1 år

Hipp, hipp hurra for verdens snilleste, fineste og skjønneste 1-åring i dag! Jeg elsker deg over alt i verden ♥ 

november

At det allerede har gått ett år siden jeg hadde henne i armene for første gang, er helt uvirkelig for meg. Jeg kommer aldri til å glemme tiden rett før den første rien, fødselen og de magiske timene etterpå. Det å få barn er den største gaven på denne jord, og jeg kan aldri se for meg et liv uten Nelia. Vår lille storsjarmør og hjerteknuser ♥ 

november4

___________________________________________________________________________________________________________

Hun er så heldig som har så mange fantastiske mennesker i livet sitt, hun har allerede blitt feiret og hun har fått så mange gode ord og fine gaver, og jammen sparer ikke dere lesere på kruttet heller! Tusen, tusen takk for alt det fine som har blitt sendt hennes vei, vi setter så stor pris på alt sammen! Siste tilskudd til bursdagsjenta kom i går fra prinsesseverden, et nydelig kort og vakkert smykke. 

IMG_1616

IMG_1637 kopi

IMG_1765

I tillegg har den snilleste postdamen i Norge lagt igjen en hilsen til henne, en «liten hilsen» som hun så beskjedent skriver på kortet, men jeg ble helt rørt da jeg så at dette lå på trappen vår. Det ligger mye arbeid bak noe som er så fint, hun har strikket et helt nydelig sett til Nelia som jeg gleder meg til hun skal bruke. Tusen takk, Torgunn ♥ 

IMG_1681 kopi

IMG_1692 kopi

160 kommentarer

 1. Kristine

  Caroline, kan du være så snill å dele med oss hvor kjedet er bestilt fra? Jeg har lett desperat rundt i hele Tønsberg og alle nettsider! Trenger det sårt snart 🙂

  Hilsen Kristine

  1. Caroline

   Står i innlegget 😉 Prinsesseverden 🙂

   1. Kristine

    Så det ikke jeg.. *flau*
    Tusen tusen takk Caroline 🙂 you made my day!

 2. Have you ever seen Russian animation called Masha and the Bear? 🙂 I have watched that with my son. First time when I saw it, I thought that little girl(Masha) reminds me of Nelia. They are both so cute and have beautiful big eyes. <3 You should watch it!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *