eneste tur var. Det gikk kjempefint med Nelia underveis, mamma, pappa og vi bestilte seteplasser tvers over hverandre, og så byttet vi på å ha lille mens vi spiste. Vi tre hadde faktisk en 4-seter helt for oss selv, så det var perfekt å la Nelia sove der når hun ble trøtt. Turen var vel på drøye fem timer, og hun hadde to korte lurer på reisen, helt utrolig at hun er så opplagt etter at vi var så tidlig oppe! Hun fikk en goodiebag i setet sitt med smoothie, banan og et middagsglass, og det var jo kjempekjekt! Det visste jeg ikke at de fikk, og nesten alt kom godt med. Så tuslet vi noen turer opp og ned i flyet, pratet med andre barn og leste litt i noen bøker. En kjempefin tur for alle sammen 🙂 

DCIM100GOPRO

IMG_2259 kopi

IMG_2251 kopi

IMG_2246 kopi

DCIM100GOPRO

IMG_2270 kopi

DCIM100GOPRO

IMG_2285 kopi

IMG_2275 kopi

DCIM100GOPRO

IMG_2240 kopi

DCIM100GOPRO


IMG_2302 kopi

IMG_2073 kopi

IMG_2089 kopi

IMG_2105 kopi

IMG_2114 kopi

IMG_2177 kopi

___________________________________________________________________________________________________________

Bussreisen fra flyplassen til hotellet kjentes å være innmari lang, men den var vel over i løpet av en halvannen times tid, så nå har vi allerede sett mye til Gran Canaria, haha! Jeg ble litt småkvalm av turen, det skal jo ingenting til for å klusse med kvalmen min, og jeg har så vondt i hodet etter altfor lite søvn, så nå skal vi tusle ned for litt middag før jeg gleder meg til å sove ut 🙂 Vet ikke om jeg klarer å komme meg så langt engang, jeg sovner jo nesten av å bare sitte her. Uansett! Hotellet ser ut til å være veldig barnevennlig, det var jo også grunnen til at vi valgte dette: det er mange basseng, kjempefint lekerom og generelt et utrolig flott hotell. Gleder meg til å utforske mer i morgen! Håper dere har hatt en fin dag ♥

41 kommentarer

 1. åh, det så utrolig fint ut! ha en herlig ferie !

 2. Looks like a wonderful hotel and I love especially the colourful details!
  Lovely greetings from Bavaria, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 3. Gud så flott det ser ut!! Dere er jammen utrolig heldige som får en sånn flott ferie!! Kose dere masse 🙂

 4. Jeg blir også så kvalm av de der bussturene som skal innom ørtenhundreogfjørten hoteller på veien. Vi leier bil vi nå 🙂

 5. Persille

  Thomas Cook er et kjempekjempebra flyselskap 🙂

  Så heldige dere er, nyt ferien <3

 6. Ser fantastisk ut:)
  Lurer på hvor Nelia skal sove? Så ingen seng til henne.

  1. Kristin

   Hun skal sikkert sove på gulvet…

  2. Henriette

   Bilde nr fem fra toppen ser du litt av den i hjørnet;) kunne jo hende de ikke hadde fått inn seng til henne da bilde ble tatt;)

 7. Hei!
  Hvor har du kjøpt den sorte buksedressen du har på deg?
  Unner deg absolutt litt ferie-kos dere!

 8. 1 1/2 time??? Ja da har dere hatt litt av en rundtur! Ta taxi tilbake. Det tar Max 35 min…

 9. Anna Lisa

  Håpe dere får en nydelig ferie!
  Hva tenker du om den leiligheten der da? Står den til forventningene?
  Tenkte når jeg så bildene at den så ikke no særlig innbydende ut. Jaja, vi blir da litt bortskjemt som dagene går.

 10. Hei. Jeg sitter å leser i dine gamle innlegg. I flere innlegg i april 2013 så kommenterer lesere om at du er gravid men du bortforklarerer det, nekter for at du er gravid og påpeker hver gang at du ikke er i dårlig form pga graviditet. Men du var jo gravid på den tiden, hvorfor lyver du da? Hvorfor er du ikke ærlig mot leserne dine? :/

  1. Ærlig med leserne? Det er veldig normalt å ikke fortelle hele verden at du er gravid før det har gått hvertfall 3 måneder! Har flere venninner som har ventet lenger enn det og de har også funnet på ting for å ikke fortelle det. Det er ikke å lyve, det er å ha privatliv! Virker som om mange mener de eier Caroline og at de har rett til å bestemme hvordan hun skal gjøre jobben sin..

   Jeg lærte en ting da jeg var liten som jeg skulle ønske flere kunne: man skal gjøre mot andre slik man vil de skal gjøre mot seg og sine nærmeste.

   Good tur Caroline, kos dere i hjel, og blås i alle som kommer til å erge seg over at du «får» denne turen. (Selv om du i teorien er arbeidstaker hos Ving og faktisk jobber mens du er der, som oppegående mennesker forstår :-))

  2. Litt kjapp hoderegning her, så var hun rundt to mnd på vei… Det er helt klart at du aldri har hatt barn eller hatt venninner som er gravide, for normalt sett sier man det ikke til alle kjente før etter 12 uker (dette er individuelt da) men tviler sterkt på at Caroline ville at alle leserne hennes skulle vite det før det var «trygt»….. Dette er ikke direkte løgn, men en liten hvit en som er helt innafor når det gjelder graviditet.

  3. Ærlig talt! Hvor sinnssykt er det å kreve at noen skal offentliggjøre at hun er gravid før hun selv er klar for det? De fleste som har vært gravide har kommet med en og annen hvit løgn i begynnelsen av svangerskapet, det er veldig vanlig at man drøyer en stund før man forteller det til hele verden. Og at Caroline ventet, med alle de nett-trollene hun må forholde seg til daglig, er ikke vanskelig å forstå. Jeez.

  4. Det er vel greit å offentliggjøre slike ting da man selv ønsker eller?!

  5. Man kan vel ikke forvente av noen at de skal fortelle om en graviditet når man er så kort på vei? Jeg tror de fleste som har vært gravid har måttet ta en hvit løgn eller to i perioden før det regnes som sikkert, altså etter ca 3 mnd. Det må jo være måte på til krav.

  6. Det å avsløre graviditeten så tidlig tviler jeg på at hun ønsket, for ting kan gå galt. Om hun ikke hadde svart på kommentarene, hadde mange antatt at hun var gravid uansett, og det ønsket hun jo ikke?
   Eller kanskje hun ikke viste at hun var gravid 🙂

  7. Det er jo normalt at man ikke har lyst til å dele sånt så tidlig. De første tre månedene er alt veldig usikkert og man vil helst holde det innenfor husets fire vegger.

   Drøyt å komme med anklager om at man lyver for leserne sine. Sånne ufine kommentarer synes jeg man skal holde seg for god for rett og slett.

  8. Jeg antar at du er ung?

   En graviditet noe privat, og ikke noe lesere har krav på å få vite om! Etter hvert vil det jo synes, men det er fortsatt opp til den gravide om når det føles naturlig å fortelle om det. Det er videre alltid en risiko for spontanabort de første 12 ukene, og derfor venter mange med å fortelle at de er gravide til etter denne perioden.
   Det er også naturlig at Caroline ville dele nyheten med familie og venner først, og å ha denne «hemmeligheten» for seg selv en liten stund.

   Det handler ikke om å lyve eller ikke å være ærlig. Det handler om at enkelte ting er private 🙂

  9. Do the math, så forstår du kanskje 🙂

  10. Caroline S

   Seriøst? Snakk om å lete etter ting å klage på da.. Haha, ærlig talt :S 😛 Synes du ikke det hadde vært litt irriterende hvis noen du kjente hadde klaget på ting du sa for ett år siden?

  11. De første 12 ukene i et svangerskap er veldig kritiske, og nesten alle spontanaborter skjer i de første 3 mnd. Det er derfor veldig normalt å drøye minst 12 uker, før man forteller om svangerskapet.

  12. Cathrine

   Hva er det med folk!?! Skal hun virkelig svare på hvorfor hun ikke ville fortelle offentlig at hun var gravid før hun var klar for det selv??? Jeg vil heller si at folk er dritfrekke som spør!!! Graviditet er noe man forteller om når man er klar for det selv! Det finnes tusen (private!!) grunner for ikke å fortelle en sånn nyhet tidlig!!

  13. Nå er det vel ikke sånn at det er normalt å fortelle gud og hver mann at man er gravid før man ihvertfall har kommet over 3.måned ? Risikoen for spontanabort er stor i denne tiden og mange er faktisk ikke klar over at de er gravide en gang før 8 uker, så det at hun ikke ville dele det på bloggen med hele Norge er vel ikke så sinnsykt vanskelig å forstå om du har litt mellom øra ? Å kalle det og lyve og ikke være ærlig er vel ganske drøyt eller hva ?

  14. Er du seriøs? Er vel opp til foreldrene å fortelle dette når de er klare for det!

  15. Om du regner litt på det så var ikke akkurat Caroline langt på vei da og som de fleste vet så er det en viss fare for SA før det har gått 3mnd og man forteller derfor gjerne de færreste om en graviditet før den tid. Altså må jo spekulasjoner benektes! Sier jo seg selv… Og uansett er ikke om hun var gravid noe alle og enhver hadde noe med… Som Maren sier, det er opp til foreldra når de vil fortelle det til alle rundt seg

  16. Elisabeth

   I april var jo graviditeten enda ganske ny, så at hun ikke gikk ut med det da er forståelig, tenk om noe skulle ha skjedd. At Caroline, Lars Kristian og familien ville nyte den første tiden i fred før hele landet fikk vite om det er forståelig, så valgte de heller å bekrefte det når de var klare for å dele det.

   Nyt ferien, det ser helt himmelsk ut der 🙂

  17. Det er da ganske vanlig å vente til man er 3 måneder på vei før man forteller folk at man er gravid? Det er faktisk vanlig å vente enda lenger, for det er faktisk ikke noe noen andre har noe med. Tenk hvis man mister barnet? Mener du at ditt behov for å være så vanvittig nysgjerrig er viktigere enn en persons privatliv? Kanskje du ønsker at hun skal videoblogge fra neste fødsel, slik at du får tilfredsstilt dine egoistiske behov?

   Sorry for en krass kommentar, men sånne mennesker som deg blir jeg rett og slett forbanna på.

   1. Caroline

    Var aldri meningen å lure leserne, men som flere påpeker her så var graviditeten relativt fersk, og vi ønsket ikke å dele det med noen på det tidspunktet. Vi kunne latt vær å svare, men da ville spekulasjonene bare eskalert og flere ville tatt det som et tegn på at jeg var gravid 🙂

 11. Michelle

  Den sengen så passe digg ut da! Sååå mye plass å breie seg ut så mye en vil!
  Nyt ferien, husk også å koble av fra bloggen for å bruke tid med familien! 😀

 12. Henriette

  Det så IKKE feil ut! 🙂 Håper dere får en flott ferie 😀

  Kan jeg spørre om hvorfor turen er sponset? Sponser ving hele turen, og dere kan velge akkurat hvor dere vil dra og hva slags hotell dere vil bo på? :))

 13. For et vakkert sted. Det så så fredfult og rolig ut der. Dere får nyte ferien og hverandre 🙂

  Rebekka
  https://rebekkafylling.com

 14. Celiné

  Håper dere får en knallferie alle sammen, men her syns jeg virkelig Ving har gjort skivebom om de ønsker å promotere. Nå du må bruke vidvinkel på bildene av rommet kan jeg ikke kalle meg imponert. Tv-benken og sengen er jo metersvis i lengde på ett bilde og mer normalt på det andre.

  Etter min smak så hotellet (det du har vist her ihvertfall) relativt stusselig ut. Verandaen vender mot bare sand, stein og fjell… Nei ellers takk. 🙂

  Men som sagt; jeg håper dere koser dere massevis, kan vel trengs for både blogger og fotballspiller etter en heftig sesong for begge! 🙂

 15. Jeg har et lite spørsmål angående Nelia og mat på reisen 🙂
  Jeg skal til Meloneras om to måneder og har en gutt som er like gammel som Nelia. Jeg er veldig usikker på dette med mat til han under oppholdet, lurte derfor på hvordan dere gjør det? Lar dere henne spise det samme som dere eller har dere med mat hjemmefra?
  På forhånd takk for svar, nyt ferien!

 16. Hei.
  Så fint det så ut, og så bra at det gikk greit å reise med Nelia. Vi har reist litt med ungene i forskjellig alder, og det har som regel alltid gått veldig bra. Den ene gangen vi reiste var de våken 5,5 timer i strekk på flyet, de var rolig og i godt humør, men det blir jo litt slitsomt likevel. Derfor forberedte vi oss godt når vi skulle hjem igjen, med leker og goddiebags. Haha.. tror du ikke ene sov i 4 timer i strekk og andremann sov i 4,5 timer.. hehe.. men du.. jeg har ett lite spørsmål.. hvordan er været der nede nå? Vi skal til Tenerife om en knapp uke og jeg er såå spent på været. Det er jo sikkert litt annerledes på Tenerife.. Ha en strålende fin ferie 🙂

  1. Hei Ida:)
   På Tenerife Syd (Som er Playa de Las Americas/ Los Cristianos og Fanabe området er været veldig solsikkert.På nordsiden derimot- i Puerto de la Cruz er det mer overskyet og vind/regn p.g.a. fjellet Teide.
   Jeg har vært på Tenerife omtrent 20 ganger (alltid i Desember) og har opplevd dårlig vær kun 1 gang og det var i 2013.Da var det et veldig uvær,med oversvømmelser og storm en hel uke.Ellers har jeg alltid hatt masse sol og varme og vært på stranden omtrent hver eneste dag.Følg med litt på yr.no .

 17. Jeanette

  bigfan: kanskje fordi hun ikke ville fortelle om graviditeten på den tiden?
  Ser ut som et veldig fint sted,kjekt å lese at flyturen gikk så bra! Kos dere masse!

 18. Nyt og kos dere masse sammen hele familien!! <3 Kvalitetstid med familie er gull verdt, og det høres helt supert ut med en uke med hvert sett av besteforeldre 🙂

 19. Hvor er buksedressen fra?

 20. Bigfan,KAN det være at Caroline ikke sa noe fordi hun fortsatt var såpass tidlig i graviditeten? Risikoen er større for spontanabort før 12 uker. Tenk deg belastningen dersom det ikke skulle gå bra, i full offentlighet. Som gravid er du ekstra sårbar. Tydelig at du aldri har vært gravid eller at de sosiale antennene dine har brukket av ved roten…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *