stop the time

God morgen  I går kveld ble det årets første runde med pepperkaker og blåmuggost! Jeg spiste jo ikke dette i førjulstiden i fjor, ettersom jeg var gravid, så nå er stemningen virkelig satt. Mamma prøvde å trumfe gjennom litt julepynt i tillegg, men jeg tror sjelden jeg har sett pappa så oppgitt, så vi lot det ligge. Haha 🙂 I fjor på denne tiden hadde jentene og jeg hatt juleverksted i Siljan allerede, skal si vi startet tidlig! Det var selvfølgelig på grunn av fødselen jeg hadde foran meg, og det at jeg ville komme hjem fra sykehuset til ferdig pyntet hus, så i år tenkte jeg ikke å starte før vi er hjemme fra ferie. Det er egentlig litt for sent, for da er vi godt i gang med desember, men en kan ikke rekke over alt. Rekker jeg før vi drar, skal jeg uansett dra med meg Lars-Kristian og Nelia på årets første julegaveshopping 🙂 Det koseligste på denne jord  Det lille underet vi ventet på rundt denne tiden i fjor var på 1-årsfotografering i går, og det var så fint! Jeg er så stolt av henne at jeg sprekker, og kan ikke forstå at det bare er 5 dager til hun allerede har vært her med oss i ett år. Hva vi brukte tiden på før henne, kommer jeg aldri til å forstå. 

IMG_0787

nelia

IMG_0665

IMG_0782

nelia2

___________________________________________________________________________________________________________

I dag skal jeg til Oslo for to viktigte møter, et hos anti og et hos this is pr, vi jobber med spennende ting som jeg virkelig gleder meg til å dele. 2015 kommer til å bli et utrolig fint år med mange nye erfaringer, jeg gleder meg til å sette i gang, men først er det så mange fine ting igjen av 2014 også 🙂 Ville bare ønske dere en fin dag, så sees vi senere ♥ 

73 kommentarer

 1. Det så ut til å bli herlige 1 årsbilder

 2. wow, for noen fine settinger!! Kan tenke meg at de bildene blir helt utrolig nydelige, håper vi får se litt av det ferdige resultatet:D!

 3. Oh ! Cute, little Princess =)

 4. Noe så herlig❤️Barn er noe av det mest fantastiske vi kan bli velsignet med! Ha en fin dag du også, skjønneste Caroline:-)
  Klem

 5. Ja, tiden virkelig flyr etter at en har fått barn. Jeg er ett år yngre en deg, og har 3 vidundere 🙂 2 jenter og en gutt. Min eldste datter er allerede snart 7 år. Hvor ble årene av?! Skulle så ønske at jeg kunne skrudd tiden tilbake av og til og opplevt dem en gang til. Derfor, nyt tiden til det fulle. Istedet for å farte rundt og drive med alt ant. Det kan gjøres når barna blir eldre. Er noe spesielt med de første årene.
  Min eldste datter måtte jeg sende i bhg tidlig, hun var 1år, siden jeg var avhengig av inntekten. Slet skikkelig med det.. Når jeg fikk nr. 2 hadde vi mye bedre økonomi så da tok vi eldste ut av bhg og hadde begge hjemme. De var da hjemme til elste var 4,5 og minste var 2,5, da begynte de i bhg. Det syns jeg var helt perfekt. Nå er jeg hjemme med gutten vår på 9 måneder og skal være hjemme til han er 2,5. 🙂

  1. Så flott at du har muligheten til å være hjemme litt lengre med barna. Det er jo det beste for dem. Å ha tryggheten sammen med mor er så viktig når de er så små. Jeg har også datteren min hjemme fortsatt, hun begynner tidligst i bhg til neste høst når hun er to år. For at hun skal få sosial omgang med andre barn, er vi i åpen barnehage minst en gang i uka. De aller fleste jeg snakker med, skulle også ønske de kunne vært hjemme med barna sine lengre, men oftest trenger man jo to inntekter. Sånn er jo bare samfunnet lagt opp i dag. Så nyt at du har muligheten til å gi barna dine den trygge gode starten i livet de fortjener- og kos deg med dem!<3

   1. Fra datteren min var født tenkte jeg akkurat slik – at jeg skulle ønske at jeg hadde råd til å ikke sende hun i barnehage før hun var minst to! Men når hun begynte i bhg/ hos dagmamma når hun var ca ett år forsto jeg raskt at det var det absolutt beste for henne. Barn er selvsagt veldig forskjellige, men jeg klarer ikke gi mitt barn fullverdige dager med nok aktivitet hjemme (enda jeg bare har henne). Hun elsker å gå i barnehagen, har ikke grått en dag i forbindelse med levering/henting etter at hun begynte og hun har sjelden tid til å si hadet til meg. Hun er veldig selvstendig og elsker store forsamlinger, og jeg er hundre prosent sikker på at hun har det bedre i barnehagen enn hjemme i mitt selskap. Ikke minst ser jeg at utviklingen hennes har skutt fart på så mange områder etter at hun begynte – det er jo så mange å strekke seg etter. Men som sagt så alle barn er forskjellige – så da er det jo både riktig og viktig at vi tar ulike valg også 🙂

   2. Til Lykkemisjonen: På hvilket grunnlag vil du si at det er bedre for barna å være hjemme enn i barnehagen? Jeg respekterer at noen ønsker å holde barna hjemme, men å komme med en påstand at det er for barnas beste – det blir for useriøst. Det er alltid delte meninger, ulike rapporter og varierende informasjon på området, og du har ikke belegg for implisitt å kommentere at barna tar skade av å være i barnehagen.

   3. Jeg har aldri hevdet at barn tar skade av å være barnehagen. Beklager om det var slik du tolket kommentaren min.

   4. Uten å legge opp til en stor debatt her..men ville bare kommentere denne kort. Hvordan kan du si så bastant at å være hjemme med barna til de er så store, er det beste for barna?? Du får nok moderere deg, og si at det er det beste for DINE barn 🙂 For mine barn er det annerledes. De har startet i barnehage når de har vært henholdsvis 14, 13 og 15 måneder – og har vist alle tegn på stortrivsel fra første stund, gjennom årene i småbarnsavdeling og storebarnsavdeling. Så dette har vært det beste for mine barn. Jeg har også hatt tid til å bygge meg opp en flott karriere, i likhet med min mann – noe jeg er veldig stolt av 🙂 Og jeg en elskende og engasjert mamma for mine barn! som

   5. Må si at jeg blir litt sjokkert når jeg leser at endel mødre ikke klarer å gi barnet en fullverdig tilværelse hjemme og at de MÅ i barnehagen. Min yngste begynte ikke i barnehagen før han var 3 år, og da var det kun fordi jeg MÅTTE i jobb for å holde på jobben min. Han hadde veldig fullverdige dager hjemme.

   6. Det kommer sikkert litt an på hva man legger i begrepet «fullverdige dager», hvis man mener at barna må holdes i full aktivitet dagen lang, at de må underholdes og ikke kjede seg et øyeblikk, så er det klart en mor (som også har ting å gjøre i huset) kommer til kort.

    Men for meg er i hvert fall «fullverdige dager» for vesla dager fylt av kjærlighet, trygghet og oppmerksomhet. Hun har lekestunder med mor, med andre barn i åpen barnehage en eller flere dager i uken, OG alene. Tror det er viktig at de klarer å leke litt alene. Hun har lesestund, tegner og hører på sanger, og hun peker og babler og lærer noe nytt hele tiden. Ikke minst har hun rolige stunder, der hun slapper av. Samt at hun er med meg og «gjør husarbeid», hehe. Vi er på lekeplassen, på kjøpesenteret eller går tur. Vi tegner og bygger med klosser, og vi ler og kiler og tuller og koser. Dagene med henne er helt fantastisk! <3 Hun har så absolutt fullverdige dager!:)

   7. …hvor har du lest at en del mødre ikke klarer å gi barna sine en fullverdig tilværelse hjemme, Anne?? Her er det kun Maria som har skrevet det – og det virker som du VIL misforstå henne.
    Mitt inntrykk er bare at hun er glad og overrasket over hvor flott det har fungert for henne å ha barnet sitt i barnehage fra tidlig alder. De andre damene som har kommentert over her sier ikke at barnet ikke har det godt og trygt hjemme, kun at de har fantastiske erfaringer fra barnehagen og at det ikke fins tydelig forskning på at tidlig bhg-start er skadelig. For min del synes jeg det er leit at vi som velger tidlig bhg-start og karriere/jobbing, skal få på pukkelen av slike som deg, Anne. Kan ikke alle bare få velge det som er best for seg og sine? Hvordan i all verden kan du vite hva som er best for andres barn?

   8. Mente ikke å såre eller provosere noen her, tenkte ikke å starte noen debatt heller, og er fullt klar over at de fleste ikke har muligheten til å ha barna hjemme lengre enn det første året. Og noen ønsker det kanskje heller ikke. Og det er deres valg, og det er kjempefint for dere som har gode erfaringer fra barnehage ved tidlig alder.

    Kommentaren min var kun min personlige oppmuntring til hun som skrev først i tråden her, så jeg modererer meg til å si at JEG TROR (og nesten alle jeg har snakket med- både de med små barn og barnehageansatte)at barna har det best hjemme med mor/far i trygge omgivelser til de er over 18 mnd (som er den alderen da separasjonsangsten ofte er sterkest) og utifra det jeg har lest og hørt, og rett og slett utifra ren logikk (det er jo vi som har satt disse barna til verden, så for meg er det da ganske logisk at de har det best sammen med oss, der de føler seg trygge, elsket og sett, barnehageansatte kan jo ikke elske og SE barnet ditt slik en mor/far kan) og ikke minst utifra HJERTET mitt, så føles det heller ikke riktig å levere henne fra meg ennå.

    I Sverige har de barselspermisjon til barnet er 18 mnd, håper dette blir innført i Norge en vakker dag også.
    Det TROR jeg hadde hjulpet barna MYE<3

    Men når det er sagt, påstår jeg ikke at barn tar skade av for tidlig barnehagestart, noen takler det sikkert helt fint, barn er jo forskjellige og takler ting ulikt. Og jeg anklager ingen for å ha barna sine i barnehage fra de er ett år, har full forståelse for at de fleste ikke har noe valg på området. Som jeg skrev; samfunnet er jo slik lagt opp.

    Og det er helt sikkert at det kan være fint for læring og utvikling å være i barnehage. For min del føler jeg bare at trygghet og kjærlighet når de er så små er så mye mye viktigere<3

    Helt til slutt vil jeg si at jeg ikke mente å såre noen, er sikker på at alle gjør ALT for at barna deres skal ha det best mulig- inkludert å jobbe mens barna er i barnehage, så barna deres kan ha en så fin oppvekst som mulig <3

   9. Satte pris på den oppklaringen faktisk. Er ganske lei av hjemme-mødre som syns vi mødre som jobber og sender våre strålende fornøyde småtassser i bhg er dårligere mødre :-/ huff. Alle må få velge det de vil selv. Det fins storveise barnehager der ute. Flott med dyktige mammaer i arbeidslivet 🙂 (Caroline er jo et strålende eksempel på det!!!)

   10. Kommentaren min ble borte:( Kan du fiske den frem fra spam-filteret, Caroline? Ville forklare meg:)

   11. Cess, det er ingen som anklager dere for å være dårlige mammaer.

    Og bare som en liten sidenote: jeg er helt FOR å kombinere barn og karriere, og kan ikke se at det ene utelukker det andre. Husk at det å være en ‘hjemmemamma’ (for å bruke ditt begrep) ofte bare er for en kort (og viktig!) periode i barnas liv, og at mange av oss har masse planer og drømmer for fremtiden om karriere og annet. Å være ‘hjemmemamma’ kan ofte bare bety at man prioriterer annerledes i en liten periode av livet, at man setter noe på vent for å prioritere noe annet, ikke at man velger det ene eller det andre.

 6. Ikke rart du er stolt av den lille jenta deres! Hun er nydelig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 7. Så utrolig nydelig hun er! Umulig å ikke være stolt over disse små<3

  Ha en fin dag, dere også!
  PS! Tusen takk for det flotte hårtipset, det skal prøves 😀 du kledde det virkelig godt!

 8. Oh, your child is so beautiful!!!
  Such a great idea to arrange a professional photo shoot for her!

 9. Åh, nydelige Nelia! 🙂

 10. Nå har jeg kommentert mye i det siste…Klarer bare ikke å la være!!! 😀 Nyyydelig jente dere her! Så utrolig søte bilder! 🙂

  1. Caroline

   Det er så koselig at du tar deg tid! Tusen takk 😀

 11. Du mååå prøve eple og drue chutney.. (Trur det heta det) fra coop. Bittelite glass fra coop sitt eget merke. Nyyyydelig på pepperkake med blåmuggost.

  1. Caroline

   Mmmmm 🙂 Takk for tips 😀

 12. Caroline…!
  Nå har jeg vært leser av bloggen din siden rett før du giftet deg. Jeg har kommentert en sjelden gang når jeg synes du har fått litt for mye tyn, men jeg liker best å bare lese. Og jeg må jammen si at etter du ble mamma, så synes jeg bloggen din har blitt meget mer spennende lesing. Litt mer variert, litt mer moden og allikevel er den lille biten med «glamour» med. Jeg vet det er mange som synes og mener mye om deg og bloggen din, og sånn er det jo når man er «offentlig eie». Men jeg ser godt at den Caroline vi ser igjennom bloggen, kun er en liten bit av deg. (Selv om jeg faktisk synes du nå, etter Nelia kom, har begynt å vise litt mer av deg selv gjennom skrevne ord). Jeg trenger bloggen din, både som motivasjon når jeg står opp klokken 5 om morgenen for å løpe en time før ungene våkner, og fordi jeg trenger litt hverdagsglam. Jeg er Guttemamma og har 3 fantastisk flotte gutter, men bloggen din gjør at jeg kan trekke meg unna guttekrangling og guttehumor. Hver dag får jeg det lille klestipset jeg har fundert på, eller finner noen nye sko jeg ønsker meg, eller bare kan hvile øynene på vakre interiørbilder. Jeg er selv slik som deg, elsker tradisjoner (alt fra bunader, 17.mai til jul osv), kjøper blomster hver fredag, forelsker meg i lysekronen min over spisestuen hver dag…. Ja, mye overfladisk tull, men jeg vet jo hvem jeg er og det vet alle rundt meg også. Akkurat som at du vet hvem du er, hva du står for og alle de som betyr noe for deg, er glad i deg og vet hvem du er!
  Dette var egentlig ment som skryt til deg og en takk for at jeg får titte inn i livet ditt hver dag (og pause fra Lego, minecraft og denne smågutteverdenen jeg lever i og elsker).
  Nelia er virkelig vidunderlig. Nyt henne hver eneste dag, livet er skjørt og for kort til å stresse. (Jeg skulle hatt 4 gutter, men han forlot oss så alt for tidlig denne ene lillegutten min)
  Stray strong and keep up the god work!
  🙂

  1. Caroline

   Jeg ble så rørt av denne kommentaren! Tusen, tusen takk Linn! Både for fantastiske ord og for at jeg får lov til å være en del av hverdagen din! Det setter jeg så stor pris på 🙂 Veldig lei meg for å høre om den fjerde gutten din, det er sant som du sier at livet er skjørt, selv om det i en hektisk hverdag er fort å glemme <3 Stor klem!

 13. Det så veldig hyggelig ut 🙂 Og så klart at du er stolt av datteren din!
  Et spørsmål, om du har tid til å svare: Den grå genseren din var nydelig, er det mulig å få tak i den?

   1. Annette

    Der var den ja 🙂
    Tusen takk for at du svarte på kommentaren.
    Ha en fortsatt strålende dag!

 14. Åh så koselig å se bildene! Nelia var så vakker og sprudlende! En drøm å fotografere henne <3 Så skjønn det bildet hvor hun sitter i fanget mitt med hånden på kinnet mitt 🙂 Tusen takk for besøket <3

  1. Caroline

   Det var så koselig å være tilbake! Gleder oss veldig til å se resultatet 🙂

   Stor køen til deg!

 15. Isabelle

  kjenner meg så godt igjen idet du sier om at du ikke skjønner hva dere brukte tiden på før dere fikk Nelia 🙂 slik tenker jeg også ofte, hva gjorde jeg på på ettermiddagene? Mest sannsynlig ingenting! Og helt ærlig, så misunner jeg IKKE de som ikke har barn og fyller helgene med fest og fyll.. Det er så bortkastet, men det skjønner man ikke selv før man får barn:-) Man kan gjerne tenke at de er heldige som får bruken tiden sin til det de vil og bare dra når det passer seg, men et barn er så mye bedre 🙂

 16. Datteren din er bare aldeles nydelig! Hun ser ut som en blid og lykkelig jente. Dere er veldig heldige.

  Også har jeg et spørsmål: har du prøvd noe sminke fra BareMinerals? Mener jeg har lest tidligere at du prøvde deres pudderfoundation, men at du ikke likte den. Har du prøvd noe annet? Er selv ikke helt fornøyd med deres foundation, koster og hudpleieprodukter, men de har virkelig mye annet bra, som leppestifter, concealer og blush.

  Vil anbefale deg å sjekke ut børstene til everyday minerals. De er organiske, veldig billige og ekstremt myke. Beste jeg har prøvd!

  Ha en fin dag!

  -K

 17. Elisabeth Marie

  Herlighet så nydelige bilder! 😀
  Caroline, har du noen tips til en nettbutikk som selger capes, som ikke raner lommeboka? Har sett rundt på diverse capes, og syns det er et helt nydelig plagg, så det står høyt på ønskelista i år! 🙂

  1. Caroline

   Synes h&m, Gina tricot, zara og Nelly har fine 🙂

 18. Så fantastiske bilder! Nelia ser så blid og glad ut også. Koselig. 🙂

 19. Åh, så skjønn! Hjertet mitt smelter helt.. 🙂
  Ha en fin torsdag 🙂

 20. Så fine bilder!:) Som leser syns jeg det er så rart å tenke tilbake på den tiden da du blogget før du fikk barn, virker så innmari langt borte på en måte, men bloggen har jo holdt seg minst like bra etter at du ble mamma:D

  1. Caroline

   Så koselig å høre, tusen takk 🙂

 21. Nyt tiden med søte tulla di. Du får ikke tiden igjen 😉

 22. Marianne T

  Ingen tvil om at Nelia er en stor skjønnhet, så vakker!! Klart du er stolt 🙂

  1. Caroline

   <3

 23. Hun er så søt! Superskjønn i den lille nissedrakta.

  1. Caroline

   Hihi! Gleder meg til å se de bildene 🙂

 24. Michelle

  åh, nydelige Nelia <3

 25. Elisabeth L

  Hun er jo så skjønn, smelt<3 blir sikkert utrolig stas for henne å se på disse bildene når hu blir eldre:)

  1. Caroline

   Gleder meg til resultatet 🙂

 26. Mandy Lanzalotta

  Hi Caroline,

  Question about «Green Gate» Dishes. I am absolutely OBSESSED with the Green Gate! Do you know anywhere I can order and they will ship to the United States? I cannot find any place in the States that sell them and I cannot find any website that will ship them to the USA. Any help would be greatly appreciated!!

  Love your blog!

  Mandy from Maine-USA

  1. Caroline

   I know! It’s so so so pretty!! Have you tried mollegaarden.dk?

   Hugs 🙂

  2. Hi Many, I can help you with that. Send me your email address and I will contact you 🙂

  3. Hey Mandy, you can actually buy these from en Ebay vendor in the UK called Ashton Emporium. I’ve ordered Green Gate to California and it’s been great! Here is her store 🙂
   https://www.ebay.com/itm/GreenGate-Claire-Multicolour-Latte-Cup-Side-Plate-or-Red-Spot-Ceramic-Spoon-/181150266820?pt=UK_HG_Crockery_RL&var=480241494908&hash=item2a2d65b5c4

 27. ÅH så nydelig hun er!!!!! ble nesten rørt haha, har en liten på 7 mnd og jeg skjønner hva du mener med at tiden går for fort hehe

  1. Caroline

   Så koselig, føler det var i går hun var 7 måneder :O

 28. Når skal Nelia begynne i barnehage??

 29. Hei! Jeg vil bare si fra at når jeg går inn på bloggen din via mobil, er det kun Bianco-reklamen med Camilla Phil det er bilde av. Det er ingen header med bilde av deg. Synes bloggen ser så upersonlig ut på den måten, det er akkurat som om det er bloggen til Camilla Phil. Slik har det vært i lengre tid. Er det meningen at det skal være sånn? Jeg skjønner at du får en god inntekt av reklame, men synes denne reklamen tar helt over bloggen.

  1. Caroline

   Jeg får ikke noe annen inntekt av denne, det er som alle andre banner jeg har og det er ikke jeg som styrer det :/ Den skal ikke overstyre bloggen, så dersom du opplever det, skal jeg ta det videre 🙂

   1. Jeg skjønner ikke helt denne kritikken du får knyttet til denne reklamen. Dette gjelder ikke spesifikt Synne sin kommentar, men generelt de som har kommet med kritikk i det siste.

    1) Rekamen tar for det første ikke noe større plass enn andre reklamer.

    2) At en enkelt reklame gjør bloggen upersonlig er for meg merkelig. Er det ikke innholdet som er viktig? Det har jo ikke endret seg..
    At Caroline kun nå har tekst og ikke bilde i banneret har jo ingenting med reklamen å gjøre?

    3) Det merkeligste for min del er de som påstår at man får inntrykk av at det er Camilla sin blogg. Da burde det jo vært Bianco sin blogg, for det er jo en reklame for Bianco…
    Man trykker seg inn på carolinebergeriksen.no, banneret/tittelen Caroline Berg Eriksen er mye større enn «Bianco- by Camilla Phil» i reklamebanneret og bare et øyekast på innleggene viser jo at det er Caroline. HVORDAN kan det fremstå som at «det er akkurat som om det er bloggen til Camilla Phil»?? Jeg forstår det ikke 😛

    4) Bildet som kommer opp på min mobil er forresten av Camilla sine ben og tar nesten hele skjermen, men det er et beige banner under med Caroline Berg Eriksen og meny-knapp. (Altså ingen forvirring for min del). En liten swipe med fingeren, så dekker «Caroline Berg Eriksen» nesten hele skjermen, og en liten swipe til er man i innlegget.
    Jeg syntes ikke at reklamen tar over bloggen. Den tar jo uasett ikke mer plass en en hvilken som helst annen reklame.

    Til slutt: Jeg liker denne reklamen jeg! Og det av den enkle grunn at jeg syntes den er diskré. Gråtoner og behagelige bilder. Den tar derfor ikke oppmerksomheten vekk fra bloggen, men blir en slags fin bakgrunn. I motsetning til f.eks. typisk coverbrandsreklamer osv. med masse farger og objekter, som kan virke forstyrrende.

    Klikker man seg inn på f.eks. Ida Wullff (blogg.no), blir man nå møtt av en bevegelig Hunger Games-reklame!! DEN er forstyrrende den. Og blar man litt nedover, er det en knall gul reklame for d-vitamin. Det skriker i øynene..

    Ooog helt til slutt, hehe. Alle skal få lov til å ha sine egne meninger, slik som Synne. Men her er hvertfall min mening, som en motvekt til (for meg den uforståelige) kritikken.

   2. Isabelle

    Er nok litt enig, det hender seg at jeg ved første øyeblikk tenker at jeg har kommet inn på feil blogg pga den Camilla Phil reklamen.

    Likte bedre når det var bilde av deg der, var mer personlig og ikke minst finere 😀

 30. Hun er så nydelig! Dette blir flotte bilder!

  Må bare fortelle deg at sønnen min kom bortom pcen når jeg kikket på bildene, og så sa jeg at dette er datteren til fotballfrue. Å ja, sier han, men hvor er fotballen?! Hahahaha!!

  Ha en flott helg!

  1. Caroline

   Hehe 😉 Ha en flott helg dere også 🙂

 31. Åååå, for ei nydelig lita prinsesse;))

  1. Caroline

   Tusen takk, fine du 🙂

 32. she looks so cute!

  1. Caroline

   Thank you so much <3

 33. Så fine bilder av en utrolig søt snuppe:) Må si det rørte godt det bildet hvor hun sitter i fanget til fotografen og stryker henne på kinnet, så herlig<3 Dere skal virkelig være stolte foreldre til denne jenta, og masse gratulerer med den kommende 1års dagen hennes:):) Fikk en liten datter i sommer selv og jeg grugleder meg til hun plutselig fyller ett år, tiden går alt for fort!

 34. Dåååner av den flotte nisse-drakten! Er den hjemmesydd eller er den å få tak i noen steder? 🙂
  Ser ut for at det blir nydelige bilder 🙂

 35. Gud så nydelig hun er, Caroline! Du har all grunn til å være stolt 🙂 ha en fin dag!

 36. ser ut til å bli noen utrolig flotte bilder av det der! Det med ballongene var jo helskjønt!

 37. Elsker disse innleggene! Som småbarnsmor kan jeg relatere meg såå til det du skriver om Nelia, tid og stolthet. Det største i verden er å være mamma <3 Nelia er en nydelig jente, det lyser glede og trygghet i øynene hennes, det er tydelig å se at hun har nære, gode voksne som gir henne alt det hun trenger av kjærlighet og omsorg. For en som jobber med barn som slettes ikke får dette, er det godt å se. Takk!

 38. Herreguuuuud, så nydelig!!!!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *