cozy, knitted and comfy

1

2

3

4

5

6

7

(annonselenker) strikket kjole michael kors / strikket jakke by malene birger / boots zara / lue by benedicthe / veske mulberry 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg kan ikke skjønne at klokken er så mye allerede! Denne dagen har gått så fort, men likevel kjennes det som en evighet siden jeg stod opp. Jeg har hatt så givende og spennende møter og er så gira på nyåret, føler meg veldig heldig som jobber med så flinke folk, dette er gøy 🙂 

Det er ikke så lenge siden jeg kom tilbake fra Oslo, og jeg har alltid synes det er herlig å komme hjem til logrende pelsdotter, men jeg tror faktisk ingenting kan slå det å komme hjem til verdens blideste jente som gliser med alle tennene sine og stryker meg på kinnet *smelt* På vei hjem fra Oslo stakk jeg innom søster hos Bare Grønt og fikk smake på vegansk postei, som smakte akkurat som leverpostei, helt amazing! Og så hadde hun lakrisfudge helt uten sukker, og det er seriøst noe av det beste jeg har smakt! Så om du har mulighet eller er i nærheten, må du stikke innom og smake på begge deler. Nammis! 

Nå skal vi spise litt middag her hjemme, og så skal jeg ta kvelden tidlig. Jeg føler at jeg mister all energi av å sitte i bil, så jeg gleder meg til å løpe i morgen før jeg reiser inn til Oslo igjen – denne gangen for resten av helgen. Håper dagen dere har vært fin! I morgen er det i gang med frokost-fredag igjen 🙂 

42 kommentarer

 1. Så veldig søt den lua var! Kommer til å bli helt nydelig også når den hvite snøen faller 🙂 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Ja, det tror jeg også 🙂

 2. fiint antrekk 🙂 og kjempefine bilder, elsker lyset !!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 det var utfordrende, var så dårlig vær, vind og regn :O

 3. Love you in your cozy outfit! And your wonderful shoes caught also my attention, as I like them really <3
  Lovely greetings from Bavaria, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much 🙂

 4. Det antrekket så skikkelig behagelig og varmt ut 🙂 veldig fint 🙂

  1. Caroline

   Det var det også, godt å krølle seg inn i store plagg innimellom 🙂

 5. Du kunne ikke laget en veske-guide? Med vesker som er billig, mellomdyre og dyre. Skolevesker, vanlige vesker og festvesker for eksempel.

  1. Caroline

   Takk for tips, det skal jeg notere meg 🙂

  2. Marianne

   Ja takk til et slikt innlegg:D

 6. Hei Caroline!
  For det første vil jeg si at du har en utrolig god blogg, der du har rolle som både inspirasjonskilde og forbilde for mange. Jeg har stor glede av å lese bloggen din i hverdagen, og både du og familien din virker så harmoniske og snille 🙂
  Jeg selv går siste året på vidregående i år, og står nå på startsstreken av å skrive et særemne som kommer til å påvirke min karakter i norsk i svært stor grad. Som tema har jeg valgt å skulle sammenlikne en «dagbok-aktig» bok skrevet fra en kvinnes ståsted i realismen (enda ikke bestemt hvilken), mot din blogg. Det underliggende temaet vil være utviklingen av kvinners rolle i samfunnet, både i forhold til familieliv, kjønnsroller og påvirkningskraft. I denne sammenhengen lurer jeg på om du vil være villig til å svare på et par spørsmål via mail? Det hadde hjulpet meg veldig!
  Skjønner veldig godt om du ikke har tid i en travel hverdag, ser jo via bloggen din at du har et ganske tett program, og med et lite barn i tillegg kan jeg godt se om ikke tiden strekker til. Tenkte bare jeg skulle høre med deg, for det taper jeg ikke noe på 🙂 Ta kontakt på mailadressen min om du kunne være intressert. Ha en fin kveld videre 🙂 (PS: denne kommentaren trenger ikke å publiseres på bloggen)

 7. Veldig fint antrekk, og jakken ser jo bare helt fantastisk deilig ut!
  Hvilken bygning er det i bakgrunnen?

 8. Hei,
  Ville bare si at du var utrolig vakker på det bildet tatt forfra hvor du holder hendene litt opp:) Du er virkelig heldig som er så utrolig fotogen, kameraet elsker deg:)
  Klem

 9. Åh, dette antrekket likte jeg veldig godt! Du er så fin 🙂

 10. Hei, du jeg lurer på å begynne på lavkarbo. Kunne du skrevet et sånn topp 10-innlegg over matvarer man kan bruke (som dere bruker mye), for eksempel tipp 10 grønnsaker – topp 10 frukt – topp 10 pålegg, jeg skjønner jo selv at fisk og kjøtt er greit, men sliter litt med det andre. Du som er så inn i det har jo sikkert disse topp 10 på stående fot :)) Takk for en inspirerende blogg.

  1. Alle grønnsaker som vokser over bakken, bær- ikke frukt, og alt pålegg som ikke inneholder sukker 🙂 Ikke bruk lett-produkter, og lag mat fra bunnen av.

   Det er hvertfall huskereglene jeg har forholdt meg til 🙂 Jeg er veldig glad i gulrøtter, da, så det spiser jeg også 🙂 Og mango<3

 11. har du endret måten du tar eller redigerer bildene dine på? Synes de setter deg enda mer i fokus nå, og er rett og slett rålekre 🙂 kan du i såfall fortelle litt rundt hva du har endret når du tar bildene??

 12. Michelle

  Det antrekket var utrolig fint og ikke minst ser det veldig behagelig ut!! hehe, ja ingenting er vel som å komme hjem til logrende pelsdotter og en smilende baby 😀

 13. Åhh, kan du ikke være så snill å dele oppskriften på den veganerpostei du forteller om der? 🙂

 14. Da blir det veldig spennende for oss å høre om prosjektene dine på nyåret da:) jeg har på følelsen at det er å designe din egen kolleksjon av treningstøy og/eller sko, det hadde vært moro! 😀

 15. Utrolig fint antrekk! 🙂

 16. Elsker å ha på meg strømpebukse og en stor genser eller kjole! Så behagelig og kult på samme tid:) Fint antrekk:)

 17. Hei:)) sitter å ser på god morgen Norge, Og det slo meg, du er utrolig lik hun programlederen med kort svart hår! ikke på håret da vel og merke:p men i munn og øyeregion. Hun er flott, så ta det som et komplement :)) ha en nydelig dag:))

 18. Kunne du laget et innlegg om vinterens strikke-mote? Altså strikkagensere og jakker sånt. F.eks i et luksus vs budsjett innlegg? 🙂

 19. For et fint antrekk! Elsker kjolen, det må være høstens mest comfy plagg 🙂

 20. Fint antrekk 🙂
  Jeg har samme sko som du har på disse bildene. Kjøpte dem etter å ha sett dem på bloggen din. Så takk 🙂 Jeg plages med at hælene smitter av på stoffet, slår sikkert borti når jeg går. Føler jeg står med skoviskelær hele tiden. Plages du med det samme?

  1. Caroline

   JA! Absolutt, vet ikke hvorfor det er sånn :/

 21. Tror jeg aldri har kommentert på bloggen din før, men det her antrekket var bare så utrolig fint og kjempefine bilder i tillegg! Ha ei super helg 🙂

  1. Caroline

   Så koselig å høre, Eva! Tusen takk 😀

 22. Madeleine

  Utrolig fint antrekk! Likte skoene veldig godt, man ser liksom mest boots som er mørke i fargen for tiden 🙂 De var nydelige!

 23. Hei:) Jeg bare lurer på en ting. Du kjøper ofte plagg til rundt 2000-3000, bruker du disse mer enn en gang?:) Om ikke, hvorfor?:)

  1. Caroline

   Ja, jeg bruker klærne mine om igjen 🙂

 24. Mchelle

  Jeg bare lurte på hvilket kamera du har og hvilket objektiv du bruker til antrekksbildene?

  Håper på svar! God helg flotte deg 🙂

 25. Ikke bli fornærmet dersom du ikke er det, men er du gravid igjen? 🙂
  Elsker bloggen din forresten, har lest den en god stund, og det var difor jeg kom fram til spørsmålet mitt. 🙂

 26. Er det Sagene kirke dere har tatt bilder ved? Synes det blir litt rart å bruke en kirke som bakgrunn for antrekksbilder, jeg. På en måte noe litt respektløst. Absolutt ikke ment sårende, men kanskje noe å tenke over neste gang? 🙂 God helg til deg og dine, Caroline!

  1. Hvorfor er det respektløst å ta bilder foran en kirke? Hvis hun skal tenke på det til neste gang, så bør du kanskje forklare hva du mener hun bør tenke på?

 27. Veldig fin den grå kjolen, elsker sånne ledige hverdagskjoler <3 brukte du ammeklær når du ammet? Og hvor kjøpte du dem i såfall? Kunne trengt noen tips 😉 God helg 🙂

 28. Caroline, nå måtte jeg bare legge igjen en kommentar. Denne hårlengden og frisyren var slående lekker! Drømte meg bort i både hårfargen og hårlengden, nydelig.
  Ha ei riktig fin helg! <3

 29. Nydelig antrekk!!

 30. Hvilke strømper og denier har du her? 🙂

  1. Caroline

   Usikker, men tror det var 60 eller 40 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *