forfriskende

Så utrolig deilig det var å løpe ute nå! Både Nelia og jeg fikk ordentlig roser i kinna, og hun sover sin søteste søvn fortsatt. Det ble dessverre bare en liten halvtime, jeg glemte vanter og holdt på å løpe meg til blå fingre, så jeg ble nødt til å snu da vi bare hadde kommet halvveis. Egentlig like greit, for nå har det allerede blitt så mørkt ute! Det skjer altfor fort på denne tiden av året, og det er så synd, jeg vil ha lange, lyse dager! 

løpe1

løpe2

___________________________________________________________________________________________________________

Nå tenkte jeg å fortsette treningen her hjemme med balløvelsene jeg viste dere i forrige uke, ogs så må jeg i gang med denne pakkingen da. Bah. Tiltak så det holder. Men jeg skal skrive ned alt og pakke like organisert som jeg alltid har gjort, da blir det mye lettere å pakke opp igjen når vi kommer frem. . selv om det frister mer å bare slenge en hel masse plagg oppi kofferten og pressen den igjen med makt akkurat nå. Haha! Jeg sjekket forresten værmeldingene på Costa Meloneras nettopp og synes det ser lovende ut. Krysser fingrene for godvær begge ukene, det er jo lov å håpe, selv om vi ikke akkurat er kjent for å være heldige på den fronten. 

Jeg var en tur hos Katrine tidligere og ble neglefin igjen, stikker innom litt senere for å vise dere, det ble litt annerledes og veldig fint 🙂 

71 kommentarer

 1. Charlotte

  Jeg elsker det smilet ditt! 🙂

 2. Hvor er vesten, lua og tightsen fra? 🙂 Du ser råfresh ut!

  1. Caroline

   GetInspired.no 🙂

 3. Hei!
  Lurer litt på hva slags vogn jeg skal kjøpe til den lille gutten vår som kommer på nyåret 🙂 har du brukt joggevognen mye? Og synes du den er stødig og god å bruke?

  1. Caroline

   Jeg er veldig fornøyd med den 🙂 Litt stor å pakke inn i bilen, men god å løpe med.

   1. Takk takk 😀

 4. Christina

  Hei Caroline.
  Takk for alltid inspirerende blogg samt bilder 😉
  Du er en stor inspiration på mat,trening og » baby» fronten
  Hva er det for en løpe jogger du har ? Går det greit å løpe med den? Eller må man bruke tid til å venne sig til det. 😉
  Klemmer og Gooood ferie

 5. Et lite pakketips; ha med regntrekk te vogna. Så en kommer seg ut selv om det regner. Veldig usikkert denne tiden. Og det blåser endel I meloneras. Vi kom akkurat hjem fra GC. 🙂 Lykke til med pakkinga og ha en fin ferie!:)

 6. Det er så deilig å jogge ute når det er litt kjølig synes jeg 🙂 Vi har ikke joggevogn så her jogger vi på skift – hehe 🙂

  1. Caroline

   Hehe, smart 🙂 Anbefaler en joggevogn om du vurderer det, det er så deilig! 🙂

 7. Dette er ikke ment som kritikk, men et godt råd – Nelia bør sitte i en pose eller ha en dyne eller noe over seg. Du er i aktivitet, mens hun sitter passiv i vognen og blir kald.

  1. Caroline

   Det er vel relativt og kommer helt an på hva hun har på seg av klær.

  2. Enig. Selv om hun har vinterdress på seg, ville jeg hatt en pose eller et vind trekk over. Da det blir veldi åpent for de små uten.

   1. Caroline

    Stakkars Nelia, hun hadde svettet helt bort hun da 🙁

   2. Hun hadde ikke svettet med et tynt vindtrekk over vognen. Hun sitter jo helt stille og får vinden rett på seg. Hadde blitt mye lunere for henne. Jeg har 3 barn, så har litt erfaring når det kommer til påkledning.

    Når det er sagt, jeg hadde kledd mitt barn med en ulldress over ullundertøyet og brukt en god vinterpose i vognen. Mykt, varmt og behagelig. Min erfaring er at det blir så stivt for de små å sitte i vogn med vinterdress på, den bruker vi ta på når barna skal være utav vogna. Men det er jo selvsagt opp til hver enkelt hvordan en kler barna.
    Jeg kommer bare med mine erfaringer.

   3. Forresten så er jeg veldi opptatt av at ikke barna skal bli for varme, for det er heller ikke behagelig. 2 av mine barn har alltid vært veldi varme av seg. Og må ofte kles av litt dersom man skal pakke dem ned i vognen for å sove, eller sitte i bilstolen, da er bare en body og strømpebukse nok.

   4. Caroline

    Du kjenner ikke Nelia, vi vet hva som er best for henne 🙂 Hun satt mykt og behagelig på et ullunderlag. Faktisk hadde hun litt for mye på seg, slik at vi måtte åpne opp dressen litt.

   5. Så flink du er med dine barn. Jeg er sikker på at Caroline er like flink med sitt barn.:-)

 8. Hei.hvor har du kjøpt vinterdressen til nelia?

 9. Det ser så himla härligt ut när föräldrar kommer löpande med sina barn. Måste vara kul för dem att åka med 🙂

 10. Ser du har endret strømper i de senere antrekkspostene ift tidligere poster, synes de var så fine og perfekt tykkelse, hvilke strømper og denier bruker du nå? 🙂

 11. Hei:) Hvor har du kjøpt den fine boblevesten??

  1. Caroline

   Jeg husker ikke, da den er relativt gammel :/

 12. Veronica

  Hei!
  Du vil ikke vurdere å selge vognposen din fra Risa Rosa? Jeg ønsket meg en sånn til førstemann, men samboeren trumfet igjennom en kjedelig en i stedet. Nå venter vi nummer to og da drømmer jeg om en sånn vognpose igjen. Problemet er bare at samboeren synes det er altfor mye å betale 3000 kr for en sånn type vognpose, så da var det faktisk han som nevnte at kanskje skulle høre med deg 🙂 God klem

  1. Caroline

   Nei, dessverre :/ Vi ønsker å ta vare på alt til neste lille krabat 😉

   1. Veronica

    Det forstår jeg veldig godt 🙂 Men tusen takk for svar!

   2. Caroline

    Vi bruker den forresten fortsatt, den er kjempefin til sportsdelen også 🙂 Så du kan jo kanskje overalte samboeren om at det er en bruksting som dere får bruk for i mer enn 1 år? 😉

  2. Sjekk finn.no. Ei venninne kjøpte en pent brukt der… 🙂

 13. Solstråle

  Heisann må nok si meg enig i trude sin kommentar:( blir sykt kaldt for de små når de sitter i ro i vognen sånn.. Det hjelper ikke så mye uansett hvor mange lag med klær under dressen når man sitter i ro i vogn eller bæremeis. Har selv erfart at det ble fort kaldt i bæremeis fordet om ungen var godt påkled..

  1. Caroline

   Nelia var hvert fall god og varm, og vi har aldri hatt noen probemer med det 🙂 Men om det blåser og er ordentlig kaldt, så kan det hende at et pledd er bedre enn mange, tette lag med klær.

   1. Carina Marie

    Tipper Caroline har rimelig kontroll på om Nelia blir kald eller ikke 🙂 sikkert ikke første gangen hun er utendørs med sin datter 😉

   2. Til skrekk og gru: for noen år siden var det et par som tok med baby i pulk på Geilo. Da de kom frem etter skituren, var den lille ja jeg klarer ikke skrive det en gang. For kald. Sier selvfølgelig ikke at dette gjelder Nelia nå! Men er noe å skrive bak øret for alle nybakte mødre.

   3. Caroline

    Man må jo kjenne etter, det er ikke noe bedre å være for varm enn for kald 🙂 Vår erfaring er hvert fall at Nelia trengte mye mindre klær enn hva vi trodde for å være varm.

 14. Solstråle

  Bra er kanskje litt vanskelig vær her i nord enn hos dere:)

 15. Nå er finværet tilbake her i Meloneras. Stormen har nettopp passert så dere skal være ganske trygge på at finværet holder seg nå:) velkommen til paradiset 🙂

  1. Caroline

   Hurra 😀

 16. Marielle

  Hvor herlig er ikke dere a? 🙂 Og til kommentarene ovenfor.. Selvfølgelig gjør jo Caroline alt som er til det beste for Nelia, og gjør jo vurderinger på dette selv 😉 Hva man ikke henger seg opp når det gjelder andre.. Når det er sagt, en finfin kveld til dere 😀

 17. Du virker litt uerfaren som mor.. Ikke mange barn som ikke bruker vognposer i november. Har du ikke venner med barn og rådføre deg med? Eller en barselgruppe? Ikke vanlig å la barn sove kl 17 på ettermiddagen heller når de er 1år.. Men det er klart. Mor sksl jo trene.. Da bør jo barnet sove..

  1. Caroline

   Jeg er førstegangsmor, selvsagt er jeg uerfaren 😀

   Jeg kler på Nelia etter forholdene, ikke kalenderen. Det var 7 grader og mildt, Nelia var faktisk litt varm så jeg var nødt å kneppe opp dressen hennes. Hadde hun vært i en vognpose ville det fort blitt ubehagelig for henne, noe vi også tidligere har erfart. Hvorfor skal hun ikke sove? Nelia har den beste døgnrytmen og har ingen problemer med å sovne på kvelden. Ikke står hun opp spesielt tidlig heller. Lars-Kristian har for øvrig ferie til 5. januar, så det var ikke noe behov for at hun måtte sove slik at jeg kunne trene.

   Det som er så fint med erfaring, både som mor og generelt sett, er at man tilegner seg det underveis. Oppdragelse derimot, det kommer til et stadie i livet hvor man er såpass formet at det er for sent å gjøre noe med den…

   1. Syns den kommentaren til Lise virket vel spydig.. Barn er ulike .. Om Nelia sover en stund i 17 tiden for så å legge seg greit igjen i 20 tiden er jo ikke det noe problem vel? Mine to måtte derimot helst ikke sove etter kl. 15 da de var rundt ett år, da kunne det bli vanskeligere å få de til å sovne om kvelden. Og ja, de aller fleste bruker vognpose på denne tiden av året, men det betyr jo ikke det Caroline gjør er feil? Her brukte mine voksi pose men da ikke parkdress under, men fleecedress/ulldress og jakke utenpå. Er sikker på at du er den beste mammaen Nelia kan få!! 🙂 Og det viktigste er jo at jenta er varm når ho er ute, og at ho får dekket sitt døgnbehov med søvn? 🙂

   2. Så enig med deg Caroline. Man skal ikke koke barna sine. Alle vet at det er bedre å IKKE være for varm. Mange «erfarne» mødre som kler på for masse også, er ikke bra det? Hun såg ut til å ha det kjempekoselig på trilletur 🙂 Godt med frisk luft, og dere er flinke som gir Nelia det! 😀

   3. Herregud, blir helt sjokkert hva folk får seg til å skrive…
    Tydeligvis enkelte som mister normal folkeskikk med en gang dem gjemmer seg bak et tastatur.
    Synd at noen lar sjalusien lyse tvert i gjennom med slike utsagn, istedet for å rose deg.

    Du er flott Caroline, og virker som en veldig god mor 🙂

   4. Linda H L

    Veldig bra svar Caroline! Hva du må stå ut med av kommentarer! At noen kan tvile på deg som mor når det er helt tydelig at dere gjør alt hva dere kan for Nelia! Dessuten som førstegangsmor så må man jo få prøve seg litt fram! Stå på videre Caroline! Jeg heier på deg! Klem fra Linda 🙂

   5. Karoline

    Hahahahaha, håper alle bedreviterne tar den siste det til seg! 🙂 Stå på du <3

   6. For noen latterlige kommentarer det var her. Vi mødre, være seg første eller femtegangs, vet best hva barna våre trenger. Fy dere som kommenterer så negativt og sårende til en mor! Dere har absolutt ingen ting med hverken påkledning, leggetider eller oppdragelse av andres barn, skam dere!

   7. Helene

    Godt svart, Caroline!
    Likte spesielt siste avsnitt! 😉

   8. Haha, du burde fikse «liker»-knapp på svarene dine, Caroline 😀
    Angående barn og søvn er _nok_ søvn det aller viktigste for barnets utvikling! Alt for mange foreldre starter tidlig å kontrollere søvnmengden til barna sine, noe som ofte ender i for lite søvn… Så selv om noe er normalt, betyr ikke at det er riktig.

   9. Camilla

    Ahaaaaahahahaha!! <3Elsk<3 på siste kommentaren din Caroline! 😉 Du har så rett! Tror det er det beste jeg har lest på lenge!

   10. Det finnes foreldre man har all rett til å klage på, foreldre man burde klage på.. men Caroline er kke en av de

   11. Jeanett

    Jeg er veldig glad for at ingen av de som skriver negativt til deg om påkjenning av Nelia, så min sønn da han var liten. Han var så varm da han var liten, det er han foresten ennå og nå er han snart 10! han har aldri likt å hatt på mye klær, om vinteren hadde han ullundertøy og ullsokker inne og stort sett kun bobbledress på utenpå, da han var ute, selv de som jobbet i barnehagen forstod etterhvert at han ikke kunne ha på seg så mye tøy som er «vanlig». Noen trodde sikkert at jeg var sprø,men så er han aldri syk heller. Mødre vet best 😉 ( selvom de er mor for førstegang eller har «bare» ett barn)

   12. Jeanett

    Skulle stå påkledningen

   13. Caroline

    Dette har hendt med oss før også, når besteforeldrene passer henne og kler på henne for eksempel, hun er gjennomvåt av svette bak i nakken etter noen minutter fordi hun er så varm. I bilstolen kan hun aldri ha på seg mer enn en tynn body, selv det er ofte for mye. Hun har vært en veldig varm baby, og vår erfaring er at hun faktisk ikke trenger trenger like mye klær som noen andre :/ Barn er jo forskjellige de også og det er som du sier, foreldrene som vet best. Det er jo vi som kjenner våre barn:)

   14. Elisabeth

    å så slitsomt det må være å bruke tid på å svare besservissere som skal fortelle deg hvordan du skal oppdra ditt eget barn! Jeg merker jeg blir irritert selv. Men de har sikkert et behov for å føle seg viktige. Jeg synes du er flink!

   15. Haha, Caroline, for en fantastisk siste kommentar 🙂

    Her var det mye rart! For det første; barn er akkurat som oss, noen fryser lett, andre er nesten alltid varme! Pga umodent tempraturregulering er det viktig at man følger med på de minste barna, kjenner i nakken og kler av/på etter behov! Jeg har to barn, datteren min svetter aldri, fryser lett, akkurat som meg! Sønnen min svetter mye, er alltid varm uansett, akkurat som mannen min! Det sier seg selv at påkledning på de ble veldig ulik da de var små (tenåringer nå :)). De fleste bruker poser på barna på vinteren, men man må jo kle seg etter været og barnet…På alle barselbesøk jeg er sier jeg at man skal følge med på barnet, men at det er svært, svært sjelden at man kler på barna sine for lite, for mye derimot…Ser en nevner pulk her oppe, det er jo en spesiell utfordring fordi barnet ligger så nære bakken og kulden, da må man sjekke ofte! Det er jo noe helt annet og sitte i vognhøyde! Og når det gjelder søvn; hvis det ikke er noe problem barnet sover hele natten og er fornøyd; ja, da er det jo ikke noe problem! Det er jo ved søvnvansker man bla anbefaler og ikke sove etter kl.16 som et av flere tiltak! Barn er forskjellige er vel det viktigste budskapet her!

   16. Så fin kommentar, Tone! Oppsummerer det meste 🙂

    Det er mor og far som vet hva er som er best for eget barn. Det er de som vet temperatur og vindforhold, det er de som kjenner sitt barn, det er de som merker hvordan barnet har det underveis, og det er de som også kjenner på temperaturen på barnet før/under/etter tur.

    Tenk om noen skulle sagt til oss: «Det er november, nå må du gå med parkas, skjerf, lue og vintersko.» Da hadde hvertfall jeg svettet bort..

   17. Omg! Uerfaren som mor?! Hun har da ikke 10 barn. Caroline virker som en god mor som vil det beste for sitt barn, akkurat som de aller fleste foreldre vil. Det at det er november betyr ikke at Nelia må ha på seg vognpose i tillegg til vinterdress, november kan være både iskaldt og mildt!
    Jeg er 22 og har to barn, og min eldste datter sov fra 16 til 18 for så å legge seg 20:30 frem til hun nesten var tre år..og det har aldri vært problemer med nattesøvnen!

 18. Sett deg helt rolig en halvtime ute i 6-7 grader så kan du kjenne hvor fort du blir kald selv du er godt kledd. Sitter man med våt bleirompe i tillegg så blit kaldt. Når noen gir deg gode råd ,uten å mene noe vondt med dem, så tar du det aldri til deg – men går veldig i forsvar og har en bedrevier måte å svare på. Man lærer av andre, og manlærer averfaring

  Det er uhørt etter min menig å sette en 1 åring i vogn uten en god opse, og særlig på en tur der mor snu fordi hun frøs på seg blå fingre
  Men det er din unge og du velger selvsagt deg hvordan du skal gjøre det.

  1. Caroline

   Jeg blir ikke kald av å sitte ute i 6-7 grader om jeg er godt kledd… Og hvorfor konstruerer du opp en situasjon? Selvsagt satt hun ikke med våt bleierumpe, byttet da på henne før vi dro ut.

   Jeg tar til meg mange gode råd som jeg får i kommentarfeltet, men når det gjelder mitt eget barn så vet jeg faktisk best. Jeg bryr meg fint lite om hva du mener er uhørt, og det tror jeg gjelder de fleste andre også. Om du har egne barn, så foreslår jeg at du konsentrerer deg om dem 🙂

   1. Madeleine

    Savner virkelig en LIKER knapp!! 🙂
    Som foreldre kommer vi til å prøve og feile hele livet, det er det vi lærer av! Jeg tror helt oppriktig at dere gjør en fantastisk jobb med Nelia! 🙂 Stå på videre å la sure kommentarer prelle av! ♡

   2. Stå på, Caroline! Det er foreldrene som er eksperter på sitt barn. Sånn er det bare!

  2. Persille

   Trude, fy skam. Skriv hele navnet ditt så man kan få se hvem du er. Den kommentaren er IKKE ok.

   Caroline – det står respekt av deg <3 Du er en kjempegod mor.
   Jeg regner med at sånne kommentarer ikke går inn på deg. Men av og til så er kommentarene så nedlatende og stygge – sånn som denne. Og da føler jeg for å stå i ryggen din, som så mange andre.

   Huffamei :p Ha en nydelig dag Caroline, sammen med meg og alle som er lykkelige og respektfulle. Trude og dere andre må rett og slett gå og kave i nede i gjørma av deres eget oppgulp.

   1. Caroline

    Tusen, tusen takk <3

  3. Jeg må svare her, Caroline må da få lov til å svare på tiltale og fortelle(forsvare?!) som du sier hvorfor hun gjør som hun gjør. Om hun ikke hadde forklart seg, kunne jo folk tenke at hun ikke tenker over hva hun gjør. Og, Caroline har tydelig en god og gjennomtenkt hensikt med alt hun gjør:) Om hun bare sier f.eks. «Ok, det skal jeg gjøre» når hun får kritikk, blir hun jo som en dørmatte uten egne meninger. Og det er hun virkelig ikke, og skal heller ikke være det:)

 19. Den fineste duoen 😀 Liker at Nelia vinker til oss (vel, Lars-Kristian da) fra vognen, ser ut som hun koser seg 🙂
  GRATULERER så mye til den vakre skapningen, og til dere som har fått henne til verden! Håper det blir endeløst med kos og glede i dag!

 20. Gratulerer så mye med dagen, lille Nelia! Aww, hun ser superskjønn og lykkelig ut der hun sitter i vognen 🙂 Jeg ville bare si tusen takk for masse inspirasjon og en helt fantastisk bra blogg! Jeg stikker innom flere ganger daglig og kommenterer nesten aldri, men storkoser meg med hvert eneste innlegg. Jeg var egentlig en av de som ikke likte å løpe, men du har motivert meg så enormt at jeg faktisk ELSKER det den dag i dag og så absolut skal ha en joggevogn hvis jeg en dag skal være så heldig å bli mamma <3 🙂 (#can'twait) Ha en fantastisk tirsdag, Caroline! Stor klem til deg

 21. Agnieszka

  :- ) Come to Poland and try to run by our sidewalks… it’s hard even to walk here. Running with a child – never! ;- )

 22. Lillian

  Jøye meg, her var det mange som skulle vite og mene mye om ditt barn gitt.. Tipper dattra di satt og fryda seg i vinden og hadde det minst like gøy som deg ute:) Og når det gjelder den sovinga til barn, man må jo gjøre som det passer seg selv og sin familie. Om barnet ikke sovner før 22 på kvelden innimellom, har noen noengang tatt skade av det?? Da kan man jo ha det gøy med barna lengre enn om det sovner 18 for natta liksom..:))
  Heier på deg Caroline!:) Ha en flott tirsdagskveld:)

  1. Caroline

   Helt enig med deg, Lillian 🙂

 23. Hvilke jobbesko er det du har på deg? De var kjempefine!

  1. joggesko*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *