gjør deg klar til julebordet

annonse 

hoved1

Du trenger ikke å eksperimentere med sotede øyne eller nye fargepaletter bare fordi vi er midt inni årets største partysesong, det finnes faktisk noen få produkter som kan løfte din tradisjonelle look flere hakk! Her er mine tips for å få det lille ekstra.

___________________________________________________________________________________________________________

the extra touch

smilelab litt ekstra hvite tenner gjør i hvert fall at jeg føler meg enda freshere, og smilelab gir akkurat denne touchen, i hvert fall for deg som har brukt dette før. Dersom du er nybegynner, skal du ikke bruke disse som et touch up-produkt, men da anbefaler jeg at du tar en hel behandling, som vil si at du bruker hele pakken over en periode på 2 uker, 1 gang om dagen. Stripsen skal sitte på i ca. 20 minutter og gjør tennene dine hvitere i løpet av denne perioden. Jeg tror nok sluttresultatet vil variere fra person til person, og jeg har kommet til et punkt hvor smilelab ikke vil gjøre tennene mine hvitere lenger, men de fjerner likevel misfarging fra brus, kaffe og rødvin og gjør dem like hvite som utgangspunktet etter en periode uten smilelab. Et veldig godt produkt som jeg har god erfaring med over flere år, faktisk et av mine favorittrodukter, og pluss for at det er utviklet av tannleger 🙂

highlighter – dette produktet klarer jeg meg ikke uten! En god highlighter er et must for ekstra glød i ansiktet, og har mange bruksområder: du kan blande den i foundationene din for glød i hele ansiktet, klappe den på kinnbeina for å fremheve dem, på nesebeinet for å gi illusjon om smalere nese, klapp den over amorbuen for å gi inntrykk av større lepper, på kragebeina for å fremheve disse eller bland den i bodylotion for en lett shimmereffekt. Elsk på dette produktet! Du finner det her.

hoved

rød leppestift – for meg er røde lepper prikken over i’en nå i julebordsesongen, det er lekkert til klassiske kjoler, og spesielt til sort, gull og faktisk rødt. Denne fra glo i fargen vixen har jeg brukt på bildene i dette innlegget og fargen er så klar og fin! Skikkelig julerød, perfekt akkurat nå. Du finner vixen fra glo her.

neglelakk – på disse bildene hadde jeg dessverre gellack i burgunder på meg og den går ikke av med mindre du bruker en grov fil, så jeg fikk ikke vist favorittlakken på, men jeg har brukt opi spotlight on glitter over. Ved siden av denne må jeg tipse dere om opi mariah carey holiday collection, den er så utrolig fin! Opi sin neglelakk er kjent for å være best i test verden over, og denne fargen er kanskje den fineste rødfargen på en lakk jeg har sett på lenge. En kald julerød heldekkende farge. Verken for lys eller for mørk. Rett og slett uimotståelig!

negler

body bronzer denne er perfekt å smøre på litt vinterblek hud, den gir en liten touch av solskysset glød, men ikke for mye. Kan med fordel blandes ut i bodylotion også, slik at du kun får en shimmereffekt. Kjempefin til hele kroppen, smitter ikke over på klær eller andre ting.

løsvipper – et must for et mer åpent og intenst blikk, du trenger veldig lite øyenskygge når du bruker løsvipper, men ønsker du en sotet look, er det bare å kjøre på med begge deler. Jeg synes ardell er et merke med et utrolig bredt utvalg av løsvipper og det er heller ikke altfor dyrt. Min favoritt er både medium og long. Bruk medium innerst og hele veien ut, men fyll på med noen large helt ytterst.

punkt2

Jeg sverger til punktvipper fordi dette skåner vippene dine fremfor extension, og du kan selv velge når du ønsker en naturlig look kontra en mer dramatisk look, selv om vippeextensions selvfølgelig er kjempefint til spesielle anledninger. Akkurat disse kan du faktisk bruke et par dager sammen hengende eller mer, om du er forsiktig med maskarabruken og ikke overdriver første gangen du bruker dem. Bruk bare et godt lim å feste dem med, jeg anbefaler ardell lashgrip adhesive.

___________________________________________________________________________________________________________

front2

Alle produktene er fra blush.no, og de har inntil 50 prosent salg på alle sminkeprodukter i HELE dag. De som handler for over 500,- får med real techniqes mini brush trio på kjøpet 🙂 Yey! Happy shopping! 

79 kommentarer

 1. Hvem var det som vann`t cupfinalen da? Har du ikke tenkt å skrive noe om det? Lool

  1. Caroline

   Jeg tror og håper de som er interessert følger med 🙂 Jeg rakk ikke å oppdaterer flere ganger i går, det var en utrolig hektisk dag og jeg var ikke tilgjengelig på en pc etter klokken 11. Men jeg har oppdatert nå 🙂

 2. Den kjolen er helt fantastisk fin! Hvor er den fra? 🙂

 3. Siden det er utviklet av tannleger, er det kanskje ikke skadelig for tennene? Med tanke på emaljen osv? 🙂

 4. SÅ otroligt bra tips, jag kommer testa både lösögonfransarna och blekmedlet till tänderna =) Tack!

  Vill ni se vad jag har haft på mig senaste dagarna? Kika då in på http://www.modevarlden.se.

  Kram Johanna

 5. Hei Caroline! Tenkte jeg skulle benytte meg av tilbudet på Blush, men selv om handlekurven min har en verdi på over 500,- ser jeg ingenting om de gratis mini-børstene. Står at det fremdeles er på lager. Vet du noe om dette?

  1. Caroline

   Jeg ville sendt de en mail og hørt 🙂

 6. Hei Caroline 🙂 du er like flott som vanlig, men hvorfor reklamere for blush som selger varer som IKKE kommer fra leverandørene?? De klarer jo ikke gjøre rede for hvor produktene kommer fra, og om de er piratkopier. Burde ringe en bjelle hos ALLe sammen når de kan selge så billige produkter. Synd Odd tapte forresten 🙁 ønsker deg en fin kveld 🙂

  1. Caroline

   Hvor har du denne informasjonen fra? Jeg har selv vært i kontakt med blush og dette er ikke mitt inntrykk 🙂

   1. Jeg bestilte flere Joico-produkter fra Blush i sommer hvor samtlige hadde gått ut på dato for over et år siden. Søkte rundt på nett om det, og det ser ut som om de har mange misfornøyde kunder.

    Nydelige farger på sminken og klærne!

   2. Dersom du tror blush er en autorisert nettside må jeg desverre skuffe deg, og fortelle at du er litt naiv:/

   3. Caroline

    Det kan jeg ikke se at jeg har skrevet? Og hva så om de ikke er autoriserte? Det er ikke noe krav, og man kan fritt drive med paralellimport, noe som kan gjøre produktene billigere.

   4. Lene S

    Jeg bestilte 2 store flasker med sjampo og balsam (Matrix), men det er IKKE det som er i sjampoflaska ihvertfall. Innholdet er dårligere enn noe fra dagligvaren og «sjampoen» skummer ikke uansett hvor mye jeg bruker. Skikkelig søppel er det!

   5. Caroline

    Vet at det svirrer slike rykter rundt, men er det én ting jeg har lært meg så er det å ikke stole på slike rykter. Husker bare når vi drev nettbutikken vår, det stod så mye feil rundt omkring at det hele bare var tragisk. At det hender at noen får dårlige produkter, det tviler jeg ikke på, men det kan skje alle. Hadde de solgt dårlige produkter, hadde de ikke overlevd i det lange løp. De omsetter for over 50 millioner, og det hadde de aldri klart om de ikke solgte varer som holder hva de lover.

 7. Helene Mari

  Hvordan tok Lasse tapet? De kjempet uansett en god kamp, men det er vanskelig å slå Molde nå som er det beste laget. Odd kan hvertfall glede seg over og feire en supergodt d sesong, selv om Molde var hakket bedre i år. Hva tenker du?

 8. Caroline, hva skjeeeer?? Du har alltid vært vakker, men den siste måneden har du vært helt SLÅENDE vakker! Sminke, hår, glødende hud og sofistikerte outfits… Hva er det du gjør? 😛

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Jeg gjør ikke noe spesielt annerledes :O

 9. Så vakker du var på det siste bildet der, en ekte party queen 🙂

  Takk for fine tips!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg! 🙂

 10. Er ikke så glad i kjoler med bare armer nå på vinterstid, men de fleste festkjoler har jo det… Lurer derfor veldig på hvor du har fått tak i denne nydelige kjolen?

  1. Caroline

   Den er fra Ganni 😀

 11. har du en highlighter du vil anbefale?

  1. Caroline

   Ja, denne 🙂

 12. Flotte tips!

  Har du noen tips til lyse hår i ansiktet? Etter tre fødsler synes jeg at hårveksten i ansiktet har økt litt.
  Vanskelig å bruke foundation/pudder da føler det synes mer da.
  Tørr ikke vokse/nappe heller da er redd det blir mer…

  1. Caroline

   Skulle til å si voksing, før jeg så siste setning. Jeg tror det finnes en behandling hvor du kan bleke hårene? Eller kanskje laser? Jeg vet ikke, dessverre :/

 13. Hei! Jeg husker du skrev en gang at du var veldig opptatt av å ikke bruke dyretestede sminkeprodukter 🙂 Er du fortsatt det? Og er noen av produktene du reklamerer for her testet på dyr? 🙂

  1. Caroline

   Du finner aldri noe som er testet på dyr her 🙂 Jeg skriver det ikke lenger, fordi det for meg er en selvfølgelig å ikke bruke dyretestet kometikk 🙂

   1. Ååå, så flott, Caroline!! Har sjølv ikkje brukt dyretesta sminke/hudpleie på over 5 år, og er derfor enormt takknemmeleg for at ein person med så stor innflytelse som deg tar eit slikt standpunkt 🙂

   2. sunniva

    Jeg synes det er så vanskelig å finne informasjon om dyretestet sminke. Kan du annbefale basic sminke som ikke er testet på dyr? Evt, ha et innlegg om dyretesting-verstinger, så man vet hva man skal styre unna? 🙂

    Tror jammen jeg skal våge meg til å bruke leppestift denne julen 🙂

   3. aleksandra

    Last ned appen «dyretestet» 🙂 VELDIG bra! 🙂

 14. Veldig mange annonser for tiden 🙂

  1. Caroline

   2 annonser i uken har jeg, noen ganger færre også 🙂 Det er vel ikke mye når jeg oppdaterer mellom 14 og 19 ganger på en uke 🙂 Dette er jobben min og det å teste sminke og å lage slike innlegg er en utrolig morsom del av den, i tillegg til at det gir inntekter slik at det faktisk kan være jobben min 🙂

   1. Denne uken som var hadde du jo 3 rene annonseinnlegg da.(17.Nov, 19.nov og i dag)

   2. Caroline

    Du kan ikke bare ta én uke og baserer deg på det, da er det jo fritt frem til å velge hvilken som helst uke :/ Jeg kan jo f.eks plukke 3-4 uker i løpet av august/september hvor jeg hadde null annonseinnlegg. Du må ta det over en lengre periode, og se trenden.

    Fotoknudsen skulle egentlig på søndag, ikke mandag. Og når det blir forskjøvet en dag (pga. sen postlevering), så ble det ett mindre i uken før.

   3. Denne uken har du jo fire? Så blir litt feil og påstå noe annet. Og pleier du ikke å få oppholdet på royal Christiania sponset? Ser ikke at det er merket, så da har du kanskje betalt det selv?

   4. Caroline

    Nei, jeg har hatt to den siste uken. Blush og Makestyle 🙂 Pluss en liten link til Get Inspired.

   5. Hva med annonselenkene i antrekksinnlegg? Telles ikke det som reklame ?

   6. Caroline

    Ser ikke på det som reklame, nei. Det er klær jeg hovedsaklig kjøper av egne penger, og som jeg tjener penger på via tredjeparter. Det er ikke slik at jeg får penger for å skrive om ett plagg, og ingenting for å skrive om noe annet. Jeg kan stort sett velge hva som er av klær, og da er jeg på ingen måte «styrt av pengene».

   7. Skjønner ikke hvordan du kan si at du ha fire en uke, og null en annen, når du skriver to i uken. Høres helt merkelig ut måten du forklarer det på når noen påpeker mye annonser. Fire rene annonseinnlegg er jo mye. Og ble du sponset med hotellopphold og frisør/evt fikk rabatt? Da skal vel det stengt tatt også merkes?

   8. Caroline

    Jeg tror ikke du skal bruke så veldig mye energi på det, Marte 🙂 Noen ganger er det null, neste ganger er det kanskje ett, og så er det kanskje en uke med tre. Det varierer.

    Hvorfor spør du om jeg ble sponset? Hvis det ikke står noe i innlegget, så er det for en grunn.

   9. I tilegg hadde du også et reklameinnlegg i samarbeid med TM design med pyntegjenstander sponset, så tror du må bla deg tilbake i bloggen å få oversikt over hvor mye reklame du faktisk har. Ikke at det er noe galt når dette er jobben din, men du kan i det minste stå inne for det.

   10. Caroline

    Nei, det har jeg ikke noe behov for 🙂 Jeg har veldig god oversikt, i motsetning til dere. Det ser man jo relativt tydelig 🙂 I høst har jeg hatt færre annonseinnlegg enn på flere år.

 15. Er samarbeidet med coverbrands over? Liker den nettbutikken best!

 16. Får opp at SmileLab ikke lenger er i sortimentet..?
  Kjøpte sushi på Asahi idag, takk for tipset! NAM!
  Og leit med Odd idag.. :-/

  1. Caroline

   Å, da er det kanskje utsolgt? :/

   Bare hyggelig 😀 Ja, veldig synd :/

   Klem!

 17. Nydelig! Du kunne ikke laget et innlegg om hvordan du bruker highlighteren og hvordan du setter på løsvippene? Har prøvd begge deler tidligere, men det blir langt ifra så fint som det du får det! 🙂

  Og hvilket program er det du bruker når du redigerer bildene dine? For å få inn firkanten og teksten på det øverste bildet, for eks? 🙂

  1. Caroline

   Highlighteren tar du bare på fingrene og klapper på kinnbeina, neseryggen etc. Kjempelett 🙂 Punktvippene har jeg laget et step-by-step på før, klikk her for å lese http://carolinebergeriksen.no/2013/02/06/slik-far-du-perfekte-vipper-steg-for-steg/

   Jeg bruker picmonkey 🙂

   Klem 🙂

   1. Tuusen takk for svar! Ha en kjempefin dag, vakre du! 🙂

 18. Oi, så flink du er med punktvipper! Utrolig fint sminket her var du 😀 Jeg liker også røde lepper til rødt faktisk, syns nesten det ser rart ut uten, hehe.

  1. Caroline

   Elsker røde lepper til rødt! Det blir liksom ikke for mye selv om man kan tenke det før man prøver 😉 Tusen takk 😀

 19. Hei 🙂 Har du lagt ut oppskrift på gløgg på bloggen din? Jeg leter og leter, men finner ikke. Kan du evt. svare med linken her eller skrive opp hva du pleier å ha i?
  Jeg skal lage det i morgen formiddag skjønner du. Mener du har oppskrift på det i boken din, men boken har jeg lagt igjen hjemme dessverre…

  Klem 🙂

  1. Caroline

   Beklager at jeg ikke svarte deg før! Jeg skal legge ut oppskriften på nytt, jeg 🙂 Finner ikke linken, men tror jeg har lagt ut tidligere 🙂 Håper du fant ut av det!

   Klem tilbake 🙂

 20. hi, caroline! i’d like to know how you make the photos with the phrases on it, like in ‘get ready for the party season’… its really cool! its an app? xo

  1. Caroline

   No, it’s a website called picmonkey 🙂

   1. thanks for answering! you’re always very nice 🙂

   2. Caroline

    Yoy’re welcome 😀 Thank you so much 🙂

 21. I love this make up! Perfect for Christmas party and it looks very gorgeous on You)))) By the way i love your blog, I don’t understand much in norway language, but Google translate is helping me)))) Hello from New York, from Estonian girl )

  1. Caroline

   Oh, thank you so much for using google translate 😀

   Hugs!

 22. Elsk på glitterlakken da! 🙂 Takk for gode sminketips. Jeg bruker ikke ofte fake vipper for jeg synes det er så vanskelig å få til, så det er blitt lett å ty til extensions for meg… :-/

 23. Marianne

  Kan løsvippene brukes om igjen?

  1. Caroline

   Jeg anbefaler ikke å ta av punktvipper for å sette på igjen, det vil ikke bli pent pga. limet. Men dette kan du gjøre med hele remser 🙂 Punktvippene kan du derimot ha på over natten, som vippeextensions 🙂

 24. Så i kommentarfeltet her at du ikke bruker kosmetikkprodukter som er testet på dyr. Kanskje du kan lage et innlegg på et utvalg produsenter på akkurat dette? Jeg synes det er et veldig viktig tema, men samtidig vanskelig å orientere seg når man først står i butikken 😉

  1. Anbefaler deg å laste ned appen Dyretestet fra Dyrevernalliansen, eventuelt sjekke ut hjemmesiden deres. Med appen er det enkelt å slå opp når du står i butikken og lurer 🙂

 25. Takk for gode tips:-) Har lyst å prøve highlighteren, for her er dessverre vinterhuden allerede et faktum… Har et spørsmål ang. smilelab: Jeg har kjøpt strips (av typen advanced teeth whitening strips), og i bruksanvisningen står det at de kun anbefaler å bruke dem 4 ganger i året. Hva tenker du om det? Hvor ofte bruker/brukte du?

 26. Hei! Jeg lurte på om du skal kjøre en rabattrunde med sunspa? Har ikke fått benyttet meg av det, men merker at det hadde gjort så godt nå i julebord sesongen! Hilsen trofast leser 🙂

  1. Caroline

   Kommer innlegg om ikke så lenge, skal se om jeg får med en rabattkode 🙂

 27. den tannbleking er for dårlig, anbefaler å google rett og slett før man koster på dette.Den gir mye isisng i etterkant og flekker på tenner, noen som er dokumentert av ganske mange som har forsøkt den. Best å få gjort tannbleking hos en tannlege også:)

  1. Caroline

   Koster på? Det er strips 🙂 Jeg har aldri opplevd ising, men det har sikkert med tennene å gjøre også 🙂 Flekker har jeg fått til tider, men de går bort etter bare 1 dag hos meg 🙂

   1. Tror nok hun mente «koster på seg», altså at man bør google produktet før man bruker penger på det.

   2. Tina A

    Kanskje maria mente «koster på seg»? 🙂

   3. Du skjønte vel hva hun mente 😛

 28. Lill-Jeanette

  Hei Caroline:)

  Like vakker som altid,nydelig sminke,hår og kjole:) Ang løsvippelim,neglelapp og smilelab sine produkter som du fortalte om,vet du hvor jeg kan få taki dem siden det står at Blush ikke har dem i sitt sortemang? Vil gjerne kjøpe dette.

  Ha en fin kveld og julebord,synd and at Odd ikke vant gull men de er kjempeflinke alikavel :)) Klem

  1. Caroline

   Hmmmm. Smilelab får du på vita vet jeg, og vippelimet kan du finne på bla cubus, er jeg ganske sikker på 🙂 Lakken er jeg usikker på, men kanskje kicks?

   Klem!

 29. Hei! jeg har prøvd såne punkt viper men får det ikke helt til. Du kunne ikke laget en video med osen man gjøre det?

 30. Hva heter fargen på den røde Opilakken? Nydelig.

 31. hei, hvilken øyebrynsblyant bruker du? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *