the coolest dogs

IMG_1548

Denne genseren fant jeg på h&m i helgen, jeg ante ikke at de førte hundetøy! Jeg synes den var så skjønn, så jeg måtte ta den med meg – mer til min egen glede enn Hugo sin, han hater virkelig klær, men han må ha på seg noe når vinteren kommer og vi skal gå langtur. Han er jo så liten, skjelver og fryser bare det er frost på bakken. Han kan uansett puste lettet ut, for den er altfor stor til ham. Det er ikke alltid slik at one size fits all, så denne ble nettopp Ronaldo sin. Haha, og han er jo dødskul med den! 

IMG_1570

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg prioriterte et langt og plaskende bad med Nelia før hun skulle legge seg fremfor å fullføre prosjekt koffert i stad, og nå er det voksentid med homeland. Endelig! Det har jeg virkelig savnet! Jeg startet forresten å se på Hart Of Dixie her om dagen ettersom jeg ikke har mer PLL igjen, og det virker som en veldig søt serie 🙂 Gleder meg til å se mer, men det blir neppe før vi er hjemme igjen. 

IMG_1584

Og ja, her er resultatet av timen med Katrine tidligere, synes det ble så annerledes og fint! Vi skal skaffe en lysere brun til finger nummer fire neste gang, denne er hakket for hard, men resten av fargene er så fine sammen, synes jeg. Så får vi se om det heller blir rødt nærmere jul 🙂 

Ville bare ønske dere en fin kveld, så sees vi i morgen! 

64 kommentarer

 1. Hei Caroline! Om du vet når PLL sesong 4 kommer på netflix?

 2. Er det iPhone 6? Den største, dvs den som er 5,5″? Er du fornøyd? Hadde du iPhone 5 før? Er den nye bedre syns du?

  1. Caroline

   Det er den minste iPhone 6 🙂 Den er ganske mye bedre, ja. Bedre batteri og prosessor, og ikke minst kamera.

 3. Du burde glede deg til fortsettelsen av Hart of Dixie, det er en veldig koselig serie 🙂

 4. Fine vofser og negler 🙂 Gleder meg til å fikse mine negler til onsdag. Finner alltid masse inspirasjon i å lese bloggen din! Jeg strikker gjerne genser etter mål til vofsen din:-)

 5. Hart of dixie er helt klart en nydelig serie! Sett alt som har kommet ut hittil! Mye bra musikk, country sådan, men passer til stilen i serien! Kos dere på ferie!

 6. Jeg har bare et par små spørsmål, klipper dere håret på utsiden av ørene til Ronaldo?
  Min tibbe har så langt hår på ørene og har lest at tibber ikke trenger å klippe seg, men de er jo skjønnere med korte ører 🙂 Er det feil av meg å klippe litt tro…?

  Ha en fin kveld videre! 🙂

 7. Jeg har sett alle sesongene av Hart of Dixie så langt, man blir så absolutt hekta! Går bare å venter på sesong 4 i januar 😀

 8. Katarina

  Hei! Jeg har sett sååå mange fine biler av deg og lurer derfor på om hvor høy du er?

  1. Caroline

   jeg er 170 cm 🙂

 9. ååååh så söt <3

 10. Jag dööör så söta dom är jyckarna!! 😀

 11. Synes du alltid favoriserer hunden din fremfor den andre? Du virker ikke så glad i den andre hunden som i din egen, men det er kanskje bare feiloppfattet:)

  1. Caroline

   Nå skjønner jeg ikke hva du mener? Begge hundene er våre.

   1. Gud for en teit kommentar… Sykt hva folk henger seg opp i. Uansett, så søt genseren var! Hvor i all verden fant to hundeklær på hm? Blant accessoarer eller? Min hund er vel ca like stor som Ronaldo, og en liten frysepinn, så det hadde blitt perfekt! 🙂

   2. Caroline

    Oslo City 🙂

   3. Henny88

    Grunnen til at Caroline kjøpte genser til bare Hugo, hvis det er det du tenker på, er jo fordi han er mye tynnere i pelsen enn Ronaldo og trenger å ha på seg genser når det er minusgrader. Det er ikke å favorisere. 🙂

   4. Lilly Lofoten

    Godt du kan passe på Caroline, Henny 88….

   5. Caroline

    I motsetning til deg så har Henry88 et poeng…

   6. Jeg må dessverre si meg enig med A. Men det blir kanskje sånn når du hadde Hugo fra før. Jeg tenker ikke på dette innlegget, men sånn generelt. Og jeg har lest bloggen din i flere år. Og jeg elsker bloggen din, og Gratulerer så mye til skjønneste Nelia 🙂 Føler meg litt ekkel som skrev det nå, på forhånd unnskyld.. 🙂

   7. Caroline

    Det blir ikke sånn, for det er ikke sånn 🙂 Synd at du trekker slike konklusjoner, begge hundene er våre, det har de vært i 7 år nå 🙂

   8. Henny88

    Ikke sant?! 😉

  2. Hvis man sitter med antagelser som ikke er av den hyggelige sorten så kan det være greit å holde det for seg selv.
   Skjønner ikke vitsen med å i det hele tatt spørre om dette. 🙁

   1. Caroline

    Ikke jeg heller 🙂 Hugo trenger det, men liker det ikke, Ronaldo liker å ha på seg klær, men trenger det ikke. Han har tykk pels og fryser ikke engang på potene. Så det har med behov å gjøre, det er jo ikke noe poeng i å kle på hunder bare for å kle på – selv om Ronaldo ikke bryr seg. Men nå har han denne genseren og en til som brukte til julekortene, de har fått hver sin med navnet sitt på, så da vet du det 😉

  3. For guds skyld, hva slags kommentar ER dette? For det første, hvordan merker man om Caroline er mer glad i den ene hunden enn den andre gjennom internett og bloggen? Og for det andre, hva så om hun liker en bedre enn en annen? Er det virkelig en sak og problemstilling som det lages diskusjoner av? Patetisk spør du meg, folk overanalyserer denne bloggen til de grader. Nesten litt creepy spør du meg…

   Stå på Caroline, jeg skjønner ikke hvor folk får alle tankene og ideene sine om deg fra! Du er strålende 🙂 God tur til varmere strøk, blir sikkert gøy med første ordentlige ferietur med Nelia 🙂

 12. Hart of dixie er sååå fin 🙂

 13. Hei alle mødre der ute!
  Jeg en masterstudent på University of Southern California som hjelper en klient med research til et fantastisk produkt de har som gjør livet som mor MYE enklere (organisere barnas tegninger)!
  Setter pris på om du kan sette av 1 minutt til å svare på ett par spørsmål.

  https://jfe.qualtrics.com/form/SV_1ZyfsS56vnhUNq5

 14. Jeg måå bare få gratulere Nelia så mye med dagen! Er HELT sykt at det har gått ett år, føles ut som det er noen måneder siden dagen jeg oppdaterte siden din gang på gang og ventet på ett innlegg om at du hadde født. Håper dere alle har det strålende i dag og at reisen til varmere strøk går fint! KLEM <3

  1. Caroline

   Tiden går så utrolig fort :O Tusen, tusen takk!

   Stor klem 🙂

 15. Gratulerer med dagen Nelia 🙂 Har hun begynt å gå nå ? Har sett bare bilder hvor hun sitter, derfor jeg spør. Har ikke vært innom bloggen din hver dag i det siste, så kanskje noe jeg ikke har fått med meg 🙂

 16. planlegger dere en til baby snart? 😀 måtte bare spørre, hihi!

  1. Caroline

   Nei, ikke med det første 🙂

 17. Haha, herlig! Du er morsom. Lo godt da jeg leste setningen om at Hugo kan puste lettet ut, fordi genseren er for stor anyway. 😛 Aw, de er søte! 😀

 18. isabelle h

  Åh jeg elsker hart of dixie, er litt avstandsforelsket i Wade:) etterpå burde du se orange is the New Black. Jeg har helt dilla! Veldig spesiell og sterk serie, men liker det:)

 19. Åå, Hart of Dixie er så koselig! Deilig å bare kunne drømme seg litt bort i småbyidyllet og Racel Bilson er jo alltid morsom spør du meg 🙂 Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Ha en fin dag du også 🙂

 20. Fra innlegget «gjør deg klar til julebordet», ditt svar til en kommentar om mye reklame:

  «Nei, det har jeg ikke noe behov for 🙂 Jeg har veldig god oversikt, i motsetning til dere. Det ser man jo relativt tydelig 🙂 I høst har jeg hatt færre annonseinnlegg enn på flere år.»

  Hvordan i all verden kan du skrive noe slikt?? Du har de siste månedene hatt en rekke lesere som reagerer på at det er annonse/reklame/sponset flere ganger i uken, og de fleste regner det som reklame uavhengig hvordan du får betalt for det. Hva med å være litt ydmyk? Greit at du føler du har god oversikt over hva som er reklame eller ei, men når fler og fler lesere reagerer på at bloggen din har tapt seg og alt virker «kjøpt og betalt» burde du kanskje komme med noe annet enn «Jeg har veldig god oversikt, i motsetning til dere».

  1. Kommentaren min høres litt krass ut, men er ikke ment slik. Er bare et spørsmål 🙂

  2. Caroline

   Det med å være ydmyk går begge veier 🙂

   Jeg har jo faktisk best oversikt over dette, og i høst har jeg hatt langt færre annonseinnlegg enn før. Det er ikke flere lesere som har reagert på dette nå enn tidligere. Det er alltid noen som klager, men det har ikke vært noen økning av folk som klager på det.

   1. Jeg klarer ikke å forstå at det er et problem for noen at du har reklame… Jeg forstår det bare ikke! Det er jo jobben din, du må jo tjene penger, slik som andre. Jeg leser reklameinnleggene like gjerne som de andre innleggene. Og jeg LIKER ALT. Tusen takk Caroline for den fantastiske jobben du gjør.

    Og gratulerer med dagen i huset 🙂

   2. Caroline

    Tusen takk, Mette 🙂

    Klem til deg!

   3. Cathrine

    Jeg kan bare ikke skjønne hvorfor folk får seg til å klage på reklame. Ser jo at det går igjen på flere blogger, at folk skriver sure kommentarer. En ting er hvis man kjøper et blad til blodpris, da er det kjipt med mye reklame. Men det florerer jo der likevel! Men dette er en gratis blogg man bare skal være glad at eksisterer. Det er ingen som har noen rett til å klage på innholdet!! Fint med tips sikkert, men hvis man har behov for å klage så voldsomt, så må man jo bare la være å lese den! Alle kan heller ikke være fornøyd med innholdet hver gang, den skal jo nå ut til mange (forskjellige) mennesker…! Jeg måtte bare si at det er veldig spesielt å mene at man har rett til å klage på en blogg som er gratis og helt frivillig å lese!! :))

   4. Caroline

    Enkelte klager bare for å klage, sånn er det bare 🙂 Jeg gjør mitt beste for at reklamen skal være en så naturlig del av bloggen, at det like gjerne ikke kunne vært reklame.

   5. Du må gjerne ha så mye reklame du vil, for min del. Det er din blogg, din jobb, og selvfølgelig må du tjene penger. Synes bare det er synd at måten du svarer på er så «hard». Kan du ikke i stedet laget et innlegg hvor du forklarer hva de forskjellige ordene (reklame, annonse, sponset) betyr??

   6. Caroline

    Det er ikke meningen å være «hard», men om du leser kommentarene fra de som klager på dette så er de ganske krasse mot meg, og ofte usaklige. Da legges det opp til en slik tone, i hvert fall når det skjer flere ganger og de som klager i tillegg bare fnyser av hva jeg skriver tilbake. Du kan jo se på den første kommentaren du la igjen, du syntes jo den virket ganske krass selv, og sa ifra i etterkant at det ikke var meningen :/

    Jeg har hatt en grense på to rene annonseinnlegg i uken i flere år. Noen ganger kan det bli 3, andre ganger kan det bli ett. Det kommer helt an på tilfeldigheter. I tillegg nevner jeg rabattkoder eller dagstilbud i tilfeldige innlegg med et lite avsnitt. Dette er 0-2 ganger pr. uke. Outfits regner jeg ikke som reklame, i den forstand at jeg ikke har noen øvre grense på hvor mange i løpet av en uke. Det er klær jeg kjøper selv, og kan velge fritt mellom de fleste nettbutikker uten noen å forholde meg til. Det er en bi-inntekt som gjør at jeg kan vise frem nye klær såpass ofte som jeg gjør, og er på ingen måter spesielt lukrativt.

   7. Astrid

    Da må jeg bare stille et spørsmål; du skriver du velger klærne selv. Er det slik at du handler klær til full pris eller får du rabatter på noe vis? Ha en fin dag!

   8. Caroline

    Jeg kjøper det til full pris 🙂

 21. Åh, jeg ELSKER hart of dixie <3

 22. Så nydelig 🙂 Jeg har nettopp kjøpt nissekostyme til min lille hund, morsomt for bilder….

  Ha en fin dag!
  Mvh
  Mette

  1. Caroline

   Hihi, så gøy 🙂

   1. mette Dahl

    Har lagt ut bilde av min lille Leo i nissedrakten på min ig profil (metdah) , ser ganske morsom ut 🙂

 23. Du mä starte ä se Revenge. Kjempe spennende serie! Klemmer

 24. charlotte

  Så kul jakke.. jeg visste heller ikke at de hadde hundeklær.. men jeg har selv en frysepinne av en chi.. og jeg kjøpte fleecedress og matchende potesokker fra B-doggie (søk det opp på facebook).. jeg trodde ikke hunden min ville gå med det men dette er virkelig vi (les han) blitt avhengig av!! Anbefales for kalde poter og en frossenpinne 🙂

 25. Så fin genser!! Hvilken HM har du handlet på? Finner den ikke på nettsiden iallefall 🙁
  Klem til deg <3

  1. Caroline

   Oslo City 🙂

 26. Hei! Bare lurte på en liten sak 🙂 så at du har endret strømper i de senere antrekkspostene ift tidligere poster, synes de var så fine og perfekt tykkelse, hvilke strømper og denier bruker du nå? 🙂

 27. Michelle

  Søte hundene <3

 28. Hart of Dixie er ein heilt fantastisk serie! 😀 Gled deg til å sjå meir! Elskar også PLL sjøl 😉

 29. Hart of Dixie er en kjempefin serie, så koselig og kose seg med i jula under et teppe, med en stor kopp kaffe og litt sjokolade 😀 Gled deg!

 30. Om du finner noe varmt som passer Hugo, så rop ut. Har ei lita blandingstispe som nok er akkurat samme sizen, ikke lett å finne varm tøy til henne nå som det begynner å bli kaldt ute, er ikke så greit å gå tur når hun fryser. Hun hater virkelig å ha noe på seg, går med halen mellom bena og gjemmer seg, hehe.

 31. Ina Louise

  Gratulerer så mye med, Nelia. Utrolig nydelig smykke. Har selv bestilt og betalt et slikt for en god stund siden, men smykket dukker aldri opp dessverre 🙁 Ikke får jeg svar på meldinger fra selger heller. Utrolig dårlig.. Men men.. Ønsker dere en flott tur til Spania 😀

 32. Du kommer til å like Hart of Dixie tror jeg. Jeg har sett alle sesongene og det er kjempegøy! Utrolig morsomt også egentlig 😀

 33. Benedikte

  Så fantastisk herlig. Ronaldo og Hugo er to utrolige flotte hunder! Jeg har vurdert å skaffe meg en tibetansk spaniel selv og lurte på hvor dere fikk Ronaldo fra? Det er så mange useriøse annonser på finn for tiden. Er han fra en kennel du vil navngi? ^^
  Han en fin søndag 😀

  1. Caroline

   Lars-Krisian fikk han fra en kennel på Hamar, men husker dessverre ikke navnet på den :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *