royal weekend

IMG_0976 kopi

God morgen til deg  Dagen i går bare forsvant, og jeg ble nødt til å ta meg litt fri da vi var vel fremme i Oslo – alene med to hunder og en baby på hotell kan være en utfordring, så jeg er sjeleglad for at svigerforeldrene mine kom som to reddende engler! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten, hadde sikkert pakket ut av bilen fortsatt, haha! 

___________________________________________________________________________________________________________

– lille koser seg med barnetv, hihi – 

IMG_0980 kopi

IMG_0999 kopi

___________________________________________________________________________________________________________

I går kveld ble det pizza, salat og rødvin etter en treningsøkt som jeg fikk satt i gang med altfor sent. Klokken nærmet seg vel ni da jeg kastet inn håndkleet, tror aldri jeg har trent så sent på en fredag før? Men jeg har så tettpakket program resten av helgen, at det måtte bli da eller aldri. Og jeg trengte virkelig den energien. 

IMG_1042 kopi

IMG_1078 kopi

IMG_1087 kopi

Tenk, neste uke blir det løpeøkt i plussgrader med solen stekende i ryggen, altså, jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker av forvetninger, krysser bare alt jeg har for fint vær mens vi er der. Men først er det cupfinale, og den nærmer seg med stormskritt! UÆ! Hvilket lag heier dere på? SI ODD! Det er jo faktisk det eneste laget! Og her er jeg sammen med skikkelige supportere, jeg vet at Liv Guri river seg i håret fordi jeg kjørte fra en hel kasse med supporterutstyr hjemme i Siljan, men jeg ante ikke at det var obligatorisk å gå i sort og hvitt hele helgen. Jeg tenkte å surre et skjerf litt sånn diskret rundt halsen på søndag, jeg. Uansett, krise avverget, esken er på vei til Oslo, så det blir supporterutstyr på både meg og hele familien innen kampen i morgen 🙂 

– 

Nå skal Nelia og jeg ned til frokostdate med svigers, så har jeg en avtale med Nikola hos Gevir om ikke lenge. Det blir litt oppfrisking av farge og heising av extensions. Gleder meg! Ha en fin lørdag ♥

64 kommentarer

 1. Jøss..må si jeg reagerte veldig på at du ikke kunne være alene med er barn og to hunder,på et hotellrom??er det normalt å ikke kunne?
  Jeg vet hvertfall at hos oss når jeg var liten jobbet pappa i Nordsjøen og var borte to uker av gangen,mens mamma var hjemme med meg som spedbarn og jeg hadde to søsken som heller ikke var gamle,mamma jobbet 100% samt gikk på skole..jeg vet at ikke mamma var en wonderwoman,for det var fler som hadde det sånn for 25 år siden..men det virker som knapt som at kvinner klarer et barn alene lenger,synes det er merkelig..barna klarer å holde på alene under oppsyn,vel?de må ikke ha oppmerksomhet 24/7..dette er ikke direkte rettet mot deg,Caroline,mer noe jeg generelt setter et veldig stort spm tegn til.

  1. Caroline

   Jeg kan fint være alene med dem, men det er stress når jeg skal få med meg flere kolli fra bilen og opp på rommet samtidig 🙂 I tillegg skal to hunder ha rikelig med lufteturer, og da må Nelia i vognen, kles godt på fordi det er kaldt, så er det hundeposer, hunder, bånd på kryss og trvers, og det å trille vogn og gå tur med hunder samtidig, ja – litt styrete er det når en er på hotell og ikke hjemme 🙂

   1. Skjønner at det kan bli litt hektisk, men får du ikke hjelp av doorman osv? God kunde som du er. Lykke til med kampen i morgen, en god kollega av meg er Porsgrunngutt og den største fan de har, det smitter litt over, så vi heier på ODD..

  2. Nå kjenner jeg at jeg ble provosert på Caroline sine vegne.
   Har selv 2 hunder (og venter barn nr 1 2015), og vet godt at når en har to hunder en skal ha kontroll på + bagasje og en skal komme seg fra a til b så er det utfordrende. Nå har jeg litt større hunder (rasen er 30 kg), men det er utfordrende uansett størrelse tenker jeg.

  3. *Kremt*… Virker ikke som om du har barn. Bare vent! 😉

 2. HEIA ODD!!

 3. Så kjekt med hotellweekend 🙂 og ikke minst er det gull verdt å ha hjelpsomme svigerforeldre som stiller opp!! Det hotellet ser flott ut, må kanskje prøve det neste gang vi tar en weekendtur til Oslo, har alltid blitt SAS hotellet før 😉 Ønsker dere en superfin helg og lykke til til ODD 😉

 4. Bruker du Balmain extensions med plastringer nå eller har du fremdeles teip?

 5. Ja nå fikk du selv erfare hvor slitsomt det kan være alene med både barn og hunder, samtidig som du skal blogge

  Jeg var hjemme med sønnen min alene i 1 år og 6 mnd jeg så jeg vet alt om det å sjonglere fra det ene til det andre i et forynlende tempo.

  Idag var d min tur til å stå opp og det foregikk sånn; opp og skifte bleie på sønnen min, så måtte jeg dusje og følge med på han mens han så på tv, så sminke meg på 2 min, ut med hunden rett utafor, spise frokost mens jeg løp etter sønnen min, han sitter kun stille 30 sekunder av gangen.

  Inne løper han oppå soffaen for så å hoppe i soffaen,må passr på at han ikke slår seg. I tillegg må jeg passe på så han ikke klyper hunden i nesa, ellet stikker fingrene i munnen på henne. Litt av en utfordring.

  Så skal jeg holde hjemmet i orden, vaske klær, brette på plass og legge i skap og skuffer. Alt dette og i tillegg må jeg gå alene med sønenn og hunden min. Så synes virkelig d er en utfordring.

  Er ikke det supermom så vet ikke jeg hva supermom er eller hva sier du?

  1. Elizabeth

   Det høres sånn ca… akkurat likt ut for absolutt alle som har hund og unge, Thea… tenker det er hakket travlere når man har flere unger og flere hunder… 😉

 6. Heier på Molde. Det blir spennende!

 7. Hei Caroline! Nå er det vel tid for et kjoleinnlegg snart?:D Jeg ønsker meg i hvert fall tips til både julebord, selve julen og til nyttår:) Håper -håper!
  Ha en fin dag:)

 8. Oi nå virket du litt hjelpesløs. Et barn krevende liksom ..og to hunder men altså come one. Haha. Er det derfor du aldri er alene? Du har myyye barnepass også…

  1. Caroline

   Det er ikke noe problem med et barn og to hunder, generelt sett, men her har jeg også flere kolli som skal fraktes fra parkering og opp til rommet. I tillegg skal jeg jobbe oppi alt dette 🙂 Jeg har da ikke mye barnepass, Nelia er jo hjemme med meg hele dagen. Nå som alle endelig er samlet, som vi aldri er, er det befriende å se hvor fantastiske besteforeldre Nelia har 🙂

   1. Babyen i bæresele så du har hendene fri? Det funker fint her!

   2. Annamaia

    Forstår sagtens din store udfordring – det var da noget af et puslespil at få til at gå op både at skulle passe Nelia, hundene og få jeres sager med op på hotelværelset. Forstår ikke hvorfor folk ikke forstår det. Godt gået Caroline 🙂

  2. Ett barn er ikke krevende? Det kommer vel an på alder og personligheten til barnet, vel?

  3. Oi nå virket du litt spydig. Det er ikke så lett å være alene med barn og i tillegg pakke ut av en bil. Da jeg bodde i blokk brukte jeg gjerne en dag eller to på å få pakket ut av bilen når jeg hadde vært på lengre turer i og med at jeg måtte parkere et stykke unna huset, og med barn som kanskje i tillegg er trøtt, sliten og lei er det ikke fort gjort å få med seg alt inn fra bilen. Så litt hjelp er veldig kjærkomment i sånne situasjoner 🙂 Så da vet du det Pia.

 9. Heia MOLDE!! 🙂
  Men blir ufattelig spennende!

 10. rbk-girl

  Er det lov å si at en ikke heier på noen av lagene når sitt eget favorittlag ikke kom til cupfinalen? Men i valget mellom pest og kolera….så håper jeg Odd slår Molde! Selv om jeg desverre tror det blir omvendt:(

  1. Caroline

   Selvsagt er det lov 🙂

 11. That gym looks so lovely! Almost like jogging in a forest (well, almost). Enjoy the weekend gorgeous!

  https://www.arcticvanilla.com/

 12. Heia Odd!!! 😀

 13. kremt — i heie på molde 😉

  lukke te — monika

 14. Cupfinalen er bare en fantastisk opplevelse Caroline, så nyt. Jeg har vært så heldig å få oppleve den flere ganger på Ullevål og det er stort. Kos dere og selvfølgelig – heia ODD 🙂

 15. Neei, heia Molde!! Molde er jo faktisk det beste laget, så om det ikke blir sånn tilfeldighetsvinning vinner nok Molde. Men for all del, Odd har virkelig fått vist hvor gode de er i år de også. Er ikke det verste laget å tape for (hadde det ikke vært for trenerens teite uttalelser, heheh blæ).

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Trenger ikke være tilfeldigheter om vi slår Molde. Vi har alle muligheter til å være bedre enn Molde på en gitt dag 🙂 Vi slo jo Molde hjemme i år, og da var vi best. Molde slo f.eks Sogndal borte, en kamp hvor Sogndal var bedre i banespill og skapte flest sjanser.

   Men enig at Molde er totalt sett det beste laget, og det viser de over en hel sesong. De er nok favoritter, men i en cup-finale trenger ikke det å ha så mye å si 🙂

   1. Ja, Sogndal burde vunnet den kampen 😉 😉 Men fotballen er rund og alt kan skje i en cupfinale!! 😀 🙂 Heier på Odd i morgen!! Lykke til! 🙂

    Hilsen Sogndal-fan! 🙂

   2. lurven

    Jeg håper av hele mitt hjerte at Molde vinner!!! De er desidert best, men dessverre er det ofte slik at favorittene håper cupfinalen…
    Men om Odd vinner, ja så er det selvsagt bare flax!! 😛

   3. lurven

    ….favorittene håper cupfinalen…. Jaja, jeg mente taper 😀

   4. lurven

    MEN, Molde fotballklubb svikter ikke!!! Wohooooo, fantastisk 😀

 16. Elisabeth

  Molde selvfølgelig!! <33

 17. Heia Odd og heia Telemark!! Gleder meg!!

 18. Så søte bilder av Nelia, hehe, engasjert finger i været<3

  Holder egentlig med Rosenborg, hehe, så har ingen favoritter i cupfinalen i år. Men skjønner at det må være kjempespennende å ha mannen din på banen, så masse lykke til!:):)

  PS. Tror du fint rocker det cupfinale-antrekket!;)

 19. Blir du ikke veldig sliten av å ha så mange baller i lufta? Noen ganger virker det som om treningen blir litt tvangspreget :-/

  1. Caroline

   Jo, inn i mellom blir jeg sliten av å ha mange baller i luften :/ Men trening er et virkemiddel som gir meg overskudd til å mestre nettop det 🙂

   1. Jeg prøver alltid å få lagt inn en treningsøkt på minimum 30 minutter, selvom jeg har mye annet å rekke samme dag. Hvis jeg er i en travel periode, kan jeg ikke nedprioritere treningen, da gjelder det bare å velge dagene det er minst på tapeten, og være ekstremt effektiv under treningsøktene 😉

    Trening kan dessverre ikke alltid være lystbetont. Jeg for min del er ikke en person som liker å trene, men gjøre det fordi jeg «må» og helst skal trene minst 4 ganger i uken. 12 kg mindre kroppsfett de siste 6 mnd er resultatet, så jeg fortsetter med treningen selv om jeg ikke syns det er så gøy. Så for meg er trening så å si alltid tvangspreget, hehe 🙂

   2. Henny88

    Godt svar og helt sant, hvert fall for deg, meg og sikkert mange andre. Folk som ikke har faste treningsrutiner, forstår ofte ikke at trening faktisk gir og ikke tar energi. Ja, rett etterpå er man sliten, men SÅ kommer den herlige, deilige energien. Ikke noe angrep på noen her altså. Ville bare nevne det. 🙂

 20. Haha jeg hadde også blitt glad for reddende engler for det kan faktisk være en utfordring til tider. Uavhengig av hva alle bedrevitere tror. ;-):-p

 21. Nei, men beklager, her er det nok kun Molde som gjelder, har tippet så riktig så langt, så regner med at det blir en lett match for Molde nå også, men selvfølgelig lykke til Odd også, selv om jeg ikke heier på dem, så kan man jo spre litt lykkefølelse over på mostander laget også, er jo viktig med god sportsånd, men ellers er det blått i mitt hjerte.. 🙂

 22. Jeg som selv har hund forstår godt at du syntes det var stress å bli innlosjert på rommet med to hunder og baby.

  Jeg skjønner også at det å være alene med dem i det daglige ikke er et problem. Hunder, i allefall vår, blir litt oppkavet og masete på et nytt sted, og i tillegg er man jo også redd for at de skal tisse inne selv om de aldri gjør det hjemme.

 23. Hvor får du tak i slikt bånd til å ha i håret? Jeg har problemer med at tilsvarende bånd sklir bakover og helt av når jeg løper… Har du det?

  1. Caroline

   Det er fra GetInspired 🙂

 24. Jeg er veldig imponert over måten både du og Lars Kristian svarer på kommentarer til blogg-innleggene! Dere virker så rolige og reflekterte, begge to! Jeg synes det er sjelebot å lese denne bloggen, og blir alltid i godt humør og oppløftet! Du rekker så mye, Caroline, og jeg liker spesielt godt når du fremhever trening som en kilde til energi! Selv om en er småbarnsmamma, trenger en IKKE å være sammen med barnet hele tiden. Barn har godt av å være sammen med andre enn foreldrene.. Tren i vei, og gjør ting som gir deg energi! Flott for Nelia at hun har 4 oppegående besteforeldre som sikkert mer enn gjerne vil passe henne! Er bestemor selv, og elsker å få ha barnebarnet i min varetekt… Lykke til i Cup-finalen, ODD!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 25. Hvor mye alene er du med Nelia egentlig?

  Bare lurer siden du var jo i Oslo denne uka og slik jeg forstod det kom du hjem.til Nelia og da var du jo borte fra henne den dagen. Du har jo også vært med på skal vi danse og Det nye jenta og som du selv har sagt kunne du ikke ha klart dette uten hjelp fra dine nærmeste.

  Uansett så er jo ikke Nelia med deg på alt dette, misforstå meg rett jeg vet du tilbringer tid med henne, men i forhold til meg og mange andre får du jo mye hjelp slik jeg har forstått det av dine foreldre og Lars- Kristian.

  Sier ikke at det er noe galt i d, men da får man jo ikke erfare hvordan det er å ha barn helt alene.

  Jeg f. Eks reiste alend en uke med sønnenmin, var helt alene hos mamma og akkurat da jrg kom ble hun syk så tenkte jeg å dra hjem for var rimelig sliten sa min sønn kun sov 10 timer på 3 døgn, men hjem kunne jeg ikke dra for min kjære hadde da blitt syk, så da var jeg 4 dager til hos mamma uten noe hjelp.

  Jeg sov 10 timer totalt på 7 dager så ikke skjønner jeg hvordan jeg hang sammen etter d, men d jeg mener er at så utrolig mange ser på deg som supermom og da mener jeg også at de som f. Eks er alene mødre eller som meg foetjener også å få høre hvor flinke vi er

  Alle har behov for ros så lurer på i den forbindelse om du kunne ha skrevet et innlegg om alene mødre og de som ikke har folk tll p hjelpe seg rundt seg. Hvordan klarer de seg?

  Å skrive et slikt innlegg kan være til god hjelp for mange der ute som sliter og føler de står på så krampa tar en.

  Det er ikke alle som har noen til å hjelpe seg og som du selv erfarte da du var alene en dag på hotel er det utfordrende. Tenk deg å ha d hele tiden

  1. Caroline

   Jeg ser ikke helt hvorfor skal jeg erfare hvordan det er å ha barn alene? Vi er jo to foreldre, hun har jo en pappa også som bør få være like mye med henne 🙂

   Jeg er jo ofte alene med Nelia, men ikke slik som du beskriver, eller slik som f.eks alenemødre er. For å være ærlig så tror jeg ikke at jeg har erfaring nok til å skrive et slikt innlegg.

   1. Jeg blir litt provosert over at folk hele tiden tror de er bedre enn andre fordi de er mer alene med barn, eller f.eks fødte uten bedøvelse, lager all mat til barna fra bunn av osv.

    Jo, jeg er helt alene med mitt barn, som også har ekstra behov i hverdagen, og jeg har ingen i nærheten som kan avlaste og hjelpe til i hverdagen, men jeg føler meg ikke noe flinkere eller bedre enn andre mødre på grunn av dette. Man tilpasser seg situasjonen man er i, og handler ut i fra det. Jeg tenker for eksempel at om jeg hadde vært helt alene med to barn på i den situasjonen jeg er i nå så hadde jeg slitet meg helt ut, men sannsynligvis ville jeg ha tilpasset meg situasjonen om jeg hadde vært i den. Jeg tenker også at alenemødre med en ekspartner inn i bildet er superheldig som får den avlastningen det gir, bare det å være alene en helg i blant må jo være helt fantastisk. Men jeg føler meg overhodet ikke «flinkere» eller mer «supermom» enn mødre med avlastning (enten de er sammen med den andre foreldreren eller ikke), for vi alle har våre utfordringer og vi alle er i ulike situasjoner (som vi bør tilpasse oss i etterhvert.)

    Men jeg kan gi deg et lite råd, Thea; om du føler at du sliter og føler de står på så krampa tar deg, så kan det være på tide å få seg hjelp av det offentlige, for barnas beste. Kanskje kan du få litt avlastning en dag eller to i blant, eller kanskje kan du få ordnet med en besøksordning (type det kirkens bymisjon tilbyr).

   2. Marita

    Syns det er litt rart at folk mener at far ikke skal styre like mye med barnet som mor… Og beskriver far sin tid med barnet som at han»passer» barnet? Det er vel like mye hans barn og hans ansvar?!! Jeg har en mann som jobber offshore og er derfor endel alene med to barn, travelt ja, men det går fint. Når far er hjemme er det jo selvsagt at han tar sin del av ansvaret med barna! Foreldre som deler ansvaret bør jo vere likestilte ift omsorg for barna, og det er godt å vere to om dette.

   3. Marita

    Poenget mitt var at det blir feil at man skal ha dårlig samvittighet fordi man er to foreldre som deler ansvaret eller har besteforeldre som stiller opp. De fleste har jo full forståelse for at feks alenemødre har en utfordrende hverdag! Og all ære til dem 🙂

  2. For et merkverdig innlegg, Thea.. Høres ut som du sårt trenger oppmuntring og ros – men fra dine nærmeste, som ektemann og mor – ikke fra Caroline. Vi som ikke er alenemødre vet jo ikke hvordan det føles å være alenemor, så hvorfor skal denne bloggen ha et innlegg om det?? Dessuten er jo vi selvsagt alene med våre barn iblant selv om vi er gift, på samme måten som pappaen til barna er alene med dem iblant. Alle mammaer og pappaer har det slitsomt til tider, slik er det og slik skal det være 🙂

 26. Hei! Hvilket hotell bor du på der du får lov til å ha hund? Eller er det spesielle rom der dette er greit? Har inntrykk av at alt fra taxisjåfører til politi til overnattingssteder er så innmari skeptisk til hund og skylder på hensyn til allergikere, eller at folk er redd for dem. Har selvfølgelig forståelse for det, men syns det kan ta litt av noen ganger, hehe.. Slitsomt!

  1. Caroline

   Min erfaring er at de fleste hoteller har dyrevennlige rom 🙂 Vi bor på Royal Christiania.

 27. Du er så flink, Caroline! Blir så inspirert av deg. Reiser hit og dit såppas mye, flere hotellovernattinger osv. Likevel får du tid til blogg, familie, venner og trening. Superwoman! Selv vet jeg om flere som har barn som såvidt kommer seg utenfor huset før det er fult kaos 🙂

  Men det jeg egentlig lurte på, hehe, hvor skal dere reise? Ser du skriver at du skal jogge i varmen 🙂

  Lykke til med cupfinalekampen, det blir utrolig spennende.

 28. Er dette oppholdet sponset? Hva skjer i så fall med «reklamebildene»?

  1. Caroline

   Nei 🙂

 29. Hei Caroline

  Nå ble jeg faktisk ganske lei meg her for erfarer ofte at andre lesere misforstår det jeg skriver.

  Jeg mente på ingen måte at jeg er bedre mor enn deg fordi jeg er mer alene med sønnen min enn det du er med Nelia, ser det var en som oppfattet det slik og da vil jeg bare rette på det og håper det ikke var slik du oppfattet det.

  Noen ganger føler jeg som du har skrevet selv at man må skrive på en slik måte at man gir alt inn med teskje, ganske slitsomt og frustrerende til tider.

  Jeg mente ikke at Nelia ikke skal være med sine besteforeldre eller sin far for den sakens skyld, det jeg mente med innlegget var følgende: Det er mange der ute som ser opp til deg og i den forbindelse lurte jeg da på om du hadde noen råd og tips å komme til de som f.eks er alene mødre som ikke har et nettverk rundt seg. Det eksempelet jeg nevnet en gang da min kjære ble syk da jeg var hos min mor og jeg måtte da være med sønnen min alene en hel uke uten avlasntning er slik som kan skje alle familier. Man kan jo ikke akkurat styre når de rundt en i familien blir syke, men da gjelder det å gjøre det beste ut av det. Men det er ikke til å stikke under en stol at man blir sliten, det er jo normalt og slik skal det jo være var det en som skrev i en kommentar.

  Jeg er enig i det at man blir sliten når man står alene osv, men når hun ene i kommentaren skriver at jeg skal søke hjelp fra kirkens bymisjon synes jeg det tar av. Det her var snakk om en uke, ikke hele tiden, det var ment som et eksempel, men jeg ser at jeg ikke burde nevnt det eksempelet da det ble så grundig misoppfattet.

  Jeg la ikke igjen en slik kommentar for å få ros og skryt fra deg og fordi jeg trenger det fra andre, men jeg ser nå i ettertid hvorfor akkurat den biten ble misforstått så beklager måten jeg ordla meg på. Det skal aldri gjenta seg!!!!

  Grunnen til at jeg i det hele tatt skrev innlegget til deg er fordi jeg ser på deg som en kjempe flink inspirator og du har jo gang på gang bevist i denne bloggen at du har mange gode tips og råd og det burde du virkelig ta til deg 🙂

  Du er en jernkvinne jeg virkelig beundrer og er det så ille å spørre etter tips og råd fra deg?
  Hvis det er tilfelle skal jeg slutte å spørre

  Ha en fin kveld

  1. Caroline

   Jeg misforstod hvert fall ikke da 🙂

  2. Er nok du som har missforstått Thea. Det er vanskelig å skrive en generell bloggpost til hjelp for aleneforeldre, da det er så mange ulike livssituasjoner. Men du tenkte at et slikt innlegg ville være til hjelp for de som sliter og holder på til krampa tar enn, og er så tilfelle er mitt råd til dem å skaffe hjelp (avlastning) utenifra. For akkurat det er jo verken sunt eller bra for foreldre eller barn. Om du tok deg nær av det så beklager jeg det! Men det er faktisk mange som har hatt god hjelp av det, og det er et veldig godt tips!

 30. Så utrolig mange meninger om hvor mye hjelp Caroline bør få med sitt barn! Er det ikke slik at det er da mange måter å være mamma på, bare tenk på andre kulturer hvor det i større grad kan være en hel familie som oppdrar. Det er da ingen ulempe for Nelia å ha mange gode voksne i sitt liv? Noen vokser opp med veldig tilstedeværende mødre og noen vokser opp og tilbringer vel så mye tid med den minst like viktige pappaen og tid med gode besteforeldre. Når ble det en fasit på hva som er en god måte å gjøre det på? Jeg har all respekt for at det må være tøft å være alene med barn slik noen er, men hvorfor skal man være det når man ikke er det egentlig? Skal Caroline ikke ta imot god hjelp i sympati med dere som er alene??? Det synes jeg virker vel urimelig. Jeg har barn og bikkje selv, men jeg jobber og trener (dog ikke så mye som Caroline). Jeg er enig i at treningsprogrammet til Caroline kan virke litt tvangspreget, det er noe med å noen ganger akseptere at det ikke er det viktigste i verden og ta seg tid til kos med barna eller hvile, men mulig det er annerledes for Caroline enn for meg. Jeg lar barna med god samvittighet være hos pappaen eller besteforeldre, det betyr ikke at jeg ikke har kvalitetstid med dem.

 31. Ja, det er mange måter å være mamma på, det skal være sikkert og visst!

  Men det er selvfølgelig lettere å få tid til alt når man har gode besteforeldre som stiller opp og for all del er det supert at en liten en har så mange i familien som tar godt vare på en.

  Jeg har også besteforeldre som stiller opp og hjelper til, men den siste tiden har de vært mye syke ( min kjæres familie) og min egen familie og i tillegg min kjære. Når man da står opp i alt alene forde de støttespillerne man har er dårlige er det veldig tøft, det vet jo alle som har erfart det samme. Det kan man ikke stikke under en stol.

  Noen perioder er tøffere enn andre, det skal være sikkert og visst, sånn er det å ha barn, men det positive opp i alt er at man da virkelig får erfare at man kan klare det alene selv om man synes at det er ganske så tøft mens det står på. Det er lov å synes det er tøft.

  I slike perioder er det viktig å senke kravene til en selv og ikke gjøre så mye i hjemmet, det vikigste er å ta vare på ungen og hund om man har det, man kan ikke være all over the place hele tiden, det kan ingen, da blir man utbrent.

  Uansett så er det viktig å ta vare på en selv og være der for barnet, det kan man fint klare uansett hvordan situasjonen er.

  Jeg synes folk får gjøre det som passer dem aller best og slutte å dømme fra det ene til det andre, alle mødre gjør så godt de kan og det er godt nok!!

 32. Det er helt sinnsykt å se hvor mye folk blander seg og har en mening om det du gjør Caroline. Det er da vel ingen som vet hvor mange timer du er sammen med datteren din, de er jo ikke der! Folk burde begynne å bruke sunn fornuft! Mødre er like forskjellige som vi er som mennesker, og det finnes ikke noen med rett til å kaste stein i glasshus. Jeg er sikker på at flere som forteller deg hva som er rett og galt overhode ikke har unger engang! Hadde det vært meg som ble peppret med negative kommentarer så hadde jeg nok stengt kommentarfeltet, men du er tydligvis sterkere enn meg. Jeg synes du er flink Caroline og du burde være stolt av deg selv! Det er passe drøye kommentarer over her, og enkelte burde skamme seg! Legger man inn en kommentar så burde man hvertfall så for det man skriver og ikke prøve å ro seg ut etterpå.

  Du har et flott liv Caroline, ikke glem det når det stormer som værst. For noen år siden så var mannen din innom den tidligere jobben min (Bianco) for å høre om vi hadde igjen et par sorte semska støvletter med gull detaljer (i str 35 tror jeg eller 37?). Han forklarte at kjæresten hans hadde veldig lyst på de og han måtte ha tak i de. Så søtt! Du har en fantastisk mann, nydelig liten jente, og av det jeg forstår en utrolig fin familie. Det er de som betyr noe, ikke dumme folk med dumme kommentarer.

  Stor klem fra meg 😉

  1. Caroline

   Stor klem til deg også 😉

   Ps! Lars-Kristian husker det 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *